Unicaf - University of East London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Itä-Lontoon yliopisto on ollut edelläkävijäfutuureita vuodesta 1898 lähtien: toisesta teollisen vallankumouksen kautta nykyiseen, 4. kohtaan. Olemme uran johtama yliopisto, joka on omistettu tukemaan opiskelijoita kehittämään taitoja, tunneälyä ja luovuutta, joita tarvitaan menestyäkseen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Itä-Lontoon yliopisto on kehittänyt ja aloittanut uuden lukuvuoden 2018-19 aikana uuden 10-vuotisen strategian, Visio 2028, muuttaakseen opetussuunnitelmaamme, pedagogisuutta, tutkimusvaikutuksia ja kumppanuuksia niin, että ne vaikuttavat myönteisesti opiskelijaan, jatkoon ja yhteisön menestys. Kunnianhimoinen, mutta saavutettavissa oleva tavoitteemme on tulla Yhdistyneessä kuningaskunnassa johtavaksi urakeskeiseen, yrittäjäyliopistoon, joka valmistelee opiskelijamme tulevaisuuden työpaikoille ja tarjoaa innovaatioita ajamaan tätä tulevaisuutta kestävästi ja osallistavasti.

Tietoja kumppanuudesta Unicafin kanssa

Unicaf on Itä-Lontoon yliopiston, Iso-Britannia, maailmanlaajuinen toimituskumppani, joka vastaa online-opiskelijoiden rekrytoinnista, vastaanottamisesta, ilmoittautumisesta ja tukemisesta yliopiston palkintoihin, jotka on hyväksytty etätoimituksiksi verkossa. Valmistuttuaan onnistuneesti tutkinnon suorittaneet saavat University of East London -palkinnon.

Unicafin online-kokemus

Verkko-opiskelu on mullistanut korkeakoulutuksen. Verkko-opiskelijana pystyt oppimaan omalla viikoittaisella aikataulullasi, opiskelemaan minne tahansa sopivin, pitämään työsi tai jatkamaan perheesi hoitoa.

Nimitetty opiskelijaneuvoja auttaa sinua tuntemaan koko prosessin. Ennen opintojen aloittamista hän on rinnallasi, aina kun tarvitset tukea, valmistumiseesi asti.

136515_photo-1516321318423-f06f85e504b3.jpg

Verkko-oppimisen kohokohdat

Mikä tarkalleen on verkko-opiskelu?

Verkko-oppimisella tai verkkokoulutuksella voi olla useita etuja. Kolme tärkeimmistä eroista on se, että voit opiskella milloin tahansa sopimalla aikataulullesi, mistä tahansa ja vain murto-osan yliopiston kampuksen koulutusohjelman kustannuksista. Saat kaiken tarvitsemasi oppimateriaalin verkossa ja vuorovaikutuksessa verkkoympäristön kautta tutorisi kanssa.

Kuka voi hyötyä verkko-oppimisesta?

Voit sitten hyötyä siitä, oletko koulunkäyttäjä vasta aloittamassa urasi, joku perhevelvoitteista vai ammattilainen, jolla on kiireinen aikataulu. Mutta verkko-opiskelu ei ole vain kätevää; siitä tulee myös olennainen osa menestyvää uraa. Aikaisemmin opiskelija ansaitsi tiedon, joka kesti alussa eliniän. Financial Timesin mukaan nopean edistymisvauhdin myötä on välttämätöntä pysyä uusien kehitysten kärjessä. Lisäksi tiedon hankkiminen yhdessä työkokemuksen kanssa voi antaa urallesi lisävahvistuksen.

viestintä

Verkko-oppimisen avulla voit olla jatkuvassa yhteydessä opettajiisi. Vaikka kampuksella tehdyt tutkimukset rajoittavat vuorovaikutuksen muutamiin tunteihin viikossa, kyky kysyä selvennyksiä tai neuvoja milloin tahansa voi parantaa ymmärrystäsi aiheesta.

verkostoituminen

Virtuaalisen oppimisympäristön (VLE) avulla voit kommunikoida opiskelijoiden kanssa. Tarvitsetpa palautetta tai haluat keskustella aiheesta, kollegasi ovat vieresi.

voimavarat

Sinun ei enää tarvitse luoda kirjastoa mojovista kirjoista. Kaikki tarvitsemasi - tutkimuspaperit, e-kirjat, videot, esitykset - ovat helposti saatavissa verkossa VLE: n kautta. Kaikki vain muutamalla napsautuksella tai kosketuksella.

auta

Jos sinulla on kysyttävää tai liittyvää kysymystä, olipa se sitten liittynyt opiskeluun, VLE: hen, maksuihin tai muuhun, voit hyödyntää Unicafin Student Live Chat -palvelua. Saat apua hetkessä, joutumatta tekemään tapaamisia tai odottamaan työaikoja.

Helppo ilmoittautuminen

Voit helposti kirjautua verkossa muutamassa minuutissa. Opiskelijaneuvoja ottaa sitten sinuun yhteyttä, keskustelee kaikista yksityiskohdista, auttaa sinua hakuprosessissa ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi. Täytä vain alla oleva lomake ja aloita tämä elämänmuutosmahdollisuus jo tänään.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
University Way, Royal Docks, E16 2RD
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: