University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Antropologian ja luonnonsuojelun koulu on monikansallinen tutkimusyhteisö, joka pyrkii vaikuttamaan reaalimaailmaan. Luova luennoitsijamme, kansainvälisesti tunnustettu tutkimus, uusimmat laboratoriotilat ja tyytyväinen opiskelijatilat luovat inspiroivan oppimisympäristön.

  • Kulta Teaching Excellence Framework -järjestelmässä, korkein mahdollinen luokitus
  • 15. antropologiasta täydellisessä yliopiston oppaassa 2019
  • 88% Anthropology-opiskelijoista, jotka vastasivat National Student Survey 2018: een, olivat tyytyväisiä kurssistaan ​​yleisesti

Näkemyksemme

Ymmärrämme tärkeän yhteyden ihmisyhteiskunnan, ihmisen evoluution ja luonnonympäristön välillä. Tämä on avaintekijä vahvuudellemme: poistamalla luonnon- ja yhteiskuntatieteiden väliset esteet, voimme täysin tutkia ihmisten ja maailman välisiä suhteita, joihin elämme ja etsimme ratkaisuja haasteisiin. Haluamme olla maailman muutoksia ja haluamme sinun liittyvän tähän seikkailuun.

Inspiroiva opetus

Hyvin motivoitunut akateemisen henkilökuntamme opettaa viimeisimmän tutkimuksen kautta laajan valikoiman moduuleja. Luennoitsijat varmistavat, että kehität käytännön, akateemisia, ammatillisia ja kansainvälistymisosaamista teorian ja perustavan tiedon rinnalla. Kiinnitämme arvokasta kokemusta oppimisen kautta, joten useimmat ohjelmat tarjoavat kenttätarjouksia ja tarvittaessa opetusta uusimmissa laboratorioissa ja kampuskeskuksissa.

Haluamme jakaa intohimomme työstämme kanssasi. Arvostamme hyvin osallistavaa ja kansainvälistä kouluyhteisöämme, joka luo oppimisympäristön, joka sisältää runsaasti kulttuuria, monimuotoisuutta ja älyllistä haastetta.

Tukeva opiskelijaympäristö

Koulu tarjoaa viihtyisän ympäristön. Luennoitsijamme haluavat kuunnella ja tarjota neuvoja, työskennellä kanssasi, jotta voit saavuttaa täyden potentiaalin. Opiskelijamme ovat motiivinen ja kunnianhimoinen ryhmä, jotka nauttivat yhdessä ja tukevat toisiaan.

Kaikille opiskelijoille annetaan henkilökohtainen akateeminen neuvonantaja. Sinulla on myös pääsy opiskelijoiden pastoraalisen tuen koordinaattoriin, joka tarjoaa tukea, ohjausta ja opasteita lisäpalveluihin sekä henkilökohtaiseen hyvinvointiin että akateemisiin kysymyksiin.

Tutkimusosaaminen

Uskomme opetuksen ja tutkimuksen väliseen intiimiin yhteyteen, joka varmistaa, että moduulimme ovat inspiroivia, relevantteja ja ajattelevia. Meidän opettajamme ja tutkijat osallistuvat jännittäviin projekteihin Isossa-Britanniassa ja ympäri maailmaa. Edistämme innovatiivista ja monitieteistä tutkimustyötä, jonka tutkimuskeskuksemme helpottavat.

Tutkimushenkilöstömme ovat aktiivisia akateemisissa ja ammatillisissa konferensseissa sekä kansallisesti että kansainvälisesti ja julkaistaan ​​johtavien aikakausjulkaisujen yhteydessä. Heidän työnsä herättää usein globaalin median huomiota, ja osa henkilökunnastamme ja opiskelijoistamme on saanut arvokkaita palkintoja tutkimukselleen ja sen panokselle tieteen ja reaalimaailman kannalta. Näitä ovat Whitley Awards, RSPB Conservation Science -palkinnot, Future of Nature -palkinnot, Vuoden Distinctive Ethnobotanist ja Richard Evans Schultes Research Award.

Nykyaikaiset tilat

Koulu tarjoaa opiskelijoille ja tutkimusryhmille erinomaiset tilat, jotka on varustettu huippuluokan laitteilla ja resursseilla. Meillä on omistettu laboratoriot eläinten jälkikannan evoluution, ekologian, etnobiologian, ihmisen osteologian, genetiikan, virtuaalisen paleoantropologian ja visuaalisen antropologian alalla.

Opetustilamme on täysin varustettu audiovisuaalisilla ominaisuuksilla, ja tietokoneen sviitimme on varustettu 32 tietokoneella, joissa on HD-tarkkuus ja huippulaatuinen laitteisto.

Jännittävät näkymät

Opiskelu kanssa Antropologian ja luonnonsuojelun koulu varustaa sinut onnistuneeseen uraan. Sen lisäksi, että tarjoamme korkealaatuisen akateemisen kokemuksen, kehitämme myös siirrettäviä taitoja, kuten viestintää, ryhmätyötä, ongelmanratkaisua ja tietoteknisen lukutaidon.

Voit hyödyntää henkilöstömme laajaa tutkimus- ja liiketoimintaverkostoa. Viikoittain järjestettäviä seminaareja, vuosittaisia ​​luentoja ja työllistyvyysmessuja, jotka houkuttavat maailmankuuluja ja alan johtavia asiantuntijoita, sinulla on monia mahdollisuuksia inspiroida ja kehittää omia kontakteja.

Viimeisen 25 vuoden aikana opiskelijamme ovat jatkaneet avainrooleja joissakin maailman innovatiivisimmissa ja menestyksekkäimmissä kestävän kehityksen aloitteissa ja työskentelevät monissa eri organisaatioissa, kuten Global Diversity Foundation, Harvardin talouskasvimuseo ja Porchlight Homelessness Charity .

Sijainti

Antropologian ja luonnonsuojelun koulu perustuu Canterburyn kampukseen, jossa on ensiluokkaisia ​​akateemisia ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Meillä on uusimmat resurssit ja kaunis sijainti tarjoaa runsaasti rauhallisia tiloja opiskella ja rentoutua.

Kaikki mitä tarvitset kampuksella on kävelymatkan päässä, mukaan lukien yleinen kauppa, kirjakauppa, pankki, elokuvateatteri, teatteri, terveyskeskus ja apteekki. Voit lähteä kampusta tutustumaan kaupungin keskiaikaisiin rakennuksiin, historiallisiin pubeihin ja valikoimiin kauppoja. Lontoo ja Ranska ovat vain tunnin matkan päässä junalla.

Sijainnit

Canterbury

Marlowe Building

Osoite
School of Anthropology and Conservation,
Marlowe Building, The University of Kent

CT2 7NR Canterbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1227 824689

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin