University of Edinburgh Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopiston sydämessä, jolla on 400 vuoden perintö ja joka on jatkuvasti luokiteltu maailman parhaaksi ja joka sijaitsee keskeisellä paikalla yhdessä Euroopan upeimmista liike- ja kulttuuripääkaupungeista, University of Edinburgh Business School tarjoaa kokemuksen, johon harvat voivat kilpailla.uni of edinburgh University of Edinburgh Business School on pitkä ja vakiintunut tutkimuksen huippuosaaminen, joka ulottuu vuoteen 1919, jolloin otimme käyttöön ensimmäiset kauppatieteiden kandidaatin tutkinnot. , keskustelu ja keskustelu monista liiketoimintakysymyksistä.

Kolme akkreditoitua

Vain pienellä prosentilla kauppakorkeakouluista maailmassa on kolminkertainen akkreditointi, ja olemme yksi heistä, jotka ovat myöntäneet:

  • Yhdysvaltain yhdistys kauppakorkeakouluihin (AACSB)
  • Eurooppalainen laatu- ja parannusjärjestelmä (EQUIS)
  • MBA-yhdistys (AMBA)

Kansainvälinen koulu

Yhtenä johtavista kauppakorkeakouluista Euroopassa koulu koostuu yli 80 maata edustavasta kansainvälisestä ylioppilaskunnasta, joka houkuttelee uusia ideoita eri kulttuureista ja taustoista. Maailmanlaajuinen alumni-verkostomme kattaa yli 120 maata, joten voit käyttää lukuisia kontakteja ympäri maailmaa.

tutkimus

Pyrimme tuottamaan teoriavetoista, käytännössä asiaankuuluvaa tutkimusta, joka vastaa yritysten, julkisten organisaatioiden, sääntelyelinten ja päättäjien kohtaamiin haasteisiin. Koulun tavoitteena on luoda tukeva, yhteistyöhön perustuva ja elinvoimainen tutkimuskulttuuri nostamalla tutkimustuloksemme laatua ja auttamalla tiedekuntaa tavoitteiden saavuttamisessa.

Ohjelman yleiskuvaus

Kauppakorkeakoulu tarjoaa erittäin muotoiltuja ohjelmia perustutkinnon suorittaneille, jatko-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille. Olemme myös viime vuosina kehittäneet maisterin tutkintoja aiheissa, joiden kysyntä on kasvanut henkilöstöhallinnosta, yrittäjyydestä ja innovaatioista yritystoiminta-analyyseihin.

facilities

Tilat ja resurssit

Tässä modernissa rakennuksessa on luentoteattereita, useita syndikaatteja, executive-koulutussviitti, kahvila ja merkittävä tila opiskelijoille ja henkilökunnalle. Opiskelijoilla on myös pääsy Hubiin, keskukseen, joka tarjoaa kattavat opintokokonaisuudet ja pääsyn tutkimustietokantoihin, verkkolehtiin ja johtaviin taloudellisiin tietopalveluihin. Lisäksi opiskelijoilla on pääsy kaikkiin yliopiston käytettävissä oleviin resursseihin, mukaan lukien pääkirjasto.

Tehtävä

Kehittämällä tehokkaita ja vastuullisia johtajia luomalla oivaltavaa tietoa ja inspiroivia mieliä vuoropuhelussa ympäröivän maailman kanssa.

Näkemys

Tunnustetaan edistykselliseksi ja yhteydessä olevaksi yhteisöksi ajatusjohtajuudelle kansainvälisellä liiketoiminta-alueella.

arvot

Kauppakorkeakoulu on yksilöinyt viisi avainarvoa, jotka auttavat meitä saavuttamaan visiomme, ja siten henkilökuntaa kannustetaan hyväksymään nämä aina kun mahdollista.

  • Näkijä
  • Inspiroiva
  • yhteistyöhön
  • Vaikuttava
  • Kestävä

Miksi Edinburgh?

Edinburgh on jatkuvasti nimetty yhdeksi parhaimmista asuin- ja työskentelypaikoista Isossa-Britanniassa. The Rough Guide äänesti Skotlannin myös maailman kauneimmaksi maaksi vuonna 2017. Kaupunki on tunnettu hienosta georgialaisesta ja viktoriaanisesta arkkitehtuuristaan, upeista puistoistaan ja keskiaikaisesta siluetistaan.

Firth of Forthin rannalla ja seitsemällä kukkulalla sijaitsevassa Edinburgh Cityssä on kuninkaallinen palatsi, kallion huipulla sijaitseva linna ja sammunut tulivuori. Kaupungissa on moderni dynamiikka rinnakkain historiallisilla mukulakivikaduilla, ja siellä asuu neljä yliopistoa, surullisen Edinburgh Fringe Festival, maailmanluokan galleriat, teatterit, konserttisalit ja ostoskadut.

Kulttuurikaupunki

Edinburgh on kansainvälinen kaupunki. Ihmiset eri puolilta maailmaa ovat asettuneet tänne ja tuottaneet laajan valikoiman ravintoloita, kahviloita ja baareja, joilla on vahva etninen maku. Kaupunki on kompakti ja helposti kuljettava kävellen, mutta sillä on kaikki tärkeän Euroopan pääkaupungin edut.

Kaupunki liike-elämälle

Edinburgh on myös liike liike. Se on Ison-Britannian toiseksi suurin finanssikeskus, jossa on kukoistava, monipuolinen talous ja korkeasti koulutettu, motivoitunut työvoima. Useat suuret globaalit rahoituslaitokset - pankit, vakuutusyhtiöt, sijoitusyhtiöt ja välittäjät - pitävät pääkonttoriaan Edinburghissa.

Innovaattoreiden kaupunki

Kaupunki ja todellakin yliopisto ovat koti-instrumentaalisia ajattelijoita, innovaattoreita, tutkijoita ja liikemiehiä. Dolly the Sheep, maailman ensimmäinen kloonattu nisäkäs, syntyi Edinburghin yliopistossa, jossa on myös Ison-Britannian tehokkain tietokone. Yliopistossa on monia merkittäviä alumneja, kuten Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle ja Robert Louis Stevenson. Kauppakorkeakoulu on myös alma mater joillekin tunnetuille yrittäjille, kuten John Boyd Dunlop Dunlop Rubberista ja Arthur Young Ernst & Youngista.

Skotlanti

Kaupungin rajojen ulkopuolella Skotlanti on karun kauneuden maa, yksi Euroopan viimeisistä suurista erämaista, jossa on vuoria, järviä ja seitsemän tuhatta mailia upeaa rannikkoa. Vain muutaman mailin päässä koulusta sijaitsee Itä-Lothianin liikkuva maaseutu, jossa on rantoja, kyliä ja kuuluisia golfkenttiä, jotka kaikki ovat päiväretken tai viikonloppuvierailun arvoisia. Edinburghin naapurikaupungeissa on paljon nähtävyyksiä: St Andrewn golfkentät, Glasgow'n laivaperintö ja Aberdeenin upea graniittiarkkitehtuuri ovat kaikki helposti saavutettavissa säännöllisen bussi- tai junaliikenteen kautta. Skotlanti on yhtä kuuluisa monista kauniista saarista, jotka on pistetty ympäri maata, mikä tarjoaa tervetullut, rentouttava tauko vilkkaasta kaupunkielämästä. Tämän silmiinpistävän, monipuolisen maan maisema sopii erinomaisesti ulkoiluurheiluun. Hiihto, surffaus, patikointi, maastopyöräily ja melonta ovat vain joitain tarjolla olevista riemastavista aktiviteeteista, useimmat vain muutaman minuutin päässä kotiovellesi.

Sijainnit

Edinburgh

Osoite
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place


EH8 9JS Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit