University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meidän tiedekunnan Engineering on suurin Skotlannissa. Olemme myös yksi suurimmista, parhaiten varustettu tekniikan tiedekuntien Britanniassa.

Olemme koti yli 5000 opiskelijaa 100 maasta. Voit opiskella missään meidän kahdeksan maailman johtavia yksiköt.

Meidän vaikuttava valikoima yli 40 perustutkintoa, jatko ja ammatillisen kehityksen kurssit tarjoavat sinulle insinöörikoulutuksen sopii tarpeisiisi.

Henkilökuntamme ja opiskelijoiden tehdä tutkimusta, joka tekee todellista vaikutusta, toimittamalla ratkaisuja moniin maailmanlaajuisiin haasteisiin, jotka kohtaavat yhteiskunnassa tänään.

Jos olet tosissaan uraa tekniikan, Strathclyden on paikka olla.

Miksi valita Strathclyde koneenrakennukseen

Voit tulla Chartered Engineer

Kaikki perustutkintoa Engineering ohjelmat ovat täysin akkreditoitu ammatillinen Engineering instituutioiden. Tämä mahdollistaa valmistuneista ole tukikelpoisia Chartered Engineer tila. Monet jatkotutkintojen myös akkreditoitu.

Olemme monenlaisia ​​tekniikan kursseja

Tarjoamme yli 40 peruskurssit, jotka kattavat monenlaisia ​​tieteenaloja. Meidän jatko tietenkin salkun on myös yli 40 kurssia ja on yksi suurimmista Britanniassa. Voit opiskella myös opettanut yhdessä meidän kahdeksan osastojen:

arkkitehtuuri Biomedical Engineering Chemical & Process Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil ja ympäristötekniikka & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Suunnittelu, valmistus & Engineering Management Electronic & Electrical Engineering Mechanical & Aerospace Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval arkkitehtuuri valtameri ja laivakonetekniikan & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Voimme auttaa sinua saavuttamaan työllisyyden tavoitteet

Vahva teollisuus yhteydet varmistetaan, että lähes 90% valmistuneista ovat kokopäiväistä työpaikkaa tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmistuvien.

Tarjoamme laajan valikoiman stipendejä

Olemme yksi suurimmista salkkujen apurahat tarjolla minkään rakennustekniikan tiedekunta Britanniassa.

Sinulle hyötyä meidän huippututkimusta

Olemme yksi suurimmista tutkimusta salkkuja Isossa-Britanniassa £ 85 miljoonaa - ja kasvava.

Kolme meidän yksiköiden ykköseksi Skotlannissa tutkimukseen virta. Seitsemän kahdeksasta osastojen listalla 10 parhaan Britanniassa tutkimuksen teho (REF 2014).

Katsomaan meidän tutkimusta.

Olemme vahvat yhteydet teollisuuden

Meidän opiskelijat ovat usein annetaan mahdollisuus työskennellä todellisten alan haasteista. Nämä ovat muodoltaan hankkeiden määrittämä ulkopuolisten yritysten.

Meidän opiskelijat hyötyvät ainutlaatuisen vuosittainen rekrytointi ja verkottuminen illallinen, "Gala". Lähes 50 jatko rekrytointi yrityksiä osallistumaan illalliselle.

Olemme numero yksi Skotlannin yliopistojen meidän Knowledge Transfer Partnership suorituskykyä. Olemme kärkikolmikkoon Britanniassa.

Strathclyde on seitsemäs liigassa yritystoiminnan yliopistoissa Britanniassa. Olemme syntyy yli 40 spin-out yrityksestä. Meiltä löydät myös yli 160 patenttia ja lisenssisopimukset. Nämä ovat luoneet yli € 56M rojaltituloissa.

Olemme maailmanluokan mukavuuksilla

Olemme äskettäin valmistunut 40 miljoonaa puntaa investointiohjelman Engineering tilat ja tukirakenteita. Opiskelijana sinulla on pääsy state-of-the-art laitteet ja työtiloja.

Lue lisää tilamme.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSC / PGDip / Pgcert Biofluid Mekaniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämä juuri käynnistetty maisterikurssin on ensimmäinen vuoden opetti kurssi omistettu Biofluid Mechanics. Se kattaa monenlaisia ​​monitieteisiä koulutusta kinematiikka ja dynamiikka nesteiden liittyvien biologisten järjestelmien, lääketiede, sydän laitteita, numeerinen mallintaminen ja virtauslaskenta. [+]

Miksi tämä kurssi? Biofluid Mechanics koskee suunnittelu, matemaattiset ja fysikaaliset perusteet nesteiden ratkaista monimutkainen ja monitahoinen ongelmia, pääasiassa biologian ja lääketieteen, mutta myös ilmailu- ja robotiikka. Tämä juuri käynnistetty maisterikurssin on ensimmäinen vuoden opetti kurssi omistettu Biofluid Mechanics. Se kattaa monenlaisia ​​monitieteisiä koulutusta kinematiikka ja dynamiikka nesteiden liittyvien biologisten järjestelmien, lääketiede, sydän laitteita, numeerinen mallintaminen ja virtauslaskenta. Yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden johtaa seuraavan sukupolven korkeasti koulutettujen jatko jotka muodostavat uuden mallin maailmanlaajuinen korkeakouluille - maailmanluokan tutkimustietoa, teollisuus - erittäin kilpailukykyinen osaamiseen molemmilla biolääketieteen ja virtaustekniikan, ja yhteiskunnalle - parempaa koulutusta työskennellä lääkäreille. Kurssi on opettanut Biolääketieteen tekniikan laitos, joihin on osallistunut muiden osastojen poikki teknillisessä ja laajemman yliopistossa. Sinulta tuetaan koko kurssin vahva joukkue tutkijoista kansainvälistynyt. Sinulle hyötyä ainutlaatuinen koulutus- ja innovatiivinen opetus- ja oppimisympäristön. Voit opiskella Lukukautta 1 ja 2, voit ottaa pakolliset luokat ja valikoima valinnaisia ​​luokkia. Jäljellä olevat kuukaudet ovat omistautuneet projektityön toimitetut väitöskirja (Diploma opiskelijat) tai tutkimus tutkielma (MSc opiskelijat). pakolliset luokat Biofluid Mechanics Industrial Software Lääketieteen Engineering Tutkimusmenetelmät Ammattiopinnot lääketieteellisessä tekniikassa valinnainen Sarjat Hemodynamiikka insinöörejä Numeerinen mallintaminen lääketieteellisessä Engineeirng Cardiovascular Laitteet Medical Device sääntelyprosessissa Yrittäjyys ja kaupallistaminen lääketieteellisessä tekniikassa Johdatus Biomekaniikka Finiittielementtimenetelmät varten raja-arvo-ongelmat ja lähentäminen Matemaattinen Biologia ja meren populaatioiden mallinnus Design Management Riskienhallinta Masters Research Project Hankkeessa MSc opiskelijoille mahdollisuuden kokea haasteita ja palkintoja riippumattoman tutkimuksen aihe oman valintansa; Hankkeeseen voi sisältyä laajennettu kirjallisuuskatsauksen, koe- ja / tai laskennallisen työtä. Jatkotutkinto Väitöskirja Väitöskirja todennäköisesti muodoltaan laajennetun kirjallisuuskatsaus. Oman projektityö on tukenut pakollinen tutkimusmenetelmiä moduuli ja asiantuntemusta luokat koko vuoden suunniteltu... [-]

MSC / PGDip / Pgcert In Kaupunkisuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Kurssi on tarkoitettu ammattilaisille ja opiskelijoille parantaa ymmärrystä kaupunkia monimutkaisena ja dynaaminen järjestelmä. Vaikka teidän painopiste on kaavoituksen ja suunnittelun kaupunkien tilojen ja rakennusten eri vaikuttavia tekijöitä, jotka vaikuttavat muoto harkitaan myös ... [+]

MSc / PGDip / PgCert in Urban Design Viimeaikaiset tiedot ja ennusteita tulevasta kaupungistuva tekevät kaupungeista yleisimpiä elinympäristön tulevaisuuden. Millaista elämää se tulee olemaan seitsemän miljardia ihmistä, jotka elävät olemassa olevat tai kehittyvistä kaupungeista? Kaupungit pitää valtavat, mutta samalla ovat stressinlähteet, eriarvoisuuden ja saastumista. Pyrimme parantamaan kaupunkien tukemaan paremmin täyttää ja erilaisia ​​elämäntapoja. Urban suunnittelu on tärkeä rooli päätettäessä sekä nykyisten ja tulevien muoto kaupungeissa. Vastuu kehittämisestä ja johtamisesta kaupunkien fokusoituvat jaettu. Kurssi on tarkoitettu ammattilaisille ja opiskelijoille parantaa ymmärrystä kaupunkia monimutkaisena ja dynaaminen järjestelmä. Vaikka teidän painopiste on kaavoituksen ja suunnittelun kaupunkien tilojen ja rakennusten eri vaikuttavia tekijöitä, jotka vaikuttavat muoto otetaan myös huomioon. Tärkeä aihe on Euroopan metropoli, tai kaupunki alueella sisällä globalisaation. Opit kehittämään asianmukaisia ​​strategioita kestävän kaupunkikehityksen. Tämä käsittää sosiaaliset, poliittiset, taloudelliset, ympäristölliset, arkkitehtuurin, esteettiset ja psykologiset näkökohdat. Voit opiskella Sinun kurssi toimitetaan kautta studio työtä, luentoja, seminaareja ja tutkimusprojektin. Studio sisältää työn suunnittelussa monimutkaisten kaupunkialueella. Tämä sisältää tasoa koko kaupungin, naapuruston ja yksilön julkinen tila määritellään kaupunkien arkkitehtuurista. Kurssi on vahvasti sidoksissa Urban Design Studies yksikön tutkimusohjelmassa. Kaikki tämä on opettanut sekä luokat ja studio perustuu meidän huippututkimusta ennätys ja auttaa etukäteen sitä. Osasto on yhteistyössä hallituksen kanssa osastolla Urban Studies Glasgow'n yliopistossa. Sen tunnettu opettajat ja tutkijat osallistuvat kiinteistö- ja politiikka ja käytäntö yleiskuvan kurssin. Sarjat Yhdistelmä opetti elementtejä ja studio sisustuselementtejä muodostavat PGDip osa kurssin. Urban Design History Urban Theory Kehitys Process & Urban Design Policy & Practice Urban Transport Planning Urban Maisemasuunnittelu Urban Design edustusto kestävyys Studio Väitöskirja Learning & opetus Kurssit... [-]

MSC / PGDip / Pgcert Mekatroniikka-automaation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa sinulle laajan johdannon ongelmia, joita sekä tekniikat kehittää edistyneitä mekatroniset tuotteita ja automaatiojärjestelmät. Mekatroniikka ja automaatio on tulossa yhä tärkeämpi kurinalaisuutta nykypäivän digitaaliseen yhteiskuntaan. Uusia tuotteita on suunniteltu soveltamalla mekatronisiin periaatteita. Kuluttajat ja yhteiskunta ovat hyötyneet valtavasti näiden uusien älykkäiden tuotteiden ... [+]

MSc / PGDip / PgCert Mekatroniikka & Automation Tämä kurssi tarjoaa sinulle laajan johdannon ongelmia, joita sekä tekniikat kehittää edistyneitä mekatroniset tuotteita ja automaatiojärjestelmät. Mekatroniikka ja automaatio on tulossa yhä tärkeämpi kurinalaisuutta nykypäivän digitaaliseen yhteiskuntaan. Uusia tuotteita on suunniteltu soveltamalla mekatronisiin periaatteita. Kuluttajat ja yhteiskunta ovat hyötyneet valtavasti näiden uusien älykkäiden tuotteiden, jotka sisältävät: uusin matkapuhelinten kanssa mekatronisten ominaisuuksia Älykäs robotti pölynimurit älykäs pyörätuolit Tämä kurssi valmentaa sinua: lyijy mekatroniset ja automaation tuotekehitys edistää tiimiläiset tulevaisuuden mekatronisten tuotekehitykseen tarjota asiantuntemusta mekatroniikan "asiantuntijoita" Kurssi on tarkoitettu: valmistuneet olennaisia ​​kursseja, jotka haluavat opiskella mekatroniikan ja automaation heidän valitsemansa uran ne tällä hetkellä työskentelee mekatroniikan ja automaation, jotka haluavat parantaa niiden teoreettista maadoitus ja käytännön taitoja Voit opiskella Sinä otat pakollisia ja valinnaisia ​​moduuleja. Jatko ryhmä Hanke tarjoaa teollisuuteen liittyvää koulutusta. Kurssin sisältö Pakolliset luokat Automaatio Product Design Techniques Tuotteen mallinnus ja visualisointi Industrial Group Project Jatko Yksittäiset Project Projektinhallinta Valittavia luokat Valitse tästä luettelosta Systems Integration Suunnittelu Menetelmät Ohjaus Periaatteet Control Techniques Learning & opetus Opetuksen menetelmiä ovat: luennot tutorials Käytännön laboratoriot Arviointi Arviointi tapahtuu kirjallisia tehtäviä ja kokeita. Pääsyvaatimukset MSc - Ensimmäinen tai toisen luokan Saavutukset tutkinto tai vastaava, mitään kuria. PGDip - tutkinto tai hyvä HND plus kyseisellä teollisuuden kokemusta, voidaan harkita tuloa jatkotutkinto. Riippuen tyydyttävää edistystä, opiskelijat voivat siirtää Diploma ja Masters kurssin. Englanti kielitaitovaatimukset IELTS 6.5 tai vastaava [-]

MSC / PGDip / Pgcert Toiminnanohjauksen Tekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Toiminnanohjaus on kriittinen onnistumisen tuottaa asiakastyytyväisyyttä. Tämä kurssi antaa sinulle teorioita, käsitteitä ja työkaluja pystyä analysoimaan ja toteuttamaan ratkaisuja toiminnanohjauksen kysymyksiä konetekniikka ympäristö. Tulet saamaan syvällistä ymmärrystä operatiivisiin liittyvät kysymykset konepajateollisuudelle ympäri maailman. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon, jotka haluavat laajentaa asiantuntemusta ... [+]

MSc / PGDip / PgCert Operations Management in Engineering Toiminnanohjaus on kriittinen onnistumisen tuottaa asiakastyytyväisyyttä. Tämä kurssi antaa sinulle teorioita, käsitteitä ja työkaluja pystyä analysoimaan ja toteuttamaan ratkaisuja toiminnanohjauksen kysymyksiä konetekniikka ympäristö. Tulet saamaan syvällistä ymmärrystä operatiivisiin liittyvät kysymykset konepajateollisuudelle ympäri maailman. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon, jotka haluavat laajentaa asiantuntemusta teknologian perustutkintoa astetta, tai jotka haluavat työskennellä konepajateollisuuden. Voit opiskella Kurssi keskittyy laajempiin strategisiin ja maailmanlaajuisia kysymyksiä, joita teknisiä järjestöjä. Se tutkii käyttö ja soveltaminen tekniikoita, jotka mahdollistavat toiminnan tehokkuutta. Lopullinen keskitytään toiminnallisin. Kurssin rakenne ja sisältö perustuvat toiminnallisiin tarpeisiin 21. vuosisadalla teknisiä järjestöjä. Suuri osa sisällöstä koskee myös joitakin palveluorganisaatio. Suurhankkeita Tulet tekemään tutkimusta väitöskirja liittyvää toiminnanohjaukseen. Tämä on tilaisuus esitellä hankitut taidot luokissa vuoden aikana ja soveltaa tutkimustietoa käytäntöön. Valvoo jäsen akateemisen henkilöstön, voit suorittaa kirjallisuuskatsauksen ja suorittaa appropiate tutkimuksen. Saat myös sitouduttava teollinen ryhmätyö kanssa yrityksen organisaatio. Yritys edustaja nimitetään pitämään yhteyttä joukkue. Joukkueet jaetaan osasto akateeminen ohjaaja, joka tarjoaa tukea ja ohjausta koko projektin. Opinnäytetyö ratkaisu sisältää tyypillisesti: mietintö, joka tulee olemaan strategista hyötyä asiakkaalle organisaatio tukemalla malleja ja tietoja esitys laitoksen teollisia hankkeita tapahtuma Laitteet Muotoilun laitos, valmistus & Engineering Management laboratoriot on varustettu state-of-the-art nopea prototyyppien ja valmistus työkaluja ja koneita. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan, prototyyppien, valmistus ja suorittaa tutkimuksen monenlaisia ​​kohteita. Olemme yksi Britannian ainoa digitaalisen suunnittelun sviiteissä yhdistää virtuaalista ja fyysinen suunnittelu ja prototyyppien. Kurssin sisältö Onnistuneen kahdeksan neuvonta moduulit ja ryhmä toteuttaminen johtaa myöntämistä jatkotutkinto. Onnistuneen kahdeksasta moduulit, ryhmätyönä ja yksittäisen hankkeen johtaa myöntämistä maisteri. Pakolliset luokat kestävyys Ihmiset, organisaatio ja... [-]

MSC / PGDip / Pgcert Valmistusalan: Teknologia Ja Järjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Kurssi on tarkoitettu henkilökunnan ja opiskelijoille, jotka on kokemusta tuotanto-, valmistus-, mekaaninen, tuotesuunnittelua, materiaalien, valmistuksen hallinta, tai merkityksellisiä liiketoiminnan ja jotka haluavat edelleen niiden valmistuksen tietojaan ja taitojaan ... [+]

MSc / PGDip / PgCert in Advanced Manufacturing: Tekniikka & Systems Kurssi on tarkoitettu henkilökunnan ja opiskelijoille, jotka on kokemusta tuotanto-, valmistus-, mekaaninen, tuotesuunnittelua, materiaalien, valmistuksen hallinta, tai merkityksellisiä liiketoiminnan ja jotka haluavat edelleen niiden valmistuksen tietojaan ja taitojaan. On rajoitettu määrä rahoitettujen paikkoja (palkkiot + £ 3000 apuraha) ohjelmaan käytettävissä opiskelijoille kotiin asema maksuja varten (Skotlannissa ja EU). Koska nämä jaetaan ensin tullutta palvellaan ensin perusteella hakijoita kehotetaan soveltamaan mahdollisimman varhain. Manufacturing on edelleen keskeinen teollisuuden maailmanlaajuisesti. Vaikka huoli siitä, että työmahdollisuuksia valmistuneet ovat vähentäneet, merkittävä määrä työnantajat ovat ilmaisseet erityisiä rekrytointivaikeuksia puutteen vuoksi tutkintojen ja osaamisen. Tämä kurssi auttaa sinua lisäämään uranäkymät ja antaa sinulle erityisasiantuntemus esimerkiksi: valmistus automaatio kehittyneet tuotantotekniikat mikro / nano-valmistus Lopussa tietenkin sinun on parempi käsitys menetelmien, työkaluja ja tekniikoita, jotka liittyvät kehittynyttä valmistustekniikkaa ja järjestelmiä. Voit soveltaa taitojasi ja taitoja osallistumalla hankkeisiin ratkaisemaan joitakin teknisiä ongelmia kohdannut toimialoittain. Kurssi suoritetaan yhdessä Advanced Forming tutkimuskeskuksen (AFRC). AFRC tukee alan soveltavaa tutkimusta muotoilu ja taonta. Se sponsoroi suuria kansainvälisiä yrityksiä kuten Rolls-Royce ja Boeing. Voit opiskella Sinä otat yhdistelmä pakollisia ja valinnaisia ​​opetti moduuleja. Suurhankkeita Sinun sitoutuvat yksilön ja ryhmän projekti. Saat ryhmän hankkeita, sinulla on mahdollisuus työskennellä teollisen asiakkaan. Yksittäisten hankkeiden riippuen esimiesten sitoutumista ja käynnissä hankkeita, siellä on mahdollisuuksia voit osallistua tai osittain tarttuvat teollisuuden mukana tai rahoittamiin hankkeisiin. Laitteet Tilamme tarjoavat sinulle laajan valikoiman nopea prototyyppien ja valmistus työkaluja ja koneita. Ne auttavat sinua suunnittelemaan, prototyyppien, valmistus ja suorittaa tutkimuksen monenlaisia ​​kohteita. AFRC on investoinut £ 30M laitteiden kehittämiseen muodostavien ja taonta... [-]

MSC / PGDip Laivojen, Offshore-rakenteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Kurssi on kehitetty vastauksena kysyntään suunnittelijoille, jotka voivat suunnitella ja arvioida uusien laivojen ja offshore-rakenteita. Tämä ohjelma on suunniteltu jatko insinöörejä laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien tieteenalojen. Sinulta käyttöön murtolujuuden, väsymys ja muotoilukonsepteja rakennekomponentit laivojen ja offshore kelluvia järjestelmiä. Voit myös saada ... [+]

MSc / PGDip Ship & Offshore Structures Kurssi on kehitetty vastauksena kysyntään suunnittelijoille, jotka voivat suunnitella ja arvioida uusien laivojen ja offshore-rakenteita. Tämä ohjelma on suunniteltu jatko insinöörejä laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien tieteenalojen. Sinulta käyttöön murtolujuuden, väsymys ja muotoilukonsepteja rakennekomponentit laivojen ja offshore kelluvia järjestelmiä. Voit myös saada tietoa materiaalin käyttäytymisestä sekä vaikuttavia tekijöitä dynaamiseen käyttäytymiseen avomerilaitoksia. Department of Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), johtava toimielin Skotlannissa tarjoaa erinomaisen opetuksen ja tutkimuksen tilat Naval Architecture, Ocean ja Marine Engineering, joka laajenee uramahdollisuuksia laivanrakennustaito, meri-, öljyn ja kaasuteollisuudessa. Voit opiskella Kurssin koostuu kolmesta osasta: neuvonta moduulit ryhmähanke yksittäisen hankkeen (MSc vain) ryhmähanke Sinulta osa ryhmää kolmesta viiteen ihmistä "konsultti joukkueiden 10 viikon käsitellä käytännön tekniikan ongelmia. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus esitellä raportin paneelin teollisuuden asiantuntijoista. Hanke parantaa tiimille ja viestintätaidot. Se tarjoaa myös arvokasta pääsyn teollisuuden yhteyksiä. Se antaa sinulle hyvän käsityksen kaikessa tutkimustyössä. Lisäksi teknologian tutkimus on liitettävä selvitys merkitystä ja käyttömahdollisuuksia havainnoistaan ​​meriteollisuuden yleensä. Opit tehokkaita tapoja kerätä tietoa, jakaa työtaakan ja delegoida keskuudessa ryhmä, analysoida tuloksia ja arvostaa laajempia vaikutuksia koko hankkeen. Perusteellisia teknologisia tutkimuksia säestää yhä tärkeämpää osaamista johtamistaitoja, laadunvarmistus ja ymmärtämistä taloudellisia, poliittisia, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä kysymyksiä ratkaisevan tärkeää ammatillisen menestyksen. Yksittäisen hankkeen (MSc vain) MSc opiskelijat ottamaan yksittäisen väitöskirjan aihe oman edun. Tavoitteena yksittäisen hankkeen on kehittää tutkimuksen taitoja ja yhdistää monia näkökohtia oppia muiden moduulien sisällä tiettyyn aiheeseen. Tämä saavutetaan sinulle suorittaja tulee tiettyä aihetta liittyvät valitsemasi teeman ja valmistella väitöskirja. Kurssin sisältö Opastavia luokat Nousijat... [-]

MSC / PGDip Offshore Kelluva Järjestelmissä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämä ohjelma on jatko-insinöörien laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien alojen, jotka haluavat jatkaa uraansa offshore engineering. Se tarjoaa sinulle käytännön tietoa offshore kelluvia järjestelmiä. Sinun katsoa heidän käsityksiään, suunnittelu ja asennus. Voit myös saada hyvän perustan matemaattisten ja tekniikan perusteet. Maailman laajuinen search for ... [+]

MSc / PGDip Offshore Floating Systems Tämä ohjelma on jatko-insinöörien laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien alojen, jotka haluavat jatkaa uraansa offshore engineering. Se tarjoaa sinulle käytännön tietoa offshore kelluvia järjestelmiä. Sinun katsoa heidän käsityksiään, suunnittelu ja asennus. Voit myös saada hyvän perustan matemaattisten ja tekniikan perusteet. Kanssa maailmanlaajuinen etsintä öljyn ja kaasun siirtymässä yhä vihamielinen alueet merelle ja syvä ja ultra-syvänmeren, kelluvat järjestelmät ovat tulossa laajemmin käytetty. Floating on suunniteltava ja rakennettava kestämään ankarissa ympäristöissä innovatiivisia menetelmiä ja tekniikoita tulla hyväksytyiksi kehittää vankka sekä taloudellisesti tehokasta ja turvallista rakenteita. Näihin haasteisiin, huoli ympäristöstä on yhä tärkeämpää. Department of Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), johtava toimielin Skotlannissa tarjoaa erinomaisen opetuksen ja tutkimuksen tilat Naval Architecture, Ocean ja Marine Engineering, joka laajenee uramahdollisuuksia laivanrakennustaito, meri-, öljyn ja kaasuteollisuudessa. Voit opiskella Ohjelma koostuu kolmesta osasta: neuvonta moduulit ryhmähanke yksittäisen hankkeen (MSc vain) Ryhmähanke Sinulta osa ryhmää kolmesta viiteen ihmistä "konsultti joukkueiden 10 viikon käsitellä käytännön tekniikan ongelmia. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus esitellä raportin paneelin teollisuuden asiantuntijoista. Hanke parantaa tiimille ja viestintätaidot. Se tarjoaa myös arvokasta pääsyn teollisuuden yhteyksiä. Se antaa sinulle hyvän käsityksen kaikessa tutkimustyössä. Lisäksi teknologian tutkimus on liitettävä selvitys merkitystä ja käyttömahdollisuuksia havainnoistaan ​​meriteollisuuden yleensä. Opit tehokkaita tapoja kerätä tietoa, jakaa työtaakan ja delegoida keskuudessa ryhmä, analysoida tuloksia ja arvostaa laajempia vaikutuksia koko hankkeen. Perusteellisia teknologisia tutkimuksia säestää yhä tärkeämpää osaamista johtamistaitoja, laadunvarmistus ja ymmärtämistä taloudellisia, poliittisia, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä kysymyksiä ratkaisevan tärkeää ammatillisen menestyksen. Yksittäisen hankkeen (MSc vain) MSc opiskelijat ottamaan yksittäisen väitöskirjan... [-]

MSC / PGDip Vuonna Laivanrakennus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämän ohjelman avulla insinöörejä tai jotka tulevat tieteenaloja erikoistua tai muuntaa, laivanrakennus. Laivanrakennus liittyy järjestelmät ja laitteet laivalla meren ajoneuvot ... [+]

MSc / PGDip Marine Engineering Tämän ohjelman avulla insinöörejä tai jotka tulevat tieteenaloja erikoistua tai muuntaa, laivanrakennus. Laivanrakennus liittyy järjestelmät ja laitteet laivalla meren ajoneuvot: muotoilu rakentaminen asennus tuki On erityistä huomiota käyttövoima ja valvontajärjestelmiä. Korkea hyötysuhde ja vähäiset ympäristövaikutukset merimoottorien ovat keskeisiä tekijöitä varmistettaessa taloudellisen toiminnan ja ympäristönsuojelun meriliikenteen. Tällä on merkittäviä vaikutuksia sekä taloudellisen menestyksen ja ympäristövaikutuksia. Department of Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), johtava toimielin Skotlannissa tarjoaa erinomaiset opetus- ja tutkimuslaitoksia laivanrakennustaito, meri ja laivanrakennus, joka laajenee uramahdollisuuksia laivanrakennustaito, meri-, öljyn ja kaasuteollisuudessa. Voit opiskella Ohjelma koostuu kolmesta osasta: neuvonta moduulit ryhmähanke yksittäisen hankkeen (MSc vain) Ryhmähanke Sinulta osa ryhmää kolmesta viiteen ihmistä "konsultti joukkueiden 10 viikon käsitellä käytännön tekniikan ongelmia. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus esitellä raportin paneelin teollisuuden asiantuntijoista. Hanke parantaa tiimille ja viestintätaidot. Se tarjoaa myös arvokasta pääsyn teollisuuden yhteyksiä. Se annamme sinulle hyvän käsityksen kaikessa tutkimustyössä. Lisäksi teknologian tutkimus on liitettävä selvitys merkitystä ja käyttömahdollisuuksia havainnoistaan ​​meriteollisuuden yleensä. Opit tehokkaita tapoja kerätä tietoa, jakaa työtaakan ja delegoida keskuudessa ryhmä, analysoida tuloksia ja arvostaa laajempia vaikutuksia koko hankkeen. Perusteellisia teknologisia tutkimuksia säestää yhä tärkeämpää osaamista johtamistaitoja, laadunvarmistus ja ymmärtämistä taloudellisia, poliittisia, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä kysymyksiä ratkaisevan tärkeää ammatillisen menestyksen. Yksittäisen hankkeen (MSc vain) MSc opiskelijat ottamaan yksittäisen väitöskirjan aihe oman edun. Tavoitteena yksittäisen hankkeen on kehittää tutkimuksen taitoja ja yhdistää monia näkökohtia oppia muiden moduulien sisällä tiettyyn aiheeseen. Tämä tulee saavuttaa sinut suorittaja tulee tiettyä aihetta liittyvät valitsemasi teeman ja valmistella väitöskirja. Kurssin sisältö Opastavia luokat Advanced Marine Engineering Marine Engineering... [-]

MSc Advanced Sähkövoimatekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämä on Britannian ensimmäinen kahden vuoden kokopäiväinen MSc in Advanced Electrical Power Engineering. Ollakseen tehokas koneellinen insinööri sinun on hyvä tuntemus perustana teknologioiden ja käyttäjä ja sovelluksen vaatimuksiin. Tarvitset myös vankka ymmärrys liiketoiminnan ja sääntely-ympäristön että kansalliset ja monikansalliset voima ja hyödyllisyys yhtiöiden on toimittava alueella. Kurssi yhdistää kehittyneen asiantuntemustaan ​​kaikilla sähkö ... [+]

MSc Advanced Electrical Power Engineering Tämä on Britannian ensimmäinen kahden vuoden kokopäiväinen MSc in Advanced Electrical Power Engineering. Ollakseen tehokas koneellinen insinööri sinun on hyvä tuntemus perustana teknologioiden ja käyttäjä ja sovelluksen vaatimuksiin. Tarvitset myös vankka ymmärrys liiketoiminnan ja sääntely-ympäristön että kansalliset ja monikansalliset voima ja hyödyllisyys yhtiöiden on toimittava alueella. Kurssi yhdistää kehittynyttä osaamista kaikilla sähköenergian ja järjestelmät, täydentävät opinnot sähkömarkkinoilla ja sähköjärjestelmiä taloustieteen. Kurssi on suunniteltu tarjoamaan jatkokoulutusta tarvitset uran dynaaminen teho ja energia-aloilla. Voit opiskella Vuosi 1 Sinä otat valikoima pakollisten ja valinnaisten opetetaan luokissa. Tämä on yhdistetty koulutusta liiketoiminnan ja projektinhallinnan osaamista ja tutkimusmenetelmiä ja -tekniikoita. Potentiaaliset Vuosi 2 tutkimushanketta tutkitaan tänä vuonna läpi loppuun mini-hanke, jossa lopullinen aihetta sovittu alun Vuosi 2. Vuosi 2 Tulet tekemään merkittävä tutkimushanke sisällä sähkön ja energian aloilla. Voit myös valita useita kehittyneitä opetti moduuleja suunniteltu avartaa ymmärrystä valitsemasi aiheen. Laitteet Sinulla on yksinoikeus käyttää laajan computing verkon ja tarkoitukseen rakennettu opetus tilat myös meidän ulkona testauslaitoksen aurinkosähkön korkea jännite laboratorio, joka on varustettu uusimmalla tekniikalla, kuten: MAP 6-digitaalinen osittainen purkaus & mittausjärjestelmä Marx impulssi generaattorit ja GIS testipenkeissä £ 1M jakeluverkosto ja suojaa laboratorio käsittää 100kVA microgrid, induktio koneet ja ohjelma kuormitus pankkien Sinulla on pääsy Britannian ainoa hifi-valvomo simulointi suite ja sähköverkkoihin esittelyn Centre (PNDC). Tämä on Euroopan ensimmäinen keskus omistettu kehittämistä ja esittelyä "smart-grid" teknologiaa. Kurssin sisältö Vuosi 1 Pakolliset luokat Advanced Power System Analysis & Protection High Voltage Technology & Sähkömagneettinen yhteensopivuus Tehoelektroniikka Energy & Drive Control Power System Economics, Markets & Asset Management Wind Energy... [-]

MSc Design Engineering with Product Development

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

[+]

Hakijoiden on pitää CEng akkreditoitu Beng / BSc (Hons) perustutkintoa ensimmäisen asteen noudattamaan täysin CEng rekisteröintivaatimuksia. Ensimmäisen tai toisen luokan Saavutukset tutkinto tai vastaava, joka asiaan tekniikan, teknologian tai tieteen kurinalaisuutta. [-]

MSc Globaali Innovaatiojohtamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow Tanska Aalborg Saksa Hampuri + 4 lisää

Ohjelma on jaettu neljään lukukauteen yli kaksi vuotta. Sinun viettää ensimmäistä vuotta Strathclyde. Tulet saamaan käytännön kokemusta työskentelystä sisällä globaalisti hajautettujen tiimien ja teollisen asiakkaan. Vuoden alkupuoliskolla vuosi 2, voit joko toteuttaa perusteellisen tutkimuksen innovaatiojohtamisen Saksassa tai teollista työharjoitteluun Tanskassa. Lopullisessa lukukauden voit ottaa opinnäytetyö. Tämä valvoo Vuosi 2 vastaanottavan oppilaitoksen ... [+]

MSc in Global Innovation Management MSc in Global Innovation Management on ainutlaatuinen kaksivuotinen ohjelma. Se tarjosi yhdessä: University of Strathclyde Aalborg University (Tanska) Hampurin teknillinen yliopisto (Saksa) Sinulla on mahdollisuus opiskella kahta yliopistojen. Kurssi keskittyy uusiin haasteisiin innovatiivisten monikansallisia ja tarjoaa sinulle: käytännöllinen ja globaalin näkökulman innovaatiojohtamisen taidot sovellettavat suurempien monikansallisten organisaatioiden ja pienten yritysten laajempi näköala Innovation Management lukien: teknologian hallinta tutkimus ja kehitys tuotteen / palvelun kehittämiseen lisääntynyt tutkimuskapasiteettia Voit opiskella Ohjelma on jaettu neljään lukukauteen yli kaksi vuotta. Sinun viettää ensimmäistä vuotta Strathclyde. Tulet saamaan käytännön kokemusta työskentelystä sisällä globaalisti hajautettujen tiimien ja teollisen asiakkaan. Vuoden alkupuoliskolla vuosi 2, voit joko toteuttaa perusteellisen tutkimuksen innovaatiojohtamisen Saksassa tai teollista työharjoitteluun Tanskassa. Lopullisessa lukukauden voit ottaa opinnäytetyö. Tämä valvoo Vuosi 2 isäntälaitoksen. Vuosi 1 Pakolliset luokat Industrial Group Project Global Suunnittelu Ihmiset, organisaatio ja teknologia Strateginen Lappeenranta Supply Chain Operations Suunnittelumenetelmät Management of Innovation Design Management Valittavia luokat Valitse tästä luettelosta Product Design Techniques strategisen toimitusketjun hallinta Enterprise Resource Planning Knowledge Engineering & Management For Engineers Engineering Riskienhallinta Management Of Total Quality & Jatkuva parantaminen Fundamentals Of Lean Six Sigma Sustainable Product Design & Manufacturing Tuotekustannuslaskenta & Financial Management Järjestelmät Thinking & Mallit tietohallinto Vuosi 2 Sinulla on mahdollisuus opiskella kahta yliopistojen. Hampurin teknillinen yliopisto Aalborg University Learning & opetus Ohjelma toimitetaan Englanti lainkaan yliopistoissa. Sisäänpääsyvaatimukset Sinun tulisi olla: toisen luokan Saavutukset tutkinto tai merentakaisten vastaava, tekniikan, tieteen tai teknologian aihe asianmukainen pätevyys Englanti kielellä kautta saavuttaa vähintään IELTS 6 (vähintään 5,5 tahansa 4 testiosiot) tai TOEFL 95 (vähintään... [-]

MSc In Environmental Engineering

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Piirre tämän kurssin on sen erittäin ajankohtainen luonne. Glasgow on meneillään laaja kaupunkialueiden elvyttämiseen. Tämä sisältyi rakennus maalla, joka on saastunut aikaisemmin. Sinulla on haastava "reaalimaailmassa" kysymyksiä opiskelemaan lähellä University. Tämä MSc tarjoaa tietoa ja taitoja eväät uran joko ympäristö- tekniikan tai tieteen ... [+]

MSc Environmental Engineering Läheisesti teollisuuden vaatimuksiin, tämä kurssi tarpeita: kaupunkien elvyttämistä ympäristönsuojelu infrastruktuuri sijoitussalkkujen Skotlannissa ja maailmanlaajuisesti Piirre tämän kurssin on sen erittäin ajankohtainen luonne. Glasgow on meneillään laaja kaupunkialueiden elvyttämiseen. Tämä sisältyi rakennus maalla, joka on saastunut aikaisemmin. Sinulla on haastava "reaalimaailmassa" kysymyksiä opiskelemaan lähellä University. Tämä MSc tarjoaa tietoa ja taitoja eväät uran joko ympäristö- tekniikan tai tieteen. Voit opiskella Sinun seurata opetussuunnitelmaa viisi ydin luokkaa ja useita valinnaisia ​​luokkia. Jokainen luokka on opettanut kahdesta kolmeen tuntia viikossa yli kahdeksan 12 viikkoon. Onnistuneesta loppuunsaattamisesta opetti komponentin, voit sitoutuvat väitöskirja kesäkuusta elokuuhun. Lisäksi väitöskirjan aiheita ehdottamat kurssin johtajien ja teollisuuden kanssa, et voi ehdottaa aiheita, jotka voivat olla merkitystä työnantajalle. Osa-aikaiset opinnot moduulit voidaan ottaa yli kaksi vuotta (osallistuvat luokat tyypillisesti yksi päivä per viikko) ja väitöskirja valmistui vuonna 2 tai 3. Työharjoittelu Osana luokan Independent Study yhteistyössä teollisuuden voit hakea työskennellä projekteissa. Laitteet Meidän laboratoriotilat ovat hyvin varustettu monenlaisia ​​ympäristön mittauksiin. Korkean teknologian instrumentointi ja avaruus ovat käytettävissä tutkimaan: ympäristön mikrobiologia ja molekyylibiologia ympäristö- ja analyyttinen kemia ilmansaasteiden seurannan maaperän mekaniikka ja laatu ekotoksikologia Kurssin sisältö Pakolliset luokat Environmental Chemistry Periaatteita Environmental Microbiology Tutkimus pöytäkirjojen Science & Engineering Sivuston Investigation & Risk Assessment Jätehuolto & Kaatopaikka Suunnittelu Valittavia luokat valita seitsemän tästä luettelosta: Ilmansaasteet, ilmastonmuutosta ja ihmisten terveys Pilaantuneiden maa Ympäristövaikutusten arviointi Ympäristölainsäädäntö Environmental Pollution Management Fundamentals of Environmental Forensics Maantieteelliset (GIS) Global Water Policy Hydrogeologiaan Saastuminen ja rappeutuneiden ekosysteemien ennalleen Vesi & Environmental Management Riippumaton tutkimus yhteistyössä teollisuuden Water & Wastewater Treatment Suunnittelu Pääsyvaatimukset Ensimmäinen tai ylemmän... [-]

MSc Insinöörin (lisävarusteena Erikoislääkärin Virtoja)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin laajan konepajateollisuudelle. Koska Masters opiskelija, saat asiantuntija ja yleiset taidot tarpeen johtaa tulevaa kehitystä. Tämä yhden vuoden diplomi insinöörin sopii tutkinnon taustalla mitään kuria vesirakentamisen. Hakijat, joilla tutkinnon ympäristötekniikan, geotieteet, matematiikan, fysiikan ja konetekniikan voidaan myös katsoa ... [+]

MSc Civil Engineering (lisävarusteena erikoislääkärin virtoja) Engineering valmistuneet ovat suuren kysynnän värväämisestä yritysten maailmanlaajuisesti. Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin laajan konepajateollisuudelle. Koska Masters opiskelija, saat asiantuntija ja yleiset taidot tarpeen johtaa tulevaa kehitystä. Tämä yhden vuoden diplomi insinöörin sopii tutkinnon taustalla mitään kuria vesirakentamisen. Hakijat, joilla tutkinnon ympäristötekniikan, geotieteet, matematiikan, fysiikan ja konetekniikan voidaan myös harkita. Voit siirtyä kanssa MSc in Civil Engineering tai halutessaan seurata erikoislääkärin nimeltä stream: Civil Engineering Rakennustekniikan ja projektinhallinta Civil Engineering Geotekniset ja projektinhallinta Civil Engineering Geoenvironmental Engineering & Project Management Voit opiskella Sinä otat pakollisen moduulin Civil Engineering suunnittelu Projektit. Tämä moduuli antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä todellisten hankkeisiin. Voit valita uusiutuvan energian hanketta tai teollista hanketta. Voit kehittää kattavia ja innovatiivisia malleja, joissa rakennesuunnittelu, geotekninen suunnittelu ja vesirakentaminen, hallintaa, ympäristöä ja talouden suunnittelua. Voit myös ottaa pakolliseksi moduulin Research Protocols for Science & Engineering, joka tukee väitöskirja projekti. Sinulla on myös laaja valikoima valinnaisia ​​moduuleja. Onnistuneesta loppuunsaattamisesta opetti komponentin, voit sitoutuvat väitöskirja. Jos olet yksi asiantuntija puroihin voit toteuttaa tutkimushankkeen liittyvästä aiheesta, että stream. Väitöskirja voidaan kytkeä teollisuuden sijoittaminen ja työskenteli yhdessä teollisen yhteistyökumppanin. Kurssin sisältö Pakollinen Sarjat kaikille diplomi Civil Engineering opiskelijat (sisältäen erikoislääkärin virrat) Civil Engineering suunnittelu Projektit Tutkimus pöytäkirjojen Science & Engineering Pakollinen luokissa opiskelijat yrityksen MSc Civil Engineering Rakennustekniikan ja projektinhallinta Advanced Structural Analysis & Design Jännebetoni, komposiittimateriaalit ja rakennerahastojen vakaus Ground Improvement & vahvistaminen Projektinhallinta Pakollinen luokissa opiskelijat yrityksen MSc Civil Engineering Geotekniset ja projektinhallinta Rock Mechanics, Tunnelling & Pohjavesi Ground Improvement & vahvistaminen Rinteet ja Walls Projektinhallinta... [-]

Msc Kehittynyt Koneenrakennus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 36 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Tämä kurssi on akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers (IMechE) ja tarjoaa reitin voit saavuttaa Chartered Engineer tila. [+]

[-]

MSc Laivojen, Offshore-teknologiaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow Saksa Hampuri + 2 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu jatko insinöörejä laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien tieteenalojen, jotka haluavat hankkia kehittynyttä osaamista laaja aiheista laivojen ja offshore-teknologiaa. Kaksivuotinen kurssi on tarjottu yhdessä Hamburg University of Technology (TUHH) Saksassa. Vuosi 1 valmistuu Strathclyde sekä Vuosi 2 Hampurissa. Sopimus tehdään nimissä molempien yliopistojen ... [+]

Miksi tämä kurssi? Tämä ohjelma on suunniteltu jatko insinöörejä laivanrakennus, offshore- insinööri, koneenrakennus ja muiden siihen liittyvien tieteenalojen, jotka haluavat hankkia kehittynyttä osaamista laaja aiheista laivojen ja offshore-teknologiaa. Tämä kahden vuoden kurssi tarjotaan yhdessä Hamburg University of Technology (TUHH) Saksassa. Vuosi 1 valmistuu Strathclyde sekä Vuosi 2 Hampurissa. Sopimus tehdään nimissä molemmista yliopistoista. Laitteet Meillä on erinomaiset opetustilat yliopistossa Strathclyde lukien: Catalina - meidän osastojen kilpa jahti Kelvin Hydrodynamics Lab - suurin alus-mallin kokeilu tankki millään UK yliopistossa Hinaus / aalto tankki yksinomaan opetustarkoituksiin Merimoottorien laboratorio Vetypolttokenno laboratorio Huippuluokan tietokoneita Teollisuus vakio-ohjelmiston TUHH on yksi Saksan uusin ja menestyksekkäin yliopistoista. Opetushenkilökunta Olet opettanut omistautunut henkilökunta talon osaamisen ja tutkimustoiminnan. Akkreditointi Kaikki koulutusohjelmat ovat ja olla (2014) ammattimaisesti Royal Institution of Naval Architects (RINA) ja Institute of Marine Engineering, Science and Technology, (IMarEST) puolesta Yhdistyneen kuningaskunnan Engineering neuvosto. Student kilpailut Department of Naval Architecture, Ocean ja Marine Engineering tukee ja edistää opiskelijoiden erilaisiin kilpailuihin ja palkintoja, käteisen apurahoista hyvin toimivia opiskelijoiden korkeimpia palkintoja kansainvälisten järjestöjen. Viime vuosina opiskelijoita NaOMe olleet voitolla seuraavissa korkean profiilin kilpailuissa: Science, Engineering & Technology Student of the Year (SET palkinnot) Paras merenkulkutekniikka Student (SET palkinnot) Double voittaja BP: n Ultimate Field Trip Kilpailu Strathclyder of the Year Lisätietoja Ennen toisen vuoden (Hamburg) sinulla on mahdollisuus suorittaa intensiivisen saksan kielen kurssi. Sitä tarjotaan neljän viikon kesäkoulun elokuussa tai kolmen viikon kurssi lokakuussa. Sisäänpääsyvaatimukset Beng aste First Class Honours tai vastaava ulkomailla pätevyys, joka meri- tai venealan engineering aihe. On tärkeää saada riittävästi tietoa rakenteiden mekaniikan, hydrostatics, virtausdynamiikassa... [-]

MSc Sustainable Engineering: Renewable Energy Systems and Environment

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 36 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

[+]

Suurhankkeita Akkreditointi Laitteet Student kilpailut [-]

MSc Sähkövoimatekniikka Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämä kurssi tunnustetaan tarve ammattitaitoisen tutkinnon puuttua maailman suurten kysymysten sähköenergian ja sähköjärjestelmiä. Se tarjoaa integroidun ohjelma keskittyy suunnitteluun, toiminnan ja analysointi energiansyöttöjärjestelmään voimalaitos, uusiutuvien energialähteiden ja teollisuuden sähkölaitteet liittyvien vapautetuilla virtalähde teollisuuden ja globaaleilla markkinoilla ja ympäristön kuljettajia. Kurssi tarjoaa edistyneen tason ... [+]

MSc Sähkövoimatekniikka Business Tämä kurssi tunnustetaan tarve ammattitaitoisen tutkinnon puuttua maailman suurten kysymysten sähköenergian ja sähköjärjestelmiä. Se tarjoaa integroidun ohjelma keskittyy: suunnittelu, toiminta ja analysointi tehonsyöttöjärjestelmien voimala Uusiutuvien energialähteiden ja teollisuuden sähkölaitteet liittyvien vapautetuilla virtalähde teollisuus globaaleilla markkinoilla ja ympäristön ajurit Kurssi tarjoaa edistyneen tason tietoa ja ymmärrystä tarvitaan haastava, hyvin palkattuja ja jännittäviä uran dynaamisen ja voimakkaan kasvun sähkön ja uusiutuvan energian aloilla. Voit opiskella On kaksi lukukautta pakollisia ja valinnaisia ​​luokkia, jonka jälkeen kolmen kuukauden kesän tutkimushanke valitsemallasi alueella. On mahdollisuus tehdä tätä kautta laitoksen kilpailukykyinen diplomi teollisuuden harjoittelupaikkoja. Harjoittelupaikkoja tarjotaan yhteistyössä valittujen osastolla alan kumppaneita, kuten ScottishPower, SmarterGridSolutions ja SSE. Tulet puuttua reaalimaailman tekniikan haasteisiin kumppanin kanssa käyntejä, pääsyä ja asiaan liittyvien teknisten tietojen ja / tai tilat sekä teollisuuden mentori ja akateemisen valvoja. Kurssin sisältö Pakolliset luokat (syyskuu-toukokuu) Advanced Power System Analysis & Protection High Voltage Technology & Sähkömagneettinen yhteensopivuus Tehoelektroniikka Energy & Drive Control Tehtävä & Ammattiopinnot Valittavia luokat Valitse vähintään kaksi tästä luettelosta Tietojenkäsittely Advanced Project Management Power System Economics, Markets & Asset Management Wind Energy & Hajautettujen energiajärjestelmien Resources Wind Turbine Ohjaus ohjelmistotuotanto Kesä (kesäkuu-syyskuu) MSc Research Project / Työharjoittelu Learning & opetus Käytämme sekoitus opetuksen ja oppimisen menetelmiä, kuten interaktiivisia luentoja, ongelmanratkaisua opetusohjelmia ja käytännön projekti-pohjainen laboratorioissa. Meidän tekninen ja kokeellista virkamiehet ovat saatavilla tukea ja opastaa yksittäisiä aiheesta materiaalia. Kukin moduuli koostuu noin viisi tuntia suoraa opetusta viikossa. Voit parantaa ymmärrystä teknisten ja teoreettisia aiheita näissä, olet todennäköisesti tekemään vielä viisi vaille kuusi tuntia itseopiskeluun, käyttämällä web-pohjainen virtuaalinen oppimisympäristö (MyPlace), tiedelehtien... [-]

Msc Toimitusketjun Ja Toiminnanohjauksen / Logistiikka / Hankintojen Hallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Toimitusketjun hallinta on laajalti hyväksytty kriittisiä liiketoiminnan pätevyys. Toimitusketjun hallinta sisältää: [+]

Miksi tämä kurssi? Toimitusketjun hallinta hyväksytään laajasti kriittinen liiketoiminnan osaamista. Toimitusketjun hallinta sisältää: alkuperäisen suunnitelman materiaalien hankintaan ja palvelujen jalostus ja jakelu asiakkaille joko suoraan tai jälleenmyyjäverkosto Monissa yrityksissä, 80% tai enemmän niiden liikevaihdosta on käytetty organisaation ulkopuolelle. Tämä kurssi auttaa sinua tullut tehokas hallinnassa tässä. Se on suunniteltu niille, jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä toimitusketjun hallintaan. Se sopii myös niille, joiden tausta tukitoiminnoista, kuten: myynti huolto Rahoittaa markkinointi Tulet saamaan ymmärrystä asioista, käsitteitä, malleja, työkaluja ja tekniikoita, jotka liittyvät toimitusketjun hallintaan. Mitä voit opiskella Tulet saamaan syvällistä ymmärrystä strategisten, taktisten ja operatiivisten liittyviä kysymyksiä hallintaan toimitusketjujen. Sinulta varustettu state-of-the-art käsitteitä, menetelmiä, tekniikoita ja työkaluja edistää kilpailukykyä teollisten ja kaupallisten järjestöjen maailmanlaajuisesti. Kurssi koostuu pakolliset moduulit ja asiantuntija moduulit sekä Masters väitöskirja. Erikoistuminen voit valita kiinnostava alue, Operations Management, logistiikka Management tai Hankintojen hallinta. Saat valita alue rekisteröinnin. Suurhankkeita Tulet tekemään tutkimusta väitöskirja liittyvää toimitusketjun hallintaan. Tämä on tilaisuus esitellä hankitut taidot luokissa vuoden aikana ja soveltaa tutkimustietoa käytäntöön. Valvoo jäsen akateemisen henkilöstön, voit suorittaa kirjallisuuskatsaus ja suorittaa asianmukaisen tutkimuksen. Akkreditointi Tämä kurssi on akkreditoitu Chartered Institute for hankinta ja toimittaminen (CIPS) ja Chartered Institute for logistiikkatalouden (CILT). Sisäänpääsyvaatimukset Ensimmäisen tai toisen luokan Saavutukset tutkinto tai vastaava, tekniikan, teknologian tai liiketoimintaan liittyvien kurinalaisuutta. [-]

MSc Viestintä, Ohjaus Ja Digitaalinen Signaalinkäsittely

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tällä kokopäiväistä käsitellään teoreettisia ja käytännön näkökohtia viestinnän teorian ja verkkojen osalta perustoiminnot ohjaustekniikkaa ja digitaalinen signaalinkäsittely (DSP). Kaikki nämä aiheet ovat kriittisiä tieto- ja viestintäteknologian iästä. Tulet saamaan tunnettava periaatteiden viestintä-, ohjaus ja DSP verkkotunnuksia. Voit myös kehittää ymmärrystä nykyisestä ja tulevasta kehityksestä ja ... [+]

MSc viesti-, valvonta- ja Digital Signal Processing Tällä kokopäiväistä käsitellään teoreettisia ja käytännön näkökohtia viestinnän teorian ja verkkojen osalta perustoiminnot ohjaustekniikkaa ja digitaalinen signaalinkäsittely (DSP). Kaikki nämä aiheet ovat kriittisiä tieto- ja viestintäteknologian iästä. Tulet saamaan tunnettava periaatteiden viestintä-, ohjaus ja DSP verkkotunnuksia. Voit myös kehittää ymmärrystä nykyisestä ja tulevasta kehityksestä ja teknologioita näissä kolmessa tieteenalojen. Sekä täysi akkreditointia Institution for Engineering and Technology (IET), tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää työtilaisuuksia monilla aloilla, kuten: ohjaus televiestintä signaalinkäsittely elektroniikka IT käyttäjä yritykset EDF Energia, Siemens ja Texas Instruments ovat vain muutamia monikansallisten jossa valmistuneista ovat saaneet kantoja. Voit opiskella Sinun ottaa kaksi lukukautta pakollisten ja valinnaisten opetetaan luokissa. Näitä seuraa kolmen kuukauden tutkimushanke valitsemallasi alueella. Mahdollisuudet ovat olemassa tekemään hankkeeseen osaston kilpailukykyinen diplomi teollisuuden harjoittelupaikkoja. Harjoittelupaikkoja tarjotaan yhteistyössä valittujen osastolla teollisuuden yhteistyökumppaneiden kuten Selex ES, ScottishPower, SmarterGridSolutions. Tulet puuttua reaalimaailman tekniikan haasteisiin kumppanin kanssa käyntejä, pääsyä ja asiaan liittyvien teknisten tietojen ja / tai tilat sekä teollisuuden mentori ja akateemisen valvoja. Kurssin sisältö Pakolliset luokat (Syyskuu-toukokuu) Digital Signal Processing Periaatteet Information Transmission & Turvallisuus Ohjaus Periaatteet Tehtävä & Ammattiopinnot Valittavia luokat Valitse vähintään kaksi tästä luettelosta Communications Networks Advanced Digital Signal Processing Periaatteet Sulautetut järjestelmät suunnittelu Kuva & Video Processing Control Techniques Kesä (kesäkuu-syyskuu) MSc Research Project / Työharjoittelu Learning & opetus Käytämme sekoitus opetuksen ja oppimisen menetelmiä, kuten interaktiivisia luentoja, ongelmanratkaisua opetusohjelmia ja käytännön projekti-pohjainen laboratorioissa. Meidän tekninen ja kokeellista virkamiehet ovat saatavilla tukea ja opastaa yksittäisiä aiheesta materiaalia. Kukin moduuli sisältää noin viisi tuntia suoraa opetusta viikossa. Voit... [-]

Maisteri

Marssi Arkkitehtisuunnittelu (kansainvälinen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tämä kaksivuotinen kurssi on kansainvälisille opiskelijoille, jotka etsivät haastava ohjelman tutkimus, joka vastaa Royal Institute of British Architects (RIBA) 2 osa koulutus- kriteerit. Kurssin kulkee rinnakkain maaliskuun / Pg Diploma in Advanced Arkkitehtisuunnittelu. Se on sama opetussuunnitelma, joten voit liittyä opiskelijoiden tämän kurssin jännittävä ja haastava ympäristö. [+]

Marssivat Arkkitehtisuunnittelu (International) Tämä kaksivuotinen kurssi on kansainvälisille opiskelijoille, jotka etsivät haastava ohjelman tutkimus, joka vastaa Royal Institute of British Architects (RIBA) 2 osa koulutus- kriteerit. Kurssin kulkee rinnakkain maaliskuun / Pg Diploma in Advanced Arkkitehtisuunnittelu. Se on sama opetussuunnitelma, joten voit liittyä opiskelijoiden tämän kurssin jännittävä ja haastava ympäristö. Sinun kehittää taitoja kehittyneet suunnittelu, analysointi ja arkkitehtuurin kritiikki suunnitella monimutkainen rakennusten eri yhteyksissä ja yhteiskunnalliset, kulttuuriset ja ympäristökysymykset. Tämä kurssi vaatii korkean tason suunnittelun mahdollisuuksia ja motivaatiota. Voit opiskella Vuosi 1 Ensimmäinen opiskeluvuosi on keskittynyt vakiinnuttaa oman arkkitehtonisen suunnittelun taitoja. Sinulta käyttöön ajatuksen arkkitehtuurin reagoiva ratkaisuna perustavanlaatuisia yhteiskunnallisia kysymyksiä. Sinun ottaa aihe luokan osaamisalue linjassa tutkimusta osastolla ja tutkimusta ja tuottaa väitöskirjan aiheesta, itseäni kiinnostavia liittyvät suunnittelun. Vuosi 2 Tulet tekemään merkittäviä arkkitehtoninen projekti, johon olet velvollinen ottamaan näkökulmasta ajankohtaisiin arkkitehtuurin kysymyksiin. Tämä on kehitetty teema, joka heijastaa omia etujaan ja luovia pyrkimyksiä ja tukee aihe luokissa. Voit myös osallistua opetti kurssi ammattiopintojen ja vierailuluentosarja. Opiskelijat etenevien Diploma ja Masters toteuttaa toiset lukukauden opinnot jatkaa näkökohdan opinnäytetyön enemmän yksityiskohtaisia. Opintomatkoja tarjoavat mahdollisuuksia intensiivistä tutkimukset kulttuurin ja rakennettu kangas eri kaupunkien ja maaseudun sijainnit sekä Isossa-Britanniassa ja ulkomailla. Viimeaikaiset matkat kuuluvat Barcelona, ​​Rooma, Pariisin ja Venetsian sekä vähemmän tuttuja Gdanskin, Toledo ja Monte Caruso. Opiskelu ulkomailla Sinulla on mahdollisuus opiskella ulkomailla, jollei koulumenestykseen. Laitoksella on laajimmat kansainväliset vaihto-ohjelma Isossa-Britanniassa. Olemme sopimukset 22 eri puolilla Eurooppaa, Kanada, Kaukoidässä ja Etelä-Amerikassa. Kurssin sisältö Vuosi 1 Pakolliset luokat: Suunnittelu Tutkimukset 4A - To Care (osa 1) Suunnittelu Tutkimukset 4B - To Care (osa... [-]