University of Edinburgh Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Ytimessä yliopiston kanssa 400 vuotta perinnön, joka on johdonmukaisesti mitoitettu yksi maailman parhaista, ja keskeisellä paikalla yksi Euroopan upeimmista liiketoiminnan ja kulttuurin Capitals University of Edinburgh Business School tarjoaa kokemuksen, joka harvat voi kilpailla.

University of Edinburgh Business School nauttii pitkät perinteet opetuksen ja tutkimuksen. Koulu tarjoaa perustutkintoa, jatko-ja Executive Education ohjelmia liikkeenjohdon ja tarjoaa alustan, tutkimustoiminta, keskustelu ja keskustelu monenlaisia ​​liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä.

Kolminkertainen akkreditoitu

Olemme top 1% kauppakorkeakouluissa maailmassa pitää kolminkertainen akkreditointia. Nämä on myönnetty seuraavasti:

Yhdysvaltain yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Euroopan Laatu ja Improvement System (EQUIS) Association of MBA (AMBA)

Kansainvälinen koulu

Yhtenä johtavista kauppakorkeakoulujen Euroopassa, School koostuu kansainvälisen ylioppilaskunnassa edustavat yli 88 maassa, houkuttelevia uusia ideoita eri kulttuureista ja taustoista. Globaali alumniverkoston ulottuu yli 120 maassa avulla voit käyttää lukuisia yhteyksiä ympäri maailman.

Tutkimus

Pyrimme tuottamaan teoriaa johdolla, käytännössä asiaan tutkimus, joka käsittelee haasteet yritysten, julkisten organisaatioiden, sääntelyelinten, ja poliittiset päättäjät. Koulu tavoitteena on luoda tukeva, yhteistyöhön, ja vilkas tutkimus kulttuuria nostamalla laatua tutkimustulosten ja avustamalla tiedekunnan saavuttaa tavoitteemme.

Ohjelman yleiskatsaus

Business School tarjoaa akateemisesti tiukka ja erittäin muotoillun ohjelmat suorittaville, jatko-ja jatko-opiskelijaa. Opetus ja tutkimus kattaa kuusi keskeistä aihealueeseen, jotka ovat: kirjanpito ja rahoitus, yrittäjyys ja innovaatio, hallinta tieteen ja liiketalous, markkinointi, organisointiin liittyvät tutkimukset ja strategia ja kansainvälinen liiketoiminta.

Tilat ja resurssit

Tämä state-of-the-art rakennuksessa on luentosalit, useita Syndicate huonetta, Executive Education sviitti, kahvila ja merkittävä tilaa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Opiskelijat pääsevät myös Hub, keskus, joka tarjoaa kattavan tutkimuksen ja pääsy tutkimukseen tietokannat, online-lehtien ja johtava finanssiryhmä tietopalvelut.

Tehtävä

Tehokkaiden ja vastuullisia johtajia luomalla asiantuntemuksesta ja inspiroiva mielissä vuoropuhelua ympäröivään maailmaan.

Visio

Tunnustetaan progressiivinen ja liitetty yhteisöä ajattelun johtajuutta kansainvälisen liiketoiminnan vaiheessa.

Arvot

Business School on tunnistettu 5 avainarvoja, joka auttaa meitä saavuttamaan visiomme ja siten henkilökuntaa kannustetaan hyväksymään nämä aina kun mahdollista.

Näkijä innostava Collaborative vaikuttavia kestävä

Miksi Edinburgh?

Edinburgh on johdonmukaisesti nimetty yksi parhaita paikkoja elää ja työskennellä Isossa-Britanniassa. Kaupunki on merkittävä sen hieno Georgian ja Victorian arkkitehtuuri, silmiinpistävää puistojen ja merkittävä horisonttiin.

Sijaitsee rannalla Firth of Forth ja asettaa seitsemälle kukkulalle, Edinburgh City sisältää kuninkaanlinnan, kallion päällä linna ja sammunut tulivuori. Kaupunki on moderni dynaamisuutta rinnastuvat historiallinen mukulakivikatuja ja asuu neljä yliopistoa, surullisen Edinburghin Fringe Festival, maailmanluokan gallerioita, teatterit, konserttisalit ja ostoskatuja.

Kulttuurikaupunki

Edinburgh on kansainvälinen kaupunki. Ihmiset eri puolilta maailmaa ovat asettunut tänne synnyttää lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja, joissa on vahva etninen maku. Kaupunki on kompakti ja helppo liikkua, jonka jalka, mutta se on kaikki edut suuren eurooppalaisen pääoman.

Kaupungin liiketoiminnan

Edinburgh on myös kaupungin liike. Se on toiseksi suurin taloudellinen keskus Isossa-Britanniassa kukoistava, monipuolinen talous ja korkeasti koulutettua, motivoitunutta työvoimaa. Useat suuret maailmanlaajuiset rahoituslaitokset - pankit, vakuutusyhtiöt, sijoitusyhtiöt ja välittäjät - on niiden pääkonttorit Edinburghissa.

Kaupunki innovaattoreita

Kaupunki, ja todellakin yliopisto, asuu joitakin instrumentaalinen ajattelijoita, innovaattoreita, tutkijat ja liikemiehet. Dolly-lammas, maailman ensimmäinen kloonattu nisäkäs syntyi Edinburghin yliopistossa, joka asuu myös tehokkain tietokone Britanniassa. Yliopisto tarjoaa monia merkittäviä alumni kuten Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle ja Robert Louis Stevenson. Business School itsessään on myös alma mater joitakin tunnettuja yrittäjiä lukien John Boyd Dunlop Dunlop Rubber ja Arthur Young Ernst & Young.

Skotlanti

Beyond kaupungin rajojen, Skotlanti on maa karu kauneus, yksi Euroopan viimeinen suuri erämaita vuoret, Loch ja seitsemäntuhatta mailia upean rannikon.

Sisällä vain muutaman kilometrin School sijaitsee liikkuvan maaseudulla East Lothian, rannat, kyliä ja golfkenttiä jotka kaikki ovat hyvin arvoinen päiväretki tai viikonloppuna vierailla. Edinburghin naapuri kaupunkien ylpeillä runsaasti nähtävyyksiä: Pyhän Andreaksen golfkentät, Glasgow'n laiva perintöä ja Aberdeenin upea graniitti arkkitehtuuri ovat kaikki helposti usein bussilla tai junalla palveluja. Skotlanti on yhtä tunnettu monista kauniita saarilla siroteltu ympäri maata, jotka tarjoavat tervetullut, rentouttava tauko vilkasta kaupunkielämää.

Maisema Tämän silmiinpistävää, monipuolinen maa soveltuu erinomaisesti ulkona urheiluun elämään. Hiihto, surffaus, vaellus, maastopyöräily ja melonta ovat vain joitakin innostava toimintaa tarjolla, useimmat vain muutaman minuutin päässä hotellilta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Business Analytics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Tämä on ikä Big Data. Organisaatiot pitää enemmän tietoa niiden liiketoimintaympäristössä kuin koskaan ennen. Yhä nämä organisaatiot tunnistavat rooli tietojen saamaan oivalluksia ja out-ajattelu kilpailijoita. Seurauksena on kasvava kysyntä työntekijöille ja johtajille, jotka ovat analyyttisiä taitoja ja voivat tehdä tietoisia päätöksiä, jotka voivat ajaa organisaation menestykseen. [+]

Tämä on ikä Big Data. Organisaatiot pitää enemmän tietoa niiden liiketoimintaympäristössä kuin koskaan ennen. Yhä nämä organisaatiot tunnistavat rooli tietojen saamaan oivalluksia ja out-ajattelu kilpailijoita. Seurauksena on kasvava kysyntä työntekijöille ja johtajille, jotka ovat analyyttisiä taitoja ja voivat tehdä tietoisia päätöksiä, jotka voivat ajaa organisaation menestykseen.

Ohjelman yleiskatsaus

Koska yhä tietomäärä että yritykset pääsevät tänään, on kysyntää työntekijöille, jotka ovat laskennallisia ja analyyttisiä taitoja ja jotka voivat ilmoittaa liiketoimintapäätöksiä tehokkuuden lisäämiseksi. Meidän Masters in Business Analytics on kehitetty juuri tämä mielessä ja tavoitteenamme on opettaa, miten soveltaa kuvailevan, ennakoivaa, ja ohjaileva analytiikka suurten tietojen käsitteitä ja tekniikoita tuottaa arvokasta tietoa, joka voi auttaa päätöksenteossa.... [-]


MSc Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

MSc Human Resource Management (HRM) tavoitteena on antaa opiskelijoille tietoa, ymmärrystä ja avaintaitoja, joita tarvitaan tämän päivän HR-ammattilaiset ja jotta opiskelijat voivat edistää tehokkaasti dynaamisia organisaatioita. [+]

MSc Human Resource Management (HRM) tavoitteena on antaa opiskelijoille tietoa, ymmärrystä ja avaintaitoja, joita tarvitaan tämän päivän HR-ammattilaiset ja jotta opiskelijat voivat edistää tehokkaasti dynaamisia organisaatioita.

Ohjelman yleiskatsaus

Koska salkun Human Resource Management vastuut kehittyy, seuraavan sukupolven johtajien syleilee laajempaa toimintapolitiikkaa liitetty esimerkiksi kannustin suunnittelu ja työelämän tasapainoa. Tahdissa ennakot, meidän täysin CIPD akkreditoitu MSc kehittää tietoa HRM käsitteitä ja ihmisten johtamisen taitoja tärkeää nykyaikaisen liiketoiminnan. Meidän MSc on kärjessä tutkimuksen johdolla, käytännön ja teoriassa ilmoitti koulutus.... [-]


MSc in Banking and Risk

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

[+]

Toisella aikavälillä (Jan-toukokuu), te kestää kaksi jäljellä ydin kursseja ja on myös mahdollisuus valita kahden vaihtoehdon kurssia, jonka avulla voit räätälöidä oppimisen kohti valitsemasi uran.

[-]

MSc in Carbon Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

[+]

Toisessa aikavälillä sinulla on myös mahdollisuus ottaa yksi vaihtoehto Tietenkin jotta voit erikoistua alueella merkitystä tulevaisuuden uran.

[-]

MSc In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Yhdistämällä up-to-the-minuutin teorian käytännön sovellus, meidän Masters in Finance valmistelee teitä lukuisia uravaihtoehtoja. Tämä Masters ohjelma on luotu 2017 yhdistämällä keskeiset elementit nykyisessä Finance ohjelmia (käynnissä vuonna 2016), myös meidän Rahoitus ja investoinnit MSc että sijoittui 38. Financial Times, jotta sinulle mahdollisuuden räätälöidä opit kohteeseen urasi toiveita. [+]

Yhdistämällä up-to-the-minuutin teoria käytännön sovellus, meidän Masters finanssivalvojien valmistautuu sinulle paljon uramahdollisuuksia. Tämä Masters-ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden räätälöidä oppimistesi urasi toiveita. Ohjelma voit sekoittaa eri rahoitusaloja tai erikoistua:

Corporate finance Energy Markets Rahoitus ja investoinnit Ohjelman yleiskatsaus

Käytännön, teoreettisia ja numeerisia taitoja oppinut ohjelman, sekä globaalin näkökulman, joka voidaan saavuttaa kautta luokkahuoneen oppimisen ja keskustelun jättää sinut hyvin pätevä erilaisia ​​talouteen liittyviä ammatteja. Odotamme tutkinnon asemiin yritysten kanssa, kuten Big 4, jossa investointien ja liikepankit; markkinoiden ja kuluttajien tutkimuskeskusten; Rahastoyhtiö yrityksiä; energialaitosten ja konsulttitoimistot; sekä julkisen sektorin vastaavien yksiköiden finanssisektorin, energia- ja ilmasto-muutoksen politiikkaa.... [-]


MSc in International Business and Emerging Markets

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

[+]

Hakemukset nykyisistä opiskelijoista Loppuvuoden jatko-opiskelijat ovat tervetulleita toimimaan niin kauan kuin opintojasi valmistuu ennen MSc-ohjelman alkamispäivää.

[-]

MSc in Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

[+]

Koulu on laaja yritysten välisiä yhteyksiä ja opiskelijana voit hyödyntää asiantuntemusta useita korkean profiilin vierailevia puhujia. Aiempia puhujia ovat olleet First ScotRailin toimitusjohtaja, Tescon puheenjohtaja ja AEGONin strategian johtaja.

[-]

MSc in Marketing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

[+]

Meidän MSc houkuttelee monenlaisia ​​markkinoinnin asiantuntijoita ja tutkijoita ympäri maailmaa, jolloin voit hyödyntää toisten asiantuntemusta koko opiskeluajan. Aiemmin vierailevia puhujia ovat olleet Ogilvy & Mather UK: n varatoimitusjohtaja, Mackien markkinointijohtaja ja TescoBankin digitaalistrategian päällikkö.

[-]

MSc Kansainvälisen Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Globalisaatio ja siirtämällä taloudellinen maisema on uusia mahdollisuuksia ja käytäntöjä tehokkaaseen henkilöstöjohtamiseen. Meidän MSc International Human Resource Management kehittää ymmärrystä reaalimaailman HR kysymyksiä ja antavat sinulle tarvittavat taidot toimia kansallisten rajojen yli kuin henkilöresurssien ammattilainen. [+]

Globalisaatio ja siirtämällä taloudellinen maisema on uusia mahdollisuuksia ja käytäntöjä tehokkaaseen henkilöstöjohtamiseen. Kansainvälisen henkilöstöjohtamisen maisteriohjelma kehittää ymmärrystäsi reaalimaailman HR-asioista ja antaa sinulle valmiudet toimia kansallisten rajojen yli henkilöstöammattilaisena.

Ohjelman yleiskatsaus

Perustuu menestys MSc Human Resource Management, äskettäin käyttöön MSc International Human Resource Management tarjoaa johtajille avain käytännöllinen, teoreettinen ja tutkimuksen taitoja erityisiä vaatimuksiin työskentelevät monikansallisten organisaatioiden ja kansallisten rajojen yli. Tältä MSc, voit saada ymmärrystä keskeisten teorioiden HRM, syvällinen tuntemus erityisiä IHRM käytäntöjä, sekä ymmärrystä kansainvälinen henkilöstöhallinnon kysymyksissä.... [-]


MSc Laskentatoimen Ja Rahoituksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Meidän MSc laskentatoimi tarjoaa teoreettista ymmärrystä ja avaintaitoja edelleen oman uran eri rahoitus liittyviä ammatteja. Pyrimme varustaa sinulle olennaista laskentatoimen ja rahoituksen valmiuksia, kuten kriittinen analyysi, tutkimus ja kehittyneet laskutaito. [+]

Meidän MSc in Accounting and Finance tarjoaa teoreettista ymmärrystä ja keskeisiä taitoja uran lisäämiseksi monissa rahoitusalan ammateissa. Pyrimme varustaa sinulle olennaista laskentatoimen ja rahoituksen valmiuksia, kuten kriittinen analyysi, tutkimus ja kehittyneet laskutaito.

Ohjelman yleiskatsaus

Meidän MSc on suunniteltu antamaan opiskelijoille asiantuntija koulutusta laskentatoimen ja rahoituksen, jotka soveltuvat eri uran rahoituksen alalla. Se antaa sinulle ymmärrystä kansainvälisten tilinpäätösstandardien, maailman rahoitusmarkkinoilla ja tekijöitä onnistumisen ja epäonnistumisen eri organisaatioissa. Ohjelma auttaa myös kehittää käytännön taitoja, kuten kyky arvioida tilinpäätöksen, arvioivat käyvät arvot ja vertailla eri investointeihin.... [-]


MSc Yrittäjyyden Ja Innovoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Kanssa, jotka pyrkivät käyttämään yksilöiden kyky havaita ja hyödyntää uusia mahdollisuuksia, yrittäjyyteen ja innovaatio osaaminen ovat yhä haluttuja. Meidän MSc valmentaa monenlaisia ​​uran liiketoiminnan lukien liiketoiminnan kehittäminen ja käynnissä start-up. [+]

Kanssa, jotka pyrkivät käyttämään yksilöiden kyky havaita ja hyödyntää uusia mahdollisuuksia, yrittäjyyteen ja innovaatio osaaminen ovat yhä haluttuja. Meidän MSc valmentaa monenlaisia ​​uran liiketoiminnan lukien liiketoiminnan kehittäminen ja käynnissä start-up.

Ohjelman yleiskatsaus

Meidän MSc on suunniteltu edistämään yrittäjyyttä ja innovaatioita taitoja opiskelijoiden, jotta voit olla uran hallintaa innovaatiotoimintaa nykyisissä yrityksissä ja perustaa uusia hankkeita. Opit organisaatiot rakentaa arvo soveltamalla yrittäjätoimintaa, haasteet ja mahdollisuudet tyypillisesti edessään uusia ja olemassa olevia yrityksiä, ja kyky suunnitella ja toteuttaa luovia strategioita. Ohjelmassa korostetaan voimakkaasti soveltamisesta oman tietoja ja taitoja tosielämän tilanteissa ja organisaatioille.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place

Edinburgh, Scotland, EH8 9JS GB
Sosiaalinen media