The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nottinghamin yliopisto: Teknillinen tiedekunta

Tiedekunta Engineering NottinghamOn tunnettu maailmanluokan tutkimuksesta, inspiroivasta opetuksesta ja monipuolisesta akateemisesta yhteisöstä.

Liittämällä meidät Nottinghamiin, sinä olet osa yli 150 eri maasta tulevien opiskelijoiden yhteisöjä ympäri maailmaa.

 • Kolmanneksi Isossa-Britanniassa tutkimusvoima, REF 2014, Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen Research Excellence Framework
 • Yli 98% teknisestä tutkimuksesta on kansainvälistä laatua, ja 85% on maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen (REF 2014)
 • Iso-Britannian Top 10 -tekniikan tiedekunta: Times Korkeakoulu Maailman yliopistoluokat 2017
 • Nottingham on sijoittunut Ison-Britannian top 10-koneiden ja sähkötekniikan (QS World Rankings 2017)

Löydät tiedekunta on ystävällinen ja tukeva työympäristö. Sinun työskennellä yhdessä luovia ja inspiroivia ihmisiä, jotka ovat innokkaita jakamaan kokemuksia.

Olemme sitoutuneet tukemaan lahjakkaita ihmisiä ja kehittämään kumppanuuksia teollisuuden, rahoituslaitosten ja valtion virastojen kanssa positiivisen ympäristön luomiseksi, jossa löytö, apuraha, innovaatio, kaupallinen hyödyntäminen ja julkinen sitoutuminen menestyvät. Tiedekunta osallistuu satoihin eläviin tutkimushankkeisiin ja toimii läheisessä yhteistyössä teollisuuden kanssa. Käytännönläheinen keskittyminen ja lähestymistapa voivat auttaa sinua hankkimaan tarvittavat tiedot ja taidot siirtyäksesi jatko-opintoihin tai harjoittaa uraa tekniikan missä tahansa maailmassa.

Tutkimalla Nottingham löydät:

 • Kehittää korkealaatuisia kaupan pidettäviä taitoja
 • Opettaa poikkeuksellinen ja hyvin mainittu akateeminen henkilökunta, usein maailman johtajat omalla alallaan
 • Osallistu maailmanlaajuiseen jatkoyhteisöön, johon kuuluu kansainvälisten kampusten verkko Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kiinassa ja Malesiassa
 • Tutkijalla on kansainvälisesti tunnustettu ja arvostettu pätevyys

Sinua opettavat akateemiset tutkijat, jotka ovat intohimoisia osaamisalueistaan ​​ja sitoutuvat kehittämään seuraavan sukupolven tulevia insinöörejä, arkkitehtejä ja tutkijoita. Koska jatko-opiskelija tiedekunnassa, sinulla on mahdollisuus vaikuttava joukko toimintoja ja resursseja tukemaan toimintaa eri erityispiirteitä.

Monet kursseistamme ovat akkreditoituja ammattielimiä, ja monet tutkimushankkeistamme ovat luonteeltaan moniammatillisia, ja ne yhdistävät yliopiston, tutkimuslaitosten, teollisuuden yhteistyökumppaneiden ja ministeriöiden monipuoliset asiantuntijat kehittämään uusia ratkaisuja haastavia globaaleja kysymyksiä varten.

Vuonna 2012 avasimme Aerospace Technologyn (IAT) instituutin, joka edustaa Marie Curie Innovative Doctoral Program -ohjelmaa, joka keskittyi suunnitelmaan huomispäivän lentoliikenteelle. Creative Energy Homes on seitsemän talonrakennusta, joka tarjoaa elävän testauspaikan johtaville yrityksille yhteistyössä yliopiston kanssa selvittääkseen energiatehokkaiden teknologioiden integroinnin rakennuksiin.

Tutkimuksemme vahvuuksia ovat komposiittimateriaalit, lisäaineiden valmistus ja 3D-painatus, energia, kestävyys ja ilmailu. Meillä on yksi suurimmista tehoelektroniikan tutkimusryhmistä ja yksi maailman suurimmista lisäainetuotantoryhmistä.

University of Nottingham

 • Palkittiin kultainen luokitus erinomaiseen opetukseen Britannian Teaching Excellence Framework (TEF) -ohjelmassa 2017
 • Toinen kohdennetuimmista yliopistoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa jatko-opiskelijoilla (Toinen kohderyhmä vuonna 2014) ja toiseksi eniten kohdennettu yliopisto (Graduate Market vuosina 2015 ja 2016) - High Fliers Research)
 • Nimetty vuoden yliopisto Graduate Employment Times ja Sunday Times Good University Guide 2017

Nottinghamin yliopiston englantilaisen kielikeskuksen (CELE) korkeakoulu tarjoaa korkealaatuista akateemista englantia ja opiskelee valmiuksiaan ja tukea ennen opiskelijoiden opintoja ja sen aikana.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Jatkotutkintotodistukset - OnlineStudies » Katso MSc » Katso Jatkotutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Kurssit » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc-lisäaineiden Valmistus Ja 3d-tulostus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi tarjoaa erikoistumiskoulutusta teknologiaan, inhimillisiin tekijöihin ja hallintaan, jotka liittyvät lisäaineiden valmistukseen. [+]

Tämä jatko-opinto lisäaineiden valmistuksessa ja 3D-tulostuksessa voi tarjota sinulle kehittyneitä taitoja ja tietoja, joita tarvitset alan ammattilaiselta tai tutkijalta tällä jännittävällä ja laajentavalla alueella.

Etua hyötyy Nottinghamin teollisista yhteyksistä ja tutkimuksen vahvuuksista edistyksellisessä valmistuksessa, kuten Institute of Advanced Manufacturing (IfAM) -instituutissa.

Pääset lisävalmistustekniikoihin ja -tilastoihin uudessa Advanced Manufacturing -rakennuksessa sekä Coates Building L2 -laboratoriossa. Akateeminen valvonta on saatavilla Jubilee Campuksella sekä yliopistopuiston kampuksen teknillisessä tiedekunnassa.

Tärkeimmät asiat... [-]


MSc Advanced Materials

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 viikko September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

10-luottomoduuli edustaa noin 100 tuntia opiskelijan oppimista, opetusta ja arviointia.

Osuus kunkin ytimen moduulin oppimistuloksia voidaan nähdä liittyvän opetussuunnitelman kartta, jossa jokainen moduuli on analysoitu yksityiskohtaisesti koskevat sen osuus oppimistuloksia.

[-]

MSc Aerospace Technologies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä monitieteinen kurssi täydentää tutkimuksen vahvuuksia Institute for Aerospace Technology. [+]

[-]

MSc Bioengineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

*

IELTS: 6.0 (vähintään 5,5 missä tahansa elementissä) [-]

MSc Bioengineering: Biomaterials and Biomechanics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

vaikutus mekaanisen stimulaation aiheuttama kasvien voimakas kantasoluja [-]

MSc Chemical Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

Uranäkymät ja työllistettävyys [-]

MSc Civil Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi tarjoaa kattavan ohjelman vesirakentamisen tutkimus monilla aloilla. [+]

Vesirakentaminen ongelmat mukaan sovellettava analyyttinen, päätöksenteon ja kriittisen ajattelun taitoja, tämä kurssi antaa opiskelijoille teknistä tietämystä ja kokemusta tarvitaan näiden taitojen kehittämiseen.

Tämä kurssi opetetaan myös yliopiston Nottinghamin Malesiassa kampuksella.

Laitoksella on laaja yhteyksiä teollisuuden sponsoreita ja muiden organisaatioiden, paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Tutkimuksemme tukee Engineering ja fysikaalisten tieteiden tutkimusneuvosto (EPSRC), UK teollisuus- ja liikeyritykset, UK ministeriöiden, hyväntekeväisyysjärjestöt ja Euroopan unionin. Kurssin sisältö

Lisäksi voit valita useista moduuleista luomaan yleisen polku tutkimuksen myöntämiseksi MSc Civil Engineering tai laajentaa oman määrin tiettyä teemaa.... [-]


MSc Electrical And Electronic Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi on laaja MSc, jolla on laaja valikoima vaihtoehtoja sähkövoimasta mikroelektroniikkaan. [+]

MSc Sähkö- ja elektroniikkatekniikka mahdollistaa erilaisten aiheiden tutkimisen, kuten sähköisen suunnittelun, viestinnän, ohjelmistosuunnittelun, sähköntuotannon ja jakelun, sähkökoneiden ja uusiutuvien energialähteiden järjestelmien.

Kurssi tarjoaa laaja-alainen ymmärrys taiteen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden suunnittelu ja perusteellisen tutkimuksen aiheita ovat nykyteknologian sähkö- ja elektroniikkateollisuus.

Tavoitteenamme on auttaa sinua kehittämään luottamusta ammatilliseen työskentelyyn, helpottamaan kurssin yleissopimuksia ja valmiita puuttumaan kaikkiin sähkö- ja elektroniikkateollisuuden tutkimuksen osa-alueisiin.

Tärkeimmät asiat Opiskelijat saavat kokemusta tyypin ongelmat korkeakoulujen ja teollisuuden tutkijoille. Kurssi soveltuu tutkinnon läheisesti liittyvien alojen, jotka haluavat muuntaa sähkötekniikka. Tämä kurssi on akkreditoitu IET (Institution of Engineering and Technology) täyttää edelleen oppimista vaatimukset Chartered Engineer. Kurssin yksityiskohdat ... [-]

Msc Elintarvikekäsittelytekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan sinulle taitoja, osaamista ja kykyä tulla ammattimainen ruoan prosessi insinööri. [+]

Tämä maisteriohjelma elintarviketeollisuuden tekniikassa antaa teoreettisen ja käytännöllisen tietämyksen elintarviketeollisuudelle, joka yhdistettynä asiaankuuluvan teollisen koulutuksen ja kokemuksen kanssa voi auttaa sinua matkalla kohti vuokrattua insinööriä.

Koulutuksesi antaa sinulle yksityiskohtaisen ymmärtämyksen ruoantuotantotekniikasta, menetelmistä ja käytännöistä ja toimittaa asiantuntijaryhmä, mukaan lukien elintarviketeollisuuden opettajat tai elintarviketeollisuuden kokemus.

Tärkeimmät asiat Elintarviketeollisuudelle tai elintarviketeollisuudelle kertyy oppimista. Tämä kurssi tarjoaa erikoistumiskoulutusta, jota teollisuuden ja tiedekunnan tutkimuspotentiaali antaa tietoa elintarvikkeiden materiaalien käsittelystä maatilalta haarukkaan. Nottinghamin yliopistolla on vahva tutkimus maineen elintarviketieteen alalla. Biotieteiden kandidaatti on luokiteltu ei. 1 tutkimusympäristö Yhdistyneessä kuningaskunnassa maatalouden, eläinlääketieteen ja elintarviketieteen alalla (2014 Research Excellence Framework). ... [-]

Msc Energian Muuntaminen Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi keskittyy energian muuntamisen prosesseihin ja käytännön kykyjä hallintaan liittyvissä kysymyksissä. [+]

MSc Energy Conversion ja Management on suunniteltu tarjoamaan sinulle korkeatasoista tekninen osaaminen energia- muuntoprosesseilla, yhdistetään käytännön kykyjä hallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Advanced tutkimus tekniikan liittyvän tutkimuksen menetelmiä tuottaa arvokasta kokemusta joko kohti edelleen tieteellistä tutkimusta tai teollisuuden perustuva tutkimus ja kehitys.

Tärkeimmät asiat osana tehtävän, arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön tavoitteena on kehittää oman ammattitaidon ja ekologisesti vastuullinen asenne tarpeen nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa. Osasto vankkaa yhteistyösuhteita merentakaisten instituutioiden.

Tutkinnon hetkellä työskentelee teollisuudessa kannustetaan hakemaan osa-aikaisesti ilmoittautuminen ja pyrkimään saamiseksi Chartered Engineer (CEng) tila. Rekisteröidyt osa-aikaisia ​​opiskelijoita kehotetaan oltava kotipaikka Nottingham syksyllä ja keväällä lukukauden.... [-]


MSc Energy Process Systems Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

[-]

MSc Engineering Surveying

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi tuo laadukkaan geodatan ja paikannuksen sekä paikkatietojen analysoinnin ja johtamisen yhteen. [+]

Geospatiaalisen tiedon käyttö on yleistynyt jokapäiväisessä elämässä satelliittinavigointijärjestelmien ja maantieteellisten tietojärjestelmien kautta. Yleisön julkisten sovellusten lisäksi ammattilaisyhteisön tarpeet ja vaatimukset ovat usein insinööri- ja ympäristötieteiden kautta.

Näiden etujen ydin ovat tilamittauksen, tiedonkeruun ja -hallinnan tieteet. Tämä kurssi perustuu hyvin menestyksekkäisiin MSc Engineering Surveying ja Geodesy -opintoihin sekä MSc Geographical Information Science (GIS) -tietokantaan, jonka tarkoituksena on tuoda korkeatasoiset mittaukset ja paikannus sekä paikkatietojen analysointi ja johtaminen yhteen.

Tärkeimmät asiatOlemme viime aikoina investoineet yli 3 miljoonaa puntaa laitoksemme päivittämiseen.Teknillinen tiedekunta on Iso-Britannian kolmanneksi sijalla tutkimustyövoimaan Ison-Britannian hallituksen Research Excellence Frameworkin REF 2014 -ohjelmasta. Yli 98% teknisestä tutkimuksesta on kansainvälistä laatua, 85% maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen.Laitoksella on laaja yhteys teollisiin sponsoreihin ja muihin järjestöihin paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.Tutkimustemme ovat tukeneet Engineering and Physical Sciences Research Council (EPSRC), Yhdistyneen kuningaskunnan teolliset ja kaupalliset yhtiöt, Yhdistyneen kuningaskunnan hallintoyksiköt, hyväntekeväisyysjärjestöt ja Euroopan unioni.... [-]

Msc Ergonomia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc ergonomia pyrkii tarjoamaan opiskelijoille tietoja ja taitoja tarvitaan suunnitella tuotteita, työpaikkoja / tehtävät ja ympäristöihin ihmisen näkökulmasta. Jos olet kiinnostunut ihmisistä, teknologia ja muotoilu, niin tämä voisi olla kurssi sinulle. [+]

Koska tekniikka muuttuu yhä monimutkaisemmaksi ja läpitunkevaa yhteiskunnassamme, se on "inhimilliset tekijät" tekniseen suunnitteluun usein sanella onnistumisen tai epäonnistumisen.

MSc ergonomia pyrkii tarjoamaan opiskelijoille tietoja ja taitoja tarvitaan suunnitella tuotteita, työpaikkoja / tehtävät ja ympäristöihin ihmisen näkökulmasta. Jos olet kiinnostunut ihmisistä, teknologia ja muotoilu, niin tämä voisi olla kurssi sinulle.

Monimuotoisuus ihmisillä (in kykyjä, rajoitukset, kokemuksia, odotuksia, käyttäytyminen, jne) aiheuttaa monia haasteita tutkijoiden ja käytännön teollisuudessa. Hyväksymällä "ihmiskeskeistä" lähestymistapa, voi olla monia etuja asiakkaille ja / tai työntekijät, kuten parempia käytettävyys tuotteita, tehokkaampia työprosessit, turvallisen ympäristön, kiinnostavamman tuote kokemuksia, ja niin edelleen. Käänteisesti laiminlyömällä ergonomia kysymyksiä, yritykset todennäköisesti kohtaavat suuria luotettavuus epäonnistumisia, onnettomuudet, työmarkkinasuhteiden ongelmiin ja epäonnistunut esittelyt tuotteiden ja teknologian. ... [-]


Msc HCI

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi tarjoaa teoreettinen maadoitus, käytännön tietoa ja käytännön kokemusta tarvitaan muovata tietotekniikkajärjestelmät 21. vuosisadalla. [+]

Kuten tietojenkäsittely muuttuu yhä läpitunkevaa ja ojentaa arkeen, tiedemaailman ja teollisuuden tunnustettava, että onnistunut järjestelmien kehittäminen nojaa yhä enemmän kyvystämme sijoittaa hengelle keskellä digitaalisen vallankumouksen.

Ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen (HCI) on erottuva haara tietojenkäsittelytiede omistettu suhteen ymmärtämiseksi ihmisten ja tietokoneiden ja mahdollistaa järjestelmien suunnittelijoille ja ohjelmistojen insinöörejä kehittämään computing sovelluksia, jotka paremmin vastata asiakkaiden tarpeisiin, asiakkaiden ja loppukäyttäjien . Liittyvät sanat sisältävät ihmiskeskeisen suunnittelun, vuorovaikutteisen järjestelmien suunnitteluun, käyttäjäkokemuksen suunnittelu, käyttöliittymän suunnittelu, ja käytettävyys insinööri.... [-]


MSC Kestävä Liikenne Sekä Sähköjärjestelmien (Erasmus Mundus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Espanja Oviedo

[+]

[-]

MSC Kestävän Energian Ja Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham + 1 lisää

Tämä kurssi voi antaa sinulle kehittyneitä taitoja uusiutuvan energian, energiatehokkuuden ja liike. [+]

MSc kestävän energian ja yrittäjyyden tarjoavat arkkitehtuurin ja rakentamisen laitos yhdessä Nottinghamin yliopiston kauppakorkeakoulun kanssa. Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille kehittyneitä taitoja uusiutuvan energian, energiatehokkuuden ja liiketoiminnan.

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joiden tausta Engineering (esim Konetekniikan Chemical Engineering, energia jne) tai Science (fysiikka, kemia, Environmental Science) tai Economics.

Kurssi soveltuu myös hakijat, joiden tausta arkkitehtuurin, maantieteen, Johtaminen tai muita vastaavia aiheita, ja todisteet matematiikan taitoa ja niiden perustiedot tai kokemusta energiaa.

Tärkeimmät asiat Arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön osasto pyrkii kehittämään ammattitaitoasi ja ympäristön kannalta vastuullista asennetta nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa. Osastolla on vahvat yhteistoiminnalliset yhteydet ulkomaisiin instituutioihin. Nottingham University Business School on johtava keskus johdon koulutuksen ja sen tehtävänä on olla korkeimmilla sijoilla International Business School, erinomainen sekä opetuksen että tutkimuksen. Kurssin yksityiskohdat ... [-]

MSC Kestävä Rakennus Teknologia (Collaborative)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi tarkastellaan, miten uusiutuvan ja kestävän energian teknologiat voivat luoda ympäristöystävällisiä rakennuksia. [+]

Kestävän energiatekniikan instituutti (ISET) tarjoaa tällä hetkellä MSc-kurssin yhteistyössä seuraavien kahdeksan yliopiston kanssa:

Harbin Institute of Technology Xi'an Jiaotong yliopisto Donghua yliopisto Xian yliopiston arkkitehtuurin ja teknologia Shandong University of Architecture Kaakkois yliopisto Kyung Hee University, Korea Fyysinen ympäristökeskus Khartumin (PECK)

MSc Sustainable Building Technology on räätälöity erityisesti valmistuneiden talotekniikan, arkkitehtonisen ympäristön suunnittelu, arkkitehtuurin ja muiden siihen liittyvien alojen.

Vahva painopiste on suunnattu onnistunut uusiutuvien ja kestävien energiateknologioiden rakennuksiin, joka edellyttää ymmärrystä sekä muotoilun ja teknologian ja siten tiiviissä yhteistyössä arkkitehtuurin ja tekniikan.... [-]


MSC Kestävä Rakentaminen Teknologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi tarkastellaan, miten uusiutuvan ja kestävän energian teknologiat voivat luoda ympäristöystävällisiä rakennuksia. [+]

MSc Sustainable Building Technology on räätälöity erityisesti valmistuneiden talotekniikan, arkkitehtonisen ympäristön suunnittelu, arkkitehtuurin ja muiden siihen liittyvien alojen.

Kurssi on huolellisesti rakennettu mukautumaan etuja ja taitoja, jotka liittyvät rakennuksen suunnitteluun ja teknologian ja rakentaa energia- ja ympäristötehokkuutta.

Vahva painopiste on suunnattu onnistunut uusiutuvien ja kestävien energiateknologioiden rakennuksiin, joka edellyttää ymmärrystä sekä muotoilun ja teknologian ja siten tiiviissä yhteistyössä arkkitehtuurin ja tekniikan.

Tärkeimmät asiat osana tehtävän, arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön pyritään kehittämään oman ammattitaidon ja ekologisesti vastuullinen asenne välttämätöntä nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa. Osastolla on vahvat yhteistoiminnalliset yhteydet ulkomaisiin instituutioihin. Tämä kurssi on akkreditoitu rakennusteknisten insinöörien Chartered Institute. Kurssin yksityiskohdat ... [-]

Msc Kuljetusinfrastruktuurin Suunnittelu: Kestävät Moottoritiet / Kestävät Rautatiet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tällä kurssilla on kaksi erillistä reittiä; Kestävät maantiet ja kestävät rautatiet. [+]

Tällä kurssilla on kaksi erillistä reittiä; Kestävät maantiet ja kestävät rautatiet.

Moottoriteiden suunnittelu koskee moottoriteiden suunnittelua, suunnittelua, rakentamista, kunnossapitoa ja käyttöä, mukaan lukien ajoneuvo-, pyöräily- ja jalankulkijoiden ja niiden tehokkaan hallinnan. Kaikki tämä on saavutettava mahdollisimman kestävällä tavalla. Rautatiesittely koskee rautateiden suunnittelua, suunnittelua, rakentamista, kunnossapitoa ja toimintaa, joka ulottuu nopeisiin kauttakulkujärjestelmiin (raitiovaunuihin) ja niiden tehokkaaseen hallintaan. Kaikki tämä on saavutettava mahdollisimman kestävällä tavalla. [-]

MSc Mechanical Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

Biomekaniikan

Core-moduulit

Yksittäinen jatko-projekti [-]

Msc Moderni Tietoliikenne

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Puolassa ja Nottinghamissa sijaitseva Wroclaw-kurssi tarjoaa jatkokoulutusta tietoliikennetekniikassa. [+]

MSc Modern Telecommunications on yhteinen kurssi välillä osastot sähkötekniikka yliopistossa Nottingham, UK ja elektroniikka Wroclawissa University of Technology, Puola.

Tärkeimmät asiat Kurssi tarjoaa teknisen tietämyksen ja osaamisen, joka antaa sinulle johtavan viestinnän, sähköisen tai fotoniikan ja tietotekniikan uran. Nottinghamin yliopisto on tunnustettu tuottavan kultaisen standardin Teaching Excellence Framework (TEF) -järjestelmässä, jonka tavoitteena on tunnistaa ja palkita erinomainen oppiminen ja opetus. Kurssin yksityiskohdat

Kurssi on jaettu kolmeen lukukauteen, alkaa tammikuussa Wroclawin ja siirtämällä Nottingham jälkipuoliskolle syyskuussa. Kolmannen lukukauden voit siirtää takaisin Wroclaw toteuttaa oman tutkimushankkeessa.... [-]


Msc Rakennesuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi tarjoaa erikoistuneita teknisiä tietoja ja taitoja opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua rakennesuunnitteluun. [+]

Tämän jatko-ohjelman avulla voit kehittää rakenteellisen suunnittelun yksityiskohtaisen teoreettisen ymmärryksen ja miten sovittaa tämä käsitys käytännön suunnittelutilanteisiin. Näihin kuuluu rakenteiden vastaus äärimmäisiin kuormituksiin, kuten tuulet ja maanjäristykset.

Kurssi integroi teorian, sovelluksen ja suunnittelun. Teoria otetaan käyttöön sovelluksen rinnalla käyttämällä kehittynyttä ohjelmisto- ja tietokonemallinnusta, rakennetekniikkaa ja BIM: tä, jotta näet, miten se liittyy todellisiin ongelmiin.

Rakenteellinen muotoilu on kurssin ydinosa, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa tuntemusta teräs- ja betonirakenteista. Korkeat rakennukset ja sillat tarjoavat lisää mahdollisuuksia integroida kehittyneitä analyysejä ja muotoilua käytännössä.... [-]


MSc Sustainable Energy Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

Tämä luettelo on esimerkki tarjoamistamme tyypillisistä moduuleista, ei lopullisesta luettelosta.

[-]

Msc Sähköisen Viestinnän Ja Tietotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Kurssi antaa sinulle osaamista, jota insinööri työskentelee järjestelmiä eri eri toimialoilla. [+]

Tämä 12 kuukautta MSc tarjoaa jatkokoulutus elektroniikka-, tietoliikenne- ja tietotekniikan.

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle kattavasti osaamista, jota insinööri työskentelee instrumentointi, elektroniset järjestelmät, langaton ja langallinen tietoliikenne, atk-laitteet ja ohjelmistot näkökohtia tietotekniikan.

Ohjelma tarjoaa erinomaisen pohjan insinöörit haluavat päivittää tietojaan, opiskelijoille, jotka haluavat mennä tekemään tutkimusta, tai ensimmäisen asteen opiskelijoille, jotka haluavat parantaa koulutustaan.

Tätä kurssia opetetaan myös yliopiston Malesiassa. Lue lisää University Park-kampuksesta tai ota virtuaalikierros

Tärkeimmät asiat Teknillinen tiedekunta on Iso-Britannian kolmanneksi sijalla tutkimustyövoimaan Ison-Britannian hallituksen Research Excellence Frameworkin REF 2014 -ohjelmasta. Yli 98% teknisestä tutkimuksesta on kansainvälistä laatua, 85% maailman johtavista tai kansainvälisesti erinomaisista. Tämä kurssi on akkreditoitu IET: n (Institution of Engineering and Technology) kanssa täyttämään Chartered Engineer -opetuksen lisävaatimukset. Kurssin yksityiskohdat ... [-]

Msc Sähkötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi tarjoaa erilaisia ​​moduuleja. Aiheita ovat sähkökoneet, tehoelektroniikka ja sähköinen sovellus. [+]

Tämä MSc in Electrical Engineering tarjoaa mahdollisuuden tutkia erilaisia ​​aiheita sähkötekniikan alalla. Näihin kuuluvat sähköverkot, sähkökoneet, käyttölaitteet ja moottorinohjaus, energian muuntaminen, sähköiset muuntimet ja niiden suunnittelu sekä nykyaikaiset valvontamenetelmät.

Käytettävissä ovat myös sovelluskohtaiset moduulit, jotka käsittelevät esimerkiksi sähkö- ja uusiutuvaan energiaan liittyviä sähköjärjestelmiä.

Tavoitteenamme on auttaa kehittämään luottamusta työskennellä ammattilaisena sovussa konventioita kuria, ja valmis puuttumaan mitään tutkimusalue sähkötekniikassa.

Jos olet kiinnostunut kahden vuoden sähkötekniikan ohjelmasta, kannattaa harkita kestävän liikenteen ja sähkövirtajärjestelmien (Erasmus Mundus) MSc.... [-]


MSC Sähkötekniikka Ja Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä luonnollisesti yhteistyössä Business School, keskittyy uusien teknologioiden kaupallistamisessa. [+]

Tämä 12 kuukautta kurssi antaa mahdollisuuden saada tarvittavia taitoja kehittää ja kaupallistaa uusia teknologioita sähkö- ja sähkötekniikka.

Kurssi yhdistää vahvuuksia ja voimavaroja sekä osaston sähkötekniikka ja Nottingham University Business School.

Koska sinulla on korvaamaton mahdollisuus kokea tarvittavat toimenpiteet kaupallistaa tekninen idea, tämä ohjelma tarjoaa erinomaisen pohjan niille insinööreille, jotka haluavat markkinoida ideoitaan tai opiskelijoille, jotka haluavat tutustua jännittävään maailmaan kaupallistamista.

Tärkeimmät asiat Teknillinen tiedekunta on Iso-Britannian kolmanneksi sijalla tutkimustyövoimaan Ison-Britannian hallituksen Research Excellence Frameworkin REF 2014 -ohjelmasta. Yli 98% teknisestä tutkimuksesta on kansainvälistä laatua, 85% maailman johtavista tai kansainvälisesti erinomaisista. Nottinghamin yliopiston kauppakorkeakoulu on johtava johtamiskoulutuskeskus, jonka tehtävänä on olla huippuluokan kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka on erinomainen sekä opetuksessa että tutkimuksessa. Kurssin yksityiskohdat ... [-]

MSC Sähkötekniikka Kestävän Ja Uusiutuvan Energian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi yhdistää kestävän ja uusiutuvan energian periaatteet ja kehityksen sähkötekniikan kanssa. [+]

Kestävän ja uusiutuvan energian sähkötekniikan insinööri on suunniteltu antamaan ohjeita kestävän energian ja uusiutuvan energian periaatteista. Näitä periaatteita opetetaan sähkötekniikan opintojen ohella, mukaan lukien tehoelektroniikka, sähkökoneet ja sähköjärjestelmät.

Tämä 12 kuukauden kurssi antaa sinulle mahdollisuuden kehittää sähkötekniikan ammattilaisen uusiutuvista ja kestävistä energiaratkaisuista vastaavan insinööritekniikan erikoistekniikan osaamista.

Tavoitteenamme on auttaa sinua kehittämään luottamusta ammatilliseen työskentelyyn ja helpottamaan kurssin yleissopimuksia.

Tärkeimmät asiat Nottinghamin yliopisto on tunnustettu tuottavan kultaisen standardin Teaching Excellence Framework (TEF) -järjestelmässä, jonka tavoitteena on tunnistaa ja palkita erinomainen oppiminen ja opetus. Tämä kurssi on akkreditoitu IET (Instituutio insinööri ja tekniikka) täyttää edelleen oppimisen vaatimuksia Chartered Engineer. ... [-]

Msc Tehoelektroniikan Ja Asemia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 viikko September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi tarjoaa asiantuntija opetusta tehoelektroniikan ja asemien tekniikoita, ja nykyisiä käytäntöjä. [+]

Tämä koulutusohjelma on kehitetty tarjoamaan ajantasaista ja dynaamista kurssia tehoelektroniikassa ja käyttölaitteissa sekä niiden sovelluksissa.

Ohjaus- ja muuntaminen sähköteho käyttäen solid-state tekniikat ovat nyt yleisiä sekä kotitalouksien ja teollisuuden ympäristöissä. Tuoreen arvion ehdotti, että yli 40% kaikista sähkötehoa tuotetaan kulkee pii ennen sen lopullista määränpäätä.

Tuntemus ja ymmärtäminen eri tieteenaloilla sisältyvistä tehoelektroniikan - laitteet, muuntimet, ohjaus teoria ja moottori ajaa järjestelmät - vuoksi on välttämätöntä kaikki valta insinöörejä.

Kurssin tavoitteena on tarjota asiantuntija koulutusta tehoelektroniikan ja asemien tekniikoita, jotka kattavat keskeiset perusperiaatteet sekä modernit sovellukset ja nykyisiä käytäntöjä.... [-]


Msc Uusiutuvan Energian Ja Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi keskittyy integroida uusiutuvan energian ja kestäviä teknologioita parantaa mukavuutta ja ilmasto. [+]

MSc uusiutuva energia ja arkkitehtuuri on monitieteellinen kurssi maailmanlaajuiseen uusiutuvan energian ja kestävän energian ja rakennustekniikan integrointiin sivustosuunnitelmaan ja rakennusmuotoon, kudoksiin ja palveluihin, joissa keskitytään ilmastoon ja ihmisen mukavuuteen arkkitehtonisten ja teknisten tekniikoiden avulla ja voimakas tietokone- ja laboratoriosimulaatio.

Tämä kansainvälinen kurssi on rakennettu huolellisesti sellaisten henkilöiden etujen ja taitojen mukaan, jotka liittyvät rakennussuunnitteluun ja tekniikkaan sekä energia- ja ympäristötehokkuuden rakentamiseen. Se on avoin hakijoille eri taustoista, mukaan lukien arkkitehtuuri, tekniikka (mekaaninen, siviili- / rakennustekniikka, sähkö- ja rakennustekniikka) sekä kaupunkisuunnittelu / kaupunkisuunnittelu.... [-]


Msc Ympäristöjohtamisen Ja Kaukokartoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä tietenkin hyötyy asiantuntemusta henkilöstön Nottingham Geospatial Institute. [+]

Tämä 12 kuukautta kurssi on tarjoamat Department of Civil Engineering, mutta hyötyy tutkimustieto ja asiantuntemus henkilöstön Nottingham Geospatial Institute (NGI).

Se on suunnattu maantiede- ja luonnontieteilijöille, teollisuusalan ammattilaisille, sotilashallitukselle ja hallitukselle.

Tärkeimmät asiat Instituutti, joka tunnettiin aiemmin nimellä Engineering Engineering Survey and Space Geodesy (IESSG), on toiminut lähes 40 vuotta, ja se kattaa suuret edut maanpäällisissä, ilmassa ja avaruudellisissa kuvankäsittelyjärjestelmissä, inertiasuunnistusjärjestelmissä ja satelliittijärjestelmien kehittämisessä kuten Transit, GPS ja GLONASS, EGNOS ja Galileo. Instituutti on erinomaiset mahdollisuudet opetukseen ja tutkimukseen, jossa luennoitsijoita peräisin ryhmä erittäin arvostettu tutkijoiden ja ulkopuolisia asiantuntijoita. Teemme tiivistä yhteistyötä teollisuuden kanssa ja valtion virastot, ja tämä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet valmistuneista löytää työtä korkean profiilin kanssa. ... [-]

Msc Ympäristötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi keskittyy ympäristöarviointi, resurssienhallinta, prosessi suunnittelu ja teknologia. [+]

MSc Environmental Engineering kurssi tarjoaa erittäin työllistettäviä suorittaneiden jotka toimivat johtajat ja esimiehet palvelevat ympäristön tarpeita prosessiteollisuudessa. Ohjelmassa tarkastellaan ympäristöongelmia kuten myrkyllisten jätteiden, ilmansaasteiden, jätehuolto, energiatehokkuus, saastuneen maan ja veden ja varustaa tutkinnon korkean tason osaaminen prosessissa suunnittelutoimistot, ympäristöarviointi, luonnonvarojen hallinta ja teknologiset innovaatiot.

Kurssi tarjoaa opiskelijoille Beng, BSc tai ei-akkreditoitu insinööritutkintojen taitoja tarvitaan saada Chartered Engineer tila.

Tärkeimmät asiat Yksikkö tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tekniikan taitoja, osasto tarjoaa vahvan ja dynaamisen oppimisympäristön tiiviit yhteydet tutkimus ja opetus. Teollisuuden kannalta on vahva ominaisuus osasto, jossa suuri osa opetushenkilöstön rahdata insinöörien ja / tai ottaa kyseisellä teollisuuden kokemus, sekä jatkuva tutkimus yhteydet yritysmaailmaan. Monet hankkeista toteutetaan ovat sponsoroituja teollisuudessa, ja teollisuuden sponsorointi on saatu vuosien parantaa palveluja. Kurssin yksityiskohdat ... [-]

Maisteri

Maaliskuu Kestävästä Kaupunkisuunnittelusta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi keskittyy suunnitteluun kaupunkialueilla ja kaupungeissa, jossa yhdistyvät innovatiivinen muotoilu uusimman tutkimuksen. [+]

12 kuukauden maaliskuuta Kaupunkien kestävä Design kurssi keskittyy suunnitteluun kaupunkialueiden ja kaupunkien ja on tutkimus ja projekti-pohjainen ohjelma. Kurssi on suunniteltu parantamaan laatua kaupungeissa tuomalla innovatiivinen suunnittelu uuteen suhteeseen uusimman teoreettisen tutkimuksen osalta rakenteen kaupunkien muodon ja luoda kaupunkialueilla voidakseen vastata suuria mahdollisuuksia ja haasteita.

Ohjelmassa hyödynnetään tutkimuksen ja käytännön osaamista akateemisen henkilöstön osastolle. Tämä sisältää laatijat kansainvälisesti tunnettu kirjojen ja lehtien papereita kaupunkien ja siihen liittyvät alueet yhdessä huomattavan kansainvälisen käytännön kokemusta, joka kertoo opetus ohjelmasta.... [-]


Maaliskuu Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

12 kuukauden maaliskuuta Design kurssi keskittyy kehittämään ja soveltaminen asiantuntija arkkitehtonisen tiedon ja kehittyneet suunnittelu tekniikoita ja teknologioita. [+]

12 kuukauden maaliskuuta Design kurssi keskittyy kehittämään ja soveltaminen asiantuntija arkkitehtonisen tiedon ja kehittyneet suunnittelu tekniikoita ja teknologioita.

Kurssi perustettiin alun perin vastata kasvavaan kilpailuun ammatillisen rakennusten hankinnassa ja kasvava kysyntä asiantuntemusta ja taitoja harjoittamisesta arkkitehtoninen huippuosaamista. Se tarjoaa mahdollisuuden keskittyä arkkitehtuurin tai kaupunkisuunnittelun, humanistiset, ekologisen suunnittelun ja teknologian korkea taso hienostuneisuus ilman tarvetta työskennellä yhdessä asiantuntija alueella.

Kurssilla voit viettää aikaa studio-pohjainen etsintä ja innovaatio useilla eri vaihtoehtoja ohella työskentelevät arkkitehdit, kaupunkisuunnittelijat ja tekniikan suunnittelussa studiot, seminaareja ja luentoja.... [-]


Maaliskuuta Digitaalisen Arkkitehtuurin Ja Mannerlaattojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi keskittyy materiaalin ja tekniikan rooliin ja soveltamiseen nykyaikaisen arkkitehtuurin luomisessa. [+]

Tämä 12 kuukauden MArch Digital Architecture ja Tectonics keskittyy digitaalitekniikan ja kehittyneiden materiaalien ja rakentamismenetelmien rooliin ja soveltamiseen nykyaikaisen arkkitehtuurin luomisessa.

Kurssi on suunniteltu varmistamaan, että sopivimmat teknologiat integroidaan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun. Sellaisena se tarjoaa tietoa teknologian tuoreimman kehityksen aloilla rakenteiden morfologiaa, suorituskyky suuntautunut suunnittelu, digitaalinen mallinnus, nopea prototyyppien tekniikat, kehittyneiden materiaalien ja rakentamisen menetelmiä.

Innovatiivinen piirre tässä tietenkin on tutkimus- ja yhteistyöhön luonne missä liittyvät tieteenalat toimivat yhdessä Design Studio.... [-]


Maaliskuu Ympäristön Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi keskittyy tuomaan ympäristönäkökohdat arkkitehtisuunnittelun kärkeen. [+]

Tämän kurssin tavoitteena on antaa suunnittelijoille tarvittavat taidot integroida ympäristöperiaatteet suunnitteluprosessin varhaisvaiheeseen, jolloin he voivat tuottaa aidosti kestäviä rakennuksia.

Arkkitehtuurin ja ympäristönsuojelun 12 kuukauden kurssi on suunnittelupohjainen maisterin tutkinto, joka on suunniteltu tarjoamaan kehittynyttä koulutusta integroidussa ympäristösuunnittelussa ja kestävyysarkkitehtuurissa. Se on tarkoitettu ensisijaisesti arkkitehtuurin ja rakennusteollisuuden ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa tietämystään kestävään rakennussuunnitteluun ja ympäristönsuojaperiaatteiden soveltamiseen arkkitehtuurihankkeissa.

Kurssilla painotetaan ongelmanratkaisumenetelmää, jossa tekninen ja teoreettinen tieto integroidaan hyvin suunnitteluhankkeisiin, ainutlaatuiseen oppimismenetelmään ympäristösuunnittelukoulutuksessa. Käyttämällä suunnitteluprojekteja ajoneuvoina esitellään integroidun suunnittelun lähestymistapaan, jossa ympäristönsuunnittelun teorioita ja periaatteita käytetään suunnitteluprosessin ilmoittamiseen. Suunnittelutehtäviä testataan ja jalostetaan käyttäen erilaisia ​​fyysisiä ja tietokonepohjaisia ​​simulointityökaluja, jotka ovat saatavilla maailmanluokan tiloissamme. Muut moduulit ohjataan studiomallin ohella tämän prosessin tukemiseksi.... [-]


MRes Electrical and Electronic Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

alan aktiivisten huippututkijoiden ilmoittama opetus pääsy monille online-resursseille joustavuus kurssisisältöön

laitteisto

Tilat ovat erinomaisia, ja niissä on Gigahertz-poikittainen sähkömagneettinen solu, RF-kaiuttomakammio, optisen materiaalin arviointilaboratorio, RF-laboratorio, fotoluminesenssilaboratorio, optiikka ja ultraäänilaboratoriot, joissa on useita optisia penkkejä, puolijohdepuhdistustilat, , 270 kVA: n vaihteleva taajuuskaapeli, dynamometrin testaus 800 kW: iin ja 120 000 rpm: ään ja ympäristön testaus mukaan lukien lämpötila, korkeus, kosteus ja tärinä.

Tutkimuksen tuki

[-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB