University of Bath

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Saimme kuninkaallisen peruskirjan vuonna 1966, ja meistä on nyt perustettu kymmenen parhainta Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoa, jolla on maine tutkimuksen ja opetuksen huippuosaamisessa.

University of Bath on maailmanluokan yliopisto, joka tarjoaa fantastisia opetus- ja tutkimusmahdollisuuksia, täysin tuetun ja vakiintuneen harjoitteluohjelman, ensiluokkaiset urheilumahdollisuudet sekä vilkkaan ja sosiaalisen kampuksen ja kaupungin.

Yliopisto on luokiteltu kultaksi Teaching Excellence Framework (TEF), joka on hallituksen arvio yliopistojen opetuksen laadusta, mikä tarkoittaa, että sen opetus on korkealaatuista Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Olemme The Guardian University Guide 2020: n 6. sijalla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja The Student Experience Survey -järjestön 4. sijalla. Bath on myös 5. sija tutkinnon suorittaneiden kannalta Times ja Sunday Times Good University Guide 2020 -oppaissa.

Yliopiston strategia

Tehtävämme

Tavoitteenamme on tarjota maailmanluokan tutkimusta ja opetusta, kouluttaa opiskelijoita tuleviksi johtajiksi ja innovaatioiksi sekä hyötyä laajemmasta väestöstä tutkimuksemme, yrityksen ja vaikutusvaltaamme kautta.

Näkemyksemme

Visiomme on tunnustettava kansainväliseksi tutkimus- ja opetustoiminnan huippuyksiköksi, saavuttaaksemme maailmanlaajuiset vaikutukset alumniemme, tutkimuksen ja strategisten kumppanuuksien kautta.

Meidän arvomme

Arvomme ovat nähtävissä sitoutumistamme:

 • tuottaa laatua ja huippuosaamista;
 • vaalia suuria pyrkimyksiä;
 • tukemalla vapautta haastaa saatu viisaus;
 • jotka pyrkivät korkeimpien tieteellisten ja ammatillisten eheyden vaatimuksiin;
 • vastuuntuntoinen työskentely ja kunnioittaminen muille;
 • edistetään tasa-arvoa, monimuotoisuutta, osallisuutta ja saatavuutta;
 • parhaiden ympäristökäytäntöjen hyväksyminen.

134178_pexels-photo-3184407.jpeg

Strategiamme

Tuottaa huippuosaamista

Tutkimuskapasiteetin vahvistaminen uusilla akateemisilla nimityksillä ja pääomasijoituksilla lisää vaikutusmahdollisuuksiamme. Tohtorikoulutettavien määrän laajentaminen ja varhaisen uran tutkijoiden tukeminen lisää tutkimuskulttuurimme elinvoimaa ja luo kykyjen kokonaisuuden. Tutkimusyhteistyön laajentaminen lisää profiiliamme, tarjoaa uusia näkökulmia ja luo uusia mahdollisuuksia. Alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti sitoutuminen varmistaa, että henkisillä resursseillamme on optimaalinen vaikutus taloudelliseen kiihtyvyyteen ja yhteiskunnalliseen innovaatioon.

Antaa erinomaista opetusta

Innovatiivinen opetussuunnitelma ja teknologiapohjainen oppiminen säilyttävät toimituksemme tunnustetun laadun. Sitoutuminen mielekkäästi meidän perustutkintoihin ja jatko-opiskelijoille ilmoittaa jatkuvaa parantamista meidän opetusta ja oppimista. Sitoutuminen työnantajien ja ammattielinten kanssa helpottaa reagointia työpaikan muuttuviin taitoihin. Tunnustetaan ja kehitetään osaamista opetuskäytännöissä lisäävät opiskelijoiden tyytyväisyyden tasoa ja tukevat uran toiveita toimittajien vastuulla. Tutkinnon suorittaneiden ja jatko-opiskelijoiden urakehitys arvioi, että voimme lisätä arvoa työllisyysnäkymiin. Investointi digitaaliteknologiaan ja uusiin infrastruktuureihin auttaa meitä täyttämään tarjontamme suuren kysynnän ja omaksumaan uusia pedagogisia lähestymistapoja.

Edistetään kansainvälistä sitoutumista ja kumppanuuksia

Edistää muodollista kumppanuutta tärkeimpien kansainvälisten yliopistojen ja poliittisten päättäjien kanssa vahvistaa kansainvälisiä verkostoitamme ja laajentaa vaikutusvaltaamme. Liikkuvuuden lisääminen ja kulttuurienvälinen tuki vakiintuneille ja vanhoille ura-tutkijoille lisäävät kansainvälistä profiiliaan ja laajentavat tutkimusverkostojaan. Yhteistyön kahdenvälisten ja monenvälisten tutkimusmahdollisuuksien, symposioiden ja kollokvioiden tukeminen vahvistaa kansainvälisiä verkostoitamme. Opiskelijoiden jatkokoulutuksen ja jatko-opiskelijoiden liikkuvuuden lisääminen auttaa opiskelijoita lisäämään työllistettävyyttä maailmanlaajuisilla rekrytointimarkkinoilla ja luomaan tulevaisuuden verkostoja.

Houkuttele ja tue parhaita opiskelijoita erilaisista sosiaalisista ja kulttuuritaustoista

Sellaisen osallistavan ympäristön tarjoaminen, joka ennakoi monipuolisen opiskelijavaltion erilaisten tukitarpeiden, auttaa yksittäisiä opiskelijoita saavuttamaan potentiaalinsa. Yhteistyökumppaneiden ja korkeakoulujen kanssa työskenteleminen lahjakkaiden nuorten pyrkimysten lisäämiseksi ja sen varmistamiseksi, että heillä on ennakkoedellytykset ja taidot, jotta voimme hyötyä tarjonnastamme auttaa meitä saavuttamaan laajemmat osallistumiskohteemme. Kohdennettujen ja peer-tukiverkostojen kehittäminen aliedustettujen taustojen opiskelijoille auttaa meitä säilyttämään ennennäkemättömän ennätyksen opiskelijoiden säilyttämisestä ja menestyksestä.

Paranna opiskelijakokemusta yhteistyössä sitoutuneen opiskelijaryhmän kanssa

Opiskelijayhdistyksen kanssa yhteistyössä varmistetaan, että opiskelijan ääni tiedottaa päätöksentekoon ja kaikki opiskelijat, jatko-opiskelijat ja jatko-opiskelijat saavat laadukasta hyvinvointia, pastoraalista ja akateemista tukea. Se tukee myös mahdollisuuksia henkilökohtaiseen, ammatilliseen ja akateemiseen osaamisen kehittämiseen sekä sitoutumiseen sosiaalisiin, virkistystoimintaan ja vapaaehtoistoimintaan. Induktiotoiminnan tehostaminen tukee opiskelijoiden siirtymistä yliopiston elämään ja jatko-opintojen siirtymistä jatko-opintoihin. Sijoittaminen sijoittelutukeen vahvistaa erinomaista ja erottuva osaavaraamme.

Kehitä fyysisen infrastruktuurimme ja tietotekniikkamme kykyä reagoida toiminnan määrän ja luonteen muutoksiin

Tiivis yhteistyö paikallisviranomaisten ja paikallisten yritysten kumppanuuksien kanssa pyrimme kehittämään fyysistä infrastruktuuria tukemaan tutkimusvoimamme kasvua ja vastaamaan kysyntään tulevilta jatko-opiskelijoilta ja jatko-opiskelijoilta. Uuden digitaalisen teknologian käyttöönotto ja IT-infrastruktuurin joustavuuden lisääminen vastaavat IT: n perustavaa laatua olevaan toimintaan kaikessa toiminnassa sekä tukevat verkko- ja yhdistetyn oppimistuloksen laajentamista.

Kehitä ihmisten kykyä saavuttaa tavoitteemme ja vastata joustavasti muuttuviin tarpeisiin

Parhaiden henkilöiden rekrytointi ja heidän tukeminen täysimääräisen potentiaalinsa avulla auttavat meitä tarjoamaan huippuosaamista. Sijoittaminen johtajuuteen ja johtamiskykyyn auttaa meitä tukemaan kollegoja vastaamaan joustavasti opiskelijoiden ja muiden sidosryhmien muuttuviin tarpeisiin.

Tarjota resursseja huipputason resursseille tutkimuksessa ja koulutuksessa

Taloudellisten ylijäämien ansiosta voimme panostaa tulevaisuuteemme, vahvistaa tutkimuskapasiteettia, laajentaa kansainvälistä vaikutusmahdollisuuksiamme, kasvattaa jatko-opiskelijamme ja ylläpitää opiskelijan kokemuksen laatua. Selektiivinen investointi ja resurssien allokointi optimoivat toimintamme vaikutukset. Saavuttamalla 66 miljoonan euron 50. vuosipäivän varainhankintakohdeamme voimme nopeuttaa investointien tuottamista tutkimustyöhön ja uusia välineitä opiskelijoiden kokemuksen parantamiseksi.

Perintöämme

University of Bath perustettiin Royal Charterin vuonna 1966. Meidän kampuksemme on näkymät kauniiseen Unescon maailmanperintökohde Bath ja tarjoaa tervetullut, kannustava ja inspiroiva ympäristö tutkimus tai opiskelu.

Kampusyhteisömme elinvoima herättää suurta toiveita, yritystä, luovuutta ja monimuotoisuutta. Tutkimuksemme ja opetustoimintamme keskittyvät akateemiseen vahvuudekseen tieteen, tekniikan, tekniikan, johtamisen ja yhteiskuntatieteiden alalla. Näillä aloilla olemme luoneet erinomaisen tutkimuksen ja opetuksen huippuosaamisen, ja sitoutunut ja ketterä lähestymistapa on sovitettu nopeasti kehittyvään maailmanlaajuiseen toimintaohjelmaan.

Tutkimuksellamme on käytännöllisiä sovelluksia, joista on sosiaalista ja taloudellista hyötyä, ja se tehdään aidossa kansainvälisen ja monitieteisen yhteistyön hengessä. Olemme alan johtajia kääntämällä löytöjä parannettuun käytäntöön, politiikkaan, suunnitteluun, tehokkuuteen ja vaikuttavuuteen.

Olemme maailman ensimmäinen valintayliopisto opiskelijoille. Tarjoamme erinomaisen yhdistelmän akateemiselle maineelle, erinomaiselle jatkotutkintatietueelle, maailmanluokan urheilutiloille sekä täydelliselle sosiaaliselle, kulttuuriselle, virkistys- ja henkilökohtaiselle kehitysohjelmalle.

Kumppanuus-etiossamme on perustana tutkimuksellemme, harjoitteluverkostoillemme ja jatko-opiskelijoiden työllistettävyydellemme. Sijoitusmahdollisuuksien tarjoaminen kurinalaisuudellemme on ainutlaatuinen Yhdistyneen kuningaskunnan johtavien tutkimusyliopistojen keskuudessa.

Annamme myönteisen panoksen alueemme talouden elinvoimaisuuteen tukemalla yhtä jokaisesta 17 työpaikasta ja muodostamalla noin 300 miljoonaa puntaa Bathin ja Koillis-Somersetin BKT: hen. Innovaatiokeskuksemme auttaa monipuolistamaan kaupungin taloudellista profiilia inkuboimalla korkeatuottoisia yrityksiä ja koordinoimalla useita alueellisia verkostoja edistyneille teknologiasektoreille.

Tulevaisuutemme

Vuosina 2016-2021 tavoitteemme on rakentaa tähän rikkaaseen keksintö-, yritystoiminta- ja kansainväliseen sitoutumiseen :

 • laajentaa tutkimustehojamme rekrytoimalla dynaamisia tutkijoita, kehittämällä heidän kykyjään ja lisäämällä heidän kunnianhimoaan;
 • vahvistaa kansainvälistä vaikutusvaltaamme maailmanlaajuisten kumppanuuksien kautta, jotka tarjoavat luovia vastauksia tutkimus- ja koulutusmahdollisuuksiin;
 • tulla kansainväliseksi johtajaksi jatko-opinnoissa, houkuttelemalla yhä useampia jatko-opiskelijoita lisäämällä nykyistä arvostusportfolioamme innovatiivisilla ja globaaleilla toimitusmuodoilla;
 • rikastuttaa jatko- ja perustutkinto-osaamista sitouttamalla tarkoituksellisesti henkilöstömme, opiskelijan, työnantajan, kumppanin ja alumniyhteisöjen kanssa;
 • Laajenna kapasiteettiamme ja kykyämme investoimalla uuteen infrastruktuuriin, laitteisiin ja tekniikoihin.

Samalla parannamme myös tutkimuksen ja opetuksen huippuosaamisen erityispiirteitä.

Meidän yliopisto-sijoitus

Olemme korkean tason itsenäisissä liigataulukoissa yleisen suorituskyvyn, opiskelijoiden tyytyväisyyden ja tutkinnon suorittaneiden työllisyyden perusteella.

kohokohtia

 • Myönnetty kulta-asema hallituksen Opetuksen huippuosaamiskehyksessä
 • Sijoitettu 4. sijalle 122: sta Student Experience Survey 2018 -tutkimuksessa
 • Sijoitettiin Yhdistyneen kuningaskunnan 6. parhaaksi yliopistoksi Guardian University Guide 2020 -sivustolla
 • 4. sija työllisyydestä kuuden kuukauden jälkeen Guardian University Guide 2020 -oppaassa
 • 87,26% opiskelijoiden tyytyväisyydestä kansallisessa opiskelijakyselyssä 2019
 • The Times ja The Sunday Times Good University Guide 2020 ovat 5. sija tutkinnon suorittaneiden kannalta

Sijainnit

Claverton alas

Osoite
BA2 7AY Claverton alas, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin