University Of the West Of England, Bristol

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

UWE Bristol on University Alliance -yliopisto, jolla on yhteinen tehtävä tehdä ero kaupungeissamme ja alueilla. Käytämme kokemuksemme laadukkaasta opetuksesta ja tutkimuksesta, jolla on todellista vaikutusta korkeakoulutuksen ja tutkimuspolitiikan muokkaamiseen oppilaiden ja yritysten ja kansalaiskumppaneiden hyödyksi. Me innovoimme yhdessä, oppimme toisistamme ja tuemme jokaista jäsentä muuttamaan ihmishenkiä ja tuottamaan kasvua.

Meidän opetuksemme

Yli 600 kurssia tarjotaan perus-, jatko-, ammattikoulutus- ja lyhytkurssien tasolla. Tarjoamme laaja-alaista aihepiiriä taiteen, luovan teollisuuden, terveyden, tieteen, liiketoiminnan, oikeuden, ympäristön ja teknologian aloilta. Tiedämme hyvin opetuksemme laadusta ja koko opiskelijakokemuksestamme.

Olemme rakentaneet läheisiä yhteyksiä johtavien työnantajien, kuten CERNin, Rolls Roycen, NHS: n, Aardman Animationin ja BBC: n kanssa, kehittämään oikeaa sisältöä kursseillemme ja antamaan opiskelijoille alttiina erilaisille ammatillisille mahdollisuuksille.

"Haluamme, että opiskelijamme tulevat valmiiksi ja kykeneviin tutkinnon suorittaneisiin, jotka ovat luottavaisina kykyjensä ja osuutensa maailmassa."

Professori Steve West, varakansleri

Kampuksemme

14 eri osastoamme on jaettu kolmeen kampukseen Bristolissa ja sen ympäristössä. Meillä on kampuksilla Gloucester ja Hartpury College sekä tarjoamme kursseja paikallisten tutkimuspartnereiden ja maailmanlaajuisten kumppanielinten kautta.

Olemme sijoittaneet viimeisimpiin tiloihin ja resursseihin, jotta opiskelijoillemme saataisiin kaiken, mitä he tarvitsevat menestyäkseen - 300 miljoonaa puntaa käytetään uusiin huipputason oppimistiloihin ja majoitukseen osana 2020 -strategiaamme tarjotaksemme entistä parempia tarjouksia edelleen.

Tutkimuksemme ja laajemman vaikutuksen

Opettajamme lisäksi opettajat työskentelevät kansallisesti ja kansainvälisesti tunnetulla tutkimuksella monilla mielenkiintoisilla aloilla - robotiikasta ja ulkoasukysymyksistä. Samoin kuin rikastamalla opetustyötä, voimme varmistaa, että tutkimuksemme edistävät yhteiskuntaa ja taloutta tiedonvaihdon, tiedeviestinnän, kumppanuuksien ja liiketoiminnan innovoinnin ja kasvun tukemana.

Meillä on myös erittäin aktiivinen rooli kaupungeissamme ja laajemmalla alueella, ja monet työnantajat ja organisaatiot ovat sitä mieltä, että he ovat "yliopistossa" jatko-opiskelijoille.

Sijaintimme

Bristol on suuri vetovoima opiskelijoille ja työnantajille. Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan monipuolisimmista ja toivottavimmista kaupungeista opiskelemaan ja asumaan, se on myös kaupunki, joka vilkui teollisuuden kanssa - mielenkiintoisilla verkostoilla, mahdollisuuksilla ja valmistuneilla työpaikoilla juuri täällä kotonamme.

Alueemme

Kokonaisuudessaan Yliopiston arvioidaan tuottavan yli 400 miljoonan Englannin punnan bruttoarvonlisäosuus Länsi-Englannin BKT: sta 2014/15. Tämä vastaa 1,3 prosenttia kaupungin alueen taloudellisesta tuotannosta.

Raporttimme, Englannin länsimaisen yliopiston taloudellinen vaikutus, tutkii UWE Bristolin panosta paikalliseen talouteensa 2014/15.

Sijainnit

Stoke Gifford

University Of the West Of England, Bristol

Puhelin
+44(0)1179656261

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin