University of Kent, Centre for Medieval & Early Modern Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Centre for Medieval ja Early Modern Studies (MEMS) at University of Kent tarjoaa onnistunut, monitieteinen MA-ohjelma, joka houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Elävään yhteisöön 80 yritteliäs, kannustava jatko-opiskelijoita tutkimuksen astetta ja hyötyä keskuksen osallistuminen arvostetun EU: n rahoittamassa Erasmus Mundus tohtorikoulutuskeskuksesta "Teksti ja tapahtumien Early Modern Europe" (TEEME). Perustuu historiallisessa kaupungissa Canterbury, meillä on läheiset suhteet Canterbury Cathedral ja Canterbury arkeologinen Trust jotka sallivat meidän opiskelijoille pääsyn laajan valikoiman ainutlaatuisia historiallisia, kirjallisuuden ja aineellisia todisteita.

Miksi opiskella täällä?

Meidän erittäin pidetty MA-ohjelma tarjoaa erinomaisen taitojen opettaminen sekä monipuolinen tutkimus vaihtoehtoja ja innostava ja kannustava ympäristö väitöskirjatutkimuksia.

Tässä muutamia keskeisiä syitä, miksi meidän houkuttelevat monia opiskelijoita, kansallisesti ja kansainvälisesti:

Monitieteinen

Meidän monitieteinen yhdistyvät henkinen laajuus ja asiantuntijan syvyyttä, jonka tavoitteena on kannustaa akateemista huippuosaamista.

Historiallisella paikalla

Historiallinen kaupunki Canterbury on tärkeä painopiste kirjallisuuden, uskonnollisia, arkeologiset ja arkkitehtuurin tutkimus. Kaikki keskuksen opiskelijat pääsevät resursseja Canterbury Cathedral, kuten arkistot ja kirjasto. Rochesterin katedraali kirjasto ja Kent Historia ja kirjasto Centre Maidstone ovat muita arvokkaita paikallisia resursseja. Merkittäviin kokoelmiin Lontoo ovat alle tunnin junamatkan päässä, ja kiitos Kanaalin tunnelin, Pariisissa ja muissa Euroopan kaupungeissa ovat helpon matkan päässä.

Tutkimuksen keskeisten taitojen

Meidän maisteriohjelman korostetaan hankkimiselle tutkimuksen taitoja kuten palaeography, codicology ja latina, jotka ovat saatavilla myös tutkimukseen opiskelijoille.

Elinvoimainen tutkimus kulttuurin

Meidän viikoittainen tieteidenvälistä tutkimusta seminaarit ovat kulmakivi elinvoimainen tutkimuksen kulttuuria, jossa ajatuksia herättävä papereita sekä sisäiset että ulkoiset kaiuttimet tarjoavat tilaisuuden vilkasta keskustelua. On mahdollisuuksia ympäri vuoden opiskelijoille esittelemään omaa tutkimusta Student Forum ja konferensseissa.

Erinomainen kirjaston kokoelmat

Yliopiston Templeman kirjasto on hyvin varusteltu asiaan tieteellisiä julkaisut ja tutkimukset, ja Special kokoelmat osio sisältää huomattavan määrän faksi käsikirjoituksia. Sen kirjasto John Crow kuuluu alku painettuja kirjoja, useita satoja valokopiot niukkojen tekstejä Englanti kirjallisuuden renessanssin, ja suuri kokoelma tekstimateriaalia keskittynyt teoksia Victorian ja varhaisen kahdeskymmenes-luvun stipendin. Lähistöllä on kirjaston fransiskaanimunkki Studies Centre, asuminen poikkeuksellisen laaja kokoelma teoksia teologian ja kirkkohistorian.

Ystävällinen Centre

Ihmissuhteet Centre on ystävällinen ja välitön, kannustaa ajatusten vaihtoa ja mahdollistaa opiskelijoita kehittämään henkisen luottamuksen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA Medieval & Early Modern Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

[+]

[-]