University Centre Grimsby

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tyytyväinen maailmaa oppia ja menestyä

Yliopistokeskus Grimsby ja Grimsby instituutti kuuluvat Grimsby instituutin Group, yksi Iso-Britannian suurin tarjoajien täydennys- ja korkeakoulutuksesta, sijaitsee historiallisessa kaupungissa Grimsby, Lincolnshire.

Grimsby on pitkä historia kuin kukoistava kalasatama, jossa kahvila baareja, pubeja ja ravintoloita ja muutaman kilometrin löydät maaseutua ja hiekkarannat ja perinteinen seaside hauskaa Cleethorpes, lähellä kiireinen kaupungeissa; Lincoln, York ja Hull, jotka ovat kaikki erinomainen ostos ja kulttuuritarjontaa, kuten museoita ja teattereita.

Samoin kuin on erittäin ystävällinen ja edullinen paikka asua ja opiskella, sinulla on paljon nähtävää ja koettavaa Grimsby. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä kampuksella löydät laadukkaista asuinrakennuksia. Erinomainen valikoima täydennys- ja korkeakoulutuksesta kurssit toimitetaan hyvin resurssit opetustiloja.

Autamme sinua saavuttamaan onnistumisia ja tavoitteet ja tarjoavat runsaasti tukea - niin ja ulos luokkahuoneesta.

Kurssit

Meillä on laaja valikoima ja jatko-ohjelmia kansainvälisille opiskelijoille. On tärkeää, että autamme sinua valitsemaan kurssi juuri oikea sinulle, jotta voimme varmistaa sinulla on täydellinen ja miellyttävä ulkomailla tutkimus kokemus. Voidakseen saada Tier 4 opiskelija viisumi kurssi haet täytyy olla koko ajan ja olla vähintään taso 3 kansallisen tutkintojen viitekehyksen.

Hakeminen

Jos olet kansainvälinen opiskelija, jotka haluavat hakea kurssille Grimsbyn instituutin tai yliopistokeskus Grimsbyn sinun tulee noudattaa tiukkoja ohjeita, varsinkin jos olet ei-EU: n kansalainen ja vaativat Visa opiskella UK .

Siitä päivästä haet meillä on säännöllisesti yhteydessä sähköpostitse kertoa etenemistä hakemuksesi. Kun hakemuksesi on hyväksytty, ja olet saanut virallisia asiakirjoja tuemme sinua neuvoja koko teidän Visa prosessi.

Saatuaan voimassa Student Visa et tee sitten matkajärjestelyjä ja ilmoittaa meille. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita missään vaiheessa olemme täällä auttamassa milloin tahansa ja kaikin mahdollisin tavoin. Tämä on aika, jolloin voimme järjestää majoituksen meidän asuntolat.

Grimsby instituutti ja yliopistokeskus Grimsbyn tehtäviä laillistettuna sponsori

Meillä on lupa sponsoroida opiskelijoille, jossa määrätään meille. Jotta noudattamaan näitä ehtoja meidän täytyy: - Säilytä kopio passista (s), Visa (t) ja / tai biometrinen tunniste kortin (t) - Pidä ajan tasalla kirjaa yhteystietosi ja UK osoite. Tämä valvoo kv ja ilmoitetaan UKBA tarvittaessa

Me raportoi UK Border Agency (UKBA) jos:

Ette ilmoittautua ajoissa Olet luvatta ennalta määrätyn ajan Emme ole enää lisensoidun sponsori Sinun olosuhteet muuttuvat, jos esimerkiksi, teidän opintojen muutoksista tai tulee lyhyempi tai pidempi Meillä on todisteita siitä, että olet rikkovat ehtoja Visa

Asuminen Grimsby

Grimsbyn sijaitsee itärannikolla Yhdistyneen kuningaskunnan ja väkiluku on noin 160.000 henkilöä. Grimsbyn perustettiin kalastusteollisuuden ja menneen ajan, oli yksi suurimmista kalastussatamat maailmassa. Tänään Grimsby tukee suuria elintarviketeollisuuden, kemian ja öljy-yhtiöt käyttävät laajaa satamien vienti portti Eurooppaan ja maailman. Ympäröivä maaseutu esittelee runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun vapaa-ajan toimintaa. Kaunis ja rauhallinen Lincolnshire Wolds, utelias rannikot ja pitkä, hiekkarannat tarjoavat paljon tutkittavaa polkupyörällä tai jalka.

Ensikävijät alueella usein yllättyneitä määrä laitteita viihde-, urheilu- ja vapaa-ajan toimintaa ja sen ympäristössä Grimsby. Jos olet kiinnostunut urheilusta, voit nauttia tilat tarjotaan kaksi modernia vapaa-ajan keskuksissa, jossa uinti, luistelu, squash, sulkapallo ja kuntokeskusta joukossa monia muita toimintoja voidaan kaikki nauttia.

Mukana on myös yleisurheilustadion ja ajan tasalla uinti monimutkainen lähellä Institute. Jos pidät urheilusta, Blundell Park asuu Grimsby Town Football Club ja alueella on useita kriketti klubeja sekä pääsy kaikkiin tärkeimpiin urheilulajeissa.

Naapurimaiden merenrantakaupunki Cleethorpes on myös kymmenen Pin keilahalli, monen salin elokuvateatteri ja huippusuositun Pleasure Island teemapuisto.

Grimsby Auditorium tarjolla kaikkea elävää viihdettä, konsertteja ja Royal Shakespeare Company, pienempiä paikat kuten Caxton Teatteri ja Parkway Cinema tarjoaa valikoiman näytelmiä, musikaaleja ja muita teatterin ja taiteen.

Sekä Grimsby ja Cleethorpes, tarjoavat hyvät ostosmahdollisuudet joiden valikoima iso nimi vähittäismyyjät ja putiikkeja. Hyvä yöelämä on myös tarjolla laaja valikoima pubeja, klubeja, ravintoloita ja take-away.

Tämä koulu tarjoaa ohjelmia:

Englanti

Ohjelmat

Bachelor in Business Management Bachelor in Business Management Markkinointi Poikamies elokuva-ja televisiotuotannon Bachelor in Pelit Design & Development MBus Strategiset Toimintaympäristö HND Engineering International Foundation Vuosi Business

Sijainnit

Grimsby

University Centre Grimsby International Office

Osoite
University Centre Grimsby - International Office
Nuns Corner,

DN34 5BQ Grimsby, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1472 311222

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin