University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meidän tiedekunnan Engineering on suurin Skotlannissa. Olemme myös yksi suurimmista, parhaiten varustettu tekniikan tiedekuntien Britanniassa.

Olemme koti yli 5000 opiskelijaa 100 maasta. Voit opiskella missään meidän kahdeksan maailman johtavia yksiköt.

Meidän vaikuttava valikoima yli 40 perustutkintoa, jatko ja ammatillisen kehityksen kurssit tarjoavat sinulle insinöörikoulutuksen sopii tarpeisiisi.

Henkilökuntamme ja opiskelijoiden tehdä tutkimusta, joka tekee todellista vaikutusta, toimittamalla ratkaisuja moniin maailmanlaajuisiin haasteisiin, jotka kohtaavat yhteiskunnassa tänään.

Jos olet tosissaan uraa tekniikan, Strathclyden on paikka olla.

Miksi valita Strathclyde koneenrakennukseen

Voit tulla Chartered Engineer

Kaikki perustutkintoa Engineering ohjelmat ovat täysin akkreditoitu ammatillinen Engineering instituutioiden. Tämä mahdollistaa valmistuneista ole tukikelpoisia Chartered Engineer tila. Monet jatkotutkintojen myös akkreditoitu.

Olemme monenlaisia ​​tekniikan kursseja

Tarjoamme yli 40 peruskurssit, jotka kattavat monenlaisia ​​tieteenaloja. Meidän jatko tietenkin salkun on myös yli 40 kurssia ja on yksi suurimmista Britanniassa. Voit opiskella myös opettanut yhdessä meidän kahdeksan osastojen:

arkkitehtuuri Biomedical Engineering Chemical & Process Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil ja ympäristötekniikka & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Suunnittelu, valmistus & Engineering Management Electronic & Electrical Engineering Mechanical & Aerospace Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval arkkitehtuuri valtameri ja laivakonetekniikan & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Voimme auttaa sinua saavuttamaan työllisyyden tavoitteet

Vahva teollisuus yhteydet varmistetaan, että lähes 90% valmistuneista ovat kokopäiväistä työpaikkaa tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmistuvien.

Tarjoamme laajan valikoiman stipendejä

Olemme yksi suurimmista salkkujen apurahat tarjolla minkään rakennustekniikan tiedekunta Britanniassa.

Sinulle hyötyä meidän huippututkimusta

Olemme yksi suurimmista tutkimusta salkkuja Isossa-Britanniassa £ 85 miljoonaa - ja kasvava.

Kolme meidän yksiköiden ykköseksi Skotlannissa tutkimukseen virta. Seitsemän kahdeksasta osastojen listalla 10 parhaan Britanniassa tutkimuksen teho (REF 2014).

Katsomaan meidän tutkimusta.

Olemme vahvat yhteydet teollisuuden

Meidän opiskelijat ovat usein annetaan mahdollisuus työskennellä todellisten alan haasteista. Nämä ovat muodoltaan hankkeiden määrittämä ulkopuolisten yritysten.

Meidän opiskelijat hyötyvät ainutlaatuisen vuosittainen rekrytointi ja verkottuminen illallinen, "Gala". Lähes 50 jatko rekrytointi yrityksiä osallistumaan illalliselle.

Olemme numero yksi Skotlannin yliopistojen meidän Knowledge Transfer Partnership suorituskykyä. Olemme kärkikolmikkoon Britanniassa.

Strathclyde on seitsemäs liigassa yritystoiminnan yliopistoissa Britanniassa. Olemme syntyy yli 40 spin-out yrityksestä. Meiltä löydät myös yli 160 patenttia ja lisenssisopimukset. Nämä ovat luoneet yli € 56M rojaltituloissa.

Olemme maailmanluokan mukavuuksilla

Olemme äskettäin valmistunut 40 miljoonaa puntaa investointiohjelman Engineering tilat ja tukirakenteita. Opiskelijana sinulla on pääsy state-of-the-art laitteet ja työtiloja.

Lue lisää tilamme.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso MSc » Katso Maisteri »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSC / PGDip / Pgcert Biofluid Mekaniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämä juuri käynnistetty maisterikurssin on ensimmäinen vuoden opetti kurssi omistettu Biofluid Mechanics. Se kattaa monenlaisia ​​monitieteisiä koulutusta kinematiikka ja dynamiikka nesteiden liittyvien biologisten järjestelmien, lääketiede, sydän laitteita, numeerinen mallintaminen ja virtauslaskenta. [+]

Miksi tämä kurssi?

Biofluid Mechanics koskee suunnittelu, matemaattiset ja fysikaaliset perusteet nesteiden ratkaista monimutkainen ja monitahoinen ongelmia, pääasiassa biologian ja lääketieteen, mutta myös ilmailu- ja robotiikka.

Tämä juuri käynnistetty maisterikurssin on ensimmäinen vuoden opetti kurssi omistettu Biofluid Mechanics. Se kattaa monenlaisia ​​monitieteisiä koulutusta kinematiikka ja dynamiikka nesteiden liittyvien biologisten järjestelmien, lääketiede, sydän laitteita, numeerinen mallintaminen ja virtauslaskenta.

Yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden johtaa seuraavan sukupolven korkeasti koulutettujen jatko jotka muodostavat uuden mallin maailmanlaajuinen korkeakouluille - maailmanluokan tutkimustietoa, teollisuus - erittäin kilpailukykyinen osaamiseen molemmilla biolääketieteen ja virtaustekniikan, ja yhteiskunnalle - parempaa koulutusta työskennellä lääkäreille.... [-]


MSC / PGDip / Pgcert In Kaupunkisuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Kurssi on tarkoitettu ammattilaisille ja opiskelijoille parantaa ymmärrystä kaupunkia monimutkaisena ja dynaaminen järjestelmä. Vaikka teidän painopiste on kaavoituksen ja suunnittelun kaupunkien tilojen ja rakennusten eri vaikuttavia tekijöitä, jotka vaikuttavat muoto harkitaan myös ... [+]

MSc / PGDip / PgCert in Urban Design

Viimeaikaiset tiedot ja ennusteita tulevasta kaupungistuva tekevät kaupungeista yleisimpiä elinympäristön tulevaisuuden.

Millaista elämää se tulee olemaan seitsemän miljardia ihmistä, jotka elävät olemassa olevat tai kehittyvistä kaupungeista? Kaupungit pitää valtavat, mutta samalla ovat stressinlähteet, eriarvoisuuden ja saastumista. Pyrimme parantamaan kaupunkien tukemaan paremmin täyttää ja erilaisia ​​elämäntapoja.

Urban suunnittelu on tärkeä rooli päätettäessä sekä nykyisten ja tulevien muoto kaupungeissa. Vastuu kehittämisestä ja johtamisesta kaupunkien fokusoituvat jaettu.

Kurssi on tarkoitettu ammattilaisille ja opiskelijoille parantaa ymmärrystä kaupunkia monimutkaisena ja dynaaminen järjestelmä.... [-]


MSC / PGDip / Pgcert Mekatroniikka-automaation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa sinulle laajan johdannon ongelmia, joita sekä tekniikat kehittää edistyneitä mekatroniset tuotteita ja automaatiojärjestelmät. Mekatroniikka ja automaatio on tulossa yhä tärkeämpi kurinalaisuutta nykypäivän digitaaliseen yhteiskuntaan. Uusia tuotteita on suunniteltu soveltamalla mekatronisiin periaatteita. Kuluttajat ja yhteiskunta ovat hyötyneet valtavasti näiden uusien älykkäiden tuotteiden ... [+]

MSc / PGDip / PgCert Mekatroniikka & Automation

Tämä kurssi tarjoaa sinulle laajan johdannon ongelmia, joita sekä tekniikat kehittää edistyneitä mekatroniset tuotteita ja automaatiojärjestelmät.

Mekatroniikka ja automaatio on tulossa yhä tärkeämpi kurinalaisuutta nykypäivän digitaaliseen yhteiskuntaan. Uusia tuotteita on suunniteltu soveltamalla mekatronisiin periaatteita. Kuluttajat ja yhteiskunta ovat hyötyneet valtavasti näiden uusien älykkäiden tuotteiden, jotka sisältävät:

uusin matkapuhelinten kanssa mekatronisten ominaisuuksia Älykäs robotti pölynimurit älykäs pyörätuolit

Tämä kurssi valmentaa sinua:

lyijy mekatroniset ja automaation tuotekehitys edistää tiimiläiset tulevaisuuden mekatronisten tuotekehitykseen tarjota asiantuntemusta mekatroniikan "asiantuntijoita" ... [-]

MSC / PGDip / Pgcert Toiminnanohjauksen Tekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Toiminnanohjaus on kriittinen onnistumisen tuottaa asiakastyytyväisyyttä. Tämä kurssi antaa sinulle teorioita, käsitteitä ja työkaluja pystyä analysoimaan ja toteuttamaan ratkaisuja toiminnanohjauksen kysymyksiä konetekniikka ympäristö. Tulet saamaan syvällistä ymmärrystä operatiivisiin liittyvät kysymykset konepajateollisuudelle ympäri maailman. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon, jotka haluavat laajentaa asiantuntemusta ... [+]

MSc / PGDip / PgCert Operations Management in Engineering

Toiminnanohjaus on kriittinen onnistumisen tuottaa asiakastyytyväisyyttä.

Tämä kurssi antaa sinulle teorioita, käsitteitä ja työkaluja pystyä analysoimaan ja toteuttamaan ratkaisuja toiminnanohjauksen kysymyksiä konetekniikka ympäristö.

Tulet saamaan syvällistä ymmärrystä operatiivisiin liittyvät kysymykset konepajateollisuudelle ympäri maailman.

Kurssi on tarkoitettu tutkinnon, jotka haluavat laajentaa asiantuntemusta teknologian perustutkintoa astetta, tai jotka haluavat työskennellä konepajateollisuuden.

Voit opiskella

Kurssi keskittyy laajempiin strategisiin ja maailmanlaajuisia kysymyksiä, joita teknisiä järjestöjä. Se tutkii käyttö ja soveltaminen tekniikoita, jotka mahdollistavat toiminnan tehokkuutta. Lopullinen keskitytään toiminnallisin.... [-]


MSC / PGDip / Pgcert Valmistusalan: Teknologia Ja Järjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Kurssi on tarkoitettu henkilökunnan ja opiskelijoille, jotka on kokemusta tuotanto-, valmistus-, mekaaninen, tuotesuunnittelua, materiaalien, valmistuksen hallinta, tai merkityksellisiä liiketoiminnan ja jotka haluavat edelleen niiden valmistuksen tietojaan ja taitojaan ... [+]

MSc / PGDip / PgCert in Advanced Manufacturing: Tekniikka & Systems

Kurssi on tarkoitettu henkilökunnan ja opiskelijoille, jotka on kokemusta tuotanto-, valmistus-, mekaaninen, tuotesuunnittelua, materiaalien, valmistuksen hallinta, tai merkityksellisiä liiketoiminnan ja jotka haluavat edelleen niiden valmistuksen tietojaan ja taitojaan.

On rajoitettu määrä rahoitettujen paikkoja (palkkiot + £ 3000 apuraha) ohjelmaan käytettävissä opiskelijoille kotiin asema maksuja varten (Skotlannissa ja EU). Koska nämä jaetaan ensin tullutta palvellaan ensin perusteella hakijoita kehotetaan soveltamaan mahdollisimman varhain. Manufacturing on edelleen keskeinen teollisuuden maailmanlaajuisesti. Vaikka huoli siitä, että työmahdollisuuksia valmistuneet ovat vähentäneet, merkittävä määrä työnantajat ovat ilmaisseet erityisiä rekrytointivaikeuksia puutteen vuoksi tutkintojen ja osaamisen.... [-]


MSC / PGDip Laivojen, Offshore-rakenteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Kurssi on kehitetty vastauksena kysyntään suunnittelijoille, jotka voivat suunnitella ja arvioida uusien laivojen ja offshore-rakenteita. Tämä ohjelma on suunniteltu jatko insinöörejä laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien tieteenalojen. Sinulta käyttöön murtolujuuden, väsymys ja muotoilukonsepteja rakennekomponentit laivojen ja offshore kelluvia järjestelmiä. Voit myös saada ... [+]

MSc / PGDip Ship & Offshore Structures

Kurssi on kehitetty vastauksena kysyntään suunnittelijoille, jotka voivat suunnitella ja arvioida uusien laivojen ja offshore-rakenteita.

Tämä ohjelma on suunniteltu jatko insinöörejä laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien tieteenalojen.

Sinulta käyttöön murtolujuuden, väsymys ja muotoilukonsepteja rakennekomponentit laivojen ja offshore kelluvia järjestelmiä. Voit myös saada tietoa materiaalin käyttäytymisestä sekä vaikuttavia tekijöitä dynaamiseen käyttäytymiseen avomerilaitoksia.

Department of Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), johtava toimielin Skotlannissa tarjoaa erinomaisen opetuksen ja tutkimuksen tilat Naval Architecture, Ocean ja Marine Engineering, joka laajenee uramahdollisuuksia laivanrakennustaito, meri-, öljyn ja kaasuteollisuudessa.... [-]


MSC / PGDip Offshore Kelluva Järjestelmissä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämä ohjelma on jatko-insinöörien laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien alojen, jotka haluavat jatkaa uraansa offshore engineering. Se tarjoaa sinulle käytännön tietoa offshore kelluvia järjestelmiä. Sinun katsoa heidän käsityksiään, suunnittelu ja asennus. Voit myös saada hyvän perustan matemaattisten ja tekniikan perusteet. Maailman laajuinen search for ... [+]

MSc / PGDip Offshore Floating Systems

Tämä ohjelma on jatko-insinöörien laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien alojen, jotka haluavat jatkaa uraansa offshore engineering.

Se tarjoaa sinulle käytännön tietoa offshore kelluvia järjestelmiä. Sinun katsoa heidän käsityksiään, suunnittelu ja asennus. Voit myös saada hyvän perustan matemaattisten ja tekniikan perusteet.

Kanssa maailmanlaajuinen etsintä öljyn ja kaasun siirtymässä yhä vihamielinen alueet merelle ja syvä ja ultra-syvänmeren, kelluvat järjestelmät ovat tulossa laajemmin käytetty. Floating on suunniteltava ja rakennettava kestämään ankarissa ympäristöissä innovatiivisia menetelmiä ja tekniikoita tulla hyväksytyiksi kehittää vankka sekä taloudellisesti tehokasta ja turvallista rakenteita. Näihin haasteisiin, huoli ympäristöstä on yhä tärkeämpää.... [-]


MSC / PGDip Vuonna Laivanrakennus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämän ohjelman avulla insinöörejä tai jotka tulevat tieteenaloja erikoistua tai muuntaa, laivanrakennus. Laivanrakennus liittyy järjestelmät ja laitteet laivalla meren ajoneuvot ... [+]

MSc / PGDip Marine Engineering

Tämän ohjelman avulla insinöörejä tai jotka tulevat tieteenaloja erikoistua tai muuntaa, laivanrakennus.

Laivanrakennus liittyy järjestelmät ja laitteet laivalla meren ajoneuvot:

muotoilu rakentaminen asennus tuki

On erityistä huomiota käyttövoima ja valvontajärjestelmiä.

Korkea hyötysuhde ja vähäiset ympäristövaikutukset merimoottorien ovat keskeisiä tekijöitä varmistettaessa taloudellisen toiminnan ja ympäristönsuojelun meriliikenteen. Tällä on merkittäviä vaikutuksia sekä taloudellisen menestyksen ja ympäristövaikutuksia.

Department of Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), johtava toimielin Skotlannissa tarjoaa erinomaiset opetus- ja tutkimuslaitoksia laivanrakennustaito, meri ja laivanrakennus, joka laajenee uramahdollisuuksia laivanrakennustaito, meri-, öljyn ja kaasuteollisuudessa.... [-]


MSc Advanced Sähkövoimatekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämä on Britannian ensimmäinen kahden vuoden kokopäiväinen MSc in Advanced Electrical Power Engineering. Ollakseen tehokas koneellinen insinööri sinun on hyvä tuntemus perustana teknologioiden ja käyttäjä ja sovelluksen vaatimuksiin. Tarvitset myös vankka ymmärrys liiketoiminnan ja sääntely-ympäristön että kansalliset ja monikansalliset voima ja hyödyllisyys yhtiöiden on toimittava alueella. Kurssi yhdistää kehittyneen asiantuntemustaan ​​kaikilla sähkö ... [+]

MSc Advanced Electrical Power Engineering

Tämä on Britannian ensimmäinen kahden vuoden kokopäiväinen MSc in Advanced Electrical Power Engineering.

Ollakseen tehokas koneellinen insinööri sinun on hyvä tuntemus perustana teknologioiden ja käyttäjä ja sovelluksen vaatimuksiin. Tarvitset myös vankka ymmärrys liiketoiminnan ja sääntely-ympäristön että kansalliset ja monikansalliset voima ja hyödyllisyys yhtiöiden on toimittava alueella.

Kurssi yhdistää kehittynyttä osaamista kaikilla sähköenergian ja järjestelmät, täydentävät opinnot sähkömarkkinoilla ja sähköjärjestelmiä taloustieteen.

Kurssi on suunniteltu tarjoamaan jatkokoulutusta tarvitset uran dynaaminen teho ja energia-aloilla.... [-]


MSc Design Engineering with Product Development

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

[+]

Hakijoiden on pitää CEng akkreditoitu Beng / BSc (Hons) perustutkintoa ensimmäisen asteen noudattamaan täysin CEng rekisteröintivaatimuksia.

Ensimmäisen tai toisen luokan Saavutukset tutkinto tai vastaava, joka asiaan tekniikan, teknologian tai tieteen kurinalaisuutta.

[-]

MSc Globaali Innovaatiojohtamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow Tanska Aalborg Saksa Hampuri + 4 lisää

Ohjelma on jaettu neljään lukukauteen yli kaksi vuotta. Sinun viettää ensimmäistä vuotta Strathclyde. Tulet saamaan käytännön kokemusta työskentelystä sisällä globaalisti hajautettujen tiimien ja teollisen asiakkaan. Vuoden alkupuoliskolla vuosi 2, voit joko toteuttaa perusteellisen tutkimuksen innovaatiojohtamisen Saksassa tai teollista työharjoitteluun Tanskassa. Lopullisessa lukukauden voit ottaa opinnäytetyö. Tämä valvoo Vuosi 2 vastaanottavan oppilaitoksen ... [+]

MSc in Global Innovation Management

MSc in Global Innovation Management on ainutlaatuinen kaksivuotinen ohjelma. Se tarjosi yhdessä:

University of Strathclyde Aalborg University (Tanska) Hampurin teknillinen yliopisto (Saksa)

Sinulla on mahdollisuus opiskella kahta yliopistojen. Kurssi keskittyy uusiin haasteisiin innovatiivisten monikansallisia ja tarjoaa sinulle:

käytännöllinen ja globaalin näkökulman innovaatiojohtamisen taidot sovellettavat suurempien monikansallisten organisaatioiden ja pienten yritysten

laajempi näköala Innovation Management lukien:

teknologian hallinta tutkimus ja kehitys tuotteen / palvelun kehittämiseen lisääntynyt tutkimuskapasiteettia Voit opiskella ... [-]

MSc In Environmental Engineering

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Piirre tämän kurssin on sen erittäin ajankohtainen luonne. Glasgow on meneillään laaja kaupunkialueiden elvyttämiseen. Tämä sisältyi rakennus maalla, joka on saastunut aikaisemmin. Sinulla on haastava "reaalimaailmassa" kysymyksiä opiskelemaan lähellä University. Tämä MSc tarjoaa tietoa ja taitoja eväät uran joko ympäristö- tekniikan tai tieteen ... [+]

MSc Environmental Engineering

Läheisesti teollisuuden vaatimuksiin, tämä kurssi tarpeita:

kaupunkien elvyttämistä ympäristönsuojelu infrastruktuuri sijoitussalkkujen Skotlannissa ja maailmanlaajuisesti

Piirre tämän kurssin on sen erittäin ajankohtainen luonne. Glasgow on meneillään laaja kaupunkialueiden elvyttämiseen. Tämä sisältyi rakennus maalla, joka on saastunut aikaisemmin. Sinulla on haastava "reaalimaailmassa" kysymyksiä opiskelemaan lähellä University.

Tämä MSc tarjoaa tietoa ja taitoja eväät uran joko ympäristö- tekniikan tai tieteen.

Voit opiskella

Sinun seurata opetussuunnitelmaa viisi ydin luokkaa ja useita valinnaisia ​​luokkia. Jokainen luokka on opettanut kahdesta kolmeen tuntia viikossa yli kahdeksan 12 viikkoon.... [-]


MSc Insinöörin (lisävarusteena Erikoislääkärin Virtoja)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin laajan konepajateollisuudelle. Koska Masters opiskelija, saat asiantuntija ja yleiset taidot tarpeen johtaa tulevaa kehitystä. Tämä yhden vuoden diplomi insinöörin sopii tutkinnon taustalla mitään kuria vesirakentamisen. Hakijat, joilla tutkinnon ympäristötekniikan, geotieteet, matematiikan, fysiikan ja konetekniikan voidaan myös katsoa ... [+]

MSc Civil Engineering (lisävarusteena erikoislääkärin virtoja)

Engineering valmistuneet ovat suuren kysynnän värväämisestä yritysten maailmanlaajuisesti.

Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin laajan konepajateollisuudelle. Koska Masters opiskelija, saat asiantuntija ja yleiset taidot tarpeen johtaa tulevaa kehitystä.

Tämä yhden vuoden diplomi insinöörin sopii tutkinnon taustalla mitään kuria vesirakentamisen. Hakijat, joilla tutkinnon ympäristötekniikan, geotieteet, matematiikan, fysiikan ja konetekniikan voidaan myös harkita.

Voit siirtyä kanssa MSc in Civil Engineering tai halutessaan seurata erikoislääkärin nimeltä stream:

Civil Engineering Rakennustekniikan ja projektinhallinta Civil Engineering Geotekniset ja projektinhallinta Civil Engineering Geoenvironmental Engineering & Project Management Voit opiskella ... [-]

Msc Kehittynyt Koneenrakennus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 36 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Tämä kurssi on akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers (IMechE) ja tarjoaa reitin voit saavuttaa Chartered Engineer tila. [+]

[-]

MSc Laivojen, Offshore-teknologiaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow Saksa Hampuri + 2 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu jatko insinöörejä laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien tieteenalojen, jotka haluavat hankkia kehittynyttä osaamista laaja aiheista laivojen ja offshore-teknologiaa. Kaksivuotinen kurssi on tarjottu yhdessä Hamburg University of Technology (TUHH) Saksassa. Vuosi 1 valmistuu Strathclyde sekä Vuosi 2 Hampurissa. Sopimus tehdään nimissä molempien yliopistojen ... [+]

Miksi tämä kurssi?

Tämä ohjelma on suunniteltu jatko insinöörejä laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien tieteenalojen, jotka haluavat hankkia kehittynyttä osaamista laaja aiheista laivojen ja offshore-teknologiaa.

Tämä kahden vuoden kurssi tarjotaan yhdessä Hamburg University of Technology (TUHH) Saksassa. Vuosi 1 valmistuu Strathclyde sekä Vuosi 2 Hampurissa. Sopimus tehdään nimissä molemmista yliopistoista.

Laitteet

Meillä on erinomaiset opetustilat yliopistossa Strathclyde lukien:

Catalina - meidän osastojen kilpa jahti Kelvin Hydrodynamics Lab - suurin alus-mallin kokeilu tankki millään UK yliopistossa Hinaus / aalto tankki yksinomaan opetustarkoituksiin Merimoottorien laboratorio Vetypolttokenno laboratorio Huippuluokan tietokoneita Teollisuus vakio-ohjelmiston ... [-]

MSc Sustainable Engineering: Renewable Energy Systems and Environment

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 36 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

[+]

Suurhankkeita Akkreditointi Laitteet Student kilpailut [-]

MSc Sähkövoimatekniikka Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämä kurssi tunnustetaan tarve ammattitaitoisen tutkinnon puuttua maailman suurten kysymysten sähköenergian ja sähköjärjestelmiä. Se tarjoaa integroidun ohjelma keskittyy suunnitteluun, toiminnan ja analysointi energiansyöttöjärjestelmään voimalaitos, uusiutuvien energialähteiden ja teollisuuden sähkölaitteet liittyvien vapautetuilla virtalähde teollisuuden ja globaaleilla markkinoilla ja ympäristön kuljettajia. Kurssi tarjoaa edistyneen tason ... [+]

MSc Sähkövoimatekniikka Business

Tämä kurssi tunnustetaan tarve ammattitaitoisen tutkinnon puuttua maailman suurten kysymysten sähköenergian ja sähköjärjestelmiä. Se tarjoaa integroidun ohjelma keskittyy:

suunnittelu, toiminta ja analysointi tehonsyöttöjärjestelmien voimala Uusiutuvien energialähteiden ja teollisuuden sähkölaitteet liittyvien vapautetuilla virtalähde teollisuus globaaleilla markkinoilla ja ympäristön ajurit

Kurssi tarjoaa edistyneen tason tietoa ja ymmärrystä tarvitaan haastava, hyvin palkattuja ja jännittäviä uran dynaamisen ja voimakkaan kasvun sähkön ja uusiutuvan energian aloilla.

Voit opiskella

On kaksi lukukautta pakollisia ja valinnaisia ​​luokkia, jonka jälkeen kolmen kuukauden kesän tutkimushanke valitsemallasi alueella. On mahdollisuus tehdä tätä kautta laitoksen kilpailukykyinen diplomi teollisuuden harjoittelupaikkoja.... [-]


Msc Toimitusketjun Ja Toiminnanohjauksen / Logistiikka / Hankintojen Hallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Toimitusketjun hallinta on laajalti hyväksytty kriittisiä liiketoiminnan pätevyys. Toimitusketjun hallinta sisältää: [+]

Miksi tämä kurssi?

Toimitusketjun hallinta hyväksytään laajasti kriittinen liiketoiminnan osaamista. Toimitusketjun hallinta sisältää:

alkuperäisen suunnitelman materiaalien hankintaan ja palvelujen jalostus ja jakelu asiakkaille joko suoraan tai jälleenmyyjäverkosto

Monissa yrityksissä, 80% tai enemmän niiden liikevaihdosta on käytetty organisaation ulkopuolelle.

Tämä kurssi auttaa sinua tullut tehokas hallinnassa tässä. Se on suunniteltu niille, jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä toimitusketjun hallintaan. Se sopii myös niille, joiden tausta tukitoiminnoista, kuten:

myynti huolto Rahoittaa markkinointi

Tulet saamaan ymmärrystä asioista, käsitteitä, malleja, työkaluja ja tekniikoita, jotka liittyvät toimitusketjun hallintaan.... [-]


MSc Viestintä, Ohjaus Ja Digitaalinen Signaalinkäsittely

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tällä kokopäiväistä käsitellään teoreettisia ja käytännön näkökohtia viestinnän teorian ja verkkojen osalta perustoiminnot ohjaustekniikkaa ja digitaalinen signaalinkäsittely (DSP). Kaikki nämä aiheet ovat kriittisiä tieto- ja viestintäteknologian iästä. Tulet saamaan tunnettava periaatteiden viestintä-, ohjaus ja DSP verkkotunnuksia. Voit myös kehittää ymmärrystä nykyisestä ja tulevasta kehityksestä ja ... [+]

MSc viesti-, valvonta- ja Digital Signal Processing

Tällä kokopäiväistä käsitellään teoreettisia ja käytännön näkökohtia viestinnän teorian ja verkkojen osalta perustoiminnot ohjaustekniikkaa ja digitaalinen signaalinkäsittely (DSP). Kaikki nämä aiheet ovat kriittisiä tieto- ja viestintäteknologian iästä.

Tulet saamaan tunnettava periaatteiden viestintä-, ohjaus ja DSP verkkotunnuksia. Voit myös kehittää ymmärrystä nykyisestä ja tulevasta kehityksestä ja teknologioita näissä kolmessa tieteenalojen.

Sekä täysi akkreditointia Institution for Engineering and Technology (IET), tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää työtilaisuuksia monilla aloilla, kuten:... [-]


Maisteri

Marssi Arkkitehtisuunnittelu (kansainvälinen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämä kaksivuotinen kurssi on kansainvälisille opiskelijoille, jotka etsivät haastava ohjelman tutkimus, joka vastaa Royal Institute of British Architects (RIBA) 2 osa koulutus- kriteerit. Kurssin kulkee rinnakkain maaliskuun / Pg Diploma in Advanced Arkkitehtisuunnittelu. Se on sama opetussuunnitelma, joten voit liittyä opiskelijoiden tämän kurssin jännittävä ja haastava ympäristö. [+]

Marssivat Arkkitehtisuunnittelu (International)

Tämä kaksivuotinen kurssi on kansainvälisille opiskelijoille, jotka etsivät haastava ohjelman tutkimus, joka vastaa Royal Institute of British Architects (RIBA) 2 osa koulutus- kriteerit.

Kurssin kulkee rinnakkain maaliskuun / Pg Diploma in Advanced Arkkitehtisuunnittelu. Se on sama opetussuunnitelma, joten voit liittyä opiskelijoiden tämän kurssin jännittävä ja haastava ympäristö.

Sinun kehittää taitoja kehittyneet suunnittelu, analysointi ja arkkitehtuurin kritiikki suunnitella monimutkainen rakennusten eri yhteyksissä ja yhteiskunnalliset, kulttuuriset ja ympäristökysymykset.

Tämä kurssi vaatii korkean tason suunnittelun mahdollisuuksia ja motivaatiota.... [-]