University College London (UCL) Institute of Cardiovascular Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UCL Institute of Cardiovascular Science perustettiin vuonna 2011, ja tavoitteena on olla maailmanluokan osaamiskeskuksena uraauurtava romaani, integroiva strategioita ehkäisevät ja hoitavat sydän- lääke. Perustuu UCL tiedekunta Väestö Health Sciences, UCL Institute of Cardiovascular Science yhdistää perus- ja kliinisen tutkijoiden UCL ja asiantuntija lääkärit UCL kumppani sairaaloissa.

Tietoa UCL Institute of Cardiovascular Science yhdistää perus- ja kliinisen tutkijoiden UCL ja asiantuntija lääkärit UCL kumppani sairaaloiden tarjota:

Innovatiivinen tutkimus ehkäisyyn ja hoitoon sydän- ja verenkierto Maailmanluokan opetus ja koulutus Sydän Sciences Kaukonäköistä politiikkaa kehitystä tehokkaan Sydän- hallinta

Meillä on noin 140 toimihenkilöä ja 40 tutkimuksen opiskelijoille, jotka perustuvat eri tutkimuslaitoksia koko Bloomsbury kampuksella ja UCL kumppani sairaaloissa.

Tutkimuksemme on laaja, ulottuen löytö perustuva laboratorio tiede, kliiniset käännös ja kokeellisen lääketieteen sekä terveydenhuollon arviointi, toteuttaminen ja politiikan. Suuri osa työstä on monitieteinen, integroituminen UCL Engineering, nanoteknologia, kemia, Käyttäytymistieteiden laitos, ja UCL Genetics Institute. Meillä on kukoistava yhteys johtavien sydän- tutkijoiden ja kliinikoiden Yalen yliopistossa kautta Yalen UCL Collaborative.

opetus Opiskelijat UCL Institute of Cardiovascular Science hyötyä tuottavia välistä yhteistyötä tutkijoiden ja kliinisten tutkijoiden ja altistuminen kliinisiä näkökohtia tutkimustoiminnan sekä pääsy maailmanluokan mukavuudet.

Keskeistä toiminnassamme on tiiviissä yhteistyössä teollisuuden, lääkärit ja tutkijat. Merkittäviä tuottoja tieteellinen avustuksia ja hyväntekeväisyysjärjestöt tukevat roolimme johtava Sydäntutkimussäätiö Britanniassa.

Otamme "kaveri" mentoroinnin tukijärjestelmään, innostaa ja ohjata opiskelijoita edetä urallaan sekä instituutin ja tiedeyhteisössä kokonaisuutena.

tutkimus Tutkimuksemme on laaja, ulottuen löytö perustuva laboratorio tiede, kliiniset käännös ja kokeellisen lääketieteen sekä terveydenhuollon arviointi, toteuttaminen ja politiikan. Suuri osa työstä on monitieteinen, integroituminen UCL Engineering, nanoteknologia, kemia, Käyttäytymistieteiden laitos, ja UCL Genetics Institute.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Gower Street
London, Englanti, WC1E 6BT GB