University of Leeds, Faculty of Biological Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Leedsin yliopisto Bio Sciences on yksi johtavista biotieteiden tiedekuntien Britanniassa, houkuttelee maksamatta Masters opiskelijoita ympäri maailmaa.

Huippututkimusta tukee meidän koulutus ja monialaisuuden on erittäin tärkeää; opiskelijat hyötyvät yhteisvaikutuksia ei vain Britanniassa, mutta akateemiset yhteisöt ympäri maailmaa. Meillä on erittäin elinvoimainen ja dynaaminen ympäristö, valvottuna ja opetuksen huippututkijoita, monia maailmanluokan asiantuntijoita, jotka tuovat uusimmat huippuluokan tutkimusta opiskelijoiden oppimista.

Asemamme joukossa Britannian eliitti biotieteiden tutkimusta vahvistettiin edellisen hallituksen Research Assessment Exercise (RAE) 2008 kun olimme sijalla neljäs ja biologisten tieteiden Isossa-Britanniassa johtava tiedelehti Nature perustuu henkilöstön määrä tuottaa tutkimusta, joka oli " maailman johtava "tai" kansainvälisesti erinomainen ".

Visiomme

Saavuttamaan huippuosaamista koulutukseen ja tutkimukseen, sekä turvata asemansa top 10 biotieteiden tiedekuntien Britanniassa sekä tutkimuksen ja opiskelijoiden kokemuksia.

Jatkaa visiomme olemme tunnistaneet seuraavat painopisteet:

Edistää tulevaisuuden tutkimustoimintaa linjassa "Grand Challenge" alueita translaation biolääketieteen ja kestävyyden saavuttamiseksi kansainvälistä huippututkimusta Upottaminen maailmanluokan opiskelija koulutus kokemus, joka korostaa tutkimuksen johtama opetuksen ja työllistettävyyttä.

Olemme ylpeitä opetuksessa ja olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille parasta opiskelijoiden kokemuksia tutkimus-johtama opetuksen ja erinomaisen akateemista tukea. Olemme johdonmukaisesti toimivat hyvin National Student Survey ja sitoutumisemme opiskelija koulutus on tunnustettu kautta ulkoisia palkintoja opiskelijoiden kautta järjestelmien, kuten luonnontieteen alalla ja teknisellä (SET) palkinnot ja henkilöstölle National Lehtori palkintoja.

Merkittävät investoinnit infrastruktuuria edistää meidän dynaaminen ja elinvoimainen tutkimusympäristö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet eturivin tutkimuksen keskittyi keskeisillä aloilla. Näitä ovat maatalous, eläinten ja kasvien tieteet, ekologia ja evoluutio, kalvo biologia, sydän-tutkimus, urheilu ja liikunta tieteen, rakenteelliset molekyylibiologian, immunologian, virologian, mikrobiologian, neurotieteiden ja kudosteknologian.

RAE 2008 palaute totesi, että "lähes kaikki tuotokset arvioitiin olevan kansainvälisesti tunnustettu, ja monet (60%) on kansainvälisesti erinomainen tai maailman johtava" laatua.

Tutkimuksemme avustus portfolio on peräisin eri lähteistä, mukaan lukien hyväntekeväisyysjärjestöjen, toimikuntien, Euroopan unionin ja teollisuus.

Tuomme yhteen ihmisiä hallinnon, yritysten, terveydenhuollon ja akateemisen hyödyttää laajempaan yhteiskuntaan; tämä on auttanut luomaan yli 20 onnistunutta spin-off kaupallisten yhtiöiden.

Miksi valita opiskella biotieteiden at Leeds?

Kurssit tarjoavat:

jännittäviä nykyaikaista aiheita alueilla ihmisten sairauksien, bioinformatiikka, biotekniikka ja kasvien tiede Opetuksen toimittama huippututkijoita, monia maailmanluokan asiantuntijoita, jotka tuovat uusimmat huippututkimusta niiden opetusta ja siksi oppimisen erinomaiset urakehitysmahdollisuudet kanssa suorittaneet siirtyvät osaksi laaja valikoima jännittäviä ja haastavia uran koulutusta yleisen tutkimuksen taitoja, kuten tieteelliseen kirjoittamiseen, grafiikan ja tietojen esittäminen, bioetiikan, bioenterprise ja immateriaalioikeudet mahdollisuuksia työskennellä huippuluokan aiheista johtavien tutkijoiden aikana tutkimushankkeen mahdollisuuden yhdistää teoreettinen tieteenalojen kanssa "hands-on" käytännön laboratorio taitoja pääsy ensimmäisen luokan opetus-ja tutkimuslaitoksia mahdollisuus opiskella tiedekunta sijoittui neljäs Britanniassa tutkimukseen biotieteiden johtavien tiedelehti "Nature", joka perustuu henkilöstöä tuottaa tutkimusta, joka oli "maailman johtava" tai "kansainvälisesti erinomainen" pääsy kansainvälisille puhujia ympäri maailmaa osallistumalla tiedekunnan tutkimus seminaarissa ohjelmat mahdollisuudet saada vahvan työnantaja yhteydet tukevat meidän työnantajan sitoutumista henkilötiedot, myös säännöllinen puhujia teollisuuden, hallinnon ja tieteellisissä järjestöissä. joustavasti yksilöllisiin tarpeisiin erinomainen kehittymismahdollisuudet myös meidän erottuva Leeds for Life järjestelmän hyvät valmiudet tutkimus tutkinto jäsenyys yksi tärkeimmistä keskuksista jatko opetusta maassa, jossa noin 7800 jatko-opiskelijoita eri puolilta Britanniassa ja toinen 100 maassa kaikki palvelut ja elämäntapa mahdollisuuksia suurten kansainvälisten yliopistojen
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc Biotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Leeds

Meidän MSc Biotekniikka on monitieteinen ja hyödyntää moduulit teknillisessä ja Centre for Molecular Nanoscience. Ohjelma yhdistää biologisten tieteiden geenitekniikan tarjota koulutusta nykyaikaisen bioteknologian alalla. [+]

Bioteknologia on nopeasti muuttuvalla alalla, joka vaatii korkeasti koulutettuja henkilöitä, jotka pystyvät työskentelemään innovatiivisesti eri tieteenalojen biologisten tieteiden, tekniikan ja kemia. Meidän MSc Biotekniikka on monitieteinen ja hyödyntää moduulit teknillisessä ja Centre for Molecular Nanoscience. Ohjelma yhdistää biologisten tieteiden geenitekniikan tarjota koulutusta nykyaikaisen bioteknologian alalla. Erityisesti se keskittyy biotekniikan sovelluksista lääketieteessä ja maataloudessa. Kurssi alkaa tekniikkaa tukevien valmistaa farmaseuttisia proteiineja, rakenne lääkealan tehdasteollisuuden ja miten huumeiden vuorovaikutuksessa kehon. Yhdistettynä tämä on moduulin molekyylidiagnostiikka, lääkkeiden annostelu ja Therapies kattaa; biosensori suunnittelu, molekyylidiagnoositekniikoiden lähestymistapoja ja seuraavan sukupolven lääkkeiden ja hoitojen. Opiskelijat sitten siirtyä opiskelemaan joko yksi tai kaksi aluetta seuraavista kolmesta aihealueista: Tissue Engineering keskittyy "toiminnallinen" engineering sidekudosta, sydämen venttiilit ja epiteeleissä Ihmisen toksikologia mahdollisuuden opiskella joko ympäristö toksikologian, tai toksikologisten menetelmien, mukaan lukien tietokoneiden käyttö ennustaa kemiallisen biotransformaatio ja myrkyllisyys Kasvibioteknologia Aiheita ovat esimerkiksi tekniikan kasvien tuotantoa varten uusia tuotteita, ja kehitys sietävän kasvilajikkeita Tämä ohjelma sopii opiskelijoille, jotka haluavat tulla työllisyyden bio-ja lääketeollisuuden sekä niille, jotka haluavat siirtyä ylemmälle tutkimuksen tutkinto (PhD). Kurssin rakenne MSc Biotekniikka erikoisala koostuu perusrahoituksesta tutkijakoulutuksen moduulit on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille tarvittavaa asiantuntemusta työskennellä huippuluokan modernin bioteknologian alalla, mukaan lukien tutkimuksen suunnittelun harjoituksia, menetelmiä taustalla nykyaikainen bioteknologia ja laajennettu käytännön projekti tarjoaa käytännön käytännön kokemus yhdistelmä-DNA-tekniikoita. Lisätään tähän on itsenäinen tutkimushanke bioteknologian alalla, jonka kautta opiskelijat saavat huomattavaa kohteena erityiskoulutusta. Specialist biotekniikka opetti moduulit muodostavat loput osa ohjelmaa. Ohjelma on kokopäiväistä ja kestää 12 kuukautta, ja opetustoiminta jakautuu kolmeen osaan: Syys-joulukuu (opetti moduulit mukaan lukien proteiini laboratorio-hanke) Tammi-maaliskuussa (opetti moduuleja ja tutkimushanke ehdotus) Huhti-syyskuussa (riippumaton laboratorio-perustuva... [-]

Msc Biotieteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Leeds

Meidän laajapohjainen MSc biotieteiden kurssi tarjoaa erinomaista koulutusta opiskelijoille, jotka haluavat kehittää laaja tieteellinen lähtökohta rakentaa tulevalle uralleen. Tämä tutkinto voit valita moduulit eri opetti moduulit mukaan lukien ne, jotka liittyvät eri asiantuntija tarjoamista vaihtoehdoista. Tämä tarkoittaa, että voit opiskella niitä moduuleja, jotka kiinnostavat sinua eniten ja vastaavat urasi toiveita. [+]

Kurssin rakenne Meidän laajapohjainen MSc biotieteiden kurssi tarjoaa erinomaista koulutusta opiskelijoille, jotka haluavat kehittää laaja tieteellinen lähtökohta rakentaa tulevalle uralleen. Tämä tutkinto voit valita moduulit eri opetti moduulit mukaan lukien ne, jotka liittyvät eri asiantuntija tarjoamista vaihtoehdoista. Tämä tarkoittaa, että voit opiskella niitä moduuleja, jotka kiinnostavat sinua eniten ja vastaavat urasi toiveita. Tämä ohjelma koostuu perusrahoituksesta tutkijakoulutuksen moduulit on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille tarvittavaa asiantuntemusta työskennellä huippuluokan modernin biotieteiden alalla, mukaan lukien tutkimuksen suunnittelun harjoituksia, menetelmiä taustalla nykyaikainen biotieteiden ja laajennettu käytännön projekti tarjoaa käytännön käytännön kokemusta molekyylibiologian tekniikoita. Lisätään tähän on itsenäinen tutkimushanke alueella liittyen kurssin vaihtoehtoja. Asiantuntija opetti moduulit muodostavat loput osa ohjelmaa ja opiskelijat voivat valita monenlaisia ​​moduulit (lueteltu alla). Kurssi on kokopäiväistä ja kestää 12 kuukautta opetustoimintaa jaettu 3 osaan: Syys-joulukuu (opetti moduulit mukaan lukien proteiini laboratorio-hanke) Tammi-maaliskuussa (opetti moduuleja ja tutkimushanke ehdotus) Huhti-syyskuussa (riippumaton laboratorio-perustuva tutkimushanke) Onko kurssin lähinnä käytännön tai teoreettista? Kurssi yhdistelee teoreettisia opintoja käytännön taitojen opettaminen. 100 krediittejä yhteensä 180 opintopistettä, että opiskelet on käytännöllinen perustuu moduuleihin, joten ohjelma antaa sinulle huomattavia koulutusta käytännön menetelmiä ja tekniikoita käytetään nykyisin edistää biologisten tieteiden. Tämä on kautta 15 luotto laboratorio-pohjainen mini-hankkeeseen ja 85 luotto laboratorio-pohjainen riippumaton tutkimushanke kärjessä liittyvästä aiheesta kurssin vaihtoehtoja. Meidän opetus-ja arviointimenetelmiä tarkoituksena on kehittää tutkijoille, jotka pystyvät ajattelemaan itsenäisesti, ratkaista ongelmia, kommunikoimaan tehokkaasti ja osoittaa korkean tason käytännön valmiudet. Biotieteiden Työpaikat Vahva tutkimus-elementti yhdistettynä asiantuntija ja yleisiä taitoja koulutusta jatko Bioscience astetta varustaa valmistuneista varten monenlaisia ​​uran ja on kansainvälisesti tunnustettu. Huomattava osa valmistuneista sitoutuvat tohtoreita joko Leedsin tai muualla, kun... [-]

Msc Kasvien Ja Biotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Leeds

Meidän MSc Plant Science and Biotechnology tutkinto antaa koulutusta Modernien molekyyli näkökohdat ja kasvien tieteen ja sopii joko niille, jotka ovat tehneet enemmän organismi-pohjainen kasvibiologiaa suorittaville tutkinto tai niitä ei-kasvin biotieteiden tausta, jotka haluavat hankkia tietoa ja asiantuntemusta tällä alalla. Opettamistapoja tutkimus aktiivisia tutkijoita Leedsin yliopiston "Centre for Plant Sciences ja on usein linjassa heidän erikoisosaamisensa. [+]

Vuonna viimeisten 10-15 vuoden tutkimus kasvitieteitä on mullistanut uusien välineiden ja tekniikoiden joiden ansiosta ennennäkemättömän edistystä tutkimuksessa kasvien biologia. Näitä ovat genomiteknologioita, jotka antavat pääsyn salaisuudet kasvigenomeihin, uusia tekniikoita opiskeluun sääntelyn geenien ja toimintaa ja lokalisointi proteiinien. Hyväksynyt kansainvälisen kasvi tiedeyhteisö mallin lajeja, kuten Arabidopsis thaliana (thale krassi) ja riisiä on johtanut massiivinen laajentuminen ymmärrystämme kasvien kehitystä ja miten kasvit vuorovaikutuksessa ja vastata ympäristön. Tämä tieto on yhä enemmän sovellettu monipuolisesti viljelykasvin ja lääkekasveja, jossa se voi edistää kestävien ratkaisujen elintarvikkeiden, raaka-aineiden, uusia kemikaaleja ja polttoainetta. Meidän MSc Plant Science and Biotechnology tutkinto antaa koulutusta Modernien molekyyli näkökohdat ja kasvien tieteen ja sopii joko niille, jotka ovat tehneet enemmän organismi-pohjainen kasvibiologiaa suorittaville tutkinto tai niitä ei-kasvin biotieteiden tausta, jotka haluavat hankkia tietoa ja asiantuntemusta tällä alalla. Opettamistapoja tutkimus aktiivisia tutkijoita Leedsin yliopiston "Centre for Plant Sciences ja on usein linjassa heidän erikoisosaamisensa. Valmistuneet ovat monia mahdollisia urapolkuja heille avoinna aina akateemisen tai teollisuuden tutkimus, työn kautta alalla tiedepolitiikan ja hallituksen, opetus-tai työskentelevät kansalaisjärjestöt (NGO). Kurssin rakenne MSc Plant Science and Biotechnology Ohjelma koostuu ytimen tutkijakoulutuksen moduulit on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille tarvittavaa asiantuntemusta työskennellä huippuluokan moderni tehdas ja biotekniikan alalla, mukaan lukien tutkimuksen suunnittelun harjoituksia, menetelmiä taustalla nykyaikainen biotieteiden ja laajennettu käytännön projekti tarjoaa käytännön käytännön kokemusta molekyylibiologian tekniikoita. Lisätään tähän on itsenäinen tutkimushanke alueen kasvi ja biotekniikan jotka tarjoavat merkittäviä kohteena erityiskoulutusta. Specialist kasvien ja biotekniikan opetti moduulit muodostavat muun ohjelman. Ohjelma on kokopäiväistä ja kestää 12 kuukautta, ja opetustoiminta jakautuu kolmeen osaan: Syys-joulukuu (opetti moduulit mukaan lukien proteiini laboratorio-hanke)... [-]