University of Hull

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Hull perustettiin vuonna 1927, jolloin meistä tuli Englannin 14. vanhin yliopisto. Ylpeä akateemisen huippuosaamisen ja elämää muuttavan tutkimuksen luomisen ja innostavan historian avulla tarjoamme täydellisen yhdistelmän perintöä ja korkeaa tekniikkaa, kaikki ystävällisessä ja kohtuuhintaisessa opiskelijakaupungissa.

Opetuksen ja tutkimuksen huippuosaaminen

Hull ansaitsi hopeapalkinnon hallituksen opettamisen osaamiskehyksessä (TEF 2018), joka tunnustaa erinomaisen opetuksen ja oppimisen Ison-Britannian yliopistoissa ja korkeakouluissa ja on erikoistunut laajaan valikoimaan korkealaatuisia jatko-opetettuja kursseja ja jatkotutkimuksia.

Olemme 50 parhaan tutkimusvoiman yliopiston joukossa (REF 2014) ja uskomattoman kunnianhimoinen tutkimusohjelmamme suhteen. Vastaamme suuriin globaaleihin haasteisiin - terveydestä elinympäristöihin, ruoasta tulviin ja toimitusketjuista orjuuteen. Seitsemän tutkimuslaitoksemme kokoaa yhteen asiantuntemusta yliopiston kaikista kulmista, ja tutkijamme työskentelevät avainkumppaneiden ja sidosryhmien kanssa kaikkien hyödyttävän ja tulevaisuuden politiikan muotoilun ja informaation tekemiseksi.

Kansainväliset opiskelijat

Opiskelijoiden kanssa yli 100 maasta ympäri maailmaa valitsevat opiskelua Hullissa, olemme todella globaali instituutti. Vaikuttava 97,9% kansainvälisistä opiskelijoistamme menee töihin tai jatko-opiskeluun kuuden kuukauden kuluessa valmistumisestaan (HESA 2018).

Kotimaassasi on usein mahdollisuuksia tavata yliopistomme henkilökuntaa. Tarkista maasi -sivustollemme saadaksesi lisätietoja seuraavasta vierailusta.

Kampus ja opiskelijaelämä

Olemme investoineet 300 miljoonaa puntaa uusiin tiloihin, mukaan lukien maailmanluokan kirjasto, huipputekninen konserttisali, kampuksella sijaitseva opiskelijamajoitus ja uudet urheilumahdollisuudet. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset opiskeluun, elämiseen ja seurusteluun - monipuolisista työtiloista palkittuun urapalveluun - kaikki yhdeltä sivustolta. Palkittu opiskelijakuntayhdistyksemme - jossa on yli 150 yhdistystä ja urheiluseuraa - ja opiskelijatukitiimimme - tarjoavat neuvoja muun muassa terveyteen ja hyvinvointiin, rahaan, oppimistukeen - varmistaa, että saat kaiken irti kaikesta, mitä yliopisto tarjoaa.

Tutustu virtuaalikierrokseen nähdäksesi kauniin, vihreän kampuksen itsellesi!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Olemme myös ainoa yliopisto, joka on Team GB: n virallinen kumppani. Tämä yksivuotinen kuuden vuoden kumppanuus hyödyttää opiskelijoitamme tarjoamalla mahdollisuuksia yhteisiin tutkimus- ja yritysprojekteihin sekä uranlisämahdollisuuksiin.

Palkkiot ja rahoitus

Lukukausimaksut vaihtelevat erilaisille kursseille ja ohjelmille, katso lisätietoja verkkosivustoltamme sekä sivuillamme stipendejä ja apurahoja sekä kansainvälisiä apurahoja.

Sisäänpääsyvaatimukset

Hyväksymme joukon kansainvälisiä tutkintoja, jotta pääsemme tietoon pääsyvaatimuksistamme tutustumalla perus- ja jatko-opintojen sivuillemme.

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi ja tarvitset enemmän tukea ennen opiskelua kanssamme, tarjoamme istuntoja edeltäviä englanninkielisiä kursseja eri tasoilla.

Jos haluat lisätietoja University of Hull ohjelmasta, täytä lomake ja lue yksityisyydensuojakäytäntömme .

Sijainnit

runko

Osoite
Cottingham Road
HU6 7RX runko, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta