Lue virallinen kuvaus

Maailmanluokan yliopisto

Swansea University on tutkimuslähtöinen yliopisto, joka on tehnyt eroa vuodesta 1920 lähtien. Yliopistoyhteisö menestyy etsimisessä ja löytämisessä, ja se tarjoaa erinomaisen opetuksen ja tutkimuksen tasapainon, johon sopii kadehdittava elämänlaatu.

Yliopistolla on ollut valtava kasvuvauhti, ja olemme saavuttaneet tavoitteemme olla kolmenkymmenen tutkimuksen yliopisto, joka kohoaa vuoden 2014 Research Excellence Framework -listan taulukon 26. sijalle Yhdistyneessä kuningaskunnassa 52. vuodesta 2008.

Lisäksi kunnianhimoinen kampuksen kehittämisohjelma on käynnissä - yksi suurimmista tietotalouden hankkeista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja viiden parhaan Euroopassa.

Siihen kuuluu Bay Campusin luominen, upouusi 450 miljoonan punnan kehitys kehittämällä itäistä lähestymistapaa kaupunkiin sekä nykyisen Singleton Park Campuksen muutokseen.

Swansean monikulttuurinen kaksois-kampusyhteisö tarjoaa globaalin perspektiivin ja mahdollisuudet hankkia taitoja, jotka kestävät koko eliniän.

Todellinen näkemys teollisten perustajiensa vuonna 1920 Swansea University:

 • Tarjota ympäristö huippututkimuksen, jossa tutkimus, joka on maailman johtava, maailmanlaajuisesti yhteistyönä ja kansainvälisesti tunnustettu;
 • Toimita erinomainen opiskelija kokemus, tutkimus johtama ja käytännön perustuva opetus korkealaatuista joka tuottaa maailmanlaajuinen valmistuneet koulutettu ja varustettu erottaa henkilökohtaisen ja ammatillisen saavutus;
 • Käytä sen tutkimuksen vahvuus, yhteistyössä teollisuuden ja maailmanlaajuisesti, ajaa talouskasvua, edistää hyvinvointia, rikastuttaa yhteisöä ja kulttuurielämää Walesin ja edistää terveyttä, vapaa-ajan ja kansalaisten hyvinvoinnista.

Uraauurtavan yhteistyön majakka

Vuoden 2014 tutkimuksen huippuosaamisen puitteissa Swansea University saavutti pyrkimyksensä tulla Yhdistyneen kuningaskunnan parhaaksi 30 tutkimuslaitokseksi.

Meidän REF: n 26-luokituksemme oli "suurimman harppa tutkimusvaltaisten instituutioiden joukossa" Times Higher Educationin mukaan. Nyt, kun yliopisto lähestyy vuosituhannen alkua vuonna 2020, meillä on uusia tavoitteita. Heidän on:

 • Tule UK: n 30 parhaan joukkoon yliopistoon vuoteen 2018 mennessä
 • Jatka kunnianhimoisia laajennussuunnitelmia
 • Laajentaa maailmanlaajuista tavoitettamme; ja
 • Siirry lähemmäs, kun haluat tulla yhdeksi maailman 200 suurimmasta yliopistosta.

Vuoden 2014 REF: ssä Swansea-tutkimuksen laatu laitettiin kuudelle Russell Groupin yliopistolle tai sen ulkopuolelle. Sijoittui myös 22. sijalle tutkimuksen vaikutuksesta.

Uskomme ...

Tasavertaiset mahdollisuudet

Swansean yliopiston tavoitteena on tarjota osallistava ja tukeva työ- ja oppimisympäristö, joka ei ole epäoikeudenmukainen syrjintä ja joka mahdollistaa henkilökunnan ja opiskelijoiden henkilökohtaisten mahdollisuuksien täyttämisen.

Yliopiston Equal Opportunities -ryhmä tukee aktiivisesti henkilöstöä ja opiskelijoita tunnistamaan ja poistamaan mahdolliset esteet ja varmistaa, että yliopisto tarjoaa yhtäläiset mahdollisuudet kaikille henkilöstölle ja opiskelijoille riippumatta rodusta, sukupuolesta, iästä, vammaisuudesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta ja vakaumuksesta, sukupuolesta uudelleensijoittamista, raskautta ja äitiystilannetta tai avioliittoa ja kansalaisyhteiskuntaa.

Käynnissä olevissa korkeakoulujen tasa-arvohankkeissa ovat Athena SWAN, Työterveysvertailuindeksi, Race Charter Mark ja Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Lisätietoja Equal Opportunities -verkkosivustosta on saatavilla.

Arvokkuus työstä ja opiskelusta

Työ- ja opintopolitiikka edistää kaikkien yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan arvokkuutta poistamalla kaikenlaiset loukkaavaa käyttäytymistä ja luomalla sellaisen työ- ja oppimisympäristön, joka ei ole häirinnästä ja aggressiosta. Yliopiston jäseniä on käsiteltävä ihmisarvoa ja kunnioitusta sekä suojella häirinnästä ja pelottelusta työssä ja opiskelussa.

Tuetaan Walesin kieltä

Olemme sitoutuneet aktiivisesti tukemaan, edistämään ja rikastuttamaan Walesin kulttuuria ja Walesin kieltä.

Osana visioitamme pyrimme parantamaan opiskelijakokemustamme lisäämällä opiskelumahdollisuuksia Welshin median kautta ja parantamaan varauksen käyttöä.

Tulemme myös lisäämään mahdollisuuksia kaikille yliopiston jäsenille, jotka pystyvät käyttämään Walesin kieltä ja vahvistamaan yliopiston kuvaa Walesissa kaksikielisenä oppilaitoksena.

Rikastelemalla muiden elämää

Discovery on vapaaehtoistyöntekevä, hyväntekeväisyysjärjestö, joka pyrkii rikastuttamaan Swansean ihmisten elämää. Järjestö suunnittelee yhteisöä, jossa ihmisiä kohdellaan tasavertaisina ja joita yhteiskunta ei syrjäytä tai heikennä heitä.

Discovery pyrkii:

 • Rikastetaan ihmisten elämää Swanseaan, jotta he voisivat täyttää potentiaalinsa valtuuksina ja ryhmien ja yhteisöjen jäseninä.
 • Tarjoa uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia laajalla opiskelijavaihtoalueella yhteisössä, mikä lisää keskinäistä ymmärrystä ja tasa-arvoa.
 • Tuetaan aktiivisesti opiskelijoita, jotka ovat tietoisia henkilökohtaisesta kehityksestään ja vaikutuksesta itselleen ja muiden elämään heidän osallistumalla yhteisölliseen toimintaan.

Terve yliopisto

Swansea on nimetty yhtenä WHO: n "terveistä kaupungeista" liittymällä kaupunkien eliittiyhtyeeseen, joka työskentelee yhdessä parantaakseen paikallisten yhteisöjen terveyttä. Vastaavasti Swansea-yliopisto on nimetty terveeksi yliopistoksi ja on perustanut terveen verkoston kampuksella, jonka tehtävänä on parantaa yliopistoyhteisön terveyttä ja hyvinvointia.

International Students

Swansea University tunnustetaan World Top 200 -yliopistoksi kansainvälisille opiskelijoille ja olemme tyytyväisiä kansainvälisten opiskelijoiden hakemuksiin eri puolilta maailmaa.

Kannustamme kansainvälisiä opiskelijoita tekemään sovelluksia verkkopohjaisen sovellusjärjestelmän kautta. Saat lisätietoa jatko- tai jatko-opiskelun suorittamisesta Swansean yliopistoon tutustumalla hakemus sivuihimme.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Swansea University

Biosciences-tutkimuksen MRes antaa sinulle asiantuntijoiden tutkimuskoulutuksen, joka on upotettu maailmanluokan tutkimusryhmiin ja joka on upotettu yhteen tai useampaan ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Biosciences-tutkimuksen MRes antaa sinulle asiantuntijoiden tutkimuskoulutuksen, joka on upotettu maailmanluokan tutkimusryhmiin ja joka on upotettu yhteen tai useampaan biotieteiden tutkimusaiheeseen. Saat hyötyä erikoistumismahdollisuuksistamme matkalla saavuttamaan aidon erottelun tutkinnon pätevyys.

Asiantuntijamme sisältävät:

Räätälöity 12,5 miljoonan punnan rannikkoalueiden tutkimusalus.Ainutlaatuinen kestävän vesitutkimuksen keskus.Kehittyneet laskentatoiminnot huippuluokan grafiikkatyöasemilla.Räätälöity käyttäytyminen ja ekologiset laboratoriot.Dedikoidut molekyyliökologian ja endokrinologian palvelut ja laboratoriot.

Ensimmäinen lukukausi koostuu kahdesta pakollisesta moduulista, jotka tarjoavat ydinosaamista, tutkimusmenetelmien tuntemusta ja tieteellistä arviointia, ja yhden moduulin, joka valitaan tiedeakatemian tarjoamasta valikoimasta. Toinen ja kolmas lukukausi ovat tutkimusprojektin käytössä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MA

Swansea University

Kansainvälisen journalismin maisteri tarjoaa dynaamisen ja vankan lähestymistavan nykyajan journalismin opettamiseen globalisaation ja digitalisaation kautta. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Kansainvälisen journalismin maisteri tarjoaa dynaamisen ja vankan lähestymistavan nykyajan journalismin opettamiseen globalisaation ja digitalisaation kautta.

Monitieteelliset ja kulttuurienväliset menetelmämme hyödyntävät media- ja viestintätutkimuksen osaamista.

Tarkennat tietämystäsi ja ymmärrystäsi journalismista 2000-luvun yhteiskunnassa käytännön taitojen ja toimituksellisten tuotantotekniikoiden avulla, tutkimalla tiettyjä käytäntöjä teoreettisista ja analyyttisistä näkökulmista.

Kurssin suorittaneet jatkavat menestyvää ja palkitsevaa uraa journalismissa, mediassa, viestinnässä ja PR: ssä, lähetystoiminnassa ja julkaisemisessa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Kansainvälisen turvallisuuden ja kehityksen maisteri tutustuttaa sinut tärkeimpiin kysymyksiin ja kriittisiin keskusteluihin syvästi vakavan kentän sisällä. Turvallisuus, ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Kansainvälisen turvallisuuden ja kehityksen maisteri tutustuttaa sinut tärkeimpiin kysymyksiin ja kriittisiin keskusteluihin syvästi vakavan kentän sisällä.

Turvallisuus, väkivalta ja konfliktit ovat nyt keskeisiä kansainvälisessä politiikassa ja kehityspoliittisessa keskustelussa. Nykymaailman ymmärtäminen vaatii konfliktien ja väkivallan ymmärtämistä kokonaan.

Tällä kurssilla tutkitaan "perinteisten" turvallisuuskysymysten, kuten sodan ja konfliktien, kattavuutta "ei-perinteisten", kuten taloudellisen turvallisuuden, ympäristöturvallisuuden, terveyden ja muuttoliikkeen, lisäksi.

Hyödyntämällä osastojen asiantuntemusta turvallisuudesta saat edistyneen johdannon tärkeimmistä lähestymistavoista turvallisuuden tutkinnassa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Ammatillisen kääntämisen maisteri (MAPT) kehittää sinut erinomaisesta vieraan kielen puhujasta menestyväksi ammattikieleksi. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Ammatillisen kääntämisen maisteri (MAPT) kehittää sinut erinomaisesta vieraan kielen puhujasta menestyväksi ammattikieleksi.

MAPT (aiemmin Translation with Language Technology) on osa European Master in Translation Network -verkostoa, jolla on tällä hetkellä 64 jäsentä kaikkialla Euroopassa. Swansea University on Walesin ainoa jäsen.

Opiskelet edistynyttä yleisen, hallinnollisen ja teknisen tekstin käännöstyötä sekä alan standardien mukaisten tietokoneavusteisten käännösvälineiden koulutusta.

Tutkinnon ensimmäiseen osaan sisältyy mahdollisuuksia kehittää erikoistuneita taitoja julkisen palvelun tulkkauksessa, audiovisuaalisessa käännöksessä, konekääntämisessä ja ohjelmistojen lokalisoinnissa, terminologian hallinnassa, videonvalmistuksessa tai digitaalisessa julkaisemisessa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Luovan kirjoittamisen maisteriohjelma on ainutlaatuisesti inspiroiva ohjelma, joka tarjoaa integroidun koulutuksen kirjallisen ja mediatekstin kirjoittamiseen. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Luovan kirjoittamisen maisteriohjelma on ainutlaatuisesti inspiroiva ohjelma, joka tarjoaa integroidun koulutuksen kirjallisen ja mediatekstin kirjoittamiseen.

Tämä kurssi on kokenut pääprofiilin kirjoittajien opettama, ja se tarjoaa opetusta monille tyylilajeille, mukaan lukien kaunokirjallisuus, novelli, runous, draama, käsikirjoittaminen ja luova tietokirjallisuus.

Opinnot yhdistyvät Walesin ainutlaatuiseen kirjalliseen kulttuuriin, joka on yksi Euroopan vanhimmista bardilaisista perinteistä.

Miksi luova kirjoittaminen Swanseassa?

Osana elinvoimaista Swansea-kirjailija- ja taiteilijayhteisöä, sinulla on mahdollisuus luoda henkilökohtaisia yhteyksiä Walesin kansallisteatteriin ja avoimen mikrofonin tapahtumiin esimerkiksi Dylan Thomas Centerissä ja Howlissa. Myös paikallisten kustantajien kanssa on kokemusta työkokemuksesta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Digitaalisen median maisteri tutkii digitaalisen median värikkäättä menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Tämä kurssi tarjoaa ihanteellisen tutkinnon suorittaneille ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Digitaalisen median maisteri tutkii digitaalisen median värikkäättä menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta.

Tämä kurssi tarjoaa ihanteellisen tutkinnon suorittaneille tai nykyisille ammattilaisille. Tämä kurssi tarjoaa tuoreen nykytilanteen nykypäivän suurimmista yhteiskunnallisista aiheista hyödyntäen media- ja viestintätutkimuksemme asiantuntemusta.

Opit tutkimaan digitaalisen median liiketoimintaa ja politiikkaa johtavien tutkijoiden kanssa yhdistämällä teoreettiset ja sovelletut näkökulmat antamaan vankan kehyksen nykyaikaisten keskustelujen ymmärtämiseen.

Tutkimuksessa käsitellään myös digitaalisen median ja tekniikan tutkimuksen akateemisia suuntauksia sekä alan soveltuvia ja työnantajien erittäin toivomia yhteisiä tutkimusmenetelmiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Kehitysyhteistyön ja ihmisoikeuksien hallinto tutkii ihmisoikeuksien ja kansainvälisen kehityksen suhteellisen uutta rajapintaa. ... [+]

Kehitysyhteistyön ja ihmisoikeuksien hallinto tutkii ihmisoikeuksien ja kansainvälisen kehityksen suhteellisen uutta rajapintaa.

Avainominaisuudet

Tämä MA on monitieteellinen ohjelma, jossa yhdistyvät näkemykset kehitysopintojen, politiikan, poliittisen teorian ja kansainvälisen oikeuden aloilla. Se tutkii joitakin avainkysymyksiä, jotka kohtaavat kaksikymmentä vuosisataa maailmanlaajuiset yhteiskunnat dynaamisella ohjelmalla, jossa yhdistyvät teoreettiset ja sovelletut näkökulmat, ja opettaa alan johtavien tutkijoiden ryhmä.

Opiskelijoita kannustetaan soveltamaan laillista teoriaa, sosiaalista ja poliittista teoriaa ja tutkimustyökaluja kehityksen ja ihmisoikeuksien analysoimisessa ja ymmärtämisessä sekä opetettaessa keskeisiä historiallisia ja poliittisia ulottuvuuksia ja käsitteitä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Viestinnän, median käytännön ja PR-tutkimuksen maisteri on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat keskittää energiansa sosiaalisen median dynaamiseen maailmaan, kehit ... [+]

Viestinnän, median käytännön ja PR-tutkimuksen maisteri on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat keskittää energiansa sosiaalisen median dynaamiseen maailmaan, kehittää luovia käytäntöjään ja ammatillista kirjallisuuttaan tai haluavat työskennellä yrittäjyyden ympäristössä.

Avainominaisuudet

MA tarjoaa syllabus-pohjaista käytäntöä ammatillisissa, nykyaikaisissa media-taidoissa, joita opettaa alan ammattilaiset akateemisella taustalla. Ohjelma sisältää moduuleja Professional Writing / Journalismi, Visual Communications ja Media Design, Video ja Dokumentti Making ja PR, Branding ja edistäminen. Muita viestinnän, teorian, elokuvan ja historian moduuleja ovat myös saatavilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Kansainvälisten suhteiden maisteri pyrkii avaamaan mielen ja laajentamaan taitojasi. ... [+]

Kansainvälisten suhteiden maisteri pyrkii avaamaan mielen ja laajentamaan taitojasi.

Avainominaisuudet

Tämä MA tarjoaa edistynyttä tutkimusta kansainvälisissä suhteissa tarjoamalla opiskelijoille yksityiskohtaisen käsityksen kansainvälisestä järjestelmästä, avainkysymyksistä, keskeisistä toimijoista ja vaihtoehtoisista tavoista analysoida ja tulkita aiheesta.

Kun arvostat maailmanlaajuista dynamiikkaa työssä, sinulla on sitten tilaisuus erikoistua tutkimaan yhtä maailmanlaajuista aluetta: Aasian ja Tyynenmeren alue.

Taiteiden ja humanististen tieteiden oppilaitoksella on jatkokoulutuskeskus. Tutkijakoulu edistää ja tukee kansainvälistä huippuosaamista sekä yksilöllistä ja yhteistyöhön perustuvaa tutkimustoimintaa ja tarjoaa elinvoimainen ja tukeva ympäristö jatko-opintojen jatko-opiskelijoille ja opettaa maisterikoulutusta. Keskus tarjoaa jatkokoulutusta akateemisen ja ammatillisen kehityksen parantamiseksi ja helpottaa osallistumista seminaareihin, työpajoihin ja kansainvälisiin konferensseihin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Kiina-englanninkielisen käännöksen ja kielen maisteri on saatavana, jos olet Kiinan ensimmäisen mandariinin puhuja, joka on kiinnostunut sovellettavasta kielestä, kuten e ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Kiina-englanninkielisen käännöksen ja kielen maisteri on saatavana, jos olet Kiinan ensimmäisen mandariinin puhuja, joka on kiinnostunut sovellettavasta kielestä, kuten englannin tai kiinan kääntäminen ja opettaminen vieraana kielenä.

Kurssi antaa sinulle kielikohtaiset taidot käännösopinnoissa ja sovelletussa kielitiedeessä. Sen tarkoituksena on lukita laaja käännösalue tiettyyn kontekstiin kääntämällä englannista ja kiinasta.

Aiot käsitellä muita kuin äidinkielenään puhuvia ihmisiä englannin opettajina, sovellettujen kielten opiskelua sekä englannin tai kiinan kääntämistä ja opettamista toisena kielenä.

Tutkintomme osoittaa yhtä houkuttelevan mandariini-opettajille, jotka haluavat rakentaa tietoa sovelletun kielitieteen teoriassa ja käytännössä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Käännös- ja tulkkausalan maisteri (MATI) on erikoistunut muunnelma, jossa painotetaan erityisesti taitojen tulkitsemista. Se on integroitu ohjelma, joka on suunniteltu sa ... [+]

Käännös- ja tulkkausalan maisteri (MATI) on erikoistunut muunnelma, jossa painotetaan erityisesti taitojen tulkitsemista. Se on integroitu ohjelma, joka on suunniteltu saattamaan markkinoille tulokkaita, joilla on todistettu huippuosaaminen vierailla kielillä onnistuneiksi ja markkinoilletuiksi ammattimaisiksi lingvisteiksi.

Avainominaisuudet

MATI: n ytimessä on yleinen, hallinnollisten ja teknisten tekstityyppien käännöstyöskentely, tulkkaus (yhdellä tai kahdella seuraavista ympäristöistä: paikallishallinto, terveys, poliisi ja tuomioistuin) sekä alan standardinmukaisen tietokoneavusteisen käännöksen koulutus (CAT) työkaluja. Osa 1 tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää erikoistuneita taitoja tulkkaukseen, audiovisuaaliseen kääntämiseen, konekääntämiseen (MT) ja ohjelmistojen lokalisointiin, terminologian hallintaan, videon valmistukseen tai digitaaliseen julkaisuun. Käännöskoulutus-moduulissa opiskelijat muodostavat simuloidut käännöshankkeet, työskentelemään paikallisten käännösyritysten kanssa ja ryhtymään todellisiin palkkioihin ammatillisten standardien ja määräaikojen mukaisesti.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Haluatpa strategisen ymmärryksen sosiaalisesta mediasta, hienostuneita luovia taitoja ammattikirjoittamisen kautta tai viestinnän herkkyyttä yrittäjävaikutuksen aikaansaa ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Haluatpa strategisen ymmärryksen sosiaalisesta mediasta, hienostuneita luovia taitoja ammattikirjoittamisen kautta tai viestinnän herkkyyttä yrittäjävaikutuksen aikaansaamiseksi, viestinnän, mediakäytännön ja suhdetoiminnan maisteri on ihanteellinen.

Suoritat jäsennellyn käytännön nykyaikaisessa mediataitossa, motivoituneiden alan ammattilaisten opettamana vaikuttavilla akateemisilla valtakirjoilla.

Arvokkaan ammattitaitoisen mediataidon saaminen parantaa mahdollisuuksiasi menestyä uralla journalismissa, suhdetoiminnassa, lähetystoiminnassa, yrittäjyydessä, mainonnassa tai markkinoinnissa.

Jos olet jo alan ammattilainen, tämä kurssi tarjoaa dynaamisia uuden median taitoja ja pätevyyttä jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Sovelletun rikosoikeuden ja rikostutkimuksen maisteri auttaa sinua oppimaan rikollisuuden syistä, rikosoikeusjärjestelmästä ja huippuaiheisista teemoista alan johtavien a ... [+]

Sovelletun rikosoikeuden ja rikostutkimuksen maisteri auttaa sinua oppimaan rikollisuuden syistä, rikosoikeusjärjestelmästä ja huippuaiheisista teemoista alan johtavien asiantuntijoiden kriminologisissa keskusteluissa. On olemassa kiehtova valikoima monipuolisia moduuleja, joita tarjotaan, keskittyen rikosoikeudellisen tiedon soveltamiseen rikosoikeusjärjestelmän toimintaan.

Avainominaisuudet

Sovelletun rikosoikeuden ja kriminologian maisteri tarjoaa:

Syvällinen ymmärrys rikollisuuden kriminologisista teorioista ja rikosoikeusjärjestelmän toiminnastaTieto kansainvälisestä rikollisuuden ja rikosoikeuden tutkimuksen kehityksestäMahdollisuus tutkia sosiaalisten, poliittisten ja taloudellisten tekijöiden vaikutusta rikollisuuteen ja rikosoikeuspolitiikkaanParempi työllistyminen uralla rikosoikeudessa, korkeakouluissa tai tutkimuksessaKuvaus... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Rikollisuus, sen syyt ja miten meidän pitäisi käsitellä sitä, eivät ole koskaan kaukana otsikoista, ja hallitusten ja muiden alojen työnantajat arvostavat tämän alan asia ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Rikollisuus, sen syyt ja miten meidän pitäisi käsitellä sitä, eivät ole koskaan kaukana otsikoista, ja hallitusten ja muiden alojen työnantajat arvostavat tämän alan asiantuntemusta yhä enemmän.

Opiskele soveltuvan rikosoikeuden ja kriminologian maisteriohjelmaamme ja saat syvällistä tietoa rikoksen syistä, rikosoikeusjärjestelmästä ja nykyisistä teemoista kriminologisissa keskusteluissa.

Opiskelemalla asiantuntijoilta, joilla on runsaasti akateemista ja käytännön kokemusta, saat tietämyksen, joka avaa erilaisia jännittäviä uramahdollisuuksia.

Miksi sovellettu rikosoikeus ja kriminologia Swanseassa?

Jatko-opiskelijana Hillary Rodham Clinton Law Schoolissa, olet osa maailmanlaajuisesti tunnustettua lakikoulua, jossa kukoistava akateeminen ympäristö on sitoutunut huippuosaamiseen opettamisessa ja tutkimuksessa ja tarjoaa poikkeuksellisen opiskelijakokemuksen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

MA Cyber ​​Crime ja terrorismi paljastavat teidät online-rikosten ja rikollisen käyttäytymisen muuttuvassa luonteessa, jotta voimme ymmärtää terrorismin ja tietoturvan uh ... [+]

MA Cyber ​​Crime ja terrorismi paljastavat teidät online-rikosten ja rikollisen käyttäytymisen muuttuvassa luonteessa, jotta voimme ymmärtää terrorismin ja tietoturvan uhat, trendejä, vastauksia ja vastauksia sekä ratkaisevia eettisiä kysymyksiä.

Avainominaisuudet

MA Cyber ​​Crime and Terrorism tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden:

Tarkastele verkko-ulottuvuuteen liittyviä kysymyksiä monitieteelliseltä ja moniulotteiselta näkökulmalta, joka tarjoaa ainutlaatuisen tarkastelun aiheista.Osallistu suoraan projektityöhön ja sidosryhmiin, jotka voivat tarjota oivalluksia ja ajankohtaista tietoa aihealueesta.Valitse monista eri moduuleista Hillary Rodham School of Lawin kautta.Mahdollisuus erikoistua tietoverkkorikollisuuden ja / tai online terrorismin osa-alueisiin MA-väitöskirjan kautta.Kuvaus... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Swansea University

Kansainvälisen pankki- ja rahoitusalan maisteriohjelma on tarkoitettu ehdokkaille, jotka haluavat hankkia vankan perustan kansainväliselle pankki- ja rahoitusalalle, joka ... [+]

Kansainvälisen pankki- ja rahoitusalan maisteriohjelma on tarkoitettu ehdokkaille, jotka haluavat hankkia vankan perustan kansainväliselle pankki- ja rahoitusalalle, joka antaa heille uran pankkitoiminnassa, kaupankäynnissä tai rahoitusanalyysissä.

AvainominaisuudetParannettu erikoisohjelma, joka voidaan suorittaa yhden vuoden aikanaKaikki moduulit opettavat maailmanluokan tiedekunnamme, joilla on laaja teollisuus- ja akateeminen osaaminenSwansea on Walesissa ensimmäinen uransa kansainväliseen rankattuun tutkimukseen (REF 2014)Laaja valikoima ammatillisia akkreditointeja, jotka nopeuttavat urasi riippuen valinnaisista moduuleista93% Swansea-opiskelijoista työsuhteessa kuusi kuukautta valmistumisen jälkeenSuuri kontaktiaika - moduulimme tulevat luennolla (luokkakokonaisuudella on noin 150 opiskelijaa) ja seminaari / opetusohjelma (luokkakokonaiskorkona kello 30) joka viikko. Kiinnostaako tilat? Katsokaa niitä täällä.Apurahat saatavilla erinomaisille opiskelijoille - napsauta tästä lisätietojaSwansea on Walesissa ensimmäistä maailman johtava vaikutus - 60% 4-tason tasolla (REF 2014)Kuvaus... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Suunniteltu tutkinnon suorittaneille taloustieteellisille aihealueille, jotka etsivät edistynyttä ohjelmaa urakehityksen ja / tai jatkotutkimusmahdollisuuksien edistämise ... [+]

Suunniteltu tutkinnon suorittaneille taloustieteellisille aihealueille, jotka etsivät edistynyttä ohjelmaa urakehityksen ja / tai jatkotutkimusmahdollisuuksien edistämiseksi. Kehitä ammatillisen taloustieteilijän ammattitaitoa ja asiantuntemusta samalla kun kehität kykyäsi ymmärtää ja harjoittaa innovatiivista tutkimusta sekä teoreettisissa että sovelletuissa tilanteissa.

AvainominaisuudetKaikki moduulit opettavat maailmanluokan tiedekunnamme, joilla on laaja teollisuus- ja akateeminen osaaminenSwansea on Walesissa ensimmäinen uransa kansainväliseen rankattuun tutkimukseen (REF 2014)Swansea-opiskelijoista 93% työllistyy tai jatko-opiskelu kuuden kuukauden kuluessa valmistumisestaSuuri kosketusaika - kukin moduuli sisältää 2 tunnin luennon (luokkakokoja noin 150 opiskelijaa), jota seuraa 1 tunnin seminaari / opetusohjelma (luokkakokot korkattu 30: llä) joka viikko.Kuvaus... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Matematiikan ja tietojenkäsittelyn rahoituksen maisteriohjelma on suunniteltu vastaamaan erityisesti koulutettujen matemaatikkojen kysyntää maailman rahoitus- ja vakuutus ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Matematiikan ja tietojenkäsittelyn rahoituksen maisteriohjelma on suunniteltu vastaamaan erityisesti koulutettujen matemaatikkojen kysyntää maailman rahoitus- ja vakuutusmarkkinoilla.

Pankeilla on kiireellinen tarve työntekijöille, joilla on edistyneitä matemaattisia taitoja ja kyky kehittää koko yrityksen käsitys turbulenteista rahoitusmarkkinoista.

Opiskelet matematiikan ja tietojenkäsittelyn eri elementtejä ja kehität tutkimus-, projektijohtamis- ja kirjallisen viestinnän taitojasi.

Laaja asiantuntija-apu auttaa muotoilemaan väitöskirjasi erinomaiseksi perustaksi tulevalle urallesi.

Valmistuttuaan sinusta tulee osaava ja erikoistunut matemaatikko, jolla on todistetut taidot itsenäisesti toteuttaa merkittävä projekti ja mahdollisuus tehdä vakavia muutoksia missä tahansa organisaatiossa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytie ... [+]

Tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen kursseilla. Kurssi on tarkoitettu sinulle, jos olet tietojenkäsittelytiede tai jos sinulla on kokemusta tietojenkäsittelystä ja ohjelmoinnista eri tasolla. Työnvastuu kovalla työllä ja kyky ratkaista ongelmat ovat yhtä tärkeitä tämän MSc: n kannalta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

MSC Advanced Computer Science with Industry on avoinna vain kansainvälisille opiskelijoille. Tätä kurssia varten on valintaprosessi - katso tämän sivun "miten hakea" -osa ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

MSC Advanced Computer Science with Industry on avoinna vain kansainvälisille opiskelijoille. Tätä kurssia varten on valintaprosessi - katso tämän sivun "miten hakea" -osa.

Hanki kahden vuoden kokemus Isossa-Britanniassa ja mahdollisuus työskennellä yhteistyössä teollisuuden kanssa tosielämän haasteessa. Tämä uusi MSc on jatko MSC Advanced Computer Science -mallille ja sisältää toisen vuoden, jonka avulla voit suorittaa joko teollisuuden harjoittelupaikan tai toimialakeskeisen projektin teollisuuskumppanin kanssa.

Miksi syventävää tietotekniikkaa teollisuuden kanssa Swanseassa?

Tietojenkäsittelytiede Swansea University tunnustetaan laajasti Yhdistyneen kuningaskunnan johtavana laitoksena, jolla on joukko vaikuttavia sijoituksia, jotka heijastavat opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamista. Opiskelijakoulu on sijoitettu:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Kyberturvallisuuden maisteri kattaa kriittiset modernin tekniikan kysymykset henkilötietojen turvallisuudesta ja yksityisyydestä verkkoterrorismiin, tietoverkkorikollisuu ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Kyberturvallisuuden maisteri kattaa kriittiset modernin tekniikan kysymykset henkilötietojen turvallisuudesta ja yksityisyydestä verkkoterrorismiin, tietoverkkorikollisuuteen ja mobiiliturvallisuuteen.

Tässä Swansean tietotekniikan haarassa kokonaisvaltainen ja poikkitieteellinen lähestymistapa yhdistää tunkeutumistestin, muodollisen mallinnuksen, tietoturvan hallinnan, salauksen ja tekoälyn moduulit.

Upouusi, 32,5 miljoonan euron laskentavalimomme on tämän kurssin ydin. Hienostuneita opetus- ja tutkimuslaitteita ovat Visio- ja Biometrinen Lab, Maker Lab, TechHealth Lab, Theory Lab, kyberturvallisuuden / verkottumisen laboratorio, User Lab ja Visualization Suite.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Swansea University tietojenkäsittelytieteen MSc-opinnoissa teoksesi sisältävät teemoja, kuten salausta, estoketjua, krypto-valuuttoja, henkilökohtaisten tietojen turvalli ... [+]

Swansea University tietojenkäsittelytieteen MSc-opinnoissa teoksesi sisältävät teemoja, kuten salausta, estoketjua, krypto-valuuttoja, henkilökohtaisten tietojen turvallisuutta ja tietosuojaa, tietoverkkorikollisuutta, tietoverkkorikollisuutta ja matkaviestinnän turvallisuutta. Tässä kurssissa Swansea Tietojenkäsittelytiede ottaa kokonaisvaltaisen ja monitieteisen lähestymistavan, joka yhdistää moduuleja monenlaisiin aiheisiin, kuten tunkeutumisen testaukseen, muodolliseen mallinnukseen, tietoturvallisuuden hallintaan, salaukseen ja AI: han, jotta oppilaamme saisivat sopivan ajattelutavan uraa tietoturvaan .

Osaston tietoverkkotekniikka tarjoaa täydellisen taustan turvatarkkuuden tutkimiseen, jolloin opiskelijat ja henkilökunta voivat kokeilla verkon turvallisuutta, matkaviestinturvaa ja tutkia uhkia ja puolustusmekanismeja esineiden internetin yhteydessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Energiatehokkuuden ja kestävän energian maisteri antaa sinulle perustiedot puolijohdelaitteista ja tekniikoista, edistyneestä voimaelektroniikasta ja edistyneistä voimajä ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Energiatehokkuuden ja kestävän energian maisteri antaa sinulle perustiedot puolijohdelaitteista ja tekniikoista, edistyneestä voimaelektroniikasta ja edistyneistä voimajärjestelmistä.

Opit myös uusiutuvan energian tuotantoteknologioista, laajakaistaisesta elektroniikasta, energian keruusta, aurinkokennoista ja biopolttoaineista.

Kasvava huolta kasvihuonekaasupäästöistä ja ilmaston lämpenemisestä tarkoittaa, että energiatekniikka ja kestävä energia eivät ole koskaan olleet tärkeämpiä.

Miksi energiatehokkuutta ja kestävää energiaa Swanseassa?

University of Engineeringillä on vakiintunut maailmanlaajuinen maine pioneeritutkimuksen ja -opetuksen alalla sähkö- ja elektroniikkaenergian sekä edistyneiden puolijohdemateriaalien alalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Epätavallisen ja kliinisen psykologian maisterintutkinto antaa sinulle korkeatasoisen ymmärryksen kliinisen psykologian teoriasta ja käytännöstä terveydenhuollon ympärist ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Epätavallisen ja kliinisen psykologian maisterintutkinto antaa sinulle korkeatasoisen ymmärryksen kliinisen psykologian teoriasta ja käytännöstä terveydenhuollon ympäristössä, valmistaen sinut ammatilliseen kliiniseen koulutukseen tohtoritasolla.

Opiskelet keskeisiä aiheita, kuten syömishäiriöt, psykopatia ja seksuaalirikokset, neuropsykologia ja psykoterapia keskeisten tilastollisten ja tutkimusmenetelmien lisäksi.

Koko opinnoissasi tarkennat kliiniseen psykologiaan liittyvää kriittistä tutkimusta ja analyyttisiä taitoja.

Miksi epänormaalia ja kliinistä psykologiaa Swanseassa?

Psykologian osastollamme on erinomainen maine sekä Isossa-Britanniassa että kansainvälisesti. Vuoden 2014 Research Excellence Framework -standardin mukaan olemme yksi vain neljästä Ison-Britannian psykologian osastosta, joka saavuttaa 100% 4 * -luokituksen (mahdollinen enimmäispistemäärä) työmme saavutettavuudelle ja merkitykselle.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Sinut koulutetaan seikkailunhaluiseen ja jännittävään laskennalliseen tieteeseen, työskentelemällä reaalimaailman haasteiden kanssa, jotka muuttavat yhteiskuntaa ja talou ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Sinut koulutetaan seikkailunhaluiseen ja jännittävään laskennalliseen tieteeseen, työskentelemällä reaalimaailman haasteiden kanssa, jotka muuttavat yhteiskuntaa ja taloutta. Vaikka vallitsevia huolenaiheita on siitä, miten suurilla tiedoilla ja tekoälyllä voi olla yksilöihin, yhteisöihin, työpaikkoihin ja yhteiskuntaan, tämä ohjelma keskittyy inhimillisiin potentiaaliin, tarpeisiin, toiveisiin ja välitykseen sekä siihen, kuinka näitä motivaatioita voidaan käyttää innovoinnin edistämiseen.

Suoritat suuren projektisi yhteistyössä yhden maailmanluokan kumppaniemme (mukaan lukien Google, Facebook, NHS, Tata Steel, Ford, Microsoft ja monet muut) kanssa ja osallistut myös joukkoon muita taitoja parantavia toimia, kuten hiekkakuoppia, retriittejä ja keskittyneitä koulutustilaisuuksia. Osana tiivistä kohorttia opiskelijat oppivat ihmiskeskeisiä menetelmiä, jotka perustuvat laajaan joukkoon teoreettisia, kokeellisia, alueellisia ja metodologisia näkökulmia ymmärtääkseen kuinka nämä voivat vahvistaa ja parantaa ihmisen potentiaalia suurten tietojen ja AI: n avulla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Tämä MSc-ohjelma, neuvottelemalla yritysten ja teollisuuden (sekä suuret että pienet), on asetettu määrittämään keskeiset jatko-osaamista ja attribuutteja tarvitaan menes ... [+]

On tuttu tosiasia, että insinöörit ja tekniset tutkinnon suorittaneet voivat saavuttaa johtavan johtamisen ja johtajuuden huippua yrityksissä ja teollisuudessa.

Tämä MSc-ohjelma, neuvottelemalla yritysten ja teollisuuden (sekä suuret että pienet), on asetettu määrittämään keskeiset jatko-osaamista ja attribuutteja tarvitaan menestyä johdon ja / tai johtajuutta suunnittelualalla.

Avainominaisuudet

Tämän monitieteisen kurssin sisällöstä alan tulee hyvin tiedottaa. Avainmoduulit tarjoavat laajan johdannon johdolle sekä yksityiskohtaisia ​​insinöörikohtaisia ​​moduuleja:

Johtamisen perusteetstrategiajohtoProjektinhallintaToiminnanohjausOmaisuuden hallintanoudattaminenYmpäristöanalyysiYritys, innovaatio ja henkinen omaisuusSmart ManufacturingVirtuaaliset järjestelmätHanke / Väitöskirja... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Insinööreillä ja teknisillä tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus päästä johtamisen ja johtamisen huipulle. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Insinööreillä ja teknisillä tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus päästä johtamisen ja johtamisen huipulle.

Ulkopuolisen konsultoinnin kautta elinkeinoelämän kanssa, tämä diplomi-insinööri johtamisen ja johtamisen on suunniteltu tarjoamaan sinulle tärkeät jatko-taidot, joita tarvitaan menestyäkseen tekniikan johtamisen tai johtamisen roolia.

Tämän ohjelman ovat kehittäneet johtamiskoulu ja teknillinen korkeakoulu. Ohjelman opiskelijat hyötyvät siitä, että sekä johtamisen että tekniikan tutkijat opettavat heitä ja voivat hyödyntää molempien tiedekuntien palveluita.

Miksi tekniikan ja johtamisen hallinta Swanseassa?

Insinööritieteiden ja johtamisen johtamisen opinnoissa opiskelijat saavat ja hyödyntävät avainosaamista ja tietämystä, jotka edellyttävät johtamis- ja / tai johtoasemaa suunnittelualalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Kestävän tekniikan hallinnan maisteriohjelma kansainväliseen kehitykseen on erittäin sovellettu kurssi, jossa on opetettuja elementtejä ja huomattava hankkeen toteutus. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Kestävän tekniikan hallinnan maisteriohjelma kansainväliseen kehitykseen on erittäin sovellettu kurssi, jossa on opetettuja elementtejä ja huomattava hankkeen toteutus.

Opit ajattelemaan nopeasti ja joustavasti toimimalla päättäväisesti, kun ei ole täydellisiä tietoja, jotta parannettaisiin elämänlaatua suunnitteluratkaisuilla.

Suurin osa maailman rakentamisesta sijaitsee ”kehitysmaissa, lähinnä eteläisellä pallonpuoliskolla” (UNDP). Nämä ympäristöt kohtaavat haasteita, jotka johtuvat äärimmäisestä köyhyydestä ja elintarvikepulasta ihmisen aiheuttamiin ilmastonmuutoksiin ja biologisen monimuotoisuuden peruuttamiseen.

Kurssin tavoitteena on saada sinut osaksi uuden sukupolven ammattilaisia, jotka pystyvät käsittelemään tällaisia haasteita käytännön suunnitteluratkaisuilla, rakentamalla paikallisyhteisöjen joustavuutta nopean kaupungistumisen edessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Kestävän tekniikan hallinnan maisteriohjelma kansainväliseen kehitykseen on erittäin sovellettu kurssi, jossa on opetettuja elementtejä ja huomattava hankkeen toteutus. O ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Kestävän tekniikan hallinnan maisteriohjelma kansainväliseen kehitykseen on erittäin sovellettu kurssi, jossa on opetettuja elementtejä ja huomattava hankkeen toteutus.

Opit ajattelemaan nopeasti ja joustavasti toimimalla päättäväisesti, kun ei ole täydellisiä tietoja, jotta parannettaisiin elämänlaatua suunnitteluratkaisuilla.

Suurin osa maailman rakentamisesta sijaitsee ”kehitysmaissa, lähinnä eteläisellä pallonpuoliskolla” (UNDP). Nämä ympäristöt kohtaavat haasteita, jotka johtuvat äärimmäisestä köyhyydestä ja elintarvikepulasta ihmisen aiheuttamiin ilmastonmuutoksiin ja biologisen monimuotoisuuden peruuttamiseen.

Kurssin tavoitteena on saada sinut osaksi uuden sukupolven ammattilaisia, jotka pystyvät käsittelemään tällaisia haasteita käytännön suunnitteluratkaisuilla, rakentamalla paikallisyhteisöjen joustavuutta nopean kaupungistumisen edessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Tämä maisterin tutkinto on suunniteltu täyttämään kuilu kognitiivisen neurotieteen, kokeellisen psykologian ja kuvantamismenetelmien perus- ja jatkotutkimuksen ja tohtori ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä maisterin tutkinto on suunniteltu täyttämään kuilu kognitiivisen neurotieteen, kokeellisen psykologian ja kuvantamismenetelmien perus- ja jatkotutkimuksen ja tohtorintutkimuksen välillä.

Opit suunnittelemaan, analysoimaan ja arvioimaan neurokuvauskokeita, jotka auttavat ymmärtämään aivojen mekanismeja, jotka tukevat kognition ja käyttäytymisen näkökohtia, kuten muisti, huomio, esineiden tunnistaminen, neurodegeneraatio ja aivotrauma.

Saat syvällisen koulutuksen kognitiivisessa neurotieteellisessä tutkimuksessa, jossa esitellään neurokuvauksen periaatteet ja saadaan käytännön kokemusta rakenteellisesta ja toiminnallisesta magneettikuvantamisesta (sMRI ja fMRI), elektroenkefalografiasta (EEG) ja transkraniaalisesta tasavirtastimulaatiosta (tDCS).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Konetekniikan ja teollisuuden maisteriohjelma on avoin vain kansainvälisille opiskelijoille. Tämä uusi MSc on jatko mekaanisen mekaniikan diplomillemme ja sisältää toisen ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Konetekniikan ja teollisuuden maisteriohjelma on avoin vain kansainvälisille opiskelijoille.

Tätä kurssia varten on valintaprosessi - katso tämän sivun "miten hakea" -osa.

Hanki kahden vuoden kokemus Isossa-Britanniassa ja mahdollisuus työskennellä yhteistyössä teollisuuden kanssa tosielämän haasteessa.

Tämä uusi MSc on jatko mekaanisen mekaniikan diplomillemme ja sisältää toisen vuoden, jolloin voit suorittaa joko teollisuuden harjoittelupaikan tai toimialakeskeisen projektin teollisuuskumppanin kanssa.

Miksi mekaaninen tekniikka teollisuuden kanssa Swanseassa?

Tiesitkö?

Konetekniikka on The Times Good University Guide 2019: n 9. sijalla Isossa-Britanniassa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Maantieteellisen tiedon ja ilmastonmuutoksen maisteriohjelma tarjoaa poikkitieteellistä koulutusta ilmastonmuutoksen näkökohtien lisäksi GIS: n, satelliitin kaukokartoitu ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Maantieteellisen tiedon ja ilmastonmuutoksen maisteriohjelma tarjoaa poikkitieteellistä koulutusta ilmastonmuutoksen näkökohtien lisäksi GIS: n, satelliitin kaukokartoituksen ja maajärjestelmien mallinnuksen tieteelliseen perustaan.

Voit keskittyä GIS: n ja maan havainnoinnin teknisiin näkökohtiin sekä aiempiin, nykyisiin ja tuleviin globaaliin ja alueelliseen ympäristö- ja ilmastomuutokseen.

Valmistuttuaan sinulla on käytännön kokemusta ja teknistä tietoa GIS: stä ja kaukokartoituksesta, jota tukee laaja tieto tieteellisistä kysymyksistä, jotka tukevat ilmastomuutosta.

Oppimisesi hyödyttää henkilöstömme yhdistettyä maantieteen ja biotieteiden tutkimusosaamista, joka liittyy maantieteelliseen tietoon, ympäristön ja ilmaston dynamiikkaan, meri- ja ekosysteemibiologiaan sekä kestävään kehitykseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

MSc Material Engineering with Industry -kurssimme on avoinna vain kansainvälisille opiskelijoille. Tämä uusi MSc on jatko MSc Materials Engineering -tehtävällemme ja sisä ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

MSc Material Engineering with Industry -kurssimme on avoinna vain kansainvälisille opiskelijoille.

Tätä kurssia varten on valintaprosessi - katso tämän sivun "miten hakea" -osa.

Hanki kahden vuoden kokemus Isossa-Britanniassa ja mahdollisuus työskennellä yhteistyössä teollisuuden kanssa tosielämän haasteessa.

Tämä uusi MSc on jatko MSc Materials Engineering -tehtävällemme ja sisältää toisen vuoden, jonka avulla voit suorittaa joko teollisuuden harjoittelupaikan tai toimialakeskeisen projektin teollisuuspartnerin kanssa.

Miksi materiaalitekniikkaa teollisuuden kanssa Swanseassa?

Tiesitkö?

Swansea on yksi Ison-Britannian johtavista materiaalien opetus- ja tutkimuskeskuksista. Swanseassa suoritettua kansainvälisesti johtavaa materiaalitutkimusta rahoittavat arvostetut organisaatiot, kuten Rolls-Royce, Airbus, Euroopan avaruusjärjestö ja Tata Steel.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Hanki asiantuntijakoulutusta edistyneisiin psykologian tutkimusmenetelmiin ja suorita perus- ja soveltavia tutkimusprojekteja monilla aloilla tällä maisteriohjelmalla. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Hanki asiantuntijakoulutusta edistyneisiin psykologian tutkimusmenetelmiin ja suorita perus- ja soveltavia tutkimusprojekteja monilla aloilla tällä maisteriohjelmalla.

Opit käyttämään erilaisia tutkimusvälineitä, kuten tietokantoja, tilastollisia ohjelmistoja ja tietokoneohjelmia, ja opit kehittämään laajoja käytännön tutkimustaitoja soveltaa missä tahansa tilanteessa, jossa ihmisen käyttäytyminen on tärkeää.

Kehität innokasta ymmärrystä tieteellisen menetelmän luonteesta ja rajoituksista sekä tärkeimmistä vaihtoehdoista, samoin kuin tietoa historiallisista, teoreettisista ja filosofisista kysymyksistä, jotka ovat psykologisen ja käyttäytymistieteen taustalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Sähkötekniikan ja sähkötekniikan maisteriohjelmamme on avoinna vain kansainvälisille opiskelijoille. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Sähkötekniikan ja sähkötekniikan maisteriohjelmamme on avoinna vain kansainvälisille opiskelijoille.

Tätä kurssia varten on valintaprosessi - katso tämän sivun "miten hakea" -osa.

Hanki kahden vuoden kokemus Isossa-Britanniassa ja mahdollisuus työskennellä yhteistyössä teollisuuden kanssa tosielämän haasteessa.

Tämä uusi maisteriohjelma on jatko sähköisen ja sähkötekniikan maisterille, ja se sisältää toisen vuoden, jonka avulla voit suorittaa joko teollisuuden harjoittelupaikan tai toimialakeskeisen projektin teollisuuskumppanin kanssa.

Miksi sähkö- ja sähkötekniikka teollisuuden kanssa Swanseassa?

Elektroniikka- ja sähkötekniikka Swanseassa on maailmanlaajuisesti tunnettujen asiantuntijoiden koti voimaelektroniikan, televiestinnän, nanoteknologian ja biometrian alalla... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Opiskelijat MSc Rakennustekniikan kurssi annetaan syvällistä tietoa ja altistumista tavanomaisille ja innovatiivisille ideoille ja tekniikoille, jotta he voivat kehittää ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Opiskelijat MSc Rakennustekniikan kurssi annetaan syvällistä tietoa ja altistumista tavanomaisille ja innovatiivisille ideoille ja tekniikoille, jotta he voivat kehittää ääniratkaisuja rakenteellisiin ongelmiin.

Se kattaa rakennesuunnittelun monipuolisen luonteen integroimalla mekaniikan, materiaalien, rakenneanalyysin ja rakennesuunnittelun tiedot. Ohjelma kattaa myös uusimmat tekniset suuntaukset siviili- ja rakennustekniikassa, mukaan lukien edistykselliset laskentamallinnukset ja kattavat laajalti tekniset haasteet ja ratkaisut suurten infrastruktuurien töissä.

Miksi rakennesuunnittelu Swanseassa?

Swansea University Engineering of Engineeringin insinööriosastolla on erinomainen ja kauaskantoinen maine. Uuden maisteriohjelmamme tavoitteena on tarjota kehittynyttä koulutusta rakennesuunnittelun analyysin ja suunnittelun tekniikoissa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Rakennustekniikan maisteriohjelman opiskelijoille tarjotaan perusteellinen tieto ja altistuminen vakiintuneille ja innovatiivisille ideoille ja tekniikoille, jotta he voi ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Rakennesuunnittelijan roolilla on kasvava merkitys yhteiskunnalle väestön kasvaessa ja maailman yhdentyessä. Pilvenpiirtäjät ovat pidempiä ja sillat pitenevät. Vihreän energian vallankumous edellyttää, että energiaa tuottava infrastruktuuri on rakenteellisesti suunniteltu kestämään kestävyyttä vaikeissa olosuhteissa, esim. Kova tuuli tai syvänmeren alueet. Koska rakennusteollisuus vaikuttaa merkittävästi hiilidioksidin tuotantoon (10% maailman päästöistä), rakennustekniikan suunnittelijat suunnittelevat energiatehokkaita rakennuksia käyttämällä sopivia materiaaleja alan ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Rakennustekniikan maisteriohjelman opiskelijoille tarjotaan perusteellinen tieto ja altistuminen vakiintuneille ja innovatiivisille ideoille ja tekniikoille, jotta he voivat kehittää järkeviä ratkaisuja rakennustekniikan ongelmiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Tule menestymään markkinoinnin johtajana tulevaisuudessa. Kehitä huipputason markkinointi- ja strategiaosaamisesi kriittisellä ymmärryksellä nykyisissä asioissa ja haaste ... [+]

Tule menestymään markkinoinnin johtajana tulevaisuudessa. Kehitä huipputason markkinointi- ja strategiaosaamisesi kriittisellä ymmärryksellä nykyisissä asioissa ja haasteissa jatkuvasti kehittyvässä teollisuudessa. Tämä kurssi on akkreditoitu Chartered Institute of Marketing (CIM) mukaan lukien moduulivapautukset CIM-ammattipätevyydestä (CIM Graduate Gateway -ohjelma).

AvainominaisuudetKaikki moduulit opettavat maailmanluokan tiedekunnamme, joilla on laaja teollisuus- ja akateeminen osaaminenValitaan joko väitöskirjan tai kolmen kuukauden teollisuussijoitusprojektiSwansea on Walesissa ensimmäinen uransa kansainväliseen rankattuun tutkimukseen (REF 2014)Swansea-opiskelijoista 93% työllistyy tai jatko-opiskelu kuuden kuukauden kuluessa valmistumisestaSuuri kosketusaika - kukin moduuli sisältää 2 tunnin luennon (luokkakokoja noin 150 opiskelijaa), jota seuraa 1 tunnin seminaari / opetusohjelma (luokkakokot korkattu 30: llä) joka viikko.Apurahat saatavilla erinomaisille opiskelijoilleKuvaus... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Jos työskentelet tällä hetkellä terveyteen liittyvässä johtamistehtävässä ja haluat rakentaa kokemuksesi tai haluat kehittää uraasi tällä alalla, maisterintutkinto tervey ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Jos työskentelet tällä hetkellä terveyteen liittyvässä johtamistehtävässä ja haluat rakentaa kokemuksesi tai haluat kehittää uraasi tällä alalla, maisterintutkinto terveydenhuollon johtamisessa antaa sinulle täydellisen pohjan.

Opit kuinka suunnitella ja toimittaa palveluparannuksia, hallita muutosta, työskennellä muiden kanssa organisaatiotavoitteiden saavuttamiseksi, kommunikoida tehokkaasti ja käyttää resursseja parhaalla mahdollisella tavalla.

Koko opintosi ajan saat johtamisvälineitä, joita voidaan soveltaa monenlaisiin terveydenhuollon ja niihin liittyviin johtotehtäviin.

Miksi terveydenhuollon hallinta Swanseassa?

Kurssi houkuttelee opiskelijoita monista kansallisuuksista, ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet jakaa tietoa eri maissa työskentelevien terveydenhuollon johtajien ainutlaatuisista haasteista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Tietotekniikan maisteri antaa sinulle vankan perustan tietotekniikan konsepteihin ja tekniikoihin tiedon uuttamiseksi ja tiedon rakentamiseksi datasta. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tietotekniikan maisteri antaa sinulle vankan perustan tietotekniikan konsepteihin ja tekniikoihin tiedon uuttamiseksi ja tiedon rakentamiseksi datasta.

Kurssi keskittyy kolmeen keskeiseen tekniseen teemaan: tiedon louhinta, koneoppiminen ja visualisointi.

Opiskelet laskennallisia periaatteita, menetelmiä ja järjestelmiä useille reaalimaailman sovelluksille, jotka vaativat matemaattisia perusteita, ohjelmointitaitoja, kriittistä ajattelua ja kekseliäisyyttä.

Upouusi, 32,5 miljoonan euron laskentavalimomme on tämän kurssin ydin. Hienostuneita opetus- ja tutkimuslaitteita ovat Visio- ja Biometrinen Lab, Maker Lab, TechHealth Lab, Theory Lab, kyberturvallisuuden / verkottumisen laboratorio, User Lab ja Visualization Suite.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta