Lue virallinen kuvaus

Miksi valita Lincoln?

Sen jälkeen kun kuningatar Elizabeth II avasi sen vuonna 1996 , University of Lincoln on investoinut yli 300 miljoonaa puntaa rakennuksiinsa ja toimitiloihinsa. Moderni opiskelijakeskeinen ympäristö perustuu viehättävään Brayford Pool-venesatamaan, ja kaikki opiskelijoiden tarvitsema on joko kampuksella tai lyhyen kävelymatkan päässä. University of Lincoln on arvioitu Yhdistyneessä kuningaskunnassa 17. sijalle The Guardian University Guide 2020 -strategiassa , hänelle myönnettiin myös kulta Teaching Excellence -kehyksessä, ja se sijoittui myös 10. Yhdistyneessä kuningaskunnassa yliopistorakennuksiin Times Higher Education Student Experience Survey 2018 -ohjelmassa.

Yksi maailman suurista historiallisista kaupungeista, Lincoln on tunnettu vanhan ja uuden yhdistämisestä . Lincolnshire on tunnetun fyysikon ja matemaatikon Sir Isaac Newtonin ja Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäisen naispääministerin Margaret Thatcherin syntymäpaikka. Viime aikoina Lincolnin kaupunki on esiintynyt Downton Abbey- ja Da Vinci -koodissa.

University of Lincoln globaaliin tutkinnon suorittaneeseen yhteisöön kuuluu yli 90 000 entistä opiskelijaa 135 maasta . Lincolnin tutkinnon suorittaneet ovat jatkaneet työpaikkojen hankkimista suurissa yrityksissä ja organisaatioissa ympäri maailmaa, mukaan lukien BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank ja Rockstar Games.

Ainutlaatuinen kokemus

Kaupungin kuuluisa jyrkkä mäki - kaunis mukulakivikatu, joka on vuorattu putiikkeineen ja tearoomeineen - tarjoaa portin kaupungin historialliseen katedraalikortteliin ja Bailgate-alueelle, jossa riippumattomat kaupat ja kahvilat lepäävät keskiaikaisen Lincolnin linnan seinien ja Lincolnin katedraalin loistoon.

University of Lincoln valmistumistilaisuudet järjestetään Lincolnin katedraalin historiallisessa ympäristössä, ja ne auttavat sinua luomaan muistoja, jotka kestävät eliniän.

Näytteenotto läänin houkuttelevista paikallisista ruuista on välttämätöntä, kuuluisasta Lincolnshire-makkarasta herkullisiin juustoihin ja kotitekoiseen luumuleivään. Lincolnissa asuu useita ravintoloita ja kahviloita, jotka ovat erikoistuneet keittiöihin ympäri maailmaa. Esimerkkejä ovat kiina, korea, espanja, kreikka ja meksiko. Siellä on myös erilaisia itämaisia ja eurooppalaisia ruokakauppoja ja halal-lihakauppias. Älä missaa kaupungin kuuluisaa joulumarkkinoita joulukuussa.

Keskitytään työllistettävyyteen

Joka vuosi yliopisto toivottaa tervetulleeksi joukon vierailevia puhujia, jotka pitävät inspiroivia keskusteluja omalla alallaan osana Great Lives -luentosarjaa. Aiempia esimerkkejä ovat BBC: n juontaja Chris Packham ja ExoMars-avaruusaluksen insinööri Abbie Hutty.

University of Lincoln lähestymistapa työskentelyyn työnantajien kanssa on tunnustettu useilla kansallisilla palkintoilla ja tunnustuksilla, muun muassa Lord Stafford Award -palkinnolla (2011), joka on tunnustettu yhteistyöhön yritysten kanssa, ja Times Higher Education -palkinnolla erinomaisesta työnantajan sitoutumisesta (2012). ).

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Lincoln

Tämä ammatillinen ohjelma tarjoaa joustavuutta räätälöidäksesi oppimisen puitteissa, jotka täyttävät Royal Institute of British Architects (RIBA) ja Arkkitehtien rekister ... [+]

Kurssi

Tämä ammatillinen ohjelma tarjoaa joustavuutta räätälöidäksesi oppimisen puitteissa, jotka täyttävät Royal Institute of British Architects (RIBA) ja Arkkitehtien rekisteröintilautakunta (ARB).

Tämä kurssi kannustaa kriittiseen pohdintaan henkilökohtaisista tavoitteista, saavutuksista ja muotoilufilosofiasta strukturoidun teoreettisen keskustelun ja yksilöllisen tutkimuksen puitteissa. Ammatillisten taitojen kehittämisessä painotetaan yksilöllistä opiskelua, ryhmätyötä ja studiotoimintaa.

Opiskelijat voivat hyödyntää laboratorioita ja työpajoja perinteisten mallintamismenetelmien sekä digitaalisten valmistustekniikoiden hyödyntämiseen. Kun ohjelma on suoritettu onnistuneesti, voit halutessasi edetä ammatillisen käytännön ja arkkitehtuurin johtamisen jatko-tutkintoon (ARB / RIBA Part 3) Pathway rekisteröityneeksi arkkitehdiksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämän ammatillisen ohjelman tavoitteena on tarjota korkealaatuista koulutusta pyrkiville arkkitehdeille. Ohjelman on määrätty arkkitehtien rekisteröintilautakunnalta ja s ... [+]

Kurssi

Tämän ammatillisen ohjelman tavoitteena on tarjota korkealaatuista koulutusta pyrkiville arkkitehdeille. Ohjelman on määrätty arkkitehtien rekisteröintilautakunnalta ja sen on vahvistanut British Institute of British Architects.

Kurssilla kannustetaan kriittistä pohdintaa henkilökohtaisista tavoitteista, saavutuksista ja suunnittelufilosofista jäsennellyn teoreettisen keskustelun ja yksilöllisen tutkimuksen puitteissa. Se tarjoaa vapauden räätälöidä oppimistasi puitteissa, jotka täyttävät Yhdistyneen kuningaskunnan arkkitehtitoimiston ja arkkitehtitoimiston rekisteröintilautakunnan vaatimukset.

Painopisteenä on ammattitaidon kehittäminen yksilöllisen opiskelun, ryhmätyön ja opiskelutoiminnan avulla. Sinulla on mahdollisuus keskittyä arkkitehtuurin näkökohtiin, jotka kiinnostavat sinua eniten ja jotka ovat yhdenmukaisia ​​urasi pyrkimyksesi kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MA

University of Lincoln

Tämä käytännönläheinen MA tarjoaa mahdollisuuden edistää käytännöllistä ja teoreettista tietämystä mediatuotantoprosesseista ammattimaisessa ja luovassa ympäristössä. ... [+]

Kurssi

Tämä käytännönläheinen MA tarjoaa mahdollisuuden edistää käytännöllistä ja teoreettista tietämystä mediatuotantoprosesseista ammattimaisessa ja luovassa ympäristössä.

Ohjelmasta tiedotetaan alan ammattilaisista ja akateemisesta tiimistämme, jotka ovat aktiivisesti mukana tutkimuksessa, ammattikäytössä, elokuvantutkimuksessa ja julkaisussa. Sinulla on mahdollisuus kehittää tiedotusvälineiden ylimmän johdon ja ammattilaisen ammattitaitoa ja kattaa alan etiikka, lait ja sääntelykehykset, jotka ohjaavat ja vaikuttavat alaan.

Sinulla on mahdollisuus kehittää käytännöllisiä tuotannon taitoja Media Broadcast Centerissämme. Sinulla on mahdollisuus räätälöidä oppimistasi etuja ja uran tavoitteita varten valitsemalla keskittyä ohjelmien luovan tuotannon fiktio-, dokumentti- tai kokeilumuotoihin useilla eri medioiden alustoilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä akateemisesti tiukka maisteriohjelma on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden edetä oman erikoisosaamisenne historiasta ja mahdollisuudesta kehittää kehittynei ... [+]

Kurssi

Opetuksesta kerrotaan tutkimus-asiantuntemuksella Historian laitoksessa

Voit hyödyntää Lincolnin kaupungin historiallisia resursseja sisältäen laajan aineiston arkiston Keski-Englannin media-arkistoon (MACE) ja kansainväliseen pommikaverkko-keskukseen. Lincolnin tuomiokirkossa on myös Wren-kirjasto, jolla on useita tuhansia vanhoja vanhoja kirjoja.

Sinulla on mahdollisuus tehdä syvällinen riippumaton tutkimushanke ja saada mahdollisuus esittää yksityiskohtainen väitöskirja.

Miten opiskelet

Opetellut moduulit toimitetaan seminaarisarjan kautta. Väitöskirjan tutkimista ja kirjoittamista varten voit tukea opettajan kanssa järjestettäviä tutorial-kokouksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä maisterin tutkinto on monitieteinen ohjelma, joka perustuu politiikkaan, taloustieteeseen, historiaan, sosiologiaan, kansainväliseen oikeuteen, maantieteeseen ja kul ... [+]

Kurssi

Kansainväliset suhteet tarjoavat kriittisesti tärkeän alustan ymmärrykselle monista keskeisistä ajankohtaisista ajankohtaisista ajankohtaisista asioista ja keskusteluista.

Tämä maisterin tutkinto on monitieteinen ohjelma, joka perustuu politiikkaan, taloustieteeseen, historiaan, sosiologiaan, kansainväliseen oikeuteen, maantieteeseen ja kulttuuritieteisiin tutkia globaaleja kysymyksiä, kuten konflikteja, globaalia eriarvoisuutta, suvereniteettia ja ihmisoikeuksia.

Opiskelijoilla on mahdollisuus tarkastella monimutkaisia ​​poliittisia kysymyksiä, kuten uskontoa ja lahkolaisuutta, konflikteja ja demokratisoitumista. Ohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijoita tulevaan opiskeluun ja tutkimukseen sekä potentiaaliseen työllistymiseen sellaisilla aloilla kuin diplomaattipalvelu, kehitysyhteistyöelimet, valtiosta riippumaton sektori, journalismi, konsultointi, kansainväliset ja alueelliset organisaatiot ja julkinen sektori. Opiskelijat yhdistyvät kukoistavaan tutkijoyhteisöön ja saattavat päästä käsiksi monenlaisiin harjoituksiin, kuten ulkopuolisiin puhujiin ja ulkomaan opiskeluun.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Kulttuuri- ja kulttuuriperinnön kasvu on nopeaa maailmassa. MA-kulttuurin ja kulttuuriperinnön hallinta pyrkii parantamaan tietämystäsi nähtävyyksistä ja kokoelmista näis ... [+]

Kurssi

Kulttuuri- ja kulttuuriperinnön kasvu on nopeaa maailmassa. MA-kulttuurin ja kulttuuriperinnön hallinta pyrkii parantamaan tietämystäsi nähtävyyksistä ja kokoelmista näissä ympäristöissä.

Ohjelma on opettanut yhdessä matkailijoiden / tapahtumien ja historian / kulttuuriperinnön aihealueiden tutkijoiden kanssa, jotka voivat hyödyntää laajaa käytännön asiantuntemusta ja tutkimuskokemusta sekä tuoda liiketoiminta-, yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden näkemyksiä ohjelmaan.

Lisäksi kurssi hyödyttää asiaankuuluvien toimialojen vierailevia puhujia. Sinulla on mahdollisuus osallistua jännittäviin live-projekteihin, joilla pyritään kehittämään käytännön tietoa ja johtamistaitoja sekä yleisön että tarjoajien näkökulmasta. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua Lincolnin ja sen ympäristössä sijaitseviin kulttuuri- ja kulttuuriperintökohteisiin, jotta he voivat soveltaa ja arvostella ajankohtaisia nähtävyyksiä, joiden kustannuksia koulu kattaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Meidän MA journalism (Digital) pyrkii tarjoamaan innovatiivisen, eteenpäin näyttävän ohjelman, joka valmistautuu uraan, joka työskentelee digitaalisen median vallankumouk ... [+]

Kurssi

Tässä ohjelmassa painotetaan digitaalisen journalismin teknistä puolta sekä ydinosaamista ja kirjoitustaitoja. Sinulla on mahdollisuus oppia kirjeenvaihtajien ja erikoistuneiden toimittajien työstä ja mahdollisuudesta kehittää omia kiinnostuksen kohteita valitsemalla aiheet, tyyli ja keskipitkät, jotka ovat erityisen kiinnostavia.

Käytännön taitojen hankkimisen lisäksi voit tehdä akateemisen analyysin useista kriittisistä ja teoreettisista kysymyksistä, kuten digitaalisen journalismin ja ihmisoikeuksien välisestä suhteesta.

Kahden viikon työharjoittelu on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden kokea ammattimainen journalismiympäristö ja antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää akateeminen oppiminen ammatilliseen käytäntöön. Tämä harjoittelu on kurssin kiinteä, opetettu ja arvioitu ominaisuus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä tutkinto pyrkii tarjoamaan ammattimaista ja käytännöllistä koulutusta, joka tarvitaan uraan journalismin kiehtovassa maailmassa. Se tarjoaa myös akateemisesti tiukan ... [+]

Kurssi

Sinulla on mahdollisuus oppia journalismin taitoa käytännönläheisestä, monikäyttöisestä näkökulmasta ja mahdollisuus erikoistua haluamallesi medialle.

Sinulla voi myös olla mahdollisuus kuulla journalistiteollisuuden ylimmistä nimistä - aiemmat puhujat ovat mm. Kansainvälisesti tunnettu toimittaja John Pilger, Lontoon vuoden 2012 BBC-johtaja Roger Mosey ja kanavan 4 uutisten päällikkö Dorothy Byrne.

Englannin koulu

akkreditoinnit

Koulu on tullut Euroopan ensimmäisiksi instituutioiksi, joille Euroopan journalismikoulutusyhdistys (EJTA) sai tunnustusta huippuosaamista varten.

Miten opiskelet

Tutkimus on sekoitus käytännön työpajoja, luentoja ja seminaareja. University of Lincoln tarjoaa laajan akateemisen kirjaston, jota voit myös käyttää itsenäiseen opiskeluun.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä maisteriohjelma, jota ylläpitävät entiset ja nykyisin harjoittavat urheilutoimittajat, on suunniteltu valmistelemaan teitä jännittävään uran journalismin uraan. ... [+]

Kurssi

Sinulla on mahdollisuus kehittää taitoja raportoida paikallisista ja kansallisista urheilutapahtumista, ja sinulla on mahdollisuus lähettää ja tuottaa oma urheilutietosi yhdelle kampuslähtöisille mediaalustoille.

Ohjelman harjoitteluohjelma antaa sinulle mahdollisuuden saada käytännön kokemusta, jonka avulla voit valmistautua uraan tällä alalla. Aiemmin opiskelijat ovat voineet hyödyntää BBC Sportin ja BBC Radio 5 Live, talkSPORTin ja ITV: n kokemuksia.

Sinulla on myös mahdollisuus kuulla useista vieraan puhujista. Viimeaikaiset puhujat ovat kuuluneet Lontoon BBC: n johtajan Roger Moseyn, 5 Live Jonathan Wallin, FourFourTwo David Hallin ja ITV: n kommentaattorin Clive Tyldeslen toimittaja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä maisteriohjelma kertoo University of Lincoln kukoistavasta 21. vuosisadan tutkimusyhteisöstä. ... [+]

Kurssi

Tämä maisteriohjelma kertoo University of Lincoln kukoistavasta 21. vuosisadan tutkimusyhteisöstä.

MA 21. vuosisadan kirjallisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää kriittistä ymmärrystä kirjallisuuden nykyisestä kehityksestä ottamalla huomioon monenlaisia postmillennisia tekstejä. Sinulla on mahdollisuus kehittää perusteellista tietoa kirjallisuudesta ja edistää tutkimus-, viestintä- ja kirjoitustaitojasi.

Voit myös hyötyä yhteistyöstä yliopiston 21. vuosisadan tutkimusryhmään, joka sisältää vahvuuksia goottilaisessa kirjallisuudessa, naisten kirjoittamisessa, ekokritiikassa, amerikkalaisessa fiktiossa ja utopistisessa kirjallisuudessa sekä koulun läheisessä yhteydessä Britannian nykytaiteen kirjallisuuden tutkimukseen (BACLS).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Kriminologian ja rikosoikeuden maisteri haastaa opiskelijat osallistumaan rikosoikeusjärjestelmän nykyisiin asioihin sekä kriminologisesta että oikeudellisesta näkökulmas ... [+]

Kurssi

2000-luvulla keinot, joilla me reagoimme yhteiskuntaan rikollisuuteen ja uhreihin, ovat tarkempia kuin koskaan ennen. Miten reagoimme historialliseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, vankeusrangaistuksen käyttämiseen oikeudenmukaisena ja tehokkaana keinona rikollisten rankaisemiseksi tai kuntouttamiseksi sekä järjestäytyneen rikollisuuden ja kansainvälisen terrorismin aiheuttamiin haasteisiin, on kriminologinen ja oikeudellinen apuraha.

Tämä kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille käsitteelliset työkalut, joita tarvitaan tällaisten asioiden hoitamiseen, antamaan monenlaisia kognitiivisia, analyyttisiä ja yleisiä siirrettäviä taitoja, mukaan lukien todisteiden arvioiminen ja arviointi, tietojen tulkinta, tietojen tuottaminen ja syntetisointi sekä perusteltujen argumenttien laatiminen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa suunnittelijoille tilaisuus hioa luovaa ja ammatillista käytäntöään tekemällä yhteistyötä tutkijoiden ja harjoittajien kanssa dynaamis ... [+]

Kurssi

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa suunnittelijoille tilaisuus hioa luovaa ja ammatillista käytäntöään tekemällä yhteistyötä tutkijoiden ja harjoittajien kanssa dynaamisessa ja poikkitieteellisessä studiotyössä.

Lincoln School of Design tarjoaa sinulle luovan vapauden tutkia valitsemasi kurinalaisuutta ja mahdollisuutta kehittää kriittistä käytäntöäsi. Voit liittyä luovan työnantajien ja tutkijoiden kansainväliseen yhteisöön, jossa on lukuisia mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä muiden suunnittelijoiden kanssa ja rakentaa verkosto teollisuuden kontakteihin.

Miten opiskelet

Aihepiirin laajan tehtävän ansiosta MA Design -ohjelmassa on neljä mahdollista Pathways , joista opiskelijat voivat valita:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MA-koulutus tarjoaa harjoittelijoille mahdollisuuden oppia, soveltaa ja tuottaa kriittistä tietämystä opetuksen monitieteellisellä alalla, jotta he voivat käyttää tätä ti ... [+]

Kurssi

Ohjelma on suunniteltu kolmesta ydinmoduulista ja kahdesta valinnaisesta moduulista. Perusmoduulit pyrkivät tukemaan oppilaita määrittelemään erityiset tutkimuskysymyksensä kriittisen kirjallisuuden avulla; kehittää tarvittavat tiedot, ymmärrys ja käytännön taidot asianmukaisissa tutkimusmenetelmissä; ja tuottaa vakuuttavan osan kehittyneestä tutkimuksesta. Valinnaiset moduulit antavat sinulle mahdollisuuden syventää olemassa olevaa aineistosi tietämystä ja laajentaa arvostusta opintojen opiskelusta.

Kasvatustieteiden maisteri on jatkokoulutuksen ohjelma kaikille, jotka haluavat syventää tietämystään yleissivistävästä koulutuksesta ja niille, jotka haluavat muodostaa yhteyksiä opetuskäytännön, teorian ja tutkimuksen välillä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä MA-ohjelma on suunniteltu taidetta, arkkitehtuuria ja suunnittelua valmistuneille, jotka haluavat erikoistua luovia lähestymistapoja rakennusten sisustus ja ympärist ... [+]

Kurssi

Ohjelma on suunniteltu siten, että voit tutustua tilojen ja rakenteiden mahdollisuuksiin opettajien ja harjoittajien panoksella. Voit hyötyä monitieteellisestä studioympäristöstä Arkkitehtuurikoulussa

Tämä MA antaa sinulle mahdollisuuden kehittää älyllisiä ja luovia lähestymistapoja, jotta voidaan harkita sisustusarkkitehtuuria rakennusten ja ympäristönsuojelun yhteydessä.

Miten opiskelet

Voit opiskella kokopäiväistä, osa-aikatyötä tai työperustaista ja muuttaa opintojaksoasi minkä tahansa vaiheen lopussa. Kaikki opiskelijat ilmoittautuneet Master's ohjelmaan. Voit siis valita suorittavan tutkintotodistuksen tai jatkaa koko ohjelmaa.

Tämän ohjelman viikoittaiset yhteystunnit voivat vaihdella valitun yksittäisen moduulin ja opiskeluvaiheen mukaan. Jatko-opintoihin liittyy merkittävä osa itsenäisestä tutkimuksesta, jossa käsitellään luentojen ja seminaarien materiaalia. Yleisenä oppaana, joka tunti luokkakouluissa odotetaan viettävän vähintään kaksi-kolme tuntia itsenäisessä tutkimuksessa. Tarkempia tietoja ota yhteyttä ohjelman johtajaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MA Politics tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää kehittynyttä käsitystä politiikasta ja päätöksenteosta kansallisten ja kansainvälisten asetusten kautta. Voit tutkia k ... [+]

Kurssi

MA Politics tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää kehittynyttä käsitystä politiikasta ja päätöksenteosta kansallisten ja kansainvälisten asetusten kautta. Voit tutkia kriittisiä kysymyksiä, jotka ohjaavat poliittista prosessia ja tutkivat valtion roolia yhteiskunnan hallinnassa. Voit tarkastella nykyaikaisia ​​haasteita, kuten politiikan muotoilua ja täytäntöönpanoa esimerkiksi terrorismin torjunnassa, sukupuolten tasa-arvossa ja terveydenhuollossa. Yhdessä ohjaajien ja vertaisten kanssa sinulla on tilaisuus käydä tärkeitä keskusteluja edustuksellisen demokratian tulevaisuudesta Britanniassa ja maailmanlaajuisesti.

Ohjelma perustuu asiantuntemukseen sosiaali- ja poliittisten tieteiden oppilaitoksessa, ja voit hyödyntää asiantuntijoiden läheistä tukea. Keskeinen ominaisuus on ydinmoduulien tarjoaminen, joiden tavoitteena on tutustuttaa sinut pitkälle edistyneisiin tutkimustietoihin. Politiikan maisteriohjelma on suunniteltu auttamaan sinua tulemaan itsevarmaksi tutkijaksi, jolla on mahdollisuus tutkia kaikki päätöksentekoprosessin ulottuvuudet.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Luovan kirjoittamisen maisterimme tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä tiiviisti harjoitettavien luovien kirjailijoiden kanssa ja kuulla kustantajien ammattilaisilta vier ... [+]

Kurssi

Luovan kirjoittamisen maisterimme tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä tiiviisti harjoitettavien luovien kirjailijoiden kanssa ja kuulla kustantajien ammattilaisilta vierasluennoissa.

Tämän ohjelman tarkoituksena on kannustaa sinua tasapainottamaan luovaa käytäntöä kriittisellä analyysillä, pohtimaan tuotantoprosesseja ja parantamaan taitojasi. Tuottava kirjoittaja painottaa voimakkaasti tuottavaa lukijaa, joka tuntee niiden ympärille tuotetun kirjallisuuden.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä erilaisissa kirjallisuuslajeissa ja tukea opiskelijoille, jotka haluavat julkaista työnsä. On mahdollisuus kehittää luovaa työtä ja luoda yhteystietoverkko, joka valmistelee uraa luoville toimialoille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä käytännöllinen ja teoreettinen MA keskittyy sodan raportointiin, kansainvälisiin ihmisoikeuksiin ja journalismin rooliin konfliktinratkaisussa. ... [+]

Kurssi

Kurssilla pyritään tarjoamaan haastava jatko-opinto-ohjelma, jolla on mahdollisuus saada käytännön kokemusta painetussa ja online-mediassa, radiossa ja televisiossa. Se on suunniteltu tarjoamaan journalismin ammattikoulutusta, jonka avulla voit kehittää media-uran edellyttämiä käytännön ja älyllisiä taitoja.

Kurssi on suunniteltu houkuttelemaan ihmisiin, jotka liittyvät ihmisoikeuksiin ja sotaan ja rauhaan liittyviin kysymyksiin, ja jotka etsivät tilaisuutta kehittää journalistisia taitoja, jotka ovat välttämättömiä tämän tiedon välittämiseksi laajemmalle yleisölle.

Sinulla on mahdollisuus tehdä akateeminen analyysi useista kriittisistä lähestymistavoista sodan ja median, journalismin ja konfliktien ratkaisemisen sekä journalismin ja kansainvälisten ihmisoikeuksien tutkimiseen. Lopullinen projekti tarjoaa mahdollisuuden keskittyä tietylle alueelle journalismin, sodan ja kansainvälisten ihmisoikeuksien alalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan monitieteisiä kohtaamisia joidenkin viimeisimpien kehityshankkeiden ja trajektoreiden kanssa mediassa ja kulttuuriteoriaan. ... [+]

Kurssi

Ohjelma pyrkii tarjoamaan perusteellisen perustan sovittelun ja kulttuurikäytännön filosofisille perustuksille ja tutkimaan keskeisiä teoreettisia keskusteluja, jotka muokkaavat tätä laajenevaa ja monipuolista kenttää.

Ohjelman johdonmukaisuus saavutetaan kiinteiden moduulien ja erikoistuneiden valinnaisten moduulien läheisillä yhteyksillä. Sinulla on mahdollisuus tutkia eri median ekologisia epäselvyyksiä, jotka heijastavat kurssin tutkimusaiheita. Mahdollisuuksia esitellään analysoimaan 21. vuosisadan kulttuuriprosesseja ja -ilmiöitä globaalissa kontekstissa ja osallistumaan refleksiiviseen, kokeelliseen tutkimuskäytäntöön.

Miten opiskelet

Opetusta ja oppimista ohjelmaan tehdään luentoja, seminaareja, esityksiä, lukuryhmiä ja henkilökohtaisia ​​opetusohjelmia. Sinulla on mahdollisuus kehittää taitojasi toimimaan yksilönä ja ryhmän jäsenenä tuottamaan soolo- ja ryhmäesityksiä, esseitä, projekteja ja väitöskirjaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MA Public Relations -ohjelma on suunniteltu tutkimaan PR-neuvon roolia kaupallisissa ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa. Painotetaan teoriaa ja kykyä arvioi ... [+]

Kurssi

Tämä ohjelma tunnistaa nopeat muutokset, jotka tapahtuvat viestintäympäristössä ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittää osaamista multimediatiedon ja digitaalisten alustojen käsittelyyn. Opetus on kansainvälisesti keskittynyt, tunnustuksena siitä, että monet yrityselimet ja PR-virastot toimivat maailmanlaajuisesti.

Sinulla on mahdollisuus tutkimaan ja arvostelemaan PR-käytännön kehitystä, jossa keskitytään eettiseen lähestymistapaan tarinan keruussa Leveson-aikaan. Sinulla on mahdollisuus kehittää strategisia johtamistaitoja, jotka vaaditaan joustavaksi, heijastavaksi PR-käytännön toimeksiantajaksi.

On mahdollisuus liittyä opiskelijajohtavalle PR -yrityksellemme Cygnet PR.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä kurssi on suunniteltu kehittämään kriittistä ymmärrystä ja laajaa analyyttistä taitoa, joka voi olla erityisen hyödyllistä kulttuuriperinnälle, museoille ja opetukse ... [+]

Kurssi

Lincolnin pitkä ja kiehtova historia sekä sen keskiaikaisten voimavarojen valikoima tekevät siitä ihanteellisen sijainnin Keski-Agenda-tutkinnolle.

Tämä kurssi on suunniteltu kehittämään kriittistä ymmärrystä ja laajaa analyyttistä taitoa, joka voi olla erityisen hyödyllistä kulttuuriperinnälle, museoille ja opetukseen. Ydinmoduulit näyttävät tarjoavan perustan edistyneen tutkimuksen edellyttämille taidoille. Opiskelijat voivat myös valita jännittävän valinnaisen moduulin paletin: nämä vaihtelevat vuosittain, mutta niihin voi sisältyä keskiaikainen latinan kieli, syy ja kapina sekä julkiset ja yksityiset tunteet keskiajalla.

Sinulla on mahdollisuus kehittää sellaisia ​​taitoja kuin paleografia ja käyttää historiallisia arkistoja Englannin taloudellisen, sosiaalisen ja uskonnollisen historian tutkimiseen. Joitakin moduuleja tukee Lincolnin katedraalin kirjallisten käsikirjoitusten runsaus, mukaanlukien yksi Canterbury Talesin vain 50 käsikirjoituksesta ja The Thornton Romances, joka sisältää aikaisimmat tunnetut kirjat King Arthurin kuolemasta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Kulttuuriperinnön MA-konservointi on alan asiantuntijoiden opettama käytännön ohjelma, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää laajaa edistynyttä säilytystyötä valmi ... [+]

Kurssi

University of Lincoln tavoitteena on tarjota ihanteellinen ympäristö, jolla edistetään tietosi ja säilytystyönne jatko-opiskelijalla.

Pääset käsiksi monenlaisiin historiallisiin materiaaleihin ja voit keskittyä korjaavaan hoitoon, ehkäisevään säilytykseen tai kokoelman hallintaan.

Yhdessä oppimisvaihtoehdossa voidaan työskennellä jo toimivien käytännön hankkeiden kautta.

Historian koulu

Miten opiskelet

Useimmat luonnonsuojelijoiden tutorit ja teknikot ovat päteviä konservaattoreita, joilla on laaja ammattitaito museossa ja kulttuuriteollisuudessa. Myös monipuoliset oppimismahdollisuudet, jotka yhdistävät joustavuuden, tuen ja akateemisen tiukkuuden, ovat olemassa jo suojeluksessa työskenteleville.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MA-sukupuolitutkimus tarjoaa mahdollisuuden tutkia sukupuolen ideoita ja saada tietoa nykyajan sukupuolikysymyksistä maailmanlaajuisesti, edistyneellä tasolla. ... [+]

Kurssi

MA-sukupuolitutkimus tarjoaa mahdollisuuden tutkia sukupuolen ideoita ja saada tietoa nykyajan sukupuolikysymyksistä maailmanlaajuisesti, edistyneellä tasolla.

Tämä maisterin tutkinto on inspiroitu uteliaisuudesta sukupuolesta, siitä, miten sukupuoli toimii, mitä eroja sukupuoli tekee ja miten sukupuoli voidaan kuvitella tavalla, joka voisi helpottaa vastustusta ja muutosta.

Opiskelijoita rohkaistaan tutkimaan kriittisesti omia oletuksiaan ja ennen kaikkea kyseenalaistamaan suosittujen ja yleisen järjen käsitteet sukupuolesta.

MA-sukupuolitutkimuksissa painotetaan huomattavasti kehittyneitä tutkimusmenetelmiä, joiden avulla opiskelijat voivat hioa laadullisia ja kvantitatiivisia tutkimustaitoja ja tukea heitä itsenäisinä tutkijoina. Ohjelma perustuu erilaisiin erikoistumisalueisiin sosiaali- ja poliittitieteellisessä oppilaitoksessa ja yhdistää opiskelijat tutoreihin, jotka ovat tutkimuksen johtajia omilla opinnoillaan.Sosiaali- ja poliittitieteiden korkeakoulun ilmapiiri on kollegiaalinen ja ystävällinen. Kaikki opiskelijat ovat kutsuneet osallistumaan koulun tutkimusseminaarisarjaan. Tutorit ovat lähestyttäviä ja innokkaita tukemaan oppilaita heidän henkilökohtaisessa tutkimuksessaan ja urapoluillaan.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Lincoln

MSc Biotekniikka-ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus kehittää kehittyneen tason teoreettista tietoa, ymmärrystä, käytännön kokemusta ja koulutusta, ... [+]

Kurssi

MSc Biotekniikka-ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus kehittää kehittyneen tason teoreettista tietoa, ymmärrystä, käytännön kokemusta ja koulutusta, keskittyen erityisesti nykyaikaisiin molekyyli- ja järjestelmbiologian lähestymistapoihin kehittyviin bioteknologioihin.

Kurssi on suunniteltu tarjoamaan hyvän perustan ydinbioteknologialle ja lääketieteellisen, teollisen, ympäristö- ja fermentaation bioteknologian erikoiskoulutuksen, jossa on mahdollisuus toteuttaa tutkimusprojekti yhdellä näistä aloista.

Ohjelma pyrkii myös tarjoamaan koulutusta ja tukea erilaisten keskeisten ammattitaidon kehittämiseen, kuten viestinnän, kriittisen analyysin ja ajattelun, projektin ja ajanhallinnan, tieteellisen kirjoittamisen, tiimityön, etiikan, tietotekniikan ja uran hallintaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Käyttämällä kriittistä analyysia, itsen heijastusta ja ongelmanratkaisutekniikoita, MSc Human Resource Management (HRM) -aste tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ... [+]

Kurssi

Ammattikorkeakoulututkinnot, alan linkit ja liiketoiminnan painopiste tekevät ohjelmasta ihanteellisen, jos olet tällä hetkellä mukana inhimillisissä voimavaroissa tai olet kiinnostunut jatkamaan uraa tällä alalla.

Erilaisilla akateemisilla ja käytännön näkökulmilla voit löytää uusia tapoja hallita ihmisiä nykyaikaisessa työpaikassa ottaen huomioon ihmisten kehittymisen ja työntekijöiden suhteet sekä ymmärtää ylimmän johdon laajemmat liiketoimintaongelmat. Sinua haastetaan ajattelemaan kriittisesti organisaation johtamisen ja itsetuntemuksen kysymyksiä.

Tämä ohjelma tarjoaa mahdollisuuden saada ammattimaisesti tunnustettu pätevyys, joka auttaa täyttämään kasvava vaatimus HRM harjoittajat pitää Chartered Institute of Henkilöstö-ja kehitys (CIPD) pätevyys.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Engineering Management-tutkinto on suunniteltu rakentamaan aiemman tekniikan tausta ja keskittyä parantamaan johdon ymmärtämystä tekniikan alalla. Tämä kurssi pyrkii ... [+]

Kurssi

Tämä tietämys antaa alan opiskelijoille mahdollisuuden kehittää vahvoja kommunikaatiotaitoja ja kykyjä, joita työnantajat etsivät johtajuuden, neuvottelujen ja vaikuttamisen, esittelyn ja itsetietoisuuden lisäksi.

Sinulla on mahdollisuus opiskella moduuleja, kuten energiaperusteita, rahoitusta, taloustieteitä, energiajärjestelmiä, yrittäjyyttä ja riskienhallintaa. Sekä Lincolnin kansainvälisen kauppakorkeakoulun että Teknillisen korkeakoulun tarjoama ohjelma maksimoi kunkin koulun erityisosaamisen, samalla kun varmistetaan, että molemmat alueet yhdistyvät johdonmukaiseen toimitukseen.

Opetus sisältää todellisia tapaustutkimuksia, joiden avulla voit yhdistää teorian käytäntöön useissa liiketoimintaympäristöissä. Sinulla on mahdollisuus osallistua yritysasiantuntijoiden johtamiin työpajoihin, käydä yrityksiä tarkastelemaan nykyisiä käytäntöjä (kustannuksia, jotka kuuluvat korkeakouluopetuksen piiriin) ja harjoittaa yrityshankkeita. Näiden toimintojen tukemiseen pääset tutustumaan ura-tapahtumiin, joiden tarkoituksena on auttaa rakentamaan ansioluettelo, käsittelemään psykometrisiä testejä ja laatimaan tehokkaita sovelluksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Lincolnin MSc Management and International Relations-tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita uran jatkamisesta kansainvälisissä organisaatioissa ... [+]

Kurssi

Tämä ohjelma yhdistää kansainvälisten suhteiden ja kehitystutkimuksen teorian ydinhallintoon ja organisaatiotaitoihin. Tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita tulemaan toimiviksi yksityisten, valtiollisten ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden jäseniksi. Esimerkkejä potentiaalisista työnantajista ovat valtiosta riippumattomat järjestöt, hallitustenväliset järjestöt, virkamieskunta, hyväntekeväisyysjärjestöt ja yritykset.

Sinulla on mahdollisuus kehittää tiimityöskentelytaitoja osallistumalla simulaatiokehitykseen kiipeämällä Mount Everesta. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua vuorovaikutteiseen ja intuitiiviseen reaalimaiseen pakoon osana valinnaista opintomatkaa Manchesterin Escape Roomsiin. Kustannukset katetaan koululla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Lincolnin MSc International Banking and Investment on suunniteltu niille, jotka haluavat seurata uran sijoituspankkisektorilla. Yritysten rahoituksen, investointien, kaup ... [+]

Kurssi

Lincolnin MSc International Banking and Investment on suunniteltu niille, jotka haluavat seurata uran sijoituspankkisektorilla. Yritysten rahoituksen, investointien, kaupallisten ja investointipankkitoimintojen tuntemus on suurta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Euroopassa ja Aasian kehittyvissä talouksissa.

MSc International Investment Banking on suunniteltu selvittämään, miten talous toimii, miten päätökset tehdään ja miten rahoitusjärjestelmät ja pääomamarkkinat toimivat.

kohokohtia

Ohjelma on suunniteltu selvittämään, miten talous toimii, miten päätöksiä tehdään ja miten rahoitusjärjestelmät ja pääomamarkkinat toimivat.

Onnistuneiden tutkintojen odotetaan harjoittavan rahoitusta ja investointeja rooleihin, kuten talouspäällikkö, sijoitussalkunhoitaja ja yksityinen / kaupallinen / investointipankki eri taloudellisissa ja poliittisissa yhteyksissä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Lincolnissa sijaitseva MSc International Business -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvittavat ominaisuudet ja aihepiirteet, joiden avulla voit kilpailla tehokk ... [+]

Kurssi

Ohjelma tarjoaa korkeatasoista tukea kansainvälisille opiskelijoille. Englanninkieliseen tukeen on integroitu lähestymistapa, Iso-Britannian opiskeluun suuntautuminen ja jatko-opiskeluosaaminen, yrittäjyyden ja työllistyvän urakehityksen kehittäminen sekä pastoraalinen tuki. Yhteydenpito kansainväliseen toimistoon, englantilaiseen kielikeskukseen, opiskelijapalveluihin, urapolkuun, kirjastoon ja muihin keskeisiin palveluihin on tämän tuen olennainen piirre.

Yritysten tutkinnon suorittaneet voivat käyttää tätä ohjelmaa tutkittaessa aihealuetta syvällisemmin, kun taas toiset voivat yhdistää nykyiset tietämyksensä ja taitonsa kansainvälisen liiketoiminnan teorian kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc International Tourism Management pyrkii antamaan tutkinnon suorittaneille akateemisen ymmärryksen ja alan sovellukset, joita tarvitaan korkean tason työhön tällä kasv ... [+]

Kurssi

MSc International Tourism Management pyrkii antamaan tutkinnon suorittaneille akateemisen ymmärryksen ja alan sovellukset, joita tarvitaan korkean tason työhön tällä kasvavalla globaalilla sektorilla.

Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kehittää analyyttisiä taitoja, joita tarvitaan alan trendien, markkinoiden kysynnän ja siihen liittyvän matkustuskäyttäytymisen arvioimiseksi. Tärkeitä teemoja, kuten yrittäjyys, kestävyys ja globalismi, ovat olennainen osa ohjelmaa. Opiskelijoiden odotetaan tulla tietoisiksi, tulkitseviksi, analyyttisiksi ja kriittisiksi sekä tietoisiksi siirrettävien henkilökohtaisten taitojen hankkimisen ja osoittamisen arvosta.

Henkilökunnalla on kokemusta kansainvälisestä matkailusta ja vieraanvaraisuudesta, mukaan lukien yritysasiakkaiden tapahtumien suunnittelu, järjestäminen ja koordinointi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc International Business Economics on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat taustalla liiketoiminnan ja johtamisen opinnoissa. Tavoitteena on tarjota tilaisuus laajent ... [+]

Kurssi

Kansainvälisen liiketoiminnan ja soveltavaan taloustieteen yhdistäminen tähän ohjelmaan on suunniteltu tarjoamaan yleiskatsaus kansainväliseen liiketoimintaympäristöön ja vankka perusta uralle useissa kansainvälisesti toimivissa organisaatioissa tai sovellettuna / liiketoiminta-ekonomina. Tämä ohjelma on suunniteltu niille, joilla ei ole vahvaa taloustieteellistä tai ekonometriaa taustaa, sekä määrällinen että luonnontieteellinen tutkimus.

kohokohtiaTämä ohjelma keskittyy kvantitatiivisiin menetelmiin ja kansainväliseen rahoitukseen ja kansainväliseen liiketoimintaan.Ohjelmaa hoitavat tutkijat, joilla on asiantuntemusta kansainvälisestä makrotaloudesta ja rahoituksesta sekä kansainvälisestä liiketoiminnasta.Voit myös rakentaa taitojasi ja tietosi entisestään lisäopetuksen avulla täydentämällä Lincoln-palkintoa.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Crisis and Disaster Management -ohjelma yhdistää kriisinhallinnan, riskienhallinnan ja katastrofien hallinnan alueet, joiden tarkoituksena on tarjota opiskelijoille m ... [+]

Kurssi

MSc Crisis and Disaster Management -ohjelma yhdistää kriisinhallinnan, riskienhallinnan ja katastrofien hallinnan alueet, joiden tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus ymmärtää nykyisiä lähestymistapoja kriiseihin ja katastrofeihin sekä vaikutuksia, joita tällaisilla tapahtumilla voi olla yrityksiin, yhteisöjä ja kansakuntia. Erityisesti ohjelmassa käsitellään liiketoiminnan keskeyttämistä koskevia kysymyksiä sekä tarve varautumis-, vaste- ja hyödyntämisstrategioihin sekä luonnon- että ihmisperäisten kriisien ja katastrofien aiheuttamien taloudellisten ja inhimillisten vahinkojen minimoimiseksi.

Yritysten, yhteisöjen ja kansakuntien maailmanlaajuinen kysyntä kasvaa entisestään, jotta niiden kestokykyä voidaan lisätä mahdollisiin kriiseihin ja katastrofeihin erityisesti kriisien ja katastrofien hallinnan periaatteiden, katastrofivalmiuksien, reagointi- ja elvytyssuunnitelmien avulla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Matematiikan ja fysiikan korkeakoulussa sinulla on mahdollisuus edetä tietojenkäsittelyfysiikasta, kehittäen samalla tutkimustaitojasi ja työskennellessäsi asiantuntijoid ... [+]

Kurssi

Matematiikan ja fysiikan korkeakoulussa sinulla on mahdollisuus edetä tietojenkäsittelyfysiikasta, kehittäen samalla tutkimustaitojasi ja työskennellessäsi asiantuntijoiden rinnalla.

Laskennallinen fysiikka on perustavanlaatuinen tutkimusalue, joka tukee laajasti erilaisia aiheita. Tutkimuksen aikana sinulla on mahdollisuus työskennellä alan asiantuntijoiden kanssa, ja sinulla voi olla mahdollisuus kehittää vahvoja kansallisia ja kansainvälisiä yhteistyömahdollisuuksia.

Laskennallisen fysiikan tutkimus kattaa laajan spektrin, mukaan lukien erilliset nanorakenteisen pehmeän aineen, aktiivisen aineen, materiaalitieteen ja molekyylibiofysiikan alueet. Voit hyötyä omistautuneista akateemisista esimiehistä, perusteellisista koulutusohjelmista ja erikoistuneista laskennallisista palveluista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille kehittyneet taidot, tietämys ja asiantuntemus tehdä teknisiä ja tuotehallinnan tehtäviä maailmanlaajuisesti tärkeässä ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille kehittyneet taidot, tietämys ja asiantuntemus tehdä teknisiä ja tuotehallinnan tehtäviä maailmanlaajuisesti tärkeässä maatalouden elintarvikealalla.

Maatalouden elintarvikeala liittyy luontaisesti maa- ja vesiympäristöön, ilmastonmuutokseen sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin haasteisiin.

Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella sellaisia ​​aloja kuin kehittynyt kasvitekniikka, kehittynyt elintarviketeollisuus, uusi tuote- ja prosessikehitys, elintarviketurvallisuus

Opiskelijoilla on myös pääsy alan erikoistuneisiin erikoistekniikoihin ja uusiin laitteisiin niin University of Lincoln elintarvike- ja maatalouskampusten University of Lincoln Holbeachin elintarviketeollisuuden keskuksessa kuin Riseholme Parkissa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Kansainvälisesti keskittynyt tapahtumienhallinnan maisteri on suunniteltu valmistelemaan teitä tapahtumateollisuuden uraan. Talouden epävakaudesta ja poliittisesta epävar ... [+]

Kurssi

Kansainvälisesti keskittynyt tapahtumienhallinnan maisteri on suunniteltu valmistelemaan teitä tapahtumateollisuuden uraan. Talouden epävakaudesta ja poliittisesta epävarmuudesta huolimatta tapahtumateollisuus on edelleen merkittävä tekijä globaalissa, kansallisessa ja alueellisessa taloudessa ja työmarkkinoilla.

Tapahtumien työvoiman koko ja dynamiikka sekä kulttuurisesti monipuolinen yleisö merkitsevät jatkuvaa vaatimusta hienostuneille johtajille ja analyytikoille. Palvelu- ja kokemustalouksien avaintekijöinä tapahtumasektori tarvitsee jatkuvasti mukautuvia ja ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka ymmärtävät paitsi tapahtumien suunnittelun ja hallinnan prosesseja myös kykenevän hallitsemaan haasteellisissa ympäristöissä, joissa tapahtumat järjestetään.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Games Development and Design on suunniteltu tukemaan opiskelijoiden olemassa olevia tietokoneohjelmointitaitoja, jotta ne voivat tarjota tietoa ja taitoja kehittää ny ... [+]

Kurssi

MSc Games Development and Design on suunniteltu tukemaan opiskelijoiden olemassa olevia tietokoneohjelmointitaitoja, jotta ne voivat tarjota tietoa ja taitoja kehittää nykyaikaisia videopelejä käyttämällä erilaisia kehittyneitä työkaluja ja alustoja, kuten virtuaalitodellisuutta.

Teollisuuden konteksti on tärkeä osa tätä ohjelmaa, ja opiskelijat opiskelevat myös pelin suunnittelun aiheita, jotka soveltuvat teollisuuden työhön ja itsenäiseen pelin luomiseen, sekä tutkimustekniikoita, jotka soveltuvat jatko-opintoihin. Tätä tukevat henkilöstömme kokemukset, joista monet ovat olleet joko pelialan palveluksessa tai joilla on aktiivisia yhteyksiä teollisuuteen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Koska Corporate Governance on nyt olennainen osa jokapäiväistä elämää, MSc Governance -ohjelma on suunniteltu olemaan relevantti ja houkutteleva monille eri ehdokkaille j ... [+]

Kurssi

Maailmanlaajuinen finanssikriisi, yritysten skandaalit ja romahtaminen sekä yleinen huoli tehokkaiden johtokuntien ilmeisestä puutteesta ovat kaikki edistäneet kiinnostusta hyvään hallintotapaan. Ohjelma on rakennettu keskittyen käytännön sovelluksiin liiketoimintaympäristössä ja sen tavoitteena on antaa opiskelijoille vahva aineen tuntemus ja uusin ajattelu hallintotavan, kestävän kehityksen raportoinnin, liike-etiikan, organisaation ja hallituksen tehokkuuden, rahoituksen, lain ja strategian alalla. Ajattelu.

Kun yritykset kohtaavat enemmän riskejä ja potentiaalisia vaikutuksia yhteiskuntaan, kestävyyskysymykset ovat kriittisempiä kuin koskaan. Kestävyys ei ole enää riskien ja vaatimustenmukaisuuden, vaan myös innovaatioiden, mahdollisuuksien ja huippuosaamisen saavuttamisen kannalta sekä kestävyyden että taloudellisen suorituskyvyn kannalta. Ohjelman tavoitteena on kehittää selkeä käsitys prosesseista ja valvonnasta, joka johtaa johtamisen, vastuullisuuden, kestävän kehityksen raportoinnin ja eettisen käyttäytymisen korkeimpiin standardeihin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä ohjelma yhdistää tietojenkäsittelyn ytimen tietokonetieteen ja tietojenkäsittelyn ja koneen oppimisen erikoisalojen kanssa, jotta opiskelijoille voidaan tarjota teor ... [+]

Kurssi

Tämä ohjelma yhdistää tietojenkäsittelyn ytimen tietokonetieteen ja tietojenkäsittelyn ja koneen oppimisen erikoisalojen kanssa, jotta opiskelijoille voidaan tarjota teoreettinen ja käytännön kokemus, jota tarvitaan dynaamisen ja innovatiivisen teknologia-alan innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen.

Moduulit kattavat aiheet, kuten kehittynyt keinotekoinen älykkyys, tietokonenäkö, koneen oppimisen rajat ja tietokonenäkötutkimus, koneen oppiminen ja hermoston tietojenkäsittely.

Opiskelijalla on myös mahdollisuus toteuttaa merkittävä tutkimushanke, jossa keskitytään erityiseen henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kiinnostukseen, kehittämällä väitöskirjaa ja sisällöllistä ohjelmistojen toteutusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden kehittää analyyttisiä taitoja, joita työnantajat voivat arvostaa suuressa arvossa julkisella ja yksityisellä sektorilla. Valmistuneet o ... [+]

Kurssi

University of Lincoln MSc-laskenta on muuntokurssi, jolla ei ole kirjanpitoa taustalla, jotka haluavat siirtyä kirjanpitoon liittyvään urapolkuun.

Nykyisessä globalisoituneessa taloudessa standardoitu taloudellinen raportointi on äärimmäisen tärkeää. Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuus kehittää taitoja, joita tarvitaan edistymiseen kirjanpidon johtaviin tehtäviin.

Akateemisesti tiukka, MSc kirjanpito-ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden sekä tutkia kirjanpitokäytäntöä yhteydessä nykyaikaisen teorian ja tutkimuksen ja tehdä järkeviä taloudellisia päätöksiä ja suosituksia.

Kurssin sisältöä tarkastellaan säännöllisesti alan käytännön mukaisesti, jolloin opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää perusteellinen käsitys kansainvälisten tilinpäätösstandardien käytöstä, joita ammattilaiset tällä hetkellä käyttävät ympäri maailmaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

University of Lincoln MSc Management Program on suunniteltu valmistelemaan opiskelijoita uran liiketoiminnan ja johtamisen. Opiskelija osaa tutkia kirjanpidon ja rahoituk ... [+]

Kurssi

Johtajuuden, henkilökohtaisten vaikutusten ja neuvottelujen moduulit pyrkivät kehittämään oppilaiden ymmärtämystä kehittyvistä johtamiskäytännöistä nykyaikaisissa organisaatioissa samalla kun priorisoidaan sellaisten työnantajien tarpeet, jotka hakevat ehdokkaita, joilla on vahvat viestintätaidot ja "can-do" -asenteet.

Yliopistojen ja valinnaisten moduulien yhdistämisen lisäksi opiskelijoiden odotetaan suorittavan perusteellisen itsenäisen tutkimuksen.

Kaikkiin tieteenaloihin, joilla ei ole aiempaa kokemusta yritys- ja johtamistutkimuksista, ovat tervetulleita hakeutumaan ohjelmaan. Niille, jotka ovat jo oppineet liittyvän kurinalaisuutta, tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden edetä tietosi pitkälle tasolle.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc markkinointi Luxury Brands 's tutkinto Lincoln tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua ylellisyystavaroiden ja tuotemerkin hallinta. Tämän ohjelman tavoittee ... [+]

Kurssi

MSc markkinointi Luxury Brands 's tutkinto Lincoln tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua ylellisyystavaroiden ja tuotemerkin hallinta. Tämän ohjelman tavoitteena on kehittää perusteellinen osaaminen markkinoinnin teoriasta ja suunnittelusta, strategisesta ajattelusta ja johtamistaidoista, jotka ovat välttämättömiä uran saavuttamiseksi ylellisyystavaroiden ja kokemusalojen alalla.

Ohjelma on opettanut joukko kansainvälisiä tutkijoita. Lisäksi kurssi hyödyttää vieraita puhujia, jotka ovat ammattilaisia ​​tunnetuissa ja innovatiivisissa organisaatioissa.

Opiskelijoille on tarjolla yksinomainen uran tapahtumat, jotka auttavat rakentamaan ansioluettelon, käsittelemään psykometrisiä testejä ja muotoilemaan tehokkaita sovelluksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Robotics ja Autonomous Systems on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kehittyneitä tietoja ja taitoja kehittää innovatiivisia ratkaisuja nopeasti kehittyvän globaal ... [+]

Kurssi

MSc Robotics ja Autonomous Systems on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kehittyneitä tietoja ja taitoja kehittää innovatiivisia ratkaisuja nopeasti kehittyvän globaalin teollisuuden Robotics ja autonomiset järjestelmät (RAS).

Ohjelman tarkoituksena on tarjota mahdollisuus parantaa ja soveltaa opiskelijoiden nykyistä tietämystä tietokoneohjelmoinnista ja matemaattisista kehyksistä laboratoriotyöskentelyjen, luentojen, keskustelujen ja itsenäisen tutkimuksen avulla.

Kurssi edellyttää perehtyneisyyttä ohjelmointikonsepteihin ja tukevaan matemaattiseen kehykseen esittämällä samalla kehittyneitä käsitteitä, jotka liittyvät erityisesti tietojenkäsittelyalueeseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Työnantajat etsivät yhä enemmän tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät osoittamaan, että heillä on korkeatasoisia taitoja ja kykyjä menestyä maailmanlaajuisessa logistii ... [+]

Kurssi

MSc Logistics ja Global Operations-tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia käytäntöä asiaan liittyvän nykyajan teorian ja tutkimuksen logistiikanhallinnan alalla kansainvälisestä näkökulmasta.

Ohjelma pyrkii kehittämään strategista näkemystä opiskelijoista, jotka keskittyvät luovaan ajatteluun ja ennakoivaan johtamiseen. Ohjelma tunnustaa, että kaikki paikalliset ja globaalit organisaatiot ovat jatkuvasti muuttumassa ja pyrkivät varmistamaan, että johtajat kehittävät tarvittavat tiedot ja osaamiset tämän ongelman ratkaisemiseksi. Opintosuunnitelma mahdollistaa kontekstin ja tilannekohtaisen oppimisen.

Luennoilla, seminaareilla, tapaustutkimuksilla ja vierailevilla puhujilla pyritään tarjoamaan opiskelijoille rikkaat ja perusteelliset käsitykset aiheesta. Valmistajat ovat valmiita aloittamaan urahallinnan tai konsultoinnin aloilla, jotka liittyvät logistiikkaan ja toimintaan paikallisella ja globaalilla tasolla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Marketing-tutkinto tarjoaa mahdollisuuden pyrkiville ja kokeneille markkinoijille edistämään asiantuntemustaan ​​ja asiantuntemustaan, jotta he voisivat merkittävästi ... [+]

Kurssi

Markkinointi on keskeinen johtamistehtävä, joka on ratkaisevan tärkeä huomisen liiketoiminnan ammattilaisten menestykselle. Lincolnissa kokeneet ammattilaiset ja akateemiset opettajat antavat sinulle mahdollisuuden kehittää perusteellista tietämystä markkinointiteeteistä ja mahdollisuuksista kehittää suunnittelun, strategisen ajattelun ja johtamisen taitoja urasi etenemiseen.

Osana Lincolnin kansainvälistä kauppakorkeakoulua sinulla on mahdollisuus osallistua vaikuttaviin luennoihin alan johtajien ja liike-elämän ammattilaisten luona. Vahvat alan yhteydet kertovat tämän ohjelman opetussuunnitelmasta ja sinua kannustetaan luomaan ja rakentamaan oma yhteystoimintasi verkko.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Muotimenhallinnan MSc: n tavoitteena on tuottaa tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät analysoimaan kuluttajien ja muiden yhteiskunnan suuntauksia kehittämään tehokkaita ... [+]

Kurssi

Muotimenhallinnan MSc: n tavoitteena on tuottaa tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät analysoimaan kuluttajien ja muiden yhteiskunnan suuntauksia kehittämään tehokkaita osto-, vähittäismyynti- ja myynninedistämisstrategioita.

Ohjelma soveltuu ehdokkaille, jotka pyrkivät johtamaan uran uraa muotiteollisuudessa. Esimerkkejä mahdollisista rooleista ovat myymäläpäällikkö, tavaramerkin edustaja, muotihakija, trendien ennustaminen ja markkinointijohtajat.

Sovellukset ovat tervetulleita laaja-alaisista tutkinnoista, mukaan lukien suunnittelu, liike-elämä, taide ja yhteiskuntatieteet.

kohokohtiaOhjelma on opettanut joukko kansainvälisiä tutkijoita. Lisäksi kurssilla on käytössään vierailevia puhujia, jotka ovat muodin ja muiden liiketoiminta-alueiden ammattilaisia.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Ohjelma on suunniteltu kehittämään ymmärrystä markkinoinnista matkailun yhteydessä. Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella monenlaisia ​​matkailun ja markkinoinnin modu ... [+]

Matkailu on maailmanlaajuisesti tärkeä teollisuus, joka tarjoaa laajan valikoiman uramahdollisuuksia. MSc Matkailu ja markkinointi tutkinto Lincoln on suunniteltu opiskelijoille kiinnostunut uran matkailun maailmanlaajuinen teollisuus, joka tarjoaa laajan valikoiman uramahdollisuuksia.

Ohjelma on suunniteltu kehittämään ymmärrystä markkinoinnista matkailun yhteydessä. Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella monenlaisia ​​matkailun ja markkinoinnin moduuleja, joiden tarkoituksena on kehittää kuluttajien käsitystä matkailijoista ja siitä, miten kohteita voidaan merkitä ja edistää. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus kehittää kriittistä ajattelua ja organisatorisia taitoja, joilla pyritään tukemaan heitä tehokkaaksi ammattikunnaksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämän ohjelman tarkoituksena on tarjota mahdollisuus tieteen, teknologian, insinöörien ja matematiikan tieteenalojen tutkinnon saajille saadakseen taitoja, tietoja ja kyk ... [+]

Kurssi

University of Lincoln mekaniikan maisterin tutkinto on on kehitetty energian muuntamisen keskeisten osa-alueiden ympärille, järjestelmäsuunnittelun avulla tietokoneavusteinen tekniikka, järjestelmäohjaus ja kestävyys.

Tutkimus perustuu tutkimukseen ja toimintaan oppimiseen, jossa opiskelijat esitellään aiheeseen ja saavat sitten mahdollisuuden kehittää ymmärrystä ongelmapohjaisten skenaarioiden avulla. Moduulit opetetaan viikon mittaisissa lohkoissa, jolloin osa-aikaisten opiskelijoiden osallistuminen kokoaikaiseen työhön.

Voit olla osa tehokkaan tutkimus- ja kehitystoiminnan keskus Teknillisessä korkeakoulussa, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä yhdessä tutkijoiden kanssa hankkeissa yhteistyössä teollisuuden kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc kirjanpito ja rahoitus tutkinto pyrkii kehittämään ja parantamaan uranäkymiä niille, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä, rahoituksen tai kirjanpidon. Ohje ... [+]

Kurssi

MSc kirjanpito ja rahoitus tutkinto pyrkii kehittämään ja parantamaan uranäkymiä niille, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä, rahoituksen tai kirjanpidon. Ohjelma edellyttää vähäistä tai ei lainkaan liiketoimintaa koskevia tietoja peruskoulutuksen tasolla, ja se sopii siksi useiden eri alojen tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat murtautua tähän korkeasti koulutettuun ammattiin.

Opiskelijoiden odotetaan kehittävän ymmärrystä sekä keskeisistä periaatteista että käytännön taidoista, joita tarvitaan tilien ja niihin liittyvien taloudellisten tietojen valmisteluun ja analysointiin. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus kehittää ymmärrystä taloushallinnon päätöksenteosta ja menetelmistä, joita käytetään yritysten rahoituksen hankkimiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä tieteellisesti tiukka maisteriohjelma on suunniteltu tarjoamaan laajaa koulutusta viimeisimmissä tekniikoissa, jotka työskentelevät rikosteknisten tieteiden laborato ... [+]

Kurssi

Lincolnissa sinua opettavat kokeneet akateemiset tutkijat ja ammattilaiset, jotka ovat erikoistuneet analyyttiseen ja orgaaniseen kemiaan, apteekkiin, entomologiaan, antropologiaan ja molekyylibiologiaan. Sinua kannustetaan osallistumaan University of Lincoln tieteidenväliseen tutkimuskulttuuriin ja työskentelemään tutkijoiden rinnalla, jotka pyrkivät edistämään rikosteknisten tieteiden tekniikoita.

Opetus sisältää oikeuslääketieteellisiä periaatteita, jotka toimivat oikeudellisissa näkökohdissa, asiantuntijalausunnossa ja todisteiden esittämisessä. Sinulla on mahdollisuus oppia prosessit, jotka liittyvät puolueettomien todisteiden tarjoamiseen rikostutkinnassa, rikospaikoista laboratorioon ja lopulta oikeussaliin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Lincolnin MSc Project Management-tutkinto tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa perustavanlaatuisia teorioita ja parhaita käytäntöjä järjestelmällisellä, kriittisellä ja sama ... [+]

Kurssi

Hankkeet ovat kaikkialla läsnä kaikkialla ja virallistetaan tapaa, jolla yritykset järjestävät ja toteuttavat jatkuvasti parannuksia, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkääksi toimimiseksi kilpailluilla markkinoilla ja joihin yleensä liittyy suuri riski ja epävarmuus. Projektinhallinnan historiallinen perintö on ilmeinen kaikkialla maailmassa. Kaikki rakennettu, joka alkoi Egyptin pyramideista keskiaikaisten katedraalien kautta pilvenpiirtäjiin ja muihin merkittäviin esimerkkeihin nykyaikaisesta infrastruktuurista, oli jossain vaiheessa hanke.

Riippumatta nykyisestä projektinhallinnan tietämyksestäsi tai kokemuksestasi, sinulla on mahdollisuus saada enemmän luottamusta parempaan suunnitella monimutkaisia ​​projekteja, johtaa ja inspiroida tiimiäsi, hallita vaikeita sidosryhmiä ja selviytyä eniten epämiellyttävistä tai odottamattomista riskeistä. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää hankkeiden suunnitteluun, suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä käytännön taitoja konfliktien ratkaisuun ja tehokkaaseen monikäyttöiseen projektien integrointiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Meidän MSc Finance-tutkinto on suunniteltu tarjoamaan puitteet vahvistaa ja parantaa opiskelijoiden rahoituksen ja talouden taitoja. Opiskelijoilla on mahdollisuus oppia ... [+]

Kurssi

Meidän MSc Finance-tutkinto on suunniteltu tarjoamaan puitteet vahvistaa ja parantaa opiskelijoiden rahoituksen ja talouden taitoja. Opiskelijoilla on mahdollisuus oppia kokeneista rahoitusalan asiantuntijoista ja mahdollisuus kehittää edistynyttä osaamista käytännön harjoittelun tai jatkokoulutuksen valmistelussa.

Syrjäytyminen, globalisaatio ja maailmanlaajuisen talouskriisin vaikutus kansainvälisiin osakemarkkinoihin ovat lisänneet kiinnostusta rahoitukseen. Nykyajan markkinoiden ammattilaisten on oltava taitavia hallinnoimaan sekä taloudellisia että taloudellisia investointeja ja käyttämään järkevää ja tietoista harkintaa ratkaisevien päätösten tekemiseksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Rakentamistieteiden maisteriohjelma vastaa ympäristöön rakennetuista globaaleista haasteista: ilmastonmuutoksen, teknologian, kaupungistumisen, väestön dynamiikan ja hall ... [+]

Kurssi

Ohjelma on suunniteltu edelleen kehittämään opiskelijoiden tietämystä ja ymmärrystä rakennustekniikasta ja rakentamisprosessin hallinnasta, jotta he pystyvät täyttämään ammatilliset tehtävät rakennettuun ympäristöönsä, kehittämään ja ylläpitämään. Se on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille ohjelma, joka ottaa kokonaisvaltaisen näkökulman rakennushallintaprosesseihin ja nykyaikaisen rakennusteollisuuden globaaleihin haasteisiin.

Tämä ohjelma soveltuu äskettäin valmistuneille rakennusalan ja muiden vastaavien tieteenalojen halusta kehittää teknistä osaamista ja johtamistaitoja, joita vaaditaan nopean uran rakentamiseen. Se soveltuu myös kokeneille rakennusalan ammattilaisille, jotka pyrkivät johtaviin tehtäviin Iso-Britanniassa ja ulkomailla. Lisäksi tieto ja taidot, joita opiskelijat voivat kehittää tässä ohjelmassa, avaavat mahdollisuuksia edetä MPhil / PhD-tutkimustutkimuksiin rakennustieteen, rakentamisen tekniikan ja rakennushallinnan aloilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle kehittyneitä tietämyksiä ja taitoja kehittää innovatiivisia ratkaisuja, joita tämän päivän nopeasti kehittyvän tietotekniik ... [+]

Kurssi

Tekoälyn, tietokoneavusteisen, robotiikan, mobiilitekniikan ja pelisovellusten kehitys on tullut normaaliksi osaksi yhteiskunnan vuorovaikutusta tietokonelaitteiden kanssa.

Tämä MS Tietotekniikka antaa mahdollisuuden parantaa nykyistä tietämystä tietokoneohjelmoinnista ja matemaattisista puitteista laboratoriotyöpajoissa, luennoilla, keskusteluilla ja itsenäisellä tutkimuksella.

Henkilöstömme lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää kriittistä ymmärrystäsi ja saada käytännön kokemusta innovatiivisilta aloilta, kuten tietokoneen visio ja valvonta, robotiikka ja mobiilitietotekniikka, jotta kehitettäisiin innovatiivisia ratkaisuja nykyisiin ja tuleviin haasteisiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Sport Science on suunniteltu liikunnan alan tutkinnon suorittaneille ja ammattihenkilöille, jotka haluavat säilyttää tieteelliset tiedot ja taidot ajan tasalla. ... [+]

Kurssi

Kun painotetaan soveltavaa teoriaa, käytännön työtä ja yhteisön sitoutumista, tämän ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille monitieteinen käsitys urheilutieteestä ja mahdollisuus erikoistua tietylle alueelle.

MSc Sport Science on suunniteltu liikunnan alan tutkinnon suorittaneille ja ammattihenkilöille, jotka haluavat säilyttää tieteelliset tiedot ja taidot ajan tasalla.

Sinua kannustetaan tekemään soveltuvaa työtä alueilla, jotka sopivat parhaiten etu- ja urasuunnitelmiisi. Akateemikot, joilla on erikoistuntemusta, ohjaavat ja tukevat sinua valitsemassasi tutkimushankkeessa.

Voit valita itsenäisen työn keskittämisen johonkin kolmesta nimeltään Pathways - Biomechanics, Physiology tai Psychology - tai tutustu MSc Sport Science -ohjelmaan ilman määriteltyä Pathway , jotta heijastaisit opintojen monialaista luonnetta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Change your World at the University of Lincoln

University of Lincoln

Osoite
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Lincoln, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta