Lue virallinen kuvaus

University of Hull perustettiin vuonna 1927, jolloin meistä tuli Englannin 14. vanhin yliopisto. Ylpeä akateemisen huippuosaamisen ja elämää muuttavan tutkimuksen luomisen ja innostavan historian avulla tarjoamme täydellisen yhdistelmän perintöä ja korkeaa tekniikkaa, kaikki ystävällisessä ja kohtuuhintaisessa opiskelijakaupungissa.

Opetuksen ja tutkimuksen huippuosaaminen

Hull ansaitsi hopeapalkinnon hallituksen opettamisen osaamiskehyksessä (TEF 2018), joka tunnustaa erinomaisen opetuksen ja oppimisen Ison-Britannian yliopistoissa ja korkeakouluissa ja on erikoistunut laajaan valikoimaan korkealaatuisia jatko-opetettuja kursseja ja jatkotutkimuksia.

Olemme 50 parhaan tutkimusvoiman yliopiston joukossa (REF 2014) ja uskomattoman kunnianhimoinen tutkimusohjelmamme suhteen. Vastaamme suuriin globaaleihin haasteisiin - terveydestä elinympäristöihin, ruoasta tulviin ja toimitusketjuista orjuuteen. Seitsemän tutkimuslaitoksemme kokoaa yhteen asiantuntemusta yliopiston kaikista kulmista, ja tutkijamme työskentelevät avainkumppaneiden ja sidosryhmien kanssa kaikkien hyödyttävän ja tulevaisuuden politiikan muotoilun ja informaation tekemiseksi.

Kansainväliset opiskelijat

Opiskelijoiden kanssa yli 100 maasta ympäri maailmaa valitsevat opiskelua Hullissa, olemme todella globaali instituutti. Vaikuttava 97,9% kansainvälisistä opiskelijoistamme menee töihin tai jatko-opiskeluun kuuden kuukauden kuluessa valmistumisestaan (HESA 2018).

Kotimaassasi on usein mahdollisuuksia tavata yliopistomme henkilökuntaa. Tarkista maasi -sivustollemme saadaksesi lisätietoja seuraavasta vierailusta.

Kampus ja opiskelijaelämä

Olemme investoineet 300 miljoonaa puntaa uusiin tiloihin, mukaan lukien maailmanluokan kirjasto, huipputekninen konserttisali, kampuksella sijaitseva opiskelijamajoitus ja uudet urheilumahdollisuudet. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset opiskeluun, elämiseen ja seurusteluun - monipuolisista työtiloista palkittuun urapalveluun - kaikki yhdeltä sivustolta. Palkittu opiskelijakuntayhdistyksemme - jossa on yli 150 yhdistystä ja urheiluseuraa - ja opiskelijatukitiimimme - tarjoavat neuvoja muun muassa terveyteen ja hyvinvointiin, rahaan, oppimistukeen - varmistaa, että saat kaiken irti kaikesta, mitä yliopisto tarjoaa.

Tutustu virtuaalikierrokseen nähdäksesi kauniin, vihreän kampuksen itsellesi!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Olemme myös ainoa yliopisto, joka on Team GB: n virallinen kumppani. Tämä yksivuotinen kuuden vuoden kumppanuus hyödyttää opiskelijoitamme tarjoamalla mahdollisuuksia yhteisiin tutkimus- ja yritysprojekteihin sekä uranlisämahdollisuuksiin.

Palkkiot ja rahoitus

Lukukausimaksut vaihtelevat erilaisille kursseille ja ohjelmille, katso lisätietoja verkkosivustoltamme sekä sivuillamme stipendejä ja apurahoja sekä kansainvälisiä apurahoja.

Sisäänpääsyvaatimukset

Hyväksymme joukon kansainvälisiä tutkintoja, jotta pääsemme tietoon pääsyvaatimuksistamme tutustumalla perus- ja jatko-opintojen sivuillemme.

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi ja tarvitset enemmän tukea ennen opiskelua kanssamme, tarjoamme istuntoja edeltäviä englanninkielisiä kursseja eri tasoilla.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Hull

MMus-ohjelma on toimialan johtava, mahdollistaen vertaansa vailla olevan erikoistumisen ja kiinnostuksenkohteiden sekoittumisen monilla aloilla, mukaan lukien esiintymine ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tule musiikiksi, jonka haluat olla joustavan opetetun maisterin tutkinnon ansiosta.

MMus-ohjelma on toimialan johtava, mahdollistaen vertaansa vailla olevan erikoistumisen ja kiinnostuksenkohteiden sekoittumisen monilla aloilla, mukaan lukien esiintyminen, sävellys (akustinen, elektroakustinen, äänitaiteet), johtaminen, musiikkitekniikka, äänitys, tuotanto, pedagogia, elokuvamusiikki, estetiikka, filosofia, semotiikka, historiallinen ja kriittinen musiikkitiede, jazz-opinnot, suositun musiikin opinnot, musiikkipsykologia, teoria ja analyysi.

Kurssi on tarkoitettu niille, joilla on erityistä mielenkiintoa jatkaa musiikin opiskeluaan korkeammalle tasolle, ja antaa opiskelijoille laajan valikoiman siirrettäviä taitoja. MMus: n hankkiminen avaa uramahdollisuuksia musiikissa ja monilla muilla aloilla, joilla kriittisen tutkimuksen taidot ja edistyneiden kykyjen osoittaminen ovat välttämättömiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta runko
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MA

University of Hull

MA Education on joustava ohjelma niille, jotka haluavat laajentaa tietämystä ja ymmärrystä nykyisistä koulutuskäytännöistä, nykyisistä koulutusmaailman keskusteluasioista ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

MA Education on joustava ohjelma niille, jotka haluavat laajentaa tietämystä ja ymmärrystä nykyisistä koulutuskäytännöistä, nykyisistä koulutusmaailman keskusteluasioista ja koulutuskäytäntöihin liittyvistä avainkysymyksistä.

Painopiste koko MA-ohjelmassa on itsenäisen kriittisen ajattelun ja ongelmanratkaisun kehittämiseen. Tutkimuspohjaista lähestymistapaa käyttämällä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle tilaa tutkia yksityiskohtaisesti aiheita, jotka kiinnostavat sinua.

MA Koulutus voidaan opiskella yhden vuoden kokopäiväisesti tai kahden vuoden osa-aikaisesti. Se auttaa opettajia kehittämään koulutuksellista ymmärrystä, analyyttisiä taitoja ja johtamisominaisuuksia, joita tarvitaan oppilaiden kehityksen ja saavutusten parantamiseksi kouluissa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta runko
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Hull

Konetekniikan diplomimme sydämessä on työllistettävyys ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittää syvällistä tietoa, ymmärtämistä ja ymmärtämistä konepajateollisuuden teore ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

University of Hull sijaitsee alueella, jolla on elinvoimainen ja kasvava teollisuus, ja se tarjoaa merkittäviä toimijoita ilmailu-, kemian-, teknisen suunnittelun, lääke-, liikenne-, meri- ja energia-alalla. Tämä tekee kaupungista ihanteellisen paikan konetekniikan opiskeluun - suurin tekniikan ala, joka tarjoaa uran etenemisen useimmille teollisuudenaloille.

Konetekniikan diplomimme sydämessä on työllistettävyys ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittää syvällistä tietoa, ymmärtämistä ja ymmärtämistä konepajateollisuuden teoreettisista ja käytännön sovelluksista, mukaan lukien kriittinen tietoisuus ajankohtaisista asioista ja kehityksestä. Tiedon käytännön soveltamiseen painotetaan voimakkaasti. Yliopistolla on vahvat, suorat yhteydet teollisuuteen, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä reaalimaailman suunnitteluprojekteissa ja parantaa uranäkymiäsi. Tämä ohjelma on kehitetty tarjoamaan lisäosa tutkinnon suorittaneille, jotka ovat suorittaneet konepajateollisuuden konetekniikan tai siihen liittyvän aiheen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta runko
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hull

Tämä ohjelma on ihanteellinen henkilöstöhallinnossa työskenteleville, jotka haluavat edistää uransa potentiaalia, tai niille, jotka haluavat aloittaa HR-uran. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Ihmiset ovat jokaisen yrityksen ytimessä, mikä tarkoittaa, että korkean suorituskyvyn henkilöstötoiminto (HR) on yksi avain liiketoiminnan menestykseen. Hull University Business School on Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) -hyväksytty keskus. Tämän kurssin suorittaneet ovat oikeutettuja hakemaan CIPD: hen valituksi jäseneksi, jolla on tunnustettu asema ja uraedut.

Tutkimusaktiiviset henkilökuntamme tuovat kansainvälisesti tunnetun asiantuntemuksensa luokkahuoneeseen yhdistäen huipputeknologian eläviin, reaalimaailman tapaustutkimuksiin vahvojen käytännön kokemusten pohjalta.

Tämä ohjelma on ihanteellinen henkilöstöhallinnossa työskenteleville, jotka haluavat edistää uransa potentiaalia, tai niille, jotka haluavat aloittaa HR-uran. Voit myös valita opiskelemaan tätä ohjelmaa osa-aikaisesti jatkotutkinto- tai maisteritutkintoon. Kehität kykyä tunnistaa ja puuttua eettisiin ongelmiin ja yritysten sosiaaliseen vastuuseen liittyvissä kysymyksissä ohjelman edetessä ymmärtääksesi tehokkaan henkilöstöhallinnon panoksen organisaation menestykseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta runko
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hull

Tutkimukset osoittavat, että työnantajat suosivat työhakemuksia, joilla on olennainen työkokemus. Tätä silmällä pitäen kehitimme suositun MSc Business Management -harjoit ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tutkimukset osoittavat, että työnantajat suosivat työhakemuksia, joilla on olennainen työkokemus. Tätä silmällä pitäen kehitimme suositun MSc Business Management -harjoittelujakson.

Tämä ohjelma noudattaa samaa muotoa kuin MSc Business Management, mutta suorittaa neljän kuukauden harjoittelujakson. Tämä on osa lopullista arviointiasi. Se auttaa sinua tulemaan päteväksi ja varmaksi ammattilaiseksi, jolla on keskeiset akateemiset tiedot ja käytännön taidot.

Koko ohjelman aikana saat kattavan käsityksen organisaatioiden toiminnasta. Hyväksy joukko strategisia, nykyaikaisia näkökulmia ja tule taitavaksi markkinoinnissa, rahoituksessa ja henkilöstöhallinnossa. Tämä parantaa kykyäsi saada aikaan muutosta, josta on hyötyä koko organisaatiolle.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta runko
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
16 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hull

MSc on akkreditoinut merkittävimmät logistiikan ammattijärjestöt - Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) ja Chartered Institute of Hankinta- ja Toimitusla ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

MSc on akkreditoinut merkittävimmät logistiikan ammattijärjestöt - Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) ja Chartered Institute of Hankinta- ja Toimituslaitos (CIPS) - antaen sinulle etumatkaan tällä kilpailukyvyn alalla.

Ohjelman sisältö sisältää kenttämatkoja, teollisuuden puhujia ja vahvan käytännön ja ongelmanratkaisuelementin, jonka toimittavat huippututkimuksen ja alan parhaiden käytäntöjen kääntämiseen tunnustetut henkilöt.

Tutustut työkaluihin ja tekniikoihin, joita tarvitaan tehokkaiden ja toimivien toimitusketjujen kehittämiseen, jotka tarjoavat korkeamman arvon loppukäyttäjälle ja helpottavat kestävää liiketoiminnan kasvua. Tutkit nykyistä teoriaa ja tutkimusta, näet kuinka se antaa tietoa käytännöstä, ja kehität innovatiivisia ratkaisuja todellisen logistiikan ja toimitusketjun ongelmiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta runko
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hull

Monet työnantajat ovat epätoivoisesti rekrytoineet korkeasti koulutettuja sähkö- ja elektroniikkainsinöörejä, ja tämä maisteriohjelma tarjoaa sinulle edistyneen tietämyks ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Monet työnantajat ovat epätoivoisesti rekrytoineet korkeasti koulutettuja sähkö- ja elektroniikkainsinöörejä, ja tämä maisteriohjelma tarjoaa sinulle edistyneen tietämyksen laajalla alueella sekä erittäin haluttuja ja siirrettäviä taitoja, joita työnantajat arvostavat.

Se on joustava ohjelma, jolla on useita vaihtoehtoja mukauttaa mieltymyksesi, jolloin voit hankkia aihekohtaiset ja yleiset taidot, ja se yhdistää akateemisen syvyyden nykyiseen teollisuuskäytäntöön todellisten tekniikan sovellusten yhteydessä. Opiskelet tasapainoa tutkimuksen ja nousevan teknologian ydinalueita ja erityisaiheita. Monet hankkeista toteutetaan tutkimusryhmissä tai liittyvät teollisuuteen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta runko
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Cottingham Road
HU6 7RX runko, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta