University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Antropologia toistaa Top 10 Sijoitus Guardian University Guide

Koulu antropologian ja säilyttämistä on vahvistanut asemansa yhtenä alkuun antropologian osastojen Britanniassa ansaita 6 sijoittuneet Guardian University Guide 2015, säilyttämään kilpailukykymme.

Mitä meidän opiskelijat sanovat

Meidän opiskelijat ovat inspiroivia ryhmä ihmisiä kotimaassa ja ulkomailla. Olemme iloisia, että meillä on kannustava ja yhteistyöhön kulttuurin Koulu, joka parantaa opiskelijoiden kokemuksia ja rohkaisee kaikkia excel.

Kehitämme opiskelijoiden työllistettävyyttä taitoja on etusijalla. Tarjoamme opiskelijoille opportunties kehittää näitä taitoja opetetaan luentoja, käytännön kokemusta ja myös kuulla SAC tutkinnon.

Miksi sinun pitäisi tutkia kanssamme?

Ainutlaatuinen tutkimus Ympäristö

Opiskelijat ja henkilökunta tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan ja opettamaan School of antropologian ja säilyttämistä, mikä parantaa suuresti oppimisympäristön kaikille opiskelijoille. Olemme yksi ainoa osastojen antropologian ja Conservation maassa ja tunnistaa ainutlaatuinen synergiaa kaksi aihetta. Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella eri tieteenalojen kautta joustava moduuli valintoja ja suhteuttaa sosiaalisesti kautta monitieteinen seminaarisarja.

Field Trip Mahdollisuudet

Useat ohjelmiamme on mahdollisuus sitoutua projektityön ja opintomatkoihin ulkomaille. Opiskelija voi suorittaa tutkimushankkeita Maltan, Jersey, Eden Project, Kew Gardens ja Slimbridge Kosteikkojen Centre.

Global Outlook

Olemme sitoutuneet kehittämään kansainvälistä yhteistyötä tutkimuksen ja opiskelijavaihtoa. Meidän tutkijat aktiivisesti kenttätyötä at maailmanlaajuisesti ikonin paikoissa ja kentän sivustoja, jotka suoraan hyödyttää monipuolinen kansainvälinen jatko yhteisö.

Specialist Ominaisuudet

Opiskelijat hyötyvät pääsy state-of-the-art visuaalisen antropologian suite, ekologia kenttäkokeet alue ja laboratorio, tutkimus laboratoriot ethnobotany, biologinen antropologia ja säilyttäminen genetiikka sekä oppilastietokoneen tilaa. Koululla on tiiviit yhteydet useita ulkoisia organisaatioita kuten Royal kasvitieteellinen puutarha Kew, The Durrell Wildlife Conservation Trust, Royal Antropologinen instituutin ja Powell-Cotton Museum.

innovatiivinen opetus

Akateeminen henkilökunta ovat kaikki tutkimus aktiivisia tutkijoita, jotka tuovat asiantuntemusta ja intohimo opetuksen yhteydessä varmistetaan oppiminen on merkityksellistä ja stimuloivaa. Opiskelijat saavat laadukkaan opetuksen, ja kaikki luennot annetaan kokenut akateemisen henkilöstön.

Inspirational Student Kokemus

Seeing opiskelijat kukoistaa seurauksena kannustava, haastava ja innostava kokemus on korkealla asialistalla School. Koulu antaa kaikille oppilaille akateemisen neuvonantajien tukemaan niitä akateemista edistymistä, ja oma opiskelija tukiryhmän auttamaan kaikissa kysymyksissä voi olla. Opiskelijat tapaavat säännöllisesti niiden ohjelma kokoonkutsujana joka viljelee vahvaa ryhmädynamiikan ja tarjoaa mahdollisuuksia vaikeudet voitaisiin keskustella ja ratkaista.

Erinomainen Uramahdollisuuksia

School of antropologian ja säilyttämistä on tällä hetkellä sijalla viides jatko näkymiä, mukaan Guardian University Guide 2017. Monet valmistuneista mennä todella mielenkiintoista työtä, jotka liittyvät heidän aste: James Wong on oma tv-sarja, Kasvata omat Drugs; Edwin Matokwani (DICE MSc Conservation Biology) on oman alansa johtavana, äskettäin jotka on nimitetty pääjohtajaksi Sambian Wildlife Authority; ja Sarah Pink, joista on tullut tunnettu akateemista uudistaja alalla visuaalisen antropologian.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA » Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA Antropologian Etnisyyden, Nationalismin Ja Identiteetti

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä MA tarkastellaan, miten antropologia ja niihin liittyvien tieteenalojen edistää ymmärtämystä ja ratkaista kysymyksiä, jotka johtuvat sekä neuvottelu kollektiivisen identiteetin. Siinä tarkastellaan aiheita kuten politiikka paikan ja identiteetin, logiikka ja käytännöt yhteisöjen välisen kamppailut, nationalistisia liikkeitä, globalisaation vaikutuksia, suhteet diasporic ja "kotiin" yhteisöjä, kysymyksiä perintö ja "aitous", muodostuu uusia "hybridi", "monikulttuurinen" tai kosmopoliittinen identiteettejä. [+]

Nykyisen maailman näyttämöllä muotoillaan identiteettipolitiikka tuottaa välistä taistelua ryhmien osuus oli noin etniset, uskonnolliset, kansalliset ja muut saamiset. Tämä MA tarkastellaan, miten antropologia ja niihin liittyvien tieteenalojen edistää ymmärtämystä ja ratkaista kysymyksiä, jotka johtuvat sekä neuvottelu kollektiivisen identiteetin. Siinä tarkastellaan aiheita kuten politiikka paikan ja identiteetin, logiikka ja käytännöt yhteisöjen välisen kamppailut, nationalistisia liikkeitä, globalisaation vaikutuksia, suhteet diasporic ja "kotiin" yhteisöjä, kysymyksiä perintö ja "aitous", muodostuu uusia "hybridi", "monikulttuurinen" tai kosmopoliittinen identiteettejä. Kentin ainutlaatuinen ohjelma, joka yhdistää antropologinen teoria ja kenttätyömetodiikan (myös visuaaliset tekniikat) erikoistuneiksi ohjelman sisällöstä, tekee voimakas ja käytännöllinen lähestymistapa tähän nykyajan aiheeseen. "Identiteetti" vaikuttaa itsestään selvältä, mutta vaikutukset miten määrittelemme ja operationalisoi se vaihtelevat itsensä toteuttamisen kautta monikulttuurista politiikkaa räjähdyksiä etnisten ja uskonnollisten sodankäyntiä. Tämä MA tutkii vaikutuksia identiteetin ja eri politiikan joita se synnyttää, käyttää nykyaikaisia ​​sosiaalisia ja filosofinen teoria sekä koulu jäsenten monipuolista kokemusta etnisyyden, nationalismin ja identiteettipolitiikka ympäri maailmaa. Tuntomerkit - Laajamittainen teoreettinen katsaus etsitään sopiva - ja jännittävä - etnografinen tapaustutkimuksia - Opettanut tutkijoiden kanssa käytännön kokemus vaihtelevat tutkimusten etnistä identiteettiä ja sen ilmentymistä ruokaa ja pukeutua tutkimuksia etnisten liikkeelle nationalistinen konfliktit - Sisältää moduulit käsittelevät klassinen ja nykyaikainen antropologinen teoria sekä kenttätyön menetelmiä, kuten osallistuvaa havaintoja, haastattelemalla, visuaalinen antropologia jne - Huipentui tutkielman aihe opiskelijan omista valinnoista, yksi-on-one ohjausta sopiva akateeminen ohjaaja Pääsyvaatimukset Hyvä arvosanoin tai yhteinen oppiarvo. Tämä ohjelma on avoin hakijoille kaikille tieteenaloille. Ehdokkaat kanssa akateemisen yleensä olettaa olevan vähintään 2,1 tai vastaava ensimmäisen asteen. Hakijat, joilla on työkokemusta (vuonna esimerkiksi kansalaisjärjestöjen) ympärille rauhaa, konfliktien tutkimukset, maahanmuutto ja muista aiheista,... [-]

MA Antropologian Ja Säilyttämistä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä haastava ja innovatiivinen MA-ohjelma tarjoaa erottuva yhdistelmä tietoa ja koulutusta Sosiaalinen antropologian ja ympäristönsuojelulain. Se täyttää opiskelijoita uraa ja jatko-opintoja joko kaksi tieteenalojen-antropologian tai säilyttämistä. [+]

Tämä haastava ja innovatiivinen MA-ohjelma tarjoaa erottuva yhdistelmä tietoa ja koulutusta Sosiaalinen antropologian ja ympäristönsuojelulain. Se täyttää opiskelijoita uraa ja jatko-opintoja joko kaksi tieteenalojen-antropologian tai säilyttämistä. Kurssi tarjotaan akateemisen ympäristön, joka virallisesti pitää sisällään sekä sosiaalisen antropologian ja säilyttämisen tieteen, School of antropologian ja säilyttämistä, joka on, sen tähdistössä erikoisalojen, ainutlaatuinen maailmassa. Integrointi teoreettisista näkökulmista ja menetelmiä antropologian ja Conservation esittelee erottuva joukko taitoja, jotka mahdollistavat käytännön ja suunnittelun antropologisesti ilmoitti säilyttäminen, päätöslauselman ympäristön konflikteja, ja tutkimuksen arvostuksen ja alkuperäiskansojen / paikallisen ympäristön tuntemus. Kurssi rohkaisee kriittistä näkökulmaa käytäntöön ja epistemologia säilyttämisen ja antropologian, pohjustaa integrointi kahden tieteenalan metodologisesti ja teoreettisesti. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota keskinäiseen paikallisen / alkuperäisväestön ja ympäristöjärjestöt, päättäjille, lainsäätäjille ja asianomaisten toimielinten kanssa ympäristönsuojelua (esimerkiksi Natural suojelualueilla, vihreä kehittämishankkeet). Vuoden opintojen opiskelijat tutustuvat aiheisiin kuten ihmisen ja eläimen konflikteja, ympäristöpolitiikka, keskustelut yli hauras ympäristöissä, asenteet säilyttäminen alkuperäiskansojen ryhmien (ja päinvastoin), ja institutionaalisten ja alkuperäiskansojen ympäristöosaamisen ja käytäntöjä. MA-ohjelma antropologian ja säilyttämistä klo Kentin yliopisto rakentuu ainutlaatuinen rinnakkaiseloa tieteenalojen antropologian ja säilyttämistä samassa School. Tähänastisten erikoistaitoja yksittäisten jäsenten henkilöstön kahden tieteenalan, ohjelma tarjoaa erottuva ja jännittävä sekoitus antropologinen ja säilyttämisen aliaiheet ja taitoja, vaan myös ja ennen kaikkea mahdollisuus sisällyttää kaksi tieteenalojen MA opintojen tasosta. Tämä yhdistelmä on saavutettu, ensimmäistä kertaa University of Kent, Ja kuvastaa erikoistumista ja tutkimuksen synergiaa toteutuu Koulu antropologian ja säilyttämistä. Kurssin rakenne Lukuvuoden on kolme lukukautta. Opettanut työselostus tapahtuu ensimmäisen ja toisen ehdoilla. Kolmannella aikavälillä ja kesän aikana opiskelijat laativat väitöskirjan aiheesta, joka heijastaa omat intressit ja kokemus. Opiskelija minimaalisesti ilmoittautua kolmen... [-]

Ma Sosiaali Antropologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Tämä ohjelma on suunniteltu jatkokurssi sosiaalisen ja kulttuuriantropologian opiskelijoille, jotka ovat joko jo opiskellut antropologiaa tai etsivät hienostunut "muuntaminen" kurssi. [+]

Koulumme on erittäin poikkitieteellinen ja meidän jatko-opiskelijat voivat hyödyntää monenlaisia ​​asiantuntemusta paitsi perinteisillä aloilla sosiaalisen antropologian lisäksi myös muun muassa ympäristöteknologian antropologia, ethnobotany, säilyttäminen biologia, luonnon monimuotoisuuden hallintaan, ympäristön oikeuden ja Erityisesti computing sovelluksia antropologia. Tämä ohjelma on suunniteltu jatkokurssi sosiaalisen ja kulttuuriantropologian opiskelijoille, jotka ovat joko jo opiskellut antropologiaa tai etsivät hienostunut "muuntaminen" kurssi. Kentin ainutlaatuinen ohjelma, joka tarjoaa perusteellista yleis koulutusta antropologinen teoria ja kenttätyömetodiikan samalla erikoislääkärihoidon työtä aiheista, kuten Visuaalisen antropologian, Antropologian Etnisyys, Nationalismi ja identiteetti, antropologian ja säilyttäminen ja alue erikoisaloja, on erinomainen valmistautuminen niille aloittamassa tutkimusta astetta antropologian tai jotka aikovat saapua ammattialoilla, joilla antropologinen koulutus on edullista. Jatkotutkinto ja opetti MA koostuu kahdesta ytimen moduulit Nykyiset ongelmat antropologian ja antropologinen tutkimusmenetelmät. Lisäksi opiskelijat tekevät edelleen moduuli tarjottavaa Koulutuskeskuksen joita hän kuultuaan esimiehensä kanssa. Jokainen opiskelija on nimetty ohjaaja alkuvuonna joista heidän odotetaan tapaavat säännöllisesti. Nämä kokoukset tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden keskustella tehtäviä, jotka ne ovat velvollisia tekemään arviointiin niiden edistymistä. Jatko-opiskelijoiden tulee kirjoittaa seitsemän esseetä arvioitavaksi. MA opiskelijat kirjoittavat 10000 sanan väitöskirja lisäksi esseitä. (Huom: Opiskelijat rekisteröity Diploma osallistua samoja kursseja kuin MA opiskelijoille. Jos päätyttyä työtehtävänsä, he ovat saavuttaneet riittävän korkean yleisarvosanan, heille annetaan mahdollisuus tehdä asiasta kirjallisesti väitöskirja.) Seuraavat maisteriohjelmia on tunnustanut ESRC kuin ottaa tutkijakoulutusta asema, joten suoritettuaan näistä kursseista on riittävä valmistautuminen tutkimuksen eri aloilla sosiaalisen antropologian. Monet opiskelijat eivät itse asiassa mennä tekemään MPhil ja PhD tutkimusta. Toiset käyttävät maisterin tutkinto työllisyys vaihtelevat tutkimuksen ministeriöille opettamisesta konsultointi työtä ulkomailla. [-]

Ma Sosiaali Antropologian Ja Tietotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Tavoitteena MA sosiaaliantropologian kanssa Computing on valmistella voit hakea asianmukaista atk-pohjainen menetelmiä antropologiseen tutkimusta suhteellisen kehittynyt ja luova taso. [+]

Koulumme on erittäin poikkitieteellinen ja meidän jatko-opiskelijat voivat hyödyntää monenlaisia ​​asiantuntemusta paitsi perinteisillä aloilla sosiaalisen antropologian lisäksi myös muun muassa ympäristöteknologian antropologia, ethnobotany, säilyttäminen biologia, luonnon monimuotoisuuden hallintaan, ympäristön oikeuden ja Erityisesti computing sovelluksia antropologia. Koulu sijaitsee myös Centre for Social antropologian ja tietotekniikka (CSAC) sen johtaja, tohtori Michael Fischer. Kiitos keskuksen Koulu on yksi maailman johtavista instituutioiden alalla soveltamista Computing tekniikoita antropologia. Tavoitteena MA Sosiaaliantropologia kanssa Computing on valmistella sinua käyttämään asianmukaisia ​​atk-pohjainen menetelmiä antropologisen tutkimuksen suhteellisen kehittynyt ja luova taso. Voit kehittää tutkimuksen näkökulmasta sosiaalisen antropologian - muotoilu, suunnittelu, toteutus ja analysointi antropologinen tutkimus - ja soveltaa erikoistunut computing menetelmiä antropologisen tutkimuksen ja analyysin. Seuraavat maisteriohjelmia on tunnustanut ESRC kuin ottaa tutkijakoulutusta asema, joten suoritettuaan näistä kursseista on riittävä valmistautuminen tutkimuksen eri aloilla sosiaalisen antropologian. Monet opiskelijat eivät itse asiassa mennä tekemään MPhil ja PhD tutkimusta. Toiset käyttävät maisterin tutkinto työllisyys vaihtelevat tutkimuksen ministeriöille opettamisesta konsultointi työtä ulkomailla. Jatkotutkinto-opiskelijat voivat opiskella saman kurssin sisältöä kuin MA ja MSc opiskelijoille toistensa ohjelmiin, mutta diplomi ohjelmista yhdeksän kuukautta koko ajan ja arvioi esseitä ja tietenkin osallistuminen yksin. Diploma opiskelijat, jotka läpäistyään työselostus voi hakemuksesta hyväksyä päälle tutkimus ja väitöskirja moduuli, joka johtaa myöntämistä MA tai diplomi. Kurssin rakenne - Suunnittelu ja toteutus Computer Applications in antropologian (20 ov) Pascal-ohjelmointi I ja II (20 op) - Kaksi moduulit peräisin School of Computing (40 op) - Kaksi moduulit (40 ov) peräisin Sosiaaliantropologian, yleensä tutkimusmenetelmät ja yksi muu moduuli liittyviä etuja. Opiskelijat, joilla on vahva computing tausta voi vaihtaa yhden moduulin välillä tietotekniikan... [-]

Ma Visuaalisen Antropologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat saada vahvan pohjan visuaalisen antropologian ja saamme käytännön taitoja ja kehittää omaa osaamistaan ​​ja etuja uusia, tuottavia ja yhteistyöhön alueilla. [+]

MA visuaalisen antropologian tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua perinteisiin ja kokeellinen tapa käyttää visuaalisen ja audiovisuaalisen median tutkimus, edustaa ja tuottaa antropologinen tietoa. Edelläkävijän multimedian antropologian täydennetään nyt innovatiivinen kiinnostusta julkisiin ja yhteistyöhön antropologian kriittisen sitoutuminen politiikan ja käyttöä audiovisuaalisten ja internet-pohjainen media asianajo ja aktivismia. Maadoitettu ja sitoutunut harjoitella johtamien teoria sosiaalisen antropologian kurssi tarkastelee kriittisesti suhde visuaalinen muita aisteja ja valta median siirtää ihmisiä toimimaan. Sillä pyritään myös ulkopuolisille vaikutteille tieteenalojen välisiä rajoja varten harjoittaa suuremman yleisön. Kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat saada vahvan pohjan Visuaalisen antropologian ja saamme käytännön taitoja ja kehittää omaa osaamistaan ​​ja etuja uusia, tuottavia ja yhteistyöhön alueilla. Integrointi liittyvät moduulit Sosiaaliantropologian varmistaa, että kurssi laajentaa uramahdollisuuksia ja tarjoaa ihanteellisen valmistautuminen jatkotutkimusta. Core Kurssit MA visuaalisen antropologian perustuu viisi kurssia arvioitiin viisi keskeistä esseitä, tutkimussuunnitelma, multimediatuotantoja ja sekoitettu AV / teksti väitöskirja projekti jopa 15000 sanaa. MA on yhteensä 180 luotto kuormitus. Visuaalisen antropologian teoria, antropologinen Tutkimusmenetelmät 2, teoria ja kansatieteen Sosiaalinen antropologian 1 & 2 ovat kukin arvoltaan 20 opintopistettä. Ydin käytännön kurssi, osallistava (Audiovisuaalinen) Etnografinen kannattaa 40 opintopistettä. Väitöskirja on arvoltaan 60 opintopistettä. Opiskelijat osallistuvat myös viikoittain henkilökunta / opiskelija seminaari, joka tarjoaa näyteikkuna kansainvälisiä, kansallisia ja paikallisia stipendin alalla. On kaksi opetusta ehdot kaksitoista viikkoa. Opiskelijoilla on kuukausi joulun ja pääsiäisen jatkamaan hankkeitaan ja vapaasti mennä pellolle heidän kesän hankkeisiin huhtikuun lopussa. Miksi Kent? Kuten yksi neljästä omistettu visuaalisen antropologian ohjelmat Britanniassa erotamme itsemme kuusi eri tavalla: - Integrointi Sosiaaliantropologian - Opetus asiantuntijat - Kokemus oppiminen - Pienryhmät ja erinomaiset tilat... [-]

MSc

Biologinen Antropologia & Ethnobiology Tutkimus Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 4 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Olemme tyytyväisiä opiskelijoiden asianmukainen tausta tutkimukselle. Sinä osallistua työselostus, erityisesti menetelmiä moduulit, osana oman koulutuksen ensimmäisenä vuonna. [+]

Meidän MSc tutkimus- ja FT antaa sinulle pääsyn tutkimusmenetelmät koulutusta ja valvontaa kansainvälisesti tunnustettu tutkijat. Olemme tyytyväisiä opiskelijoiden asianmukainen tausta tutkimusta. Opiskelijat ilmoittautua yhden vuoden MSc tutkimus- tai tohtorin, jossa odotamme teitä valmistuminen väitöskirja loppuun mennessä neljännen vuoden. Voit osallistua työselostus, erityisesti menetelmiä moduuleja, osana koulutusta ensimmäisenä vuonna. Voimme tarjota valvontaa sekä sosiaalis-kulttuurinen ja biologinen antropologia. Olemme tällä hetkellä vahva ympäristön antropologia, ethnobiology, etnisyys ja nationalismi, sukulaisuus, menetelmät ja antropologian kielenkäytön .. Yleensä voit työskennellä tiiviisti yhdessä ohjaajan kanssa koko tutkimusta, vaikka työsi valvoo komitea, kolme toimihenkilöä. Jos haluat tehdä tutkimusta alalla Applied Computing Sosiaaliantropologian sinulla on kaksi ohjaajaa: yksi Computing Laboratory sekä antropologi. Valvonta On tärkeää, että tulevaisuudennäkymien tutkimusta opiskelijat tunnistaa ja ottaa yhteyttä mahdolliseen ohjaajaan (sähköpostilla) ennen tekemällä muodollisen hakemuksen. Emme pysty käsittelemään jokaisen sovelluksen ilman etukäteistä yhteystiedot. MSc Biologinen Antropologia Research Meillä on äskettäin kehitetty ja elinvoimainen tutkimusryhmä, jonka edut ulottuvat laidasta biologisiin ja evoluution antropologia. Voimme tarjota laajan ja modernin data-analyysin palvelut sekä hiljattain kunnostettu tutkimuslaboratoriossa omistettu biologisen ja evolutiivisen antropologian. Olemme aktiivisesti rekrytoida uusia tutkimus opiskelijoita, ja jos sinulla on idea tai aihe haluat jatkaa, niin autamme sinua kehittämään projektin. [-]

Forensic Osteology and Field Recovery Methods

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

An exciting and innovative new programme launching for September 2017 entry. [+]

This new MSc programme equips you with the ability to excavate and analyse human remains. Learn the practical skills needed to recover human remains in the field. Gain the theoretical knowledge needed to reconstruct biological profiles from hard tissue, supported by laboratory based training. You learn from a team of internationally respected academics with extensive professional experience. You have the opportunity to access one of the largest human skeletal collections in the UK, with extensive skeletal pathology and accompanying radiographs. The collection is curated by the Skeletal Biology Research Center, in the School's Human Osteology Research Laboratory. The programme is suited for students from a wide range of BA and BSc backgrounds. This MSc will provide a firm foundation for continued work, or PhD research, in anthropology, archaeology and related forensic fields. About the School of Anthropology and Conservation Kent has pioneered the social anthropological study of Europe, Latin America, Melanesia, and Central and Southeast Asia, the use of computers in anthropological research, and environmental anthropology in its widest sense (including ethnobiology and ethnobotany). We maintain an active research culture, with staff working in many different parts of the world. Our regional expertise covers Europe, the Middle East, Central, Southeast and Southern Asia, Central and South America, Amazonia, Papua New Guinea, East Timor and Polynesia. Specialisation in biological anthropology includes forensics and paleopathology, osteology, evolutionary psychology and the evolutionary ecology and behaviour of great apes. [-]

MSc Ethnobotany

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Ethnobotany on tutkimus keskinäisistä suhteista ihmisten ja kasvien, erityisesti tapa, jolla kasvit vaikutuksia ihmisten kulttuuria ja käytäntöjä, ja miten ihmiset ovat käyttäneet ja muunnettuja kasveja, ja miten he edustavat heitä heidän järjestelmien tuntemus. [+]

Pohjimmiltaan monitieteinen yhdistäen antropologia, kasvitieteen, luonnonvarojen hallintaan ja ympäristön historiaa. Ethnobotany on tutkimus keskinäisistä suhteista ihmisten ja kasvien, erityisesti tapa, jolla kasvit vaikutuksia ihmisten kulttuuria ja käytäntöjä, ja miten ihmiset ovat käyttäneet ja muunnettuja kasveja, ja miten he edustavat heitä heidän järjestelmien tuntemus. Se on pohjimmiltaan monitieteinen yhdistäen antropologia, kasvitieteen, luonnonvarojen hallintaan ja ympäristön historiaa, mainitakseni vain keskeisimpiä edistää aiheista. Kent MSc on intensiivinen 12 kuukautta ohjelman. Opiskelijat osallistuvat 6 työselostus moduulit yli 6 kk, ja sitten sitoutuvat hankkeeseen ja kirjoittaa väitöskirjan toisessa 6 kuukautta. Kurssi täydennetään käytännön työhön, tutustumiskäyntejä paikallisiin sivustoja Ethnobotanical etua (Blean metsää, kansallinen hedelmä keräyspisteeseen Brogdale, Canterbury Cathedral kirjasto, phytomedical toimittajia ja toimijoita), ja läpi vierailevat puhujat osallistuvat tutkimukseen eri puolilla maailmaa . Ethnobotany Kent - Perustettu vuonna 1998, yli 100 valmistuneet - Ensimmäinen ja ainoa jatko kurssi laatuaan Britanniassa - Sijaitsee yhdistetty Koulu antropologian ja säilyttämistä - Suurimmat tutkimusryhmän ethnobotany Euroopassa - Erinomainen ura tulokset - Laaja maantieteellinen asiantuntemusta henkilöstö - integroituu kenttä menetelmiä teoreettisista näkökulmista - Yhdessä opetti Kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha Kew TYÖPAIKAT Vuodesta 1998 olemme kouluttaneet lähes 100 opiskelijaa kautta diplomi-ohjelman. Useimmat näistä ovat siirtyneet tekemään tutkimusta astetta joissakin alueen ethnobotany (esimerkiksi Oxford, Kent, Wien, Florida, McGill), tai olet-asemiin, jotka käyttävät niiden koulutus ja tiedot, esimerkiksi kansalaisjärjestöt, kuten Global Diversity säätiö, Harvard Museum of Economic kasvitieteen, säilyttäminen koulutus (esimerkiksi Dublinin kasvitieteellinen puutarha ja Eden Project) ja lääketeollisuudessa. [-]

MSc Kehittyminen Ja Ihmisten Käyttäytymistä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Opettanut asiantuntija tutkijat, tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen MSc yhdistää evoluution antropologia, keskittyen käyttäytymiseen ihmisen ja kädellisten kanssa evoluution, sosiaalinen ja kognitiivinen psykologia. [+]

Tieteidenvälistä lähestymistapaa, jossa yhdistyvät sekä evolutiivisen antropologian kanssa evoluution, sosiaalinen ja kognitiivinen psykologia. Opettanut asiantuntija tutkijat, tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen MSc yhdistää evoluution antropologia, keskittyen käyttäytymiseen ihmisen ja kädellisten kanssa evoluution, sosiaalinen ja kognitiivinen psykologia. Saat tieteidenvälistä ymmärrystä alkuperä ja tehtävät ihmisen käyttäytymiseen ja voivat valita useita kehittyneitä aiheista kuten kehitysbiologian antropologian, Primatology, Human Behaviour, Kognitiivinen psykologia, ja työryhmän suhteet. Ohjelmassa korostetaan voimakkaasti päälle kriittistä ajattelua ja ymmärrystä sekä laaja kenttä ja erikoisalojen sisällä. Ydin ohjelma on kehittää tutkimusmenetelmiä, joka huipentui pala alkuperäistä tutkimusta, kirjoitettu muodossa julkaisun valmis aikakauslehdessä. MSc Evolution and Human Behaviour on täydellisen perustan PhD tutkimusta: se tarjoaa teoreettista taustaa, kurinalaisuutta erityisiä osaamisen ja kehittyneet tutkimusmenetelmät. [-]

MSC Luonnonsuojelubiologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Conservation Biology-ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietopohjaa ja käytännön kokemusta käsitellä aiheita, jotka liittyvät luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä ja biologisen monimuotoisuuden hoitoa. [+]

Paranna tietosi ja käytännön kokemusta käsitellä aiheita, jotka liittyvät luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä ja hallintaa. Conservation Biology Ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietopohjaa ja käytännön kokemusta käsitellä aiheita, jotka liittyvät luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä ja biologisen monimuotoisuuden hoitoa. Erityisesti se tarjoaa opiskelijoille tietoa ja kokemusta: - Minimoi kielteisiä vaikutuksia kehityksen elinympäristöihin ja ekosysteemien. - Lisätä tietoisuutta asioista ympäröivän luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä kansallisesti ja globaalisti. - On varmistettava, että paikalliset yhteisöt elävät noin suojelualueiden merkitys noudatetaan ja joiden intressit otetaan huomioon kehitettäessä hoitosuunnitelmia suojelualueita. - Integroi suunnittelu ja hallinta biologisen monimuotoisuuden säilyttämistä sekä koulutuksen, soveltavan tieteellisen tutkimuksen ja kestävä kehitys. Ohjelma on merkitystä työn säilyttämisen biologit ja johtajat, kansalaisjärjestöt, konsulttiyritykset ja urakoitsijoiden, kansainvälisten järjestöjen ja avunantajien kanssa. Erityisesti se on suunniteltu säilyttämistä ammattilaisille, jotka haluavat saada virallisen tieteellisen koulutuksen ja opiskelijoiden kanssa ennen akateemisia tutkintoja, jotka haluavat uudelleen kouluttautua uuteen uran biologisen monimuotoisuuden säilyttämistä. Suurin osa valmistuneista ovat palanneet suojelutyötä omissa maissaan, turvattu työllisyys tai suorittavat lisätutkimuksia [-]

MSc Säilyttäminen Ja Kansainvälisen Luonnonvaraisten Eläinten Kauppaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

MSc säilyttämistä ja kansainvälisen Wildlife Trade tarjoaa opiskelijoille tietopohjaa käsitellä kaupan sääntelyn ja hallinnan sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. [+]

Kauppaan sääntelyn ja hallinnoinnin sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. MSc säilyttäminen ja kansainvälisen Wildlife Trade tarjoaa opiskelijoille tietopohjaa käsitellä kaupan sääntelyn ja hallinnan sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Ohjelma antaa tietoa toiminnasta kansainvälistä kauppaa koskeva yleissopimus uhanalaisten lajien luonnonvaraisen eläimistön ja kasviston (CITES) ja miten tämä täydentää muita monenkeskisten ympäristösopimusten. Tämä ohjelma on modulaarinen tutkinto käsittää kuuden kuukauden työselostus, jota seuraa kuuden kuukauden tutkimushanke. Se tarjoaa opiskelijoille tietoa: - Minimoi kielteiset vaikutukset kaupan lajeihin. - Tehostaa sääntely ja markkinoiden edistäviä toimenpiteitä säilyttämistä lajien kauppaa ja käyttöä. - Varmista, että riippuvaisten paikallisyhteisöjen luonnosta saatujen tuotteiden noudatetaan ja joiden intressit otetaan huomioon käsitellessään lajien käyttöön ja suojeluun. - Integroi suunnittelu ja hallinta kansainvälisen kaupan ja biologisen monimuotoisuuden säilyttämistä. Ohjelma on merkitystä työn kansallisen johdon ja tieteellisen viranomaiset, kansainväliset ja kansalliset kansalaisjärjestöt, konsulttiyritykset ja urakoitsijoiden, kansainvälisten järjestöjen ja avunantajien kanssa. [-]

MSc Säilyttäminen Ja Kädellisten Käyttäytymisestä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Sen ytimessä, MSc Arkkipiispan Conservation and Behaviour antaa sinulle foorumi ymmärtämään paitsi käyttäytymistä kädellisten mutta myös ajankohtaisista asioista ja kuumia aiheita kädellisten säilyttämistä ja hoitoa. [+]

Korkea sukupuuttoon hinnat luonnonvaraisten kädellisten, niiden lisääntynyt esiintyminen suojelualueita ympäri maailmaa ja niiden ominainen joustavuus käyttäytymisessä, joka mahdollistaa joidenkin lajien kukoistaa rinnalla ihmisen sukulaiset, tekevät nykyään niiden säilyttäminen etusijalla. Suhde ihmisen ja kädellisten on usein yksi kireästi resurssi kilpailu tilaa, ruokaa ja vettä, jolloin saatiin vakavaan konfliktiin huolenaiheita ja haasteita niiden suojeluun. Miten voimme pohjimmiltaan auttaa estämään ja / tai lieventää nykyisiä suuntauksia ja uhkia kädellisiä? Sen ytimessä, MSc Arkkipiispan Conservation and Behaviour antaa sinulle foorumi ymmärtämään paitsi käyttäytymistä kädellisten mutta myös ajankohtaisista asioista ja kuumia aiheita kädellisten säilyttämistä ja hoitoa. Saat myös tutustuu valikoima käytettyjä menetelmiä tutkimuksessa käyttäytymiseen ekologia kädellisten sekä tutkimus ja seuranta luonnonhaittakorvauksen väestön. Ylimääräinen sarja moduuleja tarjolla olevia DICE Aiheita ovat huolissaan yhteiskuntatieteissä lähestymistapoja säilyttäminen, GIS taidot, suojelualueiden hallintaa, edelleen varustaa sinulle rikas ja monipuolinen työkalupakki ja teoria-pohja jatkaa tulevaa tutkimusta ja / tai ura kädellisten säilyttäminen. Tämä ohjelma tarjoaa yhteistyötä kansainvälisten kansalaisjärjestöjen ympäri maailmaa neotropics Afrikkaan ja Kaakkois-Aasiaan, jossa eläintarhojen eri puolilla Eurooppaa (esimerkiksi Howletts ja Port Lympne eläinpuistot, Kent) ja kädellisten suojelualueet kaikkialla Afrikassa. Arkkipiispan Käyttäytyminen ja säilyttämistä ohjelma kannustaa opiskelijoita: - Hankkia perusteellinen käsitys nykytilasta ja uhkia kädellisten luonnossa. - Kriittisesti sitoutua käytännön ja monitieteinen haasteita, lähestymistapoja ja mitat säilyttäminen kädellisten ja suojelualueiden ulkopuolella. - Osoittaa perehtyneisyyttä erilaisia ​​tekniikoita ja menetelmiä, joiden tarkoituksena on arvioida, valvoa ja puuttua asiaan säilyttämistä koskevat kysymykset kädellisiä. - Ymmärtää nykyinen keskustelu ja haasteita kädellinen säilyttämistä, kunnostamista ja uudelleen. - Osoittaa kykyä opiskella, arvioida ja parantaa yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvointiin ja hallinta kädellisiä vankeudessa. - Arvioimaan kriittisesti ekosysteemipalvelu... [-]

MSc Säilyttäminen Ja Matkailun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä ohjelma korjaa ongelmat implisiittisesti matkailuala, ja biologisen monimuotoisuuden säilyttämistä jotka aiheutuvat siitä. Tämä edellyttää laajaa poikkitieteellistä lähestymistapaa, jossa olemme hyvällä tarjota. [+]

Käsitellään kysymyksiä implisiittisesti matkailualan ja biologisen monimuotoisuuden säilyttämistä jotka aiheutuvat siitä. Matkailu on maailman suurin teollisuudenala ja luontoyrittäjät matkailu on nopeimmin kasvava alan teollisuutta. Siksi on tarpeen varmistaa, että luontomatkailun periaatteita noudattavan kestävän kehityksen, minimoimalla vaikutukset luonnonolosuhteissa, edistää suojelualueiden hoidon ja myös hyödyttää paikallisia ihmisiä. Tämä ohjelma korjaa ongelmat implisiittisesti matkailuala, ja biologisen monimuotoisuuden säilyttämistä jotka aiheutuvat siitä. Tämä edellyttää laajaa poikkitieteellistä lähestymistapaa, jossa olemme hyvällä tarjota. Kaikki opiskelijat sitoutuvat asiaan tutkimushanke, yli viisi kuukautta. Oppilailla on mahdollisuus kehittää omia ideoita tutkimushankkeeseen, tai vaihtoehtoisesti osallistua kansainvälisten suojelu-hanketta, DICE tai jokin sen kanssa. Projekti on kirjoitettu muodossa tutkimuksen julkaisua sijaan pitkä thesis-tyyliin raportin. DICE on aktiivinen kannustaa tehtävänsä valinnassa tutkimusaiheiden jotta ohjelma pysyy aidosti kansainvälinen näkymät ja tieteidenvälistä keskipisteenä. Ohjelma on merkitystä kansalaisjärjestöjen työhön, konsulttiyritysten ja urakoitsijat, matkanjärjestäjät, säilyttäminen johtajat, kansainvälisten järjestöjen ja avunantajien kanssa. Samoin on tärkeää huomata, mitä tämä ohjelma ei ole. Ohjelman nimenomaan ei pyri kattamaan osa matkailualan ja kaupan pitämistä tai kulttuurimatkailun, vaikka monet näistä seikat kuuluvat Kent Business School MSc in Tourism Management. Siksi ohjelma pysyy tukevasti DICE operaation, jonka tavoitteena on luonnon monimuotoisuuden ja paikallisen yhteisön huolenaiheet johtuvat vertaansa vailla kasvun luonnossa ja luontomatkailusta. [-]

MSc Säilyttäminen Projektinhallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä uusi MSc ohjelma nojautuu konservaatioalueella projektinhallinnan kokemusta Durrell Wildlife Conservation Trust, ja pyrkii tarjoamaan ammattilaisten taitoja ja välineitä, joita he tarvitsevat hallita suojeluhankkeita tehokkaasti. [+]

Varustaminen tilintarkastajia taitoja ja välineitä he tarvitsevat hallita suojeluhankkeita tehokkaasti. Hallinta elinympäristöihin ja ekosysteemien yhä hyödyntäen periaatteita ja käytäntöjä muilta aloilta, kuten liike-elämän, markkinoinnin ja henkilöresursseja. Tämä uusi MSc ohjelma nojautuu konservaatioalueella projektinhallinnan kokemusta Durrell Wildlife Conservation Trust, Ja pyrkii tarjoamaan ammattilaisten taitoja ja välineitä he tarvitsevat hallita suojeluhankkeita tehokkaasti. Ohjelma sopii johtajien säilyttämistä hankkeita, jotka haluavat rakentaa nykyisiä taitojaan, tai säilyttämistä harjoittajia, jotka haluavat siirtyä projektinhallinnan rooli. Core moduulit Ytimen moduulit kaikille DICE MSc ohjelmat ovat: - DI884 Tutkimusmenetelmät Luonnontieteiden - DI876 tutkimuksen menetelmiä yhteiskuntatieteisiin - DI998 Väitöskirja projekti - Conservation Plus Conservation Project Management: - DI889 Johtajuus taitoja suojelutoiminnalle [-]

MSc Säilyttämistä Ja Maaseudun Kehittämistä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä ohjelma tutkii asioita taustalla säilyttäminen ja maaseudun kehittämisen keskustelua ja tarjoaa käytännöllisiä ja metodologisia välineitä työskentelevät rajapinnassa säilyttämistä ja maaseudun kehittämistä. [+]

Tarjoaa käytännön ja metodologisia välineitä työskentelevät rajapinnassa säilyttämistä ja maaseudun kehittämistä. Tämä ohjelma tutkii asioita taustalla säilyttäminen ja maaseudun kehittämisen keskustelua ja tarjoaa käytännöllisiä ja metodologisia välineitä työskentelevät rajapinnassa säilyttämistä ja maaseudun kehittämistä. Se täydentää DICE: n nykyisiä master-ohjelmiin Conservation Biology and Conservation ja matkailu, ja painotetaan erityisesti kehitysmaiden asioista. Säilyttäminen ja maaseudun kehittämisen ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoa: - Rakenna aloilla yhteisesti kiinnostavista säilyttäminen ja maaseudun kehittäminen - Toteutetaan oikeuksiin perustuva lähestymistapa säilyttäminen, / - Ilmoita paikan kentällä suunnittelua ja johtamista säilyttämistä ja maaseudun kehittämistä soveltavaa tutkimusta - Hyödynnä erilaisia ​​perus yhteiskuntatieteissä menetelmiä myös kyselytutkimuksilla, kvalitatiiviset haastattelut, kohderyhmät ja yhteisön työpajoja Ohjelma on merkitystä työn kansallisen johdon ja tieteellisen viranomaiset, kansainväliset ja kansalliset kansalaisjärjestöt, konsulttiyritykset ja urakoitsijoiden, kansainvälisten järjestöjen ja avunantajien kanssa. [-]

Maisteri

MA/MSc in Environmental Anthropology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

[+]

[-]

Ota yhteyttä

Marlowe Building

Osoite, 1. rivi School of Anthropology and Conservation, Marlowe Building, The University of Kent
CT2 7NR Canterbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.kent.ac.uk/
Puhelin +44 1227 824689