University of Dundee - School of Social Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Dundee

Fantastinen kulttuuri, kauniit maisemat ja tunnetusti ystävälliset ihmiset ... .Kotlandilla on intohimo ja innovaatio sydämessään, ja nämä ovat vain muutamia syitä, miksi se on hämmästyttävä paikka elää ja opiskella.

Dundee sijaitsee Tay-joen rannalla Skotlannin itärannikolla. Se näkyy säännöllisesti Ison-Britannian "elämänlaadun" tutkimusten kärjessä - joka tarjoaa kaiken, mikä on hienoa kaupungin elämästä, mutta on ystävällistä, kompakti ja helppo navigoida.

Wall Street Journal nimesi Dundeen yhdeksi heidän kymmenestä kuumasta määräpaikastaan ​​2018.

Dunden väkiluku on noin 150 000. Kun opiskelijat muodostavat yhdestä viidestä väestöstä, kaupunki on suunnattu opiskelijoiden elämään.

Meidän kampuksemme sijaitsee aivan Dundee'n viehättävän ja hauskan West Endin sydämessä, ja kauppoja, kahviloita ja ravintoloita ovat kaikki aivan ovesi vieressä.

"Skotlantilaiset ovat mukavia ja ystävällisiä. Muistan ensimmäisenä päivänä, kun tulin, kaveri, jonka oli tarkoitus tavata minut, ei ollut vielä siellä. Taksinkuljettaja pudotti minut pois, koputin ovelle ja hän ei ollut siellä, joten odotin ulkona. Joku tuli ja kysyi, olinko kunnossa ja kutsunut minua kun odotin. Hän toivotti minut tervetulleeksi ja antoi minulle ruokaa ja juomaa, joten aloin rakastaa Dundeen ja Skotlannin kansaa ensimmäisestä päivästä lähtien. " Willy William Mrema on Tansaniasta ja opiskelee MSc Geotechnical Engineering.

Rankings: href = "https://www.dundee.ac.uk/about/our-rankings/

Yhteiskuntatieteet

Yhteiskuntatieteet kattavat monet yhteiskunnan muodostavat akateemiset alueet. Näitä ovat mm. Kuinka meitä hallitaan (lakia), missä elämme (arkkitehtuuri, suunnittelu ja maantiede), miten talouksien ja yritysten toiminta (liiketoiminta- ja johtamistutkimukset), valintojemme (psykologia) sekä politiikkamme ja kansainväliset suhteemme. Pohjimmiltaan kaikki, mikä vaikuttaa siihen, miten ihmiset ajattelevat ja käyttäytyvät.

Mitä voit opiskella

  • Arkkitehtuuri
  • liiketoiminta
  • Maantiede
  • Energiaoikeus
  • Ympäristötiede
  • Laki
  • Psykologia
  • Politiikka

Yhteiskuntatieteiden tutkimuslaitos

Olemme sitoutuneet ymmärtämään maailman monimutkaisimmat ja haastavimmat kysymykset. Ne vaihtelevat terveydestä, työstä ja hyvinvoinnista ilmastonmuutokseen ja yhteisön kestävyyteen sekä turvallisuudesta ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta lasten, perheiden ja suhteiden kokemuksiin.

Tutkijat työskentelevät yhdessä Skotlannin, Yhdistyneen kuningaskunnan ja kansainvälisten politiikka- ja harjoitteluyhteisöjen kanssa varmistaakseen, että heidän tutkimuksensa vaikuttavat akatemian ulkopuolelle.

Teemme maailman johtavaa tutkimusta, joka perustuu ainutlaatuisiin yhdistelmäaloihin: laki, liiketoiminta, energiaoikeus ja politiikka, maantiede, ympäristötiede, politiikka ja kansainväliset suhteet, psykologia, arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelu.

Uraauurtava tutkimus on tunnettu asiantuntemuksesta, huippuosaamisesta ja vaikutuksesta ja pyrkii ymmärtämään maailman monimutkaisimmat ja haastavimmat ongelmat. Olemme ylpeitä siitä, että toimitamme tutkimusta, jolla on merkittäviä vaikutuksia globaaleihin innovaatioihin ja kansainväliseen politiikkaan.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Health MSc » Katso Law OTK »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Aluesuunnittelu ja ympäristöarviointi MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee + 1 lisää

Kaupunkisuunnittelun isä, Patrick Geddes oli yliopiston kasvitieteen professori, joten meillä on vahvat historialliset yhteydet suunnittelutyöhön. Dundee-yliopisto on toiminut yli 50 vuoden ajan kaupungin ja aluesuunnittelun ohjelmissa ylpeänä listalla sen tutkinnon suorittaneista, jotka jatkoivat vaikutusvaltaansa laadukkaiden kaupunkien ja tilojen kehittämisessä kaikkialla maailmassa. Dundee, kaupunki, sijaitsee idealistisessa paikassa oppimisen suunnittelussa. [+]

Yleiskatsaus

Kaupunkisuunnittelun isä, Patrick Geddes oli yliopiston kasvitieteen professori, joten meillä on vahvat historialliset yhteydet suunnittelutyöhön. Dundee-yliopisto on toiminut yli 50 vuoden ajan kaupungin ja aluesuunnittelun ohjelmissa ylpeänä listalla sen tutkinnon suorittaneista, jotka jatkoivat vaikutusvaltaansa laadukkaiden kaupunkien ja tilojen kehittämisessä kaikkialla maailmassa. Dundee, kaupunki, sijaitsee idealistisessa paikassa oppimisen suunnittelussa.

Tämä kurssi houkuttelee opiskelijoita laajasta verkostosta maista ja monipuolisesta ammatillisesta taustasta, ja tämä on ainutlaatuinen ympäristö muiden kokemusten ja muiden opiskelijoiden kanssa.... [-]


Energia-opinnot Energia- ja ympäristötekniikan erikoisalalla MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

MSc-ohjelman tavoitteena on valmistella osallistujia johtamis-, neuvonta- ja akateemisiin tehtäviin energia-alalla. Ohjelman tarkoituksena on tarjota älyllisesti haastava akateeminen tutkimusohjelma, joka vaatii opiskelijan kykyä analysoida, syntetisoida ja arvioida keskeisiä teoreettisia käsitteitä ja käytännön sovelluksia energiaa painottaen aiheen taloudellisia ulottuvuuksia. [+]

Yleiskatsaus

MSc-ohjelman tavoitteena on valmistella osallistujia johtamis-, neuvonta- ja akateemisiin tehtäviin energia-alalla. Ohjelman tarkoituksena on tarjota älyllisesti haastava akateeminen tutkimusohjelma, joka vaatii opiskelijan kykyä analysoida, syntetisoida ja arvioida keskeisiä teoreettisia käsitteitä ja käytännön sovelluksia energiaa painottaen aiheen taloudellisia ulottuvuuksia.

Maailman pitkän aikavälin talouskehitys riippuu tehokkaista, innovatiivisista ja luovista energialähteistä ja resursseista. Nämä puolestaan ​​luottavat henkilöihin, joilla on vankka käsitys oikeudellisesta, taloudellisesta, teknisestä ja poliittisesta taustastaan.

... [-]

Johtamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Jos haluat ohjata aikaisempaa tutkintotodistusta kohti uraa johtamisessa, tämä maisteriohjelma voi saada sinut onnistumaan. [+]

Yleiskatsaus

Jos haluat ohjata aikaisempaa tutkintotodistusta kohti uraa johtamisessa, tämä maisteriohjelma voi saada sinut onnistumaan.

Kehittämällä valmiit valmiudet saat hallinnointi- ja johtamisvalmiudet, joita tarvitaan hallita:

yritysihmiset ja heidän suorituksensakriisit ja muutoksethankkeet ja niihin liittyvät riskit

Kehität strategioita, joilla käsitellään globaaleja haasteita ja liiketoimintamahdollisuuksia. Voit yhdistää johtamistutkimuksesi monenlaisiin erikoisaloihin riippuen ensisijaisesta urapolusta.

Opi tapaustutkimuksista ja todellisista hankkeista, miten viimeisimmät akateemiset ajattelutavat ja liiketoimintastrategiat toteutetaan.

... [-]

Kansainvälinen laki

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee + 1 lisää

Turvallisuuden käsite on monien nykyisten kansainvälisten oikeusjärjestelmien ydin. Samaan aikaan turvallisuusetuja, nopeita kansallisvaltioita määrittävät kansallisen edun eri tavoin. Tämä poikkitieteellinen tutkinto antaa syvällisen ymmärryksen sekä kansainvälisestä oikeudesta että kansainvälisistä suhteista, jotka liittyvät nykyaikaisiin turvallisuuskysymyksiin, kuten terrorismin vastauksiin, vastatoimiin voimankäytön yleistämiseen ja ympäristövahinkojen torjuntaan. [+]

Yleensä ottaen

Turvallisuuden käsite on monien nykyisten kansainvälisten oikeusjärjestelmien ydin. Samaan aikaan turvallisuusetuja, nopeita kansallisvaltioita määrittävät kansallisen edun eri tavoin. Tämä poikkitieteellinen tutkinto antaa syvällisen ymmärryksen sekä kansainvälisestä oikeudesta että kansainvälisistä suhteista, jotka liittyvät nykyaikaisiin turvallisuuskysymyksiin, kuten terrorismin vastauksiin, vastatoimiin voimankäytön yleistämiseen ja ympäristövahinkojen torjuntaan.

Miksi opiskella kurssia Dundeessä?

Turvallisuus, turvallisuuden ylläpito ja edistäminen ovat keskeisiä kysymyksiä kansainvälisessä oikeudessa ja kansainvälisissä suhteissa. Näillä aloilla on monia uramahdollisuuksia, jotka ulottuvat työllisyydestä hallitustenvälisen järjestön, kuten Yhdistyneiden Kansakuntien, kanssa kansainvälisen tuomioistuimen tai välituomioistuimen työskentelyyn, neuvomaan hallitusta ja turvaamalla rooli sotilaille. Jos aiot harjoittaa tällaista uraa, tarvitset hyvää ymmärrystä siitä, miksi ja miten kansainvälinen yhteisö ja yksittäiset valtiot vastaavat kansainvälisen turvallisuuden uhkiin. Tätä varten sinun on ymmärrettävä asiayhteys, jossa päätökset tehdään. kansainvälinen oikeus ja kansainväliset suhteet.... [-]


Kansainvälinen öljy- ja kaasujohto MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Maailman pitkän aikavälin talouskehitys riippuu tehokkaista, innovatiivisista ja luovista energialähteistä ja resursseista. Nämä puolestaan ​​luottavat henkilöihin, joilla on vankka käsitys oikeudellisesta, taloudellisesta, teknisestä ja poliittisesta taustastaan. [+]

Yleiskatsaus

Maailman pitkän aikavälin talouskehitys riippuu tehokkaista, innovatiivisista ja luovista energialähteistä ja resursseista. Nämä puolestaan ​​luottavat henkilöihin, joilla on vankka käsitys oikeudellisesta, taloudellisesta, teknisestä ja poliittisesta taustastaan.

CEPMLP on keskeinen osa näistä asioista ja tarjoaa parasta alan kehittyvää koulutusta valmistaen valmistuneita vastaamaan kehittyvien globaalin talouden asettamiin haasteisiin.

CEPMLP on koko historiansa ajan saavuttanut jatkuvaa kasvua ja on luonut kansainvälisen huippuosaamisen ydintoiminnoissaan: tieteellinen suorituskyky, korkeatasoinen akateeminen tutkimus, strateginen konsultointi ja laadukas johtamiskoulutus. Tällä hetkellä meillä on yli 500 rekisteröidyt jatko-opiskelijat yli 50 maasta eri puolilla maailmaa.... [-]


Kansainväliset suhteet MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Tämä kurssi tarjoaa kattavan analyysin kansainvälisistä ja globaaleista poliittisista kysymyksistä. Se keskittyy eräisiin kansainvälisen politiikan kiistanalaisiin alueisiin, kuten transatlanttisiin suhteisiin, Euroopan unionin tulevaisuuteen ja Venäjän uudelleenkotoutumiseen maailmanlaajuisena poliittisena voimana. [+]

Yleiskatsaus

Tämä kurssi tarjoaa kattavan analyysin kansainvälisistä ja globaaleista poliittisista kysymyksistä. Se keskittyy eräisiin kansainvälisen politiikan kiistanalaisiin alueisiin, kuten transatlanttisiin suhteisiin, Euroopan unionin tulevaisuuteen ja Venäjän uudelleenkotoutumiseen maailmanlaajuisena poliittisena voimana.

Se tarjoaa myös perusteellisen perustan kansainvälisen politiikan akateemiselle tutkimukselle, jossa keskitytään teoreettisiin lähestymistapoihin ja analyysimenetelmiin, jotka muodostavat tämän alan vakavien jatkotutkimusten kallioperän.

Vaikka Dundee-politiikka on riittävän suuri todellisen kansainvälisen läsnäolon varmistamiseksi, se on silti pieni ja intiimi, jotta se tarjoaa ystävällisen ja reagoivan kodin opiskelijoille kaikilta taustoilta. Tämä on enemmän kuin pelkkä väittämättömät tutkimukset, jotka johdonmukaisesti soveltavat Dundeen politiikkaa maan parhaimpien ohjelmien joukossa.... [-]


Kehityspsykologian MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee + 1 lisää

Keskittymällä lasten- ja lapsen kehitykseen kurssilla käsitellään kattavaa aihealuetta, joka ympäröi tyypillistä ja epätyypillistä kehitystä. Eri teoreettisia lähestymistapoja kehitetään yhdessä vertailevien ja kulttuurienvälisten lähestymistapojen huomioimisen kanssa. Akateemisen henkilökunnan tulee opettaa psykologisen tutkimuksen eturintamassa ja suorittaa väitöskirjansa valvonnassaan. [+]

Yleiskatsaus

Keskittymällä lasten- ja lapsen kehitykseen kurssilla käsitellään kattavaa aihealuetta, joka ympäröi tyypillistä ja epätyypillistä kehitystä. Eri teoreettisia lähestymistapoja kehitetään yhdessä vertailevien ja kulttuurienvälisten lähestymistapojen huomioimisen kanssa. Akateemisen henkilökunnan tulee opettaa psykologisen tutkimuksen eturintamassa ja suorittaa väitöskirjansa valvonnassaan.

Kurssimme erottuva piirre on tilaisuus osallistua käynnissä olevaan tutkimukseen, jota yliopisto tekee yhteistyössä paikallisten koulutuspalvelujen kanssa Research in Practice -moduulissa. Tämä tarjoaa käytännön kokemusta psykologisen tutkimuksen suorittamisesta pienten lasten kanssa. Se tarjoaa myös mahdollisuuden kokea psykologista työtä "todellisessa maailmassa" ja yhteistyössä moniammatillisten ammattilaisten kanssa.... [-]


Kestävyys MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Kestävä kehitys on noussut yhdeksi 21. vuosisadan päätavoitteista. Pysyvien ja oikeudenmukaisempien yhteiskuntien saavuttaminen edellyttää elinkelpoisia talouksia, vakaata tiedettä ja hyvää hallintotapaa. Tämä kurssi tarjoaa teoriakoulutusta ja kriittistä analyysia sekä käytännön taitoja helpottamaan muutoksia, joita tarvitaan turvallisten vähähiilisten futuurien tuottamiseen. [+]

Yleiskatsaus

Kestävä kehitys on noussut yhdeksi 21. vuosisadan päätavoitteista. Pysyvien ja oikeudenmukaisempien yhteiskuntien saavuttaminen edellyttää elinkelpoisia talouksia, vakaata tiedettä ja hyvää hallintotapaa. Tämä kurssi tarjoaa teoriakoulutusta ja kriittistä analyysia sekä käytännön taitoja helpottamaan muutoksia, joita tarvitaan turvallisten vähähiilisten futuurien tuottamiseen.

MSc in Sustainability on otettu käyttöön tunnustuksena suuria haasteita veden, elintarvikkeiden, energian ja terveyden suojelun planeetalle. Ympäristötieteiden portfolio on poikkeuksellisen vahva yliopistossa samoin kuin perinteet monitieteisestä yhteistyöstä ja yhteistyöstä.... [-]


Kirjanpito, johtaminen ja strategia MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Meidän MSc kirjanpito, hallinta ja strategia vie sinut keskittyy päivittäiseen ja strategiseen organisaation elämään. Huomisen johdon kirjanpitäjät ja konsultit ovat dynaamisia kumppaneita yritysjohtajille. He ovat johtajan muutoksenhallintaprojekteja, järjestelmien suunnittelua, strategian muotoilua ja paljon muuta. [+]

Yleiskatsaus

Meidän MSc kirjanpito, hallinta ja strategia vie sinut keskittyy päivittäiseen ja strategiseen organisaation elämään. Huomisen johdon kirjanpitäjät ja konsultit ovat dynaamisia kumppaneita yritysjohtajille. He ovat johtajan muutoksenhallintaprojekteja, järjestelmien suunnittelua, strategian muotoilua ja paljon muuta.

Huippututkimus osoittaa, että strategisten johtamisongelmien laaja tuntemus on avainasemassa kaikissa keskisuurissa ja suurissa organisaatioissa. Taloudellinen ja muu kuin taloudellinen johto on tullut tärkeä edellytys johtajille kaikissa liiketoiminnan toiminnoissa. Dundee on eliittiyliopisto. Se on suunnitellut tämän kurssin, jotta kunnianhimoiset tutkinnon suorittajat voivat liittyä nopeasti muuttuviin johtamisen kirjanpitäjiin, liikkeenjohdon konsultteihin ja globaaleihin liiketoiminnan johtajiin.... [-]


Sosiaalisen tutkimuksen menetelmät MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Sosiaaliset tutkimusmenetelmät ovat keino kerätä todisteita yhteiskunnan ideoiden tutkimiseksi - ne ovat tapa "tietää". Kurssilla pyritään tutustumaan sinut tutkimustyökalupakettiin, joka auttaa sinua paitsi tulemaan myös osaavaksi tutkijaksi, mutta myös laajentamaan työllisyyttäsi. [+]

Yleiskatsaus

Sosiaaliset tutkimusmenetelmät ovat keino kerätä todisteita yhteiskunnan ideoiden tutkimiseksi - ne ovat tapa "tietää". Kurssilla pyritään tutustumaan sinut tutkimustyökalupakettiin, joka auttaa sinua paitsi tulemaan myös osaavaksi tutkijaksi, mutta myös laajentamaan työllisyyttäsi.

Sosiaaliset tutkimusmenetelmät ovat tärkeitä paitsi yhteiskuntatieteilijöille, jotka haluavat tutkia tietyn ongelman tai testata teoria tavalla, jota pidetään tiukasti. Ne ovat myös arvovaltaisia ​​välineitä hallitukselle, palveluntuottajille ja yrityksille. Sinulla on taitotasot erilaisissa kvantitatiivisissa ja kvalitatiivisissa tutkimusmenetelmissä, joita opetus-aktiivinen henkilökunta opettaa maantieteessä. Mikä tekee Dundee'n yliopistosta erottuva on sen painottaminen tutkimuksen soveltamiseen, jotta voidaan ymmärtää ja ratkaista "todellisia" ongelmia. Kautta MSc Social Research Methods, sinun tulee harjoittaa "live" tutkimusta ja ulkoisia organisaatioita. Opiskelijat jatkavat työllistymistä hallituksessa, tutkimusorganisaatioissa ja liike-elämässä. jotkut suorittavat opintojaan tohtorintutkinnon suorittaneen.... [-]


Maisteri

Kansainvälinen rahoitus MFin

Online Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Jos haluat ohjata aikaisempaa tutkintotodistusta kohti uraa kansainvälisessä rahoituksessa, pankki-ja vakuuttamisessa, tämä Dundee Universityn maisterin tutkinto asettaa sinut oikealle tielle. [+]

Yleiskatsaus

Jos haluat ohjata aikaisempaa tutkintotodistusta kohti uraa kansainvälisessä rahoituksessa, pankki-ja vakuuttamisessa, tämä Dundee Universityn maisterin tutkinto asettaa sinut oikealle tielle.

Kuten perinteinen talous-MSc, tämä kurssi avaa modernia liiketoimintaorganisaatiota ja rahoituslaitosten ja pääomamarkkinoiden roolia maailmantaloudessa. MFin-tutkinto on kuitenkin erityisen sopiva niille, joilla on tai ei ole liiketalouden tutkintoa, jotka voivat halutessaan ohjata tai laajentaa urapolkunsa tähän suuntaan.

Kurssilla vastataan suoraan työnantajien tarpeisiin ja priorisoidaan tiimityötä. tutkimus ja tietojen analysointi; raportin kirjoittaminen; esityksiä ja monikulttuurista vuorovaikutusta.... [-]


Videot

Start your journey

Learn why our international students choose to study at the University of Dundee

Ota yhteyttä