University of Edinburgh Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Ytimessä yliopiston kanssa 400 vuotta perinnön, joka on johdonmukaisesti mitoitettu yksi maailman parhaista, ja keskeisellä paikalla yksi Euroopan upeimmista liiketoiminnan ja kulttuurin Capitals University of Edinburgh Business School tarjoaa kokemuksen, joka harvat voi kilpailla.

University of Edinburgh Business School nauttii pitkät perinteet opetuksen ja tutkimuksen. Koulu tarjoaa perustutkintoa, jatko-ja Executive Education ohjelmia liikkeenjohdon ja tarjoaa alustan, tutkimustoiminta, keskustelu ja keskustelu monenlaisia ​​liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä.

Kolminkertainen akkreditoitu

Olemme top 1% kauppakorkeakouluissa maailmassa pitää kolminkertainen akkreditointia. Nämä on myönnetty seuraavasti:

Yhdysvaltain yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Euroopan Laatu ja Improvement System (EQUIS) Association of MBA (AMBA)

Kansainvälinen koulu

Yhtenä johtavista kauppakorkeakoulujen Euroopassa, School koostuu kansainvälisen ylioppilaskunnassa edustavat yli 88 maassa, houkuttelevia uusia ideoita eri kulttuureista ja taustoista. Globaali alumniverkoston ulottuu yli 120 maassa avulla voit käyttää lukuisia yhteyksiä ympäri maailman.

Tutkimus

Pyrimme tuottamaan teoriaa johdolla, käytännössä asiaan tutkimus, joka käsittelee haasteet yritysten, julkisten organisaatioiden, sääntelyelinten, ja poliittiset päättäjät. Koulu tavoitteena on luoda tukeva, yhteistyöhön, ja vilkas tutkimus kulttuuria nostamalla laatua tutkimustulosten ja avustamalla tiedekunnan saavuttaa tavoitteemme.

Ohjelman yleiskatsaus

Business School tarjoaa akateemisesti tiukka ja erittäin muotoillun ohjelmat suorittaville, jatko-ja jatko-opiskelijaa. Opetus ja tutkimus kattaa kuusi keskeistä aihealueeseen, jotka ovat: kirjanpito ja rahoitus, yrittäjyys ja innovaatio, hallinta tieteen ja liiketalous, markkinointi, organisointiin liittyvät tutkimukset ja strategia ja kansainvälinen liiketoiminta.

Tilat ja resurssit

Tämä state-of-the-art rakennuksessa on luentosalit, useita Syndicate huonetta, Executive Education sviitti, kahvila ja merkittävä tilaa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Opiskelijat pääsevät myös Hub, keskus, joka tarjoaa kattavan tutkimuksen ja pääsy tutkimukseen tietokannat, online-lehtien ja johtava finanssiryhmä tietopalvelut.

Tehtävä

Tehokkaiden ja vastuullisia johtajia luomalla asiantuntemuksesta ja inspiroiva mielissä vuoropuhelua ympäröivään maailmaan.

Visio

Tunnustetaan progressiivinen ja liitetty yhteisöä ajattelun johtajuutta kansainvälisen liiketoiminnan vaiheessa.

Arvot

Business School on tunnistettu 5 avainarvoja, joka auttaa meitä saavuttamaan visiomme ja siten henkilökuntaa kannustetaan hyväksymään nämä aina kun mahdollista.

Näkijä innostava Collaborative vaikuttavia kestävä

Miksi Edinburgh?

Edinburgh on johdonmukaisesti nimetty yksi parhaita paikkoja elää ja työskennellä Isossa-Britanniassa. Kaupunki on merkittävä sen hieno Georgian ja Victorian arkkitehtuuri, silmiinpistävää puistojen ja merkittävä horisonttiin.

Sijaitsee rannalla Firth of Forth ja asettaa seitsemälle kukkulalle, Edinburgh City sisältää kuninkaanlinnan, kallion päällä linna ja sammunut tulivuori. Kaupunki on moderni dynaamisuutta rinnastuvat historiallinen mukulakivikatuja ja asuu neljä yliopistoa, surullisen Edinburghin Fringe Festival, maailmanluokan gallerioita, teatterit, konserttisalit ja ostoskatuja.

Kulttuurikaupunki

Edinburgh on kansainvälinen kaupunki. Ihmiset eri puolilta maailmaa ovat asettunut tänne synnyttää lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja, joissa on vahva etninen maku. Kaupunki on kompakti ja helppo liikkua, jonka jalka, mutta se on kaikki edut suuren eurooppalaisen pääoman.

Kaupungin liiketoiminnan

Edinburgh on myös kaupungin liike. Se on toiseksi suurin taloudellinen keskus Isossa-Britanniassa kukoistava, monipuolinen talous ja korkeasti koulutettua, motivoitunutta työvoimaa. Useat suuret maailmanlaajuiset rahoituslaitokset - pankit, vakuutusyhtiöt, sijoitusyhtiöt ja välittäjät - on niiden pääkonttorit Edinburghissa.

Kaupunki innovaattoreita

Kaupunki, ja todellakin yliopisto, asuu joitakin instrumentaalinen ajattelijoita, innovaattoreita, tutkijat ja liikemiehet. Dolly-lammas, maailman ensimmäinen kloonattu nisäkäs syntyi Edinburghin yliopistossa, joka asuu myös tehokkain tietokone Britanniassa. Yliopisto tarjoaa monia merkittäviä alumni kuten Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle ja Robert Louis Stevenson. Business School itsessään on myös alma mater joitakin tunnettuja yrittäjiä lukien John Boyd Dunlop Dunlop Rubber ja Arthur Young Ernst & Young.

Skotlanti

Beyond kaupungin rajojen, Skotlanti on maa karu kauneus, yksi Euroopan viimeinen suuri erämaita vuoret, Loch ja seitsemäntuhatta mailia upean rannikon.

Sisällä vain muutaman kilometrin School sijaitsee liikkuvan maaseudulla East Lothian, rannat, kyliä ja golfkenttiä jotka kaikki ovat hyvin arvoinen päiväretki tai viikonloppuna vierailla. Edinburghin naapuri kaupunkien ylpeillä runsaasti nähtävyyksiä: Pyhän Andreaksen golfkentät, Glasgow'n laiva perintöä ja Aberdeenin upea graniitti arkkitehtuuri ovat kaikki helposti usein bussilla tai junalla palveluja. Skotlanti on yhtä tunnettu monista kauniita saarilla siroteltu ympäri maata, jotka tarjoavat tervetullut, rentouttava tauko vilkasta kaupunkielämää.

Maisema Tämän silmiinpistävää, monipuolinen maa soveltuu erinomaisesti ulkona urheiluun elämään. Hiihto, surffaus, vaellus, maastopyöräily ja melonta ovat vain joitakin innostava toimintaa tarjolla, useimmat vain muutaman minuutin päässä hotellilta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Kansainvälisen henkilöstöhallinnon MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Globalisaatio ja muuttuva taloudellinen maisema tuovat uusia mahdollisuuksia ja käytäntöjä tehokkaaseen henkilöstöhallintoon. Kansainvälisen henkilöstöjohtamisen maisteriohjelma kehittää ymmärrystäsi reaalimaailman HR-asioista ja antaa sinulle valmiudet toimia kansallisten rajojen yli henkilöstöammattilaisena. [+]

Globalisaatio ja muuttuva taloudellinen maisema tuovat uusia mahdollisuuksia ja käytäntöjä tehokkaaseen henkilöstöhallintoon. Kansainvälisen henkilöstöjohtamisen maisteriohjelma kehittää ymmärrystäsi reaalimaailman HR-asioista ja antaa sinulle valmiudet toimia kansallisten rajojen yli henkilöstöammattilaisena.

Ohjelman yleiskuvaus

Kansainvälisen henkilöstöjohtamisen hallinnan menestyksekkäästi perustetun MSc: n menestyksen perusteella johtajat ovat avainasemassa käytännön, teoreettisia ja tutkimuksellisia taitoja, jotka vastaavat monikansallisten organisaatioiden ja kansallisten rajojen työskentelyn vaatimuksia. Tässä MSc, saat käsityksen tärkeimmistä teorioista HRM, syvällinen tietämys erityisiä IHRM käytäntöjä sekä ymmärtää kansainvälisen henkilöstöhallinnon kysymyksiä.... [-]


Kansainvälisen liiketoiminnan ja kehittyvien markkinoiden MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

MSc kehittää ymmärrystäsi kehittyvillä markkinoilla ja miten yritykset voivat hyötyä maailman talouden globalisoitumisesta. Tavoitteenamme on tarjota sinulle tärkeät liiketoimintaosaamiset, jotta voimme käsitellä tehokkaasti ihmisiä ja yrityksiä monikulttuurisessa kontekstissa. [+]

MSc kehittää ymmärrystäsi kehittyvillä markkinoilla ja miten yritykset voivat hyötyä maailman talouden globalisoitumisesta. Tavoitteenamme on tarjota sinulle tärkeät liiketoimintaosaamiset, jotta voimme käsitellä tehokkaasti ihmisiä ja yrityksiä monikulttuurisessa kontekstissa.

Ohjelman yleiskuvaus

Meidän MSc auttaa sinua arvostamaan dynaamisuutta yksittäisten maiden ja nousevien talouksien ja ymmärtää keskeiset kysymykset liittyvät kilpailukykyyn kansainvälisen liiketoiminnan. Se auttaa myös kehittämään käytännön tekniikoita ja taitoja, joita tarvitaan yritysten kanssa työskentelemiseen kansainvälisissä yritysprojekteissa. Kaiken kaikkiaan ohjelman tarkoituksena on kertoa teille siitä, miten yritykset voivat hyödyntää taloudellista globalisaatiota ja neuvotella uusien talousmahdolli- suuksien nopeasta kehityksestä.... [-]


MSc Banking ja Riski

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Pankki- ja riskianalyysimme tavoitteena on antaa sinulle tietoa, ymmärrystä ja avaintaitoja, joiden avulla voit olla tehokkaita riskianalyytikoita ja johtajia rahoituslaitoksissa, erityisesti pankkeissa, missä tahansa maassa maailmassa. [+]

Pankki- ja riskianalyysimme tavoitteena on antaa sinulle tietoa, ymmärrystä ja avaintaitoja, joiden avulla voit olla tehokkaita riskianalyytikoita ja johtajia rahoituslaitoksissa, erityisesti pankkeissa, missä tahansa maassa maailmassa.

Ohjelman yleiskuvaus

Pankkitoiminnasta ja riskeistä koostuva MSc eroaa suurimmasta osasta vastaavista ohjelmista, koska se täyttää finanssitoimistojen erikoisosastojen vaatimukset. Opiskelijana opit pankkialan roolista talouteen ja pankkien kohtaamat erilaiset riskit ja niiden hallinta. Saat myös käytännön taitoja tilinpäätöksen ymmärtämisessä, mahdollisten lainansaajien riskien ennustamisesta ja ennakoivien riskien mallien arvioimisesta tietokoneohjelmistojen avulla. Kaiken kaikkiaan ohjelma pitää pankki monipuolisena toimialana eikä akateemisena kurinalaisena.... [-]


MSc in Business Analytics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Tämä on Big Data -vuosi. Järjestöt pitävät enemmän tietoa liiketoimintaympäristöistään kuin koskaan ennen. Yhä useammat näistä organisaatioista tunnustavat tietojen merkityksen saada tietoa ja ajattelevia kilpailijoita. Tuloksena on kasvava kysyntä työntekijöille ja johtajille, joilla on analyyttisiä taitoja ja jotka voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, jotka voivat ajaa organisaation menestystä. [+]

Tämä on Big Data -vuosi. Järjestöt pitävät enemmän tietoa liiketoimintaympäristöistään kuin koskaan ennen. Yhä useammat näistä organisaatioista tunnustavat tietojen merkityksen saada tietoa ja ajattelevia kilpailijoita. Tuloksena on kasvava kysyntä työntekijöille ja johtajille, joilla on analyyttisiä taitoja ja jotka voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, jotka voivat ajaa organisaation menestystä.

Ohjelman yleiskuvaus

Koska yhä suurempi määrä tietoja yrityksistä on nykyisin saatavilla, on olemassa kysyntä työntekijöille, joilla on laskennallinen ja analyyttinen osaaminen ja jotka voivat tiedottaa liiketoimintapäätöksistä tehokkuuden lisäämiseksi. Business Analytics -tieteen maisteriamme on kehitetty juuri tätä ajatellen, ja tavoitteena on opettaa oppilaita soveltamaan suuria tietokonekonsepteja ja -tekniikoita kuvaavaa, ennakoivaa ja ennalta määriteltävää analyysia tuottaakseen arvokasta tietoa, joka voi auttaa päätöksenteossa.... [-]


MSc in Carbon Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Hiilidioksidipääkaupunkimme on maailman ensimmäinen ohjelma, joka on tarkoitettu vähähiilisen rahoituksen ja investointien ammattilaisille. Suunniteltu kehittämään ymmärrystäsi siitä, miten ilmastonmuutoksen haasteet vievät runsaat miljardit kiloa uusia investointeja useilla aloilla, kuten energiantuotannossa, asumisessa ja infrastruktuurissa. Ohjelma valmistelee myös sinua toimittamaan tämän investoinnin kehittyneellä osaamisella ja osaamisella . [+]

Hiilidioksidipääkaupunkimme on maailman ensimmäinen ohjelma, joka on tarkoitettu vähähiilisen rahoituksen ja investointien ammattilaisille. Suunniteltu kehittämään ymmärrystäsi siitä, miten ilmastonmuutoksen haasteet vievät runsaat miljardit kiloa uusia investointeja useilla aloilla, kuten energiantuotannossa, asumisessa ja infrastruktuurissa. Ohjelma valmistelee myös sinua toimittamaan tämän investoinnin kehittyneellä osaamisella ja osaamisella .

Ohjelman yleiskuvaus

Ohjelma antaa sinulle ymmärryksen ilmastonmuutoksen tiedosta ja politiikasta, niiden suhteesta rahoitukseen ja investointeihin sekä menettelytavoista ja kysymyksistä energia-alalla ja hiilimarkkinoilla. Se on tarkoitettu vähähiilisen rahoituksen ja investointien ammattilaisille, keskittyen liiketoimintamahdollisuuksiin ja taloudellisiin virtauksiin, joita yhteiskunnan reaktio ilmastonmuutokseen vaikuttaa. MSc on pohjimmiltaan monialaista luonteeltaan, ja siksi on tyytyväinen hakijoihin monenlaisista taustoista, kuten liike-elämästä, taloudesta ja tiedosta.... [-]


MSc in Human Resource Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Human Resource Management (HRM) tavoitteena on antaa opiskelijoille tietoa, ymmärrystä ja avaintaitoja, joita vaaditaan nykypäivän HR-ammattilaisia ​​ja jotta opiskelijat voivat tehokkaasti edistää dynaamisia organisaatioita. [+]

Human Resource Management (HRM) tavoitteena on antaa opiskelijoille tietoa, ymmärrystä ja avaintaitoja, joita vaaditaan nykypäivän HR-ammattilaisia ​​ja jotta opiskelijat voivat tehokkaasti edistää dynaamisia organisaatioita.

Ohjelman yleiskuvaus

Koska henkilöresurssien hallinnan vastuualueet kehittyvät, johtajien seuraava sukupolvi kattaa laajemmat toimintaperiaatteet, jotka liittyvät esimerkiksi kannustinjärjestelmään ja työelämän tasapainoon. Jatkuva edistysaskel, täysin CIPD akkreditoitu MSc kehittää tietoa HRM käsitteitä ja ihmisten johtamistaidot ratkaisevat nykyaikaisen liiketoiminnan. Meidän MSc on eturintamassa tutkimuksen johtama, käytännöllinen ja teoreettisesti koulutettu.... [-]


MSc in Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Meidän MSc antaa sinulle ymmärryksen nykyaikaisen hallinnan kysymyksiä jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja mahdollisuus soveltaa tietojasi todelliseen hallintaan haasteita. Tämä Financial Timesin vuonna 2015 Yhdistyneessä kuningaskunnassa kymmenen parhaan joukkoon sijoittuva ohjelma on arvokas sekä liikeyrityksille että niille, jotka haluavat kehittyä nykyisissä uransa aikana. [+]

Meidän MSc antaa sinulle ymmärryksen nykyaikaisen hallinnan kysymyksiä jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja mahdollisuus soveltaa tietojasi todelliseen hallintaan haasteita. Tämä Financial Timesin vuonna 2017 Top 10: ssä Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijoittuva ohjelma on arvokas sekä liikeyrityksille että niille, jotka haluavat edetä nykyisessä urallaan.

Ohjelman yleiskuvaus

Meidän MSc in Management antaa sinulle syvällisen käsityksen hallintatekniikoissa käytetään eri liiketoiminta tilanteissa sekä kyky soveltaa tätä tietoa asiaankuuluvissa skenaarioissa. Opit tekemään metodologista tutkimusta yritys- ja johtamiskysymyksistä sekä omien käsitteiden kehittämisestä innokkaasti ja herkästi. Yhdistämällä klassisia hallintatekniikoita uusimmalla johdon ajattelulla, ohjelma kattaa kansainväliset asiat ja erilaiset kansalliset liiketoimintaominaisuudet ja -asetukset.... [-]


MSc kirjanpito ja rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Meidän MSc in Accounting and Finance tarjoaa teoreettista ymmärrystä ja keskeisiä taitoja uran lisäämiseksi monissa rahoitusalan ammateissa. Tavoitteenamme on varustaa sinulle olennaiset kirjanpito- ja rahoitusominaisuudet, mukaan lukien kriittinen analyysi, tutkimus ja kehittynyt laskutoimitus. [+]

Meidän MSc in Accounting and Finance tarjoaa teoreettista ymmärrystä ja keskeisiä taitoja uran lisäämiseksi monissa rahoitusalan ammateissa. Tavoitteenamme on varustaa sinulle olennaiset kirjanpito- ja rahoitusominaisuudet, mukaan lukien kriittinen analyysi, tutkimus ja kehittynyt laskutoimitus.

Ohjelman yleiskuvaus

Meidän MSc on suunniteltu antamaan opiskelijoille erityisopetuksen kirjanpito ja rahoitus, joka sopii erilaisiin uran rahoitusalalla. Se antaa sinulle ymmärryksen kansainvälisistä tilinpäätösstandardeista, globaaleista rahoitusmarkkinoista sekä menestyksen ja epäonnistumisen syistä eri organisaatioissa. Ohjelma auttaa myös kehittämään käytännön taitoja, kuten kykyä arvioida tilinpäätöksiä, arvioida käypiä arvoja ja verrata eri sijoituksia.... [-]


MSc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Meidän MSc antaa sinulle perusteellisen tietämyksen markkinoinnin sekä akateemisen ja lääkärin näkökulmasta, jonka avulla voit käsitellä markkinoinnin haasteita kriittisesti ja luovasti. Ohjelma on suunniteltu auttamaan yleisen liiketoiminnan tai hallintoon liittyvien tieteenalojen kehittymistä innovatiivisiksi markkinointiammattilaisiksi, jotka voivat ohjata strategisia päätöksiä onnistuneiden tuotteiden ja palveluiden luomisessa. [+]

Meidän MSc antaa sinulle perusteellisen tietämyksen markkinoinnin sekä akateemisen ja lääkärin näkökulmasta, jonka avulla voit käsitellä markkinoinnin haasteita kriittisesti ja luovasti. Ohjelma on suunniteltu auttamaan yleisen liiketoiminnan tai hallintoon liittyvien tieteenalojen kehittymistä innovatiivisiksi markkinointiammattilaisiksi, jotka voivat ohjata strategisia päätöksiä onnistuneiden tuotteiden ja palveluiden luomisessa.

Ohjelman yleiskuvaus

Markkinoinnin MSc antaa sinulle teoreettisen ymmärtämyksen kuluttajien käyttäytymisestä, markkinoinnin tutkimusmenetelmistä ja markkinoinnin johtamisesta sekä osaamisen ja luovuuden soveltaa tätä tietoa todellisissa markkinointitilanteissa. Ohjelma tarjoaa myös sinulle runsaasti mahdollisuuksia rakentaa avainhallintataitoja, kuten viestintä ja itsenäinen toiminta ryhmätyön ja yksittäisten esitysten kautta. MSc sisältää nykyisiä ja kehittyviä trendejä markkinoinnin teoria ja käytäntö antaa sinulle tutkimuksen johtama tieto ja taidot, joita vaaditaan yrityksiltä ja työnantajilta.... [-]


MSc Markkinointi ja liiketoiminnan analysointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Markkinoinnin ja liiketoiminnan analyysin MSc tarjoaa sinulle teoreettiset perustat markkinoinnin ja tietojen analysointiin ja liiketoimintamallinnustekniikoihin, joita käytetään yhä enemmän liiketoimintapäätösten muotoiluun ja informointiin. Yhdistämällä osaamista sekä markkinointi- että johtamistutkimukseen, ohjelma valmistaa opiskelijoita molemmille näille aloille. [+]

Markkinoinnin ja liiketoiminnan analyysin MSc tarjoaa sinulle teoreettiset perustat markkinoinnin ja tietojen analysointiin ja liiketoimintamallinnustekniikoihin, joita käytetään yhä enemmän liiketoimintapäätösten muotoiluun ja informointiin. Yhdistämällä osaamista sekä markkinointi- että johtamistutkimukseen, ohjelma valmistaa opiskelijoita molemmille näille aloille.

Ohjelman yleiskuvaus

Koulutuksen markkinointiosaamiskeskus toimittaa yhteistyössä Management Science -ryhmänsä kanssa MSC: n antaa sinulle teoreettisen ymmärryksen markkinointi- ja johtamistutkimuksesta sekä akateemisen että lääkärin näkökulmasta sekä kykyä soveltaa liiketoiminnan analysointitekniikoita markkinoinnin ja liiketoiminnan hallintaan ongelmia. Ohjelma antaa myös mahdollisuuden ymmärtää markkinointitutkimusmenetelmien soveltamista ja toteuttaa omia kvalitatiivisia ja kvantitatiivisia tutkimustöitä.... [-]


Rahoituksen, teknologian ja politiikan maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Rahoitusmarkkinoiden toiminta ja rahoituspalvelujen tarjoaminen vaikuttavat erilaisiin todellisiin kysymyksiin, kuten työpaikkojen luomiseen ja luottojen hyväksyntään. Ammattitaitoinen uusi rahoitus-, teknologia- ja politiikkakontrolli, joka on ensimmäinen laatuaan maailmassa, käsittelee teknisen muutoksen vauhdissa syntyneitä osaamisvauhtia rahoituspalveluissa ja markkinoissa. [+]

Rahoitusmarkkinoiden toiminta ja rahoituspalvelujen tarjoaminen vaikuttavat erilaisiin todellisiin kysymyksiin, kuten työpaikkojen luomiseen ja luottojen hyväksyntään. Ammattitaitoinen uusi rahoitus-, teknologia- ja politiikkakontrolli , joka on ensimmäinen laatuaan maailmassa, käsittelee teknisen muutoksen vauhdissa syntyneitä osaamisvauhtia rahoituspalveluissa ja markkinoissa.

Oppimistulokset

Tämä maisterin tutkinto istuu nykyajan talouden kolmen tärkeimmän kuljettajan - rahoituspalvelujen ja markkinoiden, teknologian ja politiikan risteyksestä.

Sen lisäksi, että se antaa keskeisen teoreettisen rahoituksen ja taloudellisten käsitteiden vankan ymmärryksen, tämä MSc kannustaa mahdollisia tulevia johtajia analysoimaan ja haastamaan hyväksytyt rahoitusjärjestelyt.... [-]


Rahoituksen MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Yhdistämällä up-to-the-minute teoria käytännön sovellus, meidän Masters in Finance valmistautuu sinulle paljon uramahdollisuuksia. Tämä Masters-ohjelma on suunniteltu vuodelle 2017 yhdistämällä keskeiset elementit nykyisistä rahoitusohjelmistamme (käynnissä vuonna 2016), mukaan lukien talous- ja sijoitussäätiö, joka sijoittui Financial Timesin 38. sijalle, jotta voisitte antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä oppimistasi urasi pyrkimyksesi. [+]

Yhdistämällä up-to-the-minuutin teoria käytännön sovellus, meidän Masters finanssivalvojien valmistautuu sinulle paljon uramahdollisuuksia. Tämä Masters-ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden räätälöidä oppimistesi urasi toiveita. Ohjelma voit sekoittaa eri rahoitusaloja tai erikoistua:

YritysrahoitusEnergiamarkkinatRahoittaaOhjelman yleiskuvaus

Ohjelman kautta saadut käytännölliset, teoreettiset ja numeeriset taidot sekä globaali näkökulma, joka saadaan luokkahuoneen oppimisen ja keskustelun kautta, antavat sinulle hyvät pätevyydet erilaisille rahoitusalan ammateille. Odotamme valmistuneita ottamaan vastaan ​​kantoja Big 4 -yritysten, investointi- ja liikepankkien, kanssa; markkinat ja kuluttajatutkimuskeskukset; rahastojen hallintayritykset; energia- ja konsulttiyritykset; samoin kuin julkisen sektorin osastoilla, jotka vastaavat taloussektorin, energian ja ilmastonmuutospolitiikasta.... [-]


Yrittäjyyden ja innovoinnin MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Organisaatioiden, jotka pyrkivät palkkaamaan yksilöitä kykyyn havaita ja hyödyntää uusia mahdollisuuksia, yrittäjyys- ja innovointitaitoa etsitään yhä enemmän. Meidän MSc valmistautuu monenlaisiin ura-alueisiin liiketoiminnassa, mukaan lukien liiketoiminnan kehittäminen ja käynnistyksen käynnistäminen. [+]

Organisaatioiden, jotka pyrkivät palkkaamaan yksilöitä kykyyn havaita ja hyödyntää uusia mahdollisuuksia, yrittäjyys- ja innovointitaitoa etsitään yhä enemmän. Meidän MSc valmistautuu monenlaisiin ura-alueisiin liiketoiminnassa, mukaan lukien liiketoiminnan kehittäminen ja käynnistyksen käynnistäminen.

Ohjelman yleiskuvaus

Meidän MSc on suunniteltu edistämään yrittäjyyteen ja innovointiin taitoja opiskelijoille, jotta voit olla uran hallinnassa innovaatioita olemassa olevien yritysten ja löytää uusia hankkeita. Opit, miten järjestöt rakentavat arvoa soveltamalla yrittäjäkäytäntöjä, haasteita ja mahdollisuuksia, jotka tyypillisesti kohdistuvat uusiin ja nykyisiin yrityksiin sekä kyky suunnitella ja toteuttaa luovia strategioita. Ohjelma korostaa voimakkaasti osaamisen ja tietämyksen soveltamista todellisiin tilanteisiin ja organisaatioihin.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place

Edinburgh, Scotland, EH8 9JS GB
Sosiaalinen media