University of Stirling

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Stirling on kansainvälinen yliopisto, joka on sitoutunut auttamaan opiskelijoita tekemään muutoksia maailmassa. Skotlannin sydämessä sijaitseva Stirling on paikka, jossa kykyä - ei taustaa - arvostetaan, ja opetus, työllistyvyys ja palvelut ovat kaikki viiden tähden luokituksia (QS World University Rankings 2020).

University of Stirling on Yhdistyneessä kuningaskunnassa 30 parhaan joukossa (The Guardian University Guide 2021), ja opiskelijat arvioivat Stirlingin Ison-Britannian 20 parhaan joukkoon opiskelijoiden tyytyväisyydestä National Student Survey 2020 -tapahtumassa .

Yli 220 perustutkintoyhdistelmällä ja yli 90 jatkokurssilla varustamme tutkinnon suorittaneille työpaikan menestymiseen tarvittavat tiedot, asiantuntemuksen ja työllistyvyystaidot.

Opiskelijaelämä

University of Stirling on luokiteltu 1. sijalle Isossa-Britanniassa ja 5. sijalle kampusympäristönsä vuoksi (UK ISB Benchmark and Global ISB Benchmark 2018), eikä ole vaikea ymmärtää miksi.

Alle tunnin päässä Glasgow'sta ja Edinburghista sijaitsevassa kauniissa 330 hehtaarin kampuksessamme on hiljattain remontoitu majoitus, ruokapaikkoja, kauppoja, elokuvateatteri ja teatteri ja jopa1700- luvun linna. Olemme myös investoineet yli 40 miljoonaa puntaa parantamaan edelleen maailmanluokan kunto- ja suorituskykyisiä urheilutilojamme ja luomaan uuden kampuskeskuksen.

Sitoutuminen työllistettävyyteen

Kurssimme ovat sijoittuneet Skotlannissa 1. sijalle ja urapalvelujen 15 parhaan joukkoon maailmassa (UK ISB Benchmark and Global ISB Benchmark 2018).

Globaali näkymä

University of Stirling on todella globaali kaikissa sanan merkityksissä. Yli 120 kansallisuutta on edustettuna monipuolisessa ja osallistavassa kampuksessamme.

Teemme yhteistyötä laitosten kanssa kaikkialla maailmassa - opetamme tutkimuskumppanuuksissa yli 60 maassa auttaaksemme oppilaitamme tulemaan eteenpäin ajatteleviksi tutkinnon suorittaneiksi, joilla on taitoja, joita työnantajat etsivät ympäri maailmaa.

Urheilullinen huippuosaaminen

University of Stirling on Ison-Britannian vuoden urheilukorkeakoulu (The Times ja Sunday Times Good University Guide 2020) ja Skotlannin urheilun huippuyksikkö. Meillä on myös viisi kansallista hallintoelintä, ja olemme sijoittuneet Skotlannissa 1. sijalle ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa viisi parasta urheilutiloja varten (UK International Student Barometer Benchmark ja Global ISB Benchmark 2018).

Opiskelijamme hyötyvät myös yli 50 urheiluseurasta, kymmenistä viikoittaisista liikuntatunneista ja kilpailuttamattomasta Get Active -ohjelmastamme.

Tutkimus, jolla on vaikutusta

Maailman johtavat akateemiset asiantuntijamme ovat alojensa asiantuntijoita, ja opetuksessamme tutkitaan tätä huippututkimusta vaikuttamaan yhteiskuntaan. Siksi kolme neljäsosaa Stirlingin tutkimuksesta luokiteltiin joko maailman johtavaksi tai kansainvälisesti erinomaiseksi viimeisimmässä tutkimuksen huippuyksikössä (REF2014).

Tavoitteenamme on yksinkertainen: haluamme puuttua aikamme globaaleihin kysymyksiin maailman ruokkimisesta psykologian käyttämiseen rikollisten vangitsemiseksi. Monitieteinen tutkijamme haastaa oletukset, innovoi ajattelua ja löytää ratkaisuja.

Oletko valmis sekoittamaan?

Löydä kurssi, lue lisää rahoitusmahdollisuuksista, apurahoista ja löydä miksi Skotlannin University of Stirling , johon kuulut.

Sijainnit

Stirling

Osoite
University of Stirling,
FK9 4LA Stirling, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MSc