University of Bolton

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kanssa ylioppilaskunta on noin 11000 saat parhaat palat at University of Bolton. Sinut perustuu nykyaikaisen, kompaktin kampus, jossa kukaan ei tuntuu anonyymi ja, pieniä opetusryhmät monista kursseista, voit olla varma, että olet nimeä, ei vain numero.

Bolton itsessään on ystävällinen, kukoistava kaupunki lähellä suurkaupungeissa Manchester ja Liverpool.

Meidän opetuksen laatu on johdonmukaisesti voittanut korkeimmat arvosanat mahdollista hallituksen laadun valvontavirasto ja meillä on ammatillinen akkreditointi yli 30 meidän opetusohjelmien.

Tällä hetkellä 192 tieteellistä työntekijää jäsentä, joista 130 hold PhD astetta. Tämä vastaa 67,7% of PhD haltijoiden keskuudessa tieteellistä työntekijää.

Meidän Ethos Boltonin yliopisto on julkinen voimavara ammatillista tietämystä ja oppimiseen, kanssa ja puolesta ihmisten ja organisaatioiden käytännön ongelmien ratkaisemiseksi.

Uskomme vahvasti, että oppiminen on olennainen muutos yksilöiden ja yhteiskunnan.

Olemme on armoton meidän halu pysyä ajan tasalla kaupallisten, sosiaalisten, kulttuuristen ja taloudellisten muutosten ja sisällyttää sen vaikutuksia meidän kursseja ja meidän kumppaneiden kanssa.

Juhlimme huippuosaamista muita ja auliisti tuovat hyviä käytäntöjä takaisin yliopistoon ja meidän kumppanuuksia.

Olemme ylpeitä siitä, että kaikki osat yhteiskunnassa täysimääräisesti edustettuina henkilökunnan, opiskelijoiden ja kumppaniorganisaatiot.

Kunnioitamme monimuotoisuutta ja arvon erotus.

Näytämme sopeutumiskykyä, kurinalaisuus ja joustavuus tunnistamisessa ja tarpeisiin yksilöiden ja organisaatioiden.

Kunnioitamme ja arvostamme perinteistä roolia ja saavutuksia tutkijoiden ja korkeakoulujen, kun pyritään luomaan malli, korkea-asteen koulutuksen, joka keskittyy ammattitaitoon, innovaatioihin ja soveltaminen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Jatkotutkintotodistukset - OnlineStudies » Katso Kurssit - OnlineStudies » Katso BScs » Katso MSc » Katso Kurssit - HealthcareStudies » Katso Diplomit - HealthcareStudies » Katso Certificates - HealthcareStudies » Katso Maisteri » Katso Kandidaatti » Katso Jatkotutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Tutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Perustan luova vuosi » Katso Jatkotutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Tutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Certificates - AcademicCourses » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Osa-aikainen MBA » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso Kasvatustieteiden tohtorit » Katso LLB » Katso Diplomit - AcademicCourses » Katso Kurssit - AcademicCourses » Katso PhD » Katso OTK » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso EMBA-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

E-oppiminen Pedagogit - Ma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

E-learning harjoittajat voivat olla mukana kaikessa koulutuksessa; Esimerkiksi ammatillisen oppimisen, tietotekniikan, osallistavaa koulutusta, hallintaa, tutkimusta ja suunnittelua. MA in E-Learning Pedagogeille on erikoistunut palkinto kokeneille pedagogit. On kaksi erikoislääkärin moduulit - ICT in Education ja tietokoneavusteinen yhteisöllinen oppiminen ja E-Ohjaus - ja kurssi tarjoaa valikoiman ... [+]

E-Learning Pedagogeille - MA

E-oppiminen on muuttanut opetuksen, koulutuksen ja ammatillisen oppimisen ikuisesti.

E-learning harjoittajat voivat olla mukana kaikessa koulutuksessa; Esimerkiksi ammatillisen oppimisen, tietotekniikan, osallistavaa koulutusta, hallintaa, tutkimusta ja suunnittelua. MA in E-Learning Pedagogeille on erikoistunut palkinto kokeneille pedagogit. On kaksi erikoislääkärin moduulit - ICT in Education ja tietokoneavusteinen yhteisöllinen oppiminen ja E-Ohjaus - ja kurssi tarjoaa valikoiman valinnaisia ​​moduuleja. Tämä tarkoittaa, että voit räätälöidä MA kurssin mukaan urasi ja olosuhteista.

MA E-Learning Pedagogeille on nimetty palkinto sisällä MEd Professional Development järjestelmään. Ensisijaisesti hakijoiden olisi haettava MEd Professional Development.... [-]


Fine Art - Ma Kokopäiväistä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Tämä ohjelma on tarkoitettu taiteilijoille, jotka haluavat kehittää erikoislääkärin studio käytännössä korkeammalle tasolle. Se perustuu erottuva lähestymistapa taiteen käytännössä nykyään tarjolla on perus kuvataiteen ohjelma yliopistossa. Kurssi yhdistelee käyttö perustettu media- ja tekniikoiden eetoksen avoimen oppimisen ja kokeilun avulla uusia ja vaihtoehtoisia median ... [+]

Fine Art - MA kokopäiväistä

Tämä ohjelma on tarkoitettu taiteilijoille, jotka haluavat kehittää erikoislääkärin studio käytännössä korkeammalle tasolle.

Se perustuu erottuva lähestymistapa taiteen käytännössä nykyään tarjolla on perus kuvataiteen ohjelma yliopistossa. Kurssi yhdistelee käyttö perustettu media- ja tekniikoiden eetoksen avoimen oppimisen ja kokeilun avulla uusia ja vaihtoehtoisia viestimiä.

Tulet parantaa käytännössä läpi kriittisen ja asiayhteyteen ymmärrys oman luovia menetelmiä, joiden avulla voit kehittää ja laajentaa työsi muotoilussa ja artikulaatio ideasi.

Kautta yhteyksiä ulkoisten kumppanien ja taiteiden perustuva virastot voit keskustella suoraan maailmaan nykyajan kuvataiteen, laajentamalla tietosi kaupallisen puolen taidemaailman. Tämä osa teidän käytäntö myös tukea oppimisen liikkeenjohdon taitoja, kuten luoda liiketoimintasuunnitelma ja kirjoittaminen ehdotus alushousut provisio, näyttely ja projektityö.... [-]


Kansainvälinen Multimedia Journalismi - Ma Kokopäiväistä (Beijing Foreign Studies University, PR China)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Kiina Beijing Yhdistynyt kuningaskunta Bolton + 2 lisää

MA International Multimedia Journalismi keskittyy kehittämään taitoja toimittajia toimittaa tarinoita kautta useita digitaalisia alustoja. Kurssin sisältö on jaettu kolmeen osaan. Ensinnäkin se edellyttää kriittistä keskustelua ydinosaamiseen, jotka kattavat kolmen perinteisen antotavat (print, radio, TV) asettaa vastaan ​​kehittyvien verkossa kansainvälisellä uutismaisema. Toiseksi, voit toteuttaa projektin oppiminen ... [+]

International Multimedia Journalismi - MA kokopäiväistä (Beijing Foreign Studies University, PR China)

MA International Multimedia Journalismi keskittyy kehittämään taitoja toimittajia toimittaa tarinoita kautta useita digitaalisia alustoja.

Kurssin sisältö on jaettu kolmeen osaan. Ensinnäkin se edellyttää kriittistä keskustelua ydinosaamiseen, jotka kattavat kolmen perinteisen antotavat (print, radio, TV) asettaa vastaan ​​kehittyvien verkossa kansainvälisellä uutismaisema. Toiseksi, voit toteuttaa projektin oppimista, joka haastaa voit työskennellä luovia hankkeita, jotka vaativat sekä syvällistä ymmärrystä uusien teknologioiden ja halu innovoida ja soveltaa niitä journalistisen yhteydessä. Kolmanneksi, sinun tulee sitoutumaan teollisuuden kautta live hankkeita asetettu yksi kurssin yhteistyössä uutistoimistot.... [-]


Koulutus Hallinta - Ma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MA Educational Management on edistyksellinen ja joustava kurssi, joka sisältää kaksi erikoislääkärin moduulit - Human Resource Management ja markkinointi - sekä erilaisia ​​valinnaisia ​​moduuleja. Se on suoraan merkitystä todellisuutta työskentelevien koulutus hallinta eri aloilla, ja toimeksiannot on mukautettava omia työympäristö ... [+]

Educational Management - MA

MA Educational Management on edistyksellinen ja joustava kurssi, joka sisältää kaksi erikoislääkärin moduulit - Human Resource Management ja markkinointi - sekä erilaisia ​​valinnaisia ​​moduuleja. Se on suoraan merkitystä todellisuutta työskentelevien koulutus hallinta eri aloilla, ja toimeksiannot on mukautettava omia työympäristöstä.

MA Educational Management on nimetty palkinto sisällä MEd Professional Development järjestelmään. Ensisijaisesti hakijoiden olisi haettava MEd Professional Development.

Jatkokursseja koulutuksen Boltonin yliopisto kaikkien keskittyä selkeisiin periaatteisiin: oppijat ja oppiminen, ammattikäytäntöjen koulutukseen, sekä laatua ja huippuosaamista ammatilliseen kehitykseen.... [-]


Opetuksen Ja Oppimisen - Ma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MA opetusta ja oppimista tukevat ammatillista kehitystä ammattia terveydenhuollon ja koulutuksen aloilla. Tämä on uusi palkinto, ja se osoittaa, innovatiivinen sitoutumista pedagogisiin kysymyksiin. Se on merkittävä painoarvo tunnustuksena korkeat ammatilliset vaatimukset. Kurssi antaa sinulle ymmärrystä periaatteita ja käytäntöjä tehokkaan opetuksen, mukaan lukien suunnittelu, arviointi, arviointi, opetussuunnitelma ... [+]

Opettaminen ja oppiminen - MA

MA opetusta ja oppimista tukevat ammatillista kehitystä ammattia terveydenhuollon ja koulutuksen aloilla.

Tämä on uusi palkinto, ja se osoittaa, innovatiivinen sitoutumista pedagogisiin kysymyksiin. Se on merkittävä painoarvo tunnustuksena korkeat ammatilliset vaatimukset.

Kurssi antaa sinulle ymmärrystä periaatteita ja käytäntöjä tehokkaan opetuksen, mukaan lukien suunnittelu, arviointi, arviointi, opetussuunnitelman kehittämiseen ja ammattietiikan opetuksen ja oppimisen.

Koko kurssin voit piirtää ja keskity työhösi-pohjainen kokemuksia perusteella opintojen, hyödyntämällä tietosi, stipendi ja ammatillinen tutkimus taitoja. Kehittämiseen oman oppimisen helpotetaan pohdintaa, ja tuki, ikäisensä, ohjaajat ja tutorit.... [-]


Osallistavan Koulutuksen - Ma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MA Inclusive Education on kehittynyt ja joustava kurssi, joka täyttää ammatillista kehittämistarpeet kokeneita pedagogien. Se on suoraan merkitystä realiteetteja työskentelevät eri rooleissa oppimisympäristöjä, joissa keskitytään erityisesti osallistavan koulutuksen. Toimeksiannot räätälöidään kohti oman työympäristön ja kokemus. MA Inclusive Education on nimetty palkinto sisällä MEd Professional Development ... [+]

Osallistava opetus - MA

MA Inclusive Education on kehittynyt ja joustava kurssi, joka täyttää ammatillista kehittämistarpeet kokeneita pedagogien. Se on suoraan merkitystä realiteetteja työskentelevät eri rooleissa oppimisympäristöjä, joissa keskitytään erityisesti osallistavan koulutuksen. Toimeksiannot räätälöidään kohti oman työympäristön ja kokemus.

MA Inclusive Education on nimetty palkinto sisällä MEd Professional Development järjestelmään. Ensisijaisesti hakijoiden olisi haettava MEd Professional Development.

Kaikki jatkokursseja koulutuksen Boltonin yliopisto keskittyy selkeisiin periaatteisiin: oppijat ja oppiminen, ammattikäytäntöjen koulutukseen, sekä laatua ja huippuosaamista ammatilliseen kehitykseen.... [-]


Pelejä Kehitys - Ma Kokopäiväistä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Kurssi on suunniteltu noin kaupallisia tiimipohjainen projekti kehitykseen. Sinä osallistuu useita hankkeita yhdessä muiden opiskelijoiden ohjelmasta, muodostaen kaupallisen yksikön tekemään tätä työtä. Saat suoraa kokemusta työskentelystä itsenäisenä kehittäjänä ja valmistuu useita julkaistuja pelejä nimesi ... [+]

Pelit kehittäminen - MA kokopäiväistä

Kurssi on suunniteltu noin kaupallisia tiimipohjainen projekti kehitykseen. Sinä osallistuu useita hankkeita yhdessä muiden opiskelijoiden ohjelmasta, muodostaen kaupallisen yksikön tekemään tätä työtä. Saat suoraa kokemusta työskentelystä itsenäisenä kehittäjänä ja valmistuu useita julkaistuja pelejä nimesi.

Välillä hankkeissa, keskittyi opetus perustuu uusimpaan tutkimukseen ja teollisuuden suuntauksia annetaan, ja sinulla on teidän tilaisuus osoittaa oman ymmärrystä heti seuraava projekti. Työkalut ja projekti-ideoita tulee joustavasti valita perustuen koostumukseen kehitys joukkueet, ja niiden erityisosaamisesta, ottaen huomioon oppimateriaaleja, jotka on esitetty.... [-]


Politiikka Ja Käytäntö Perustaidot Koulutus (ESOL) - Ma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MA politiikan ja käytännön perustaidot koulutus (ESOL) on opettajille, kouluttajille, ryhmänjohtajia ja osastopäälliköt / osio, jotka työskentelevät alalla ESOL opetuksessa. Tulet harkita eri yhteyksissä, joissa Englanti kielen opetusta ja oppimista tapahtuu ja oppia uusinta tutkimusta. Saat myös tutkia mahdollisuutta laatia ESOL säännöksen ja ulkoisten tekijöiden vaikutusta, kuten poliittinen ja historiallinen ... [+]

Politiikan ja käytännön perustaidot koulutus (ESOL) - MA

MA politiikan ja käytännön perustaidot koulutus (ESOL) on opettajille, kouluttajille, ryhmänjohtajia ja osastopäälliköt / osio, jotka työskentelevät alalla ESOL opetuksessa.

Tulet harkita eri yhteyksissä, joissa Englanti kielen opetusta ja oppimista tapahtuu ja oppia uusinta tutkimusta. Saat myös tutkia mahdollisuutta laatia ESOL säännöksen ja ulkoisten tekijöiden vaikutusta, kuten poliittiset ja historiallisia tapahtumia, ja miten ne ovat vaikuttaneet opetusta Englanti toisena kielenä.

Opit teorioihin ja periaatteisiin ESOL säännöksen ja liittyvät näiden omaan käytäntöön.

Kurssista

Tämä jännittävä ja vaativa maisteriohjelman kehittää tietosi ja kriittisen ajattelun taitoja koskevat periaatteet ja käytäntö ESOL oppimiseen.... [-]


Politiikka Ja Käytäntö Perustaidot Koulutus (laskutaito) - Ma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MA politiikan ja käytännön perustaidot koulutus (laskutaito) on opettajille, kouluttajille, ryhmänjohtajia ja osastopäälliköt / osio, jotka työskentelevät alalla perustaidot koulutus. Tämä joustava kurssi tukee teidän ammatillista kehitystä ja parantaa uramahdollisuuksia lisäämällä olemassa olevaan tietoa kentällä. Se sisältää tutkimuksen hallituksen politiikkaa ja aloitteita aikuisten laskutaitoa, keskeisiä teoreettisia kysymyksiä, jotka ovat ... [+]

Politiikan ja käytännön perustaidot koulutus (laskutaito) - MA

MA politiikan ja käytännön perustaidot koulutus (laskutaito) on opettajille, kouluttajille, ryhmänjohtajia ja osastopäälliköt / osio, jotka työskentelevät alalla perustaidot koulutus.

Tämä joustava kurssi tukee teidän ammatillista kehitystä ja parantaa uramahdollisuuksia lisäämällä olemassa olevaan tietoa kentällä. Se sisältää tutkimuksen hallituksen politiikkaa ja aloitteita aikuisten laskutaitoa, keskeisiä teoreettisia kysymyksiä, jotka vaikuttavat aikuisen laskutaitoa määräystä, historian aikuisten laskutaidon säännöksen ja lähestymistapoja laskutaitoa.

Lisäksi opiskelu maisteriohjelman yliopiston Boltonin auttaa kehittämään uran parantavia taitoja mukaan lukien tutkimus, suulliset ja kirjalliset esitykset, itsenäinen työskentely ja ajan ja projektinhallinnan osaamista.... [-]


Politiikka Ja Käytäntö Perustaidot Koulutus (lukutaito) - Ma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MA politiikan ja käytännön perustaidot koulutus (lukutaito) on opettajille, kouluttajille, ryhmänjohtajia ja osastopäälliköt / osio, jotka työskentelevät alalla perustaidot koulutus. Kurssi tukee oman ammatillista kehitystä ja parantaa uramahdollisuuksia laajentamalla olemassa olevaa tietoa alan. Se sisältää tutkimuksen kysymyksiä, jotka vaikuttavat aikuisten luku- säännöksen tarkastelu lukutaito käytäntöjä, tutkimus ... [+]

Politiikan ja käytännön perustaidot koulutus (lukutaito) - MA

MA politiikan ja käytännön perustaidot koulutus (lukutaito) on opettajille, kouluttajille, ryhmänjohtajia ja osastopäälliköt / osio, jotka työskentelevät alalla perustaidot koulutus.

Kurssi tukee oman ammatillista kehitystä ja parantaa uramahdollisuuksia laajentamalla olemassa olevaa tietoa alan. Se sisältää tutkimuksen kysymyksiä, jotka vaikuttavat aikuisten luku- säännöksen tarkastelu lukutaito käytäntöjen tutkimus historian aikuisten luku- säännöksen, ja katsoo lukutaito aliedustettujen ryhmien jälkeiseen sektorin.

Sinulla on mahdollisuus suorittaa tutkimuksia alue lukutaito määräyksen, jolla on merkitystä teidän käytännössä ja tarkastelemaan, miten teoreettiset periaatteet tiedottaa ja parantaa tätä käytäntöä. Kaikki näkökohdat tutkimusta ja tutkimus tuettava eettisten periaatteiden.... [-]


Valokuvaus - Ma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MA valokuvaus kurssi keskittyy nykyaikainen valokuvaus käytäntöjä yli erilaisia ​​genrejä lyhytaikaisiin valokuvaus kulttuurin käsitteellinen ja dokumentti. Tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat laajentaa ja kehittää tietojaan ja taitojaan käytännön kautta, voit opiskella kysymykset valokuvaus kulttuurin, kuva talouksia, ja visuaalisesti. Sinun kehittää ymmärrystä siitä, miten käytäntö, ... [+]

Valokuvaus - MA

MA valokuvaus kurssi keskittyy nykyaikainen valokuvaus käytäntöjä yli erilaisia ​​genrejä lyhytaikaisiin valokuvaus kulttuurin käsitteellinen ja dokumentti.

Tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat laajentaa ja kehittää tietojaan ja taitojaan käytännön kautta, voit opiskella kysymykset valokuvaus kulttuurin, kuva talouksia, ja visuaalisesti. Sinun kehittää ymmärrystä siitä, miten käytännössä valokuvien vaikuttaa, ja tiedottaa näistä asioista läpi sarjan tutkimukseen ilmoitti käytännön tehtäviä.

Kurssi on suunniteltu saatavilla laaja vaalipiirin korkeakoulututkinnon suorittaneet työskentelevät ammattilaiset.

Kurssista

Kurssi toimitetaan kautta luentoja, seminaareja, käytännön harjoituksia ja opintomatkoja.... [-]


MSc

Kansainvälinen Hallinta - Msc Kokopäiväistä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat johdon uran, joka vie heidät ympäri maailmaa tai jotka toimivat kansainvälisissä järjestöissä on usean maan toimintaa. Keskitytään globaalissa päätöksenteossa ja rooli johdon rajat kulttuurisessa kontekstissa. Overseas opiskelijat, jotka haluavat opiskella eri kulttuurissa löytää tämän kurssin houkutteleva, samoin kuin Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelijoista, jotka haluavat kehittää kansainvälistä osaamista ja kokemusta ... [+]

International Management - MSc kokopäiväistä

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat johdon uran, joka vie heidät ympäri maailmaa tai jotka toimivat kansainvälisissä järjestöissä on usean maan toimintaa. Keskitytään globaalissa päätöksenteossa ja rooli johdon rajat kulttuurisessa kontekstissa.

Overseas opiskelijat, jotka haluavat opiskella eri kulttuurissa löytää tämän kurssin houkutteleva, samoin kuin Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelijoista, jotka haluavat kehittää kansainvälistä osaamista ja kokemusta monenlaisia ​​kulttuureja.

Kurssi kehittää henkinen kapasiteetti tutkimusta, kritiikkiä, synteesi ja innovaatioita, joka huipentui mestareiden tasolle väitöskirja. Voit kehittää akateemisia ja ammatillisia taitoja, jotka mahdollistavat mahdollisuudet urakehitykseen ja jatkotutkimuksia. Saat myös elinikäisen oppimisen taitoja ja kehittää henkilökohtaisella tasolla niin, että voit työskennellä itseohjautuvuutta ja omaperäisyys sekä edistää yritysten ja koko yhteiskunnan.... [-]


Kansainvälinen Hallinta - Msc Kokopäiväistä [University Of New York Prahassa]

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

DI in International Management-ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle etua yhä globaalimmaksi työmarkkinoilla. Ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle teoreettinen perusta kansainvälisen liiketoiminnan uraa. Jos olet vastavalmistunut haluaa valmistautua paremmin uran liiketoiminnan ja johdon kansainvälisten yritysten, niin tämä ohjelma täyttää vaatimukset ... [+]

International Management - MSc kokopäiväistä [University of New York Prahassa]

DI in International Management-ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle etua yhä globaalimmaksi työmarkkinoilla. Ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle teoreettinen perusta kansainvälisen liiketoiminnan uraa. Jos olet vastavalmistunut haluaa valmistautua paremmin uran liiketoiminnan ja johdon kansainvälisten yritysten, niin tämä ohjelma täyttää vaatimukset.

DI in International Management-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat johdon uran, joka vie heidät ympäri maailmaa tai jotka toimivat kansainvälisissä järjestöissä on usean maan toimintaa. Keskitytään globaalissa päätöksenteossa ja rooli johdon rajat kulttuurisessa kontekstissa.... [-]


Kehittyneet Komposiitit Suunnittelu - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Tavoitteena MSc Advanced Composites suunnittelu ohjelma on käsitellä kiireellisesti kaivattuja ratkaisuja teollisuuden ongelmiin alalla kehittyneiden materiaalien. Ohjelma on kehitetty yhdessä teollisuuden ja Manchesterin yliopiston osana Codate hankkeen, ja voidaan toimittaa uusia joustavia tiloja, jotka sisältävät lohkon release ja e-toimitus ... [+]

Advanced Composites Design - MSc

Tavoitteena MSc Advanced Composites suunnittelu ohjelma on käsitellä kiireellisesti kaivattuja ratkaisuja teollisuuden ongelmiin alalla kehittyneiden materiaalien. Ohjelma on kehitetty yhdessä teollisuuden ja Manchesterin yliopiston osana Codate hankkeen, ja voidaan toimittaa uusia joustavia tiloja, jotka sisältävät lohkon release ja e-toimitus.

Kurssista

MSc Advanced Composites Design on modulaarinen-tyyliin tietenkin. Pohjimmiltaan, materiaalin ja toimitustavat Kurssin ovat yritysvetoisten. Kukin moduuleista on saatavilla 2-3 viikkoa korttelin, sekä verkko-opiskelun. Näin ne voidaan ottaa erillisinä moduuleja paikassa tarpeesta toimialoittain.... [-]


Kehittyneiden Materiaalien - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Voit rakentaa oman ymmärrystä modernin ja kehittyneitä materiaaleja ja menetelmiä ja sovelluksia käytetään korkean teknologian ja tieteeseen perustuvan teollisuuden, varustaminen sinulle mahdollisuudet johtaa tulevaa kehitystä alalla kehittyneiden materiaalien. Voit kehittää tietosi niin, että voit liittyä fyysisen ja kemiallisen rakenteen materiaalien makroskooppisiin ominaisuuksia ja antavat käsityksen materiaalien vaatimukset ... [+]

Advanced Materials - MSc

Voit rakentaa oman ymmärrystä modernin ja kehittyneitä materiaaleja ja menetelmiä ja sovelluksia käytetään korkean teknologian ja tieteeseen perustuvan teollisuuden, varustaminen sinulle mahdollisuudet johtaa tulevaa kehitystä alalla kehittyneiden materiaalien.

Voit kehittää tietosi niin, että voit liittyä fyysisen ja kemiallisen rakenteen materiaalien makroskooppisiin ominaisuuksia ja antavat käsityksen materiaalien vaatimukset tieteen ja kaupallisia sovelluksia.

Sinun etukäteen tietoa ja ymmärrystä omalla alalla avulla voit suunnitella ja laatia uusia sovelluksia - erityisesti korkean teknologian materiaalien - ja kehittää diagnostisia ja uusia lähestymistapoja teknologisten ongelmien ja puutteiden kautta monitieteinen materiaalien käyttöä.... [-]


Kehittyneitä Materiaaleja (palonhidastavuus) - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Voit rakentaa oman ymmärrystä modernin ja kehittyneitä materiaaleja ja menetelmiä ja sovelluksia käytetään korkean teknologian ja tieteeseen perustuvan teollisuuden, varustaminen sinulle mahdollisuudet johtaa tulevaa kehitystä alalla kehittyneiden materiaalien ... [+]

Advanced Materials (palonhidastavuus) - MSc

Voit rakentaa oman ymmärrystä modernin ja kehittyneitä materiaaleja ja menetelmiä ja sovelluksia käytetään korkean teknologian ja tieteeseen perustuvan teollisuuden, varustaminen sinulle mahdollisuudet johtaa tulevaa kehitystä alalla kehittyneiden materiaalien.

Voit kehittää tietosi niin, että voit liittyä fyysisen ja kemiallisen rakenteen materiaalien makroskooppisiin ominaisuuksia ja antavat käsityksen materiaalien vaatimukset tieteen ja kaupallisia sovelluksia.

Sinun etukäteen tietoa ja ymmärrystä omalla alalla avulla voit suunnitella ja laatia uusia sovelluksia - erityisesti korkean teknologian materiaalien - ja kehittää diagnostisia ja uusia lähestymistapoja teknologisten ongelmien ja puutteiden kautta monitieteinen materiaalien käyttöä.... [-]


Kehittyneitä Materiaaleja (teknisten Tekstiilien) - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Voit kehittää tietosi niin, että voit liittyä fyysisen ja kemiallisen rakenteen materiaalien makroskooppisiin ominaisuuksia ja antavat käsityksen materiaalien vaatimukset tieteen ja kaupallisia sovelluksia. Sinun etukäteen tietoa ja ymmärrystä omalla alalla avulla voit suunnitella ja laatia uusia sovelluksia - erityisesti korkean teknologian materiaalien - ja kehittää diagnostisia ja uusia ... [+]

Advanced Materials (Tekniset tekstiilit) - MSc

Voit rakentaa oman ymmärrystä modernin ja kehittyneitä materiaaleja ja menetelmiä ja sovelluksia käytetään korkean teknologian ja tieteeseen perustuvan teollisuuden, varustaminen sinulle mahdollisuudet johtaa tulevaa kehitystä alalla kehittyneiden materiaalien.

Voit kehittää tietosi niin, että voit liittyä fyysisen ja kemiallisen rakenteen materiaalien makroskooppisiin ominaisuuksia ja antavat käsityksen materiaalien vaatimukset tieteen ja kaupallisia sovelluksia.

Sinun etukäteen tietoa ja ymmärrystä omalla alalla avulla voit suunnitella ja laatia uusia sovelluksia - erityisesti korkean teknologian materiaalien - ja kehittää diagnostisia ja uusia lähestymistapoja teknologisten ongelmien ja puutteiden kautta monitieteinen materiaalien käyttöä.... [-]


Kehittyneitä Materiaaleja (älykkäät Materiaalit) - Msc Osa-aikaisesti

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Sinun etukäteen tietoa ja ymmärrystä omalla alalla avulla voit suunnitella ja laatia uusia sovelluksia - erityisesti korkean teknologian materiaalien - ja kehittää diagnostisia ja uusia lähestymistapoja teknologisten ongelmien ja puutteiden kautta monitieteinen materiaalien käyttöä. Sinun Muun muassa näkökohdat teknologian, ympäristön, talouden ja kulttuurisia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa materiaalin valintaan, valmistus ... [+]

Advanced Materials (Intelligent Materials) - MSc osa-aikaisesti

Voit rakentaa oman ymmärrystä modernin ja kehittyneitä materiaaleja ja menetelmiä ja sovelluksia käytetään korkean teknologian ja tieteeseen perustuvan teollisuuden, varustaminen sinulle mahdollisuudet johtaa tulevaa kehitystä alalla kehittyneiden materiaalien.

Voit kehittää tietosi niin, että voit liittyä fyysisen ja kemiallisen rakenteen materiaalien makroskooppisiin ominaisuuksia ja antavat käsityksen materiaalien vaatimukset tieteen ja kaupallisia sovelluksia.

Sinun etukäteen tietoa ja ymmärrystä omalla alalla avulla voit suunnitella ja laatia uusia sovelluksia - erityisesti korkean teknologian materiaalien - ja kehittää diagnostisia ja uusia lähestymistapoja teknologisten ongelmien ja puutteiden kautta monitieteinen materiaalien käyttöä.... [-]


Kehittyneitä Materiaaleja (älykäs Mikrojärjestelmät) - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Voit rakentaa oman ymmärrystä modernin ja kehittyneitä materiaaleja ja menetelmiä ja sovelluksia käytetään korkean teknologian ja tieteeseen perustuvan teollisuuden, varustaminen sinulle mahdollisuudet johtaa tulevaa kehitystä alalla kehittyneiden materiaalien. Voit kehittää tietosi niin, että voit liittyä fyysisen ja kemiallisen rakenteen materiaalien makroskooppisiin ominaisuuksia ja antavat käsityksen materiaalien ... [+]

Advanced Materials (Smart Microsystems) - MSc

Voit rakentaa oman ymmärrystä modernin ja kehittyneitä materiaaleja ja menetelmiä ja sovelluksia käytetään korkean teknologian ja tieteeseen perustuvan teollisuuden, varustaminen sinulle mahdollisuudet johtaa tulevaa kehitystä alalla kehittyneiden materiaalien.

Voit kehittää tietosi niin, että voit liittyä fyysisen ja kemiallisen rakenteen materiaalien makroskooppisiin ominaisuuksia ja antavat käsityksen materiaalien vaatimukset tieteen ja kaupallisia sovelluksia.

Sinun etukäteen tietoa ja ymmärrystä omalla alalla avulla voit suunnitella ja laatia uusia sovelluksia - erityisesti korkean teknologian materiaalien - ja kehittää diagnostisia ja uusia lähestymistapoja teknologisten ongelmien ja puutteiden kautta monitieteinen materiaalien käyttöä.... [-]


Kirjanpidon Ja Varainhoidon - Msc Kokopäiväistä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 - 36 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MSc kirjanpidon ja varainhoidon Management Kurssi on tarkoitettu ammattilaisille liiketoiminta, kirjanpito ja rahoituksen alueilla. Ohjelma on suunniteltu, jotta voit kehittää ymmärrystä periaatteita ja käytäntöjä taloushallinnon ja kirjanpidon, asiayhteys, jossa ne toimivat ja miten niitä johdetaan. Opit sovelletaan taitoja mukana taloudellinen raportointi ja taloushallinnon sekä ... [+]

Kirjanpito ja Financial Management - MSc kokopäiväistä

MSc kirjanpidon ja varainhoidon Management Kurssi on tarkoitettu ammattilaisille liiketoiminta, kirjanpito ja rahoituksen alueilla. Ohjelma on suunniteltu, jotta voit kehittää ymmärrystä periaatteita ja käytäntöjä taloushallinnon ja kirjanpidon, asiayhteys, jossa ne toimivat ja miten niitä johdetaan. Opit sovelletaan taitoja mukana taloudellinen raportointi ja taloushallinnon sekä laajempia hallinnollisia kysymyksiä, kuten yritysten ja sosiaalisen vastuun, riskien ja liiketoimintastrategia, taloudelliseen tulokseen ja verotus / tilintarkastus. Kurssi sisältää moduulin tutkimusmenetelmiä, jotka tukevat oppimista tarjoamalla käsitys eri tutkimusvälineitä ja analyysimenetelmiä, sekä parantaa kriittinen ja tutkiva taitoja, joita voidaan soveltaa oman ammatillisen käytännössä. Saat myös vaatia toimittamaan väitöskirja, jonka voit suorittaa huomattava osa tutkimusta kirjanpidon tai varainhoitoa kysymys. Näin voit osoittaa kriittistä ymmärrystä aiheesta ja kyky suorittaa jatkuvia itsenäinen opiskelu.... [-]


Kirjanpito (Advanced Seisova) - Msc Osa-aikaisesti

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MSc Kirjanpito (Advanced pysyvä) on kehittynyt pätevyys ammattilaisten haluaa harjoittaa taloudellisesti suuntautunut uran Britanniassa julkisen ja yksityisen sektorin yritysten tai kansainvälisten järjestöjen kanssa. Voidakseen saada liittyä tämän kurssin sinun on jo suorittanut ammatillinen pätevyys liittyy CCAB (neuvoa-antava komitea kirjanpidon Bodies) ... [+]

Kirjanpito (Advanced pysyvä) - MSc osa-aikaisesti

MSc Kirjanpito (Advanced pysyvä) on kehittynyt pätevyys ammattilaisten haluaa harjoittaa taloudellisesti suuntautunut uran Britanniassa julkisen ja yksityisen sektorin yritysten tai kansainvälisten järjestöjen kanssa. Voidakseen saada liittyä tämän kurssin sinun on jo suorittanut ammatillinen pätevyys liittyy CCAB (neuvoa-antava komitea kirjanpidon Bodies).

Koska valmistunut diplomi kirjanpidon tutkinto sinulla on etu globaalistuvassa työmarkkinoihin. Teidän kattavaa tietoa ja taitoja soveltaa käsitteitä, tekniikoita, menetelmiä ja lähestymistapoja kirjanpito ja taloudellinen analyysi on erittäin houkuttelevia työnantajia. Sinulla on luottamusta ja johtajuutta, ja muita siirrettäviä taitoja, jotka auttavat yrityksiä kehittämään ja menestyä.... [-]


Kognitiivinen Käyttäytymisterapia - Msc Osa-aikaisesti

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Tämä kurssi on parhaillaan uudelleen, ja saattaa olla muuttumassa MSc Cognitive Käyttäytymisen psykoterapian 2015 merkintä. MSc Kognitiivisen Käyttäytymisen Hoito perustuu jatkotutkinto (PGDip) ja keskittyy koulutusta tutkimusmenetelmiä ja suunnittelu. Tämä kulminoituu päätökseen, valvonnassa, ja väitöskirja perustuu riippumattomaan tutkimukseen ... [+]

Kognitiivinen Käyttäytymisen Therapy - MSc osa-aikaisesti

Tämä kurssi on parhaillaan uudelleen, ja saattaa olla muuttumassa MSc Cognitive Käyttäytymisen psykoterapian 2015 merkintä.

MSc Kognitiivisen Käyttäytymisen Hoito perustuu jatkotutkinto (PGDip) ja keskittyy koulutusta tutkimusmenetelmiä ja suunnittelu. Tämä kulminoituu päätökseen, valvonnassa, ja väitöskirja perustuu riippumattomaan tutkimukseen.

Kurssista

Itsenäinen työ on olennainen osa master-tason opintojen. Tasosi koulumenestykseen ja kyky työskennellä itsenäisesti otetaan huomioon hakemuksesi MSc kurssin.

Opetus toimitetaan käyttäen erilaisia ​​menetelmiä, kuten luentoja, seminaareja, taitojen opettaminen ja käytännön. Sinun arvioidaan pohjalta heijastava työkirjan, seminaariesitys, essee (mukaan lukien tutkimus ehdotus) ja väitöskirja.... [-]


Koneenrakennus - Meng

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 - 6 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Tutkimalla yliopiston Boltonin MEng Mekaaninen kehität kehittynyttä osaamista ja ymmärrystä tekniikan kysymyksissä. Opit tekemään järkeviä tuomioita käsitellessään monimutkaisia ​​ongelmia ja kommunikoida ideoita ja ratkaisuja erikoislääkärin ja ei-asiantuntija kollegoiden ja asiakkaiden tehokkaasti. Koko kurssin, voit kehittää liiketoimintaa ja johtamista, päätöksentekoa ja esiintymistaidot rinnalla ... [+]

Mechanical Engineering - MEng osa-aikaisesti

Tutkimalla yliopiston Boltonin MEng Mekaaninen kehität kehittynyttä osaamista ja ymmärrystä tekniikan kysymyksissä. Opit tekemään järkeviä tuomioita käsitellessään monimutkaisia ​​ongelmia ja kommunikoida ideoita ja ratkaisuja erikoislääkärin ja ei-asiantuntija kollegoiden ja asiakkaiden tehokkaasti. Koko kurssin, voit kehittää liiketoimintaa ja johtamista, päätöksentekoa ja esiintymistaidot rinnalla kohde-erityistä tietämystä ja ymmärrystä. Opit käyttämään aloitetta ja ottaa vastuuta, kun suorittaa tapaustutkimuksia, käytännön ja laboratoriotyöt ja ongelmanratkaisun hankkeita ja toimintaa.

Kuten valmistunut te näyttää itseohjautuvuutta ja omaperäisyys kun puuttua teknisiin kysymyksiin ja käyttää oman ammatillisen suunnittelun ja toteutuksen taitoja ajaa hankkeita eteenpäin aikataulun ja budjetin. Kurssi varustaa sinulle luottamusta, tietoja ja taitoja hallita vesirakentaminen sellaisilla aloilla kuin mekaaninen suunnittelu, valmistus, maarakennus-, voimantuotanto-, ilmailu- ja autoteollisuuden engineering.... [-]


Psykologia - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 - 5 lukukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MSc Psykologia on psykologian opiskelijoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ​​ylempi tai ovat erityisen kiinnostuneita parantamaan heidän taito asettaa valmisteltaessa uran psykologian. Tutkimalla tällä kurssilla voit kehittää edistyneitä kriittisesti arvostusta nykyajan menetelmiä, teorioita ja kysymykset psykologian ja rakentuu ja parantaa taitoja hankittu teidän opinnoissa ... [+]

Psykologia - MSc

MSc Psykologia on psykologian opiskelijoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ​​ylempi tai ovat erityisen kiinnostuneita parantamaan heidän taito asettaa valmisteltaessa uran psykologian. Tutkimalla tällä kurssilla voit kehittää edistyneitä kriittisesti arvostusta nykyajan menetelmiä, teorioita ja kysymykset psykologian ja rakentuu ja parantaa taitoja hankittu teidän opinnoissa.

Tulet kehittää taitojasi tutkimus ja analysointi ja soveltaa niitä huomattavan pala riippumattoman tutkimuksen, varmistaen haet tietosi ja ymmärrystä asianmukaisten eettisistä kysymyksistä tässä yhteydessä. Voit kehittää oman henkisen ja ajattelun taitoja erittäin korkea akateeminen taso, joka näkyy opinnoissa, erityisesti väitöskirja.... [-]


Rakennushanke Hallinta - MSC [Boltonin Yliopisto]

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Kurssi pohjautuu tiedon ja kokemusta sait teidän ensimmäinen tutkinto tai omassa työympäristössä, ja valmistaa sinua ottamaan strategisen vastuun hallintaan rakennushankkeisiin. Me antavat sinulle vahva käsitys akateemisen osaamisen, teorioita, käsitteitä ja periaatteita tarvitaan, sekä henkisen, käytännöllisiä ja teknisiä taitoja välttämätöntä tällä uran ... [+]

Construction Project Management - MSc [Boltonin yliopisto]

Construction Project Management vaatii korkeasti koulutettujen yksilöiden kykyä johtaa ja integroida moniammatillisen tiimin ammattilaisia. Tämä haastava, teollisuus-keskittynyt kurssi auttaa sinua kehittämään paitsi akateemista ja teknistä tietämystä tarvitaan tähän rooliin, vaan myös ihmissuhde taitoja, jotka ovat välttämättömiä menestystä tässä uran.

Kurssi pohjautuu tiedon ja kokemusta sait teidän ensimmäinen tutkinto tai omassa työympäristössä, ja valmistaa sinua ottamaan strategisen vastuun hallintaan rakennushankkeisiin. Me antavat sinulle vahva käsitys akateemisen osaamisen, teorioita, käsitteitä ja periaatteita tarvitaan, sekä henkisen, käytännöllisiä ja teknisiä taitoja välttämätöntä tällä uralla.... [-]


Systeemitekniikka (elektroniset) & Engineering Hallinta - MSC (dual Palkinto) Kokopäiväinen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset ... [+]

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset.

Seuraavat palkinnot ovat saatavissa: - diplomi Systems Engineering (Mekatronisen) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Erikoista ohjelmassa on yhteistyötä yliopiston Bolton ja Etelä-Westphalia ammattikorkeakoulun Saksassa. Voit valita opiskella koko kurssin Bolton, yhden palkinnon, tai voi viettää yhden lukukauden opinnot Saksassa ja saada dual palkinnon, yksi kustakin yliopistosta.... [-]


Systeemitekniikka (elektroniset) & Engineering Hallinta - MSC (single Palkinto)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 - 6 lukukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset ... [+]

Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - MSc (Single Award)

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset.

Seuraavat palkinnot ovat saatavissa: - diplomi Systems Engineering (Mekatronisen) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Erikoista ohjelmassa on yhteistyötä yliopiston Bolton ja Etelä-Westphalia ammattikorkeakoulun Saksassa. Voit valita opiskella koko kurssin Bolton, yhden palkinnon, tai voi viettää yhden lukukauden opinnot Saksassa ja saada dual palkinnon, yksi kustakin yliopistosta.... [-]


Systeemitekniikka (mekaaninen) & Engineering Hallinta - MSC (dual Palkinto) Kokopäiväinen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset ... [+]

Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management - MSc (Dual Award) kokopäiväinen

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset.

Seuraavat palkinnot ovat saatavissa: - diplomi Systems Engineering (Mekatronisen) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Erikoista ohjelmassa on yhteistyötä yliopiston Bolton ja Etelä-Westphalia ammattikorkeakoulun Saksassa. Voit valita opiskella koko kurssin Bolton, yhden palkinnon, tai voi viettää yhden lukukauden opinnot Saksassa ja saada dual palkinnon, yksi kustakin yliopistosta.... [-]


Systeemitekniikka (mekaaninen) & Engineering Hallinta - MSC (single Palkinto)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 - 6 lukukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset ... [+]

Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management - MSc (Single Award)

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset.

Seuraavat palkinnot ovat saatavissa: - diplomi Systems Engineering (Mekatronisen) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Erikoista ohjelmassa on yhteistyötä yliopiston Bolton ja Etelä-Westphalia ammattikorkeakoulun Saksassa. Voit valita opiskella koko kurssin Bolton, yhden palkinnon, tai voi viettää yhden lukukauden opinnot Saksassa ja saada dual palkinnon, yksi kustakin yliopistosta.... [-]


Systeemitekniikka (mekatroniikan) & Engineering Hallinta - MSC (dual Palkinto) Kokopäiväinen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset ... [+]

Systems Engineering (Mekatronisen) & Engineering Management - MSc (Dual Award) kokopäiväinen

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset.

Seuraavat palkinnot ovat saatavissa: - diplomi Systems Engineering (Mekatronisen) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Erikoista ohjelmassa on yhteistyötä yliopiston Bolton ja Etelä-Westphalia ammattikorkeakoulun Saksassa. Voit valita opiskella koko kurssin Bolton, yhden palkinnon, tai voi viettää yhden lukukauden opinnot Saksassa ja saada dual palkinnon, yksi kustakin yliopistosta.... [-]


Systeemitekniikka (mekatroniikan) & Engineering Hallinta - MSC (single Palkinto)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 - 6 lukukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset ... [+]

Systems Engineering (Mekatronisen) & Engineering Management - MSc (Single Award)

Tämä kurssi käsittelee ajankohtaisia ​​asioita insinööri ja tekniikan hallintaa. Jos haluat opiskella järjestelmien lähestymistapa tekniikan hallintaan, ja järjestelmien suunnittelu soveltaa yhden kolmesta oppiaineissa - sähköisesti, mekaanisesti tai mekatroniset engineering - niin tämä kurssi täyttää vaatimukset.

Seuraavat palkinnot ovat saatavissa: - diplomi Systems Engineering (Mekatronisen) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Electronic) & Engineering Management - diplomi Systems Engineering (Mechanical) & Engineering Management Erikoista ohjelmassa on yhteistyötä yliopiston Bolton ja Etelä-Westphalia ammattikorkeakoulun Saksassa. Voit valita opiskella koko kurssin Bolton, yhden palkinnon, tai voi viettää yhden lukukauden opinnot Saksassa ja saada dual palkinnon, yksi kustakin yliopistosta.... [-]


Toimitusketjun Hallinta (SCM) - Msc Osa-aikaisesti [Malawi Institute Of Management, Malawi]

Opetus kampuksella Osa-aikainen 18 kuukautta August 2018 Malawi Lilongwe Yhdistynyt kuningaskunta Bolton + 2 lisää

Tämä versio yliopiston Boltonin MSc Supply Chain Management antaa sinulle mahdollisuuden opiskella viikonloppuna lohkossa työpajoissa Malawissa sijaan matkustavat Britanniassa. Lisäksi Boltonin yliopisto opetushenkilöstön, sinun hyötyvät myös erikoistuneen henkilöstön työpanosta klo Malawi Institute of Management (MIM) - CIPS hyväksytty toimittaja toimitusketjun ja hankintojen oppimista. Boltonin yliopisto n MSc Supply ... [+]

Supply Chain Management (SCM) - MSc osa-aikaisesti [Malawi Institute of Management, Malawi]

Tämä versio yliopiston Boltonin MSc Supply Chain Management antaa sinulle mahdollisuuden opiskella viikonloppuna lohkossa työpajoissa Malawissa sijaan matkustavat Britanniassa. Lisäksi Boltonin yliopisto opetushenkilöstön, sinun hyötyvät myös erikoistuneen henkilöstön työpanosta klo Malawi Institute of Management (MIM) - CIPS hyväksytty toimittaja toimitusketjun ja hankintojen oppimista.

Boltonin yliopisto n MSc Supply Chain Management on akkreditoitu sekä Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT) ja Chartered Institute of ostaminen ja Supply (CIPS).

Tutkimalla Kurssin kehität asiantunteva ja ammatillinen lähestymistapa johtamiseen ja kehittämiseen toimitusketjujen, erikoistunut hankintoihin, tietojärjestelmiin, fyysisen logistiikan ja toiminnanohjauksen.... [-]


Toimitusketjun Hallinta (SCM) - Msc Osa-aikaisesti [SCM Ammattilainen Center, Malesia]

Opetus kampuksella Osa-aikainen 18 kuukautta August 2018 Malesia Alor Setar Yhdistynyt kuningaskunta Bolton + 2 lisää

Boltonin yliopisto n MSc Supply Chain Management on akkreditoitu sekä Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT) ja Chartered Institute of ostaminen ja Supply (CIPS). Ohjelma on ollut käynnissä Malesiassa vuodesta 2007 SCM Professional Centre ja sisältää viikonlopun työpajoja sekä Boltonin yliopisto ja paikalliset tutor tukea. Materiaali on kontekstualisoidut vastaamaan Malesian SCM kysymyksiä, ja paikat ... [+]

Supply Chain Management (SCM) - MSc osa-aikaisesti [SCM Professional Centre, Malesia]

Boltonin yliopisto n MSc Supply Chain Management on akkreditoitu sekä Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT) ja Chartered Institute of ostaminen ja Supply (CIPS).

Ohjelma on ollut käynnissä Malesiassa vuodesta 2007 SCM Professional Centre ja sisältää viikonlopun työpajoja sekä Boltonin yliopisto ja paikalliset tutor tukea. Materiaali on kontekstualisoidut vastaamaan Malesian SCM kysymyksiä, ja painotetaan soveltamalla parhaita käytäntöjä asianmukaisella tavalla.

Tutkimalla Kurssin kehität asiantunteva ja ammatillinen lähestymistapa johtamiseen ja kehittämiseen toimitusketjujen, erikoistunut hankintoihin, tietojärjestelmiin, fyysisen logistiikan ja toiminnanohjauksen. Käyttö alan standardia ohjelmistoa SAP yliopiston Alliance järjestelmä tarkoittaa sitä, että voit saada käytännön käytännön kokemusta alueella, joka on erittäin arvostettu työnantajien.... [-]


Toimitusketjun Hallinta (SCM) - Msc Osa-aikaisesti [täydennyskoulutusta Luottamus, Sambia]

Opetus kampuksella Osa-aikainen 18 kuukautta August 2018 Sambia Lusaka Yhdistynyt kuningaskunta Bolton + 2 lisää

Ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle tietoja ja taitoja tukea merkittävästi toimintaa ja parannetaan nykyajan toimitusketjuja. Sen avulla voit onnistuneesti vastaamaan vaatimuksiin monenlaisia ​​toimitusketjun ympäristöissä. In-Service Training Trust (ISTT) on koulutus- ja konsulttiyritys, joka tarjoaa valmiuksien ohjelmia julkiset, yksityiset, kansalaisyhteiskunta, paikalliset ja kansainväliset ... [+]

Supply Chain Management (SCM) - MSc osa-aikaisesti [In-Service Training Trust, Sambia]

Tämä versio yliopiston Boltonin MSc Supply Chain Management antaa sinulle mahdollisuuden opiskella viikonloppu lohko työpajoja Sambia sijaan matkustavat Britanniassa. Lisäksi Boltonin yliopisto opetushenkilöstön, sinun hyötyvät myös erikoistuneen henkilöstön työpanosta klo In-Service Training Trust (ISTT) - CIPS hyväksytty toimittaja toimitusketjun ja hankintojen oppimista.

Boltonin yliopisto n MSc Supply Chain Management on akkreditoitu sekä Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT) ja Chartered Institute of ostaminen ja Supply (CIPS).

Tutkimalla Kurssin kehität asiantunteva ja ammatillinen lähestymistapa johtamiseen ja kehittämiseen toimitusketjujen, erikoistunut hankintoihin, tietojärjestelmiin, fyysisen logistiikan ja toiminnanohjauksen.... [-]


Uusiutuvan Energian Ja Ympäristöteknologioiden - Msc Kokopäiväistä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MSc Renewable Energy ja ympäristöteknologian (Reet) on ainutlaatuinen kurssi valmistuneille, tutkijoiden ja teknologien jotka joko työskentelevät tutkimuksen rooli uusiutuvan energian ja teknologian alan tai jotka haluavat aloittaa uran alalla. Opiskelu radalla parantavat erilaisia ​​tiedon ja osaamisen sekä tukea henkilökohtaista ja urakehitystä. Sinä tutkii ajankohtaisia ​​kysymyksiä maailman energiamarkkinoiden ... [+]

Uusiutuva energia ja ympäristöteknologian - MSc kokopäiväistä

MSc Renewable Energy ja ympäristöteknologian (Reet) on ainutlaatuinen kurssi valmistuneille, tutkijoiden ja teknologien jotka joko työskentelevät tutkimuksen rooli uusiutuvan energian ja teknologian alan tai jotka haluavat aloittaa uran alalla.

Opiskelu radalla parantavat erilaisia ​​tiedon ja osaamisen sekä tukea henkilökohtaista ja urakehitystä. Sinä tutkii ajankohtaisia ​​kysymyksiä maailman energiamarkkinoiden, harkitse energian käytön yhteiskunnan eri alueilla ja harkita mahdollisia skenaarioita energiankulutusta tulevaisuudessa. Voit kehittää täyttä ymmärrystä keskeisten käytettävien materiaalien uusiutuvia energiamuotoja hyödyntäviä järjestelmiä, oppivat toimintoja ja tarkastella prosesseja valmistuksen energian muuntaminen laitteita ja järjestelmiä.... [-]


Vahvuus Ja Ilmastointi - Msc Osa-aikaisesti

Opetus kampuksella Osa-aikainen 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MSc Lujuus ja Conditioning on tarkoitettu henkilöille työskentelevät vahvuus ja ilmastointi teollisuuden, jotka haluavat jatkaa ammatillista kehitystä, tai niille, jotka haluavat lisätä tietämystään valmisteltaessa uraa. Tutkinto tarjoaa sinulle johdonmukainen tasapaino akateemisen osaamisen (näyttöön perustuva käytäntö) ja ammatillisen ammattitaidon. Moduulit korostavat Sekä teoreettisen tiedon perustana ... [+]

Lihakset ja Conditioning - MSc osa-aikaisesti

MSc Lujuus ja Conditioning on tarkoitettu henkilöille työskentelevät vahvuus ja ilmastointi teollisuuden, jotka haluavat jatkaa ammatillista kehitystä, tai niille, jotka haluavat lisätä tietämystään valmisteltaessa uraa.

Tutkinto tarjoaa sinulle johdonmukainen tasapaino akateemisen osaamisen (näyttöön perustuva käytäntö) ja ammatillisen ammattitaidon. Moduulit korostavat sekä teoreettista tietoa taustalla vahvuus ja ilmastointi sekä ammattitaidon tarvitset menestyksekkään uran tässä jännittävässä alalla.

Opiskelet tiedettä ja valmennus vahvuus ja ilmastointi tekemällä kahdeksan opetti moduulit ja Masters hanke. Kukin moduuli perustuu perustutkintoa-tason tietämys ja tekee vahvoja yhteyksiä teorian ja käytännön välillä muun muassa biomekaniikan, fysiologian, ravinto ja valmennus, mm.... [-]


Vesirakentaminen - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MSc (tekninen) Civil Engineering University of Bolton on akkreditoitu täyttävän lisäoppimiselle varten Chartered Engineer (CEng) ehdokkaita, jotka ovat jo hankkineet Accredited CEng (Osittainen) Beng (Hons) tai Accredited IEng (Full) Beng / BSc (Hons) perustutkintoa ensimmäisen asteen ... [+]

Civil Engineering - MSc

Jatko-opintoja Civil Engineering yliopistossa Boltonin ovat ihanteellinen, jos haluat laajentaa ja syventää teknistä tietämystä erikoistunut vesirakentamisen alueilla ja kehittää laajemman näkökulman ja ymmärrystä ongelmiin maanrakennusteollisuudelle. Meidän kurssit tarjoavat erottuva koulutus alustan kehittämisen edistämiseksi artikuloitu, laskutaitoisia, lukutaitoisia, kekseliäs, monipuolinen, itsevarma ja utelias jatko jotka pystyvät yhdistämään teoreettisia käytännön.

Kurssit on suunniteltu niille, jotka ovat jo valmistunut vesirakentaminen tai insinöörin liittyviä asteen.

MSc (tekninen) Civil Engineering University of Bolton on akkreditoitu täyttävän lisäoppimiselle varten Chartered Engineer (CEng) ehdokkaita, jotka ovat jo hankkineet Accredited CEng (Osittainen) Beng (Hons) tai Accredited IEng (Full) Beng / BSc (Hons) perustutkintoa ensimmäinen aste.... [-]


Maisteri

Ammatillinen Kehitys Koulutuksessa - Med

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MEd Professional Development on kehittynyt ja joustava kurssi. Se täyttää ammatillisen kehittymisen tarpeita kokeneita ammattikasvattajien, erityisesti tarve pystyä osallistumaan tasalla, kestävä ja integroitu muutosten keskittynyt toiminta perustuu teoreettiseen periaatteisiin ja asianmukaisia ​​ja arvioida käytäntöjä. Sinulla on mahdollisuus valita useista nimeltä palkinnoista MEd Professional Development järjestelmästä riippuen ... [+]

Professional Development in Education - MEd

MEd Professional Development on kehittynyt ja joustava kurssi. Se täyttää ammatillisen kehittymisen tarpeita kokeneita ammattikasvattajien, erityisesti tarve pystyä osallistumaan tasalla, kestävä ja integroitu muutosten keskittynyt toiminta perustuu teoreettiseen periaatteisiin ja asianmukaisia ​​ja arvioida käytäntöjä.

Sinulla on mahdollisuus valita useista nimeltä palkinnoista MEd Professional Development järjestelmästä riippuen valikoiman moduuleja ja kohteen olet tutkimus aikana väitöskirja. Nämä nimetty palkinnot ovat: MA Educational Management, MA Inclusive Education, MA E-Learning Pedagogeille, MA teknisen ja ammatillisen koulutuksen sekä MEd tekninen ja ammatillinen koulutus.... [-]


Elokuva-ja Mediatutkimus Erikoisalojen - Phd / MPhil

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 - 7 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MPhil / PhD Elokuvan ja mediatutkimuksen on median opiskelijoille, jotka haluavat kehittää tietojaan tietyn alueen elokuva- ja media-tutkimukset korkea koulumenestystä. Opiskelu MPhil / PhD taso on avoin kunnianosoituksia tutkinnon samoin kuin jo nyt jatkotutkinto. MPhil / PhD on pitkälti ei-opetti ja sinun tärkein jättämisestä on tutkielma kirjoitettu valvonnassa toimihenkilö (... [+]

Film ja Media Studies erikoisalojen - PhD / MPhil

MPhil / PhD Elokuvan ja mediatutkimuksen on median opiskelijoille, jotka haluavat kehittää tietojaan tietyn alueen elokuva- ja media-tutkimukset korkea koulumenestystä.

Opiskelu MPhil / PhD taso on avoin kunnianosoituksia tutkinnon samoin kuin jo nyt jatkotutkinto.

MPhil / PhD on pitkälti ei-opetti ja sinun tärkein jättämisestä on tutkielma kirjoitettu valvonnassa henkilökunnan jäsen (johtaja Dtudies) ja asiantuntemusta valittu. Lisätukea on saatavilla muista sisäinen / ulkoinen tutkijoita. Työsi tulee pala alkuperäisen kriittinen tutkimus, joka tekee merkittävän panoksen tieteellisen tiedon elokuvassa ja mediatutkimuksen kentässä.... [-]


Englanti Erikoisaloja - MPhil / PhD

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 7 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MPhil / PhD-tason tutkimusta on Englanti tutkinnon, tällä hetkellä ilman maisteriksi tai vastaava työkokemus, jotka haluavat kehittää taitojaan tietyllä alueella Englanti tutkimuksia korkea koulumenestystä. MPhil / PhD on pitkälti ei-opetti ja sinun tärkein jättämisestä on tutkielma kirjoitettu valvonnassa henkilökunnan jäsen (johtaja tutkimukset) joilla on asiantuntemusta valittu alue ... [+]

Englanti erikoisaloja - MPhil / PhD

MPhil / PhD-tason tutkimusta on Englanti tutkinnon, tällä hetkellä ilman maisteriksi tai vastaava työkokemus, jotka haluavat kehittää taitojaan tietyllä alueella Englanti tutkimuksia korkea koulumenestystä.

MPhil / PhD on pitkälti ei-opetti ja sinun tärkein jättämisestä on tutkielma kirjoitettu valvonnassa henkilökunnan jäsen (johtaja tutkimukset) joilla on asiantuntemusta valittu alue. Lisätukea on saatavilla muista sisäinen / ulkoinen tutkijoita. Työsi tulee pala alkuperäisen tutkimuksen, joka tekee merkittävän panoksen tieteellisen tietämyksen sinun koulutusaloittain.

Laaja aihe tutkittava se määritellään sinulle enemmän yksityiskohtia sovitaan keskustelun johtajan kanssa opintojen.... [-]


Filosofia Erikoisaloja - MPhil / PhD

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 - 7 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MPhil / PhD Filosofia on opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa kurssin jatkuvan tutkimuksen ja tutkimuksen korkea koulumenestystä, ovatko he haluavat tukea niiden urakehitystä tai harjoittavat aloilla henkilökohtaista etua. On neljällä erityistä asiantuntemusta filosofian tutkimusyksikkö yliopistossa: muinainen filosofia, post-Kantin mannermainen filosofia, poliittinen filosofia, ja filosofian ... [+]

Filosofia erikoisaloja - MPhil / PhD

MPhil / PhD Filosofia on opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa kurssin jatkuvan tutkimuksen ja tutkimuksen korkea koulumenestystä, ovatko he haluavat tukea niiden urakehitystä tai harjoittavat aloilla henkilökohtaista etua.

On neljällä erityistä asiantuntemusta filosofian tutkimusyksikkö yliopistossa: muinainen filosofia, post-Kantin mannermainen filosofia, poliittinen filosofia, ja uskonnonfilosofia.

Study koostuu tutkimuksen tiettyyn aihealueeseen liittyvät valitsemallaan alalla ja sovitaan ohjaajan kanssa hakuprosessin aikana.

Ura & ammatillista kehitystä

Tutkimus filosofian tohtorin tasolla tukevat urakehitystä yliopistomaailmassa. Vaihtoehtoisesti voit olla kiinnostunut jatkotutkimuksia täyttämään henkilökohtaiset toiveet ja intressit.... [-]


Innovaatio - MPhil

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MPhil Innovation on ainutlaatuinen tapa kehittää uusia ideoita mahdollisten kaupallistamista. Se on kehitetty yhteistyössä työtä koulujen välillä Arts, Media ja koulutus, liiketoiminta ja Creative Technologies ja Institute for Materials tutkimuksen ja innovoinnin. Pätevyys on merkitystä, jos sinulla on henkilökohtainen tutkimus etua, jos olet työskennellyt tutkimus- ja kehitystyöhön yhdessä näistä ... [+]

Innovaatio - MPhil

MPhil Innovation on ainutlaatuinen tapa kehittää uusia ideoita mahdollisten kaupallistamista. Se on kehitetty yhteistyössä työtä koulujen välillä Arts, Media ja koulutus, liiketoiminta ja Creative Technologies ja Institute for Materials tutkimuksen ja innovoinnin.

Pätevyys on merkitystä, jos sinulla on henkilökohtainen tutkimus etua, jos olet työskennellyt tutkimus- ja kehitystyöhön yhdessä näillä aloilla, tai muulla alalla, jossa nämä eri tieteenalojen päällekkäisiä.

Koska MPhil opiskelija sinulla on mahdollisuus käyttää tutkimusta haasteita olet työskennellyt perustana opinto, jolloin voit työskennellä jatkotutkinto julkaisemalla, prototyyppien ja kaupallistaminen suunnitelmia oman innovatiivista tutkimusta ja kehittämistä ehdotusta. Lisäksi sinulla on pääsy yliopiston resursseja ja tutkimusta osaaminen lisätukea oman kehityksen idea.... [-]


Materiaalien Tutkimus Ja Innovointi Erikoisalojen - MPhil / PhD

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MPhil / PhD Materiaalit tutkimuksen ja innovoinnin erikoisalojen sopii erityisesti tutkinnon materiaalitieteen, tekniikan ja teknologian aloilla tai tutkijoiden ja teknologien työskentelevät näillä aloilla. Koska tutkimus opiskelija sinulla on pääsy yliopiston resursseja ja tutkimuksen asiantuntemusta tukea omaan kehitykseen tai työsi omassa organisaatiossa ... [+]

Materiaalit Tutkimus ja innovointi erikoisalojen - MPhil / PhD

MPhil / PhD Materiaalit tutkimuksen ja innovoinnin erikoisalojen sopii erityisesti tutkinnon materiaalitieteen, tekniikan ja teknologian aloilla tai tutkijoiden ja teknologien työskentelevät näillä aloilla. Koska tutkimus opiskelija sinulla on pääsy yliopiston resursseja ja tutkimuksen asiantuntemusta tukea omaan kehitykseen tai työsi omassa organisaatiossa.

Vuonna 2008 tutkimuksen arviointi, koneenrakennusteollisuuden yliopiston tutkimuksen, johon sisältyy työtä, jota IMRI, arvioitiin "maailman johtavia".

Aihe yleiskuva

IMRI on monialainen keskus suunniteltu viljellä tutkimus- ja innovaatiotoimintaa yhteistyössä teollisuuden ja muiden akateemisten instituutioiden. Instituutti johtaa Britanniassa ja on kansainvälisesti tunnettu, sen vahvaa soveltavaan materiaalien ja tekniikan sovelluksissa kehittämällä uusia, suunnittelija ja uudet älykkäät ja monikäyttöiset materiaalit (kuidut, kalvot, vaahdot ja hiukkaset) nanotasolla ja mikrotasolla, samoin koska niiden käsittelyyn liittyvien teknologioiden.... [-]


Psykologia - MRE

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 - 5 lukukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MRes Psykologia on psykologian opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan pitkälle tasolle, ja saattavat harkita etenemistä tohtorin. Pääpaino tietenkin on tutkimuksen tutkimusmenetelmiä, joka antaa sinulle kehittynyt kriittinen arvostusta nykyajan menetelmiä, teorioita ja kysymykset psykologian ja rakentuu ja parantaa taitoja hankittu teidän opinnoissa ... [+]

Psykologia - MRes

MRes Psykologia on psykologian opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan pitkälle tasolle, ja saattavat harkita etenemistä tohtorin. Pääpaino tietenkin on tutkimuksen tutkimusmenetelmiä, joka antaa sinulle kehittynyt kriittinen arvostusta nykyajan menetelmiä, teorioita ja kysymykset psykologian ja rakentuu ja parantaa taitoja hankittu teidän opinnoissa.

Kehittyneissä tutkimusmenetelmät moduulit voit kehittää perusteellista tutkimusta taidot psykologian ja soveltaa niitä merkittävän palan riippumaton tutkimus, varmistaen että haet tietosi ja ymmärrystä asianmukaisten eettisistä kysymyksistä. Voit kehittää oman henkisen ja ajattelun taitoja erittäin korkea akateeminen taso, joka näkyy opinnoissa, erityisesti väitöskirja.... [-]


Psykologia Erikoisalojen - MPhil

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

MPhil Psychology Kurssi on tarkoitettu psykologian tutkinnon, ilman Masters tutkinto tai vastaava työkokemus, jotka haluavat kehittää tietojaan ja tuottaa tutkimusta tietyllä alueella psykologian korkea koulumenestystä. Aluksi, sinun tulee rekisteröidä MPhil ja toteuttaa tutkimusta tämän päämäärän. Olettaen tyydyttävää edistystä, kuten osoitetaan siirron raportin, sinulla on mahdollisuus ... [+]

Psykologian erikoisaloja - MPhil

MPhil Psychology Kurssi on tarkoitettu psykologian tutkinnon, ilman Masters tutkinto tai vastaava työkokemus, jotka haluavat kehittää tietojaan ja tuottaa tutkimusta tietyllä alueella psykologian korkea koulumenestystä.

Aluksi, sinun tulee rekisteröidä MPhil ja toteuttaa tutkimusta tämän päämäärän. Olettaen tyydyttävää edistystä, kuten osoitetaan siirron raportin, sinulla on mahdollisuus pyytää siirtoa myöntämistä PhD. Vaihtoehtoisesti sinulla on mahdollisuus kirjallisesti-up for MPhil vain, jos niin haluavat. Joko tutkinto myönnetään myöhemmin tuotannon opinnäytetyön ja suullisen kokeen.

Ura & ammatillista kehitystä ... [-]

Rakennettu Ympäristö Erikoisalojen - MPhil

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Master of Philosophy (MPhil) in Built Environment erikoisalojen on suunnattu opiskelijoille, joilla on hyvä arvosanoin tutkinto tai merkittävää työkokemus ja ammatillinen pätevyys, jotka haluavat toteuttaa tutkimukseen perustuvaa maisteriksi. Koska MPhil opiskelija sinun tulee kriittisesti tutkia ja arvioida hyväksytyn aiheen ja osoittaa ymmärrystä tutkimusmenetelmien rakennetun ympäristön aihealueen. Sinä esittelee ja onnistuneesti ... [+]

Rakennetun ympäristön erikoisalojen - MPhil

Master of Philosophy (MPhil) in Built Environment erikoisalojen on suunnattu opiskelijoille, joilla on hyvä arvosanoin tutkinto tai merkittävää työkokemus ja ammatillinen pätevyys, jotka haluavat toteuttaa tutkimukseen perustuvaa maisteriksi. Koska MPhil opiskelija sinun tulee kriittisesti tutkia ja arvioida hyväksytyn aiheen ja osoittaa ymmärrystä tutkimusmenetelmien rakennetun ympäristön aihealueen. Sinä esittelee ja puolustaa menestyksekkäästi opinnäytetyön suullinen tentti voidaan myöntää tutkinnon.

Jos haluat kehittää tutkimusta ja analyyttisiä taitoja, tämä kurssi on syytä teitä. Jos olet ammattilainen, joka haluaa saada jatko pätevyys, mutta eivät halua ryhtyä opetti maisteriohjelman, tämä on vaihtoehto.... [-]


Suunnittelu, Tuotesuunnittelu Ja Tekstiilien Erikoisalojen - MPhil

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

Filosofian maisteri (MPhil) tutkinto on suunnattu opiskelijoille, joilla on hyvä arvosanoin tutkinto (tai merkittävää työkokemusta ja ammatillista pätevyyttä), jotka haluavat toteuttaa tutkimukseen perustuvaa maisteriksi. Koska MPhil opiskelija sinun tulee kriittisesti tutkia ja arvioida hyväksytyn aiheen ja osoittaa ymmärrystä tutkimusmenetelmien valitsemasi insinöörin tai suunnittelua aihepiirin. Sinä esittelee ja puolustaa menestyksekkäästi ... [+]

Engineering, tuotesuunnittelu ja Tekstiilit erikoisalojen - MPhil

Filosofian maisteri (MPhil) tutkinto on suunnattu opiskelijoille, joilla on hyvä arvosanoin tutkinto (tai merkittävää työkokemusta ja ammatillista pätevyyttä), jotka haluavat toteuttaa tutkimukseen perustuvaa maisteriksi. Koska MPhil opiskelija sinun tulee kriittisesti tutkia ja arvioida hyväksytyn aiheen ja osoittaa ymmärrystä tutkimusmenetelmien valitsemasi insinöörin tai suunnittelua aihepiirin. Sinä esittelee ja puolustaa menestyksekkäästi opinnäytetyön suullinen tentti voidaan myöntää tutkinnon.

Jos haluat kehittää tutkimusta ja analyyttisiä taitoja, tämä kurssi on tarkoituksenmukaista. Jos olet ammattilainen, joka haluaa saada jatko pätevyys, mutta eivät halua ryhtyä opetti maisteriohjelman, niin tämä on vaihtoehto.... [-]


Vapaa Ja Urheilu Erikoisalojen - MPhil / PhD

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 7 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bolton

School of Health and Social Sciences tyytyväinen kiinnostuksenilmaisupyyntö väitöskirjatutkimuksia astetta alalla vapaa-ajan ja urheilun. Tutkimus tutkinto valvonta on saatavana useita alueita yhteiskunta- ja humanistiset tieteet. Näitä ovat vapaa ja urheiluun historia; vapaa, lifestyle ja hyvinvointi; vapaa, urheilu ja liikunta politiikkaa; ja elvyttäminen. Rakentamisen terveyteen ja hyvinvointiin keskus ... [+]

Vapaa-aika ja Sport erikoisalojen - MPhil / PhD

School of Health and Social Sciences tyytyväinen kiinnostuksenilmaisupyyntö väitöskirjatutkimuksia astetta alalla vapaa-ajan ja urheilun.

Tutkimus tutkinto valvonta on saatavana useita alueita yhteiskunta- ja humanistiset tieteet. Näitä ovat vapaa ja urheiluun historia; vapaa, lifestyle ja hyvinvointi; vapaa, urheilu ja liikunta politiikkaa; ja elvyttäminen.

Rakentamisen terveyden ja hyvinvoinnin keskus yliopiston kampuksella, koulu haluaa erityisesti vastaanottaa ehdotuksia, tutkia suhteita vapaa, elämäntapa ja hyvinvointia.

Yliopiston Centre for WORKTOWN Studies, tiiviissä yhteistyössä Bolton museo ja Arkisto palvelu tarjoaa portaali akateemiseen käyttöön Humphrey Spender "WORKTOWN" otettuja valokuvia Mass Havainnointi 1930-luvulla. Tässä yhteydessä meidän olisi kiinnostunut sovellusten tutkia mahdollisuuksia näiden kuvien parantamisessa ymmärrystämme vapaa käytäntöjä ja kokemuksia tällä kaudella.... [-]


Videot

Welcome to the University of Bolton

What is it like at the University of Bolton?

University of Bolton Let's Work Together

Ota yhteyttä

University of Bolton

Osoite, 1. rivi University of Bolton, Deane Road
BL3 5AB Bolton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.bolton.ac.uk/International
Puhelin +44 1204 903110