University of Lincoln

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita Lincoln?

Sen jälkeen kun kuningatar Elizabeth II avasi sen vuonna 1996 , University of Lincoln on investoinut yli 300 miljoonaa puntaa rakennuksiinsa ja toimitiloihinsa. Moderni opiskelijakeskeinen ympäristö perustuu viehättävään Brayford Pool-venesatamaan, ja kaikki opiskelijoiden tarvitsema on joko kampuksella tai lyhyen kävelymatkan päässä. University of Lincoln on arvioitu Yhdistyneessä kuningaskunnassa 17. sijalle The Guardian University Guide 2020 -strategiassa , hänelle myönnettiin myös kulta Teaching Excellence -kehyksessä, ja se sijoittui myös 10. Yhdistyneessä kuningaskunnassa yliopistorakennuksiin Times Higher Education Student Experience Survey 2018 -ohjelmassa.

Yksi maailman suurista historiallisista kaupungeista, Lincoln on tunnettu vanhan ja uuden yhdistämisestä . Lincolnshire on tunnetun fyysikon ja matemaatikon Sir Isaac Newtonin ja Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäisen naispääministerin Margaret Thatcherin syntymäpaikka. Viime aikoina Lincolnin kaupunki on esiintynyt Downton Abbey- ja Da Vinci -koodissa.

University of Lincoln globaaliin tutkinnon suorittaneeseen yhteisöön kuuluu yli 90 000 entistä opiskelijaa 135 maasta . Lincolnin tutkinnon suorittaneet ovat jatkaneet työpaikkojen hankkimista suurissa yrityksissä ja organisaatioissa ympäri maailmaa, mukaan lukien BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank ja Rockstar Games.

Ainutlaatuinen kokemus

Kaupungin kuuluisa jyrkkä mäki - kaunis mukulakivikatu, joka on vuorattu putiikkeineen ja tearoomeineen - tarjoaa portin kaupungin historialliseen katedraalikortteliin ja Bailgate-alueelle, jossa riippumattomat kaupat ja kahvilat lepäävät keskiaikaisen Lincolnin linnan seinien ja Lincolnin katedraalin loistoon.

University of Lincoln valmistumistilaisuudet järjestetään Lincolnin katedraalin historiallisessa ympäristössä, ja ne auttavat sinua luomaan muistoja, jotka kestävät eliniän.

Näytteenotto läänin houkuttelevista paikallisista ruuista on välttämätöntä, kuuluisasta Lincolnshire-makkarasta herkullisiin juustoihin ja kotitekoiseen luumuleivään. Lincolnissa asuu useita ravintoloita ja kahviloita, jotka ovat erikoistuneet keittiöihin ympäri maailmaa. Esimerkkejä ovat kiina, korea, espanja, kreikka ja meksiko. Siellä on myös erilaisia itämaisia ja eurooppalaisia ruokakauppoja ja halal-lihakauppias. Älä missaa kaupungin kuuluisaa joulumarkkinoita joulukuussa.

Keskitytään työllistettävyyteen

Joka vuosi yliopisto toivottaa tervetulleeksi joukon vierailevia puhujia, jotka pitävät inspiroivia keskusteluja omalla alallaan osana Great Lives -luentosarjaa. Aiempia esimerkkejä ovat BBC: n juontaja Chris Packham ja ExoMars-avaruusaluksen insinööri Abbie Hutty.

University of Lincoln lähestymistapa työskentelyyn työnantajien kanssa on tunnustettu useilla kansallisilla palkintoilla ja tunnustuksilla, muun muassa Lord Stafford Award -palkinnolla (2011), joka on tunnustettu yhteistyöhön yritysten kanssa, ja Times Higher Education -palkinnolla erinomaisesta työnantajan sitoutumisesta (2012). ).

138598_YoungUniversityRankings2020-Top150.png

Maailman 150 parhainta

The Times Higher Education Young University Rankings 2020.

138596_qsstars.png

QS: n viiden tähden yliopisto

Meille myönnettiin viiden tähden pisteet QS Stars -luokituksessa vuonna 2020. Yliopisto sai myös enimmäispisteet luokissa, mukaan lukien opetus, työllistettävyys ja palvelut.

138599_top10-international-colour2x.png

Kymmenen parhainta Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Opiskelijamme äänestivät meidät myös olemaan kymmenen parhaan joukossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa kansainvälisten opiskelijoiden ja jatko-opiskelijoiden suhteen sekä paikallisen elämän kategoriassa WhatUni Student Choice Awards 2020 -palkinnossa.

Sijainnit

Lincoln

Osoite
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Lincoln, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MA