University of Wales Trinity Saint David

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Wales Trinity Saint David (UWTSD) muodostettiin 18. marraskuuta 2010-fuusion University of Wales Lampeter ja Trinity University College Carmarthen, alle Lampeter Royal peruskirjan 1828. On 01 elokuu 2013, Swansea Metropolitan University tuli osa UWTSD.

Yliopiston Royal Charter on vanhin Walesissa ja Englannissa jälkeen Oxfordin ja Cambridgen. Vuonna 2011 HRH Walesin prinssi tuli sen Royal Patron.

UWTSD Ryhmässä COLEG Sir Gar ja COLEG Ceredigion osana kahden alan ryhmä, joka käsittää edelleen korkeakouluissa ja yliopistossa. UWTSD Konsernilla on yli 25000 oppijoiden yli 17 kampuksilla maaseudulla ja kaupunkokohteesta. Yhdessä toimitamme selkeitä, konkreettisia etuja opiskelijoille, työnantajille, teollisuus ja yhdyskunnat tarjoamalla ammatillista lähestymistapaa lähtötasona tohtorintutkinnon jälkeistä tutkimusta. Konserni vahvistetaan edelleen kanssa sulautumisen University of Wales osaksi UWTSD aikanaan.

Yliopiston tärkein kampuksilla sijaitsevat eri paikoissa ympäri Swansea keskustassa sekä maaseudun kaupunkien Lampeter ja Carmarthen Lounais-Walesissa. Wales International Academy of Voice, alle johtajuus Dennis O'Neill kanssa Dame Kiri Te Kanawa sen suojelijana, sijaitsee Cardiffissa ja lisäksi yliopistossa on Business School Lontoon kansainvälisille opiskelijoille.

UWTSD on selkeä ja jännittävä strateginen suunnitelma, joka painotetaan kun sovelletaan oppiminen, vahva oppiaineissa ja selkeä sitoutuminen innovointiin, yritystoiminnan ja osaamisen siirtoa. Tämä kytketty yliopiston ajaa läpi rakenteellisia ja strateginen muutos, joka liittyy läheisesti teollisuuden ja liikeyritysten. Yliopistolla on selkeä kansallinen profiili - tuottaa Walesin ja juhlii erottamiskykyistä Britannian ja kansainvälisellä näyttämöllä.

Oppijan kokemus on ytimessä meidän tehtävä. Olemme asettaneet kestävyyteen ytimessä meidän suunnittelua. Kehitetään palkitun Institute of Sustainable Practice, innovaatio ja Resource Tehokkuus (INSPIRE), olemme upotettu kestävää kehitystä kautta oppimisen, opetuksen, opetussuunnitelmia, kampus, yhteisön ja kulttuurin. Tavoitteenamme on innostaa yksilöitä ja kehittää heijastava tutkinnon ja toimijoita, jotka voivat tehdä ero yhteiskunnassa. Kautta työssäoppimisen, tutkimus kansainvälisen huippuosaamisen ja tiedon siirtoon verkostoja, pyrimme olla keskeinen rooli thepromotion sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, talouden uudistumista ja kehittää sosiaalista ja kulttuurista pääomaa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso DBA » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Islamin Tutkimuksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lampeter Swansea

MA islamin tutkimuksen on dynaaminen ja jännittävä koulutusohjelman, joka soveltuu kaikkiin niille, jotka haluavat edelleen osaamistaan ​​monitieteinen akateemisilla aloilla liittyy tutkimus islamin. [+]

MA islamin tutkimuksen on dynaaminen ja jännittävä koulutusohjelman, joka soveltuu kaikkiin niille, jotka haluavat edelleen osaamistaan ​​monitieteinen akateemisilla aloilla liittyy tutkimus islamin.

Kurssikatsaus

Ohjelma on opettanut asiantuntijoita eri intressejä islamin tutkimuksen, kannustaa opiskelijoita tutkimaan perusteellisesti kirjon aiheita liittyvät islamin ja muslimien nykyaikainen ja historiallisia näkökulmia. Islamin tutkimuksen on pitkään kurinalaisuutta yliopistossa, ja meidän akateemisen joukkue ovat vaikuttaneet alan julkaisujen, asiantuntija tutkimus, ja osallistuminen kansainvälisiin konferensseihin.

MA tarjoaa laadukkaita opiskelija kokemus sopii niille työskentelevät - tai liittyvät - muslimiyhteisöjen, vähemmistönä ja valtaosa yhteyksissä, erityisesti niille, jotka haluavat kehittää ymmärtämään paremmin ihmisiä, kulttuureja ja uskonnollisia näkökulmia, joissa he työskentelevät.... [-]


Ma Tutkimus Uskontojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lampeter Swansea

Tämä MA-ohjelma perustuu havaintoon, että uskonto on keskeinen rooli ihmisten asioihin, ja pyrkii edistämään ymmärtämystä tämä rikas aihealueen. [+]

Tämä MA-ohjelma perustuu havaintoon, että uskonto on keskeinen rooli ihmisten asioihin, ja pyrkii edistämään ymmärtämystä tämä rikas aihealueen.

Kurssikatsaus

Ohjelman tavoitteena ei ole keskittyä jokin perinne, mutta mahdollistaa sitoutumista erilaiset perinteet tavalla, joka on vapaa, oikeudenmukainen, tarkka ja avoin korjaus.

Ohjelmalla on erottuva keskitytään nykyajan uskontoihin. Sen valikoima moduuleja, tutustuen eri puolia uskonnon tänään, on suunnitellut toimihenkilön tausta sosiologian, antropologian, ja uskonnollinen tutkimuksia. Moduulit jotta opiskelijat voivat tutustua ei vain teoreettinen, mutta myös käytännön, asui näkökohdat uskonnollisen uskon ja käytännön eri yhteyksissä.... [-]


Ma Visuaalinen Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 3 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea + 1 lisää

Visuaalinen viestintä on olennainen osa kasvavaa visuaalista kulttuuria. Graafiset suunnittelijat, kuvittajat ja mainostajat ovat avainasemassa siitä, miten ympärillämme oleva maailma selitetään, pukeutuu ja koristellaan. [+]

Kurssi filosofia on, että kokeilu, joka tarjoaa haaste perinteisille käsitteitä keski - spesifisyys, jotta kunnolla helpottaa "tyyli" ilmaisun ja teidän luontainen etuja.

Kurssikatsaus

Sinut haastetaan välittömästi meidän ajatuskokeen moduuli, jonka tarkoituksena on avata mieltäsi laajan monialaisen ja multimodaalisille mahdollisuudet luovaan harjoittaja. Siitä lähtien, sinua pyydetään harkitsemaan muodostavat nykyajan vuoropuhelua ja uusia diskursseja kanssa tahansa välineen - tietty tausta tuo. Tämä ei ole hylkäämistä sinun kurinalaisuutta, mutta korkeus päälle uudelle tasolle käytännössä.

Moduuli päättyy japanilainen - style Pecha Kucha esittelyä havainnoista ja prosessi-työskentely. Tämä moduuli sävyn loppuelämäsi tutkimuksen saostetaan henki tutkimus, joka vie sinut läpi palkinnon.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
University of Wales Trinity Saint David
Carmarthen Campus

Carmarthen, Wales, SA31 3EP GB
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
University of Wales Trinity Saint David
Lampeter Campus

Lampeter, Wales, SA48 7ED GB
Asiointiosoite
University of Wales Trinity Saint David
London Campus
Winchester House
11 Cranmer Road

London, Englanti, SW9 6EJ GB
Asiointiosoite
University of Wales Trinity Saint David
Mount Pleasant Campus

Swansea, Wales, SA1 6ED GB
Asiointiosoite
University of Wales Trinity Saint David
42 The Parade
Roath

Cardiff, Wales, CF24 3AD GB