University of Derby

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The University of Derby - "Inspiroiva tulevaa uraa"

Perustuen oivallus keskeisiä viestejä ajaa työllistyvyyttä, sijoitus (University ja Erityisalojen), kampuksen / opiskelijaelämä ja suosittelut 81,1% meidän kansainvälisiä valmistuneista on valmistunut työtä tai lisätutkimuksia suoritettuaan tutkinnostaan ​​* DELHE2015

Olemme No1 International Student keskus toisena vuonna peräkkäin * I-jatko International Student Baramoter ranking 2015 Opiskelu tapahtuu intohimoinen, teollisuus-kokenut luennoitsijoita, jotka ovat pitkäaikaisia ​​suhteita johtavien työnantajien. He kannustavat ja tukevat opiskelijan tavoitteita ja tarjota henkilökohtaista oppimiskokemus yhdestä henkilökohtaista tukea Sitoumuksemme reaalimaailman oppiminen tarkoittaa, että olemme jatkuvasti investoimalla joitakin parhaista yliopiston tiloihin löydät Britanniassa. Opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä näiden ainutlaatuiset ympäristöt, jotta ne saavat käytännön käytännön taitoja ja kokemusta työnantajat etsivät.

Derbyn yliopisto Online

University of Derby Online Learning on kukoistava etäopiskelu jako Derbyn yliopisto. Vuodesta 2001 lähtien Derbyn yliopisto on tarjonnut verkossa etäopiskelu opiskelijoille, jotka tarvitaan joustavampia opinto vaihtoehtoja. Koska kysyntä näitä suosittuja verkossa etäopetuskursseja lisääntynyt opimme räätälöidä kurssin sisältöä nimenomaan online-toimitus. Olemme nyt käynnistäneet shortsit kurssit Professional Development. Valikoimamme verkossa lyhytkursseja on suunniteltu auttamaan ihmisiä heidän henkilökohtaista kehitystä, onko se teidän jatkokoulutusta (CPD) tai osana omat koulutus- ja kehittämissuunnitelma. Nämä verkkokurssit mahtuu helposti noin työn ja perhe-elämän, jotta voit opiskella ajasta ja paikasta sopivaksi. Nykyinen kursseista ovat:

Aikuiskoulutus: kuinka opettaa Online Lasten ja nuorten mielenterveys Rahoitusta Ei-talousjohtajat IFRS 16 Vuokrasopimukset Johdatus Innovatiivinen 21st Century Opetus Johtavat tuloksia ja muutos Sosiaalipedagogiikka: tarjoaminen lasten ja nuorten kanssa jalostaminen hoito ja koulutus Ymmärtäminen Matematiikka Ahdistuneisuus

Kaikki meidän lyhytkursseja ovat ammattimaisesti suuntautunut ja työperäinen jolloin voit heti hakea oman oppimisen työpaikalla. Klikkaa tästä nykyisille kurssilistaan ​​joita päivitetään jatkuvasti.

ARTS

MA Muoti ja tekstiilit -

Opiskelet meidän Markeaton Street sivusto, joka on sekä perinteinen ja teollisuuden laitteiden, ja kehittynyt uutta teknologiaa meidän muodin ja tekstiilien studiot ja muut erikoistyöpajoja

BA Media Production -

Tämä on käytännön kurssi, jossa voit tuottaa huomattavia sijoitusten laadukkaan median tuotanto työn vaikutuksen potentiaalisille työnantajille. Vuodesta jännittävä kilpailuja yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa, sinun haastetaan keksiä innovatiivisia ratkaisuja eri kytköksissä toisiinsa media

Engineering & Technology

"Olemme sitoutuneet kehittämään seuraavan sukupolven korkean saavuttamiseksi tutkijoita, tekniikan ja insinöörit - kunnianhimoinen ja luottavainen ammattilaisia, jotka menevät muovata liiketoimintaa ja yhteiskuntaa. Tämä on mahdollisuus liittyä elinvoimainen akateemista yhteisöä, joka auttaa valmistautumaan palkitsevan ja jännittävän uran. Odotamme työskennellä yhdessä hyvin pian. "

Professori Nikos Antonopoulos, dekaani College of Engineering and Technology

Beng H sähkötekniikka - Tule yksi eliitin insinöörin ammatin - Chartered Engineer (CEng). Tämä tutkinto on akkreditoitu Institution of Engineering and Technology (IET) tiukassa sääntöjen Engineering neuvoston varten osittain täyttävät akateemisen vaatimus rekisteröidä Chartered Engineer.

Olemme sijalla 15. korkein keskuudessa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen ja 12. varten Englanti laitoksille 96% valmistuneista työssä tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmiiksi tutkinnostaan: HESA 2016.

Beng H Tuotanto ja tuotantotekniikka - Tule yksi eliitin insinöörin ammatin - Chartered Engineer (CEng). Tämä tutkinto on akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers (IMechE) puolesta Engineering neuvoston varten osittain täyttävät akateemisen vaatimus rekisteröidä Chartered Engineer.

Olemme sijalla 15. korkein keskuudessa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen ja 12. varten Englanti laitoksille 96% valmistuneista työssä tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmiiksi tutkinnostaan: HESA 2016.

Beng H Mekaaninen -

Tullut yksi eliitin insinöörin ammatin - Chartered Engineer (CEng). Tämä tutkinto on akkreditoitu Institution of Mechanical Engineers (IMechE) puolesta Engineering neuvoston varten osittain täyttävät akateemisen vaatimus rekisteröidä Chartered Engineer.

Olemme sijalla 15. korkein keskuudessa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen ja 12. varten Englanti laitoksille 96% valmistuneista työssä tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmiiksi tutkinnostaan: HESA 2016.

http://www.derby.ac.uk/alumni/graduates/collegeofengineeringandtechnology/samahatsamim/

Life valmistumisen jälkeen - tapaustutkimus on Mechanical Engineering Graduate vuodesta 2012

tuotteeseen LHSS

Tapaustutkimuksia - http://www.derby.ac.uk/lhss/law/experience/career/

Olemme perustaneet maine tuottaa erittäin tehokas laki opiskelijoille, jotka excel kaikilla juristeja - voit kuulla joitakin niistä alla.

Derby Law School on yksi johtavista keskuksia tutkimuksen ja opetuksen lain ja oikeuden Britanniassa. Meidän laki kursseja innostaa, venyttää ja haaste.

98% opiskelijoista oli tyytyväisiä Derby Law tutkinto (LLB opiskelijoille vastanneet National Student Survey (NSS) 2015) Olemme perustettu maine tuottaa erittäin tehokas laki opiskelijoille, jotka excel kaikilla lakimiesten - voit kuulla joitakin niistä täällä.

http://www.derby.ac.uk/lhss/law/video/

OTK - Derby OTK tarjoaa eniten joustavuutta. Käytettävissä asianajajia ja ei-asianajajien keskuudessa, se tarjoaa vertaansa vailla valikoima ja mahdollisuus - avulla voit valita asiantuntija reittejä ja moduulit rakentaa määrin, joka sopii uran toiveita, tutkimus ajoja ja henkilökohtaisia ​​etuja.

Hyödyntäkää moderni lähestymistapa opetuksen lain globaalissa yhteydessä: voit räätälöidä työselostus ja toimeksiantoja eri lainkäyttöalueilla, joten saada aidosti kansainvälinen maku oikeuden Lue joitakin oikeustieteen opiskelijoita ja selville, mitä he ajattelevat opiskelee Derby

HRSM

Derbyn yliopisto on tunnustettu Top 10 * UK yliopiston astetta Tourism, Hospitality, Events and Spa Management ja tarjosi ensimmäisen Spa asteen maailmassa. Toimitamme laadukkaita reaalimaailman oppiminen opiskelijoille mahdollisuuden kehittää tietojaan ja taitojaan sisällä kaupalliset yritykset kuten laadukas ravintola, suuri konferenssi, tapahtumia ja näyttely paikka, palkittu day spa ja jännittävä sijoitus mahdollisuuksia.

BSc International Spa managemen t -

Sinut liittymässä osasto, jossa maailmanluokan maine uraauurtava spa hallinta ja hyvinvointi astetta

Voit opiskella meidän innostava Grade II * lueteltuDevonshire Dome Buxton, johtava spa ja vieraanvaraisuus kaupunki Study tästä aiheesta Derby ja automaattisestijäseneksi hosco, maailman johtava vieraanvaraisuus uran verkko opiskelijoille ja vastavalmistuneille

liike

Derby Business School, olemme onnekkaita: me yksinkertaisesti katsoa ympärillemme löytää inspiraatiota. Koska täällä, se on kaikkialla.

Kohteessa ja sen ympäristössä Derby, siellä on elävää historiaa ajattelua, raskaaksi ja päätöksentekoon, joka on vaikuttanut maailman. Olemme ylpeitä siitä, että osa sitä.

Muokkaavat tulevaa, ja Derbyn, täällä kanssamme.

mba globaali - Tulla menestyksekäs johtaja ja innostava johtaja, täysin perillä globaalin liiketoiminnan kysymyksistä. Meidän MBA Global ja MBA Global Finance on suunniteltu uuden sukupolven kunnianhimoinen ammattilaisille kanssa aidosti kansainvälinen näkymät.

Gain strateginen tietoa, näkemystä ja luottamusta innovoimaan, haasteen ja lyijy muutos

Koulutus

Kipinä tietämyksen voi olla kaikki mitä tarvitaan innostaa yksilön tai yhteisön oppia, kehittää ja saavuttaa enemmän kuin koskaan kuvitellut mahdollista. Jos olet intohimoisesti ruokkii että tulipalo ja auttaa muita toteuttamaan potentiaali, College of Education tarjoaa valikoiman kursseja, joiden tarkoituksena on parantaa elämää yksittäisten oppilaiden ja yhteiskuntien he osaa.

MA Koulutus - Tutki koulutus sen laajimmassa merkityksessä, sen keskeinen rooli yhteiskunnan teoriat, ja -käytäntöjä, jotka vaikuttavat ja parantaa sitä.

Tarjoamme joustavaa lähestymistapaa oppimiseen - voit saada laaja-alainen maisteriksi tai halutessaan keskittyä erityisen kiinnostava alue ottamalla yksi seitsemästä asiantuntija reittejä.

Lue noin MA Education valmistunut ja hänen kokemuksia täällä

Klaanit

College of Life ja luonnontieteet, kurssimme on suunniteltu erityisesti polttoaineen mielissä kiihkeästi utelias. Asiantunteva henkilöstö ovat aktiivisesti mukana tutkimuksessa, ja sinun kannattaa olla aktiivinen mieli jokaisessa vaiheessa oman oppimisen matkalle.

Awaken luonnollinen uteliaisuus

MSc Environmental Assessment and Control -

Tämä kurssi on akkreditoitu Institution of Environmental Sciences Gain syvällistä ja kokonaisvaltaista ymmärtämistä ja tuntemusta saastuneen maan ja makean veden ympäristössä, sekä keinoja estää, hallita ja valvonta saastuminen näiden ympäristöjen

Masters of Public Health - Kehitetään ja taitoja, joita tarvitaan tulla kansanterveydellinen harjoittaja, joka voi johtaa, kehittää ja arvioida kansanterveysprojekteista Opi ohella kokenut opetus joukkue, joka koostuu kansanterveysasiantuntijat, terveys psykologit ja biolääketieteilijä

Yhteyshenkilö

Puh: 00 44 (0) 1332 591698

email: international@derby.ac.uk

Skype: derby.uni.international

verkkosivusto: www.derby.ac.uk/international/

Facebook: www.facebook.com/derbyuniuk/

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • English (UK)

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master koulutuksessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Derby

Kurssilla sinulla on mahdollisuus saada asiantuntijan käsitys koulutuksen tavoitteet ja sen asema yhteiskunnassa muassa tutkimalla koulutuksen teorioiden ja -käytäntöjä. Kautta tutkimus tutkimus, voit kehittää luottamusta ja asiantuntemusta valitsemasi alueen etua. [+]

Miksi valita tämä Master in Education kurssi? 90% opiskelijoista sanoi, että he olivat tyytyväisiä yleistä laatua kurssin mukaan 2015 jatko Opetetaan Experience Survey (PTE) Saat tutkia koulutuksen sen laajimmassa merkityksessä - sen keskeinen rooli yhteiskunnan teoriat, politiikka ja käytännöt, jotka vaikuttavat, muutos ja parantaa sitä Tarjoamme joustavaa lähestymistapaa oppimiseen, jolloin voit ansaita laajapohjainen tutkinto tai erikoistua erityisesti painopistealue ottamalla yksi meidän polkuja Saat erilaisia ​​urakehitysmahdollisuuksia, varhaisesta vuotta kautta yläasteelle, jatkokoulutukseen, korkeakoulutus, ja yhteisössä Opetuksemme tiimi ovat ystävällisiä ja helposti lähestyttävissä asiantuntijoiden, joita ne välittää teille. Voit olla varma, että voit olla ajan tasalla uusimpien teoriaa ja käytäntöä. Tästä kurssista ... [-]

Master muodin ja tekstiilien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Derby + 1 lisää

Opiskelet meidän Markeaton Street sivusto, joka on sekä perinteinen ja teollisuuden laitteiden, ja kehittynyt uutta teknologiaa meidän muodin ja tekstiilien studiot ja muut erikoistyöpajoja. Opiskelijat hyötyvät erinomaiset yhteydet teollisuuden muodin ja tekstiilien aloilla [+]

Opiskelet meidän Markeaton Street sivusto, joka on sekä perinteinen ja teollisuuden laitteiden, ja kehittynyt uutta teknologiaa meidän muodin ja tekstiilien studiot ja muut erikoistyöpajoja. Opiskelijat hyötyvät erinomaiset yhteydet teollisuuden muodin ja tekstiilien aloilla Sinua ympäröivät samanhenkisiä luovia yksilöitä meidän laitos Taideteollisen. Sinulla on mahdollisuus saada asianmukaista alan kokemusta työskentelevät korkealla tasolla, monitaidetuki.

Derbyshire on vahvat perinteet muodin ja tekstiilien teollisuuden kanssa maailman tunnetut yritykset, kuten Paul Smith, John Smedley ja Aristoc naapurissamme. Tämä inspiroiva taustan tukevat opintojen tässä jatko kurssi, joka on yksi harvoista ohjelmista Englannissa mahdollisuus yhdistelmätutkimusta poikki muodin ja tekstiilit.... [-]


Videot

University of Derby – This is our classroom

International students at the University of Derby, UK