University of Edinburgh Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ytimessä yliopiston kanssa 400 vuotta perinnön, joka on johdonmukaisesti mitoitettu yksi maailman parhaista, ja keskeisellä paikalla yksi Euroopan upeimmista liiketoiminnan ja kulttuurin Capitals University of Edinburgh Business School tarjoaa kokemuksen, joka harvat voi kilpailla.

University of Edinburgh Business School nauttii pitkät perinteet opetuksen ja tutkimuksen. Koulu tarjoaa perustutkintoa, jatko-ja Executive Education ohjelmia liikkeenjohdon ja tarjoaa alustan, tutkimustoiminta, keskustelu ja keskustelu monenlaisia ​​liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä.

Kolminkertainen akkreditoitu

Olemme top 1% kauppakorkeakouluissa maailmassa pitää kolminkertainen akkreditointia. Nämä on myönnetty seuraavasti:

Yhdysvaltain yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Euroopan Laatu ja Improvement System (EQUIS) Association of MBA (AMBA)

Kansainvälinen koulu

Yhtenä johtavista kauppakorkeakoulujen Euroopassa, School koostuu kansainvälisen ylioppilaskunnassa edustavat yli 88 maassa, houkuttelevia uusia ideoita eri kulttuureista ja taustoista. Globaali alumniverkoston ulottuu yli 120 maassa avulla voit käyttää lukuisia yhteyksiä ympäri maailman.

Tutkimus

Pyrimme tuottamaan teoriaa johdolla, käytännössä asiaan tutkimus, joka käsittelee haasteet yritysten, julkisten organisaatioiden, sääntelyelinten, ja poliittiset päättäjät. Koulu tavoitteena on luoda tukeva, yhteistyöhön, ja vilkas tutkimus kulttuuria nostamalla laatua tutkimustulosten ja avustamalla tiedekunnan saavuttaa tavoitteemme.

Ohjelman yleiskatsaus

Business School tarjoaa akateemisesti tiukka ja erittäin muotoillun ohjelmat suorittaville, jatko-ja jatko-opiskelijaa. Opetus ja tutkimus kattaa kuusi keskeistä aihealueeseen, jotka ovat: kirjanpito ja rahoitus, yrittäjyys ja innovaatio, hallinta tieteen ja liiketalous, markkinointi, organisointiin liittyvät tutkimukset ja strategia ja kansainvälinen liiketoiminta.

Tilat ja resurssit

Tämä state-of-the-art rakennuksessa on luentosalit, useita Syndicate huonetta, Executive Education sviitti, kahvila ja merkittävä tilaa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Opiskelijat pääsevät myös Hub, keskus, joka tarjoaa kattavan tutkimuksen ja pääsy tutkimukseen tietokannat, online-lehtien ja johtava finanssiryhmä tietopalvelut.

Tehtävä

Tehokkaiden ja vastuullisia johtajia luomalla asiantuntemuksesta ja inspiroiva mielissä vuoropuhelua ympäröivään maailmaan.

Visio

Tunnustetaan progressiivinen ja liitetty yhteisöä ajattelun johtajuutta kansainvälisen liiketoiminnan vaiheessa.

Arvot

Business School on tunnistettu 5 avainarvoja, joka auttaa meitä saavuttamaan visiomme ja siten henkilökuntaa kannustetaan hyväksymään nämä aina kun mahdollista.

Näkijä innostava Collaborative vaikuttavia kestävä

Miksi Edinburgh?

Edinburgh on johdonmukaisesti nimetty yksi parhaita paikkoja elää ja työskennellä Isossa-Britanniassa. Kaupunki on merkittävä sen hieno Georgian ja Victorian arkkitehtuuri, silmiinpistävää puistojen ja merkittävä horisonttiin.

Sijaitsee rannalla Firth of Forth ja asettaa seitsemälle kukkulalle, Edinburgh City sisältää kuninkaanlinnan, kallion päällä linna ja sammunut tulivuori. Kaupunki on moderni dynaamisuutta rinnastuvat historiallinen mukulakivikatuja ja asuu neljä yliopistoa, surullisen Edinburghin Fringe Festival, maailmanluokan gallerioita, teatterit, konserttisalit ja ostoskatuja.

Kulttuurikaupunki

Edinburgh on kansainvälinen kaupunki. Ihmiset eri puolilta maailmaa ovat asettunut tänne synnyttää lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja, joissa on vahva etninen maku. Kaupunki on kompakti ja helppo liikkua, jonka jalka, mutta se on kaikki edut suuren eurooppalaisen pääoman.

Kaupungin liiketoiminnan

Edinburgh on myös kaupungin liike. Se on toiseksi suurin taloudellinen keskus Isossa-Britanniassa kukoistava, monipuolinen talous ja korkeasti koulutettua, motivoitunutta työvoimaa. Useat suuret maailmanlaajuiset rahoituslaitokset - pankit, vakuutusyhtiöt, sijoitusyhtiöt ja välittäjät - on niiden pääkonttorit Edinburghissa.

Kaupunki innovaattoreita

Kaupunki, ja todellakin yliopisto, asuu joitakin instrumentaalinen ajattelijoita, innovaattoreita, tutkijat ja liikemiehet. Dolly-lammas, maailman ensimmäinen kloonattu nisäkäs syntyi Edinburghin yliopistossa, joka asuu myös tehokkain tietokone Britanniassa. Yliopisto tarjoaa monia merkittäviä alumni kuten Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle ja Robert Louis Stevenson. Business School itsessään on myös alma mater joitakin tunnettuja yrittäjiä lukien John Boyd Dunlop Dunlop Rubber ja Arthur Young Ernst & Young.

Skotlanti

Beyond kaupungin rajojen, Skotlanti on maa karu kauneus, yksi Euroopan viimeinen suuri erämaita vuoret, Loch ja seitsemäntuhatta mailia upean rannikon.

Sisällä vain muutaman kilometrin School sijaitsee liikkuvan maaseudulla East Lothian, rannat, kyliä ja golfkenttiä jotka kaikki ovat hyvin arvoinen päiväretki tai viikonloppuna vierailla. Edinburghin naapuri kaupunkien ylpeillä runsaasti nähtävyyksiä: Pyhän Andreaksen golfkentät, Glasgow'n laiva perintöä ja Aberdeenin upea graniitti arkkitehtuuri ovat kaikki helposti usein bussilla tai junalla palveluja. Skotlanti on yhtä tunnettu monista kauniita saarilla siroteltu ympäri maata, jotka tarjoavat tervetullut, rentouttava tauko vilkasta kaupunkielämää.

Maisema Tämän silmiinpistävää, monipuolinen maa soveltuu erinomaisesti ulkona urheiluun elämään. Hiihto, surffaus, vaellus, maastopyöräily ja melonta ovat vain joitakin innostava toimintaa tarjolla, useimmat vain muutaman minuutin päässä hotellilta.

Sijainnit

Edinburgh

Osoite
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place


EH8 9JS Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit