Read the Official Description

Meistä

 • Yliopiston 50 yliopisto Guardian University Guide 2019: ssa.
 • Lontoon huippumoderni yliopisto. *
 • Times Higher Education Awards 2018 ehdokkaana "vuoden yliopistossa"
 • Ylimmän modernin yliopiston Lontoossa opiskelijoiden tyydyttämiseen **

Länsi-Lontoon yliopisto tarjoaa paitsi korkealaatuista koulutusta, joka liittyy tiiviisti työllisyyteen, mutta asettaa opiskelijan ystävällisen ja tukevan yhteisön ytimeen. Yliopisto on investoinut 150 miljoonaa puntaa uuteen kampukseen Ealing-sivustossaan opiskelijoiden oppimisen ja sosiaalisten kokemusten parantamiseksi. Kehitykseen kuului uusi kirjasto, kunnostettu opiskelijaliitto, uudet opetuslaitokset ja uudet studiot opiskelija-asemalle.

 • Lontoon Lontoossa sijaitseva yliopisto on yksi Britannian menestyneimmistä liiketoiminta-alueista "The Golden Mile", joka on erinomaisesti yhdistetty kaupunkiin. 20 minuutin putki tai juna matkaa vie sinut Lontoon keskustaan ​​tai Heathrow'n lentokentälle.
 • Länsi-Lontoon yliopisto, Ura-yliopisto, on Lontoon huippuyliopisto työllistyvyyden kannalta: 98% opiskelijoista on työllistyneissä tai jatko-opinnoissa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.
 • UWL on läheiset yhteydet teollisuuteen, mukaan lukien kansalliset ja monikansalliset organisaatiot.
 • Kaikilla kouluilla on erittäin pätevää henkilökuntaa, jolla on runsaasti kokemusta alan ammattilaisista ja jotka ovat sitoutuneet kehittämään opiskelijoiden taitoja ja urakehitysehtoja.
 • Yliopisto tarjoaa tarkoitusta varten rakennettuja majoitusvaihtoehtoja Brentfordin sivustolla, ja tarjolla on ilmainen bussikuljetus, joka järjestetään kampusten ja Ealing Broadwayn välillä.
 • Yliopistolla on vilkas opiskelijayhteisö, ja kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua oppilaitosliittoon, jolla on monipuoliset yhteiskunnat ja erityistilaisuudet jokaiselle.

UWL tarjoaa kaksi pääsyöttöä; joka tammikuussa ja syyskuussa sekä toukokuussa Extended Masters -ohjelmille. UG: n tai PG: n ensimmäisen vuoden opiskelijoille yliopisto tarjoaa vuosittain jopa 100 kansainvälisen suurlähettilään apurahaa (enintään £ 5 000) joka antaa sinulle kaiken syyn hakea opintojaan länsi-lontoossa.

Vilkas sijainti

Yliopisto sijaitsee Länsi-Lontoon vilkkailla ja turvallisilla alueilla, joissa opiskelijat voivat odottaa monikansallisia yhteisöjä oveltaessaan. On erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ja myös ilmainen bussikuljetus UWL : n länsi-lontoolaisten ja Ealing Broadwayn asemien välillä. Se on alle 30 minuuttia maanalainen kaupunki aivan kaupungin Cross Rail parhaillaan parantaa liikenneyhteyksiä edelleen.

UWL llä on yhteensä kolme sivustoa. Länsi-Lontoossa - Brentford ja Ealing - löytyy kahta sivustoa ja kolmannessa Readingissa, jossa isännöi hoitotyön ja kätilön opiskelijat. Ealing-sivusto sijaitsee viehättävässä historiallisessa kaupunginosassa, jossa on monia kahviloita ja puistoja, ja se on lähellä Ealing Broadwayn ostoskeskusta (koti muotia, kauneutta, sähköä, televiestintää ja päivittäistavaroita). Sivusto itsessään on UWL : n perusopetustilaa, mutta siellä on myös erilaisia ​​kahviloita ja ravintoloita, opiskelijaliiton kuntosali ja baari. Muita urheilumahdollisuuksia, kuten jalkapallokenttä ja kriketinvihreä, löytyvät myös paikalliselta Ealingilta.

Brentfordin sivusto on moderni 11-kerroksinen laitos, joka tunnetaan helposti matkustaessaan M4-käytävällä, ja siellä on myös Paragon Lets; yliopiston tarkoitukseen rakennettu majoitus. Brentfordin rautatieasema - alle viiden minuutin kävelymatkan päässä - tarjoaa suorat junayhteydet Lontoon Waterlooon tai kaupungin ulkopuolelle kohti Windsoria.

Sisään ja ympäri kampusta

Uudet tilat

Osana UWL hiljattain valmistuneesta uudistushankkeesta luotiin lukuisia uusia opetus- ja oppimisympäristöjä sekä Ealing- että Brentford-sivustoissa. Niistä on 24h-kirjasto, pilkullinen oikeussali, erikoisradiopalvelut, täysin varustettu teatteri ja erikoistuneita simulaatiokeskuksia opiskelijoille, jotka opiskelevat hoitokodin, kätilön ja terveydenhuollon kanssa. Food Innovation Lab on äskettäin lanseerattu, samoin kuin Westmont Enterprise Hub - käynnistyshautomo ja The Faringdon Center, joka taloa maahan tunkeutuvaan tutkatekniikkaan. Myös uusi lentosimulaattori (Flight Pad) avataan välittömästi.

Opiskelijakunta

UWL opiskelijaliitto (UWLSU) tunnustettiin Englannin parhaaksi oppilaitokseksi vuonna 2017 **. Opiskelijaliiton päätavoitteena on edustaa sekä yksittäisiä opiskelijoita että oppilaitosta kokonaisuutena. Opiskelijat voivat myös liittyä johonkin opiskelijakohtaiseen yhteiskuntaan kampuksella, mistä valita. UWLSU: lla on myös oma baari, kahvila ja kuntosali, jotka opiskelijat voivat hyötyä ympäri vuoden.

kotelo

Turvallinen ja turvallinen asuminen on välttämättömyys kansainvälisille opiskelijoille opiskellessa yliopistossa. Lontoossa opiskeleville kansainvälisille opiskelijoille on tarjolla erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten yksityinen majoitus, yhteinen asunto tai Paragon Lets.

Paragon Lets on UWL : n paikan päällä oleva opiskelijakeskus, jota ylläpitää Notting Hill Housing ja on erittäin suositeltavaa ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Tämä tarkoitukseen rakennettu opiskelija asuintiloma sijaitsee Brentfordin sivustolla. Kaikissa huoneissa on laajakaistayhteys ja oma wc- ja suihkutilat. Yhteiset keittiöt ja ruokailutilat on varustettu jokaiselle kahdeksan huoneen ryhmälle.

Shuttlebus

Yliopisto tunnustaa, että opiskelijat haluavat tutkia mitä Lontoossa on tarjottavana opiskellessaan ja helpottaakseen tätä tarjoamalla ilmaisen bussikuljetuksen, joka yhdistää sivustot tärkeimpiin liikenneyhteyksiin. UWL bussiyhteys yhdistää Ealing Broadwayn (Central Line, District line, Circle line, Cross Rail ja päälinjat) Brentfordin sivustoon (5 minuutin kävelymatkan päässä Brentfordin päärautatieasemalta). Sen välissä se pysähtyy myös Ealingin ja South Ealingin asemalla (Piccadilly-linja), ja se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää suurimman osan ajastaan ​​kaupungissa.

Tutkimusalueet

Länsi-Lontoon yliopisto on virallisesti tunnustettu Yhdistyneen kuningaskunnan julkinen laitos, joka tarjoaa akkreditoituja kursseja seuraavilla tutkimusasteilla:

 • opiskelija
 • Jatko.

Tarjotaan myös integroitu säätiön kursseja (osana tutkintoa), laajennettuja master-kursseja ja esiohjelmaan perustuvia englannin kursseja.

Yliopisto tarjoaa monipuolisen valikoiman jatko- ja jatkokursseja seuraavissa korkeakouluissa:

 • Lontoon musiikkiopisto
 • Lontoon elokuvakoulu, media
 • Humanististen ja yhteiskuntatieteiden kandidaatti
 • Hoitotyön, kätilön ja terveydenhuollon korkeakoulu
 • Claude Littner Business School
 • Oikeustieteen ja kriminologian koulutusohjelma
 • Lontoon Geller College of Hospitality and Tourism
 • Tietotekniikan ja tekniikan korkeakoulu

Lähtöreitti

Länsi-Lontoon yliopiston kurssitutkimusryhmä on aina valmis auttamaan opiskelijoita valitsemaan oikean kurssin taiteen, liiketoiminnan, terveydenhuollon ja median kursseista. Tämä sisältää sopivan perustan tai englannin kielen, jos opiskelijalla ei ole arvosanat menevät suoraan tutkintoon.

Perusohjelmat

Kansainväliset opiskelijat voivat hakea suoraan UWL yliopiston online-hakulomakkeella . Vaihtoehtoisesti opiskelijat voivat hakea yliopistojen ja korkeakoulujen hakutoimistoa (UCAS).

Jatkotutkinnot

Hakijoille jatko-opintoihin on hakeuduttava suoraan yliopistoon online-lomakkeella . Jatkotutkinnot käsitellään yhdessä tuomaristo-ilmoitusten kanssa (tarvittaessa) ja opiskelijat saattavat joutua myös osallistumaan haastatteluun.

Palkkiot ja apurahat

Lukukausimaksut

Länsi-Lontoon yliopiston ulkopuoliset opiskelijat joutuvat maksamaan tutkimuksensa kokonaiskustannukset. Palkkion taso, jonka opiskelija joutuu maksamaan, vaihtelee tiettyjen vaatimusten mukaan. Vaatimukset vaihtelevat myös opintojen ja valitun kurssin mukaan.

Opiskelijan on maksettava 3000 euron suuruinen palkkio maksamattomana talletukseksi, kun hän hyväksyy tarjouksen yliopistosta. Niille, joiden palkkio maksetaan merentakaisten sponsoreiden kautta, palkkioiden täysimääräinen maksaminen ennen ilmoittautumista tai sen jälkeen on pakollinen.

Lisätietoa lukukausimaksuista löytyy yliopiston verkkosivuilta.

Suurlähettiläs-apurahat

Länsi-Lontoon yliopisto tarjoaa jokaista lukuvuotta korkeintaan 100 kansainvälistä suurlähettilään apurahaa opiskelijoille ensimmäisen UG- tai PG-opiskeluvuoden aikana. Nämä apurahat tarjoavat taloudellista tukea (alennus ensimmäisen vuoden lukukausimaksuista) erinomaisille opiskelijoille, jotka haluavat tulla yliopiston suurlähettiläiksi.

varoitukset:

* Times / Sunday Times Good University Guide 2018.
** Kansallinen opiskelijatietokanta (NSS) 2017.
Nämä ovat viimeisimmät HESA: n vuonna 2018 julkaiseman työllisyysindikaattorin (EPI) mukaiset luvut.
Huom. Nykyaikaiset korkeakoulut määritellään ylemmän korkeakouluopiskelijoiksi, jotka saivat yliopistollista asemaa vuonna 1992 ja sen jälkeen. UWL sai edellä luetellut rankingit verrattuna kaikkiin muihin moderneihin korkeakouluihin, jotka on lueteltu mainituissa oppaissa / tutkimuksissa.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

UWL University of West London

Tämä jatkokoulutusohjelma elintarviketeollisuudessa ja -johtamisessa on suunniteltu tuottamaan valmistuneita, jotka ovat poikkeuksellisen hyvin varustettuja valmiuksien j ... [+]

Yleiskatsaus

Elintarviketeollisuus on kokenut suurta kasvua ja joustavuutta 2000-luvulla, ja ammattitaitoisen henkilöstön kysyntä kasvaa edelleen. Pk-yritykset (pienet ja keskisuuret yritykset) ovat myös todenneet huomattavaa kehitystä huolimatta talouden hidastumisesta.

Tämä jatkokoulutusohjelma elintarviketeollisuudessa ja -johtamisessa on suunniteltu tuottamaan valmistuneita, jotka ovat poikkeuksellisen hyvin varustettuja valmiuksien ja osaamisen kanssa, jotka ovat tarpeen elintarvikealan kehityksen suunnittelussa, hallitsemisessa ja johtamisessa.

Sinulla on sekä johdonmukainen akateemisen tutkimuksen ohjelma että syvällinen koulutuskokemus, joka keskittyy johtajan ja johtamisasioiden rooliin kansainvälisessä elintarviketeollisuudessa, elintarvikealalla, vieraanvaraisuuden alalla ja huipputason elintarviketutkimuksen tutkimisesta .... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
UWL University of West London

Kaupallinen menestys ja jatkuva ura musiikkiteollisuudessa riippuvat yhä enemmän taiteilijan kyvystä perustaa omat pienet levy-elokuvat, hallita tekijänoikeuksiaan, helpo ... [+]

Yleiskatsaus

Kaupallinen menestys ja jatkuva ura musiikkiteollisuudessa riippuvat yhä enemmän taiteilijan kyvystä perustaa omat pienet levy-elokuvat, hallita tekijänoikeuksiaan, helpottaa live-tapahtumia, kehittää uransa ja ylläpitää terveyttään.

Ohjaus tiimin omistautuneista alan ammattilaisista, joilla on ainutlaatuiset näkemykset ja ennennäkemätön kokemus alalla, sinulla on mahdollisuus opiskella keskeisiä käsitteitä oman urasi hallinnoinnissa ja kehittämisessä - tai edustamaan teosta.

Miksi valita kurssi?

Olemme Länsi-Lontoossa, Ison-Britannian musiikki- ja medialiiketoiminnassa, joten ei ole parempaa paikkaa musiikkiteollisuuden hallinnan ja taiteilijan kehittämisen tutkimiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
UWL University of West London

Kansainvälisen matkailun ja ilmailun hallinnan maisteriohjelma pyrkii yhdistämään teoriat, käsitteet ja käytännöt kehittääkseen johtavan uran kriittisiä ymmärryksiä joko ... [+]

Yleiskatsaus

Kansainvälisen matkailun ja ilmailun hallinnan maisteriohjelma pyrkii yhdistämään teoriat, käsitteet ja käytännöt kehittääkseen johtavan uran kriittisiä ymmärryksiä joko matkailu- tai ilmailualalla.

MA tarjoaa mahdollisuuden parantaa tutkimustyötä edistääkseen työllistyvyyttä matkailussa tai ilmailualalla. Se tarjotaan yhden vuoden kokopäiväisenä ja kahden vuoden osa-aikaisena kurssina. Tämä kurssi toimitetaan kansainvälisesti tunnustetussa laitoksessa.

Miksi valita kurssi?

Kurssin aikana teette tieteidenvälisen lähestymistavan matkailun ja ilmailun hallinnan tutkimukseen hyödyntäen kansainvälisiä tapaustutkimusmateriaaleja ymmärtämään sekä matkailun että ilmailualan globaalia toimintaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
September 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
UWL University of West London

West Lontoon yliopiston MA-mainonnan, brändäys- ja viestintäkurssin opiskelijana sinusta tulee strateginen ajattelija ja kommunikaattori, joka luo uusimmat mainos-, bränd ... [+]

Yleiskatsaus

Nykyään hyviä asioita ei tule niille, jotka odottavat - ne tulevat niille, jotka liikkuvat.

West Lontoon yliopiston MA-mainonnan, brändäys- ja viestintäkurssin opiskelijana sinusta tulee strateginen ajattelija ja kommunikaattori, joka luo uusimmat mainos-, brändi- ja suunnittelukampanjat. Kehitämme ymmärrystä brändinviestinnästä, ammatillisesta graafisesta suunnittelusta, mainostusstrategiasta ja luovuudesta auttamaan sinua valmistautumaan uuteen urasiisi. Sekoitettu oppimisympäristö on tämän innoittavan ja kriittisesti heijastavan yhteisön keskellä.

Miksi valita kurssi?

Viestintä on keskellä elämäämme tapaa. Nykyiset viestintäjärjestelmät ja -työkalut ovat monimutkaisia, hienostuneita ja erittäin tehokkaita. Näiden järjestelmien ja työkalujen käyttökelpoisuus riippuu kuitenkin niistä, jotka tietävät, miten niitä voidaan parhaiten käyttää luovasti ja strategisesti.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

MSc

UWL University of West London

Kurssi on suunniteltu edistämään analyyttisiä taitoja maa- ja vesirakennuksen ydinalueilla, mukaan lukien rakenteellinen analyysi, kestävyys ja hydrauliikka. Nykyaikaiste ... [+]

YleiskatsausKurssi on suunniteltu edistämään analyyttisiä taitoja maa- ja vesirakennuksen ydinalueilla, mukaan lukien rakenteellinen analyysi, kestävyys ja hydrauliikka. Nykyaikaisten IT-tekniikoiden soveltaminen monimutkaiseen ongelmanratkaisuun on kurssin läpi kulkeva teema. Kurssi kattaa myös rakennustekniikan projektin ja prosessinhallinnan laajemmat kysymykset.Miksi valita kurssi?Graafisen korkeakoulututkinnon maisteriohjelmamme on akkreditoitu rakennusteknisten tutkintolaitosten (ICES) akkreditoimalla, ja menestyksellinen suoritustaso täyttää akateemiset vaatimukset tilaajalle.Kurssi on suunniteltu edistämään analyyttisiä taitoja ja antaa sinulle paremman käsityksen nykyisten ympäristökysymysten ja maa- ja vesirakennustöiden välisistä suhteista. Kurssi liittää nämä tutkimukset maa- ja vesirakennuksen ydinalueisiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kestävyys, geotekniikka ja hydrauliikka.Sinulla on mahdollisuus käyttää erillistä tietotekniikkaboratorioa kahdessa paikkakunnalla, ja yliopiston kirjasto tukee hyvin kurssin akateemisia ja ammatillisia elementtejä.Saat myös valikoiman digitaalisia resursseja, kuten erikoistuneita simulaatiopaketteja, joilla on täydet käyttöoikeudet, kuten:ANSYSETABSSAFELUSAS.Tämä kurssi on tarjolla tutkimus-pohjaisessa koulussa noin kolmenkymmenen PhD-opiskelijan kanssa, ja se kattaa laajemmat kysymykset hankkeen ja prosessinhallinnan rakennusalan.Erikoisimulointipaketit, joissa on täydet lisenssit mukaan lukien Ansys, ETABS, SAFE ja LUSAS. Monipuolisia menetelmiä käytetään tutkia kaikkia alan osa-alueita. Kurssin ohjaajien keskuudessa on vahva tukikulttuuri, jonka avulla opiskelijat voivat saavuttaa potentiaalinsa.Sinulla on mahdollisuus käyttää erillistä tietotekniikkaboratorioa kahdessa paikassa. Akateemisia ja ammatillisia elementtejä tukevat hyvin yliopistokirjasto ja tarjolla on hyvä valikoima digitaalisia resursseja.Laajennettu MSc Civil and Environmental EngineeringJos olet suorittanut perustutkinnon ja ei ole täyttänyt maisteriohjelman maa- ja ympäristötekniikan opintojaksojen pääsykohtia, saatat saada pätevöidä Extended MSc Civil and Environmental Engineering -vaihtoehdollemme. Se sisältää kaksi lisämoduulia. He ovat:OpiskelutaidotKriittinen ajattelu, analyysi ja arviointiJotta saisit kaiken hyödyn irti oppimistasi, englanninkielinen tuki on käytettävissä myös tässä ohjelmassa.Kun olet suorittanut yllä olevat moduulit ja olet osallistunut kaikkiin kielitukiistuntoihin (jos sellainen on), eteneet... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
UWL University of West London

Tietoturva on avainasemassa palvelujen tarjoamisessa sovellustasolta tietokoneen ja verkon järjestelmien perusrakenteisiin. ... [+]

Yleiskatsaus

Tietoturva on avainasemassa palvelujen tarjoamisessa sovellustasolta tietokoneen ja verkon järjestelmien perusrakenteisiin.

Tämä tietojenkäsittelytieteiden korkeakoulututkinto tarjoaa Cyber ​​Security -tietotekniikan ja -tekniikan, ja sitä on kehitetty vastauksena tietoturva-alan ammattilaisten suuriin kysyntään ja systemaattisella käsityksellä nykyisten IT-järjestelmien perustana olevista periaatteista ja tekniikoista.

Tietojenkäsittelytieteiden ja -tekniikan korkeakoulu on solminut turvallisuussektorin johtajia tarjoamaan sinulle kurssin, jonka avulla voit saada kattavaa tietämystä ja kriittisiä taitoja tietoturvasta. Tämän kurssin avulla voit harjoittaa uraa tietoturva-alan ammattilaisena joko julkisella tai yksityisellä sektorilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
UWL University of West London

Digitaalisen markkinoinnin kursseja on suunniteltu teollisuuden painopistealueella. Tavoitteenamme on tarjota sinulle erittäin kilpailukykyinen pätevyys nykyaikaisille ty ... [+]

YleiskatsausDigitaalisen markkinoinnin kursseja on suunniteltu teollisuuden painopistealueella. Tavoitteenamme on tarjota sinulle erittäin kilpailukykyinen pätevyys nykyaikaisille työmarkkinoille, elinvoimaisella kaupallisella sektorilla, jolla on huomattava osaaminen.Kurssi tarjoaa hyvän tasapainon käytännön ja teoreettisen työn koko kurssin, ja myös upottaa ymmärrystä uusimmista digitaalisista suuntauksista ja tekniikoista. Tarkastelemme perusteellisesti:sosiaalisen median markkinointiE-markkinointionline-markkinoinnin suuntauksetdigitaalinen markkinointistrategia.Miksi valita kurssi?UWL : n digitaalisen markkinoinnin MSc antaa sinulle suuren tietämyksen uusimmista online-markkinointisuuntauksistatekniikoita digitaalisilla markkinoilla.Sinä tulet oppimaan:sosiaalisen median ja digitaalisten kanavien tehokas käyttömiten rakentaa verkkoyhteisöuusin digitaalinen teknologia ja innovaatiot.Digitaalisen markkinoinnin MSc on hyvä alku kohti palkitsevan uran rakentamista. Tämä käytännön ammatillinen kurssi tarjoaa sinulle luottamuksen, jota tarvitset onnistuneisiin digitaalistrategioihin.Kurssin aikana sinulla on monia mahdollisuuksia digitaalisten markkinointihankkeiden toteuttamiseen todellisille yrityksille. Kurssilla hyödynnetään myös tiedusteluun perustuvaa oppimismenetelmää ja siten käytetään opetusmenetelmiä, kuten tapaustutkimusta ja simulointipelejä.Se tarjoaa hyvän tasapainon käytännön ja teoreettisen työn koko kurssin, ja myös upottaa ymmärtämistä uusimmista digitaalisista suuntauksista ja tekniikoista.Digitaalisen markkinoinnin MSc on:kehitetty Chartered Institute of Marketing (CIM) -vaatimusten kanssaalan johtavien työnantajien tukemana, nimittäin:Grain LtdSimon Inc LtdTarget Internet Oyerittäin kilpailukykyinen pätevyys, jolla on potentiaalia kestävään rekrytointiin.Laajennettu MSc Digital MarketingJos olet suorittanut perustutkinnon ja ei ole täyttänyt MSc Digital Marketing -kurssin pääsykohtia, voit saada laajennetun MSc Digital Marketing -vaihtoehdon. Se sisältää kaksi lisämoduulia. He ovat:OpiskelutaidotKriittinen ajattelu, analyysi ja arviointiJotta saisit kaiken hyödyn irti oppimistasi, englanninkielinen tuki on käytettävissä myös tässä ohjelmassa.Kun olet suorittanut yllä olevat moduulit ja olet osallistunut kaikkiin kielitukiistuntoihin (jos sellainen on), eteneet automaattisesti tämän sivun "Opintojakson tiedot" -välilehdessä luetelluille moduuleille.Laajennettu MSc Digital Marketing -kurssi alkaa 13. toukokuuta 2019 ja kesto on noin 15 kuukautta.Huomaa, että Extended MSc Digital Marketing -vaihtoehto... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
UWL University of West London

Tämä kurssi pyrkii valmistamaan opiskelijoita ammatillisiin urakohtiin tässä tärkeässä ohjelmistojärjestelmässä. Perehdyt tietokoneohjelmistotekniikan laajaan valikoimaan ... [+]

YleiskatsausTämä kurssi pyrkii valmistamaan opiskelijoita ammatillisiin urakohtiin tässä tärkeässä ohjelmistojärjestelmässä. Perehdyt tietokoneohjelmistotekniikan laajaan valikoimaan nykyistä apurahaa, oppimalla tutkimustyötä ja tarkastelemalla julkaistua työtä.Opinnot antavat myös käytännön käsityksen nykyaikaisten ohjelmistojärjestelmien suunnittelusta, analysoinnista ja toteuttamisesta, ja sinulla on mahdollisuuksia tavata alan kaiuttimia, myös potentiaalisia työnantajia.Lyhyesti sanottuna, tämä kurssi valmistaa sinut ammatilliseen uraan tai tutkimukseen tällä tärkeällä alalla.Miksi valita kurssi?Kun IT-ala laajenee nopeasti ympäri maailmaa, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa kehittää erikoistuneita ohjelmistotekniikan taitoja.Tämä kurssi antaa sinulle ymmärryksen uusimmista ohjelmistotekniikan tekniikoista, joita käytetään nykyaikaisten ohjelmistokehityksen haasteiden ratkaisemiseen sekä käytännön ymmärrykseen nykyaikaisten ohjelmistojärjestelmien suunnittelusta, analysoinnista ja toteutuksesta.Opiskelijoilla on pääsy alan standarditekniikoihin ja heille tarjotaan tilaisuus erikoistua aihepiireihin, jotka ulottuvat ohjelmistokehityksestä toteutustekniikoihin ja jotka rakentavat tarvittavat taidot nykyaikaisten ohjelmistojärjestelmien käsittelemiseksi teollisessa yhteydessä.Monipuolisia menetelmiä käytetään tutkimaan kaikkia alan osa-alueita. Kurssin ohjaajien keskuudessa on vahva tukikulttuuri, jonka avulla opiskelijat voivat saavuttaa potentiaalinsa.Käytettävät oppimateriaalit: hyvä pääsy tietokonelaitteisiin. Akateemisia ja ammatillisia elementtejä tukevat hyvin yliopistokirjasto ja hyvä valikoima digitaalisia resursseja.Laajennettu MSc-ohjelmistotekniikkaJos olet suorittanut perustutkinnon ja ei ole täyttänyt MSc Software Engineering -kurssiin pääsyn kriteerejä, voit saada laajennetun MSc-ohjelmistokehityksen. Se sisältää kaksi lisämoduulia. He ovat:OpiskelutaidotKriittinen ajattelu, analyysi ja arviointiJotta saisit kaiken hyödyn irti oppimistasi, englanninkielinen tuki on käytettävissä myös tässä ohjelmassa.Kun olet suorittanut yllä olevat moduulit ja olet osallistunut kaikkiin kielitukiistuntoihin (jos sellainen on), eteneet automaattisesti tämän sivun "Opintojakson tiedot" -välilehdessä luetelluille moduuleille.Laajennettu MSc Software Engineering kurssi alkaa 13. toukokuuta 2019 ja kokonaiskesto on noin 15 kuukautta.Huomaa, että Extended MSc Software Engineering -optio on tutkittava kokopäiväisesti ja maksu on erilainen kuin standardin MSc Software Engineering.Tutor-tiedotTämä kurssi toimii School of Computing... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
UWL University of West London

Tämä kurssi on ihanteellinen kirjanpitäjille ja rahoitukselle valmistuneille, jotka pyrkivät parantamaan työllistymisensä ja henkilökohtaisen kehitystyönsä. Hakijoita, jo ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä kurssi on ihanteellinen kirjanpitäjille ja rahoitukselle valmistuneille, jotka pyrkivät parantamaan työllistymisensä ja henkilökohtaisen kehitystyönsä. Hakijoita, joilla on ammattipätevyys ja alan kokemus, kannustetaan myös soveltamaan.

Hyväksyttyjen tilintarkastajien liiton (ACCA) jäsenillä on erityinen etu, koska he voivat vaatia poikkeuksia tietyistä moduuleista MSc Finance and Accounting -kurssiin ACCA: n ammattitason asiakirjojen loppuun saattamisen perusteella.

Kun opiskelet Rahoitusta ja kirjanpitoa UWL , sinulla on suora yhteys kurssinohjaajille, joilla on kadehdittava yhdistelmä teoreettista tietoa ja todellista kokemusta. Yli 85% tiedekunnassamme on tohtorintutkinto, jota täydentää yli 100 vuoden kokemus yhdistetystä teollisuudesta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of West London
Address
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF London, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
+44 (0) 20 8231 2440