University College London (UCL) Institute of Cardiovascular Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UCL Institute of Cardiovascular Science perustettiin vuonna 2011 ja pyrkii olemaan maailmanluokan osaamiskeskus uraauurtavaa uusia integroivia strategioita ennaltaehkäisevässä ja terapeuttisessa kardiovaskulaarisessa lääketieteessä. UCL-väestötieteellisen tiedekunnan alainen UCL Institute of Cardiovascular Science yhdistää UCL: n perus- ja kliiniset tutkijat sekä UCL-kumppanisairaaloiden asiantuntijaryhmät.

Noin

UCL Institute of Cardiovascular Science yhdistää UCL: n perus- ja kliiniset tutkijat sekä UCL-kumppanisairaaloiden asiantuntijaryhmät tarjoamaan:

  • Innovaatiotutkimus sydän- ja verenkiertohäiriöiden ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi
  • Maailmanluokan opetus ja koulutus kardiovaskulaarisissa tieteissä
  • Eteenpäin ajattelevan politiikan kehittäminen tehokasta sydän- ja verisuonitautien hoitoa varten

Meillä on noin 140 henkilöä ja 40 tutkimusta, jotka sijaitsevat eri tutkimuskeskuksissa Bloomsburyn kampuksella ja UCL-kumppanisairaaloissa.

Tutkimuksemme on laaja, joka kattaa löytöperusteisen laboratoriotutkimuksen, kliinisen käännöksen ja kokeellisen lääketieteen sekä terveydenhuollon arvioinnin, toteutuksen ja politiikan. Suuri osa työstä on monitieteistä, integroitumalla UCL Engineeringin, Nanoteknologian, kemian, käyttäytymistieteiden ja UCL Genetics Institutein kanssa. Meillä on menestyvä yhteys Yale Universityn johtavien sydän- ja verisuonitautien tutkijoiden ja kliinikoiden kanssa Yale UCL Collaborativein kautta.

opetus

Sydän- ja verisuonitautien UCL-instituutin opiskelijat hyötyvät tutkijoiden ja kliinisten tutkijoiden välisestä tuottavasta yhteistyöstä ja altistumisesta tutkimustoiminnan kliinisiin näkökohtiin sekä maailmanluokan palveluihin.

Keskeinen toiminta on tiiviin yhteistyön toimialan, lääkäreiden ja tutkijoiden kesken. Tieteellisistä apurahoista ja hyväntekeväisyysjärjestöistä saadut merkittävät tulot tukevat asemamme johtajana sydän- ja verisuonitaudeissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Suoritetaan "kaverin" mentorointiohjelma, joka tukee, innostaa ja ohjaa opiskelijoita urallaan sekä instituutissa että koko tiedeyhteisössä.

tutkimus

Tutkimuksemme on laaja, joka kattaa löytöperusteisen laboratoriotutkimuksen, kliinisen käännöksen ja kokeellisen lääketieteen sekä terveydenhuollon arvioinnin, toteutuksen ja politiikan. Suuri osa työstä on monitieteistä, integroitumalla UCL Engineeringin, Nanoteknologian, kemian, käyttäytymistieteiden ja UCL Genetics Institutein kanssa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Health MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Gower Street
London, England, WC1E 6BT GB