The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Nottingham: Faculty of Engineering

Nottinghamin teknillinen tiedekunta tunnetaan maailmanluokan tutkimuksestaan, inspiroivasta opetuksestaan ja monipuolisesta akateemisesta yhteisöstään.

Liittymällä meihin Nottinghamiin, sinä olet osa opiskelijoiden yhteisöä yli 150 eri maasta ympäri maailmaa.

  • Kolmas Isossa-Britanniassa tutkimusvoiman osalta REF 2014, Ison-Britannian hallituksen Research Excellence Framework
  • Yli 98% tekniikan tutkimuksesta on kansainvälistä laatua, ja 85% on luokiteltu maailman johtavaksi tai kansainvälisesti erinomaiseksi (REF 2014)

Tiedekunta on ystävällinen ja kannustava työympäristö. Työskentelet luovien ja inspiroivien ihmisten rinnalla, jotka haluavat jakaa kokemuksiaan.

Olemme sitoutuneet tukemaan lahjakkaita ihmisiä ja kehittämään kumppanuuksia teollisuuden, rahoituselinten ja valtion virastojen kanssa, jotta voimme luoda positiivisen ympäristön, jossa löytö, apuraha, innovaatio, kaupallinen hyväksikäyttö ja julkinen sitoutuminen menestyvät. Tiedekunta on mukana satoissa live-tutkimushankkeissa ja tekee tiivistä yhteistyötä teollisuuden kanssa. Käytännön keskittymisemme ja lähestymistapamme voivat auttaa sinua antamaan sinulle tietoja ja taitoja, joita tarvitset siirtyäksesi jatko-tutkimukseen tai jatkaaksesi uraa insinöörinä kaikkialla maailmassa.

Opiskelemalla Nottinghamissa:

  • Kehitä huippuluokan markkinoitavia taitoja
  • Opettaa poikkeuksellinen ja laajalti mainittu akateeminen henkilökunta, usein alansa maailman johtajia
  • Ole osa maailmanlaajuista jatko-opiskelijayhteisöä, jolla on kansainvälisten kampusten verkosto Isossa-Britanniassa, Kiinassa ja Malesiassa
  • Valmistunut kansainvälisesti tunnustetusta ja arvostetusta pätevyydestä

Sinua opettavat tutkijat, jotka ovat intohimoisesti osaamisalueitaan ja sitoutuneet kehittämään seuraavan sukupolven tulevia insinöörejä, arkkitehteja ja tutkijoita. Jatko-opiskelijana tiedekunnassa sinulla on pääsy vaikuttavaan valikoimaan palveluita ja resursseja tukemaan toimintaa useilla eri aloilla.

Monet kursseistamme ovat ammattilaisten hyväksymiä, ja monet tutkimushankkeistamme ovat luonteeltaan monialaisia, ja ne tuovat yhteen monenlaisia asiantuntijoita yliopistosta, tutkimuslaitoksista, teollisuuden kumppaneista ja ministeriöistä kehittämään uusia ratkaisuja globaaleihin haasteisiin.

Vuonna 2012 avasimme Ilmailutekniikan instituutin (IAT), joka isännöi innovatiivista Marie Curie -tohtorikoulutusohjelmaa, jossa keskityttiin suunnittelemaan huomisen lentoliikenteen suunnitelma. Creative Energy Homes on seitsemän talon rakennushanke, joka tarjoaa elävän testisivuston johtaville yrityksille yhteistyössä yliopiston kanssa tutkiakseen energiatehokkaiden tekniikoiden integrointia rakennuksiin.

Tutkimuksen vahvuuksiamme ovat komposiittimateriaalit, lisäaineiden valmistus ja 3D-tulostus, energia, kestävyys ja ilmailu. Meillä on yksi suurimmista tehoelektroniikan tutkimusryhmistä ja yksi suurimmista lisäaineiden valmistuksen tutkimusryhmistä maailmassa.

Nottinghamin yliopisto

  • Myönnetty kulta-arvosanan erinomaisesta opetuksestamme Yhdistyneen kuningaskunnan Teaching Excellence Framework (TEF) 2017 -sovelluksessa
  • Valmistuneiden työnantajien yksi kohdennetuimmista yliopistoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa (numero 1 kohdennetuin yliopisto (The Graduate Market vuonna 2014) ja toiseksi eniten kohdennettu yliopisto (The Graduate Market vuosina 2015 ja 2016) - High Fliers Research
  • Nimetty tutkinnon suorittaneiden vuoden yliopistoksi The Timesissa ja The Sunday Times Good University Guide 2017 -lehdessä

Nottinghamin yliopiston englannin kielen koulutuskeskus (CELE) tarjoaa korkealaatuista akateemista englantia ja opiskelutaitojen valmistelua ja tukea ennen opiskelijoiden opintoja ja niiden aikana.

Sijainnit

Nottingham

Osoite
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat