Swansea University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailmanluokan yliopisto

Swansea University on tutkimuslähtöinen yliopisto, joka on tehnyt eroa vuodesta 1920 lähtien. Yliopistoyhteisö menestyy etsimisessä ja löytämisessä, ja se tarjoaa erinomaisen opetuksen ja tutkimuksen tasapainon, johon sopii kadehdittava elämänlaatu.

Yliopistolla on ollut valtava kasvuvauhti, ja olemme saavuttaneet tavoitteemme olla kolmenkymmenen tutkimuksen yliopisto, joka kohoaa vuoden 2014 Research Excellence Framework -listan taulukon 26. sijalle Yhdistyneessä kuningaskunnassa 52. vuodesta 2008.

Lisäksi kunnianhimoinen kampuksen kehittämisohjelma on käynnissä - yksi suurimmista tietotalouden hankkeista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja viiden parhaan Euroopassa.

Siihen kuuluu Bay Campusin luominen, upouusi 450 miljoonan punnan kehitys kehittämällä itäistä lähestymistapaa kaupunkiin sekä nykyisen Singleton Park Campuksen muutokseen.

Swansean monikulttuurinen kaksois-kampusyhteisö tarjoaa globaalin perspektiivin ja mahdollisuudet hankkia taitoja, jotka kestävät koko eliniän.

Todellinen näkemys teollisten perustajiensa vuonna 1920 Swansea University:

 • Tarjota ympäristö huippututkimuksen, jossa tutkimus, joka on maailman johtava, maailmanlaajuisesti yhteistyönä ja kansainvälisesti tunnustettu;
 • Toimita erinomainen opiskelija kokemus, tutkimus johtama ja käytännön perustuva opetus korkealaatuista joka tuottaa maailmanlaajuinen valmistuneet koulutettu ja varustettu erottaa henkilökohtaisen ja ammatillisen saavutus;
 • Käytä sen tutkimuksen vahvuus, yhteistyössä teollisuuden ja maailmanlaajuisesti, ajaa talouskasvua, edistää hyvinvointia, rikastuttaa yhteisöä ja kulttuurielämää Walesin ja edistää terveyttä, vapaa-ajan ja kansalaisten hyvinvoinnista.

Uraauurtavan yhteistyön majakka

Vuoden 2014 tutkimuksen huippuosaamisen puitteissa Swansea University saavutti pyrkimyksensä tulla Yhdistyneen kuningaskunnan parhaaksi 30 tutkimuslaitokseksi.

Meidän REF: n 26-luokituksemme oli "suurimman harppa tutkimusvaltaisten instituutioiden joukossa" Times Higher Educationin mukaan. Nyt, kun yliopisto lähestyy vuosituhannen alkua vuonna 2020, meillä on uusia tavoitteita. Heidän on:

 • Tule UK: n 30 parhaan joukkoon yliopistoon vuoteen 2018 mennessä
 • Jatka kunnianhimoisia laajennussuunnitelmia
 • Laajentaa maailmanlaajuista tavoitettamme; ja
 • Siirry lähemmäs, kun haluat tulla yhdeksi maailman 200 suurimmasta yliopistosta.

Vuoden 2014 REF: ssä Swansea-tutkimuksen laatu laitettiin kuudelle Russell Groupin yliopistolle tai sen ulkopuolelle. Sijoittui myös 22. sijalle tutkimuksen vaikutuksesta.

Uskomme ...

Tasavertaiset mahdollisuudet

Swansean yliopiston tavoitteena on tarjota osallistava ja tukeva työ- ja oppimisympäristö, joka ei ole epäoikeudenmukainen syrjintä ja joka mahdollistaa henkilökunnan ja opiskelijoiden henkilökohtaisten mahdollisuuksien täyttämisen.

Yliopiston Equal Opportunities -ryhmä tukee aktiivisesti henkilöstöä ja opiskelijoita tunnistamaan ja poistamaan mahdolliset esteet ja varmistaa, että yliopisto tarjoaa yhtäläiset mahdollisuudet kaikille henkilöstölle ja opiskelijoille riippumatta rodusta, sukupuolesta, iästä, vammaisuudesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta ja vakaumuksesta, sukupuolesta uudelleensijoittamista, raskautta ja äitiystilannetta tai avioliittoa ja kansalaisyhteiskuntaa.

Käynnissä olevissa korkeakoulujen tasa-arvohankkeissa ovat Athena SWAN, Työterveysvertailuindeksi, Race Charter Mark ja Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Lisätietoja Equal Opportunities -verkkosivustosta on saatavilla.

Arvokkuus työstä ja opiskelusta

Työ- ja opintopolitiikka edistää kaikkien yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan arvokkuutta poistamalla kaikenlaiset loukkaavaa käyttäytymistä ja luomalla sellaisen työ- ja oppimisympäristön, joka ei ole häirinnästä ja aggressiosta. Yliopiston jäseniä on käsiteltävä ihmisarvoa ja kunnioitusta sekä suojella häirinnästä ja pelottelusta työssä ja opiskelussa.

Tuetaan Walesin kieltä

Olemme sitoutuneet aktiivisesti tukemaan, edistämään ja rikastuttamaan Walesin kulttuuria ja Walesin kieltä.

Osana visioitamme pyrimme parantamaan opiskelijakokemustamme lisäämällä opiskelumahdollisuuksia Welshin median kautta ja parantamaan varauksen käyttöä.

Tulemme myös lisäämään mahdollisuuksia kaikille yliopiston jäsenille, jotka pystyvät käyttämään Walesin kieltä ja vahvistamaan yliopiston kuvaa Walesissa kaksikielisenä oppilaitoksena.

Rikastelemalla muiden elämää

Discovery on vapaaehtoistyöntekevä, hyväntekeväisyysjärjestö, joka pyrkii rikastuttamaan Swansean ihmisten elämää. Järjestö suunnittelee yhteisöä, jossa ihmisiä kohdellaan tasavertaisina ja joita yhteiskunta ei syrjäytä tai heikennä heitä.

Discovery pyrkii:

 • Rikastetaan ihmisten elämää Swanseaan, jotta he voisivat täyttää potentiaalinsa valtuuksina ja ryhmien ja yhteisöjen jäseninä.
 • Tarjoa uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia laajalla opiskelijavaihtoalueella yhteisössä, mikä lisää keskinäistä ymmärrystä ja tasa-arvoa.
 • Tuetaan aktiivisesti opiskelijoita, jotka ovat tietoisia henkilökohtaisesta kehityksestään ja vaikutuksesta itselleen ja muiden elämään heidän osallistumalla yhteisölliseen toimintaan.

Terve yliopisto

Swansea on nimetty yhtenä WHO: n "terveistä kaupungeista" liittymällä kaupunkien eliittiyhtyeeseen, joka työskentelee yhdessä parantaakseen paikallisten yhteisöjen terveyttä. Vastaavasti Swansea-yliopisto on nimetty terveeksi yliopistoksi ja on perustanut terveen verkoston kampuksella, jonka tehtävänä on parantaa yliopistoyhteisön terveyttä ja hyvinvointia.

International Students

Swansea University tunnustetaan World Top 200 -yliopistoksi kansainvälisille opiskelijoille ja olemme tyytyväisiä kansainvälisten opiskelijoiden hakemuksiin eri puolilta maailmaa.

Kannustamme kansainvälisiä opiskelijoita tekemään sovelluksia verkkopohjaisen sovellusjärjestelmän kautta. Saat lisätietoa jatko- tai jatko-opiskelun suorittamisesta Swansean yliopistoon tutustumalla hakemus sivuihimme.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso Health BScs » Katso Health MSc » Katso BSc-tutkinnot » Katso Law OTK »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisteri viestinnässä, media-käytännössä ja PR

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea + 1 lisää

Viestinnän, median käytännön ja PR-tutkimuksen maisteri on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat keskittää energiansa sosiaalisen median dynaamiseen maailmaan, kehittää luovia käytäntöjään ja ammatillista kirjallisuuttaan tai haluavat työskennellä yrittäjyyden ympäristössä. [+]

Viestinnän, median käytännön ja PR-tutkimuksen maisteri on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat keskittää energiansa sosiaalisen median dynaamiseen maailmaan, kehittää luovia käytäntöjään ja ammatillista kirjallisuuttaan tai haluavat työskennellä yrittäjyyden ympäristössä.

Avainominaisuudet

MA tarjoaa syllabus-pohjaista käytäntöä ammatillisissa, nykyaikaisissa media-taidoissa, joita opettaa alan ammattilaiset akateemisella taustalla. Ohjelma sisältää moduuleja Professional Writing / Journalismi, Visual Communications ja Media Design, Video ja Dokumentti Making ja PR, Branding ja edistäminen. Muita viestinnän, teorian, elokuvan ja historian moduuleja ovat myös saatavilla.... [-]


MA kansainvälisissä suhteissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea + 1 lisää

Kansainvälisten suhteiden maisteri pyrkii avaamaan mielen ja laajentamaan taitojasi. [+]

Kansainvälisten suhteiden maisteri pyrkii avaamaan mielen ja laajentamaan taitojasi.

Avainominaisuudet

Tämä MA tarjoaa edistynyttä tutkimusta kansainvälisissä suhteissa tarjoamalla opiskelijoille yksityiskohtaisen käsityksen kansainvälisestä järjestelmästä, avainkysymyksistä, keskeisistä toimijoista ja vaihtoehtoisista tavoista analysoida ja tulkita aiheesta.

Kun arvostat maailmanlaajuista dynamiikkaa työssä, sinulla on sitten tilaisuus erikoistua tutkimaan yhtä maailmanlaajuista aluetta: Aasian ja Tyynenmeren alue.

Taiteiden ja humanististen tieteiden oppilaitoksella on jatkokoulutuskeskus. Tutkijakoulu edistää ja tukee kansainvälistä huippuosaamista sekä yksilöllistä ja yhteistyöhön perustuvaa tutkimustoimintaa ja tarjoaa elinvoimainen ja tukeva ympäristö jatko-opintojen jatko-opiskelijoille ja opettaa maisterikoulutusta. Keskus tarjoaa jatkokoulutusta akateemisen ja ammatillisen kehityksen parantamiseksi ja helpottaa osallistumista seminaareihin, työpajoihin ja kansainvälisiin konferensseihin.... [-]


MA Translation and Interpreting

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea + 1 lisää

Käännös- ja tulkkausalan maisteri (MATI) on erikoistunut muunnelma, jossa painotetaan erityisesti taitojen tulkitsemista. Se on integroitu ohjelma, joka on suunniteltu saattamaan markkinoille tulokkaita, joilla on todistettu huippuosaaminen vierailla kielillä onnistuneiksi ja markkinoilletuiksi ammattimaisiksi lingvisteiksi. [+]

Käännös- ja tulkkausalan maisteri (MATI) on erikoistunut muunnelma, jossa painotetaan erityisesti taitojen tulkitsemista. Se on integroitu ohjelma, joka on suunniteltu saattamaan markkinoille tulokkaita, joilla on todistettu huippuosaaminen vierailla kielillä onnistuneiksi ja markkinoilletuiksi ammattimaisiksi lingvisteiksi.

Avainominaisuudet

MATI: n ytimessä on yleinen, hallinnollisten ja teknisten tekstityyppien käännöstyöskentely, joka tulkitsee (yhdellä tai kahdella seuraavista ympäristöistä: kunnat, terveys, poliisit ja tuomioistuimet) ja kouluttaa alan standardin mukaista tietokoneavusteista Käännös (CAT) työkalut. Osa 1 tarjoaa myös mahdollisuuksia kehittää erikoistuneita taitoja tulkkaukseen, audiovisuaaliseen kääntämiseen, konekääntämiseen (MT) ja ohjelmistojen lokalisointiin, terminologian hallintaan, videon valmistukseen tai digitaaliseen julkaisuun. Käännöskoulutuksen moduulissa opiskelijat muodostavat simuloidut käännösyritykset, työskentelemään paikallisten käännösyritysten kanssa ja ryhtymään todellisiin palkkioihin ammatillisten standardien ja määräaikojen mukaisesti.... [-]


MSc

Elektroniikan ja sähkötekniikan maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea + 1 lisää

Elektroniikan ja sähkötekniikan maisterin tutkinto-opiskelijana kehität erikoistumisosaamista College of Engineeringin tutkimusintressien kanssa ja heijastavat elektroniikkateollisuuden tarpeita. [+]

Elektroniikan ja sähkötekniikan maisterin tutkinto-opiskelijana kehität erikoistumisosaamista College of Engineeringin tutkimusintressien kanssa ja heijastavat elektroniikkateollisuuden tarpeita.

Akkreditointi

Swansea University elektronisen ja sähkötekniikan MSc: n on akkreditoitu Institute of Engineering and Technology (IET), jonka tarkoituksena on täysin täyttää akateemisen rekisteröintivaatimuksen sisällyttäminen insinööriksi ja osittain täyttää akateeminen vaatimus rekisteröintiä varten Chartered Engineer.

Akkreditointi on merkki siitä, että tutkintotodistus täyttää Yhdistyneessä kuningaskunnassa ammatillisen suunnittelun asiantuntijaryhmän (UK-SPEC) asettamat standardit. Akkreditoitu tutkinto antaa sinulle osan tai kaiken perustan tiedon, ymmärryksen ja taitojen Chartered Engineer. Jotkut työnantajat rekrytoivat etusijalle akkreditoituja tutkintoja, ja muut maat, jotka ovat allekirjoittaneet kansainvälisiä sopimuksia, todennäköisesti tunnustavat hyväksytyn tutkinnon.... [-]


Kansainvälisen pankki- ja rahoitusalan MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea

Kansainvälisen pankkitoiminnan ja rahoituksen maisteriohjelma on tarkoitettu ehdokkaille, jotka haluavat hankkia vankan perustan kansainväliselle pankki- ja rahoitustoiminnalle, joka antaa heille uraa pankki-, kaupankäynti- tai rahoitusanalyysissä. Täydelliset tiedot löytyvät alla. [+]

Kansainvälisen pankkitoiminnan ja rahoituksen maisteriohjelma on tarkoitettu ehdokkaille, jotka haluavat hankkia vankan perustan kansainväliselle pankki- ja rahoitustoiminnalle, joka antaa heille uraa pankki-, kaupankäynti- tai rahoitusanalyysissä. Täydelliset tiedot löytyvät alla.

AvainominaisuudetParannettu erikoisohjelma, joka voidaan suorittaa yhden vuoden aikanaKaikki moduulit opettavat maailmanluokan tiedekunnamme, joilla on laaja teollisuus- ja akateeminen osaaminenSwansea on Walesissa ensimmäinen uransa kansainväliseen rankattuun tutkimukseen (REF 2014)Laaja valikoima ammatillisia akkreditointeja, jotka nopeuttavat urasi riippuen valinnaisista moduuleista93% Swansea-opiskelijoista työsuhteessa kuusi kuukautta valmistumisen jälkeenSuuri kontaktiaika - moduulimme tulevat luennolla (luokkakokonaisuudella on noin 150 opiskelijaa) ja seminaari / opetusohjelma (luokkakokonaiskorkona kello 30) joka viikko. Kiinnostaako tilat? Katsokaa niitä täällä.Apurahat saatavilla erinomaisille opiskelijoille - napsauta tästä lisätietojaSwansea on Walesissa ensimmäistä maailman johtava vaikutus - 60% 4-tason tasolla (REF 2014)Kuvaus... [-]

Materiaalitekniikan MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea + 1 lisää

Swansea University on keskeisiä tutkimustehtäviä ilmailu- ja terästekniikan materiaaleissa. Materiaalitieteiden maisterikurssiin kuuluvana opiskelijana on syvällinen osaaminen ja laaja kyky vastaamaan kansainvälisen materiaaliteollisuuden vaatimuksiin. [+]

Swansea University on keskeisiä tutkimustehtäviä ilmailu- ja terästekniikan materiaaleissa. Materiaalitieteiden maisterikurssiin kuuluvana opiskelijana on syvällinen osaaminen ja laaja kyky vastaamaan kansainvälisen materiaaliteollisuuden vaatimuksiin.

Avainominaisuudet

MSc Materials Engineering -kurssin kautta saat koulutusta ja kokemusta monenlaisista aihealueista, mukaan lukien metallurgia ja materiaalien valinta, nykyaikaiset tekniikan suunnittelun ja analysoinnin menetelmät, rakenteen, käsittelyn ja ominaisuuksien välinen suhde monenlaisille materiaaleja, materiaaleja ja kehittyneitä komposiittimateriaaleja, rakenteellisia tekijöitä, jotka ohjaavat materiaalien mekaanisia ominaisuuksia ja nykyaikaisia ​​liikkeenjohdon kysymyksiä ja tekniikoita.... [-]


MSc Advanced Computer Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea + 1 lisää

Tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen kursseilla. Kurssi on tarkoitettu sinulle, jos olet tietojenkäsittelytiede tai jos olet saanut kokemusta tietojenkäsittelystä ja ohjelmoinnista eri tasolla. Työnvastuu kovalla työllä ja kyky ratkaista ongelmat ovat yhtä tärkeitä tämän MSc: n kannalta. [+]

Tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelytieteen tietoj Kurssi on tarkoitettu sinulle, jos olet tietojenkäsittelytiede tai jos olet saanut kokemusta tietojenkäsittelystä ja ohjelmoinnista eri tasolla. Työnvastuu kovalla työllä ja kyky ratkaista ongelmat ovat yhtä tärkeitä tämän MSc: n kannalta.... [-]


MSc in tekniikan johtaminen ja johtaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea

Tämä MSc-ohjelma, neuvottelemalla yritysten ja teollisuuden (sekä suuret että pienet), on asetettu määrittämään keskeiset jatko-osaamista ja attribuutteja tarvitaan menestyä johdon ja / tai johtajuutta suunnittelualalla. [+]

On tuttu tosiasia, että insinöörit ja tekniset tutkinnon suorittaneet voivat saavuttaa johtavan johtamisen ja johtajuuden huippua yrityksissä ja teollisuudessa.

Tämä MSc-ohjelma, neuvottelemalla yritysten ja teollisuuden (sekä suuret että pienet), on asetettu määrittämään keskeiset jatko-osaamista ja attribuutteja tarvitaan menestyä johdon ja / tai johtajuutta suunnittelualalla.

Avainominaisuudet

Tämän monitieteellisen kurssin sisällöstä tiedotetaan teollisuudessa erittäin paljon. Avainmoduulit tarjoavat laajan johdannon johdolle sekä yksityiskohtaisia ​​insinöörikohtaisia ​​moduuleja:

Johtamisen perusteetstrategiajohtoProjektinhallintaToiminnanohjausOmaisuuden hallintanoudattaminenYmpäristöanalyysiYritys, innovaatio ja henkinen omaisuusSmart ManufacturingVirtuaaliset järjestelmätHanke / Väitöskirja... [-]

Strateginen markkinointi MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea + 1 lisää

Tule menestymään markkinoinnin johtajana tulevaisuudessa. Kehitä huipputason markkinointi- ja strategiaosaamisesi kriittisellä ymmärryksellä nykyisissä asioissa ja haasteissa jatkuvasti kehittyvässä teollisuudessa. Tämä kurssi on akkreditoitu Chartered Institute of Marketing (CIM) mukaan lukien moduulivapautukset CIM-ammattipätevyydestä (CIM Graduate Gateway -ohjelma). [+]

Tule menestymään markkinoinnin johtajana tulevaisuudessa. Kehitä huipputason markkinointi- ja strategiaosaamisesi kriittisellä ymmärryksellä nykyisissä asioissa ja haasteissa jatkuvasti kehittyvässä teollisuudessa. Tämä kurssi on akkreditoitu Chartered Institute of Marketing (CIM) mukaan lukien moduulivapautukset CIM-ammattipätevyydestä (CIM Graduate Gateway -ohjelma).

AvainominaisuudetKaikki moduulit opettavat maailmanluokan tiedekunnamme, joilla on laaja teollisuus- ja akateeminen osaaminenValitaan joko väitöskirjan tai kolmen kuukauden teollisuussijoitusprojektiSwansea on Walesissa ensimmäinen uransa kansainväliseen rankattuun tutkimukseen (REF 2014)Swansea-opiskelijoista 93% työllistyy tai jatko-opiskelu kuuden kuukauden kuluessa valmistumisestaSuuri kosketusaika - kukin moduuli sisältää 2 tunnin luennon (luokkakokoja noin 150 opiskelijaa), jota seuraa 1 tunnin seminaari / opetusohjelma (luokkakokot korkattu 30: llä) joka viikko. Kiinnostaako tilat? Katsokaa niitä täällä.Apurahat saatavilla erinomaisille opiskelijoilleKuvaus... [-]

Videot

Swansea University - Making Waves

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta