Swansea University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1920 perustettu Swansea on elinvoimainen tutkimuksen johtama yliopisto.

Swansea University on tutkimuksen johtama yliopisto, joka on tehnyt muutosta vuodesta 1920. Monipuolinen ja vieraanvarainen yhteisömme menestyy tutkimisessa ja löytämisessä tasapainolla erinomaista opetusta ja tutkimusta sekä loistavaa elämänlaatua.

Sitoutumisemme tutkimukseen, jolla on reaalimaailman etuja, on saanut aikaan tavoitteemme olla 30 parhaan tutkimusyliopiston joukossa, joka nostaa vuosien 2014–2021 Research Excellence Framework -taulukon taulukon 26. sijalle Yhdistyneessä kuningaskunnassa 52. sijalta vuonna 2008.

Swansea University on nimetty Vuoden yliopistoksi Whatuni Student Choice Awards -palkinnossa toista kertaa viiden vuoden aikana. Sen lisäksi, että se kruunattiin Vuoden Swansea University , Swansea University sijoittui kärkipaikkaan kansainvälisessä kategoriassa ja sijoittui kolmen parhaan joukkoon jatko-, kurssi- ja luennoitsijakategorioissa. Nyt kuudentena vuotenaan opiskelijat äänestävät Whatuni Student Choice Awards -palkinnot. Yli 41 000 arviointia ja kommenttia toimitti yli 160 Yhdistyneen kuningaskunnan instituutiota.

Maineikkaassa Times and Sunday Times -julkaisussa, Good University Guide 2019, olemme nousseet kuusi sijaa Yhdistyneen kuningaskunnan top 30. Olemme parhaiden joukossa Yhdistyneen kuningaskunnan vuoden yliopistossa ja olemme voittaneet Walesin vuoden yliopiston tittelin toisen kerran kolmessa vuodessa vahvistamalla asemaamme Walesin johtavana korkeakouluna.

Swansea University on Walesin kärjessä The Guardian University Guide 2020 -oppaassa. Opintojaksoon tyytyväisten opiskelijoiden osuus on lisääntynyt huomattavasti, kun Swansea on nyt 4. sijalla Isossa-Britanniassa. Swansea on myös 5. sijalla Cambridge Universityn rinnalla niiden opiskelijoiden suhteessa, jotka saavuttavat tutkinnon suorittaneen työllisyyden tai jatko-opinnot kuuden kuukauden kuluttua valmistumisestaan.

Asetamme opiskelijamme kaiken ytimeen. Seurauksena on, että saavutimme korkeimman mahdollisen kulta-arvosanan kansallisessa opettamisen osaamisen ja opiskelijoiden tulosten viitekehyksessä (TEF) ja olemme Yhdistyneen kuningaskunnan top 10 opiskelijoiden tyytyväisyyden arvioinnissa kansallisessa opiskelijakyselyssä vuodelle 2019.

Upeat rantakampuksemme tekevät meistä toivotun sijainnin opiskelijoille ja henkilöstölle ympäri maailmaa, ja monikulttuurinen yhteisömme tarjoaa globaalin näkökulman, joka antaa meille liittyville mahdollisuuden kehittää taitoja ja tietämystä, joka asettaa heille menestyvää ja rikastuttavaa uraa.

Kansainväliset opiskelijat

Swansea University tunnustetaan kansainvälisten opiskelijoiden 200 parhaan yliopiston joukkoon, ja odotamme kansainvälisten opiskelijoiden hakemuksia ympäri maailmaa.

Kannustamme kansainvälisiä opiskelijoitamme tekemään hakemuksia online-hakujärjestelmämme kautta. Lisätietoja perus- tai jatko-hakemusten tekemisestä opiskeluun Swansea University on Swansea University .

Sijainnit

Swansea

Osoite
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat

MA
MSc