The Aga Khan University: ​​Institute for the Study of Muslim Civilisations

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aga Khan University on ainutlaatuinen hybridi: toimielin akateemisen huippuosaamisen joka on myös asiamies sosiaalisen kehityksen. Johtava lähde minulle dical, hoito- ja opettajien koulutusta, tutkimusta ja julkista palvelua kehitysmaissa, yliopisto valmistelee miesten ja naisten johtamaan muutos niiden yhteiskunnissa ja menestymään globaalissa taloudessa. AKU'S tiedekunnan, opiskelijoiden ja tutkinnon sinne, missä tarve on suurin, työskentelee epävirallisissa taajamissa syrjäkylillä ja alueilla, joilla konflikti tai laiminlyönti on hävittänyt peruspalveluja. Itse asiassa monissa tapauksissa tällaiset yhteisöt ovat kotinsa. Periaatteiden pohjalta iskun laatu, tarkoituksenmukaisuus ja pääsyä, YLIOPISTO on kampuksilla ja ohjelmia Afganistan, Itä-Afrikka, PakistanJa Yhdistynyt kuningaskunta. Sen palveluihin kuuluu opetussairaaloissa, hoitotyön koulut, Medical Korkeakoulut, Institutes for Educational Development, Examination Board, Ja Institute for Study of muslimien Civilizations. At AKU, Opiskelijat kukoistaa kutsuva, tukeva ympäristö, joka omaksuu moniarvoisuus, vaatii huippuosaamista ja kannustaa johtaminen, tiimityö, tiedonjano, keskustelu ja suoraan yhteydessä reaalimaailman ongelmia. Pääsy University perustuu ansioihin, ottamatta huomioon taloudellinen tarve.Institute for Study of muslimien kulttuurien

Lontoossa, Aga Khan yliopiston Institute for Study of muslimien Civilisations pyritään vahvistamaan tutkimusta ja opetusta perinnön islamilaisissa yhteiskunnissa, joissa erityistä huomiota haasteisiin näiden yhteiskuntien kohtaavat nykyajan asetukset.

ISMC n tehtävänä on valaista historiallisia ja nykyajan näkökohtia muslimiyhteiskuntien ja luoda foorumi tuoretta ajattelua tulevaisuuksistaan ​​kautta tutkimus, julkaisut, julkiset tapahtumat ja monitieteinen maisteriksi joka houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa sen Lontoon kampuksella.

Instituutti pyrkii tarjoamaan monitahoinen lähestymistapa tutkimuksen muslimikansojen kautta puitteet maailman kulttuureissa, ja humanististen tieteiden. Tämä lähestymistapa näkyy maisteriohjelman sekä erilaisia ​​lyhytkursseja ja tutkimus- ja julkaisuissa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisteri muslimi kulttuureissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Perustuen Lontoon keskustassa, Aga Khan yliopiston Institute for Study of muslimien kulttuurien (ISMC) kahden vuoden MA-ohjelma tarjoaa erottuva tapa ymmärtää muslimien sivilisaatioiden koska ne ovat kehittyneet ajan myötä; korostaa joukon ja monimutkaisuus menneistä ja nykyisistä islamilaisen kulttuurin, tutkimalla niitä osana maailman kulttuureihin työllistää työkaluja ja humanististen tieteiden kehyksenä oppimisen ... [+]

Perustuen Lontoon keskustassa, Aga Khan yliopiston Institute for Study of muslimien kulttuurien (ISMC) kahden vuoden MA-ohjelma tarjoaa:

Erottuva tapa ymmärtää muslimien sivilisaatioiden koska ne ovat kehittyneet ajan myötä. Korostaa joukon ja monimutkaisuus menneistä ja nykyisistä islamilaisen kulttuurin, tutkimalla niitä osana maailmaa kulttuureissa. Työllistää työkaluja ja humanististen tieteiden kehyksenä oppimiseen.

Sisällä tieteenalojen ja humanististen tieteiden meidän opiskelijat opiskelevat useita aiheita, mukaan lukien kehitys tutkimukset, taloustiede, valtio-oppi, taide, arkkitehtuuri, historia, kirjallisuus, uskontotieteen ja lakia.

MA-ohjelma koostuu useista ydin ja valinnaisia ​​kursseja, joka sisältää kentän perustuva kielikylpy Programme (arabia, persia tai turkki), Viestinnän ja Johtajuusohjelma sekä kenttätyöhön, joka myötävaikuttaa väitöskirja.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
The Aga Khan University (International) UK
210 Euston Road

London, England, NW1 2DA GB