UWL University of West London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella meille

Haluatko ansaita jonkin verran yhdeltä Lontoon huippumoderni yliopistojen? Yli £ 100 miljoonaa investoineet uuteen Ealing kampus, Meillä state-of-the-art tilat ja jotkut parhaista alan ammattilaisia ​​auttamaan sinua saamaan kaiken irti yliopiston kokemus.

Oikean yliopisto on yksi tärkeimmistä päätöksistä voit tehdä. On monia syitä hyötyä opiskelusta yliopistossa Länsi-Lontoon.

Kysy nyt noin opiskelee UWL.

Miksi opiskella yliopistossa West London?

Olemme alkuun Nykyaikaisen yliopiston Lontoossa työllistyvyyden, jossa 96% opiskelijoista työssä kuuden kuukauden kuluessa valmistuvien. Olemme numero yksi yliopisto Lontoossa opiskelijoiden tyytyväisyyttä, yhdeksän kurssimme sai 100% tyytyväisyyttä koko meidän kahdeksan koulua. Tuotevalikoimamme kursseja vaihtelee Film, media, musiikki, suunnittelu, Computing, Business, Law, Kirjastotietokannat Healthcare, Psychology, sosiaalityön ja Human Sciences. Meidän kadehdittava London sijainti - olemme sijaitsee Länsi-Lontoossa, yksi Britannian menestyneimmistä liiketoiminnan alueilla. Erinomaiset liikenneyhteydet, olemme vain 30 minuutin päässä Lontoon keskustasta ja 20 minuutin päässä Heathrow'n lentokentältä. Meidän upouusi kampuksen - Olemme investoineet yli £ 50 miljoonaa uutta Ealing kampuksen parantaa opiskelijan oppimista ja sosiaalisia kokemuksia. Tähän sisältyy uusi kirjasto, uusittu ylioppilaskunnan, erinomainen opetus tilat ja state-of-the-art studiot opiskelijalle radioasema.

Kaikki koulut ovat erittäin pätevä henkilöstö, jolla on runsaasti alan kokemusta. Ne ovat sitoutuneet kehittämään sellaisia ​​taitoja ja uran toiveita Opiskelijamme.

Yliopistolla on elinvoimainen opiskelijan yhteisö. Kaikki opiskelijat on mahdollisuus osallistua meidän ylioppilaskunnan, jossa on monipuolinen valikoima yhteiskunnissa.

Yliopisto on koti useita akateemisen koulut tarjoavat koulutusohjelmat monipuolisia aiheita. Koulut ovat:

London School of Film, Media and Design Claude Littner Business School School of Computing and Engineering London Geller College of Kirjastotietokannat School of Law ja kriminologian College of Nursing, Kätilötyö ja Healthcare School of Human ja yhteiskuntatieteet London College of Music

Olemme nyt hyväksyä hakemuksia syyskuussa 2017. Katso lisätietoja meidän miten hakea osan tai rekisteröi kiinnostuksesi tiimiimme.

Tarjoamme myös pre-istuntojen Englanti kielikursseja parantaa Englanti kielitaitoa ja auttaa taitavia haluamaasi kurssin.

International Office, University of West London

Sähköposti: international@uwl.ac.uk Puh: +44 (0) 20 8231 2440

  • Mukaan työllisyysindikaattorien (EPI) julkaisemien lukujen HESA heinäkuussa 2016. Opiskelijoille, jotka ovat opiskelleet perustutkintoa koulutusohjelmasta.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso Law LLB » Katso Law OTK » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma elokuvatuotanto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Kurssi on pääasiassa käytännön, jossa lähes 70% oppimisen suunnattu avulla voit kirjallisia ja kokeellisia elokuvia. [+]

MA Film Production

Guardian julisti hiljattain UWL olla paras moderni yliopistossa Lontoossa. Uskomme jännittävä jatko elokuvanteon ohjelma demonstroi tätä suosiota selvästi. Se on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin pyrkivä elokuvantekijöille, jotka pyrkivät innovoida laajenee aloilla Documentary and Experimental digitaalisen elokuvatuotannon.

Kurssi on pääasiassa käytännön, jossa lähes 70% oppimisen suunnattu avulla voit kirjallisia ja kokeellisia elokuvia. Niille, joiden kiinnostus on akateeminen, on myös mahdollisuus korvata kaksinkertainen projektin käytännön moduuli väitöskirja. Kurssi seurannut läheisesti nykyajan kehitystä digitaalisen kuvaus ja äänisuunnittelu, aktiivisesti kannustaa oppilaita luoda muokattuja elokuvamainen vastauksia, jotka ylittävät rajat dokumentti, kokeellisia ja fiktiivinen muotoja. Tämä sisältää: ... [-]


Ma kansainvälisen matkailun ja Ilmailuhallinnon kanssa työharjoittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Maisteriohjelman International Tourism ja Ilmailuhallinnon pyritään valmistelemaan pyrkivä henkilöitä johdon uran joko matkailu-ja ilmailualan. [+]

MA International Tourism ja Ilmailuhallinnon kanssa Työharjoittelu

Maisteriohjelman International Tourism ja Ilmailuhallinnon pyritään valmistelemaan pyrkivä henkilöitä johdon uran joko matkailu-ja ilmailualan. Niiden nykyisten ammattilaisten, se tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja uudelleen tiedon ja arvioida kehityksestä ja muuttuvista johtamiskäytäntöjä niiden teollisuudelle. Se tarjotaan yhden vuoden kokopäiväinen ja kaksi vuotta osa-aikaisesti kurssi.

Työharjoittelu Kurssi pyrkii tarjoamaan samoja tiukka ja haastava ohjelman käytännön periaatteita kuin MA, mutta on lisäetu lukien 24 viikkoa maksetaan työharjoittelun osaksi opiskelu. Tämä tekee siitä ihanteellisen hakevia opiskelijoita lisätä käytännön ulottuvuuden opintojaan ja ymmärtää vaatimukset työpaikalla valvonta ja hallinta. Työharjoittelu mahdollisuudet ovat olemassa koko matkailu-ja ilmailuteollisuus sekä Isossa-Britanniassa ja ulkomailla. Työharjoittelu prosessia koordinoi yliopiston omassa työharjoittelukoordinaattori joukkue ja hyödynnetään yhteyksiä yli kolme tuhatta työnantajia. ... [-]


Ma kriminologian ja rikosoikeuden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Täyttä-ja osa-aikaiset opinnot vaihtoehtoja, Kurssilla käsitellään nykyajan kysymyksiä kuten kuten murhatutkimukseksi, globaalinen järjestäytynyttä rikollisuutta, ja tutkia petoksia. [+]

Täyttä-ja osa-aikaiset opinnot vaihtoehtoja, Kurssilla käsitellään nykyajan kysymyksiä kuten kuten murhatutkimukseksi, globaalinen järjestäytynyttä rikollisuutta, ja tutkia petoksia. Kurssi varustaa sinulle tietoja ja taitoja tarvitaan menestyä tällä kilpaillulla alalla. Lisäksi meidän erittäin kokenut opetuksen tiimi (ex-lainvalvonta) varmistaa oppimiskokemus on vertaansa vailla.

Olemme suunnitelleet MA kriminologian ja rikosoikeuden tietenkin täyttämään opiskelijat haluavat edistää opintojaan tässä kiehtova aihe.

Tarjoamme myös rajoitettu määrä apurahoja opiskelijoille tämän kurssin, mukaan lukien Piotr Mikiewicz Scholarship.

[-]

Ma mainonta, branding ja viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

On MA mainonta, branding ja viestintä kurssin University of West London, voit kehittää työkaluja strategisen ajattelija ja kommunikaattori luoda kärjessä mainontaa, tuotemerkin ja muotoilun kampanjoita innovatiivisesti. [+]

On MA mainonta, branding ja viestintä kurssin University of West London, voit kehittää työkaluja strategisen ajattelija ja kommunikaattori luoda kärjessä mainontaa, tuotemerkin ja muotoilun kampanjoita innovatiivisesti.

Rakennamme ymmärrystä brändin viestintää, ammatillinen graafinen suunnittelu, mainonnan strategia ja luovuus auttaa sinua valmistautumaan tulevaa uraa.

Onko tuotemerkin suunnittelija, huomioon käsittelijä, graafisen viestinnän suunnittelija tai idea strategina me harjoittaa sinua ammatillisessa suunnittelun ja mainonnan joukkueet kilpailevat UWL Design tiimi vuoden ja UWL Designer of the Year Award valmis tekemään merkin vaativa maailmoissa branding, mainonnan ja viestinnän suunnittelu. ... [-]


Ma musiikin hallinta ja taiteilija kehittäminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Kaupallinen menestys ja jatkuva uran musiikkialalla molemmat riippuvat yhä enemmän taiteilijan kykyä perustamaan [+]

Kaupallinen menestys ja jatkuva uran musiikkialalla molemmat riippuvat yhä enemmän taiteilijan kykyä perustaa oman pienen levy-yhtiön, hallinnoida tekijänoikeuksia, helpottaa live-tapahtumia ja kehittää uraansa.

Ohjaus joukko erittäin kokeneita alan ammattilaisia, joilla on ainutlaatuinen oivalluksia ja ennennäkemätön kokemus, sinulla on mahdollisuus opiskella keskeisiä käsitteitä johtamisessa ja kehittämisessä oman urasi - tai että teko te edustatte.

Pääsyvaatimukset

Hakijoilla on oltava seuraavat: - Saavutukset tutkinto, musiikin teknologia tai liittyvä aihe minimiin keskityksen ja 02:02, tai huomattavaa alan kokemusta.

Ehdokkaat pyydetään toimittamaan salkun tutkinnon tason / ammatillisen työn ja kirjallisen statement.International opiskelijat tarvitse täyttää meidän Englanti kielen vaatimus joko IELTS 6,5 tai yli, ja vähintään 5,5 kunkin 4 yksittäisten komponenttien ( Lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuunteleminen), TOEFL IBT klo pisteet 90 tai yli, Pearson PTE Academic klo pisteet 58 tai yli, tai vastaava turvallinen Englanti kielikoe. Joissakin maissa, joissa opetus on Englanti, emme voi hyväksyä paikallisten pätevyys. ... [-]


Ma ylellisyyttä Hospitality Management kanssa työharjoittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen magneetti vaativankin, London tarjoaa maailmanlaajuisesti tunnustettu hotelleja ja ravintoloita, jotka ovat näkyvästi maamerkeistä kaupungin maisema, usein vuosikymmeniä pitkät perinteet. [+]

MA Luxury Hospitality Management Työharjoittelu

Maailmanpankin mukaan Luxury Index ™ Lontoo on yksi nopeimmin kasvavista kohteet (seuraa Dubai ja Pariisi) kuluttajille, jotka haluavat kokea ylellisyyttä vieraanvaraisuus palveluja monenlaisia ​​luksushotelleihin ja hienot ravintolat kaupungilla on tarjota. Poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen magneetti vaativankin, London tarjoaa maailmanlaajuisesti tunnustettu hotelleja ja ravintoloita, jotka ovat näkyvästi maamerkeistä kaupungin maisema, usein vuosikymmeniä pitkät perinteet. Ylellisyystavarasektorilla ennen Global Financial Crisis (GFC) kuvattiin suljettu järjestelmä, joka ei arvosta jatkuvaa yhteistyötä ja yhteistyötä niiden kuluttajia. Painopiste oli usein toimitus vastaa (usein kurinalainen) tuotteiden ja palvelujen korkea laatu mahdollisimman tehokkaasti. Sen sijaan post-GFC ylellisyyttä yritykset sanotaan olevan avoimempi ja enemmän itse-refleksiivinen, matkalle jatkuvan löytö mitä parhaiten asiakkaiden tarpeisiin. Tämä muutos on ollut seurausta uutta ylellisyyttä kuluttajia, usein kutsutaan "vaativille varakkaita" sekä muuttuvat odotukset vanhan kaartin varakkaiden asiakkaiden. Lisäksi hiljattain ylellisyystuotteita kehittyvillä markkinoilla, kuten Kiinassa, Venäjällä, Brasiliassa ja Intiassa sanotaan halajavat esimakua on uusin Länsi edginess. Ylellinen ravintola-alalla on nyt kyse liiketoiminnan suunnittelussa mieleenpainuva ja elämyksiä kautta tuottaa kokemuksen-centric palvelut. ... [-]


MSc

Msc kansainvälinen markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Tämä kurssi auttaa sinua kehittämään syvempää oivalluksia ja ymmärrystä keskeisillä aloilla nykyajan markkinoinnin uuden digitaalisen maiseman kestävään markkinoinnin haasteita ja kansainväliset mahdollisuudet. [+]

Tämä kurssi auttaa sinua kehittämään syvempää oivalluksia ja ymmärrystä keskeisillä aloilla nykyajan markkinoinnin uuden digitaalisen maiseman kestävään markkinoinnin haasteita ja kansainväliset mahdollisuudet.

Voit kehittää strategista näkökulmaa kautta selvitettiin seikkaperäisesti, kriittistä arviointia ja perusteellisen tutkimuksen tuotemerkkejä, markkinointi, kuluttajat ja muuttuviin yhteyksissä, joissa organisaatioiden liiketoimintaa. MA Contemporary Marketing on suunniteltu tutkinnon ja ammattilaisille, jotka haluavat olla joitakin markkinoinnin kokemusta tai muille harkitsee aloittaa uuden uran markkinoinnin tai niille, joilla on todellista kiinnostusta markkinoinnin, viestinnän, PR, psykologia, sosiologia, tai liiketoiminnan. Kurssi auttaa sinua käynnistää tai kehittää urasi markkinoinnin hyöty laajaa ymmärrystä ajankohtaisista nykyajan markkinoinnin suunnitteluun. ... [-]


Msc ohjelmistojen suunnittelu, jossa työharjoittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

IT-alalla kasvaa nopeasti ympäri maailmaa, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa kehittää asiantuntijaohjelmistoja [+]

IT-alalla kasvaa nopeasti ympäri maailmaa, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa kehittää erikoistuneita ohjelmistoyrityksiä insinööritaitoa. Tämä kurssi antaa sinulle ymmärrystä uusin ohjelmisto teknologioihin käytetään nykyisiin haasteisiin ohjelmistokehityksessä.

Tulet perehtyy laaja valikoima ajankohtaisia ​​stipendin työn ohjelmistojen suunnittelu, opetella alan tutkimusta ja julkaistu teos. Opinnot saat myös käytännön toimintaan liittyviä kysymyksiä suunnittelun, analyysin ja toteuttamisesta nykyaikaista ohjelmistoja, ja sinulla on mahdollisuus tavata puhujia teollisuuden, myös mahdollisia työnantajia. Lyhyesti sanottuna tämä kurssi valmentaa ammatillisen uran tai tutkimusta tällä tärkeällä alalla.... [-]


Msc siviili-ja ympäristötekniikan osasto, jossa työharjoittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Tämä kurssi on suunniteltu etukäteen analyyttisiä taitoja keskeisiä aihealueita of Civil Engineering lukien rakennerahastojen [+]

Tämä kurssi on suunniteltu etukäteen analyyttisiä taitoja keskeisiä aihealueita of Civil Engineering lukien Lujuusanalyysi, Sustainability ja hydrauliikka. Nykyaikaisen tietotekniikan menetelmiä monimutkaisten ongelmien ratkomiseksi on teema, joka kulkee läpi kurssin. Kurssi kattaa myös laajempia kysymyksiä projektien ja prosessien hallinnan Civil Engineering. Työharjoittelu Kurssi pyrkii tarjoamaan samoja tiukka ja haastava ohjelman käytännön periaatteita kuin MSc Civil and Environmental Engineering mutta on lisäetu lukien 6 kuukautta työharjoittelun osaksi opiskelu. Tämä tekee siitä ihanteellisen hakevia opiskelijoita lisätä käytännön ulottuvuuden opintojaan ja ymmärtää vaatimukset työpaikalla valvonta ja hallinta. Mahdollisuuksia työharjoitteluun on kaikkialla siviili-ja rakennusalan Yhdistyneessä kuningaskunnassa.... [-]


Msc talouden ja kirjanpidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Kurssi sopii tutkinnon laskentatoimen ja rahoituksen haluavat parantaa työllistymismahdollisuuksia. [+]

Kurssi sopii tutkinnon laskentatoimen ja rahoituksen haluavat parantaa työllistymismahdollisuuksia.

Hakija, jolla on ammatillinen pätevyys ja kokemus alalta ovat myös kannustetaan hakemaan.

Jos olet jäsen Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) voit saada poiketa tietyistä moduuleista. Muut tunnustettu kirjanpito ammattiala voivat hyötyä myös joidenkin moduulien poikkeuksia.

Kurssi varustaa tutkinnon taidot käyttää ylimmän roolit taloushallintoon kuin varainhoidon valvojien, tilintarkastus eläkeläiset, analyytikoille ja vanhempi tilintarkastaja. Opetussuunnitelma tarpeita ammatti ja pätevyys on tunnustettu työnantajat.

Tietenkin yksityiskohta ... [-]

MSC Talous ja riskienhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Nousu volatiliteetti rahoitusmarkkinoilla, valtion velkakriisi ja geopoliittinen epävarmuus, aseta huomattavia vaatimuksia yrityksille ja muille organisaatioille riittävästi hallita mahdollisia vaikutuksia [+]

MSc Rahoitus ja riskienhallinta

Nousu volatiliteetti rahoitusmarkkinoilla, valtion velkakriisi ja geopoliittinen epävarmuus, paikka huomattavia vaatimuksia yrityksille ja muille organisaatioille riittävästi hallita mahdollisia vaikutuksia näistä riskeistä strategisista toiminnoista organisaation - erityisesti sen varainhoitoa. Siksi kysyntä rahoituksen ammattilaisille toimivaltaisten käsitys riskienhallinnan periaatteet on suurempi kuin koskaan. Ohjelmassa pyritään mukautumaan lahjakkaita loppututkinnon hyvän ensimmäisen asteen ja korkea akateemisesta kyvykkyydestä, jotka hyötyisivät ainutlaatuisia taitoja ja tietoja, ohjelma antaa heille - niin työllistettävyyden näkökulmasta sekä niiden itsensä kehittämiseen. Ohjelman tavoitteena on myös parantaa taitoja harjoitellaan ammattilaisten, jotta he voivat pelata vanhempi rooli alueilla taloudellisen ja riskienhallinnan organisaatioissa.... [-]


Msc tietojärjestelmiä työharjoittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Tietojärjestelmät (IS) ovat nykyään suuria, monimutkaisia, monipuolinen muodossa ja jaetaan, palvelevat erilaisia ​​ihmisiä, jotka käyttävät erilaisia [+]

Tietojärjestelmät (IS) ovat nykyään suuria, monimutkaisia, monipuolinen muodossa ja jaetaan, palvelevat erilaisia ​​ihmisiä, jotka käyttävät erilaisia ​​laitteita saada tietoa. Asiantuntijoita, jotka tunnistavat erilaiset yritysten tarpeisiin ja on järjestelmällistä lähestymistapaa ymmärtää teknologian vaikutuksesta organisaatioiden, ovat välttämättömiä onnistumisen kannalta IS / IT-strategian.

Samanarvoisia merkitys arkkitehtuurit järjestelmien ja tukevat teknologiat, on hallintaan ja jakeluun sisällön, olipa tietojen, asiakirjojen, kuvien ja äänen. Yhä perustavanlaatuinen järjestelmät koostuvat digitaaliset arkkitehtuurit ja verkostoja, jotka sitten edustavat ja mahdollistavat digitaalisen sisällön jakeluun. Kehittyneet tietojärjestelmät ovat todellisuudessa sosio-teknisten järjestelmien joissa ihmisiä, teknologioihin ja uuteen sisältöön. Tietojärjestelmiin erikoistuneen tulee entistä laaja-alaisempaa tietoa ammatillisen kun ne ulottuvat niiden valikoima ja toiminnan laajuuden kohti loppukäyttäjien ja niiden ympäristöissä. Tarjoaa palveluja käyttäjille ja kansaan ja tiedonkulun varmistaminen resursseja tuottaa lisäarvoa on yhtä osa laajempaa maailman tietojärjestelmät.... [-]


Maisteri

MMU suosittu musiikkiesitys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Meidän jatko musiikkiesitys kurssit tarjoavat huomattavia yksi-yhteen instrumentaali opetusta, jossa recitalists kansainvälistä mainetta. Ne käsittävät kiehtova ja mukaansatempaavan moduulit, jotka tukevat ja laajentaa käytännön muusikkouden ja akateemisia taitoja. [+]

MMU Suositut säveltaiteen Meidän jatko musiikkiesitys kurssit tarjoavat huomattavia yksi-yhteen instrumentaali opetusta, jossa recitalists kansainvälistä mainetta. Ne käsittävät kiehtova ja mukaansatempaavan moduulit, jotka tukevat ja laajentaa käytännön muusikkouden ja akateemisia taitoja. Voit myös hyötyä London College of Musicin (LCM) viikoittain jatko Tutkimus Seminaarit ja kokoonpano työpajat, jotka tarjoavat suuria mahdollisuuksia oppia uusia taitoja ja verkostoitua opiskelijoita muista jatko-opintoja. LCM on myös useita suuria yhtyeitä, kuten LCM Sinfonia, LCM Big Band, LCM kuoro, ja LCM Glee kuoro, jossa opiskelijat voivat osallistua. Kurssi yksityiskohta Kurssi opetus Ohjelma toimii yhden kalenterivuoden. MMU sisään Suositut säveltaiteen käsitellään käytännön, akateemisten ja ammatillisten tarpeiden nykyajan muusikoita, ja olemme tyytyväisiä opiskelijoita eri tyylilajit. Tämä on Level 7 jatko-ohjelma esittäjien kehittyneitä kyky. Tutkia tällä kurssilla pitäisi olla taitava esiintyjä, ja utelias ja joustava muusikko selkeät tutkimustyötä koskevat suorituskykyä. Meidän opiskelijat tulevat klassisesta, jazz ja pop taustat, ja pitää tyypillisesti perustutkintoa pätevyys Musiikki, kuten BA (Hons) Performance tai BMus (Hons) Suorituskyky. MMU Kurssi kehittää omia musiikkiesitys edistyneellä tasolla. Olet hyötyvät esiintyjänä - paitsi osaaminen instrumentaali opetushenkilökunnan, jotka ovat kaikki kansainvälisesti arvostetussa, mutta myös leikkii, ja oppia, toisistaan ​​työpajoissa ja mestarikursseilla, ja osallistuvat vilkas musiikillinen ympäristö että LCM säädetään. Me painottaa erityisesti kehität kriittisen ajattelun ja kuuntelijana, ja antaa sinulle rikkaampi ymmärrystä, ja mahdollisuus kokeilla, monenlaisia ​​suorituskyvyn tyylejä. Tuemme käytännön puolella Kurssin akateemisen moduuleista, jotka täydentävät ja rikastuttaa esiintymiskokemusta. Väitöskirja voit suorittaa yksityiskohtaisemman tutkimuksen alalla henkilökohtaista etua. Voit jättää tämän MMU kurssi varmempi esiintyjä ja paremmin perillä monipuolinen muusikko. Olette saaneet enemmän musiikillisia taitoja ja oivalluksia, sekä keskeiset siirrettäviä taitoja,... [-]


Videot

Our new campus

Student life at the University of West London

Why come to the University of West London?

Ota yhteyttä

University of West London

Osoite, 1. rivi St Mary’s Road
W5 5RF London, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.uwl.ac.uk/
Puhelin +44 (0) 20 8231 2440