University of Kent, Kent School of Architecture

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Kentin arkkitehtuurin koulu on yksi Britannian arkkitehtuurin menestyneimmistä kouluista. Innovatiiviset ohjelmat, studio-opetus, ammatilliset linkit ja erinomaiset palvelut yhdistyvät innostavaan oppimisympäristöön.

  • 10th The Guardian University Guide 2018.
  • 90% loppuvuoden arkkitehtuurin opiskelijoista oli tyytyväisiä kurssinsa yleiseen laatuun.
  • 3RD jatko-opiskelijoille The Guardian University Guide 2018: ssa.
  • 91% Kentistä vuonna 2016 valmistuneista arkkitehtuurin opiskelijoista oli ammattimaisia ​​työpaikkoja tai jatko-opintoja kuuden kuukauden sisällä (DLHE).

Näkemyksemme

Kentin arkkitehtuurin koululla on ennakoiva ajattelutapa. Yhdistämme nykyaikaisen tutkimuksen ja koulutuksen, joka valmistautuu akateemiseen ja ammatilliseen maailmaan.

Opiskelijamme hyötyvät yhdestä edistyneimmistä oppimisympäristöistä Isossa-Britanniassa. Sen lisäksi, että sinulla on luova studioalan kulttuuri, saat kokemuksia viimeisimmistä laitteista ja laitteista, jotka valmistautuvat työhön teollisuudessa tai jatkotutkimuksessa.

Olemme kehittäneet ja ylläpitäneet vahvoja yhteyksiä paikallisiin yrityksiin, alueellisiin yhteisöihin ja rakennetun ympäristön ammattilaisiin. Tämä on johtanut siihen, että opiskelijamme ja valmistuneet työskentelevät rinnakkain paikallishallintoon vaikuttavissa hankkeissa samoin kuin monet opiskelijoistamme työskentelevät ammattimaisesti arvostetuissa arkkitehtonisissa käytännöissä eri puolilla maailmaa.

Nykyaikaiset tilat

Kentin arkkitehtuurikoulu on varustettu viimeisimmillä resursseilla, mukaan lukien modernit designstudiot, omistettu mallipaja, jossa on laserleikkauslaitteet ja 3D-painatus, sekä viimeisintä teknologiaa edustava atk-studio.

Meillä on huippuluokan digitaalinen kriittitila kahdeksassa korkean teknologian 70 tuuman uTouch-näytöissä, joissa on HD-tarkkuus. Ne antavat opiskelijoillemme ja tutoreille mahdollisuuden toimia vuorovaikutuksessa ja osallistua esityksiin ja tutorointiin.

Inspiroiva opetus

Innokkaalla akateemisella henkilökunnallamme on monta vuotta koulutustasoa tutkintotasolla ja erityisiä vahvuuksia aiheen historiallisissa, ympäristöllisissä, teknisissä ja digitaalisissa näkökohdissa. Otamme innovatiivisen lähestymistavan opetukseen, joka kehittää suunnittelun luottamusta kokeilun ja projektityön avulla.

Sinun akateemista tutkimusta täydentää mentorointiohjelma Royal Institute of British Arkkitehtien (RIBA) kanssa. Saat myös hyötyä käytännön osallistumisesta paikallisiin arkkitehdeihin ja projekteihin sekä oppimiskokemuksia, jotka ovat käytettävissä Kent-arkkitehtuurin ulkopuolella, kuten kenttätarjouksia ja opintomatkoja.

Tutkimusosaaminen

Kentin arkkitehtuurikoulu on kansainvälisesti tunnettu tutkimuksensa laadusta. Tutkimushenkilöstömme ovat akateemisissa ja ammatillisissa konferensseissa sekä kansallisesti että kansainvälisesti, ja ne näkyvät ja julkaistaan ​​paikallisissa ja kansallisissa tiedotusvälineissä.

Edistämme innovatiivista ja monitieteistä tutkimusta, jossa painotetaan kestävää suunnittelua. Meillä on kaksi tutkimuskeskusta: Euroopan arkkitehtuurin tutkimuskeskus (CREAte) ja Arkkitehtuurin ja kestävän ympäristön keskus (CASE).

Näyttäviä näkymiä

Kent-koulun arkkitehtuurin opiskelu antaa sinulle onnistuneen uran. Ammattitaidon lisäksi kehitämme myös siirrettäviä taitoja, kuten viestintää, ryhmätyötä, ongelmanratkaisua ja tietoteknistä taitoa.

Monet opiskelijoistamme työskentelevät ammattimaisesti arvostetuissa arkkitehtonisissa käytännöissä ympäri maailmaa, kuten Grimshaw Arkkitehdit, Farrells, HLM Arkkitehdit, HOK, Jestico Whiles ja Herzog

Ammatillinen tunnustus

RIBA hyväksyy ohjelmistomme, ja arkkitehtitoimiston (ARB) määräävät palkinnot. Näin voit työskennellä täysi akkreditoinnin ammattitarkastaja.

Arkkitehtuurin BA (Hons) menestyksekäs loppuun saattaminen vapauttaa ARB / RIBA-kokeen osan 1, kun taas kahden vuoden MArch-ohjelma tarjoaa poikkeuksen ARB / RIBA-kokeen osasta 2.

Sijainti

Kentin arkkitehtuurin koulu perustuu Canterburyn kampukselle, jossa on ensiluokkaisia ​​akateemisia ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Meillä on uusimmat resurssit ja kaunis sijainti tarjoaa runsaasti rauhallisia tiloja opiskella ja rentoutua.

Kaikki mitä tarvitset kampuksella on kävelymatkan päässä, mukaan lukien yleinen kauppa, kirjakauppa, pankki, terveyskeskus ja apteekki. Voit lähteä kampusta tutustumaan kaupungin keskiaikaisiin rakennuksiin, historiallisiin pubeihin ja kauppoja, ja Lontoossa on vain tunnin matka junalla.

Sijainnit

Canterbury

Marlowe Building

Osoite
Kent School of Architecture,
Marlowe Building,
University of Kent

CT2 7NR Canterbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1227 824689

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin