University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Teknillisen korkeakoulun ja digitaalisen taiteen korkeakoulu tunnetaan sekä opetuksen laadusta että tutkimustemme vaikutuksesta.

Erityiskoulu, joka yhdistää tekniikan ja digitaalisen median, yhdistetty asiantuntemus soveltuu hyvin 2000-luvun tarpeisiin. Edistyksellinen ja kulttuurisesti monimuotoinen olemme sitoutuneet kehittämään työllistettäviä ja eettisiä tutkinnon suorittaneita, jotka vaikuttavat positiivisesti yhteiskuntaan. oma rakennus, olemme tarpeeksi pieniä tutustumaan kaikkiin opiskelijoihimme yksilöinä ja henkilökunnalta sekä opiskelijoilta erittäin ystävällisessä ympäristössä.

Koulu perustettiin yli 50 vuotta sitten ja on kehittänyt korkealaatuisen opetus- ja tutkimuspohjan, joka saa erinomaiset arvosanat sekä tutkimus- että opetusarvioinnissa. Viestinnässä , älykkäässä vuorovaikutuksessa sekä instrumentaation ja valvonnan korkeatasoisessa tutkimuksessa, jolla on merkittäviä kansallisia ja kansainvälisiä vaikutuksia, olemme jatkuvasti houkutelleet merkittävää tutkimusrahoitusta Yhdistyneen kuningaskunnan tutkimusneuvostoista, eurooppalaisista tutkimusohjelmista, teollisuus- ja kaupallisista yrityksistä, valtion virastoista ja muista ja osaamisen levittäminen antaa meille mahdollisuuden reagoida nopeasti uusiin kehityksiin Viimeisimmässä Research Excellence Framework (REF) -raportissa 98% tutkimustyöstä arvioitiin olevan kansainvälistä laatua.

Valmistamme opiskelijoillemme monenlaisia ​​ammateja, joiden avulla he voivat harjoittaa dynaamisia ammatillisia uranäkymiä Isossa-Britanniassa ja ulkomailla.

Meidän 33 akateemisen henkilökunnan ja yli 130 jatko-opiskelijoiden ja tutkijoiden muodostavat joukkueet, jotka tarjoavat ihanteellisen painopisteen korkean tason tutkimustoiminnan tukemiseen. Jatkuva opiskeluväestö opiskelee jatko-opiskelijoille erityisen ystävällisessä ja tukevassa opetus- ja tutkimusympäristössä.

Opettanut kursseja

E MÄÄRITTÄMINEN

Advanced Communications Engineering (RF-tekniikka ja tietoliikenne) (MSc)

· Advanced tietoliikennetekniikka (langattomat järjestelmät ja verkot) (MSc)

Advanced Electronic Systems Engineering (MSc)

· Tietoturva ja biometria (MSc)

D IGITAL ARTS

· Tietokoneanimaatio (MSc)

· Digital Visual Effects (MSc)

TUTKIMUKSET

· Digital Arts MSc, PhD

· Sähkötekniikan MSc, PhD

Upea uravaihtoehto

Jotta pystyt vastaamaan kilpailukykyisten työmarkkinoiden tarpeisiin, sinun on hankittava korkeatasoinen akateeminen osaaminen ja kehitettävä siirrettäviä taitoja, joita voidaan soveltaa kaikkiin työllistämisen osa-alueisiin. Kentille tarjotaan kattava osaamisen kehittämiskoulutusohjelmien paketti , uraohjausta ja vapaaehtoistyötä sekä palkattuja työmahdollisuuksia uranäkymien parantamiseksi globaalissa työpaikassa. Jokaisella kurssisivujemmallamme on tarkempia tietoja kyseiseen ohjelmaan liittyvistä taidoista ja urakehityksestä.

Kentillä on erinomainen jatko-opiskeluvuosi: 92% jatko-opiskelijoistamme vuonna 2017 valmistuneille ja kansalliseen kyselyyn vastanneelle jatko-opiskelijalle työskenteli tai jatko-opiskelu kuuden kuukauden sisällä (DLHE).

Monialainen yhteisö

Kentissä jatko-opiskelijan kokemus menee tiukasti akateemisten opintojen ulkopuolelle. Monitieteinen jatkoyhteisömme antaa henkilökunnalle ja opiskelijoille mahdollisuuden vuorovaikutukseen ja vaihtaa ajatuksia muiden kanssa erikoistumisen ulkopuolelle.

Meillä on vahva tukikehys myös Graduate Schoolin kautta. Koulu on sitoutunut kaikkien opiskelijoiden urakehitystyön kehittämiseen, jota edustetaan pitkälle kehitetyillä koulutusohjelmilla, Global Skills -palkinnolla ja tutkijankoulutusohjelmalla.

Jatkotutkinto

Teknillisen korkeakoulun ja digitaalisen taiteen laitoksella on laaja valikoima laitteistoja ja ohjelmistoja kuvan hankintaan ja käsittelyyn sekä laitteistoja sulautettujen järjestelmien suunnitteluun ohjelmoitavan logiikan ja sirutekniikan avulla CAD-työkalujen ja kansainvälisten yritysten kehitysohjelmien avulla, mukaan lukien CadenceTM, XilinxTM, AlteraTM, National Instruments® ja Mentor GraphicsTM. Täysi sarja Matlab / Simulink®-työkaluja on saatavana. Instrumentointilaboratoriossa on monivaihevirtaus- ja polttotestauslaitteistoja, jotka voivat tuottaa erilaisia ​​reaaliaikaisia, vaikkakin vähäisiä, teollisia prosesseja.

RF-, antenni- ja fotoniikkajärjestelmien (kuten ADSTM, CSTTM, HFSSTM ja VPITransmissionMakerTM) ohjelmistosuunnitteluun ja myöhempiin testeihin 110 GHz: n verkko- ja spektrianalysaattoreilla, mielivaltaisella aaltomuodon generaattorilla 12 GSa / s, suuren nopeuden sampling oskilloskooppi 100 GSa / s, kiekkojen prober ja laadukkaita kaiuttomia kammioita.

Sen laaja digitaalisen median tietojenkäsittelyresursseja ovat johtavat PC-työasemat, joissa on käytössä AliasTM Maya ja Foundry Nuke, valokuvaustutkimus ja tuotanto-studio, jossa on vihreä näyttö.

Aktiivinen koulu

Jatko-opiskelijana olet osa menestyvää tutkimusyhteisöä ja saat tukea erilaisten yksilöllisten valvontaohjelmien, erikoistuneiden tutkimusseminaarien, yleisten taitojen koulutusohjelmien ja yleisten osastokokouksien, yleensä ulkopuolisten puhujien, kautta. Kehotamme sinua osallistumaan ja esittelemään työtäsi suurissa konferensseissa sekä osallistumaan sisäisiin konferenssi- ja seminaariohjelmiimme. Koulumme ilmapiiri on epävirallista, ystävällistä ja sen keskellä on menestyvä ja monipuolinen jatkoyhteisö kaikkialta maailma. Meillä on myös vilkas yhteisöopiskelijoiden ja valmistuneiden joukko, jotka osallistuvat sosiaalisiin mediayhteisöihimme Facebookissa ja Twitterissä, joita kannustat olemaan mukana.

Miksi et käymä YouTube- kanavallasi katsomaan kampanjamateriaaleja ja opiskelutyötämme ja ottamaan virtuaalikierroksen koulussa.

Rahoitustuki

Yliopistolla on yli 11 miljoonan punnan apuraharahasto, joka tukee jatkoyhteisöämme. Jatko-opinto on merkittävä panostus tulevaisuuteesi, joka hyödyttää elinaikanaan ja olemme laatineet erilaisia ​​paketteja varmistaaksemme, että sinulla on tarvittavat taloudelliset resurssit tuki. Meillä on täysi palkinto tukemaan tohtorintutkimuksen ehdokkaita, opintomaksu-palkintoja niille, jotka opiskelevat opettivat Master-ja uskollisuusalennukset alumnimme. Kun jatko-opintokelpoisia lainoja maisterin tutkintoihin, kelvolliset opiskelijat voivat lainata jopa 10 609 puntaa.

Sovellukset

Voit hakea verkossa yliopiston verkkosivuilla.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat Tara Sutton, teknillisen korkeakoulun ja digitaalisen taiteen rekrytointikoordinaattori:

Sähköposti: eda-admissions-pg@kent.ac.uk

Puh: 44 1227 827323

Postiosoite:
Teknillinen korkeakoulu ja digitaalinen taide
Jennison Building
Kentin yliopisto
Canterbury
Kent, CT2 7NT
Yhdistynyt kuningaskunta

Verkkosivusto: http://www.eda.kent.ac.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/edakent

Twitter: @edakent

Sijainnit

Canterbury

Jennison Bldg

Osoite
The University of Kent,
Jennison Building

CT2 7NT Canterbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 (0)1227 823246

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin