The Islamic College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Islamilainen korkeakoulu Edustaa klassisen ja modernin yhdistelmää. Se perustettiin vuonna 1998 Edistää uutta lähestymistapaa Tutkimus islamista ja muslimeista Antamalla ainutlaatuinen "Sisäpiirin näkökulma" Islamista ja edistämällä ei-sectarian näkökulmaa. College On nopeasti tulossa tärkeä Islamilaisten opintojen akateeminen keskus: Se tarjoaa täysin validoituja tutkintoja sekä perus- että jatko-opinnoissa ja on tähän mennessä julkaissut yli neljäkymmentä suurta tekstiä islamilaisten opintojen alalla ja neljännesvuosittainen akateemisen aikakauslehden.

Se on myös monitahoinen laitos, joka tarjoaa käytännössä todistetason kursseja Islamilaiset aiheet, kuten Koraani arabia ja Islamic Banking, Puhumattakaan siitä, että juuri käynnistetty tärkeä uusi koulutusohjelma Muslimi tutkijat länteen.

Islamilainen korkeakoulu On yksi harvoista länsimaiden muslimiinstituuteista, joka pystyy tänään antamaan tällaisen vaikuttavan panoksensa tutkimukseen ja tulevaisuuteen Islam.

Visiomme

Islamilainen oppilaitos on sitoutunut auttamaan oppilaita täyttämään potentiaalinsa ja edistämään akateemista tietoa, joka perustuu aitoihin alkuperäisiin islamilaisiin lähteisiin. Tavoitteenamme on levittää islamilaista tietoa sellaisessa ympäristössä, joka vastaa islamin arvoja ja pyrkii näin ollen muistuttamaan islamilaisia ​​normeja ja arvoja, joissa tämä tieto kypsytettiin, kasvatettiin ja kehitettiin. Korkeakoulu tarjoaa parhaan mahdollisuuden opiskelijoille, jotka haluavat syvällisemmin ymmärtää islamin, sen filosofian ja sen lain, oikeassa kontekstissaan ja perspektiivistään.

Tavoitteet & tavoitteet

  • Tavoitteena on tarjota integroitu ja monitieteinen lähestymistapa niille, jotka ovat kiinnostuneita hankkimasta kriittistä, rakentavaa ja kattavaa käsitystä asioista ja aiheista islamista
  • Edistää alkuperäistä ja analyyttista tutkimusta islamin monilla eri aiheilla
  • Auttaa oppilaita jäsentämään, itsenäisiksi ja heijastaviksi oppijoiksi
  • Opiskelija saa valmiudet työelämään tai jatko-opintoihin tarvittaviin taitoihin ja osaamiseen
  • Luodaan osallistava ympäristö sekä muslimeille että ei-muslimeille eri kulttuureista ja taustoista

Missiomme

Ohjelmoissamme ja tutkimuksessamme pyrimme tarjoamaan enemmän kuin vain akateemisen ymmärryksen islamista, kuten se on opetettu useimmissa yliopistoissa tänään. Haluamme esittää islamin sisäpiirin käsityksen ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää sitä elävänä, hengittävänä elämäntapana ja uskomusjärjestelmänä. Tämä tarkoittaa, että he eivät vain tutkia islamin akateemisia teorioita, mutta he tutustuvat islamin islamilaisiin tieteellisiin keskusteluihin ja mitä nämä tarkoittavat islamin tulevaisuudelle. Tällä tavoin yhdistämme koulutuksen ja henkisyyden, klassisen ja modernin, akateemisen ja käytännöllisen.

http://www.islamic-college.ac.uk

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA Islamic Law (On-Campus & Distance Learning)

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta November 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

[+]

[-]

Ma Islamilaiset Opinnot (kampuksella Ja Etäopiskelu)

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta November 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Islamilaisen oppilaitoksen islamilaisten opintojen kurssin MA / PG Dip -opetuksen tavoitteena on syventää oppilaita kaikesta islamin ymmärryksestä historiallisissa ja nykyaikaisissa yhteyksissä ja samalla tarjota tilaisuus tutkia laajasti Kur'an, Hadithin ja muiden islamilaisten tekstien. Tämä ohjelma on kehitetty ja toimittaa ja arvioi The Islamic College, jonka Middlesexin yliopisto on myöntänyt ja laadunvarmasti. mU [+]

Islamilaisen oppilaitoksen islamilaisten opintojen kurssin MA / PG Dip -opetuksen tavoitteena on syventää oppilaita kaikesta islamin ymmärryksestä historiallisissa ja nykyaikaisissa yhteyksissä ja samalla tarjota tilaisuus tutkia laajasti Kur'an, Hadithin ja muiden islamilaisten tekstien.

Ohjelma on suunniteltu hyödyntämään opiskelijoita, jotka haluavat jatkaa opintojaan tohtorintutkinnolle ja tulla alan tuleville luennoille sekä niille, jotka voivat hakea työtä eri aloilla, jotka edellyttävät islamin asiantuntemusta.

Vaihtoehtoisesti kurssi sopisi niille opiskelijoille, joiden ensimmäinen tutkinto ei ole islamilaisissa opinnoissa ja pyrkivät laajentamaan islamin ymmärrystä.... [-]


Videot

The Islamic College, London, UK

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
The Islamic College,
133 High Road, Willesden

London, Englanti, NW10 2SW GB
Sosiaalinen media