Ulster University, London & Birmingham Campuses

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ulster on yliopisto, jolla on kansallinen ja kansainvälinen maine huippuosaamisesta, innovaatioista ja alueellisesta sitoutumisesta. Annamme merkittävän panoksen Pohjois-Irlannin taloudelliseen, sosiaaliseen ja kulttuuriseen kehitykseen ja olemme avainasemassa houkuttelemalla sisäisiä investointeja. Ydinliiketoimintamme on opetus ja oppiminen, koulutuksen, tutkimuksen ja innovaatioiden sekä tekniikan ja tiedon siirron saatavuuden laajentaminen.

Katso kurssejamme ja näet, kuinka valmistelemme opiskelijoita huomisen maailmaan tänään.

  • Meillä on positiivinen vaikutus Pohjois-Irlannin talouteen ja yhteisöön, ja työllistämme yli 3000 työntekijää, joiden vuotuinen liikevaihto on yli 200 miljoonaa puntaa.
  • Innovaatiotoimistomme edistää teknologian ja tiedon siirtämistä sekä ideoiden kaupallista hyödyntämistä monien aloitteiden ja jatkuvan tutkimuksen ja konsultoinnin kautta yritysten ja teollisuuden kanssa.
  • Olemme merkittävä tekijä Pohjois-Irlannin tutkimus- ja kehityskapasiteetissa ja tuemme paikallista yritystä ja teollisuutta. Vuoden 2008 tutkimusarviointiharjoittelu vahvisti tutkimuksen vahvuuden ja laadun sekä jatkuvan edistyksen.
  • Annamme johtavan panoksen elinikäiseen oppimiseen (eLearningin kautta), laajentamalla kaikkien ulottuvuutta koulutukseen - parantamalla alueen tietopohjaa.
  • Kumppanuuksia on solmittu paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti muiden koulutuksen tarjoajien kanssa, ja meillä on strategisten kumppanuuksien verkosto kaikkialla maailmassa.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
10 Rosebery Ave, Farringdon
EC1R 5HP Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Birmingham

Osoite
Centre City House, 7 Hill St
B5 4UA Birmingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin