The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nottinghamin yliopisto: Teknillinen tiedekunta

Tiedekunta Engineering NottinghamOn tunnettu maailmanluokan tutkimuksesta, inspiroivasta opetuksesta ja monipuolisesta akateemisesta yhteisöstä.

Liittämällä meidät Nottinghamiin, sinä olet osa yli 150 eri maasta tulevien opiskelijoiden yhteisöjä ympäri maailmaa.

 • Kolmanneksi Isossa-Britanniassa tutkimusvoima, REF 2014, Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen Research Excellence Framework
 • Yli 98% teknisestä tutkimuksesta on kansainvälistä laatua, ja 85% on maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen (REF 2014)
 • Iso-Britannian Top 10 -tekniikan tiedekunta: Times Korkeakoulu Maailman yliopistoluokat 2017
 • Nottingham on sijoittunut Ison-Britannian top 10-koneiden ja sähkötekniikan (QS World Rankings 2017)

Löydät tiedekunta on ystävällinen ja tukeva työympäristö. Sinun työskennellä yhdessä luovia ja inspiroivia ihmisiä, jotka ovat innokkaita jakamaan kokemuksia.

Olemme sitoutuneet tukemaan lahjakkaita ihmisiä ja kehittämään kumppanuuksia teollisuuden, rahoituslaitosten ja valtion virastojen kanssa positiivisen ympäristön luomiseksi, jossa löytö, apuraha, innovaatio, kaupallinen hyödyntäminen ja julkinen sitoutuminen menestyvät. Tiedekunta osallistuu satoihin eläviin tutkimushankkeisiin ja toimii läheisessä yhteistyössä teollisuuden kanssa. Käytännönläheinen keskittyminen ja lähestymistapa voivat auttaa sinua hankkimaan tarvittavat tiedot ja taidot siirtyäksesi jatko-opintoihin tai harjoittaa uraa tekniikan missä tahansa maailmassa.

Tutkimalla Nottingham löydät:

 • Kehittää korkealaatuisia kaupan pidettäviä taitoja
 • Opettaa poikkeuksellinen ja hyvin mainittu akateeminen henkilökunta, usein maailman johtajat omalla alallaan
 • Osallistu maailmanlaajuiseen jatkoyhteisöön, johon kuuluu kansainvälisten kampusten verkko Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kiinassa ja Malesiassa
 • Tutkijalla on kansainvälisesti tunnustettu ja arvostettu pätevyys

Sinua opettavat akateemiset tutkijat, jotka ovat intohimoisia osaamisalueistaan ​​ja sitoutuvat kehittämään seuraavan sukupolven tulevia insinöörejä, arkkitehtejä ja tutkijoita. Koska jatko-opiskelija tiedekunnassa, sinulla on mahdollisuus vaikuttava joukko toimintoja ja resursseja tukemaan toimintaa eri erityispiirteitä.

Monet kursseistamme ovat akkreditoituja ammattielimiä, ja monet tutkimushankkeistamme ovat luonteeltaan moniammatillisia, ja ne yhdistävät yliopiston, tutkimuslaitosten, teollisuuden yhteistyökumppaneiden ja ministeriöiden monipuoliset asiantuntijat kehittämään uusia ratkaisuja haastavia globaaleja kysymyksiä varten.

Vuonna 2012 avasimme Aerospace Technologyn (IAT) instituutin, joka edustaa Marie Curie Innovative Doctoral Program -ohjelmaa, joka keskittyi suunnitelmaan huomispäivän lentoliikenteelle. Creative Energy Homes on seitsemän talonrakennusta, joka tarjoaa elävän testauspaikan johtaville yrityksille yhteistyössä yliopiston kanssa selvittääkseen energiatehokkaiden teknologioiden integroinnin rakennuksiin.

Tutkimuksemme vahvuuksia ovat komposiittimateriaalit, lisäaineiden valmistus ja 3D-painatus, energia, kestävyys ja ilmailu. Meillä on yksi suurimmista tehoelektroniikan tutkimusryhmistä ja yksi maailman suurimmista lisäainetuotantoryhmistä.

University of Nottingham

 • Palkittiin kultainen luokitus erinomaiseen opetukseen Britannian Teaching Excellence Framework (TEF) -ohjelmassa 2017
 • Toinen kohdennetuimmista yliopistoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa jatko-opiskelijoilla (Toinen kohderyhmä vuonna 2014) ja toiseksi eniten kohdennettu yliopisto (Graduate Market vuosina 2015 ja 2016) - High Fliers Research)
 • Nimetty vuoden yliopisto Graduate Employment Times ja Sunday Times Good University Guide 2017

Nottinghamin yliopiston englantilaisen kielikeskuksen (CELE) korkeakoulu tarjoaa korkealaatuista akateemista englantia ja opiskelee valmiuksiaan ja tukea ennen opiskelijoiden opintoja ja sen aikana.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Additive Manufacturing and 3D Printing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

Työpaikat

Additive Manufacturing ja 3D Printing on yksi Nottinghamin yliopiston tutkimusvoimavaroista. Olemme kotiin 3D-painatuslaitokselle tarkoitetun lisäaineiden valmistuksen keskus. Se on yksi maailman suurimmista lisäainetuotantoryhmistä.

Nottinghamilla on pitkä historia yhteistyöstä teollisuuden kanssa. Valmistuneilla on jatkuvasti parempia työpaikkoja suuryritysten kanssa.

Tämä kurssi voi tarjota sinulle vahvan perustan siirtää asiaan liittyvää teollisuutta, parantaa työllistettävyyttä tai olla perusta jatko-opintoja tohtorintutkinnon kautta pyrkimys ura tutkimukseen.... [-]


Msc Biotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä 12 kuukautta Kurssin tavoitteena on antaa tieteen ja tekniikan osaajia monenlaisista taustoista ja vankan pohjan nykyaikaisen biotekniikka tekniikoita yhdessä vaihtoehtoja kehittää korostetaan biomekaniikan ja biomateriaalien, kuvantamiseen ja biosensing ja digitaalinen mallintaminen ihmisen eri järjestelmien, joka valmistelee opiskelijoita uran teollisessa, kliininen tai tutkimusympäristö. [+]

Tämä 12 kuukautta Kurssin tavoitteena on antaa tieteen ja tekniikan osaajia monenlaisista taustoista ja vankan pohjan nykyaikaisen biotekniikka tekniikoita yhdessä vaihtoehtoja kehittää korostetaan biomekaniikan ja biomateriaalien, kuvantamiseen ja biosensing ja digitaalinen mallintaminen ihmisen eri järjestelmien, joka valmistelee opiskelijoita uran teollisessa, kliininen tai tutkimusympäristö. Tämä kurssi on toinen kahdesta läheisesti biotekniikka maisterikursseihin jotka muodostavat yhteisen ytimen kanssa kyky keskittyä erityispiirteistä biotekniikka. Kurssi on laajempi kuin muut asiaan liittyvät tietenkin antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita niihin liittyvien moduulien biomateriaaleja, biomekaniikan ja digitaalinen mallintaminen. Kurssi voi olla tarkoituksenmukaista opiskelijoille, joilla on vielä päätettävä, mikä alue biotekniikan he haluavat keskittyä. Periaatteet Kurssin ovat erittäin merkityksellisiä perustettu lääkinnällisten laitteiden alalla, bioteknologia ja kehittyvien regeneratiivisen lääketieteen alan. Tämä monitieteinen Masters kattaa käytännölliset ja teoreettiset näkökohdat biotekniikka, mukaan lukien: cell-biomateriaalien pintavuorovaikutusten materiaalit karakterisointi funktionalisoimisessa pinta biomekaniikan ja matemaattista mallinnusta Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä teknillisessä valmistaa opiskelijoita menevän sisään suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Core moduulit Ihmisen rakenne ja toiminta insinöörejä Solun rakenne ja toiminta insinöörejä Advanced Engineering Research valmistelu Lääketieteellisen laitteen asetus Advanced Engineering Research Project Organisaatio ja... [-]

Msc Biotekniikka: Biomateriaalit Ja Biomekaniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä 12 kuukautta Kurssin tavoitteena on antaa tieteen ja tekniikan osaajia monenlaisista taustoista ja vankan pohjan nykyaikaisen biotekniikka tekniikoita yhdessä painotetaan voimakkaasti biomekaniikan ja biomateriaalien. Kurssi antaa valmiuksia uran teollista, kliininen tai tutkimusympäristö, itsenäistä oppimista, ja jatko-tutkimusta tai uran teollisuudessa tai sairaaloissa. [+]

Tämä 12 kuukautta Kurssin tavoitteena on antaa tieteen ja tekniikan osaajia monenlaisista taustoista ja vankan pohjan nykyaikaisen biotekniikka tekniikoita yhdessä painotetaan voimakkaasti biomekaniikan ja biomateriaalien. Kurssi antaa valmiuksia uran teollista, kliininen tai tutkimusympäristö, itsenäistä oppimista, ja jatko-tutkimusta tai uran teollisuudessa tai sairaaloissa. Tämä kurssi on toinen kahdesta läheisesti biotekniikka maisterikursseihin jotka muodostavat yhteisen ytimen kanssa kyky keskittyä erityispiirteistä biotekniikka. Kurssi kattaa materiaalin optimointi ja suunnittelu biolääketieteen laitteiden ja käsitellään biologisiin näkökohtiin optimoida laitteen suorituskykyä. Tällainen lähestymistapa on laaja käyttöalue, joissa tilapäinen invasiivisia laitteita pysyviä implantteja varten korjaus, vaihto ja uudistumiskyky hoitoja. Periaatteet Kurssin ovat erittäin tärkeitä sekä vakiintunut lääkinnällisten laitteiden alalla sekä kehittyvillä regeneratiivisen lääketieteen alan. Tämä monitieteinen MSc kattaa käytännölliset ja teoreettiset näkökohta biotekniikka, mukaan lukien: cell-biomateriaalien pintavuorovaikutusten materiaalit karakterisointi funktionalisoimisessa pinta biomekaniikan ja matemaattista mallinnusta Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Opiskelijat saavat kokemusta tyypin ongelmat korkeakoulujen ja teollisuuden tutkijoille, molemmat välityksellä opettanut ja projektityötä. Kirjallinen ja suullisia esityksiä tehdään eri vaiheissa kurssin. Yksittäisen hankkeen Jälkeen onnistuneesti päätökseen opetti... [-]

MSc Civil Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc Civil Engineering tarjoaa kattavan koulutusohjelman monilla aloilla. Saatat mieluummin valita erikoistuneempia lähestymistapa omaksumalla aihe teema ja valitsemalla erityinen moduulit kaksi ensimmäistä lukukautta tutkimushankkeen teemaan liittyviä. [+]

Vesirakentaminen ongelmat mukaan sovellettava analyyttinen, päätöksenteon ja kriittisen ajattelun taitoja, tämä kurssi antaa opiskelijoille teknistä tietämystä ja kokemusta tarvitaan näiden taitojen kehittämiseen. Se myös antaa opiskelijoille erilaisia ​​siirrettävien taitojen; ihanteellinen yhdistelmä johtava uran vesirakentamisen. MSc Civil Engineering tarjoaa kattavan koulutusohjelman monilla aloilla. Saatat mieluummin valita erikoistuneempia lähestymistapa omaksumalla aihe teema ja valitsemalla erityinen moduulit kaksi ensimmäistä lukukautta tutkimushankkeen teemaan liittyviä. Nämä aihe teemat ovat seuraavat: valtateiden ja kuljetukset engineering; rakennesuunnitteluun. On kuitenkin mahdollista valita yleisemmän koulutusohjelman poikki näistä aiheista myöntämiseksi MSc Civil Engineering. avaintietoja Olemme viime aikoina investoineet yli £ 3m osaksi päivitystä tilat. Teknillisessä tutkii joka on tunnustanut Research Excellence Framework (2014) olevan maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian Top kymmenen yliopistoa koneenrakennukseen. Laitoksella on laaja yhteyksiä teollisuuden sponsoreita ja muiden organisaatioiden, paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Tutkimuksemme tukee Engineering ja fysikaalisten tieteiden tutkimusneuvosto (EPSRC), UK teollisuus- ja liikeyritykset, UK ministeriöiden, hyväntekeväisyysjärjestöt ja Euroopan unionin. Tämä tutkinto on akkreditoitu täyttävän lisäoppimiselle varten vuokrattu insinööri (CEng) ehdokkaita, jotka ovat jo hankkineet valtuutetun CEng (Osittainen) Beng (Hons) perustutkintoa ensimmäisen asteen. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka... [-]

MSc Electrical And Electronic Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc sähkötekniikka mahdollistaa tutkimuksen eri aiheista, kuten sähköisen suunnittelun, viestinnän, ohjelmistojen suunnittelu, energian tuotanto ja jakelu, sähkökoneet ja uusiutuvan energian järjestelmät. [+]

MSc sähkötekniikka mahdollistaa tutkimuksen eri aiheista, kuten sähköisen suunnittelun, viestinnän, ohjelmistojen suunnittelu, energian tuotanto ja jakelu, sähkökoneet ja uusiutuvan energian järjestelmät. Kurssi tarjoaa laaja-alainen ymmärrys taiteen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden suunnittelu ja perusteellisen tutkimuksen aiheita ovat nykyteknologian sähkö- ja elektroniikkateollisuus. Opiskelijat saavat kokemusta tyypin ongelmat korkeakoulujen ja teollisuuden tutkijoille. Kurssi soveltuu tutkinnon läheisesti liittyvien alojen, jotka haluavat muuntaa sähkötekniikka. Opiskelija: kehittää ongelmanratkaisukyky maailman kilpailukykyisin käyttäjät ja laitteiden ja ohjelmistojen kehittää loogista ajattelukykyä ja kriittisesti kehittää perusteellinen tuntemus nykyisen käytännön ja sen rajoitukset ja arvostusta todennäköisesti uuden kehityksen kehittää suunnittelun taitoja ja menetelmiä liittyvät erilaisiin sähköjärjestelmien, piirit ja malleja ja voitto kokemusta käsitellä haasteiden kohtaamista akateemiset ja teollisuuden tutkijat Tämä kurssi on akkreditoitu IET (Institution of Engineering and Technology) täyttää edelleen oppimista vaatimukset Chartered Engineer Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Tämä kurssi on opettanut on kokopäiväisesti yli 12 kuukautta, ja koostuu 120 opintopisteen opetti moduuleja ja 60 luotto riippumattoman tutkimushanke. Opiskelija ottaa valinnaisia ​​moduuleja ympäri eri sähköisten ja elektronisten tekniikan aiheista. Sinun... [-]

Msc Energian Muuntaminen Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc Energy Conversion ja Management on suunniteltu tarjoamaan sinulle korkeatasoista tekninen osaaminen energia- muuntoprosesseilla, yhdistetään käytännön kykyjä hallintaan liittyvissä kysymyksissä. [+]

MSc Energy Conversion ja Management on suunniteltu tarjoamaan sinulle korkeatasoista tekninen osaaminen energia- muuntoprosesseilla, yhdistetään käytännön kykyjä hallintaan liittyvissä kysymyksissä. Tämä kurssi on räätälöity tutkinnon tekniikan, tieteen ja näihin liittyvien alojen. Vahva painotetaan tieteen ja tekniikan on suunnattu erityisesti oppiaineissa yhteydessä uusiutuvan ja kestävän energian teknologiat ja rakennetun ympäristön ja yhdistää ainutlaatuisella tämä tehokas johtamistaidot, taloudellista arviointia ja ymmärrys nykyisen politiikan ja säännösten, jotka voivat sovellettavaan nykyaikainen teollisuus Britanniassa, EU ja kansainvälisesti. Advanced tutkimus tekniikan liittyvän tutkimuksen menetelmiä tuottaa arvokasta kokemusta joko kohti edelleen tieteellistä tutkimusta tai teollisuuden perustuva tutkimus ja kehitys. avaintietoja osana tehtävän, arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön pyritään kehittämään oman ammattitaidon ja ekologisesti vastuullinen asenne välttämätöntä nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa Osasto vankkaa yhteistyösuhteita ulkomailla laitosten kurssi on täysin akkreditoitu Chartered Institute of Building Services Engineers (CIBSE) ja Engineering neuvoston UK (ECUK) Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Rakennettu ympäristö Englanti kielen ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön valmistaa opiskelijoita menevän arkkitehtuuri ja rakennettu ympäristö ohjelmia. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Tämä 12 kuukautta kurssi tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kehittynyttä teknologiakonserni keskittynyt tutkimus, yhdistettynä... [-]

MSC Engineering Kartoitus Maantieteellisistä Informaatiotutkimus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Käyttö paikkatiedon on yleistymässä paikka jokapäiväisessä elämässä kautta satelliittinavigointijärjestelmien ja maantieteellisiä tietojärjestelmiä. Lisäksi yleisölle sovellukset ovat tarpeisiin ja vaatimuksiin Ammattiyhteisön usein läpi suunnittelu ja ympäristötieteet. [+]

Käyttö paikkatiedon on yleistymässä paikka jokapäiväisessä elämässä kautta satelliittinavigointijärjestelmien ja maantieteellisiä tietojärjestelmiä. Lisäksi yleisölle sovellukset ovat tarpeisiin ja vaatimuksiin Ammattiyhteisön usein läpi suunnittelu ja ympäristötieteet. Core Näiden edut ovat tieteiden paikkatietojen mittaus-, tiedon keruu ja hallinta. Kurssi pohjautuu erittäin onnistunut MSc Engineering Maanmittaus ja geodesian ja MSc Maantieteellinen Information Science (GIS) tuoda tieteenalojen laadukkaita maanmittauksen ja paikannus ja paikkatiedon analysointi ja hallinta yhdessä. avaintietoja Olemme viime aikoina investoineet yli £ 3m osaksi päivitystä tilat. Teknillisessä tutkii joka on tunnustettu tutkimuksen Excellence Framework (2014) olevan maailman johtavia tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian Top tenuniversities koneenrakennukseen. Laitoksella on laaja yhteyksiä teollisuuden sponsoreita ja muiden organisaatioiden, paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Tutkimuksemme tukee Engineering ja fysikaalisten tieteiden tutkimusneuvosto (EPSRC), UK teollisuus- ja liikeyritykset, UK ministeriöiden, hyväntekeväisyysjärjestöt ja Euroopan unionin. Pääsyvaatimukset: 2: 1 (tai kansainvälinen vastaava) Geomatics, geotieteiden, maantiede, vesirakentaminen tai läheisesti liittyvistä aiheista. Tason standardi matematiikkaa tai vastaava on myös tarpeen. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Kurssi tarjoaa mahdollisuuden opiskella modernin maahan, mobiili... [-]

Msc Ergonomia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc ergonomia pyrkii tarjoamaan opiskelijoille tietoja ja taitoja tarvitaan suunnitella tuotteita, työpaikkoja / tehtävät ja ympäristöihin ihmisen näkökulmasta. Jos olet kiinnostunut ihmisistä, teknologia ja muotoilu, niin tämä voisi olla kurssi sinulle. [+]

Koska tekniikka muuttuu yhä monimutkaisemmaksi ja läpitunkevaa yhteiskunnassamme, se on "inhimilliset tekijät" tekniseen suunnitteluun usein sanella onnistumisen tai epäonnistumisen. MSc ergonomia pyrkii tarjoamaan opiskelijoille tietoja ja taitoja tarvitaan suunnitella tuotteita, työpaikkoja / tehtävät ja ympäristöihin ihmisen näkökulmasta. Jos olet kiinnostunut ihmisistä, teknologia ja muotoilu, niin tämä voisi olla kurssi sinulle. Monimuotoisuus ihmisillä (in kykyjä, rajoitukset, kokemuksia, odotuksia, käyttäytyminen, jne) aiheuttaa monia haasteita tutkijoiden ja käytännön teollisuudessa. Hyväksymällä "ihmiskeskeistä" lähestymistapa, voi olla monia etuja asiakkaille ja / tai työntekijät, kuten parempia käytettävyys tuotteita, tehokkaampia työprosessit, turvallisen ympäristön, kiinnostavamman tuote kokemuksia, ja niin edelleen. Käänteisesti laiminlyömällä ergonomia kysymyksiä, yritykset todennäköisesti kohtaavat suuria luotettavuus epäonnistumisia, onnettomuudet, työmarkkinasuhteiden ongelmiin ja epäonnistunut esittelyt tuotteiden ja teknologian. Tällä kurssilla opit erilaisia ​​ihmisen ominaisuudet (fyysinen, kognitiivinen, sosiaalinen ja emotionaalinen) kuin ne liittyvät meidän vuorovaikutusta työpaikkojen, ympäristöjen, tuotteiden, palveluiden ja muiden ihmisten. Saat siirtyä kanssa jatkotutkinto, joka on yhä toivottavaa teollisuudessa ja antaa tarvittavat tiedot ja taidot käsitellä inhimilliset tekijät 21. vuosisadalla. avaintietoja Tämä kurssi on akkreditoitu koulutuksen pätevyys jäseneksi instituutin Ergonomia ja inhimilliset tekijät. Monet valmistuneet ovat päätyneet työskentelemään konsultti- ja korkean profiilin yritykset, kuten WS Atkins, Network Rail, Jaguar LandRover, BAE järjestelmät, Rolls Royce jne On monia mahdollisuuksia jatkaa opintoja sisällä osastolla läpi laajan PhD ohjelmaan Human Factors tutkimusryhmä. Teknillisessä tutkii joka on tunnustanut Research Excellence Framework (2014) olevan maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian Top kymmenen yliopistoa koneenrakennukseen. Tutkinnon ergonomia MSc voivat saada täyden jäsenyyden kanssa ergonomia Society (HFES) suorittamisen jälkeen neljän vuoden työkokemus Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education... [-]

MSc Food Process Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden TIER 4 -viisumin ja CAS: n otat kymmenen tai viiden viikon englannin kielen ja akateemisen osaamisen valmistelukurssin ja siirry sitten MSc-kurssille eteneminen MSc on automaattinen, jos olet osallistunut ja täydellinen kaikki työselostus moduulit

Core-moduulit

[-]

Msc HCI

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi tarjoaa teoreettisen pohjan, käytännön tietoa ja käytännön kokemusta keskeisiä taitoja ja osaamista tarvitaan muovata tietotekniikkajärjestelmät 21. vuosisadalla. [+]

Tämä kurssi tarjoaa teoreettisen pohjan, käytännön tietoa ja käytännön kokemusta keskeisiä taitoja ja osaamista tarvitaan muovata tietotekniikkajärjestelmät 21. vuosisadalla. Kuten tietojenkäsittely muuttuu yhä läpitunkevaa ja ojentaa arkeen, tiedemaailman ja teollisuuden tunnustettava, että onnistunut järjestelmien kehittäminen nojaa yhä enemmän kyvystämme sijoittaa hengelle keskellä digitaalisen vallankumouksen. Ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen (HCI) on erottuva haara tietojenkäsittelytiede omistettu suhteen ymmärtämiseksi ihmisten ja tietokoneiden ja mahdollistaa järjestelmien suunnittelijoille ja ohjelmistojen insinöörejä kehittämään computing sovelluksia, jotka paremmin vastata asiakkaiden tarpeisiin, asiakkaiden ja loppukäyttäjien . Liittyvät sanat sisältävät ihmiskeskeisen suunnittelun, vuorovaikutteisen järjestelmien suunnitteluun, käyttäjäkokemuksen suunnittelu, käyttöliittymän suunnittelu, ja käytettävyys insinööri. HCI on keskeinen alue computing, edistää maailmanlaajuisesti Association of Computing Machinery (ACM) ja kansallisesti British Computer Society (BCS). Kurssi käsittelee ydinalueet ACM SIGCHI Opetussuunnitelmat varten ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen ja on tarkoitettu opiskelijoille monipuolisia kurinpidollisia taustat ja kokemukset, kuten tietotekniikan, tekniikan, luonnontieteiden, yhteiskuntatieteiden ja taiteen ja muotoilun. Mikä tahansa tausta, olitpa ohjelmistosuunnittelija pyrkii edelleen kehittämään ammattitaidon ja osaamisen tai joku vähän tai ei lainkaan kokemusta järjestelmien suunnitteluun, jos sitä mieltä, että ihmisten pitäisi olla ytimessä tietojenkäsittelyn ja ovat kiinnostuneita muovaamaan digitaalisessa tulevaisuudessa vastata ihmisten tarve, niin tämä on kurssi sinulle. avaintietoja Kurssi tarjoaa School of Computer Science and School of Mechanical, materiaalit ja valmistustekniikka. Molemmat koulut ovat sijoittui kymmenen parhaan tutkimus- power "(Research Excellence Framework 2014). Moduulit ovat opettaneet jäsenet Mixed Reality Laboratory and Human Factors Research Group, asiantuntijat HCl tutkimukseen. Kurssin yksityiskohdat MSc Human Computer Interaction on tarjottava kokopäiväisesti yli vuosi. Kurssi koostuu 180 opintopistettä, jakaa useammalle 120 op arvosta pakolliset ja valinnaiset moduulit ja 60-luotto... [-]

Msc Ilmailu- Teknologiat

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Aerospace on ensisijainen tutkimusalue yliopistolle - teknillisessä käynnistänyt sen Institute for Aerospace Technology vuonna 2010. Tämä ajaa kehitystä huipputeknologian tällä keskeisellä tutkimusalueella, jonka tavoitteena on parantaa radikaalisti kaikilla lentoliikenteen. [+]

Aerospace on ensisijainen tutkimusalue yliopistolle - teknillisessä käynnistänyt sen Institute for Aerospace Technology vuonna 2010. Tämä ajaa kehitystä huipputeknologian tällä keskeisellä tutkimusalueella, jonka tavoitteena on parantaa radikaalisti kaikilla lentoliikenteen. Tämä master kurssi on monitieteinen opetti ohjelma, joka täydentää tutkimusta vahvuuksia Institute for Aerospace Technology hyödyntäen asiantuntemusta henkilöstön poikki tiedekunnan. Ohjelman tavoitteena on tarjota tiede- tai tekniikan osaajia monenlaisista taustoista, jossa vankan pohjan nykyisen ilmailu- teknologioita yhdessä vaihtoehtoja kehittää korostetaan valmistus, kehittyneet materiaalit ja rakenteet, ja tehoelektroniikan järjestelmissä. avaintietoja Teknillisessä tutkii joka on tunnustanut Research Excellence Framework (2014) olevan maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian Top kymmenen yliopistoa koneenrakennukseen. Tämä MSc kurssi täydentää tutkimus toteutetaan Institute for Aerospace Technology. Tämä on oikeutettu kurssi Aerospace MSc apurahajärjestelmää Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä teknillisessä valmistaa opiskelijoita menevän sisään suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Tämä 12 kuukautta Ohjelman tarkoituksena on antaa tieteen ja tekniikan osaajia vankan pohjan nykyisen ilmailu- teknologioita yhdessä vaihtoehtoja kehittää korostetaan valmistus, kehittyneet materiaalit, ja teho ja elektronisten järjestelmien. Opiskelijat saavat kokemusta tyypin ongelmat korkeakoulujen ja teollisuuden tutkijoille,... [-]

Msc Kehittyneiden Materiaalien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 viikko September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä 12 kuukautta ohjelma tarjoaa laaja ja syvä ymmärrys käsittely, luonne ja ominaisuudet erilaisia ​​teknisiä materiaaleja. Vain ymmärtämällä nämä voidaan materiaalit on todella suunniteltu tarkoitukseen. Kurssi integroi materiaalien käyttäytymistä ja materiaalien käsittely merkitystä monenlaisia ​​teollisuudenaloilla. [+]

Tämä 12 kuukautta ohjelma tarjoaa laaja ja syvä ymmärrys käsittely, luonne ja ominaisuudet erilaisia ​​teknisiä materiaaleja. Vain ymmärtämällä nämä voidaan materiaalit on todella suunniteltu tarkoitukseen. Kurssi integroi materiaalien käyttäytymistä ja materiaalien käsittely merkitystä monenlaisia ​​teollisuudenaloilla. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille, joilla on erityistaitoja sopii monenlaisia ​​uran UK ja kansainvälisissä järjestöissä osallistuvien aineiden ja tuotteiden kehittämistä ja tarjoaa hyvän pohjan tutkimukseen polku materiaalitekniikka. MSc ohjelma on kokopäiväistä tutkintoa tutkittu aikana yhden kalenterivuoden alkaa syyskuun lopulla. Lisäksi ohjelmalla voidaan ottaa osa-aikaisesti yli (jopa) kolme vuotta. Tämä voidaan tehdä ottamalla opetti moduuleja joustavasti lukukausittain kerääntyä 120 opintopistettä (perusrakenne Kunkin opetetaan puoliskolla on 11 viikko opetuksen ajan, jota seuraa tarkistamista ja tutkimukset). Yksittäisen hankkeen arvoinen 60 opintopistettä voidaan aloittaa milloin tahansa sen jälkeen vähintään 80 opintopistettä opetti moduuleja välitetään. avaintietoja Teknillisessä tutkii joka on tunnustanut Research Excellence Framework (2014) olevan maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian Top kymmenen yliopistoa koneenrakennukseen. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat MSc Advanced Materials tarjoaa hyvän joustavuutta yhdistämällä ydin pakolliset... [-]

Msc Kemiantekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc kemiantekniikan kurssi tarjoaa lisäkoulutusta yhtiöt nyt odottaa seuraavan sukupolven kemian insinöörejä, jotka tuottavat erittäin päteviä korkeakoulututkinnon potentiaalia olla tulevia johtajia teollisuudelle. [+]

MSc kemiantekniikan kurssi tarjoaa lisäkoulutusta yhtiöt nyt odottaa seuraavan sukupolven kemian insinöörejä, jotka tuottavat erittäin päteviä korkeakoulututkinnon potentiaalia olla tulevia johtajia teollisuudelle. Kurssi on akkreditoitu Institution of Chemical Engineers (IChemE) ja on suunniteltu täyttämään Britannian-SPEC vaatimukset IChemE niille opiskelijoille, joilla on jo Beng, BSc tai ei-akkreditoituja kemian insinöörin ja haluavat edetä Chartered tila . Tulet saamaan taitoja vaativien komponenttien käytännössä joka sisältää suunnittelun, toiminnan, ongelmanratkaisu ja käytännön elementtejä. Kehittynyt käytäntö keskittyy teemoja energian ja ympäristön sovelluksia, joten voit myös saada merkittävää kokemusta aloilla kuten öljy- käsittely, energiatehokkuus, hiilidioksidin talteenotto ja vedenkäsittelyssä. Kurssi on myös opettanut yliopistossa Nottingham Malesian Campus. avaintietoja Teollisuuden kannalta on vahva ominaisuus tämän kurssin, jossa suuri osa opetushenkilöstön rahdata insinöörien ja / tai joilla on asiaankuuluva alan kokemusta, sekä jatkuva tutkimus yhteyksiä teollisuuteen. Monet hankkeista toteutetaan ovat sponsoroituja teollisuudessa, ja teollisuuden sponsorointi on saatu vuosien parantaa palveluja. Osaston on laajat laboratoriotilat ja merkittäviä koelaitoksen ja teollisen mittakaavan kemiallisia laitteet. Tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän ja insinööritieteiden taitoja, osasto tarjoaa vahvan ja dynaamisessa ympäristössä läheiset yhteydet tutkimuksen ja opetuksen. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä teknillisessä valmistaa opiskelijoita menevän sisään suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka... [-]

MSC Kestävä Energia Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä 12 kuukautta kurssi on mahdollistaa luonnontieteiden ja tekniikan alojen arvioimaan erilaisia ​​energiahuollon vaihtoehtoja. Opiskelijat saavat kattavan käsityksen nykyaikaisen kestävien, uusiutuvia että perinteisiä tekniikoita monenlaisia ​​sovelluksia. [+]

Tämä 12 kuukautta kurssi on mahdollistaa luonnontieteiden ja tekniikan alojen arvioimaan erilaisia ​​energiahuollon vaihtoehtoja. Opiskelijat saavat kattavan käsityksen nykyaikaisen kestävien, uusiutuvia että perinteisiä tekniikoita monenlaisia ​​sovelluksia. Johtuen yhä osaajapulaa energiasektorilla, erityisesti kehittyvillä energiateknologiaan, teollisuus vaatii valmistuneet asiantuntevia ja monitieteistä kyky. Laajaa ymmärrystä energian teknologian ja käytännön insinööritaitoa tarjotaan koko tämän kurssin. Opiskelija kehittää: vankka käsitys nykyisten energiateknologian ja sen soveltaminen, ja arvostusta taloudelliset, oikeudelliset, sosiaaliset ja eettiset näkökohdat kestävän energian tekniset tiedot ja taidot valmistaa heitä johtava uraa kestävän energiahuollon järjestelmien ymmärrystä tarvitaan suunnitella ja arvioida kriittisesti kestävät energiatehokkuuden, energian varastointi ja energian muuntaminen päätöksentekovalta soveltamisessa kestävän energian suunnittelu rakennuksiin, sähköntuotanto, teollisuuden prosesseissa ja liikenneinfrastruktuurin kyky käyttää alkuperäinen ajatus kykyä kommunikoida ideoita tehokkaasti kirjalliset raportit, suullisesti ja avulla esityksiä ryhmien Tämä kurssi on akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Kurssin rakenne koostuu 120 opintopisteen opetti moduuleja sekä suuri yksittäinen tutkimukseen perustuva projekti valmistuu kesän aikana aikavälillä. Tutor-led-moduulit lukukausittain tarjota jatkuva kierre tutkimuksen kehittämiseen johtavaan kesän projekti.... [-]

MSC Kestävä Liikenne Sekä Sähköjärjestelmien (Erasmus Mundus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Espanja Oviedo

Kaksivuotisen Erasmus Mundus master kurssi on kehitetty 4 johtavien eurooppalaisten yliopistojen yhteistyössä 16 suurten kansainvälisten yritysten / järjestöjen vastata keskeisiin haasteisiin energia-alalla. [+]

Tämä kahden vuoden Erasmus Mundus master kurssi on kehittänyt 4 johtavien eurooppalaisten yliopistojen yhteistyössä 16 suurten kansainvälisten yritysten / järjestöjen vastata keskeisiin haasteisiin energia-alan: uusien energialähteiden ja ymmärtää niiden vaikutuksia voimajärjestelmiin yksilöidään menetelmät CO2-päästöjen vähentämiseksi parantamalla energiatehokkuutta ja käyttämällä puhtaampia energialähteitä Yksi ratkaisu selvittävät tämän maisteriohjelman on kehittää sähkö- ja sähköhybridiajoneuvojen joka auttaa vähentämään CO2-päästöjä ja vähentää riippuvuuttamme fossiilisista polttoaineista. Tämä innovatiivinen ohjelma tarkastellaan myös sähköjärjestelmien, energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian, ja sillä on vahva keskittyminen innovointiin ja kestävän kehityksen kysymyksistä. Opiskelija tutkii: hallintaa sukupolven teknologioiden, erityisesti uusiutuviin energialähteisiin grid liityntärajapintoja lukien elektroniset Tehonmuuntimet kuljetus ja jakelu, mukaan lukien älykkäät verkot ja mikro-grid käsite vaikutusta sähköisten liikennejärjestelmien (EV / HEV) sähköverkon tehoelektroniikan sovelluksia EV / HEV Kelpoisuus BSc insinööriksi IELTS 6,0 peräti 5,5 millään elementti Yhteistyökumppanit Tämä master kurssi rahoittaa Erasmus Mundus -ohjelman ja toimitetaan yliopiston Oviedon (Espanja), The University of Nottingham (UK), Instituto Superior de Engenharia de Coimbra (ISEC) (Portugali), ja Università di Roma (Italia) . Muut maailman johtavien yliopistojen Yhdysvalloista (University of Wisconsin-Madison ja University of Illinois), Brasilia (Federal University of Santa Maria - UFSM), ja Etelä-Korea (Yeungnam University), ja yritykset / organisaatiot ovat mukana assosiaatiokumppaneina tarjoaa erikoiskoulutusta ja harjoittelupaikkoja. Osakkuusyhtiöt ovat: ABB, EDP; E.ON; Ford Motor Company; Gamesa Electric; HC Energía; ISF (NGO); REN; Schneider Electric; ISTUIN; Siemens, TRW Conekt; WEG; Windtec; Trainelec; General Electric Global Research. avaintietoja Aja neljä yliopistoa neljässä maassa, opiskelijat erikoistuvat joko kestävän kuljetuksen tai sähköjärjestelmien ja seuraa yksi liikkuvuuden raitojen alla: Kestävä liikenne: Espanja (Oviedo) - Italia (Rooma) - UK (Nottingham) - Espanja... [-]

MSC Kestävän Energian Ja Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham + 1 lisää

MSc Sustainable Energy ja yrittäjyyden tarjoavat arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön kanssa Nottingham University Business School. Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille kehittynyt taitoja uusiutuvan energian, energiatehokkuuden ja liiketoimintaa. [+]

MSc Sustainable Energy ja yrittäjyyden tarjoavat arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön kanssa Nottingham University Business School. Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille kehittynyt taitoja uusiutuvan energian, energiatehokkuuden ja liiketoimintaa. Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joiden tausta Engineering (esim Konetekniikan Chemical Engineering, energia jne) tai Science (fysiikka, kemia, Environmental Science) tai Economics. Kurssi soveltuu myös hakijat, joiden tausta arkkitehtuurin, maantieteen, Johtaminen tai muita vastaavia aiheita, ja todisteet matematiikan taitoa ja niiden perustiedot tai kokemusta energiaa. Taloudellinen rikkaus maan ei riipu ainoastaan ​​sen tutkimuksen perusta vaan myös sen kyvystä hyödyntää kaupallista potentiaalia sen immateriaalioikeuksia. Tämä kurssi tarjoaa tärkeää koulutusta kullakin niistä alueista, uusiutuvan energian ja energiatehokkaiden teknologioiden. Opiskelijat saavat teknisiä taitoja tällä alalla sekä tulossa sujuvasti rahoitusta, markkinointia ja hallintaan liittyvät näkökohdat nykyaikaisen liiketoiminnan. Sen tavoitteena on kehittää luottamusta ja ymmärrystä asiantuntija yrittäjyyden alalla sovellettu teknologia, joka voi aiheutua tutkimuksen perusta kestävän energian aiheista. Loppuun mennessä Tietenkin voit ovat saaneet hyödyllistä ja teknistä tietämystään kestävän energian ja liiketoiminnan sekä soveltaminen teknologian ehdotetun liiketoimintamalleja, ja voit olla taitavia viestiä ja esitellä itsesi ja hankkeiden yleisö. Valmistuneet kurssin on hyvät uraa uusiutuvan energian teknologian aloilla. avaintietoja osana tehtävän, arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön tavoitteena on kehittää oman ammattitaidon ja ekologisesti vastuullinen asenne tarpeen nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa. Osasto vankkaa yhteistyösuhteita merentakaisten instituutioiden. Nottingham University Business School on johtava keskus johdon koulutuksen ja sen tehtävänä on olla korkeimmilla sijoilla International Business School, erinomainen sekä opetuksen että tutkimuksen. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Rakennettu ympäristö Englanti kielen ja opiskelutaidot kurssi. Tämä... [-]

MSC Kestävä Rakennus Teknologia (Collaborative)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc Sustainable Building Technology on räätälöity erityisesti valmistuneiden talotekniikan, arkkitehtonisen ympäristön suunnittelu, arkkitehtuurin ja muiden siihen liittyvien alojen. Vahva painopiste on suunnattu onnistunut uusiutuvien ja kestävien energiateknologioiden rakennuksiin, joka edellyttää ymmärrystä sekä muotoilun ja teknologian ja siten tiiviissä yhteistyössä arkkitehtuurin ja tekniikan. [+]

Institute of Sustainable Energy Technology (ISET) tarjoaa tällä hetkellä tämän maisterikurssin yhteistyössä seuraavien kahdeksan yliopiston: Harbin Institute of Technology Xi'an Jiaotong yliopisto Donghua yliopisto Xian yliopiston arkkitehtuurin ja teknologia Shandong University of Architecture Kaakkois yliopisto Kyung Hee University, Korea Fyysinen ympäristökeskus Khartumin (PECK) MSc Sustainable Building Technology on räätälöity erityisesti valmistuneiden talotekniikan, arkkitehtonisen ympäristön suunnittelu, arkkitehtuurin ja muiden siihen liittyvien alojen. Vahva painopiste on suunnattu onnistunut uusiutuvien ja kestävien energiateknologioiden rakennuksiin, joka edellyttää ymmärrystä sekä muotoilun ja teknologian ja siten tiiviissä yhteistyössä arkkitehtuurin ja tekniikan. Kurssin tavoitteena on mahdollistaa keskustelu ja tiedonvaihto eri tieteenalojen ja kannustaa uusia ja kekseliäitä ratkaisuja haasteeseen tuottaa ympäristöystävällisiä rakennuksia. Huom: osa voidaan rekisteröitymättä tätä ohjelmaa, sinun tulee (tai pitäisi) olla rekisteröitynyt MSc opiskelija jonkin edellä yliopistojen. Sallimaan Nottingham tarkistaa kelpoisuuden, hyväksymiskirjeen (email) kurssin johtajat jonkin edellä yhteistyöoppilaitoksista on tarpeen. avaintietoja Osana tehtävän, arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön tavoitteena on kehittää oman ammattitaidon ja ekologisesti vastuullinen asenne tarpeen nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa Osasto vankkaa yhteistyösuhteita ulkomailla laitosten Tämä kurssi on akkreditoitu Chartered Institute of Building Services Engineers Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Rakennettu ympäristö Englanti kielen ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön valmistaa opiskelijoita menevän arkkitehtuuri ja rakennettu ympäristö ohjelmia. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja... [-]

MSC Kestävä Rakentaminen Teknologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc Sustainable Building Technology on räätälöity erityisesti valmistuneiden talotekniikan, arkkitehtonisen ympäristön suunnittelu, arkkitehtuurin ja muiden siihen liittyvien alojen. Kurssi on huolellisesti rakennettu mukautumaan etuja ja taitoja, jotka liittyvät rakennuksen suunnitteluun ja teknologian ja rakentaa energia- ja ympäristötehokkuutta. [+]

MSc Sustainable Building Technology on räätälöity erityisesti valmistuneiden talotekniikan, arkkitehtonisen ympäristön suunnittelu, arkkitehtuurin ja muiden siihen liittyvien alojen. Kurssi on huolellisesti rakennettu mukautumaan etuja ja taitoja, jotka liittyvät rakennuksen suunnitteluun ja teknologian ja rakentaa energia- ja ympäristötehokkuutta. Vahva painopiste on suunnattu onnistunut uusiutuvien ja kestävien energiateknologioiden rakennuksiin, joka edellyttää ymmärrystä sekä muotoilun ja teknologian ja siten tiiviissä yhteistyössä arkkitehtuurin ja tekniikan. Kurssin tavoitteena on mahdollistaa keskustelu ja tiedonvaihto eri tieteenalojen ja kannustaa uusia ja kekseliäitä ratkaisuja haasteeseen tuottaa ympäristöystävällisiä rakennuksia. avaintietoja osana tehtävän, arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön pyritään kehittämään oman ammattitaidon ja ekologisesti vastuullinen asenne välttämätöntä nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa. Osasto vankkaa yhteistyösuhteita merentakaisten instituutioiden. Tämä kurssi on akkreditoitu Chartered Institute of Building Services Engineers. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Rakennettu ympäristö Englanti kielen ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön valmistaa opiskelijoita menevän arkkitehtuuri ja rakennettu ympäristö ohjelmia. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Core moduulit antaa johdatus järjestelmiä mahdollisuuden hyödyntää luonnollisia energialähteitä sekä kattaa myös kestävien teknologioiden ja niiden mahdollisuuksia sisällyttää suunnitteluun ja kangas rakennusten. Arkkitehti opiskelijat on mahdollisuus tutustua kestävän teknologian suunnittelu-asiakaspalveluissa,... [-]

Msc Liikenneinfrastruktuuri Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Saatavana kaksi polkuja, kestävä Highways tai kestävän rautateiden, tämä kurssi kestää käytännöllinen lähestymistapa. [+]

Tämä kurssi on kaksi erillistä reittejä; Kestävä Highways ja kestävän rautateiden. Highway suunnittelu koskee suunnittelua, suunnittelun, rakentamisen, huollon ja käytön valtateiden, kuten ajoneuvo-, kevyen liikenteen moottoritiet ja niiden tehokas hallinta. Kaikki tämä on saavutettava mahdollisimman kestävällä tavalla. Railway engineering koskee suunnittelua, suunnittelun, rakentamisen, huollon ja käytön rautatiet, ulottuu Rapid Transit (raitiovaunu) järjestelmiä, ja niiden tehokas hallinta. Kaikki tämä on saavutettava mahdollisimman kestävällä tavalla. Molemmat reitit tämän MSc ohjelma kestää radikaali, käytännön lähestymistapaa linkittämällä perinteistä opetusta läheisesti läheisiin tosielämän valtatie ja rautatie teknisiin kysymyksiin. Se tarjoaa teknisiä tietoja ja taitoja kehittää analyyttisiä, päätöksenteko ja kriittinen valtuudet ratkaisemiseksi tarvitaan, kestävällä tavalla, aito, käytännöllinen valtatie ja rautatie teknisiin kysymyksiin. Se auttaa kehittämään siirrettäviä taitoja, jotka voivat johtaa menestyksekkään uran valtatie tai rautatie engineering. Käytännöllinen ja realistinen, teollisuus-vaikutteita projekteja (tarkastelleet teollisuus neuvonantajien) käytetään alusta alkaen. Paljon materiaalia opetetaan luentoja ja seminaareja arvioidaan kautta valtatie tai rautatie projektityö, suoritetaan sekä erikseen suunnitteluryhmissä. Projektityö, suunnittelu-, analyysi ja kritiikki ovat keskeinen kaikkialle kurssin. Yliopistolla on oma tutkimuskeskus, Nottinghamin Transportation Engineering Centre (NTEC), joka suorittaa tutkimuksen aloilla kuljetus- ja jalkakäytävä engineering sekä radan suunnittelu ja rautatiejärjestelmän luotettavuus. Se on yksi maailman johtavia keskuksia tällä tutkimusalueella. Tämä MSc piirtää enimmäkseen asiantuntemusta tutkimushenkilöstön ja toimintaa NTEC täydennettynä ulkopuolisten asiantuntijoita ja toimijoita. avaintietoja Teknillisessä on hiljattain investoinut yli £ 3million osaksi päivitystä tilat, mukaan luettuna oma design studio tilaa. Tiedekunta tekee tutkimusta, joka on tunnustettu tutkimuksen Excellence Framework (2014) olevan maailman johtavia tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian kymmenen yliopistojen koneenrakennukseen. NTEC on maailmanluokan valtatie engineering keskus state-of-the-art laboratorioissa. Se on... [-]

MSC Liikenneinfrastruktuuri Engineering: Kestävä Valtatiet / Kestävän Rautateiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä kurssi on kaksi erillistä reittejä; Kestävä Highways ja kestävän rautateiden. [+]

Tämä kurssi on kaksi erillistä reittejä; Kestävä Highways ja kestävän rautateiden. Highway suunnittelu koskee suunnittelua, suunnittelun, rakentamisen, huollon ja käytön valtateiden, kuten ajoneuvo-, kevyen liikenteen moottoritiet ja niiden tehokas hallinta. Kaikki tämä on saavutettava mahdollisimman kestävällä tavalla. Railway engineering koskee suunnittelua, suunnittelun, rakentamisen, huollon ja käytön rautatiet, ulottuu Rapid Transit (raitiovaunu) järjestelmiä, ja niiden tehokas hallinta. Kaikki tämä on saavutettava mahdollisimman kestävällä tavalla. Molemmat reitit tämän MSc ohjelma kestää radikaali, käytännön lähestymistapaa linkittämällä perinteistä opetusta läheisesti läheisiin tosielämän valtatie ja rautatie teknisiin kysymyksiin. Se tarjoaa teknisiä tietoja ja taitoja kehittää analyyttisiä, päätöksenteko ja kriittinen valtuudet ratkaisemiseksi tarvitaan, kestävällä tavalla, aito, käytännöllinen valtatie ja rautatie teknisiin kysymyksiin. Se auttaa kehittämään siirrettäviä taitoja, jotka voivat johtaa menestyksekkään uran valtatie tai rautatie engineering. Käytännöllinen ja realistinen, teollisuus-vaikutteita projekteja (tarkastelleet teollisuus neuvonantajien) käytetään alusta alkaen. Paljon materiaalia opetetaan luentoja ja seminaareja arvioidaan kautta valtatie tai rautatie projektityö, suoritetaan sekä erikseen suunnitteluryhmissä. Projektityö, suunnittelu-, analyysi ja kritiikki ovat keskeinen kaikkialle kurssin. Yliopistolla on oma tutkimuskeskus, Nottinghamin Transportation Engineering Centre (NTEC), joka suorittaa tutkimuksen aloilla kuljetus- ja jalkakäytävä engineering sekä radan suunnittelu ja rautatiejärjestelmän luotettavuus. Se on yksi maailman johtavia keskuksia tällä tutkimusalueella. Tämä MSc piirtää enimmäkseen asiantuntemusta tutkimushenkilöstön ja toimintaa NTEC täydennettynä ulkopuolisten asiantuntijoita ja toimijoita. avaintietoja Teknillisessä on hiljattain investoinut yli £ 3million osaksi päivitystä tilat, mukaan luettuna oma design studio tilaa. Tiedekunta tekee tutkimusta, joka on tunnustettu tutkimuksen Excellence Framework (2014) olevan maailman johtavia tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian kymmenen yliopistojen koneenrakennukseen. NTEC on maailmanluokan valtatie engineering keskus state-of-the-art laboratorioissa. Se on... [-]

MSC Mekaaninen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä MSc kurssi tarjoaa mahdollisuuden opiskella syventävät opinnot koneenrakennuksessa, jotka kattavat insinöörialan, muotoilu ja teknologia. Pohjalta tämä laaja pohja, tarjoamme useita virtoja, joiden avulla voit erikoistua tietyn alueen kuten ilmailu-, auto-, biotekniikka, materiaalit ja valmistus. [+]

Koneinsinöörejä soveltaa tieteellistä tietoa ratkaista ongelmia ja suunnittelu koneita, jotka auttavat meitä nauttia paremmasta elämäntapa. Koska koneinsinööri voi työskennellä suunnittelu, kehittäminen, tutkimus, neuvonta, valmistus tai markkinointiin, jossa yhdistyvät tekninen ja johtamiskokemusta. Olitpa UK opiskelija, jotka haluavat suorittaa opintoja kohti vaatimukset Chartered status tai ulkomailla opiskelija, etsivät opiskella yksi johtavista UK tekniikan tiedekuntien, tämä voisi olla kurssi sinulle. Tämä MSc kurssi tarjoaa mahdollisuuden opiskella syventävät opinnot koneenrakennuksessa, jotka kattavat insinöörialan, muotoilu ja teknologia. Pohjalta tämä laaja pohja, tarjoamme useita virtoja, joiden avulla voit erikoistua tietyn alueen kuten ilmailu-, auto-, biotekniikka, materiaalit ja valmistus. Nämä rakentaa meidän keskeiset tutkimuksen ja akateemisen vahvuuksia, yhdessä meidän vahva teollinen yhteydet. Näin moduulit ja projekteja toimitetaan kansainvälisesti tunnustettu alan asiantuntijoiden, kuten asiantuntija luentoja teollisuuden asiantuntijoita. MSc ohjelma on kokopäiväistä tutkintoa tutkittu aikana yhden kalenterivuoden alkaa syyskuun lopulla. Lisäksi ohjelmalla voidaan ottaa osa-aikaisesti yli (jopa) kolme vuotta. Tämä voidaan tehdä ottamalla opetti moduuleja joustavasti lukukausittain kerääntyä 120 opintopistettä (perusrakenne Kunkin opetetaan puoliskolla on 11 viikko opetuksen ajan, jota seuraa tarkistamista ja tutkimukset). Yksittäisen hankkeen arvoinen 60 opintopistettä voidaan aloittaa milloin tahansa sen jälkeen vähintään 80 opintopistettä opetti moduuleja välitetään. Kurssi on myös opettanut yliopistossa Nottingham Malesian Campus. avaintietoja Teknillisessä tutkii joka on tunnustanut Research Excellence Framework (2014) olevan maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian Top kymmenen yliopistoa koneenrakennukseen. Tämä uusi sarja diplomi ohjelmat konetekniikan tarjoaa asiantuntija puroihin liittyvät maailman johtavaa tutkimustoimintaa ja keskuksia. Me annettiin myös korkeimman mahdollisen arvosanan viime UK Opetus Laadunarviointi. Tämä kurssi on akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers. Presessional Englanti tutkintoa varten... [-]

Msc Moderni Tietoliikenne

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc Modern Telecommunications on yhteinen kurssi välillä osastot sähkötekniikka yliopistossa Nottingham, UK ja elektroniikka Wroclawissa University of Technology, Puola. [+]

MSc Modern Telecommunications on yhteinen kurssi välillä osastot sähkötekniikka yliopistossa Nottingham, UK ja elektroniikka Wroclawissa University of Technology, Puola. Kurssi antaa teknistä osaamista varustaa teitä johtava uran viestintä, elektroninen / fotoniset suunnittelu ja tietotekniikan. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Kurssi on jaettu kolmeen lukukauteen, alkaa tammikuussa Wroclawin ja siirtämällä Nottingham jälkipuoliskolle syyskuussa. Kolmannen lukukauden voit siirtää takaisin Wroclaw toteuttaa oman tutkimushankkeessa. Moduulit kattavat soveltaminen fotoni engineering, fotoniset viestinnän ja fotoniikan instrumentointi ja toimitetaan kansainvälisesti johtavien tutkijoiden näillä aloilla, jotka tarjoavat reaalimaailman ongelmia ja esimerkkejä. Moduulit 180 opintopistettä (90ECTS) suoritetaan 60 opintopisteen (30ECTS) tutkimusprojektimoduulilla. Optiset verkot - 12 op (6ECTS) HF Techniques in Telecommunications - 10 op (5ECTS) Optimointimenetelmät - 6 op (3 ECTS) Numeeriset menetelmät - 6 op (3 ECTS) Matematiikka - 10 op (5ECTS) Matemaattinen Tilastot - 6 opintopistettä (3ECTS) Vieraana kielenä A2 - 4 ov (2ECTS) Vieraana kielenä B2 + - 2 ov (1ECTS) Fysiikka - 2 ov (1ECTS) PR - 2 ov (1ECTS) Instrumentointi ja mittaus -... [-]

MSc Structural Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

[+]

Nämä kurssit on suunniteltu yhteistyössä tiedekunnan kanssa ja valmennetaan jatko-opiskelijoille jatko-opiskelijoille Teknillisessä tiedekunnassa.

Jos olet lähellä englanninkielistä tasoa, sinun on lähdettävä tästä kurssista ja täytettävä asiaankuuluvan CELE-kurssin pääsyvaatimukset. Sinulla voi olla yhteinen tarjous.

tarvitset vain yhden TIER 4 -viisumin ja CAS: n otat kymmenen tai viiden viikon englannin kielen ja akateemisen osaamisen valmistelukurssin ja siirry sitten MSc-kurssille eteneminen MSc on automaattinen, jos olet osallistunut ja täydellinen kaikki työselostus ... [-]

Msc Sähköisen Viestinnän Ja Tietotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä 12 kuukautta MSc tarjoaa jatkokoulutus elektroniikka-, tietoliikenne- ja tietotekniikan. Kurssin tavoitteena on antaa sinulle kattavasti osaamista, jota insinööri työskentelee instrumentointi, elektroniset järjestelmät, langaton ja langallinen tietoliikenne, atk-laitteet ja ohjelmistot näkökohtia tietotekniikan. [+]

Tämä 12 kuukautta MSc tarjoaa jatkokoulutus elektroniikka-, tietoliikenne- ja tietotekniikan. Kurssin tavoitteena on antaa sinulle kattavasti osaamista, jota insinööri työskentelee instrumentointi, elektroniset järjestelmät, langaton ja langallinen tietoliikenne, atk-laitteet ja ohjelmistot näkökohtia tietotekniikan. Ohjelma tarjoaa erinomaisen pohjan insinöörit haluavat päivittää tietojaan, opiskelijoille, jotka haluavat mennä tekemään tutkimusta, tai ensimmäisen asteen opiskelijoille, jotka haluavat parantaa koulutustaan. Kurssi on myös opettanut yliopiston Malesian Campus. avaintietoja Erityispiirteet ohjelma sisältää: opetusta perillä aktiivisista johtavien tutkijoiden alalla innovatiivisia ja harjoittaa opetusmenetelmiä yksi-yhteen hankkeeseen opetusta asiantuntija toimihenkilöiden pääsyn monille online-resursseja ja joustavuutta kurssin sisällöstä teknillisessä tutkii joka on tunnustanut Research Excellence Framework (2014) olevan maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian Top kymmenen yliopistoa koneenrakennukseen Tämä kurssi on akkreditoitu kanssa IET (Institution of Engineering and Technology) täyttää edelleen oppimista vaatimukset Chartered Engineer. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Tämä on erittäin joustava kurssi, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita moduuleja mukaan teidän erityisiä etuja ja vaatimuksia. Suoritettuaan opetti komponentit Tietenkin voit suorittaa merkittävä osa kehittyneiden riippumattoman tutkimuksen kesän... [-]

Msc Sähkötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä klassinen, laaja-alainen tutkinto antaa state-of-the-art moduulit tehoelektroniikan, sähkövoimajärjestelmät sähköenergia muuntaminen ja valvontaa ja niihin liittyvillä aloilla. Tämä 12 kuukautta Kurssi sopii tutkinnon liittyvien alojen, jotka haluavat muuntaa sähkötekniikka. [+]

Tämä klassinen, laaja-alainen tutkinto antaa state-of-the-art moduulit tehoelektroniikan, sähkövoimajärjestelmät sähköenergia muuntaminen ja valvontaa ja niihin liittyvillä aloilla. Tämä 12 kuukautta Kurssi sopii tutkinnon liittyvien alojen, jotka haluavat muuntaa sähkötekniikka. avaintietoja Opetus perillä aktiivisista johtavien alan tutkijoiden. Innovatiivinen ja harjoittaa opetusmenetelmiä. Pääsy monia online resursseja ja joustavuutta kurssin sisältöä. Yksi-yhteen projektin opetusta asiantuntija työntekijää. Teknillisessä tutkii joka on tunnustanut Research Excellence Framework (2014) olevan maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian Top kymmenen yliopistoa koneenrakennukseen. Tämä kurssi on akkreditoitu IET (Institution of Engineering and Technology) täyttää edelleen oppimista vaatimukset Chartered Engineer. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Modulaarinen rakenne MSc Electrical Engineering tarjoaa suurta joustavuutta, jolloin voit valita moduulit että useimmat heijastavat etuja ja eväitä oman tutkimushankkeessa. Suoritettuaan opetti komponentit Tietenkin voit suorittaa merkittävä osa kehittyneiden riippumattoman tutkimuksen kesän valvonnassa erikoislääkärin valitsemallasi alueella. Tarjoamme sinulle neuvoja ja opastusta, kun valitset ja tarkentaa tutkimuskohde, ja tarjoavat valvonnassa ja tukea kuin täytät oman tutkimuksen ja MSc. Sinun on opetettava käyttämällä uusimmista opetusmenetelmiä ja... [-]

MSC Sähkötekniikka Ja Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä 12 kuukautta kurssi antaa mahdollisuuden saada tarvittavia taitoja kehittää ja kaupallistaa uusia teknologioita sähkö- ja sähkötekniikka. Kurssi yhdistää vahvuuksia ja voimavaroja sekä osaston sähkötekniikka ja Nottingham University Business School. [+]

Tämä 12 kuukautta kurssi antaa mahdollisuuden saada tarvittavia taitoja kehittää ja kaupallistaa uusia teknologioita sähkö- ja sähkötekniikka. Kurssi yhdistää vahvuuksia ja voimavaroja sekä osaston sähkötekniikka ja Nottingham University Business School. Koska sinulla on korvaamaton mahdollisuus kokea tarvittavat toimenpiteet kaupallistaa tekninen idea, tämä ohjelma tarjoaa erinomaisen pohjan niille insinööreille, jotka haluavat markkinoida ideoitaan tai opiskelijoille, jotka haluavat tutustua jännittävään maailmaan kaupallistamista. avaintietoja Teknillisessä tutkii joka on tunnustanut Research Excellence Framework (2014) olevan maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian Top kymmenen yliopistoa koneenrakennukseen. Nottingham University Business School on johtava keskus johdon koulutuksen ja sen tehtävänä on olla korkeimmilla sijoilla International Business School, erinomainen sekä opetuksen että tutkimuksen. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä teknillisessä valmistaa opiskelijoita menevän sisään suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Tämä on erittäin joustava kurssi - etenkin tekniikan sisällöstä - ja tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita moduuleja mukaan teidän erityisiä etuja ja vaatimuksia, sekä suorittaa opintojasi tahansa kansainvälisesti tunnettu tutkimusryhmiä Department of sähkötekniikka. Tulet tekemään suuren palan kaupallistamisen työtä kehittyneitä teknisiä aihe, josta täydentää kesän valvonnassa asiantuntijoiden... [-]

MSC Sähkötekniikka Kestävän Ja Uusiutuvan Energian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc Sähkötekniikka kestävän ja uusiutuvan energian on suunniteltu tarjoamaan opetusta ja koulutusta viimeisimmän kehityksen käytettyihin laitteisiin ja järjestelmiin käyttöliittymän ja valvoa uusiutuvia ja kestäviä energiajärjestelmiä. [+]

MSc Sähkötekniikka kestävän ja uusiutuvan energian on suunniteltu tarjoamaan opetusta ja koulutusta viimeisimmän kehityksen käytettyihin laitteisiin ja järjestelmiin käyttöliittymän ja valvoa uusiutuvia ja kestäviä energiajärjestelmiä. Tämä tieto on tärkeää sekä insinööri haluavat työskennellä tutkimukseen ja kehitykseen sähkötekniikassa uusiutuvan energian järjestelmien teollisuudessa ja insinööri suunnittelee tutkimusta uraa. Tämä 12 kuukautta kurssi antaa sinulle kehittynyt ja kattavasti asiantuntija tekniikan osaamista, jota insinööri työskentelee sähkötekniikka uusiutuviin ja kestäviä energiajärjestelmiä. Ohjelma tarjoaa erinomaisen pohjan eri opiskelijoiden haluavat harjoittaa lisätutkimuksia. Tämä sisältää työskentelevät insinöörit haluavat päivittää tietonsa tällä alueella tai ne opiskelijat / insinöörit, jotka haluavat mennä tekemään tutkimusta esimerkiksi opiskella tohtorin tutkinto. Se sopii myös ensimmäisen asteen opiskelijoille, jotka haluavat parantaa niiden koulutusta maisteriksi tasolle ennen ryhtymistä uran teollisuudessa. avaintietoja Teknillisessä tutkii joka on tunnustanut Research Excellence Framework (2014) olevan maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian Top kymmenen yliopistoa koneenrakennukseen. Yksi-yhteen projektin opetusta asiantuntija työntekijää. Opetus perillä aktiivisista johtavien alan tutkijat; innovatiivisia ja harjoittaa opetusmenetelmiä. Pääsy monia online resursseja ja joustavuutta kurssin sisältöä. Tämä kurssi on akkreditoitu IET (Institution of Engineering and Technology) täyttää edelleen oppimista vaatimukset Chartered Engineer. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille,... [-]

Msc Tehoelektroniikan Ja Asemia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 viikko September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä arvostettu koulutusohjelma on kehitetty tarjoamaan ajan tasalla ja dynaaminen tietenkin tehoelektroniikan ja asemia, ja niiden sovelluksia. [+]

Tämä arvostettu koulutusohjelma on kehitetty tarjoamaan ajan tasalla ja dynaaminen tietenkin tehoelektroniikan ja asemia, ja niiden sovelluksia. Ohjaus- ja muuntaminen sähköteho käyttäen solid-state tekniikat ovat nyt yleisiä sekä kotitalouksien ja teollisuuden ympäristöissä. Tuoreen arvion ehdotti, että yli 40% kaikista sähkötehoa tuotetaan kulkee pii ennen sen lopullista määränpäätä. Tuntemus ja ymmärtäminen eri tieteenaloilla sisältyvistä tehoelektroniikan - laitteet, muuntimet, ohjaus teoria ja moottori ajaa järjestelmät - vuoksi on välttämätöntä kaikki valta insinöörejä. Kurssin tavoitteena on tarjota asiantuntija koulutusta tehoelektroniikan ja asemien tekniikoita, jotka kattavat keskeiset perusperiaatteet sekä modernit sovellukset ja nykyisiä käytäntöjä. avaintietoja Department of Electrical and Electronic Engineering Nottingham on pitkään ollut edelläkävijä tutkimuksen ja opetuksen alalla tehoelektroniikan ja asemat. One-to-one opetusta asiantuntija työntekijää. Opetus perillä aktiivisista johtavien alan tutkijoiden. Innovatiivinen ja harjoittaa opetusmenetelmiä. Pääsy monia online resursseja ja joustavuutta kurssin sisältöä. Teknillisessä tutkii joka on tunnustanut Research Excellence Framework (2014) olevan maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen, asettamalla se Britannian Top kymmenen yliopistoa koneenrakennukseen. Tämä kurssi on akkreditoitu Institution of Engineering and Technology (IET) täyttää edelleen oppimista vaatimukset Chartered Engineer. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin... [-]

Msc Tehokas Fossiilisia Energiateknologioita

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä MSc kurssi on osa Midlandsin Energy Graduate School (megs), välinen kumppanuus Nottingham, Birmingham ja Loughborough yliopistot. Opiskelijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa moduuleja kussakin kumppanin yliopistojen, tutkimalla yhdessä muiden Megs opiskelijoita rekisteröity lainkaan kolmessa yliopistossa näin etua paras tutkimus, resursseja ja tukea kaikkien yliopistojen. [+]

Tämä MSc kurssi on osa Midlandsin Energy Graduate School (megs), välinen kumppanuus Nottingham, Birmingham ja Loughborough yliopistot. Opiskelijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa moduuleja kussakin kumppanin yliopistojen, tutkimalla yhdessä muiden Megs opiskelijoita rekisteröity lainkaan kolmessa yliopistossa näin etua paras tutkimus, resursseja ja tukea kaikkien yliopistojen. Moduulit tutkittu edustavat akateemista erikoisalaa tarjoamia kunkin yliopiston ja tutkimushankkeen, joka on tehty yliopistossa, jossa olet rekisteröitynyt, keskittyy erityispiirteistä fossiilisen energian teknologian: Birmingham erikoistunut hallintaan kemiallisissa reaktioissa, laitoksen suunnittelun ja hiilidioksidin talteenoton teknologioita; Loughborough materiaalien teknologioita sähköntuotantoon ja korkean lämpötilan sovelluksissa; ja Nottingham keskittyy polttotekniikat, sähköntuotanto, ympäristön valvonta ja hiilidioksidin talteenoton. Siksi on tärkeää valita valinnasta yliopiston huolellisesti. Täydelliset tiedot näistä vaihtoehdoista ja erikoisalojen ovat Moduulit osa tämän sivuston ja kaikki tiedustelut ovat tervetulleita. Fossiiliset polttoaineet hallitsevat edelleen maailman energiankulutuksen ja, koska nykyinen tilanne ei todennäköisesti päättyy meidän elinaikanamme, kysyntä insinöörien tutkimukseen ja toteuttaa puhtaampia, tehokas, vastuullinen fossiilisen energian ratkaisuja kasvaa useita vuosikymmeniä tulevaisuuteen. Tämä monialainen kurssi antaa sinulle vankan pohjan tehokkaiden fossiilisen energian teknologioita. Se valmistelee sinulle tietoja ja taitoja puuttua suurten kansallisten ja kansainvälisten haasteiden käyttöön uusia fossiilisten voimalaitosten ja prosesseja tehokkaammin, lähes päästöttömiä ja CO2 talteenotto. Tulet saamaan taitoja vaativien komponenttien toimintatapoja, mukaan lukien suunnittelu, toiminta, ongelmanratkaisu ja käytännön elementtejä. Kehittynyt käytäntö keskittyy teemoja fossiilisen energian ja ympäristön sovelluksia, joten saat myös merkittävää kokemusta esimerkiksi energiatehokkuus, hiilidioksidin talteenotto ja varastointi, öljytuotteiden tuotantotekniikka, mallintaminen ja ympäristöjärjestelmät. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä teknillisessä valmistaa opiskelijoita menevän... [-]

Msc Uusiutuvan Energian Ja Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc Renewable Energy and Architecture on monitieteinen kurssi maailmanlaajuista uusiutuvien energialähteiden ja kestävän teknologian osaksi asemapiirros ja rakennuksen muoto, kangas ja palvelut keskittyen ilmastoon ja ihmisen mukavuutta, käyttäen arkkitehtoninen ja tekniikat ja tehokas tietokone ja laboratorio simulaatioita. [+]

MSc Renewable Energy and Architecture on monitieteinen kurssi maailmanlaajuista uusiutuvien energialähteiden ja kestävän teknologian osaksi asemapiirros ja rakennuksen muoto, kangas ja palvelut keskittyen ilmastoon ja ihmisen mukavuutta, käyttäen arkkitehtoninen ja tekniikat ja tehokas tietokone ja laboratorio simulaatioita. Tämä kansainvälinen kurssi on huolellisesti rakennettu mukautumaan etuja ja taitoja, jotka liittyvät rakennuksen suunnitteluun ja teknologian ja rakentaa energia- ja ympäristötehokkuutta. Se on avoin hakijoille eri taustoista, myös arkkitehtuuria, engineering (mekaaninen, siviili- / rakenne-, sähkö- ja rakennussuunnittelun), kaupunkisuunnittelu, fysiikka ja ympäristötiede. Kurssi käsitellään esimerkiksi kestävän rakentamisen suunnittelun ja rakentamisen, energian käytön ja ilmaston lämpenemisen uusien ja uusiutuvien energialähteiden teknologioiden, uusien materiaalien ja niiden vaikutus rakennuksiin ja matkustusmukavuuden. Sen tarkoituksena on edistää ja kannustaa uusia ja kekseliäitä ratkaisuja haastava tehtävä suunnitella kestävän, energiatehokas ja ekologisesti vastuullisia rakennukset ja kaupungissa eri puolilla maailmaa. Kurssi houkuttelee opiskelijoita yli 20 maassa Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa, Australiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Monet valmistuneet ovat suorittaneet vaiheesta väitöstutkimuksen tai liittyneet energian työtä tai tiedemaailman eri maissa. Loppuun mennessä kurssin, sinun on saanut hyödyllistä ja teknisen tiedon sekä kokemusta tästä aiheesta, ja voit olla taitava viestintään ja esitellä itsesi ja projekteja yleisölle. avaintietoja osana tehtävän, arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön pyritään kehittämään oman ammattitaidon ja ekologisesti vastuullinen asenne välttämätöntä nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa. osasto vankkaa yhteistyösuhteita ulkomailla laitosten. Saatat olla mahdollisuus osallistua konferensseihin, seminaari ja koulutusta sekä Isossa-Britanniassa ja ulkomailla. Course Ominaisuudet tietenkin valmistuneet kurssin johtaja Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Rakennettu ympäristö Englanti kielen ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä arkkitehtuurin... [-]

Msc Ympäristöjohtamisen Ja Kaukokartoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä 12 kuukautta kurssi on tarjoamat Department of Civil Engineering, mutta hyötyy tutkimustieto ja asiantuntemus henkilöstön Nottingham Geospatial Institute (NGI). Sen tarkoituksena on maantieteen ja tieteen tutkinnon, teollisuuden harjoittajat, sotilas- ja valtion henkilöstön. [+]

Tämä 12 kuukautta kurssi on tarjoamat Department of Civil Engineering, mutta hyötyy tutkimustieto ja asiantuntemus henkilöstön Nottingham Geospatial Institute (NGI). Sen tarkoituksena on maantieteen ja tieteen tutkinnon, teollisuuden harjoittajat, sotilas- ja valtion henkilöstön. Tietojen keruu ja integraatio ovat keskeisiä ympäristön hallintaa, ja teknologinen kehitys voimme kerätä yhä enemmän tietoja maanpäällisen mittauksista, ilmassa anturit ja satelliittijärjestelmien. Jotkut tekniikat mahdollistavat jatkuvan seurannan ja jotkut sallivat nopean käsittelyn säännöllisesti tiedonkeruuta kampanjoita. Tukeminen kaikki tämä on tarpeen sen ymmärtämiseksi, koordinaattijärjestelmiä, paikannustekniikat ja maantieteellisiä tietojärjestelmiä. avaintietoja Instituutti, joka aiemmin tunnettiin nimellä Nottingham Geodeettiset Group on ollut aktiivinen lähes 40 vuotta, joka kattaa suuria edistysaskeleita maanpäällinen, ilmassa ja avaruudesta kuva hankinta järjestelmiä, inertiaalisuunnistusjärjestelmiä ja kehittäminen satelliittijärjestelmien kuten Transit, GPS- ja GLONASS EGNOS ja Galileo. Instituutti on erinomaiset mahdollisuudet opetukseen ja tutkimukseen, jossa luennoitsijoita peräisin ryhmä erittäin arvostettu tutkijoiden ja ulkopuolisia asiantuntijoita. Teemme tiivistä yhteistyötä teollisuuden kanssa ja valtion virastot, ja tämä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet valmistuneista löytää työtä korkean profiilin kanssa. Kurssi on akkreditoitu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), ja olemme Hyväksytty Oppiminen Provider HM Forces Enhanced Learning Credit Scheme, jota sovelletaan tämän kurssin. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Engineering Englanti kieli ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi isdesigned yhdessä tiedekunnan Engineering valmistaa opiskelijoita menevän suunnitteluohjelmat. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills... [-]

Ympäristötekniikka Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

MSc Environmental Engineering kurssi tarjoaa erittäin työllistettäviä suorittaneiden jotka toimivat johtajat ja esimiehet palvelevat ympäristön tarpeita prosessiteollisuudessa. Ohjelmassa tarkastellaan ympäristöongelmia kuten myrkyllisten jätteiden, ilmansaasteiden, jätehuolto, energiatehokkuus, saastuneen maan ja veden ja varustaa tutkinnon korkean tason osaaminen prosessitekniikan suunnittelu ... [+]

Environmental Engineering MSc MSc Environmental Engineering kurssi tarjoaa erittäin työllistettäviä suorittaneiden jotka toimivat johtajat ja esimiehet palvelevat ympäristön tarpeita prosessiteollisuudessa. Ohjelmassa tarkastellaan ympäristöongelmia kuten myrkyllisten jätteiden, ilmansaasteiden, jätehuolto, energiatehokkuus, saastuneen maan ja veden ja varustaa tutkinnon korkean tason osaaminen prosessissa suunnittelutoimistot, ympäristöarviointi, luonnonvarojen hallinta ja teknologiset innovaatiot. Kurssi tarjoaa opiskelijoille Beng, BSc tai ei-akkreditoitu insinööritutkintojen taitoja tarvitaan saada Chartered Engineer tila. Kurssi on myös opettanut yliopistossa Nottingham Malesian Campus. Avaintietoja Tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän insinööritaitoa, osasto tarjoaa vahva ja dynaaminen oppimisympäristö, jolla on läheiset yhteydet tutkimuksen ja opetuksen. Teollisuuden kannalta on vahva ominaisuus osasto, jossa suuri osa opetushenkilöstön rahdata insinöörien ja / tai ottaa kyseisellä teollisuuden kokemus, sekä jatkuva tutkimus yhteydet yritysmaailmaan. Monet hankkeista toteutetaan ovat sponsoroituja teollisuudessa, ja teollisuuden sponsorointi on saatu vuosien parantaa palveluja. Kurssin tiedot Kurssi seuraa modulaarinen rakenne, jossa opiskelijat täyttämällä 180 opintopistettä yli 12 kuukauden aikana. Opiskelijat, jotka ottavat 70 opintoviikkoa ydinmoduulien, 20 ov valinnaisia ​​moduuleja, 30-luotto kehittämishanke tarjoaa taitoja kehittyneet suunnittelu käytännössä ja 60-luotto kesä hanke, joka kehittää taitoja tutkimukseen. Opiskelija kehittää: tärkeitä taitoja yhdenmukaistamisessa toimintaa teollisuuden ja yritysten suojelu ja ympäristön tilan parantamisen kannalta kyky arvioida merkitystä ympäristöhaittoja, neuvoja hoidon ja eristämistä, ja kehittää teknologioita ja määräyksiä, jotka auttavat estämään ja sisältävät onnettomuuksien vankka käsitys olemassa olevien teknologioiden ja arvostusta taloudelliset, oikeudelliset, sosiaaliset ja eettiset näkökohdat ympäristöhaasteet taitoja tutkimus, projektinhallinta, ongelmanratkaisu ja raportointi sekä käyttäessään alkuperäinen ajatus. kyky suunnitella ja toteuttaa tutkimushanke MSc Environmental Engineering opetetaan kokopäiväisesti yli vuosi, alkaa syyskuussa. Useimmat hakijat ovat insinöörin ensimmäisen asteen, ja yleisimmät ovat ympäristö- ja / tai... [-]

Maisteri

Maaliskuu Kestävästä Kaupunkisuunnittelusta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

12 kuukauden maaliskuuta Kaupunkien kestävä Design kurssi keskittyy suunnitteluun kaupunkialueiden ja kaupunkien ja on tutkimus ja projekti-pohjainen ohjelma. Kurssi on suunniteltu parantamaan laatua kaupungeissa tuomalla innovatiivinen suunnittelu uuteen suhteeseen uusimman teoreettisen tutkimuksen osalta rakenteen kaupunkien muodon ja luoda kaupunkialueilla voidakseen vastata suuria mahdollisuuksia ja haasteita. [+]

12 kuukauden maaliskuuta Kaupunkien kestävä Design kurssi keskittyy suunnitteluun kaupunkialueiden ja kaupunkien ja on tutkimus ja projekti-pohjainen ohjelma. Kurssi on suunniteltu parantamaan laatua kaupungeissa tuomalla innovatiivinen suunnittelu uuteen suhteeseen uusimman teoreettisen tutkimuksen osalta rakenteen kaupunkien muodon ja luoda kaupunkialueilla voidakseen vastata suuria mahdollisuuksia ja haasteita. Ohjelmassa hyödynnetään tutkimuksen ja käytännön osaamista akateemisen henkilöstön osastolle. Tämä sisältää laatijat kansainvälisesti tunnettu kirjojen ja lehtien papereita kaupunkien ja siihen liittyvät alueet yhdessä huomattavan kansainvälisen käytännön kokemusta, joka kertoo opetus ohjelmasta. Ohjelma kattaa paikka päätöksenteossa, julkisten valtakunta suunnittelu, kaupunkien säilyttämistä ja elvyttämiseen kysymyksiä, kaupunkisuunnittelu teoria ja käytäntö ja kestävän kaupunkisuunnittelun teoriaa ja soveltamista. Opiskelija hankkii tietoa ja kehittää tarvittavat taidot kohdata nykykulttuurin, historiallisia, sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä haasteita, että kaupungit kohtaavat saavuttamisen kannalta kokonaisvaltaisen kestävyyden noissa ulottuvuuksissa. Opiskelijoita kannustetaan kehittämään ongelmanratkaisutaitoja luovan kaupunkisuunnittelu ehdotuksia. He myös kehittää ymmärrystä monimutkainen suhde tila- ja suunnitteluun liittyviä kysymyksiä sekä sosiaalisia ja taloudellisia kaupunkien prosesseja. Kurssilla käsitellään myös kaupunkisuunnittelu kuin tila tutkimuksen ja käytännön muovaa kaupunkiympäristöön, fyysistä vai ei, ja vastaa nykyisiä kaupunkeihin liittyviä kysymyksiä. Opiskelija kehittää suunnittelun ja tutkimuksen työkaluja, jotka kun tehokkaasti täytäntöön voi turvata ja toimittaa hankkeiden pitkän aikavälin hyöty kaupunkien ja niiden yhteisöjä. Kurssit korostaa luova suunnittelu, analyyttisiä taitoja, kriittistä ajattelua ja keskitytään piirustus yhdessä fyysisen ja tietokonemallinnuksen analysointi-, etsintä-, viestinnän ja muotoilun saavuttamiseksi sosiaaliset, kulttuuriset ja ympäristön kestävyys. Valmistuneet maaliskuussa Sustainable Urban Design tyypillisesti mennä töihin rajapinnassa arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta arkkitehti- tai monialaisia ​​käytäntöjä ja muotoilun laitokset eri puolilla maailmaa joidenkin etenee päälle väitöskirjassaan joko Nottingham tai muiden johtavien yliopistojen kanssa. avaintietoja... [-]

Maaliskuu Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

12 kuukauden maaliskuuta Design kurssi keskittyy kehittämään ja soveltaminen asiantuntija arkkitehtonisen tiedon ja kehittyneet suunnittelu tekniikoita ja teknologioita. [+]

12 kuukauden maaliskuuta Design kurssi keskittyy kehittämään ja soveltaminen asiantuntija arkkitehtonisen tiedon ja kehittyneet suunnittelu tekniikoita ja teknologioita. Kurssi perustettiin alun perin vastata kasvavaan kilpailuun ammatillisen rakennusten hankinnassa ja kasvava kysyntä asiantuntemusta ja taitoja harjoittamisesta arkkitehtoninen huippuosaamista. Se tarjoaa mahdollisuuden keskittyä arkkitehtuurin tai kaupunkisuunnittelun, humanistiset, ekologisen suunnittelun ja teknologian korkea taso hienostuneisuus ilman tarvetta työskennellä yhdessä asiantuntija alueella. Kurssilla voit viettää aikaa studio-pohjainen etsintä ja innovaatio useilla eri vaihtoehtoja ohella työskentelevät arkkitehdit, kaupunkisuunnittelijat ja tekniikan suunnittelussa studiot, seminaareja ja luentoja. Maaliskuuta malli ei anna ammatillista akkreditointia Britanniassa. Tärkeimmät asiat Osana sen toimivaltaan, arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön kehittää ammatillista osaamista ja ympäristön kannalta vastuullista asennetta tarpeen nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa. Osasto vankkaa yhteistyösuhteita merentakaisten instituutioiden. Tämä monitieteinen ohjelma jakaa moduulien muiden jatko-kursseja osastolla. Kurssi ei anna ammatillista akkreditointia Britanniassa. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Rakennettu ympäristö Englanti kielen ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön valmistaa opiskelijoita menevän arkkitehtuuri ja rakennettu ympäristö ohjelmia. Jos olet lähellä Englanti kielen tasolla sinun täytyy mennä oman MSc kurssin ja täytät pääsyvaatimukset asianomaisen CELE tietenkin voi saada yhteistä tarjousta. Se tarkoittaa, että: tarvitset vain yhden Tier 4 viisumi ja CAS otat 10 tai 5 viikon Englanti kieli ja Academic Skills valmennuskurssille, ja sitten päälle maisterikurssin olet taattu paikka maisterikurssin sinun etenemistä MSc on automaattinen, mikäli te osallistua ja suorittaa kaikki työselostus Kurssin yksityiskohdat Kurssi keskittyy kehittäminen ja soveltaminen asiantuntija arkkitehtuurin osaamisen ja kehittyneet rakennussuunnitteluun tekniikoita. Läpi valikoiman erikoistunut luentoja, seminaareja... [-]

Maaliskuuta Digitaalisen Arkkitehtuurin Ja Mannerlaattojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämä 12 kuukautta maaliskuun Digital Arkkitehtuuri ja Tectonics keskittyy roolista ja digitaaliteknologian soveltamisesta ja kehittyneiden materiaalien ja rakentamisen menetelmiä luomiseen nykyarkkitehtuurin. [+]

Tämä 12 kuukautta maaliskuun Digital Arkkitehtuuri ja Tectonics keskittyy roolista ja digitaaliteknologian soveltamisesta ja kehittyneiden materiaalien ja rakentamisen menetelmiä luomiseen nykyarkkitehtuurin. Kurssi on tarkoitus varmistaa, että sopivimmat teknologiat integroidaan kokonaisvaltaista suunnittelua ajattelua. Sellaisena se tarjoaa tietoa teknologian tuoreimman kehityksen aloilla rakenteiden morfologiaa, suorituskyky suuntautunut suunnittelu, digitaalinen mallinnus, nopea prototyyppien tekniikat, kehittyneiden materiaalien ja rakentamisen menetelmiä. Kurssi koostuu sarjasta suunnitteluprojekteja, osaamiseen perustuva työpajat ja tutkimusseminaarit, jonka kautta tutkii teknologioita poikkitieteellistä tarjota innovatiivisia ratkaisuja, jotka tukevat asianmukaiset tekniset todisteet, ja mallintaminen. Innovatiivinen piirre tässä tietenkin on tutkimus- ja yhteistyöhön luonne missä liittyvät tieteenalat toimivat yhdessä Design Studio. Opiskelija kehittää monitieteisen lähestymistavan tutkia julkisivun suunnittelusta tarjoamia mahdollisuuksia uusien materiaalien ja rakenteiden sekä kehittää integroidun suunnittelun taito johdettu huomioon sekä rakenteellisia ja ympäristönsuojelun tasoa. Opiskelijoita kannustetaan luovasti sitoutua digitaalisen mallinnuksen ja digitaalisen valmistustekniikalla analysointiin ja hyödyntämiseen suunnittelun. Opiskelija kehittää ammattitaitoaan välittää ajatuksia tehokkaasti kirjalliset raportit, suullisesti ja avulla esityksiä ryhmille, ja kummallakin on alkuperäinen ajatus. avaintietoja Osallistumista alan arvostettuja kansallisia ja kansainvälisiä suunnittelun kilpailuissa, jossa on ollut viime aikoina menestystä, on suositeltavaa kurssilla Osana tehtävän, arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön tavoitteena on kehittää oman ammattitaidon ja ekologisesti vastuullinen asenne tarpeen nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa Osaston vankkaa yhteistyösuhteita merentakaisten instituutioiden. Saatat olla mahdollisuus osallistuivat konferensseja, seminaareja ja kursseja sekä Isossa-Britanniassa ja ulkomailla Tämä ei tietenkään tällä hetkellä välittää ammatillista akkreditoinnin Britanniassa Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Rakennettu ympäristö Englanti kielen ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön valmistaa opiskelijoita menevän arkkitehtuuri... [-]

Maaliskuu Ympäristön Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

12 kuukauden maaliskuuta Environmental Design kurssi on suunnitteluprojekti-pohjainen ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota jatkokoulutusta ympäristötilinpidolla muotoilun arkkitehtuurin. Se on tarkoitettu ensisijaisesti harjoittajat arkkitehtuuri ja rakennusalalla, jotka haluavat laajentaa tietojaan kestävän rakennussuunnittelun ja soveltaa ekologisen suunnittelun tietoja ja taitoja arkkitehtuuriprojekteissa. [+]

12 kuukauden maaliskuuta Environmental Design kurssi on suunnitteluprojekti-pohjainen ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota jatkokoulutusta ympäristötilinpidolla muotoilun arkkitehtuurin. Se on tarkoitettu ensisijaisesti harjoittajat arkkitehtuuri ja rakennusalalla, jotka haluavat laajentaa tietojaan kestävän rakennussuunnittelun ja soveltaa ekologisen suunnittelun tietoja ja taitoja arkkitehtuuriprojekteissa. Kurssi on myös tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat harjoittaa tutkijanuran ekologisen suunnittelun liittyvillä aloilla. Käyttämällä suunnitteluprojekti kuin ajoneuvon, opiskelijat otetaan käyttöön integroidun suunnittelun lähestymistapa, jossa tieto ympäristön suunnittelun teorioita ja periaatteita sovelletaan suunnitteluprosessissa. Ehdotetuista suunnitelmista on sitten testattu ja hienosäädetty käyttäen erilaisia ​​fyysisiä ja atk-pohjainen simulointivälineet. Näin opiskelijat voivat nopeasti kehittää ymmärrystä ja taitoja ympäristösuunnittelun ja soveltaa tietoa käytäntöön. Tapaustutkimus moduuli ja väitöskirja auttaa opiskelijoita kehittää osaamistaan ​​integroitu ympäristön suunnittelu. Loppuun mennessä kurssin, sinulla on tietoa ja ymmärrystä mahdollisuuksia ja etuja, jotka syntyvät sovellettaessa ekologisen suunnittelun periaatteita arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta, ja rooli yhtenäistä lähestymistapaa suunnitteluprosessissa. avaintietoja osana tehtävän, arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön pyritään kehittämään oman ammattitaidon ja ekologisesti vastuullinen asenne välttämätöntä nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa. Osaston vankkaa yhteistyösuhteita merentakaisten instituutioiden. Saatat olla mahdollisuus osallistuivat konferensseja, seminaareja ja kursseja sekä Isossa-Britanniassa ja ulkomailla. henkilökohtaista hyötyä tästä tietysti myös laajenemista uran horisontissa; poikkitieteiseen vuorovaikutusta ja keskustelua; työskentelevät ammattilaisten kanssa muiden teollisuuden alojen ja kokemusten vaihto; sekä parantaa oman ammatillisen kontaktiverkoston ja tukea. Tämä ei tietenkään tällä hetkellä välittää ammatillista akkreditoinnin Britanniassa. Presessional Englanti tutkintoa varten Centre for Englanti Language Education (CELE) kulkee 5 viikon Rakennettu ympäristö Englanti kielen ja opiskelutaidot kurssi. Tämä kurssi on suunniteltu yhteistyössä arkkitehtuurin osasto ja rakennetun ympäristön valmistaa opiskelijoita menevän arkkitehtuuri ja rakennettu ympäristö ohjelmia. Jos olet lähellä Englanti... [-]

MRes Sähkötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Sähkö- ja elektroniikkalaitteet MRes on projekti perustuu, tutkittiin yli yhden lukuvuoden. Hanke arvoltaan 130-160 opintopistettä ryhdytään kaikkialla koko lukuvuoden. Lisäksi opiskelijat saavat olennaisia ​​tietoja ja taitoja hankkeidensa tutkimalla asiaa opetti moduuleja. [+]

Sähkö- ja elektroniikkalaitteet MRes on projekti perustuu, tutkittiin yli yhden lukuvuoden. Hanke arvoltaan 130-160 opintopistettä ryhdytään kaikkialla koko lukuvuoden. Lisäksi opiskelijat saavat olennaisia ​​tietoja ja taitoja hankkeidensa tutkimalla asiaa opetti moduuleja. Sinun on opetettava käyttämällä uusimmista opetusmenetelmiä ja elektronisten aineistojen sekä pienryhmissä ja henkilökohtaista ohjausta. Hakijat vaativat 2,1 tai kansainvälinen vastaava ja / tai mestareita ansioita tasolla tai sen yläpuolella on keskeisillä sekä IELTS taso 6,0 (5,5 kussakin elementti). Erityispiirteet ohjelma sisältää: yksi-yhteen opetusta asiantuntija toimihenkilöiden opetusta perillä aktiivisista johtavien tutkijoiden alalla innovatiivisia ja harjoittaa opetusmoduulien pääsyn moniin verkossa resursseja joustavuus kurssin sisältöä Laitteet Tilamme ovat erinomaiset ja sisältävät gigahertsin poikittainen sähkömagneettinen solu, RF kaiuttomassa kammiossa, optinen materiaalit arviointijärjestelmä lab, RF Lab photoluminesence lab, optiikka ja ultraääni labs sisältää useita optisia penkit, puolijohde puhdastilat, teho elektroniikkamoduuli pakkauksia valmistavan tehtaan , 270 kVA muuttuvan taajuuden vaihtovirtalähteeseen, dynamometritestauksessa 800 kW ja 120000 rpm, ja ympäristön -testaus, mukaan lukien lämpötila, korkeus, kosteus ja tärinää. Tutkimuksen tuki Tiedekunta on erinomaiset yhteydet teollisuuteen ja varmistaa kehität siirrettäviä taitoja, tulee olemaan hyötyä erilaisissa uraa. Sinulla on myös pääsy tutkijakoulun tutkija kehittämisohjelma. [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, Englanti, NG7 2RD GB