University of Strathclyde: Faculty of Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kun yksi Britannian johtava tiedekuntien tieteen, Strathclyden yliopisto tarjoaa vilkasta, dynaaminen, kannustava ja ystävällinen paikka opiskella.

Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta tutkii haasteita ja mahdollisuuksia luonnon ja teknologian maailmassa, lääkekehityksen ja kansanterveyden ympäristönäkökohdat, puuttumalla tietoverkkorikollisuuden ja ymmärrystä tilaa. Toimittama maailmanluokan tutkijoita, meidän maisterin tutkinnot tarjoavat mahdollisuuden saada arvokasta jatkotutkinto, joka parantaa uramahdollisuuksia. Opiskelijoille tarjotaan laadukkaasta opetuksesta, ilmoitti innovatiivista tutkimusta, ja vahvat yhteydet teollisuuden, NHS ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Vuonna 2014 huippututkimuksen Framework, fysiikan laitos oli mitoitettu ensimmäinen Isossa-Britanniassa tutkimuksen laatu.

Tutkimuksen teho, apteekki & Biomedical Sciences oli neljäs Britanniassa ja ensimmäinen Skotlannissa, ja kemia oli neljäs Britanniassa. Valitessaan opiskella Science Strathclyde sinun tulee osa kansainvälistä yhteisöä henkilöstöä ja opiskelijoita yli 40 maasta. Yli neljännes tiedekunnan jatko-opiskelijat ovat kotoisin ulkopuolella UK ja henkilökunta väestö on samalla kosmopoliittinen. Tilat ovat erinomaiset, hyvin varustettu, nykyaikainen laboratoriot ja opetuksen huonetta, sekä 24-tunnin pääsy kehittynyt tietokone tietoverkon ja hienostunut virtuaalinen e-oppimisympäristö.

Tiedekunta on jaettu seuraaviin osastot:

Teoreettisen ja sovelletun kemian (mukaan lukien Centre for Forensic Science)

Department of Pure & sovelletun kemian on kansallisten ja kansainvälisten alan yhteyksiä kaikilla kemiaa, mukaan lukien palkittu Strathclyde / GlaxoSmithKline MPhil ja PhD-ohjelman. Osasto toimii kaikenkokoisten yritysten monikansallisia pk-yrityksille. Yhteistyötä muun muassa sopimuksia Yhdysvaltain ja Korean lääkekehityksen yritykset, diagnostiikka tutkimus Renishaw Diagnostics Oy: n, ja nano kemian tutkimuksen British BIOCELL International. Opiskelija johti "Chemistry Clinic" palvelu tarjoaa pääsyn kemian mukavuudet ja konsultointipalveluja, suurille tai pienille hankkeille, suurten tai pieniä yrityksiä.

Informaatiotekniikan Sciences

Informaatiotekniikan laitos on vahvat näytöt teollisuus- ja ammattikäyttöön sitoutuminen lukien ainutlaatuinen ja kansallisesti johtavien tutkimusta ja opetusta yhteistyössä Glasgow Life, yksi suurimmista kulttuurin yhteenliittymiä Euroopassa ja kattava Glasgow City Libraries, jonka ansiosta voimme tarjota opiskelijoille valvottu ammatti mainospaikkoja saada käytännön kirjastoalan kokemus. Ammatillinen sitoutuminen myös antaa meille mahdollisuuden upottaa käytännön hankkeita meidän luokkiin, ja varmistaa, että meillä on säännölliset luennoitsijoiden teollisuudesta havainnollistaa meidän oppiaineiden käytännössä.

Matematiikan ja tilastotieteen

Matematiikan ja tilastotieteen on vahva kansainvälinen maine käytössä sovellettu matematiikka, matemaattinen analyysi ja tilastot ratkaisemaan ongelmia eri toimialoilla. Työskentelemme tutkijoiden muiden korkeakoulujen ja yritysten välillä Britanniassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa ja yhteistyösuhteita on kehitetty tutkijoiden monissa laitoksissa ympäri maailmaa. Näitä ovat: yhteisyrityksen Glasgow'n yliopiston luoda keskustaan ​​joka tarkastelee matemaattista mallinnusta soveltaa kaikilla lääketieteen ja biologian; Marine Alliance for Science and Technology Scotland (MASTS) kehittää kasvuun meriympäristön tutkimus- ja opetustoiminta kuvitteli alueilla vesiviljelyn, kalastuksen ja ympäristön.

Fysiikka (mukaan lukien Institute of Photonics)

Britannian johtava tutkimus laadun osasto on kansallisia ja kansainvälisiä yhteyksiä teollisuuteen, työskentelystä pk, kuten TMD, ja kuten monet spin-out-yrityksiä, kuten M2 ja Cascade kautta monikansallisille yrityksille, kuten yhtenäinen ja E2V. Meidän yhteyksiä teollisuuteen kattaa kehittää uusia uusien säteilylähteiden läpi täydellisten mittausjärjestelmien yritysten kanssa, kuten Horiba. Osasto oli ensimmäinen muodostaa Britannian kumppanuus Fraunhofer-instituutin.

Strathclyde Institute of Apteekki ja Biomedical Sciences

Strathclyde Institute of Apteekki ja Biomedical Sciences merkittävä tutkimuskeskus sydämessä Glasgow, joka on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettu tutkimuksen ja teollisuuden yhteyksien. Osasto taloa EPSRC keskuksen Innovatiiviset Manufacturing Jatkuva valmistus ja kiteytys, Cancer Research UK Formulation yksikkö, Skotlannin Rahoitus neuvosto / Scottish Enterprise rahoittama teollinen biotekniikka Innovation Centre ja Centre for Biophotonics. Instituutti on pitkä historia onnistunut yhteistyössä teollisuuden ja tarjoaa mahdollisuuden yhteistyötä ja konsulttiyritysten kanssa suuria ja pieniä yrityksiä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Health MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc Forensisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

MSc in Forensic Science on Britannian vanhin rikosteknisten kurssin. Se tulee avulla voit luokitella tuomioistuimen meneillään rikosteknisen tiedemies, sekä valmistaa sinua monia vaihtoehtoisia uraa, jotka vaativat ongelmanratkaisuun ja analyysi. [+]

Miksi tämä kurssi?

Rikosteknisen tutkimuksen maisteri on Britannian vanhin rikosteknisten kurssin. Se tulee avulla voit luokitella tuomioistuimen meneillään rikosteknisen tiedemies, sekä valmistaa sinua monia vaihtoehtoisia uraa, jotka vaativat ongelmanratkaisuun ja analyysi.

Sinun siirtyä kanssa asiaa käytännön taitoja yhdistettynä analyyttinen ja tutkiva ajattelua.

Voit opiskella:

rikostutkintaa ja oikeusprosessit criminalistics (esim kenkä markkaa) oikeuslääketieteen kemia (tulipalot, räjähteet, lasi, maali) toksikologian ja huumeiden väärinkäytön (kannabiksen, heroiinin, kokaiinin jne) oikeuslääketieteen biologia (kehon nestettä analyysi, veri pattern tulkinta) jäljittää todisteita ja kuitujen tutkiminen kyseenalaisti asiakirjat tulkinta todisteiden ... [-]

Msc määrällinen rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

MSc in Quantitative Finance - innovatiivinen rajat tiedekunnan liitto Strathclyde Business School ja matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan - on kehitetty vastaamaan tähän tarpeeseen. [+]

Miksi tämä kurssi?

Maailmanlaajuisesti rahoitusvälineitä, tuotteita ja ohjelmistoja ovat yhä monimutkaisempia ja kehittyneempiä. On kysyntää markkinoiden tietoinen suorittaneiden jotka voivat osoittaa ymmärrystä matemaattisia malleja käytetään näissä tuotteissa.

MSc Quantitative Finance - Innovatiivisen rajat tiedekunnan liitto Strathclyde Business School ja matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan - on kehitetty vastaamaan tähän tarpeeseen. Kurssi on suunniteltu siten, että opiskelijat, jotka ovat vahva aptitude matematiikan, tilastotieteen ja tietotekniikka, mutta jotka eivät ole tutkineet näitä aiheita yksityiskohtaisesti ensimmäisen asteen voivat oppia tarvittavat taidot siirtyä rahoitusalan.... [-]


Msc sovellettu fysiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämä on ammatillinen kurssi soveltavan fysiikan kenenkään joiden tausta fysiikan tai tekniikan. [+]

Miksi tämä kurssi?

Tämä on ammatillinen kurssi soveltavan fysiikan kenenkään joiden tausta fysiikan tai tekniikan.

Voit valita luokat merkitystä oman urasuunnitelmat monenlaisia ​​aiheita kuten:

korkean tehon mikroaaltotekniikka laser-pohjainen hiukkaskiihtyvyydellä ja käyttäviä sovelluksia fysiikka ja biotieteet materiaalit ja kiinteän olomuodon fysiikka fotoniikan kvanttioptiikan ja kvantti tietotekniikka

Laitat hankitulle tiedolle opetetaan luokissa käytettäväksi tutkimushankkeessa. Voit suunnitella projektin sopivaksi etuja ja urasuunnitelmia.

Kurssi antaa sinulle mahdollisuuden tutkia ja hallita laaja fysiikan taitoja. Se opettaa siirrettävissä, ongelmanratkaisuun ja laskutaitoa, jotka ovat laajasti haluttuja ympäri kaupallisen alan.... [-]


Msc tiedot & kirjasto opinnot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Se kattaa luomiseen, varastointiin, hakuun ja levittämiseen organisaatioiden ja koko yhteiskunnan. Se kattaa sekä yksityisen että julkisen sektorin kirjastot ja tietojärjestelmät ja palvelut. [+]

Miksi tämä kurssi?

Kurssi on akkreditoitu Chartered Institute of Kirjasto Professionals (CILIP).

Se kattaa luomiseen, varastointiin, hakuun ja levittämiseen organisaatioiden ja koko yhteiskunnan. Se kattaa sekä yksityisen että julkisen sektorin kirjastot ja tietojärjestelmät ja palvelut. Tämä on yhdessä liittyvistä aiheista kuten liikkeenjohdon, julkaisu- ja arviointia sekä tieto-.

Kurssi on tarkoitettu tutkinnon mitään kuria, jotka haluavat jatkaa uraa tieto- ja kirjastopalvelut.

Voit opiskella

Diploma ja MSc opiskelijoille noudattaa samaa alkeiskurssi kahden ensimmäisen lukukauden.

Jos täytät normin edetä MSc, voit sitoutuvat väitöskirja seuraavien kolmen kuukauden aikana.... [-]