University of Bath School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme yksi Britannian johtavista kauppakorkeakouluista. Olemme sijoittuneet ensimmäisenä markkinointitutkimukselle, toinen liiketoiminnan ja johtamisen opinnoista (Complete University Guide 2018) ja Third Business Studies (Times ja Sunday Times University Guide 2017).

Olemme johtava johtamistutkimuskeskus, joka on sijoitettu kahdeksanneksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimmän ulkoisen verkkosivuston arvioinnissa.

EQUIS, Euroopan hallintorakenteen laadunvalvontavirasto, on myöntänyt meille viisivuotisen akkreditoinnin. Vain noin 1% kauppakorkeista ympäri maailmaa on onnistuneesti saavuttanut tämän tunnustuksen.

Tutkimuksemme

Meillä on erinomainen maine tutkimuksemme laadusta, joka kattaa kaikki johtamisalueet. Järjestämme tutkimuksemme moniammatillisiin tutkimuskeskuksiin, jotka keskittyvät aloitteisiin ja rahoitukseen.

Nämä keskukset ovat päällekkäisiä toimialojen ja tutkimusaiheiden etujen kanssa.

Meidän yhteisömme

Meillä on yli 100 opettaja- ja tutkimushenkilökunta ja noin 70 johtohenkilöstöä ja hallinnollista henkilökuntaa edustava tiimi.

Meillä on noin 2500 opiskelijaa: 150 MBA-opiskelijaa, 600 MSc-opiskelijaa, 250 tutkimusta ja yli 1500 opiskelijaa.

Kurssimme

  • Peruskurssit
  • MSc-kursseja
  • MBA-ohjelmat
  • Tutkimusohjelmat
  • Executive kehitysohjelmat

Identiteettimme ja tarkoituksemme

  • Teemme liiketoimintaa ja yhteiskuntaa vaikuttamaan nykyhetkeen ja muovaamaan tulevaisuutta apurahamme kautta.
  • Houkuttelemme valoisimmat mielet tuottamaan parhaita liiketoiminnan tutkinnon suorittaneita ja kouluttamaan seuraavan sukupolven johtajia.
  • Toimitamme ennakoivaa, käytännöllistä koulutusta tarjoamalla parhaan mahdollisen opiskelijakokemuksen.
  • Saavutamme tämän tekemällä kollegiaalisen, yhteiskunnallisesti vastuullisen johtamiskoulun, joka tekee kansainvälistä huippututkimusta.

Jotta oppilaat saisivat mahdollisimman hyvät mahdollisuudet, akateemikot tekevät maailmanluokan tutkimusta jatkuvasti. Haluamme luoda ideoita, jotka vaikuttavat työpaikalla ja uskovat, että oppilaat oppivat parhaiten vuorovaikutteisella keskustelulla, joten mahdollisuutta kyseenalaistaa ajankohtainen ajattelu kannustaa myönteisesti. Opiskelijoiden ja akateemien välinen kumppanuus on osoitus siitä, miksi olemme niin korkealla tasolla sekä opiskelijoiden tyytyväisyydellä että jatko-opiskelijoiden työllistyvyydellä.

Kaupunki

Bath on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan mielenkiintoisimmista, kosmopoliittisimmista ja elinvoimatuista kaupungeista. Se on myös Unescon maailmanperintölistalla ja on suosittu matkailukohde, koska se on Rooman ja Georgian historiaa. Kaupunki tunnetaan erityisesti sen kauniista georgialaisista arkkitehtuurista ja luonnonkuiduista.

Bath on myös vilkas ja kosmopoliittinen kaupunki, joka tarjoaa loistavia ostosmahdollisuuksia ja laajan valikoiman kahviloita, baareja, ravintoloita ja klubeja. Siellä on myös kaksi elokuvateatteria ja kolme teatteria. Pienenä kaupungissa on helppo löytää tiensä. Vieraile Bathilla on enemmän tietoa siitä, mitä kaupungin on tarjottava ja The Pig Guide tarjoaa ystävällisen out-out / ravintola-oppaan Bathille. Bath Leap List edistää myös opiskelijoiden ystävällisiä tapahtumia kaupungissa ja sen ympäristössä.

Kouluyhteisöön voi osallistua monin tavoin, mukaan lukien osallistuminen tapahtumakomiteoihimme ja tapahtumien järjestämiseen, viikoittainen keskustelutila, joka mahdollistaa opiskelijoiden parantavan englantiaan epävirallisessa ympäristössä tai koulun opiskelijoiden ja henkilökunnan jalkapallosta ja koripallosta joukkueet.

Opiskelijaliitto

Opiskelijaliitto tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja toimintoja. Se asuu lähes 100 eri yhteiskunnalle, 55 eri urheiluseurasta ja tarjoaa vapaaehtoistyömahdollisuuksia sekä järjestää säännöllisiä tapahtumia, kuten Freshers'in viikkoa, kesäpalloa ja päiväretkiä.

Kampus

Pieni kampus sijaitsee laajalla alueella avoimilla näkymillä ja on kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Siellä on useita majoitusvaihtoehtoja, 24h-kirjasto, kauppoja, kaksi pankkia, Chaplaincy, The Edgen taidekeskus, maailmanluokan urheilumahdollisuuksia ja useita ravintoloita, kahviloita ja baareja, jotka luovat vahvan yhteisöllisyyden.

Urheilu Bathissa

Yliopiston Sports Training Village tarjoaa joitain parhaita urheilumahdollisuuksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Palveluihin kuuluu kuntosali, valaistu 8-kaistainen yleisurheilu, 50m uima-allas, 18 tenniskenttiä, 12 sulkapallokenttää, judo dojo, 8 miekkailu rinteitä, ilmapistooli, bobsleigh track ja laaja rugby ja jalkapallokentät.

Kansainväliset opiskelijat

Bathissa on opiskelijoita yli 130 eri maasta, mikä muodostaa hieman yli 30 prosenttia opiskelijaväestä. Tarjoamme kansainvälisten opiskelijoiden yhteisöä tukevaa ja kosmopoliittista ympäristöä, jossa oppia. Kansainvälisen toimiston verkkosivusto tarjoaa lisätietoja ja tukea.

Sijainnit

Kylpy

Osoite
University Of Bath, School of Management
Kylpy, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1225 383757

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit