University of Dundee - School of Social Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Dundee

Fantastinen kulttuuri, kauniit maisemat ja tunnetusti ystävälliset ihmiset ... .Kotlandilla on intohimo ja innovaatio sydämessään, ja nämä ovat vain muutamia syitä, miksi se on hämmästyttävä paikka elää ja opiskella.

Dundee sijaitsee Tay-joen rannalla Skotlannin itärannikolla. Se näkyy säännöllisesti Ison-Britannian "elämänlaadun" tutkimusten kärjessä - joka tarjoaa kaiken, mikä on hienoa kaupungin elämästä, mutta on ystävällistä, kompakti ja helppo navigoida.

Wall Street Journal nimesi Dundeen yhdeksi heidän kymmenestä kuumasta määräpaikastaan ​​2018.

Dunden väkiluku on noin 150 000. Kun opiskelijat muodostavat yhdestä viidestä väestöstä, kaupunki on suunnattu opiskelijoiden elämään.

Meidän kampuksemme sijaitsee aivan Dundee'n viehättävän ja hauskan West Endin sydämessä, ja kauppoja, kahviloita ja ravintoloita ovat kaikki aivan ovesi vieressä.

"Skotlantilaiset ovat mukavia ja ystävällisiä. Muistan ensimmäisenä päivänä, kun tulin, kaveri, jonka oli tarkoitus tavata minut, ei ollut vielä siellä. Taksinkuljettaja pudotti minut pois, koputin ovelle ja hän ei ollut siellä, joten odotin ulkona. Joku tuli ja kysyi, olinko kunnossa ja kutsunut minua kun odotin. Hän toivotti minut tervetulleeksi ja antoi minulle ruokaa ja juomaa, joten aloin rakastaa Dundeen ja Skotlannin kansaa ensimmäisestä päivästä lähtien. " Willy William Mrema on Tansaniasta ja opiskelee MSc Geotechnical Engineering.

Rankings: href = "https://www.dundee.ac.uk/about/our-rankings/

Yhteiskuntatieteet

Yhteiskuntatieteet kattavat monet yhteiskunnan muodostavat akateemiset alueet. Näitä ovat mm. Kuinka meitä hallitaan (lakia), missä elämme (arkkitehtuuri, suunnittelu ja maantiede), miten talouksien ja yritysten toiminta (liiketoiminta- ja johtamistutkimukset), valintojemme (psykologia) sekä politiikkamme ja kansainväliset suhteemme. Pohjimmiltaan kaikki, mikä vaikuttaa siihen, miten ihmiset ajattelevat ja käyttäytyvät.

Mitä voit opiskella

  • Arkkitehtuuri
  • liiketoiminta
  • Maantiede
  • Energiaoikeus
  • Ympäristötiede
  • Laki
  • Psykologia
  • Politiikka

Yhteiskuntatieteiden tutkimuslaitos

Olemme sitoutuneet ymmärtämään maailman monimutkaisimmat ja haastavimmat kysymykset. Ne vaihtelevat terveydestä, työstä ja hyvinvoinnista ilmastonmuutokseen ja yhteisön kestävyyteen sekä turvallisuudesta ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta lasten, perheiden ja suhteiden kokemuksiin.

Tutkijat työskentelevät yhdessä Skotlannin, Yhdistyneen kuningaskunnan ja kansainvälisten politiikka- ja harjoitteluyhteisöjen kanssa varmistaakseen, että heidän tutkimuksensa vaikuttavat akatemian ulkopuolelle.

Teemme maailman johtavaa tutkimusta, joka perustuu ainutlaatuisiin yhdistelmäaloihin: laki, liiketoiminta, energiaoikeus ja politiikka, maantiede, ympäristötiede, politiikka ja kansainväliset suhteet, psykologia, arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelu.

Uraauurtava tutkimus on tunnettu asiantuntemuksesta, huippuosaamisesta ja vaikutuksesta ja pyrkii ymmärtämään maailman monimutkaisimmat ja haastavimmat ongelmat. Olemme ylpeitä siitä, että toimitamme tutkimusta, jolla on merkittäviä vaikutuksia globaaleihin innovaatioihin ja kansainväliseen politiikkaan.

Sijainnit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin