University of Kent, Kent School of Architecture

Kent School of Architecture

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koska opiskelija Kent School of Architecture (KSA), sinusta tulee osa luovaa yhteisö, joka tarjoaa innovatiivisia ohjelmia, studio-opetusta, nykyaikainen visio, ammatillisia yhteyksiä ja erinomaiset tilat, jotka kaikki sijaitsevat erittäin mitoitettu yliopistossa.

Kent School of Architecture tarjoaa kahden vuoden kokopäiväinen maaliskuun niille, jotka haluavat tulla arkkitehtikunnan. Koulu tarjoaa neljä muuta opetti maisteriohjelmien: Arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelu, joka antaa sinulle mahdollisuuden viettää termi opiskelevat Paris center; Arkkitehti Visualisointi, opetti yhdessä Kentin Insinööritieteiden ja Digital Arts; Arkkitehtuuri ja kestävän ympäristö; ja Arkkitehti Conservation. Tarjoamme myös täyden tai osa-aikainen tutkimusohjelma johtavan PhD tutkimusta astetta, mukaan lukien tutkimus kautta suunnittelu käytännössä.

Research Excellence

KSA on kansainvälinen maine laatua tutkimuksen. Vuonna Research Excellence Framework (REF) 2014 arkkitehtuuria Kent sijoittui 8. sija Britanniassa tutkimusintensiteettiään ja tutkimuksen laatua. Vaikuttava 100% Tutkimuksemme-aktiiviset henkilöstö toimitettu REF. Koulu on kaksi tutkimuskeskuksiin keskus Research Eurooppalainen arkkitehtuuri (luo) ja Centre for Architecture ja kestävä ympäristö (CASE). Luo tarjoaa tutkittu paljon arkkitehtuurin Euroopan yhteydessä tutkitaan roolia ja panosta humanististen arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta yhteydessä kaupunkien ja alueiden elvyttämiseen. CASE: n tutkimus keskittyy kestävän suunnittelun ja kattaa eri näkökohtia ja asteikot kestävän rakennetun ympäristön, yksittäisten rakennus kaupunkien lohko. Meidän tutkijat edistää ja järjestää konferensseja, ilta luentoja ja muita tapahtumia, kuten digitaalinen ennusteet julkisissa tiloissa, viimeksi vuosipäivän Dreamland, palautetun vuosikerta huvipuistossa Margate.

Luo perustettu kaksi kertaa vuodessa konferenssisarjan vuonna 2010. Jokien konferenssissa kesäkuu 2014 tutkia suhdetta arkkitehtuuriin ja jokien; ja viimeksi vuonna 2016, KSA isännöi kirjoittaminen rakennukset, jossa tarkasteltiin kriittisesti risteyskohdissa arkkitehtoninen journalismin ja akateemista diskurssia.

Live hankkeita paikallisen alueen maailmanlaajuisten kysymysten

Suuri osa hankkeen työn mukana Kent School of Architecture sijaitsee "elää" sivustoja paikallisen alueen, käytetään todellisia asiakkaita ja harjoittaa haastavia kysymyksiä. Opiskelijat kaikissa vaiheissa koulu on otettu käyttöön todellisia kaupunkien ja rakennussuunnitteluun haasteet Lille, Margate, Folkestone, Dover, ruis, Chatham ja, tietenkin, Canterbury. Suuri osa tästä työstä kuuluu yhteydenpito ulkopuolisten tahojen, kuten arkkitehtien, suunnittelijoiden, neuvoston ja kehitys ryhmiä.

Ammatillisia yhteyksiä

Meillä on erinomaiset yhteydet yritysten ja muiden organisaatioiden paikallisella alueella, kuten Royal Institute of British Architects (RIBA), Kent County Council ja Kent suunnittelu. Kestävän yhteisöjen suunnitelma on erityisen vahva Kaakkois-Englannissa, joten alue on ihanteellinen paikka keskustella innovatiivisia ratkaisuja arkkitehtonisen kysymyksiin.

Kent School of Architecture opiskelijoille, jotka valmistui Kent vuonna 2015 onnistuivat parhaiten Britanniassa löytämään työ- tai lisätutkimuksia mahdollisuudet (Dlhe). Monet opiskelijat mennä töihin ammattimaisesti kunnioitetaan arkkitehtuurin käytäntöjä eri puolilla maailmaa, kuten Grimshaw ja kumppanit. Koulu myös ylläpitää yhteyksiä paikallisiin käytäntöihin Canterbury Kent, jossa monet opiskelijat ja vastavalmistuneet työskentelevät vierekkäin suoraan vaikuttava hanke paikallisen alueen.

Kunnianhimoinen ja kihloissa ainejärjestön: KASA

Kent Arkkitehti osakunnan on laajentaa ja kehittää yhdistyksen perustettu edistämään kaikessa tilasuunnittelun, onko ulko-tai sisätiloihin, "opiskelijoille, opiskelijoiden! Ryhmä järjestää Open Lecture series jossa puhujat, kuten Will Alsop, Piers Gough, CJ Lim ja kumppaneita käytäntöjä, kuten Rogers, Stirk ja satama, Grimshaw ja dRMM. Nämä luennot ovat usein kirjataan ja näytetään KSA verkkosivuilla. KASA myös järjestää säännöllisiä sosiaalisia tapahtumia ympäri vuoden.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Arkkitehtoninen Visualisointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Nälkä digitaalisen visualisoinnin arkkitehtuurin ja kaupunkiympäristön on kasvanut eksponentiaalisesti molemmissa Arkkitehti-ja elokuvateollisuus. Koska tarve ammattitaitoisen mallinnuksia ja animaattorit kanssa tietoisuutta arkkitehtuurin sekä elokuvamainen, kysymyksiä korotukset sekä arkkitehtuuri ja elokuva, MA Architectural visualisointi perustuu yhteyksiä näiden kahden alan ... [+]

MA Arkkitehti Visualisointi

Nälkä digitaalisen visualisoinnin arkkitehtuurin ja kaupunkiympäristön on kasvanut eksponentiaalisesti molemmissa Arkkitehti-ja elokuvateollisuus. Koska tarve ammattitaitoisen mallinnuksia ja animaattorit kanssa tietoisuutta arkkitehtuurin sekä elokuvamainen, kysymyksiä korotukset sekä arkkitehtuuri ja elokuva, MA Architectural visualisointi perustuu yhteyksiä näiden kahden teollisuudenalan. Tämä MA-ohjelma kehittää taitoja kommunikoida arkkitehtuuria ja urbanity erilaisiin sovelluksiin ja yleisöille.

Insinööritieteiden ja Digital Arts onnistuneesti yhdistää modernit teknologiakonserni, jonka kanssa jännittäviä uusia digitaalisen median kenttää. Koulu perustettiin yli 40 vuotta sitten ja on kehittänyt laadukas opetuksen ja tutkimuksen perusta, saa erinomaiset arvosanat sekä tutkimuksen ja opetuksen arviointeja.... [-]


Ma Arkkitehtuurista Ja Kaupunkisuunnittelusta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

MA arkkitehtuurin ja Urban Design (MAUD) on laaja-alainen mainstream maisteriohjelman arkkitehtuuriin, joka antaa sinulle tieteidenvälistä ja monikulttuurisen näkökulman nykyajan arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta. Ohjelma ilmoittaa sinulle uusimman tietämyksen arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun valmistelemiseksi sinulle tulla menestyksekäs ammattilaisia ​​maailmanlaajuisesti. [+]

MA Arkkitehtuuri ja Urban Design - Canterbury

MA arkkitehtuurin ja Urban Design (MAUD) on laaja-alainen mainstream maisteriohjelman arkkitehtuuriin, joka antaa sinulle tieteidenvälistä ja monikulttuurisen näkökulman nykyajan arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta. Ohjelma ilmoittaa sinulle uusimman tietämyksen arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun valmistelemiseksi sinulle tulla menestyksekäs ammattilaisia ​​maailmanlaajuisesti.

Sinä opetetaan kuinka yhdistää akateemisen analyysin kanssa luovien ja henkisten kykyjen. Pidämme teoria ja käytäntö arkkitehtuurin yhtä tärkeitä, ja uskomme, että yhteisiä ponnisteluja ja huippuosaamista molemmilla alueilla tarvitaan kommunikoida arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta asiantuntevasti ja menestyksekkäästi. Sinä kannustetaan kehittämään luovia ja kekseliäitä kykyjä; tuottamaan ideoita ja tehdä työtä, joka välittää ymmärrystä arkkitehtuurin ja kaupunkien tuoreita ja tehokkaita keinoja.... [-]


Ma Arkkitehtuurista Ja Kaupunkisuunnittelusta (paris)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury Ranska Paris + 2 lisää

MA arkkitehtuurin ja Urban Design (MAUD) Pariisissa ehdottaa erityisen näkökulman kaupunkiin, jossa yhdistyvät vahvuus arkkitehtuurihistoriaa ja teorian tutkimus nykyajan kaupunki, antamaan ymmärrystä arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta, jossa käsitellään dynaamiset olosuhteet kaupunkien tänään. [+]

MA Arkkitehtuuri ja Urban Design (Pariisi)

Onnistunut arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta maisteriksi on tullut uusin ohjelma opetetaan yhdessä sekä Canterbury ja Pariisissa kampuksilla.

kurssin rakenne

MA arkkitehtuurin ja Urban Design (MAUD) Pariisissa ehdottaa erityisen näkökulman kaupunkiin, jossa yhdistyvät vahvuus arkkitehtuurihistoriaa ja teorian tutkimus nykyajan kaupunki, antamaan ymmärrystä arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta, jossa käsitellään dynaamiset olosuhteet kaupunkien tänään. Tutkit kehityskaari kaupunkien kehitystä, varsinkin valistuksen, teollistuminen, rooli Modernisms ja ehdot 21. vuosisadalla. Näin voit lukea laajemmin humanististen, kulttuurintutkimus, kuvataide, draama, elokuva-ja muuta materiaalia, jonka muodostumiseen vaikuttavat kaupunkiympäristöön.... [-]


MSc

MSC Arkkitehtuuri Ja Kestävä Ympäristö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

MSc Arkkitehtuuri ja kestävän ympäristön (MASE) on opettanut kurssi suunnattu ammattilaisille ja tutkijoille maailmanlaajuisesti kanssa kiinnostusta kestävän rakennetun ympäristön, kuten arkkitehtien, insinöörien, maantieteen, katsastajat, historioitsijat ja kaupunkien suunnittelijoille. [+]

MSc Arkkitehtuuri ja kestävän ympäristö

MSc Arkkitehtuuri ja kestävän ympäristön (MASE) on opettanut kurssi suunnattu ammattilaisille ja tutkijoille maailmanlaajuisesti kanssa kiinnostusta kestävän rakennetun ympäristön, kuten arkkitehtien, insinöörien, maantieteen, katsastajat, historioitsijat ja kaupunkien suunnittelijoille.

MSc tarjoavat keskus Arkkitehtuuri ja kestävä ympäristö, uusi tutkimuskeskus Kent School of Architecture, joka edistää poikkitieteellistä lähestymistapaa tutkimusta kestävyyden rakennetun ympäristön, sillan yli perinteisten taide-ja tieteiden, tutkimus ja käytäntö. Kurssin sisältö vaihtelee kehittäminen suunnittelun taitoja ja teknistä ja tieteellistä tietoa tarvitaan kehittämään kestäviä ratkaisuja uusien ja olemassa olevien rakennusten, analyysi historiallisten rakennusten ja menneisyyden ympäristö teknologioiden kriittiseen tutkia historiallinen ja kulttuurinen konteksti kestävyyden ja ympäristön suunnittelu.... [-]


Msc Rakennussuojelun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Kent School of Architecture [+]

Yleiskatsaus MSc Architectural Conservation on opettanut kurssi suunnattu ammattilaisille ja tutkijoille maailmanlaajuisesti, joilla on etua rakennusperintö kuten arkkitehtien, insinöörien, arkeologit, taidehistorioitsija, maantieteilijöiden ja katsastajien.

Tämä kurssi on täysin tunnustettu instituutti historiallisesti Conservation (IHBC). Kurssi tarjoaa sekä perusteellinen tuntemus arkkitehtonisen kulttuuriperinnön ja taitoja tarvitaan osallistumaan säilyttämistä ja kehittämistä historiallisia kohteita. Hyötyvät sen sijainnista historiallisen kaupungin Canterbury, ohjelma yhdistää tutkimuksen säilyttämisen teorian ja filosofian tutkiminen teknisten näkökohtien korjaus- ja jälleenrakentamiseen. Kaupungin upeaan katedraaliin itse tarjoaa opiskelijoille koulutusta resurssi, antaa heille mahdollisuuden oppia säilyttämistä maailmanperintökohde.... [-]