UCFB

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulun esittely

UCFB on maailman suurin liikuntakasvatus, joka tarjoaa perustutkintoja ja kehittynyttä johtamiskoulutusta jalkapallo- ja urheiluteollisuudessa. UCFB tarjoaa erinomaisen elinympäristön ja oppimisympäristön. Lontoossa ja Manchesterissa sijaitsevat kaksi korkeakoulusta sijaitsevaa kampusaluetta, jotka sijaitsevat Campus-ikonimainen Wembley Stadium ja Etihad Stadium.

UCFB sitoutunut tarjoamaan uraauurtavia perustutkinto-ohjelmia ja jatkotutkinto-ohjelmia jalkapalloliiketoiminnan sekä erilaisten urheilu- ja tapahtumateollisuuden strategisissa, operatiivisissa ja kaupallisissa aloilla. UCFB : ssä olemme luoneet uraauurtavaa jatko-opintokurssia alan ammattilaisille, jotta he voisivat parantaa uransa ja tarjota heille niitä, jotka haluavat tehdä jotain tässä jännittävässä monen miljardin punnan globaalissa markkinateollisuudessa. mahdollisuuksia. Nämä koulutusohjelmat antavat jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden opiskella perinteisiä akateemisia aiheita aloilla, joita he rakastavat ja ovat kiinnostuneita.

Tutkinnon tutkinto

UCFB : ssä olemme luoneet uraauurtavaa jatko-opintokurssia alan ammattilaisille, jotta he voisivat parantaa uransa ja tarjota heille niitä, jotka haluavat tehdä jotain tässä jännittävässä monen miljardin punnan globaalissa markkinateollisuudessa. mahdollisuuksia.

Koulutuksemme Master of Science in Sports Management, kuten kaikki kurssimme, opettaa johtajat jalkapalloliiketoiminnassa ja urheilu-akateemisissa. Opiskelijamme saavat mahdollisuuden saada neuvoja alan johtajilta ja työskennellä heidän kanssaan, ja he voivat perustaa tutkimussuunnitelmaa diplomityön kautta.

Jokainen kurssi on suunniteltu sovellettavaksi maailmanlaajuiseen teollisuuteen varmistaakseen, että jokaisella opiskelijalla on ensiluokkaiset liike- ja johtamisosaamiset menestyä jalkapallo-, urheilu- ja urheiluteollisuudessa.

Ainutlaatuinen ja suosittu maisteriohjelma on yhteistyössä eurooppalaisen yliopiston kanssa - Real Madridin tutkijakoulu - maailman suurin jalkapalloseuran oppilaitos, joka antaa kansainväliselle urheilun hallinnan maisteritutkinnon opiskelijoille ennennäkemättömän mahdollisuuden lähteä yhden vuoden kurssille Espanjan pääoma elää, oppii ja toimii.

Tutkinnon tutkinto-ohjelmat

 • Urheilun hallinnan päällikkö
 • Kansainvälinen urheilun hallinnan maisteri
 • Kansainvälinen urheilunhallinta (verkkokoulutus) Master
 • Jalkapallovalmentaja ja analysointi

Opetusmahdollisuudet

UCFB Wembleyn kampus

Lontoon UCFB Wembleyn kampuksen sydämessä on Wembleyn stadion. Mitä muuta voi motivoida ihmisiä osallistumaan aktiivisesti jalkapallo- ja urheiluteollisuuteen kuin siirtymään maailman kuuluisimmalle stadionille? UCFB Wembleyn kampuksemme on varustettu ensiluokkaisilla tiloilla, kuten suurissa luokkahuoneissa, erityisissä luokkahuoneissa, hiljaisissa opintoalueissa, kirjastoissa ja mediatiloissa.

Lyhyen kävelymatkan päässä stadionilta löydät erilaisia ​​oppimisympäristöjä Wembleyn kirjaston ja Drum Theatrea Brent Civic Centerissä sekä Wembley Holiday Inn, Hilton ja Novotel Business Center. Tarjoa ammattitaitoinen ilmapiiri ja parantaa oppimiskokemustasi. UCFB varmistaa aina, että nämä palvelut ylläpitävät yhtenäistä ja täydellistä oppimisympäristöä opiskelijoillemme.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad-kampus on erittäin kehittynyt kampus, joka on palvellut jalkapalloliiketoimintaa ja siihen liittyvää teollisuutta. Se sijaitsee Manchesterin sydämessä, maailman kuuluisin jalkapallokaupunki ja opiskelijoiden määrä kasvaa.

Etihad-stadion sijaitsee kampuksen ytimessä keskittyen Euroopan edistyneimmille jalkapalloseuroille, joissa opiskelijat asuvat, opiskelevat ja työskentelevät. Kampusalueella on monia vaikuttavia toimintoja, joita voi käyttää opintojensa tukemiseen, mukaan lukien häikäisevät suuret luokkahuoneet ja erityiset luokkahuoneet, opiskelijoiden sosiaaliset alueet ja kahvilat, kirjastot, mediatilat ja hiljaiset opiskelualueet. Ilmakehässä on vaikea rohkaista.

Adelhatin kampukselle on tarjolla maailmanluokan palveluita:

 • Manchesterin alueellisella stadionilla on kahdeksan kiitorataa ja urheilualue, johon mahtuu 6 500 yleisöä. Käytettiin ensimmäisen kerran vuoden 2002 Kansainyhteisön pelien lämmittelypaikaksi;
 • National Squash Centre, Englannin Squashin ja Manchester Squash Clubin kotipaikka;
 • Paikallinen tenniskeskus sisältää kuusi sisäpihaa ja kolme ulkokenttää. Valaistus täyttää LTA-standardin ja kolmella kolmannen sukupolven jalkapallostadionilla on kaksi viisi pelaajaa.

UCFB stadionin ja Etihad Campuksen lisäksi UCFB opiskelijoille annetaan myös opetus läheisessä Bellevue Sports Villagessa, joka on uusi GBP-luokan kattava urheilukeskus, joka koostuu seuraavista palveluista:

 • Bellevuen vapaa-ajankeskukseen kuuluu kaksi korkealuokkaista säätilastoa, kuntoilutilat, tanssitilat ja kahdeksan sulkapallon urheiluhallia;
 • National Basketball Performance Center, jossa on kolme FIBA-standardi-tuomioistuinta, on Englannin kansallinen koripallojoukkue.
 • National Racing Stadium, Bellevue Acesin joukkueen kenttä ja monia kehittyneitä opetuspaikkoja.

Kirjastopalvelut

Molemmissa kampuksilla on kirjasto, jossa on runsaasti erilaisia ​​oppikirjoja, joiden avulla oppimista voidaan auttaa. Museossa on myös edistyksellisin Mac-tietokonejärjestelmä, jonka avulla opiskelijat voivat ottaa yhteyttä päivittäiseen käyttöön parhaalla tekniikalla ja laitteilla.

Opiskelijan elämä

Opiskelijayhdistyksen tehtävänä on toimia UCFB n opiskelijoiden UCFB . Täällä vietetty aika on niin rikkaampi ja jännittävä kuin mahdollista. Opiskelijajärjestö vastaa myös siitä, että opiskelijat järjestävät kampuksen eri toimintoja, kuten mielenkiintoisten yhteiskunnallisten tapahtumien suunnittelun, opiskelijoiden puolesta puhumista ja sitoutumista ylimmän johdon kanssa.

Jokainen opiskelijavaltuutettu on valittu huolella työn vaatimusten perusteella, ja he ovat ylpeitä roolistaan UCFB . Opiskelijavaltuusto vastaa jokaisen kouluvuoden alussa järjestettävän tervetuliaisviikon järjestämisestä. Jokaisen vuoden sisältö on ihana. Viikon mittainen juhla on erinomainen tilaisuus tutustua toisiinsa, mukaan lukien osallistumalla live-konserteihin, katsomassa jalkapallo-otteluita ja pelaamaan pelejä (koulupiirin mukaan) koko Lontoossa ja Manchesterissa tutustumaan ympäröivään alueeseen.

UCFB , kun osallistut UCFB , sinulla on tilaisuus osallistua henkilökohtaisesti erilaisiin mielenkiintoisiin ja ainutlaatuisiin matkoihin, jättäen mieleenpainuvia muistoja elämästäsi. Aiemmat matkat sisälsivät päiväretkiä Lontoon kilparadalle, huvipuistoihin ja yksityisiin yökerhoihin.

UCFB Athletic Alliance antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua suuriin urheilutapahtumiin koulun aikana, joista osa on kilpailukykyisiä tapahtumia, kun taas toiset ovat viihteellisiä.

Meillä on miesten ja naisten eri urheilulajit molemmissa kampuksilla, kuten jalkapallo, rugby, squash ja koripallo. Lisää hankkeita tullaan lisäämään tulevaisuudessa.

Meillä on useita tiimiä, jotka osallistuvat erilaisiin liigojen ja turnausten järjestämiin BUCS: n, alan johtavan yliopiston yleisurheilun järjestäjän. Jalkapallojoukkueemme molemmilla kampuksilla ovat viime vuosina saavuttaneet hyviä tuloksia. Jos päivittäinen osallistuminen urheiluun ei ole vielä perustanut UCFB n yliopistoa, tämä voi olla hyvä tilaisuus luoda oma joukkue. Urheilun koordinaattorit ovat aina valmiita auttamaan ja tutkimaan uusia ideoita ja jatkamaan opiskelijoiden tarjonnan monipuolistamista.

Kehotamme myös opiskelijoita, jotka haluavat osallistua yksittäisiin urheiluohjelmiin oppia toisiltaan ja antaa heille tukea kaikessa osallistumisessa kilpailuun koulun aikana.

Verrattuna pelihimoon haluavien opiskelijoiden osallistumiseen, heillä on myös mahdollisuus liittyä osapuolten pelin raportointiin. Mahdollisuus ampua kilpailuja, haastateltavien pelaajia ja kirjoittaa kilpailuraportteja auttaa paitsi oppilaita kertomaan heidän luokkatovereidensa erinomaisesta suorituskyvystä, mutta tarjoaa myös mahdollisuuksia urheiluammattilaisille kehittää taitoja.

Asuminen Lontoossa

Viime vuosina useat laajamittaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Lontoo on maailman halutuimmista työpaikoista. Myös rakastettu brittiläinen kaupunki, "Europe Capital", on maailman suosituin matkailukohde. UCFB Wembleyn kampusta päästä kaupungin keskustaan ​​ja monia maailmankuuluja maamerkkejä, ravintoloita, urheilupaikkoja ja kulttuurikohteita, vain 20 minuutin metromatkan päässä.

Asuu Manchesterissa

Manchester on synonyymi menestykselle jalkapallomaailmassa, ja siellä on kaksi Premier League -joukkueen jättiläistä Manchester City ja Manchester United. Jalkapallon lisäksi runsaasti jalkapalloseurueita, rugby-liigoja, krikettiä ja pyöräilytapoja katsella. Elävää musiikkia on myös yksi kaupungin keskeisistä elementeistä, ja monet tunnetut esitystilat toimivat yöllä kuuluisan bändin, kuten Oasis ja Rock Rosein kanssa. Ostokset, museot, baarit ja ravintolat tekevät myös Lontoosta yhdeksi Britannian hienoimmista kaupungeista.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Online MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Jalkapallovalmentaja ja analysointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Manchester + 1 lisää

Jalkapallovalmentajamme ja analysointiohjelmamme on huolellisesti suunniteltu valmistamaan sinulle parasta valmistautumista jalkapalloalan johtajuuteen. [+]

UCFB

Tämä kurssi tarjoaa osallistavan, ajankohtaisen ja monitaitoisen oppimisohjelman, joka vastaa jalkapalloliiton tarpeita ja koskee kokoaikaisia ​​tai osa-aikaisia ​​jatko-opiskelijoita. Kurssi pyrkii tukemaan jalkapallovalmentajien jatkuvaa ammattimaista kehitystä sekä jalkapallossa tai läheisesti liittyvillä aloilla työskenteleviä.

Tilastot ja analyysit ovat edistäneet jalkapalloa enemmän kuin koskaan ennen. Pelaajan fyysisestä kuntavuudesta niiden ominaisuuksiin pelissä eri tiedoista on tärkeä rooli nykyaikaisissa peleissä. Tämä tutkinto-ohjelma kaivaa nämä tiedot ja tekee pelistä arvokasta samalla yhdistää valmennustekniikan teorian ja käytännön.... [-]


Kansainvälinen urheilun hallinnan maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Tämä tutkinto opetetaan maailmankuulun Wembleyn stadionilla ja sen ympärillä, joka on suunniteltu antamaan tutkinnoille johtavan roolin globaalissa urheiluliiketoiminnassa. Lisäksi Espanjan Real Madridin tutkijakoulu tarjoaa myös lisäkausiopiskelua, joten opiskelijat saavat arvokasta kokemusta väitöskirjaansa ja työllistymisnäkymiinsä. [+]

UCFB

Kurssin sijainti: UCFB Wembley Campus

Tämä tutkinto opetetaan maailmankuulun Wembleyn stadionilla ja sen ympärillä, joka on suunniteltu antamaan tutkinnoille johtavan roolin globaalissa urheiluliiketoiminnassa. Lisäksi Espanjan Real Madridin tutkijakoulu tarjoaa myös lisäkausiopiskelua, joten opiskelijat saavat arvokasta kokemusta väitöskirjaansa ja työllistymisnäkymiinsä.

ääriviivat

Ainutlaatuinen maisteriohjelma kansainvälisessä urheiluministeriössä tarjoaa vertaansa vailla olevia koulutus- ja kokemusmahdollisuuksia ilmailuteollisuuden huippuosaajille. Tämä uraauurtava kurssi on transformaatiomainen matka kaikkien tieteenalojen ja alan ammattilaisten tutkinnon suorittaneille, kuten hallinnointi, markkinointi tai urheilualan toiminta.... [-]


Urheilun hallinnan päällikkö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Tämä ainutlaatuinen opetussuunnitelma sisältää yrityksen johtamisen, korkean tason johtamisen ja toiminnan johtamisen ydintoiminnot, mukaan lukien taloushallinto, hallinto, yritysstrategia, strateginen markkinointi ja johtaminen. [+]

UCFB

Kurssin sijainti: UCFB Wembley Campus

Tämä ainutlaatuinen opetussuunnitelma sisältää yrityksen johtamisen, korkean tason johtamisen ja toiminnan johtamisen ydintoiminnot, mukaan lukien taloushallinto, hallinto, yritysstrategia, strateginen markkinointi ja johtaminen.

ääriviivat

Urheiluun liittyvä erityispiirre yhdistettynä korkeaan median kattavuuteen ja lukuisiin sidosryhmiin edellyttää, että johtajilla on erittäin ammattitaitoiset liiketoimintaosaamiset ja syvällinen ymmärrys urheilun hallinnan periaatteista. Siksi kouluksessamme on urheilun hallintatutkinnon maisterin tutkinto niille, jotka haluavat nousta korkean tason tai linjan johtotehtäviin urheilujohtamisen keskeisissä toiminnallisissa osastoissa. Siksi urheilun hallinnan maisterin tutkinto on suunniteltu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita pitämään ylimmän johdon tai ensilinjan johtotehtäviä urheilunhallintateollisuuden keskeisissä toiminnallisissa osastoissa.... [-]


Videot

UCFB

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

London, England, HA9 0WS GB