University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi Cambridge?

Täydennyskoulutuksessa on kyse sinusta. Tavoitteenamme on tuoda Cambridge-ajatuksia ja -ideoita sinulle tarjota sinulle oppimiskokemuksia, jotka innostavat, inspiroivat ja motivoivat sinua.

Voit tulla päiväksi tai kesäksi ja oppia lisää sinua kiinnostavasta aiheesta, tai voit ilmoittautua osa-aikaiseen ohjelmaan, joka haastaa sinut siirtämään rajat uusille alueille.

Tutorimme ovat omien alojensa asiantuntijoita, jotka ymmärtävät aikuisten ja osa-aikaisten opiskelijoiden tarpeet. He osaavat tuoda oppimisen elämään, ja huomaat oppivan, kasvavan ja saavuttavan enemmän kuin odotat.

Odotamme innolla jatkamaan oman koulutuksen yksi maailman suurista yliopistoista.

Young people in conversation

Ammatillinen kehitys

Vahvista ammatillisia taitojasi ja uranäkymiäsi alan asiantuntijoiden johtamalla ammatillisella kehityskurssilla.

Valitse laajasta joukosta aihealueita, mukaan lukien valmennus, kansainvälinen kehitys, johtaminen, laki, lääketiede ja psykologia.

Kurssejamme on kehitetty ammattijärjestöjen ja organisaatioiden ohjauksella ja asiantuntemuksella sekä Cambridgen yliopiston laitosten ja tutkijoiden tuella.

Henkilökohtainen rikastuminen

Cambridgessä jatkokoulutus tarjoaa elinvoimaisen ja monipuolisen valikoiman aiheita ja kursseja henkilökohtaisen rikastumisen ja ammatillisen kehityksen edistämiseksi.

Tarjoamme lyhyitä ei-luottokursseja, asunto- ja kesäohjelmia sekä osa-aikaisia, palkintoa kantavia ohjelmia perustutkinto-todistuksista osa-aikaisiin maisterin tutkintoihin.

Kurssit järjestetään ympäri vuoden. Monia opetetaan pääkampuksellamme, Madingley Hallissa; Tarjoamme kuitenkin myös joitain kursseja Cambridgen keskustassa ja verkossa. Joustava oppimisemme tekee Cambridgen yliopistosta kaikkien saatavilla.

Sijainnit

Madingley

Osoite
Institute of Continuing Education
Madingley Hall

CB23 8AQ Madingley, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin