Ulster University, London & Birmingham Campuses

Esittely

Lue virallinen kuvaus

London Branch Campus

Meidän London kampus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, historiallisessa Holborn. Lähellä monia liikenneyhteyksiä, ravintoloita, baareja ja nähtävyyksiä, meidän kampuksella vielä onnistuu intiimi tunnelma, ystävällinen henkilökunta ja opiskelijat.

Kampuksella on hiljattain tehty mittavia uudistustöitä koko ja tarjoaa nyt entistä paremmat opiskelua varten ja seurustella. Tietokonetomografia huoneet, yhteiset tilat, luokkahuoneissa, kirjasto, ilmainen Wi-Fi ja oma tutkimusalueiden, se on ihanteellinen paikka.

Miksi opiskella Lontoossa?

 • Opiskelijat saavat arvokasta tietoa sisäisestä toiminnasta yksi progressiivisen ja monipuolinen kaupungit maailmassa. London pidetään edelleen maailman keskellä rahoitus ja se on äskettäin saatettu ennen New Yorkin keskustassa maailmanlaajuisten pääomavirtojen ja rahoituspalveluja. Lontoon vahva taloudellinen asema mahdollistaa monia mahdollisuuksia osa-aikatyöhön opiskelijoille, jotka pystyvät työskentelemään, auttaa heitä joko laittaa oppimaansa käytäntöön tai täydentää elinkustannukset.
 • Lontoo on yksi maailman kulttuurikeskukset, yli 200 museota (kaksi kertaa niin paljon kuin Pariisissa tai New York), monet niistä ovat vapaasti vierailla, sekä satoja historiallisia rakennuksia, konserttisalit, teatterit, tuhansia hehtaareja puiston maa, monet sivustot tieteellinen kiinnostus ja 4 maailmanperintökohteista.
 • Lontoossa on hämmästyttävä ja maailmankuulu kohtauspaikka ja on tunnettu monista huippuluokan ravintoloita, pubeja, baareja, klubeja ja elokuvateattereita. Monet opiskelijat hyödyntävät opiskelun yksi parhaista paikoista maailmassa elävää musiikkia, paikkoihin kuten O2 Arena, Wembley ja monet muut kansainvälisesti tunnettu paikat kuten Brixton Academy, kaikki säännöllisesti hosting top artisteille ja bändeille. On myös suuri määrä karnevaaleja ja juhlia, kuten Notting Hill, vietetään Lontoossa vuoden aikana.
 • Lontoossa on upea ja hyvin kehittynyt julkisen liikenteen jonka avulla opiskelijat matkustaa helposti ja ympäri kaupunkia. Maanalainen tai putkeen verkkoon, 24 tunnin linja, kansallinen junaverkolla yhdistää Lontoon muuhun maahan, ja tietenkin alati luotettava Lontoon mustat taksit ovat aina valmiina auttamaan. Pyöräily on myös tulossa yhä suositumpi vuosittain 'vihreä' kuljetus menetelmällä.

Birmingham haara kampuksella

Meidän Birmingham kampuksella sijaitsee erinomaisella paikalla kaupungin keskustassa lähellä tärkeimpiä New Street rautatieasema keskuksen kaupungin rakennus.

Meillä on erinomaiset opetustiloja ja kokenut tiedekunnan kohteliaisuuksia kodikkaassa, intiimi kampuksen on suunnattu oppimista ja työllisyyttä.

Miksi opiskella Birmingham?

 • Birmingham on läpikäynyt vaikuttavan ajan näköhäiriöt viime vuosina. Kuuluisa ja ikoni Bullring ostoskeskus on uudistumassa. Lisäksi ostoskeskuksia kuten Postilaatikko tarjota lisää erinomaiset tilat joiden valikoima myyntipisteistä jokaiseen budjettiin.
 • On monia museoita Birmingham, joka sisältää kokoelmat paikallisten ja kansallisten merkitys. Birmingham asuu myös Birminghamin kuninkaallisen baletin ja Birminghamin sinfoniaorkesterin, ja Symphony Hall pidetään yhtenä hienoimmista konserttisaleissa Euroopassa. Kanssa 4 suuret teatterit, kaikki säännöllisesti osoittaa West End osoittaa suoria Lontoosta, Birmingham on jokaiselle jotakin.
 • Birmingham sisältää myös runsaasti historiaa - Shakespearen koti Stratford-upon-Avon, historiallinen Coventry, ja Warwick ovat lähellä. Bournville on koti maailman kuuluisin suklaa tuottavan yhtiön Cadbury, ja mikä tärkeintä Cadbury World. Sareholen mylly on kuulemma inspiraation Hobbiton JRR Tolkienin Keski-Maan kokoelma.
 • Birmingham on useita ravintoloita, Michelin tähden hotelleista enemmän paikoiksi. Lisäksi Birmingham on kuuluisa Balti taloja, allekirjoitus ruokalaji curry pääkaupunki Britanniassa.
 • Musiikkia Birmingham sopii jokaiseen makuun, erilaisia ​​musiikkipaikkoja kuten NEC, The Barclaycard Arena (entinen NIA) ja O2 Academy esittelee säädösten ympäri maailmaa. Glee Club tarjoaa puitteet nauru rinnalla muut kaupungin -komediaklubille Highlight. Saat elokuvaharrastajat lisäksi monenlaisia ​​uusinta elokuvateattereissa, Birmingham myös maan vanhin toimiva elokuvateatteri, Electric, joka avattiin vuonna 1909.
 • Joissa opiskelee vuosittain 65.000, Birmingham on suuri määrä pubeja, yökerhoja, baareja ja ravintoloita joten se on yksi parhaista paikoista Britanniassa olla opiskelija.
 • Birmingham suuri urheilumahdollisuuksia. Aston Villa ja Birmingham City ovat 2 lippulaiva jalkapallojoukkueiden kaupungin West Bromwich Albion ja Wolverhampton Wanderers myös lähellä. Edgbaston Cricket Ground isännät krikettiotteluihin ympäri maailmaa. National Indoor Arena tuo kansainvälistä yleisurheilua Birmingham sekä hosting tennistä ja monia muita urheilutapahtumia ympäri vuoden. Kellotorni Golf Course, joka on yksi maailman tunnetuimmista golf kohteisiin, sijaitsee Sutton Coldfield kaupungin alue.

Kurssit

Opiskelija

Meidän perustutkintoa astetta on voimakas keskittyminen työllistettävyyteen ja uramahdollisuuksia, ja opetetaan alan kokeneet tiedekunnan joiden avulla voit aloittaa urasi.

Pre-Masters

Valmiista maisterikursseihin on suunniteltu auttamaan sinua edetä jatko-tason tutkimusta, jos sinulla ei tällä hetkellä täytä edellytykseksi valitsemasi jatkotutkinto.

Jatko

Meidän jatkotutkintoja ovat tilaisuutesi erikoistua liiketoimintaan teemalla aihe, parantaa uranäkymiäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden erottua muista opiskelijoista.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Tutkintotodistukset » Katso BSc-tutkinnot » Katso Yksivuotiset MBA:t »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Laajennettu MSc International Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta May 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Birmingham + 1 lisää

Laajennetun MSc International Business yhdistää Graduate Certificate ohjelmaa meidän vakio MSc International Business ohjelma voisivat tulla opiskelijoille pätevyys vastaa tavallista määrin (kolmannen luokan, pass tai tavallinen). [+]

laajennettu MSc International Business (pre-master)

Opintojakson taso: Pre-Masters

Lukukausimaksut 2017/18:

UK / EU - £ 6500 Kansainvälinen - £ 14500 (Lontoo), £ 12750 (Birmingham)

Osallistumisehdot: Kolmas luokka, pass tai tavallinen tutkinto tai vastaava

Englannin kielivaatimukset: IELTS 6.0, jonka komponentti ei ole alle 5,5 tai vastaava

Opiskelutapa: Kokopäiväinen luokkahuone - päivä tai illallinen ja viikonloppu vaihtoehdot (edellyttäen että kelpoisuus)

Kesto: 16 kuukautta

Arviointimenetelmä: Kurssit

Opiskelijarahoitus: Saatavilla

Paikat: Lontoo ja Birmingham

Aloituspäivät: tammikuu, toukokuu, syyskuu

Tietoja tästä kurssista ... [-]

Laajennettu Msc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta May 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Birmingham + 1 lisää

Laajennettu MSc Marketing -kurssi on akateemisesti haastava ja strategisesti merkityksellinen ohjelma pitkälle markkinointitutkimuksessa, jossa korostetaan erityisesti yrittäjyyttä.

[+]

Laajennettu MSc Markkinointi (Pre-Masters)

Opintojakson taso: Pre-Masters

Lukukausimaksut 2017/18:

UK / EU - £ 6500 Kansainvälinen - £ 14500 (Lontoo) £ 12750 (Birmingham)

Osallistumisehdot: Kolmas luokka, pass tai tavallinen tutkinto tai vastaava

Englannin kielivaatimukset: IELTS 6.0, jonka komponentti ei ole alle 5,5 tai vastaava

Opiskelutapa: Kokopäiväinen luokkahuone - päivällä tai illalla ja viikonloppuilla (saatavana)

Kesto: 16 kuukautta

Arviointimenetelmä: Kurssit

Opiskelijarahoitus: Saatavilla

Paikat: Lontoo ja Birmingham

Aloituspäivät: toukokuu, syyskuu (vain Lontoossa)

Tietoja tästä kurssista

Laajennettu MSc Marketing -kurssi on akateemisesti haastava ja strategisesti merkityksellinen ohjelma pitkälle markkinointitutkimuksessa, jossa korostetaan erityisesti yrittäjyyttä. Kurssilla integroidaan Graduate Certificate -ohjelma, joka mahdollistaa pääsyn normaaleihin tutkintoihin (kolmas luokka, pass tai tavallinen). Tämä ohjelma on suunniteltu yhdyskäytäväksi Yhdistyneelle kuningaskunnalle, EU: lle ja kansainvälisille opiskelijoille siirtymään perusopetuksesta jatko-opintoihin Ulsterissa. Integrated Graduate Certificate on valmisteleva kurssi, joka tarjoaa sinulle vankan perustan taitoja tarvitaan edistymistä on MSc Marketing-ohjelma. Opiskelijat, jotka läpäistyään neljästä moduulista Graduate Certificate vaiheessa eli Academic Writing, jatko opiskelutaidot, tutkimusmenetelmät jatko-opintoihin ja kansainvälinen toimintaympäristö ja saavuttaa vähintään yleinen keskiarvo on 50%, on pystyttävä edetä suoraan 12 kuukauden MSc Marketing.... [-]


Maisterin Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Birmingham + 1 lisää

Yleisenä tavoitteena MSc Marketing kurssi on tarjota akateemisesti haastava, älyllisesti stimuloivaa koulutusohjelman, joka kouluttaa, kehittää ja parantaa ammatillista osaamista opiskelijoiden markkinoinnin ja liiketoiminnan. [+]

Markkinoinnin maisteri

Opintojakson taso: jatkotutkinto

Lukukausimaksut 2017/18:

UK / EU - £ 5150 Kansainvälinen - £ 11000 (Lontoo), £ 9500 (Birmingham)

Englannin kielivaatimukset: IELTS 6.0, jonka komponentti ei ole alle 5,5 tai vastaava

Opiskelijarahoitus: Saatavilla

Paikat: Lontoo ja Birmingham

Yleisenä tavoitteena MSc Marketing kurssi on tarjota akateemisesti haastava, älyllisesti stimuloivaa koulutusohjelman, joka kouluttaa, kehittää ja parantaa ammatillista osaamista opiskelijoiden markkinoinnin ja liiketoiminnan. Kurssin tavoitteena on auttaa rakentamaan tietosi, siirrettäviä taitoja ja valmiuksia halutaan valmistautua keskijohdon ja ylimmän nimitykset julkisen, yksityisen ja sosiaalisen talouden sektoreille globaalin liiketoiminnan areenalla. Tavoitteet Kurssin ovat:... [-]


MSc in International Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi May 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Birmingham + 1 lisää

[+]

Kansainvälisen liiketoiminnan maisteri

Opintojakson taso: jatkotutkinto

Lukukausimaksut 2017/18:

UK / EU - £ 5150 Kansainvälinen - £ 11000 (Lontoo), £ 9500 (Birmingham)

Englannin kielivaatimukset: IELTS 6.0, jonka komponentti ei ole alle 5,5 tai vastaava

Sen lisäksi, että aikaa luokassa, sinun odotetaan myös käydä noin 30 tuntia itseopiskeluun kerran viikossa.

Arviointi

Kukin moduuli arvioidaan työselostus vain.

Opiskelijoiden ja työnantajien tarpeiden heijastuvat kehittämiseen tämän ohjelman ja osoituksena uralla kohteissa ja jatkokehitystä valmistuneista. Luonne säännöksen on sellainen, että se avulla yksilöt työllisyyden monenlaisia ​​kansainvälisiä roolit julkisen ja yksityisen sektorin sekä huomattava määrä valmistuneista on onnistunut saamaan edistämiseen valituilla aloilla tai muuttaa niiden urapolkuja päätyttyä niiden koulutusohjelman. Merkittävä osa valmistuneista näistä ohjelmista ovat myös sitoutuneet opinnoistaan, sisällä Ulsterin yliopistossa ja sen ulkopuolella.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
St James' House
10 Rosebery Avenue

London, Englanti, EC1R 4TF GB
Asiointiosoite
5th Floor, Centre City
5-7 Hill Street

Birmingham, Englanti, B5 4UA GB