University of Cambridge Sidney Sussex College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettiin Pyhän Ystävänpäivänä vuonna 1596 Sussexin kreivitär Lady Frances Sidneyn perintö.

Sidney Sussex College on tunnettu yliopiston ja Cambridgen korkeakouluissa lämpimästä yhteisöllisyydestä, upeasta sijainnista keskustassa sekä vaatimattomasta ja ystävällisestä ilmapiiristä.

Opiskelijamme, stipendiaatit ja henkilökunta tulevat kaikilta taustoilta ja kaikkialta maailmasta, mikä johtuu Cambridgen yliopiston maailmanluokan maineesta ja Sidneyn sitoutumisesta opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamiseen.

Sidney Sussex pakkaa kaiken, mitä saatat toivoa löytävän Cambridge Collegesta; vahva yhteisö, ystävällinen ilmapiiri, rikas historia, kauniit puutarhat ja rakennukset sekä upea sijainti kaupungin keskustassa . Suurin osa majoituksestamme sijaitsee kätevästi College-alueella tai hyvin lähellä.

Sidney on aivan Cambridgen sydämessä. Opiskelijamme uppoutuvat heti kaupungin vilkkaaseen opiskelijailmapiiriin.

Huolimatta keskustan sijainnistamme, College-muurien sisällä, löydät erittäin rauhallisen tilan, jossa voit tutustua Sidneyn upeisiin puutarhoihin, mennä opiskelemaan, syödä kauniissa ruokasalissa tai viettää aikaa ystävien kanssa.

Sidney on tunnettu ystävällisestä yhteisöstään, joka työskentelee yhdessä tarjotakseen upean asumis- ja oppimiskokemuksen. Palkitut kokkimme pitävät suklaanvalmistustyöpajoja opiskelijoille, jotka etsivät versiotaukoa, stipendiaattimme vaalivat hedelmällistä henkistä elämää Sidney Greats -luentosarjan kautta, ja Opiskelijakuntamme pyrkii varmistamaan, että opiskelijat tuntevat olonsa kotoisaksi.

Sidneyllä on hyvin varustettu kirjasto ja tietokonepaketti, squash-kenttä, kuntosali, opiskelijoiden ylläpitämä baari, useita musiikkiharjoitustiloja ja pääsy Cambridgen parhaimpiin ulkoilumahdollisuuksiin.

Tutustu alla oleviin syihin, miksi Sidney Sussex voi olla täydellinen Cambridge College sinulle.

Sijainnit

Cambridge

Osoite
Sidney Sussex College
Sidney St, Cambridge

CB2 3HU Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: