UCFB

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin

UCFB on maailman ensimmäinen urheilukoulutuksessa, joka tarjoaa korkeakoulututkintoja ja johtamiskoulutusta jalkapallo- ja urheiluteollisuudessa. UCFB tarjoaa poikkeuksellisen ympäristön elää ja oppia, huipputekniikan tiloilla kahdella inspiroivalla kampuksella Lontoossa ja Manchesterissa, joissa on sydämelliset Wembleyn ja Etihadin stadionit.

UCFB on sitoutunut tarjoamaan uraauurtavia perus- ja jatko-opinto-ohjelmia jalkapalloliiketoiminnan sekä laajemman urheilu- ja tapahtumateollisuuden strategisiin, operatiivisiin ja liiketoiminta-alueisiin. UCFB on kehittänyt uraauurtavaa pätevyyttä edistävän profiilin, jonka avulla alan työntekijät voivat edetä uraansa ja tarjota yhdyskäytävä niille, jotka pyrkivät jatkamaan pyrkimyksiään työskennellä tällä globaalilla monen miljardin punnan markkinasektorilla. Nämä tutkinto-ohjelmat antavat jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden opiskella perinteistä akateemista aihetta sellaisen alan yhteydessä, josta heillä on todellinen intohimo ja kiinnostus.

Jatkotutkinnot

UCFB on kehittänyt profiilia uraauurtavaa jatkotutkintotodistusta varten, jotta alan työntekijät voivat edetä uraansa ja tarjota yhdyskäytävä niille, jotka pyrkivät noudattamaan pyrkimyksiään työskennellä tässä jännittävässä globaalissa monen miljardin punnan markkinasektorilla.

Kuten kaikissa ohjelmissamme, jatko-opinnoissamme opettaa jalkapalloliiketoiminnan johtajat ja urheiluvaliokunta. Opiskelijamme saavat mahdollisuuden kuulla alan edustajista ja työskennellä sekä kehittää erityisiä etuja tutkimustyön avulla.

Jokainen ohjelma on suunniteltu maailmanlaajuisen teollisuuden tarpeiden mukaan varmistaakseen, että jokainen opiskelija saa parhaan mahdollisen liiketoiminnan ja johtamisen osaamisen, joka vaaditaan menestymään jalkapallo-, urheilu- ja tapahtumateollisuudessa.

Maisteriohjelmien ainutlaatuinen ja suosittu osa on maattava kumppanuus Real Madridin Graduate Schoolin (Universidad Europea) kanssa, joka on maailman suurimman jalkapalloseuran koulutuskunta, joka näkee MSc International Sport Management -opiskelijoille ennennäkemättömän mahdollisuuden elää, oppia ja työskennellä Espanjan pääkaupungissa yhden vuoden ohjelmassa.

Jatkokoulutusohjelmat

 • MSc Sport Management
 • MSc Kansainvälinen Sport Management
 • MSc International Sport Management (verkossa)
 • MSc Jalkapallovalmentaja

laitteisto

UCFB Wembley

UCFB Wembley, Lontoo, on ikoni Wembleyn stadion, joka sijaitsee kampuksensa ytimessä. Mikä voisi olla motivoiva tulevaisuuden uralle jalkapallo- ja urheiluteollisuudessa kuin kävelemään maailman tunnetuimmalle stadionille? UCFB Wembleyn kampuksissamme on erinomaiset palvelut, joissa on luentoteatterit, seminaaritilat, hiljaiset opintoalueet, kirjasto- ja media-sviitit muutamia.

Vain lyhyen kävelymatkan päässä stadionista ovat ympäröivät oppimateriaalit Wembleyn kirjasto- ja drum-teatterissa Brent Civic Centerissä sekä Wembley Holiday Inn, Hilton ja Novotel Business Centers. Jokainen tarjoaa ammattitaitoista ympäristöä oppimiskokemuksen lisäämiseksi. UCFB on varmistanut, että nämä palvelut ylläpitävät opiskelijamme johdonmukaista ja poikkeuksellista oppimisympäristöä.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad Campus on nykyaikainen kampus, joka on jalkapalloliiketoiminnalle ja siihen liittyville teollisuudenaloille Manchesterin sydämessä - yksi maailman tunnetuimmista jalkapalloseuroista, joissa on menestyvä opiskelijajoukko.

Etihad-stadionilla kampuksen ytimessä opiskelijat voivat elää, oppia ja työskennellä yhden Euroopan edistyksellisimmän jalkapalloseuran keskellä. Vaikuttaviin paikan päällä tarjolla olevat opintoratkaisut, kuten upeat luentosalit ja seminaaritilat, opiskelijoiden sosiaaliset alueet ja kahvila, kirjasto, mediasovellukset ja hiljaiset opiskeluvyöhykkeet, on vaikea olla innoittamana omassa ympäristössäsi.

Etihadin kampukselle tarjolla olevat maailmanluokan palvelut ovat:

 • Manchesterin alueellinen Arena - kahdeksan kaistainen raitiovaunupaikka, jonka kapasiteetti on 6500 katsojaa. Tilaa käytettiin alun perin lämmitysalueena vuoden 2002 Kansainyhteisön Pelien aikana;
 • National Squash Centre - kotisatama Squash ja Manchester Squash Club;
 • Alueellinen tennis

Etihadin stadionin ja Etihad Campuksen lisäksi UCFB-oppilaita opetetaan lähistöllä sijaitsevassa Belle Vue Sports Villagessa - upouudessa multi-million-pound urheilukeskuksessa, joka koostuu seuraavista palveluista:

 • Belle Vue Leisure Centre - sisältää kaksi huippuluokan all-weather-kenttiä, terveys- ja kuntosali, tanssitutkimus ja kahdeksan sulkapalloa monen urheilun liikuntasali;
 • National Basketball Performance Center - kolme FIBA-standardia ja kotipaikka Koripallo Englannin maajoukkueet;
 • National Speedway Stadium - koti Belle Vue Acesille ja lukuisia huippuluokan opetustiloja.

Kirjastopalvelut

Molemmissa kampuksilla on kirjastoja, joilla on laaja oppimateriaalin oppikirja. Saatavilla on myös huipputekniset tietokonesovellukset, joissa on Macit, joiden avulla opiskelijat voivat käyttää päivittäin saatavilla olevaa tekniikkaa ja laitteita.

Opiskelijaelämä

Opiskelijaliiton tehtävänä on edustaa UCFB-opiskelijoita ja tehdä aikaasi täällä mahdollisimman jännittävältä ja palkitsevalta. SU on myös vastuussa opiskelijoiden osallistumisesta kunkin kampuksen ympärille, kuten suunnittelemaan unohtumattomia yhteiskunnallisia tapahtumia ja opiskelijaäänenä ja yhteyshenkilönä ylimmän johdon kanssa.

Jokainen SU: n jäsen valitaan heidän tehtäväänsä ja ylpeilee roolistaan ​​UCFB: ssä. SU on vastuussa jokaisen lukuvuoden alussa järjestettävän aina uskomaton Freshers-viikon järjestämisestä. Viikon mittainen juhla on loistava tilaisuus uudet opiskelijat tavata ja nauttia elävää musiikkia, matka jalkapallo-otteluun ja hauskoja pelejä ympäri Lontoota ja Manchesteria - riippuen kampuksestasi - tutustumaan alueeseen.

Aikana UCFB: llä sinulla on mahdollisuus osallistua useisiin hauskoihin ja ainutlaatuisiin matkoihin, jotka elävät pitkään muistiin. Aiemmat retket ovat sisällyttäneet päivän Cheltenham Racesiin, venevuokioihin ja yksinoikeisiin yökerho-tapahtumiin.

UCFB Athletic Union tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua useisiin urheiluun täällä, olipa kyseessä sitten kilpailukykyinen tai vapaa-aika.

Meillä on joukkueita molemmissa kampuksilla miesten ja naisten opiskelijoille, kuten jalkapallo, rugby, squash ja koripallo, ja lisää urheilua lisätään koko ajan.

Useat joukkoomme kilpailevat Britannian yliopistojen ja korkeakoulujen urheilun (BUCS) liigojen ja turnausten - johtava kilpailun järjestäjä yliopistojen välillä. Jalkapallojoukkueemme molemmilla kampuksilla ovat viime vuosina menestyneet. Jos pelaamassasi urheilulla ei ole tiimiä UCFB: ssä, voi olla mahdollisuus perustaa yksi. Urheilun koordinaattorit ovat aina valmiita auttamaan ja keskustelemaan uusista ideoista laajentamaan tarjottavaa toimintaa opiskelijoille.

Opiskelijoita, jotka haluavat osallistua yksittäisiin urheilutoimintaan, kannustetaan myös kilpailemaan, ja UCFB tukee kilpailuja koko niiden ajan täällä.

Niille opiskelijoille, jotka haluavat tarkkailla osallistua pikemminkin kuin osallistumaan, on myös mahdollisuus liittyä UCFB: n vastaaviin puolueisiin. Mahdollisuus elokuvien haastatteluihin, haastattelujen pelaajiin ja kirjoittavien ottelukertomusten avulla ei ainoastaan ​​auta oppilaita edistämään toistensa menestyksiä, mutta se on myös mahdollisuus, että urheilulliset urheilualan ammattilaiset voivat parantaa taitotasettaan.

Asuminen Lontoossa

Viime vuosina merkittävät tutkimukset ovat paljastaneet, että Lontoo on toivottava paikka työskennellä maan päällä, Yhdistyneen kuningaskunnan suosikki kaupunki, "Euroopan pääkaupunki" ja maailman suosituin matkailukohde. UCFB Wembley on vain 20 minuutin metromatkan päässä kaupungin keskustasta ja runsaasti maailmankuuluja maamerkkejä, ravintoloita, urheilumahdollisuuksia ja kulttuurikohteita.

Asuu Manchesterissa

Manchester on synonyymi jalkapalloliiton menestykselle ja siellä on kaksi Premier League-jättiläistä, Manchester City ja Manchester United. Jalkapallosta poiketen rugby-liigan, rugby-liiton, kriketin ja pyöräilyn lisäksi on suuria seurauksia. Elävää musiikkia on myös tämän kaupungin ydinkeskustassa, ja lukuisat kuuluisat paikat, kuten Oasis ja The Stone Roses tykkäävät näyttävällä yhtyeellä iltaisin. Ostokset, museot, baarit ja ravintolat tekevät myös tämän kaupungin yhdeksi Britannian hienoimmista.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Jalkapallovalmentaja

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Manchester + 1 lisää

Tämä ohjelma tarjoaa kattavaa, nykyistä ja monipuolista opetussuunnitelmaa, joka kuvastaa jalkapalloliiton tarpeita jatko-opiskelijoille, sekä mahdollisuus opiskella joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Kurssi pyrkii tukemaan jalkapallovalmentajien ja jalkapallossa työskentelevien tai läheisesti liittyvien alojen jatkuvaa ammatillista kehitystä. [+]

Tämä ohjelma tarjoaa kattavaa, nykyistä ja monipuolista opetussuunnitelmaa, joka kuvastaa jalkapalloliiton tarpeita jatko-opiskelijoille, sekä mahdollisuus opiskella joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Kurssi pyrkii tukemaan jalkapallovalmentajien ja jalkapallossa työskentelevien tai läheisesti liittyvien alojen jatkuvaa ammatillista kehitystä.

Enemmän kuin koskaan jalkapalloa ohjaavat tilastot ja analyysit. Pelaajien kuntokyvystä niiden sisäisiin ominaisuuksiin numerot ovat valtava osa nykyaikaisessa pelissä. Tämä ohjelma tekee syvällisen tarkastelun numerot, jotka tekevät pelin rasti, sekä teoreettisia ja käytännön valmennusteemoja.

Kurssin avulla opiskelijat voivat kehittää systemaattista ja syvällistä tietämystä sekä kriittistä tietoa nykyisistä ongelmista ja / tai uusista näkemyksistä jalkapallon valmennuksen ja analyysin jatkotutkimukseen.... [-]


MSc Kansainvälinen Sport Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Ainutlaatuinen MSc International Sports Management tarjoaa vertaansa vailla olevaa koulutus- ja kokemuksellista mahdollisuutta harrastaville urheilujohtajille. Tätä uraauurtavaa ohjelmaa on kehitetty transformaatiomatkalle, joka soveltuu kaikkien tieteenalojen tutkinnon suorittaneille sekä nykyisten ammattilaisten, jotka työskentelevät urheilualan eri aloilla, esimerkiksi johtamisessa, markkinoinnissa tai toiminnassa. [+]

Toimipaikat: UCFB Wembley.

Tämä kampus, joka sisältää kuuluisan Wembleyn stadionin, on suunniteltu valmistamaan tutkinnon suorittamaan johtajuutta urheilun liiketoiminnassa. Espanjan Real Madridin Graduate Schoolin oppimisjakson lisäksi oppilaat saavat arvokasta kokemusta lopullisesta väitöskirjastaan ​​ja työllistymismahdollisuuksistaan.

Yleiskatsaus

UCFB: n ainutlaatuinen MSc International Sport Management tarjoaa vertaansa vailla olevan koulutus- ja kokemuksellisen mahdollisuuden pyrkiville urheilujohtajille. Tämä uraauurtava ohjelma on kehitetty transformaatiomatkalle, joka soveltuu kaikkien tieteenalojen tutkinnon suorittaneille, sekä nykyisten ammattilaisten, jotka työskentelevät urheilualan eri aloilla, esimerkiksi johtamisessa, markkinoinnissa tai toiminnassa.... [-]


MSc Sport Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Urheilun erityispiirteet, sen korkean median kattavuuden ja lukuisien sidosryhmien kanssa, edellyttävät, että johtajat saavat ainutlaatuisesti hiottu liiketoimintaosaamisen ja syvällisen tietämyksen urheilun hallinnan periaatteista. MSc Sports Management on kehitetty niille, joilla on pyrkimyksiä kohti senior-tai linja johtotehtäviin ydin toiminnalliset osastot urheilujohtaja teollisuuden. [+]

Toimipaikat: UCFB Wembley.

Tämä ainutlaatuinen ohjelma kattaa yrityksen, johtavan ja operatiivisen johtamisen keskeiset toiminnot, mukaan lukien taloushallinto, hallinto, yritysstrategia, strateginen markkinointi ja johtaminen.

Yleiskatsaus

Urheilun erityispiirteet, sen korkean median kattavuuden ja lukuisien sidosryhmien kanssa, edellyttävät, että johtajat saavat ainutlaatuisesti hiottu liiketoimintaosaamisen ja syvällisen tietämyksen urheilun hallinnan periaatteista. MSc Sport Management on siksi kehitetty niille, joilla on pyrkimyksiä kohti senior-tai linja johtotehtäviin ydin toiminnalliset osastot urheilujohtaja teollisuuden.

Urheilun erityispiirteet, sen korkean median kattavuuden ja lukuisien sidosryhmien kanssa, edellyttävät, että johtajat saavat ainutlaatuisesti hiottu liiketoimintaosaamisen ja syvällisen tietämyksen urheilun hallinnan periaatteista. MSc Sport Management on siksi kehitetty niille, joilla on pyrkimyksiä kohti senior-tai linja johtotehtäviin ydin toiminnalliset osastot urheilujohtaja teollisuuden.... [-]


Videot

UCFB

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

London, Englanti, HA9 0WS GB