UCFB x GIS

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin

UCFB : n Global Institute of Sport (GIS) tarjoaa uraauurtavia maisterin tutkinto-ohjelmia jalkapallo- ja urheilualalla hyödyntämällä maailmanlaajuista verkostoa alan johtajista ja huippu-stadionpaikoista Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa. GIS: llä on myös maailmanluokan johtamiskoulutussalkku, jota johtaa VSI Executive Education (VSI), ammattipätevyys opiskelijoille, tutkinnon suorittaneille ja urheilualan liikemiehille sekä teollisuuden neuvottelukunta, joka on täynnä urheilun johtavia nimiä.

GIS on omistettu vertaansa vailla olevien maisteriohjelmien toteuttamiselle jalkapallon ja urheilun strategisilla, operatiivisilla ja liiketoiminnallisilla osa-alueilla. GIS on kehittänyt uraauurtavan pätevyyden profiilin, jotta urheilun parissa työskentelevät voivat edetä urallaan monen miljardin punnan teollisuudessa. Osana GIS: n tutkintotarjontaa opiskelijoilla on myös mahdollisuus opiskella online- tai sekoitettua ohjelmaa, jotta heillä on mahdollisuus edetä uramahdollisuuksistaan mukavasti omassa kodissaan ja heidän elämäntapaansa sopivammassa aikataulussa.

GIS: llä on myös useita kumppanuuksia joidenkin urheilun johtavien nimien kanssa, mukaan lukien Jalkapalloliitto, Liigahallintaliitto, Kansallinen liiga ja Rugby-jalkapalloliiga, mikä antaa opiskelijoille pääsyn jalkapallon ja urheilun suurimpiin ja parhaisiin mieliin.

Olemme ylpeitä siitä, että 9 2% maisterin tutkinnon suorittaneista työskentelee kokopäiväisesti kuuden kuukauden aikana, ja 82% urheilusta työskentelevistä.

Master-tutkinto

GIS on kehittänyt uraauurtavien maisterin tutkintojen profiilin, jotta alan työntekijät voivat edetä urallaan tällä jännittävällä globaalilla monen miljardin punnan markkinasektorilla.

Kuten kaikissa ohjelmissamme, myös maisterin tutkintomme opettavat jalkapalloliiketoiminnan ja urheilukorkeakoulujen johtohahmot. Opiskelijoillamme on mahdollisuus kuulla alan johtajilta ja työskennellä heidän kanssaan ja kehittää erityisiä etuja tutkielman kautta.

Jokainen ohjelma on suunniteltu maailmanlaajuisen teollisuuden tarpeiden mukaan varmistaakseen, että jokainen opiskelija saa parhaan mahdollisen liiketoiminnan ja johtamisen osaamisen, joka vaaditaan menestymään jalkapallo-, urheilu- ja tapahtumateollisuudessa.

Jatkokoulutusohjelmat

 • MSc Sports Directorship
 • MSc Sport Management
 • MSc Kansainvälinen Sport Management
 • MSc Kansainvälinen Sport Management (Online)
 • MSc jalkapallovalmennus ja analyysi
 • MSc Jalkapalloliiketoiminta
 • MSc Jalkapalloliiketoiminta (Online)
 • MSc jalkapalloviestintä ja digitaalinen markkinointi
 • MA jalkapallovalmennus (sekoitettu)

laitteisto

UCFB Wembley

UCFB Wembley, Lontoo, on ikonisen Wembleyn stadionin kampuksen ytimessä. Mikä voisi olla motivoivampi urheiluteollisuuden tulevalle uralle kuin kävely maailman kuuluisimmalle stadionille?

UCFB Wembleyn kampuksellamme on erinomaiset tilat, joissa on luentoteattereita, seminaaritiloja, hiljaisia opiskelualueita, kirjasto- ja mediasovelluksia.

UCFB Wembleyn vertaansa vailla olevia palveluita ovat:

 • Wembleyn stadion - UCFB Wembleyn kampuksen sydän;
 • Hive, Lontoo - koti UCFB Akatemialle, Wembley;
 • Bridge Park -yhteisön vapaa-ajankeskus - on moniurheilullinen vapaa-ajankeskus;
 • Rumputeatteri ja konferenssikeskus - Suoraan Wembley-stadionia vastapäätä sijaitseva rumpus on nykyaikaisten tapahtumien tila Brentin uudistumisen sydämessä. Nykyaikaisten tapahtuma-alueiden lisäksi laitos tarjoaa paikan päällä aterioita ja hyötyy erinomaisesta pääsystä Lontoon keskustaan;
 • Vale Farman urheilukeskus - Vain lyhyen kävelymatkan päässä Pohjois-Wembleyn metroasemalta (Bakerloo), Vale Farmissa on useita palveluita, kuten 3G-jalkapallokenttä, tenniskentät, uusinta kuntosalia ja urheiluhalli lukuisille urheiluaktiviteille. ;
 • UCFB Study Hub - moderni opiskelijalaitos sisältää kirjaston, opiskelukeskuksen ja sosiaalisen tilan sekä pastoraalisen ja oppimisen tukipalvelut;
 • Purushottam Mahalin urheiluhalli - osa Shree Muktajeevan Swamibapa -kompleksia Kingsburyssa, urheiluhalli on vain lyhyen kävelymatkan päässä Kingsburyn metroasemalta (Jubilee);
 • Forum House - UCFB opiskelukeskuksen, kirjaston, mediapaketin ja nykyaikaisten luentoteatterien koti;
 • Crescent House - sisältää modernit oppimistilat;
 • Hendon FC - koti useille UCFB jalkapallojoukkueille ja käytännön ja teoreettinen opetustila valmennusohjelmille.
UCFB Etihad -kampus

UCFB Etihad Campus on huipputekninen kampuksemme, joka on omistettu jalkapalloteollisuudelle Manchesterin sydämessä - yksi maailman tunnetuimmista jalkapallokaupungeista, jolla on kukoistava opiskelijaväestö.

Etihad-stadionilla kampuksen ytimessä opiskelijat voivat elää, oppia ja työskennellä yhden Euroopan edistyksellisimmän jalkapalloseuran keskellä. Vaikuttaviin paikan päällä tarjolla olevat opintoratkaisut, kuten upeat luentosalit ja seminaaritilat, opiskelijoiden sosiaaliset alueet ja kahvila, kirjasto, mediasovellukset ja hiljaiset opiskeluvyöhykkeet, on vaikea olla innoittamana omassa ympäristössäsi.

Etihadin kampukselle tarjolla olevat maailmanluokan palvelut ovat:

 • Etihad-stadion - 55 000 kapasiteetin Etihad-stadion sijaitsee Etihad-kampuksen ytimessä;
 • Manchester Sports Village, Belle Vue - kaikkien ei-jalkapallo-opiskelijoiden UCFB Etihad -kampuksella;
 • Curzon Ashton - UCFB hyödyntää Curzon UCFB käytettävissä olevia palveluita, mukaan lukien 3G-sävelkorkeus;
 • Kansallinen koripallokeskus - Kansallisessa koripallokeskuksessa, joka sijaitsee Manchesterin urheilukylän vieressä, on kolme kenttää, joissa on merkinnät koripallolle ja verkkopallolle. Se sisältää myös vapaa-ajan keskuksen, tanssistudion ja yhteisön kuntosalin;
 • UCFB Study Hub @ Piccadilly Place - sijaitsee aivan vastapäätä Piccadilly-asemaa ja Manchesterin sydämessä, tämä upouusi, moderni opiskelijatila;
 • Manchesterin alueellinen Arena - kahdeksan kaistainen raitiovaunupaikka, jonka kapasiteetti on 6500 katsojaa. Tilaa käytettiin alun perin lämmitysalueena vuoden 2002 Kansainyhteisön Pelien aikana;
 • National Squash Centre - kotisatama Squash ja Manchester Squash Club;
 • Manchesterin tennis- ja jalkapallokeskus - yhdistelmä kuutta sisä- ja kolme ulkokenttää, jotka on valaistu täysin LTA-standardien mukaiseksi, sekä kolme 5-sivuaista 3G-jalkapallokenttää;
 • Kansallinen Speedway-stadion - koti Belle Vue Aces ja useita opetustiloja;
 • Kansallinen pyöräilykeskus - yksi maailman hienoimmista ja nopeimmista lautarataista, British Cyclingin koti ja Ison-Britannian ainoa pysyvä BMX-rata;
 • Ten Acres Lane Sports Complex - Taekwondo-keskuksen koti. Laitos tarjoaa myös modernin 3G-jalkapallokentän.

Kirjastopalvelut

Molemmilla kampuksilla on kirjastoja, joissa on tarjolla laaja valikoima oppikirjoja opintosi tueksi. Saatavana on myös huipputeknisiä tietokonepaketteja, jotka antavat opiskelijoille pääsyn parhaaseen päivittäin käytettävissä olevaan tekniikkaan ja laitteisiin.

Opiskelijaelämä

Opiskelijakunnan tehtävänä on edustaa UCFB ja GIS-opiskelijoita ja tehdä ajastasi täällä mahdollisimman jännittäväksi ja palkitsevaksi. SU vastaa myös opiskelijoiden osallistumisesta jokaisen kampuksen ympärille, kuten unohtumattomien sosiaalisten tapahtumien suunnittelusta ja opiskelijan äänestä ja yhteyspisteestä ylempään johtoon.

Jokainen SU: n jäsen valitaan virkaansa ja on ylpeä roolistaan. SU vastaa aina uskomattoman vuosittaisen Freshers-viikon järjestämisestä jokaisen lukuvuoden alussa. Viikon mittainen juhla on loistava tilaisuus uusille opiskelijoille tavata, ja se sisältää elävää musiikkia, matkan jalkapallo-otteluihin ja hauskoja pelejä ympäri Lontoota ja Manchesteria - kampuksestasi riippuen - tutustumaan alueeseen.

GIS-aikasi aikana sinulla on mahdollisuus osallistua useisiin hauskoihin ja ainutlaatuisiin matkoihin, jotka elävät pitkään muistissa. Aikaisempiin matkoihin on sisältynyt päivä Cheltenham Race -kilpailuissa, venekutsut ja ylelliset yökerhotapahtumat.

UCFB Athletic Union antaa UCFB ja GIS-opiskelijoille mahdollisuuden osallistua moniin urheilulajeihin täällä ollessaan, olipa kyseessä sitten kilpailu tai vapaa-aika.

Meillä on joukkueita molemmissa kampuksilla miesten ja naisten opiskelijoille, kuten jalkapallo, rugby, squash ja koripallo, ja lisää urheilua lisätään koko ajan.

Useat joukkueemme kilpailevat Britannian yliopistojen ja korkeakoulujen (BUCS) liigoissa ja turnauksissa - johtava kilpailutoiminnan järjestäjä yliopistojen keskuudessa. Molempien kampusten jalkapallojoukkueemme ovat olleet erityisen menestyviä viime vuosina. Jos harrastamallasi urheilulajilla ei ole UCFB ja GIS: n joukkuetta, voi olla mahdollisuus perustaa yksi. Urheilukoordinaattorimme auttavat aina mielellään ja keskustelevat uusista ideoista opiskelijoille tarjottavan toiminnan laajentamiseksi.

Opiskelijoita, jotka haluavat osallistua yksittäisiin urheilutoimintoihin, kannustetaan myös kilpailemaan, ja laitos tukee heitä osallistumaan kilpailuihin koko täälläolonsa.

Opiskelijoille, jotka haluavat seurata mieluummin kuin osallistua, on myös mahdollisuus liittyä UCFB : n osapuolten ottelupäivän UCFB . Mahdollisuus kuvata otteluita, haastatella pelaajia ja kirjoittaa otteluraportteja ei vain auta opiskelijoita edistämään toistensa menestystä, mutta se on myös mahdollisuus aloitteleville urheiluvälineiden ammattilaisille parantaa taitojaan.

Asuminen Lontoossa

Lontoo on maailmankaupan ruumiillistuma. Viime vuosina suuret tutkimukset ovat osoittaneet, että se on halutuin paikka maan päällä työskennellä, Ison-Britannian suosikki kaupunki, ”Euroopan pääkaupunki” ja maailman suosituin turistikohde. Ei paha mennä maan pääkaupunkiin, joka on hieman yli puolet Kalifornian koosta.

Vaikka Wembley sijaitsee Lontoon Lounais-alueella, kätevä pääsy metron metropolialueelle ja Jubilee Linesiin tarkoittaa, että keskustakohteisiin ja -palveluihin pääsee vain 20 minuutissa junalla. Tätä silmällä pitäen on helppo nähdä, miksi niin monet opiskelijat päättävät ilmoittautua UCFB .

Asuu Manchesterissa

Manchester on synonyymi jalkapalloliiton menestykselle ja siellä on kaksi Premier League-jättiläistä, Manchester City ja Manchester United. Jalkapallosta poiketen rugby-liigan, rugby-liiton, kriketin ja pyöräilyn lisäksi on suuria seurauksia. Elävää musiikkia on myös tämän kaupungin ydinkeskustassa, ja lukuisat kuuluisat paikat, kuten Oasis ja The Stone Roses tykkäävät näyttävällä yhtyeellä iltaisin. Ostokset, museot, baarit ja ravintolat tekevät myös tämän kaupungin yhdeksi Britannian hienoimmista.

GIS: n globaalit tutkimuskohteet

GIS: n globaalit tutkimuskeskukset sijaitsevat joissakin maailman mielenkiintoisimmista urheilukohteista. , , ja

Sijainnit

Manchester

Osoite
UCFB Etihad Campus
Etihad Stadium
Etihad Campus

M11 3FF Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Lontoo

Osoite
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

HA9 0WS Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin