University of Dundee

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Dundee on yksi maailman suurimmista 200 yliopistosta Times Higher Education Worldin yliopistoluettelon 2018 mukaan.

Meillä on myös Gold Award - suurin mahdollinen luokitus - vuonna 2017 Teaching Excellence Framework, joka esitteli Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus tunnustaa ja palkita erinomainen oppiminen ja opetus.

Meidän kompakti kaupunki kampuksemme on ihanteellinen paikka Dundee, ja alhaiset elinkustannukset, kauniit maisemat ja fantastinen apuraha mahdollisuuksia, se sopii täydellisesti uuteen opiskelijaelämään.

Lue lisää meistä näillä sivuilla tai käy tutustumalla meihin tutustumalla Dundeen itsellesi.

Tosiasiat ja luvut

  • Dundee tuli itsenäiseksi yliopistoksi vuonna 1967 70-vuotisen suhteen jälkeen St Andrewsin yliopistossa
  • Yliopiston alkuperä on peräisin vuodelta 1881, jolloin perustettiin University College, Dundee
  • Yliopistoon kuuluu yli 17 000 opiskelijaa ja yli 3000 työntekijää, jotka auttavat tekemään Dundee Skotlannin opiskelijavaihtoisimmasta kaupungista
  • 25% opiskelijoistamme on Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella
  • Dundee on yksi korkeimmista Britannian korkeakouluista kansainvälisessä opiskelija-barometrissä, joka on opiskelijoiden tyytyväisyyden vuosittainen mitta
  • Yliopisto on jatkuvasti arvostettu parhaiten Skotlannissa vuosittaisessa Times Higher Education -kokemuskatsauksessa
  • Yliopisto on V: n perustajajäsen

Maailman 200 huippuyliopisto

Olemme yksi maailman suurimmista 200 yliopistosta (Times Higher Education 2018) ja yksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevista vain kahdestatoista, joilla on myös kultapalkinto Teaching Excellence Framework 2017 -ohjelmassa.

Olemme yksi Yhdistyneen kuningaskunnan parhaimmista yliopistoista, joilla on opiskelijakokemusta ja jatko-opiskelua, joten Dundee on yksi parhaista opiskelupaikoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Yhdistyneen kuningaskunnan tärkeimmissä pöydissä olemme viimeisen kolmen vuoden aikana kasvaneet keskimäärin 20 paikkaa, ja ne ovat kaikkien 30 parhaan joukossa - Sunday Times Good University -oppaasta, The Guardianin yliopiston oppaasta ja The Complete University Guide -oppaasta.

Olemme myös sijoittuneet Euroopan innovatiivisimpiin yliopistoihin, jotka ovat nousseet huippuun Yhdistyneessä kuningaskunnassa Nature Innovation Index 2017: ssä ja viiden parhaan joukossa Reutersin "Useimmat innovatiiviset yliopistot" vain Cambridgen, Imperialin, Oxfordin ja Manchesterin takana.

Opiskelijaelämä Dundee

Pienellä kaupunkikampuksella on ihanteellinen sijainti Dundeen sydämessä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä kaupungin parhaista kaupoista, baareista, taiteista ja vapaa-ajanviettopaikoista, mutta se on hiljainen ja rento ja tarjoaa kaikki opiskelijaelämän näkökohdat.

Dundee on dynaaminen ja monikulttuurinen kaupunki, jolla on todellinen huijaus siitä. Se on äskettäin kuvattu "Britannian hienoimmaksi pienimmäksi kaupungiksi" ( GQ Magazine ) ja olemme innostuneita nykyisistä monista muutoksista ja kehityksestä.

Dundee on Skotlannin neljänneksi suurin kaupunki ja sen asukasluku on noin 150 000. Dundee-ihmiset ovat tunnetusti ystävällisiä ja avoimia, ja suhteellisen pieni koko ja läheinen yhteisö tekevät kaupungista kohtuuhintaisia ​​elää ja turvallinen paikka.

Sijainnit

Dundee

Osoite
Nethergate
DD1 4HN Dundee, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin