University of Bradford

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietojen tekeminen toimiviksi

University of Bradford saat hyötyä opetuksesta ja tutkimuksesta, ja se on osa opetusta ja tutkimusta, joka hyödyntää tekniikkaa yhteiskunnan hyväksi.

Opit akateemisilta ja teollisuuden asiantuntijoilta, jotka muotoilevat alansa tulevaisuutta maailmanluokan tiloissa. Olemme investoineet miljoonia puntia korkean teknologian oppimisympäristöihin, kuten liiketaloudellisuusstudioimme ja uusiin School of Management -tiloihin.

Aikanaan kanssamme voi tulla itsestäsi paras versio. Yliopisto on paikka, jossa voit laajentaa mieltäsi ja tehdä elinikäisiä ystäviä; missä voit kasvaa, oppia, kokea. Missä voit kuulua ja missä me tuemme sinua joka vaiheessa.

Kurssit

Tarjoamme yli 100 perustutkinto-ohjelmaa ja yli 200 jatko-opinto-, tutkimus- ja CPD-kurssia. Ne toimitetaan neljässä tiedekunnassamme:

  • Life Sciences
  • Terveystutkimukset
  • Johtaminen, laki ja yhteiskuntatieteet
  • Suunnittelu ja informaatiotekniikka

Monet kursseistamme on suunniteltu alan asiantuntijoiden ja kumppaneiden panoksella, ja monilla on ammatillinen, lakisääteisen tai sääntelyelimen akkreditointi tai hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että kehität taitoja, joita työnantajat arvostavat korkeasti.129527_engineering-student.jpg

Opit akateemisilta ja teollisuuden asiantuntijoilta, jotka muotoilevat alaansa tulevaisuutta. Opiskelet maailmanluokan tiloissa - olemme investoineet miljoonia puntia korkean teknologian oppimisympäristöihin, kuten liiketaloudellisuusstudioimme ja Digital Health Enterprise Zone -alueeseen.

Meidän kampuksemme

Löydät kaiken mitä tarvitset City Campuselta, olitpa sitten opiskelu, rentoutuminen tai seurustelu. Siinä on sellainen yhteisöllinen ilmapiiri, jota et löydä muualta. Se on ystävällinen ja vieraanvarainen paikka, jossa tapahtuu hienoja asioita.

City Campus on opiskelijoiden toiminnan keskus. Se on koti opiskelijakeskukselle - University of Bradford ylioppilaskunnan liiton ja 24 tunnin kirjaston perusta. Ainutlaatuinen kuntosali tarjoaa hiljattain parannettuja urheilumahdollisuuksia, ja opiskelijamajoituskylämme The Green sijaitsee aivan kampuksen sydämessä.

Epätavallisesti keskustan kampuksella meillä on myös runsaasti viheralueita. Et halua löytää hiljaista ulkona opiskelemaan, rentoutumaan tai urheilemaan lämpiminä kuukausina.129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Sosiaalisen osallisuuden vuoden yliopisto

University of Bradford on yksi Ison-Britannian monipuolisimmista yliopistoista. Times Good University Guide 2020 nimitti meille sosiaalisen osallisuuden vuoden yliopiston "tunnustuksena omistautumisestamme ihmisten menestykseen heidän taustastaan, identiteetistään, vakaumuksestaan ja haasteista riippumatta.129529_bradford-university-of-the-year-for-social-inclusion-2020.jpg

Näemme yksilöiden ja heidän potentiaalinsa, työskentelemme ahkerasti niiden menestyksen esteiden poistamiseksi ja varmistamme, että opiskelijamme ymmärtävät kykenevänsä menemään eteenpäin ja tekemään positiivisia muutoksia tulevaisuuden tulevaisuuteen kokemuksemme ja koulutuksensa kautta.

tutkimus

University of Bradford on yli 50 vuoden tutkimuskokemus, ja se on tutkimuksen laadun kannalta Yhdistyneen kuningaskunnan 50 parhaan joukossa (REF 2014). Kolme neljäsosaa tutkimuksestamme on luokiteltu joko maailman johtaviksi tai kansainvälisesti erinomaisiksi.

Tarjoamme monipuolisia jatkotutkimusmahdollisuuksia neljällä tiedekunnallamme.

Sijainnit

Bradford

Osoite
Richmond Rd
BD7 1DP Bradford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MA
MSc