University of Strathclyde: Faculty of Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kun yksi Britannian johtava tiedekuntien tieteen, Strathclyden yliopisto tarjoaa vilkasta, dynaaminen, kannustava ja ystävällinen paikka opiskella.

Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta tutkii haasteita ja mahdollisuuksia luonnon ja teknologian maailmassa, lääkekehityksen ja kansanterveyden ympäristönäkökohdat, puuttumalla tietoverkkorikollisuuden ja ymmärrystä tilaa. Toimittama maailmanluokan tutkijoita, meidän maisterin tutkinnot tarjoavat mahdollisuuden saada arvokasta jatkotutkinto, joka parantaa uramahdollisuuksia. Opiskelijoille tarjotaan laadukkaasta opetuksesta, ilmoitti innovatiivista tutkimusta, ja vahvat yhteydet teollisuuden, NHS ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Vuonna 2014 huippututkimuksen Framework, fysiikan laitos oli mitoitettu ensimmäinen Isossa-Britanniassa tutkimuksen laatu.

Tutkimuksen teho, apteekki & Biomedical Sciences oli neljäs Britanniassa ja ensimmäinen Skotlannissa, ja kemia oli neljäs Britanniassa. Valitessaan opiskella Science Strathclyde sinun tulee osa kansainvälistä yhteisöä henkilöstöä ja opiskelijoita yli 40 maasta. Yli neljännes tiedekunnan jatko-opiskelijat ovat kotoisin ulkopuolella UK ja henkilökunta väestö on samalla kosmopoliittinen. Tilat ovat erinomaiset, hyvin varustettu, nykyaikainen laboratoriot ja opetuksen huonetta, sekä 24-tunnin pääsy kehittynyt tietokone tietoverkon ja hienostunut virtuaalinen e-oppimisympäristö.

Tiedekunta on jaettu seuraaviin osastot:

Teoreettisen ja sovelletun kemian (mukaan lukien Centre for Forensic Science)

Department of Pure & sovelletun kemian on kansallisten ja kansainvälisten alan yhteyksiä kaikilla kemiaa, mukaan lukien palkittu Strathclyde / GlaxoSmithKline MPhil ja PhD-ohjelman. Osasto toimii kaikenkokoisten yritysten monikansallisia pk-yrityksille. Yhteistyötä muun muassa sopimuksia Yhdysvaltain ja Korean lääkekehityksen yritykset, diagnostiikka tutkimus Renishaw Diagnostics Oy: n, ja nano kemian tutkimuksen British BIOCELL International. Opiskelija johti "Chemistry Clinic" palvelu tarjoaa pääsyn kemian mukavuudet ja konsultointipalveluja, suurille tai pienille hankkeille, suurten tai pieniä yrityksiä.

Informaatiotekniikan Sciences

Informaatiotekniikan laitos on vahvat näytöt teollisuus- ja ammattikäyttöön sitoutuminen lukien ainutlaatuinen ja kansallisesti johtavien tutkimusta ja opetusta yhteistyössä Glasgow Life, yksi suurimmista kulttuurin yhteenliittymiä Euroopassa ja kattava Glasgow City Libraries, jonka ansiosta voimme tarjota opiskelijoille valvottu ammatti mainospaikkoja saada käytännön kirjastoalan kokemus. Ammatillinen sitoutuminen myös antaa meille mahdollisuuden upottaa käytännön hankkeita meidän luokkiin, ja varmistaa, että meillä on säännölliset luennoitsijoiden teollisuudesta havainnollistaa meidän oppiaineiden käytännössä.

Matematiikan ja tilastotieteen

Matematiikan ja tilastotieteen on vahva kansainvälinen maine käytössä sovellettu matematiikka, matemaattinen analyysi ja tilastot ratkaisemaan ongelmia eri toimialoilla. Työskentelemme tutkijoiden muiden korkeakoulujen ja yritysten välillä Britanniassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa ja yhteistyösuhteita on kehitetty tutkijoiden monissa laitoksissa ympäri maailmaa. Näitä ovat: yhteisyrityksen Glasgow'n yliopiston luoda keskustaan ​​joka tarkastelee matemaattista mallinnusta soveltaa kaikilla lääketieteen ja biologian; Marine Alliance for Science and Technology Scotland (MASTS) kehittää kasvuun meriympäristön tutkimus- ja opetustoiminta kuvitteli alueilla vesiviljelyn, kalastuksen ja ympäristön.

Fysiikka (mukaan lukien Institute of Photonics)

Britannian johtava tutkimus laadun osasto on kansallisia ja kansainvälisiä yhteyksiä teollisuuteen, työskentelystä pk, kuten TMD, ja kuten monet spin-out-yrityksiä, kuten M2 ja Cascade kautta monikansallisille yrityksille, kuten yhtenäinen ja E2V. Meidän yhteyksiä teollisuuteen kattaa kehittää uusia uusien säteilylähteiden läpi täydellisten mittausjärjestelmien yritysten kanssa, kuten Horiba. Osasto oli ensimmäinen muodostaa Britannian kumppanuus Fraunhofer-instituutin.

Strathclyde Institute of Apteekki ja Biomedical Sciences

Strathclyde Institute of Apteekki ja Biomedical Sciences merkittävä tutkimuskeskus sydämessä Glasgow, joka on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettu tutkimuksen ja teollisuuden yhteyksien. Osasto taloa EPSRC keskuksen Innovatiiviset Manufacturing Jatkuva valmistus ja kiteytys, Cancer Research UK Formulation yksikkö, Skotlannin Rahoitus neuvosto / Scottish Enterprise rahoittama teollinen biotekniikka Innovation Centre ja Centre for Biophotonics. Instituutti on pitkä historia onnistunut yhteistyössä teollisuuden ja tarjoaa mahdollisuuden yhteistyötä ja konsulttiyritysten kanssa suuria ja pieniä yrityksiä.

Sijainnit

Glasgow

University of Strathclyde

Osoite
16 Richmond Street,
G1 1 XQ Glasgow, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 141 552 4400

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin