Lue virallinen kuvaus

Maailmanluokan opetus ja tutkimus

Lincolnin yliopisto on saanut kultaa Teaching Excellence Framework 2017: ssa, jonka arvioidaan tuottavan jatkuvasti erinomaista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoille. Yliopisto on myös luonut kansainvälisen maineen opetuksen ja tutkimuksen laadusta. Akateemikot ja opiskelijat työskentelevät yhdessä suurhankkeissa eri alueilla, jotka vaihtelevat syövän hoidossa, vesien suojelussa ja vähähiilisessä teknologiassa.

Laadunvarmistusvirasto on kehottanut Lincolnin yliopistoa omaksumaan lähestymistavansa opiskelijoiden oppimismahdollisuuksien parantamiseen. Lincoln on sijoittunut Top 50: n Britannian laitokseksi sekä The Guardian University Guide 2018: ssa että The Complete University Guide 2017: ssä. Lincolnin yliopisto on myös nimetty Ison-Britannian kymmenen parhaan joukkoon opiskelijoiden tyytyväisyydelle jatko-opiskelijoille ja kansainvälisille opiskelijoille Whatuni Student Choice -palkintoihin 2017.

Historiallinen keskustapaikka

Lincolnin yliopiston palkittu kampus tarjoaa modernin, opiskelijakeskeisen ympäristön viehättävään Brayford Pool -venesatamaan, jossa kaikki mitä tarvitset on joko kampuksella tai vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Lincoln on keskiaikainen linna ja yksi Euroopan hienoimmista katedraaleista, ja se on täynnä historiaa ja kotona gallerioita, elokuvateattereita, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, baareja ja yökerhoja.

Tärkeimmät tiedot Lincolnin yliopistosta

1. Yliopisto työskentelee kaupungin ja koko kansakunnan kanssa

 • Yliopisto on sijoittanut noin 200 miljoonaa puntaa Brayford Pool Campus -näyttelyssä, joka on muuttanut keskustaan ​​keskittynyttä Brownfield-aluetta, vilkastanut aluetta ja houkutteli investointeja vähittäiskaupan, vapaa-ajan ja kiinteistöjen aloilta. Aiomme investoida vielä 130 miljoonaa puntaa kampuksella lähivuosina.
 • Lincolnin yliopiston arvioidaan olevan yli 300 miljoonaa puntaa paikalliselle taloudelle, kaksinkertaistaneet paikalliset talouskasvut ja luoneet yli 3 000 uutta työpaikkaa.
 • Yliopiston palkittu yrityskauppakeskus Sparkhouse on tukenut yli 300 uutta ja kasvavaa yritystä sijoittautumaan alueelle ja luomaan yli 450 uutta työpaikkaa.

2. Yhdistyneen kuningaskunnan teollisuuden ja talouden tukeminen

 • Lincoln tunnetaan johtavan tietä onnistuneissa kumppanuuksissa liiketoiminnan kanssa. Tämä korostui viimeaikaisissa arvioinneissa Sir Andrew Wittyn ja Sir Tim Wilsonin välisten teollisuuden ja akateemisten yhteyksien välille.
 • Yliopiston Holbeach-kampuksen elintarviketeollisuuden kansallinen keskus on huipputekninen koulutusjärjestelmä, jota monipolimiljoonaa puntaa elintarviketeollisuus sponsoroi ja päivittää.
 • Yliopisto tarjoaa työelämään perustuvaa oppimista teollisuudelle ja puolustusministeriölle, lisää työvoiman osaamista ja säästää Yhdistyneen kuningaskunnan veronmaksajia miljoonien kiloa.
 • Lincoln avasi Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäisen tarkoitukseen rakennettuja insinöörejä 25 vuotta yhteistyössä Siemens plc: n kanssa. Tämä uraauurtava lähestymistapa työnantajien kanssa työskentelyyn on tunnustettu useilla kansallisilla palkinnoilla, kuten Times Higher Education -palkinnolla ja Lord Stafford -palkinnolla.
 • Yliopisto on luonut Lincoln Science and Innovation Parkin uuden keskuksen yhteistyössä Lincolnshire Co-operativein tieteen ja teknologian investointien keskuksen kanssa. Lippulaiva Joseph Banks Laboratories avasi syyskuussa 2014.
 • Lincolnin akateemisten tutkijoiden ja valmistuneiden osaaminen on upotettu kansallisiin ja paikallisiin yrityksiin tiedonsiirtoyhteistyön kautta.
 • Yritysten ja julkisen sektorin yliopistosta viimeisten viiden vuoden aikana ostetut sopimustutkimukset ja -neuvonta ovat lähes 16 miljoonaa puntaa.

3. Tutkimus, jolla on todellista vaikutusta ihmisiin ja yhteiskuntaan

 • Lincolnin yliopisto tuottaa maailman johtavaa tutkimusta monilla aihealueilla.
 • Yliopiston yli neljännes (53%) kansallisen tutkimuksen huippuyksikön puitteissa 2014 oli kansainvälisesti erinomainen tai maailman johtava - korkeimmat mahdolliset.
 • Yliopiston akateemisen henkilöstön joukossa on yli 60 merkittävää professoria, jotka tukevat kukoistavaa tutkimuskulttuuria ja laadukasta opiskelijakokemusta.
 • Yliopistoon kuuluu yli 40 tutkimuskeskusta ja tutkimusryhmiä, jotka tutkivat aiheita Vision Engineing ja Autonomous Systems -ohjelmista säilyttämiseen ja kulttuuriperintöön.
 • Yliopiston hyötyyhteiskunnan merkittävät tutkimushankkeet aloilla, jotka ovat erilaisia ​​kuin uudet rokotekehitys, maatalouden elintarviketeknologia, lääketieteelliset kuvantamiset syövän diagnosoinnille, terrorismin torjunta, historiallisten rakennusten säilyttäminen, unettomuuden hoito ja lasten kielen kehitys.
 • Monitieteellinen lähestymistapa takaa useissa hankkeissa asiantuntijoita eri yliopistojen eri kouluissa ja korkeakouluissa. Esimerkiksi Lincoln Institute for Health yhdistää osaamista, joka ulottuu laboratorioon perustuvasta tieteestä etulinjan lääketieteellisiin toimenpiteisiin.
 • Yliopisto on sitoutunut tutkimukseen sitoutuneeseen opetukseen kaikissa opetussuunnitelmissaan ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä jatko-opiskelijoiden ja akateemisen henkilökunnan kanssa tutkimushankkeissa Lincolnin uraauurtavan Student as Producer -aloitteen avulla.

4. Erittäin tyytyväisiä opiskelijoita

 • Lincoln on sijoittunut 11. sijalle Isossa-Britanniassa opiskelijoiden tyytyväisyydestä National Student Survey (NSS) -ohjelmassa 2016. Lisäksi Lincoln on sijoittunut ykköseksi joukolle NSS-aihealueita, kuten zoologia, liikennettä ja matkaa, muotoilua, biokemiaa ja eläintutkimusta.
 • Yliopisto on sitoutunut kehittämään yrittäviä tutkinnon suorittaneita, ja Lincoln-opiskelijoilla on hyvät loppututkinnot ja monet alkavat aloittaa omat menestyvät yritykset. Yhdeksänkymmentäviisi prosenttia viimeisimmistä tutkinnon suorittaneista oli töissä tai jatko-opintoja kuusi kuukautta sen jälkeen, kun he olivat suorittaneet kurssinsa, lähes kolmella neljänneksellä jatkotason tehtävissä [Heinäkuussa 2016 julkaistun korkeakoulututkimuksen oppilaitoksesta 2014/15].
 • Työskentely yhteistyössä oppilaitosten kanssa mahdollistaa Lincolnin yliopiston parantavan jatkuvasti suurta opiskelijakokemusta

5. Sitoutuminen akateemiseen huippuosaamiseen

 • Viimeisimmässä laadunvarmistusviraston tarkastelussa yliopisto sai erinomaisen tuloksen ja ylistettiin innovatiivisista tavoista, joilla se antaa opiskelijoilleen äänen.
 • Lincoln on ylpeä siitä, että se on akkreditoitu useilta ammatillisilta elimiltä, ​​kuten hoitotyön ja kätilöneuvoston, Ison-Britannian kuninkaallisen lääkeyhtiön, terveysalan ammattineuvoston, yleisen sosiaalityön neuvoston, brittiläisen psykologisen yhdistyksen, journalistien koulutusta käsittelevän kansallisen neuvoston, Neuvosto, Chartered Institute of Environmental Health, Chartered Institute of Henkilöstö ja kehitys, Chartered Institute of logistiikka ja liikenne, Law Society, Bar Council ja Institute of Biomedical Science.

6. Globaali sitoutuminen

 • Lincolnin yliopiston opiskelijoiden joukossa on 100 eri kansallisuutta.
 • Yliopistolla on kumppanuuksia suurimpien yliopistojen kanssa ympäri maailmaa ja Kansainvälinen tutkimuskeskus pyrkii laajentamaan maailmanlaajuista ulottuvuuttaan.
 • Lincolnin yliopisto tukee monikansallisia yrityksiä ja järjestöjä koulutuksessa, koulutuksessa, tutkimuksessa ja konsultoinnissaan.
 • Yliopisto on ollut avainasemassa paikallisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä juhlissa, jotka merkitsevät Magna Carta 800-vuotisjuhlaa vuonna 2015, mukaan lukien 1215. nykyajan luominen.

7. Korkeakouluopetuksen muutokset

 • Yliopisto johti edelläkävijän Learning Maisema -hanketta suunnittelemaan tulevaisuuden akateemisia tiloja.
 • Lincoln johti innovatiivista Student Producer -projektia, joka on merkittävä korkeakouluopetusta rahoittava aloite, jonka tarkoituksena on tutkia ja edistää opiskelijoiden osallistumista tutkimukseen heti opintojen alusta lähtien.
 • Lincolnin varakansleri Mary Stuart on Englannin korkeakoulujen rahoitusneuvoston jäsen ja University Alliancen varapuheenjohtaja.

8. Vahva yhteisön keskittyminen

 • Lincolnin yliopisto on Lincoln Book Festivalin, Lincolnshire Business Awardsin, Lincolnshire Sports Awardsin ja Digital Culturein taajuusfestivaalin kannattaja.
 • Brayford Campuksella on upeat taidetapahtumat Lincoln Performing Arts Centerissä, alueen suurimmista teattereista, Engine Shed -elokuvateatteri ja Project Space Plus -taidegalleria.
 • Yliopisto järjestää erilaisia ​​vapaaehtoisia julkisia luentoja, mukaan lukien Great Lives -vieraiden luentosarja, joka tuo kansainvälisesti tunnustetut asiantuntijat lavalle jakamaan oppimistaan, kokemustaan ​​ja asiantuntemustaan. Puhujina ovat olleet Sir John Hurt, professori Lord Robert Winston ja pappis Susan Greenfield.
 • Lincolnin yliopisto on kumppani Lincolnin kulttuuri- ja taideyhteistyössä, joka kokoaa julkisia ja yksityisiä organisaatioita ympäri kaupunkia matkailun ja vierailijatalouden tukemiseen ja parantamiseen.
 • Siren FM, joka sijaitsee alan standardi-studiossa Lincoln School of Film & Media -ohjelmassa, oli Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen yliopiston isäntämä täysimittainen yhteisöradioasema. Se nimettiin vuoden East Midlands -radioasemaksi vuosina 2013 ja 2014.
 • Vuosittain yli 1500 Lincolnin opiskelijaa osallistuu noin 15 000 vapaaehtoistyöhön arvokkaisiin yhteisöhankkeisiin kaupungissa ja sen ympäristössä sekä laajemmassa Lincolnshire-alueella. Yliopistoyhteisön tekemien vapaaehtoistyöaikojen taloudellista kokonaisarvoa arvioidaan lähes 500 000 puntaa.

9. Sosiaalinen liikkuvuus ja monimuotoisuus

 • Yliopisto on sitoutunut nostamaan tavoitteita 14-19-vuotiaiden keskuudessa ja työskentelee paikallisten ja kansallisten koulujen kanssa korkeakoulutuksen edistämiseksi ja edistämiseksi.
 • Osana hallituksen kansallisia yhteistyöverkostoja (NNCO) koskevaa kansallista verkostoa Lincolnin yliopisto johtaa Lincolnshire Outreach -verkostoa, joka rohkaisee ja tukee useampia paikallisten koulujen ja korkeakoulujen nuoria pääsemään korkeakoulutukseen.
 • Vuonna 2013 Lincoln liittyi Sorrell-säätiön verkostoon ja yliopistossa järjestetään National Art and Design Saturday Club. Tämä ilmainen paikallisten lukion oppilaiden tapahtumakalenteri kannustaa luovuuteen tarjoamalla asiantuntijatehtäviä suunnittelutehtävissä, joilla on mahdollisuus tutustua yliopiston alan johtaviin tiloihin
 • Yliopisto tukee oppilaita vähemmän kehittyneistä taustoista tarjoamalla useita apurahoja ja apurahoja. Näihin kuuluvat Lincolnin yliopiston apuraha, varakansleri-apuraha, huippuosaamisen apuraha, Lincoln Graduate Scholarship ja Blackburnin apuraha. Se tarjoaa myös alan yhteistyökumppanuuksiensa kautta Santanderin ja Siemens Engineeringin apurahoja.

10. Laatu ja menestys muutamassa lyhyessä vuodessa

 • Lincolnin yliopisto oli ensimmäinen uusi keskustakunta, joka rakennettiin 25 vuoteen julkisen ja yksityisen tilauksen ansiosta 32 miljoonaa puntaa.
 • Lincolnin kampus avasi virallisesti Her Majesty The Queen vuonna 1996. Entinen Lincolnshirein yliopisto ja Humberside muuttivat Lincolnin yliopistoksi vuonna 2001.
 • Yliopistossa on nyt noin 13 000 opiskelijaa ja 1 500 henkilöä kampuksilla Lincolnissa, Riseholmessa ja Holbeachissa.
 • Lincolnin yliopiston oppilaskuntien yliopisto voitti vuoden opiskelijaliiton vuoden 2005 kansallisten opiskelijoiden liiton (NUS) -palkinnot.
 • Yliopiston tiloja käytettiin paralympialaisten urheilijoiden esipelien harjoitusleirinä ennen Lontoon 2012 olympia- ja paralympiakisoja.
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

University of Lincoln

Tämä käytännönläheinen MA tarjoaa mahdollisuuden edistää käytännöllistä ja teoreettista tietämystä mediatuotantoprosesseista ammattimaisessa ja luovassa ympäristössä. ... [+]

Kurssi

Tämä käytännönläheinen MA tarjoaa mahdollisuuden edistää käytännöllistä ja teoreettista tietämystä mediatuotantoprosesseista ammattimaisessa ja luovassa ympäristössä.

Ohjelmasta tiedotetaan alan ammattilaisista ja akateemisesta tiimistämme, jotka ovat aktiivisesti mukana tutkimuksessa, ammattikäytössä, elokuvantutkimuksessa ja julkaisussa. Sinulla on mahdollisuus kehittää tiedotusvälineiden ylimmän johdon ja ammattilaisen ammattitaitoa ja kattaa alan etiikka, lait ja sääntelykehykset, jotka ohjaavat ja vaikuttavat alaan.

Sinulla on mahdollisuus kehittää käytännöllisiä tuotannon taitoja Media Broadcast Centerissämme. Sinulla on mahdollisuus räätälöidä oppimistasi etuja ja uran tavoitteita varten valitsemalla keskittyä ohjelmien luovan tuotannon fiktio-, dokumentti- tai kokeilumuotoihin useilla eri medioiden alustoilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä akateemisesti tiukka maisteriohjelma on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden edetä oman erikoisosaamisenne historiasta ja mahdollisuudesta kehittää kehittynei ... [+]

Kurssi

Opetuksesta kerrotaan tutkimus-asiantuntemuksella Historian laitoksessa

Voit hyödyntää Lincolnin kaupungin historiallisia resursseja sisältäen laajan aineiston arkiston Keski-Englannin media-arkistoon (MACE) ja kansainväliseen pommikaverkko-keskukseen. Lincolnin tuomiokirkossa on myös Wren-kirjasto, jolla on useita tuhansia vanhoja vanhoja kirjoja.

Sinulla on mahdollisuus tehdä syvällinen riippumaton tutkimushanke ja saada mahdollisuus esittää yksityiskohtainen väitöskirja.

Miten opiskelet

Opetellut moduulit toimitetaan seminaarisarjan kautta. Väitöskirjan tutkimista ja kirjoittamista varten voit tukea opettajan kanssa järjestettäviä tutorial-kokouksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä maisterin tutkinto on monitieteinen ohjelma, joka perustuu politiikkaan, taloustieteeseen, historiaan, sosiologiaan, kansainväliseen oikeuteen, maantieteeseen ja kul ... [+]

Kurssi

Kansainväliset suhteet tarjoavat kriittisesti tärkeän alustan ymmärrykselle monista keskeisistä ajankohtaisista ajankohtaisista ajankohtaisista asioista ja keskusteluista.

Tämä maisterin tutkinto on monitieteinen ohjelma, joka perustuu politiikkaan, taloustieteeseen, historiaan, sosiologiaan, kansainväliseen oikeuteen, maantieteeseen ja kulttuuritieteisiin tutkia globaaleja kysymyksiä, kuten konflikteja, globaalia eriarvoisuutta, suvereniteettia ja ihmisoikeuksia.

Opiskelijoilla on mahdollisuus tarkastella monimutkaisia ​​poliittisia kysymyksiä, kuten uskontoa ja lahkolaisuutta, konflikteja ja demokratisoitumista. Ohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijoita tulevaan opiskeluun ja tutkimukseen sekä potentiaaliseen työllistymiseen sellaisilla aloilla kuin diplomaattipalvelu, kehitysyhteistyöelimet, valtiosta riippumaton sektori, journalismi, konsultointi, kansainväliset ja alueelliset organisaatiot ja julkinen sektori. Opiskelijat yhdistyvät kukoistavaan tutkijoyhteisöön ja saattavat päästä käsiksi monenlaisiin harjoituksiin, kuten ulkopuolisiin puhujiin ja ulkomaan opiskeluun.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Kulttuuri- ja kulttuuriperinnön kasvu on nopeaa maailmassa. MA-kulttuurin ja kulttuuriperinnön hallinta pyrkii parantamaan tietämystäsi nähtävyyksistä ja kokoelmista näis ... [+]

Kurssi

Kulttuuri- ja kulttuuriperinnön kasvu on nopeaa maailmassa. MA-kulttuurin ja kulttuuriperinnön hallinta pyrkii parantamaan tietämystäsi nähtävyyksistä ja kokoelmista näissä ympäristöissä.

Ohjelma on opettanut yhdessä matkailijoiden / tapahtumien ja historian / kulttuuriperinnön aihealueiden tutkijoiden kanssa, jotka voivat hyödyntää laajaa käytännön asiantuntemusta ja tutkimuskokemusta sekä tuoda liiketoiminta-, yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden näkemyksiä ohjelmaan.

Lisäksi kurssi hyödyttää asiaankuuluvien toimialojen vierailevia puhujia. Sinulla on mahdollisuus osallistua jännittäviin live-projekteihin, joilla pyritään kehittämään käytännön tietoa ja johtamistaitoja sekä yleisön että tarjoajien näkökulmasta. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua Lincolnin ja sen ympäristössä sijaitseviin kulttuuri- ja kulttuuriperintökohteisiin, jotta he voivat soveltaa ja arvostella ajankohtaisia nähtävyyksiä, joiden kustannuksia koulu kattaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Maantieteen maisteriohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa perustutkintoasi ja kehittää asiantuntemustasi tietyllä maantieteellisellä alueella. ... [+]

Kurssi

Maantieteen maisteriohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa perustutkintoasi ja kehittää asiantuntemustasi tietyllä maantieteellisellä alueella.

Sinulla on mahdollisuus erikoistua alueeseesi, joka kiinnostaa sinua ja vahvistaa osaamistasi tutkimukseen tai teknologian hallintaan.

Tutkimusalueet, hankkeet

Koulu kehittää tutkimus- vahvuuksia kansallisessa ja kansainvälisessä maahanmuutossa, maaseudun kehittämisessä, sosiaalisten ja teknologisten innovaatioiden alueellisessa ulottuvuudessa sekä erilaisten taloudellisten ja sosiaalisten eriarvoisuuksien analysoinnissa ja kartoittamisessa kansainvälisistä alueellisista asteista.

Miten opiskelet

Jatko-opinto-ohjelmien luonteen vuoksi suurin osa ajastasi käytetään itsenäiseen opiskeluun ja tutkimukseen. Tämän lisäksi sinua kannustetaan osallistumaan koulun seminaariin ja vieraiden puhujien tapahtumiin ja osallistumaan moniin tutkimus- ja taitokoulutusmahdollisuuksiin opintojen tueksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Meidän MA journalism (Digital) pyrkii tarjoamaan innovatiivisen, eteenpäin näyttävän ohjelman, joka valmistautuu uraan, joka työskentelee digitaalisen median vallankumouk ... [+]

Kurssi

Tässä ohjelmassa painotetaan digitaalisen journalismin teknistä puolta sekä ydinosaamista ja kirjoitustaitoja. Sinulla on mahdollisuus oppia kirjeenvaihtajien ja erikoistuneiden toimittajien työstä ja mahdollisuudesta kehittää omia kiinnostuksen kohteita valitsemalla aiheet, tyyli ja keskipitkät, jotka ovat erityisen kiinnostavia.

Käytännön taitojen hankkimisen lisäksi voit tehdä akateemisen analyysin useista kriittisistä ja teoreettisista kysymyksistä, kuten digitaalisen journalismin ja ihmisoikeuksien välisestä suhteesta.

Kahden viikon työharjoittelu on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden kokea ammattimainen journalismiympäristö ja antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää akateeminen oppiminen ammatilliseen käytäntöön. Tämä harjoittelu on kurssin kiinteä, opetettu ja arvioitu ominaisuus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä maisteriohjelma on suunniteltu tarjoamaan käytännön ja teoreettista koulutusta journalismissa, jota tarvitaan tiede- ja ympäristöasioista kiinnostuneille, jotta he v ... [+]

Kurssi

Tieteellisissä toimittajissa on kysyntää, joka voi raportoida terveydestä tai ympäristöstä tarkasti ja ytimekkäästi. Sinulla on mahdollisuus oppia ottamaan tieteellisiä uutisia ja kääntämään ne kiinnostaviksi tarinoiksi turvautumatta sensationalismiin tai tekniseen ammattikieltä. On olemassa mahdollisuuksia työskennellä yhteisön radio, opiskelija sanomalehdet ja aikakauslehdet sekä osallistua ammattijärjestelyihin. Opiskelijat ovat aiemmin työskennelleet BBC Focus -lehdelle, New Scientistille ja Vegan-yhdistykselle.

Sinulla voi myös olla mahdollisuus kuulla journalismin alan johtavista nimistä. Aiempia puhujia ovat Channel 4 Science Editor Tom Clarke, luonnontieteilijä ja lähetystoiminnan harjoittaja Chris Packham ja Sense About Science -perustaja Lord Taverne.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä tutkinto pyrkii tarjoamaan ammattimaista ja käytännöllistä koulutusta, joka tarvitaan uraan journalismin kiehtovassa maailmassa. Se tarjoaa myös akateemisesti tiukan ... [+]

Kurssi

Sinulla on mahdollisuus oppia journalismin taitoa käytännönläheisestä, monikäyttöisestä näkökulmasta ja mahdollisuus erikoistua haluamallesi medialle.

Sinulla voi myös olla mahdollisuus kuulla journalistiteollisuuden ylimmistä nimistä - aiemmat puhujat ovat mm. Kansainvälisesti tunnettu toimittaja John Pilger, Lontoon vuoden 2012 BBC-johtaja Roger Mosey ja kanavan 4 uutisten päällikkö Dorothy Byrne.

Englannin koulu

akkreditoinnit

Koulu on tullut Euroopan ensimmäisiksi instituutioiksi, joille Euroopan journalismikoulutusyhdistys (EJTA) sai tunnustusta huippuosaamista varten.

Miten opiskelet

Tutkimus on sekoitus käytännön työpajoja, luentoja ja seminaareja. University of Lincoln tarjoaa laajan akateemisen kirjaston, jota voit myös käyttää itsenäiseen opiskeluun.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä Master's on suunniteltu keskittymään taiteen raportointiin niille, jotka haluavat päästä johonkin journalismin nopeimmin kasvavista alueista. ... [+]

Kurssi

Sinulla on myös mahdollisuus kehittää analyyttisiä taitoja, jotka ovat tarpeen taidekehityksen heijastamiseksi. Voit oppia arvostamaan taiteellisia liikkeitä, tyylilajia ja kulttuuriteollisuutta tukevia sosiologisia tekijöitä sekä ilmoittamaan siitä yleisölle.

Tässä ohjelmassa korostetaan luovien taitojen raportointia ja tarkastelua nii- kasta, kuten veistosta, suosituimmista elokuvista, kuten elokuvista ja televisiosta, uusille aloille, kuten verkkopohjaiseen tuotantoon. Se sisältää työharjoitteluohjelman, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää uralla etenemiseen tarvittavat siirrettävät taidot.

akkreditoinnit

Englannin koulu

Miten opiskelet... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä maisteriohjelma, jota ylläpitävät entiset ja nykyisin harjoittavat urheilutoimittajat, on suunniteltu valmistelemaan teitä jännittävään uran journalismin uraan. ... [+]

Kurssi

Sinulla on mahdollisuus kehittää taitoja raportoida paikallisista ja kansallisista urheilutapahtumista, ja sinulla on mahdollisuus lähettää ja tuottaa oma urheilutietosi yhdelle kampuslähtöisille mediaalustoille.

Ohjelman harjoitteluohjelma antaa sinulle mahdollisuuden saada käytännön kokemusta, jonka avulla voit valmistautua uraan tällä alalla. Aiemmin opiskelijat ovat voineet hyödyntää BBC Sportin ja BBC Radio 5 Live, talkSPORTin ja ITV: n kokemuksia.

Sinulla on myös mahdollisuus kuulla useista vieraan puhujista. Viimeaikaiset puhujat ovat kuuluneet Lontoon BBC: n johtajan Roger Moseyn, 5 Live Jonathan Wallin, FourFourTwo David Hallin ja ITV: n kommentaattorin Clive Tyldeslen toimittaja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä maisteriohjelma kertoo University of Lincoln kukoistavasta 21. vuosisadan tutkimusyhteisöstä. ... [+]

Kurssi

Tämä maisteriohjelma kertoo University of Lincoln kukoistavasta 21. vuosisadan tutkimusyhteisöstä.

MA 21. vuosisadan kirjallisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää kriittistä ymmärrystä kirjallisuuden nykyisestä kehityksestä ottamalla huomioon monenlaisia postmillennisia tekstejä. Sinulla on mahdollisuus kehittää perusteellista tietoa kirjallisuudesta ja edistää tutkimus-, viestintä- ja kirjoitustaitojasi.

Voit myös hyötyä yhteistyöstä yliopiston 21. vuosisadan tutkimusryhmään, joka sisältää vahvuuksia goottilaisessa kirjallisuudessa, naisten kirjoittamisessa, ekokritiikassa, amerikkalaisessa fiktiossa ja utopistisessa kirjallisuudessa sekä koulun läheisessä yhteydessä Britannian nykytaiteen kirjallisuuden tutkimukseen (BACLS).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Kriminologian ja rikosoikeuden maisteri haastaa opiskelijat osallistumaan rikosoikeusjärjestelmän nykyisiin asioihin sekä kriminologisesta että oikeudellisesta näkökulmas ... [+]

Kurssi

2000-luvulla keinot, joilla me reagoimme yhteiskuntaan rikollisuuteen ja uhreihin, ovat tarkempia kuin koskaan ennen. Miten reagoimme historialliseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, vankeusrangaistuksen käyttämiseen oikeudenmukaisena ja tehokkaana keinona rikollisten rankaisemiseksi tai kuntouttamiseksi sekä järjestäytyneen rikollisuuden ja kansainvälisen terrorismin aiheuttamiin haasteisiin, on kriminologinen ja oikeudellinen apuraha.

Tämä kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille käsitteelliset työkalut, joita tarvitaan tällaisten asioiden hoitamiseen, antamaan monenlaisia kognitiivisia, analyyttisiä ja yleisiä siirrettäviä taitoja, mukaan lukien todisteiden arvioiminen ja arviointi, tietojen tulkinta, tietojen tuottaminen ja syntetisointi sekä perusteltujen argumenttien laatiminen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa suunnittelijoille tilaisuus hioa luovaa ja ammatillista käytäntöään tekemällä yhteistyötä tutkijoiden ja harjoittajien kanssa dynaamis ... [+]

Kurssi

Tämän ohjelman tavoitteena on antaa suunnittelijoille tilaisuus hioa luovaa ja ammatillista käytäntöään tekemällä yhteistyötä tutkijoiden ja harjoittajien kanssa dynaamisessa ja poikkitieteellisessä studiotyössä.

Lincoln School of Design tarjoaa sinulle luovan vapauden tutkia valitsemasi kurinalaisuutta ja mahdollisuutta kehittää kriittistä käytäntöäsi. Voit liittyä luovan työnantajien ja tutkijoiden kansainväliseen yhteisöön, jossa on lukuisia mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä muiden suunnittelijoiden kanssa ja rakentaa verkosto teollisuuden kontakteihin.

Miten opiskelet

Aihepiirin laajan tehtävän ansiosta MA Design -ohjelmassa on neljä mahdollista Pathways , joista opiskelijat voivat valita:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MA-koulutus tarjoaa harjoittelijoille mahdollisuuden oppia, soveltaa ja tuottaa kriittistä tietämystä opetuksen monitieteellisellä alalla, jotta he voivat käyttää tätä ti ... [+]

Kurssi

Ohjelma on suunniteltu kolmesta ydinmoduulista ja kahdesta valinnaisesta moduulista. Perusmoduulit pyrkivät tukemaan oppilaita määrittelemään erityiset tutkimuskysymyksensä kriittisen kirjallisuuden avulla; kehittää tarvittavat tiedot, ymmärrys ja käytännön taidot asianmukaisissa tutkimusmenetelmissä; ja tuottaa vakuuttavan osan kehittyneestä tutkimuksesta. Valinnaiset moduulit antavat sinulle mahdollisuuden syventää olemassa olevaa aineistosi tietämystä ja laajentaa arvostusta opintojen opiskelusta.

Kasvatustieteiden maisteri on jatkokoulutuksen ohjelma kaikille, jotka haluavat syventää tietämystään yleissivistävästä koulutuksesta ja niille, jotka haluavat muodostaa yhteyksiä opetuskäytännön, teorian ja tutkimuksen välillä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä MA tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää kriittistä ymmärrystä nykyisestä ajattelusta menneisyyden kirjallisuudessa ja kirjallisuudessa sekä mahdollisuudesta paran ... [+]

Kurssi

Tämä MA tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää kriittistä ymmärrystä nykyisestä ajattelusta menneisyyden kirjallisuudessa ja kirjallisuudessa sekä mahdollisuudesta parantaa kirjoittamisen, viestinnän ja tutkimuksen taitoja.

Ohjelma tutkii aiheen moninaisuutta ja moninaisuutta ja on suunniteltu antamaan sinulle korkean tason taidot, jotka ovat tarpeen jatkotutkimuksessa tai urakehityksessä. Valinnaiset moduulit sisältävät ajan kattavuuden renessanssista nykypäivään.

On mahdollista kehittää omia kiinnostavia alueita tietyn ajan, tyylilajin tai teeman mukaan ja mahdollisuus saada kokemusta julkisesta puhumisesta esittämällä oma tutkimus kahdesti vuodessa järjestettävissä MA-symposioissa. Englannin ja journalismin koulun nykyisillä tutkimuksilla on erityisiä vahvuuksia 21. vuosisadan kirjallisuudessa, 1800-luvun kirjallisuudessa, naisten kirjoittamisessa, goottilaisessa kirjallisuudessa, utopistisuudessa, amerikkalaisessa fiktiossa ja draamassa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä MA-ohjelma on suunniteltu taidetta, arkkitehtuuria ja suunnittelua valmistuneille, jotka haluavat erikoistua luovia lähestymistapoja rakennusten sisustus ja ympärist ... [+]

Kurssi

Ohjelma on suunniteltu siten, että voit tutustua tilojen ja rakenteiden mahdollisuuksiin opettajien ja harjoittajien panoksella. Voit hyötyä monitieteellisestä studioympäristöstä Arkkitehtuurikoulussa

Tämä MA antaa sinulle mahdollisuuden kehittää älyllisiä ja luovia lähestymistapoja, jotta voidaan harkita sisustusarkkitehtuuria rakennusten ja ympäristönsuojelun yhteydessä.

Miten opiskelet

Voit opiskella kokopäiväistä, osa-aikatyötä tai työperustaista ja muuttaa opintojaksoasi minkä tahansa vaiheen lopussa. Kaikki opiskelijat ilmoittautuneet Master's ohjelmaan. Voit siis valita suorittavan tutkintotodistuksen tai jatkaa koko ohjelmaa.

Tämän ohjelman viikoittaiset yhteystunnit voivat vaihdella valitun yksittäisen moduulin ja opiskeluvaiheen mukaan. Jatko-opintoihin liittyy merkittävä osa itsenäisestä tutkimuksesta, jossa käsitellään luentojen ja seminaarien materiaalia. Yleisenä oppaana, joka tunti luokkakouluissa odotetaan viettävän vähintään kaksi-kolme tuntia itsenäisessä tutkimuksessa. Tarkempia tietoja ota yhteyttä ohjelman johtajaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Musiikki sisältää musiikkitutkimuksen moninaisuuden, jossa yhdistyvät historialliset, etnografiset, analyyttiset, kriittiset ja käytännönläheiset lähestymistavat. Opetett ... [+]

Kurssi

Musiikki sisältää musiikkitutkimuksen moninaisuuden, jossa yhdistyvät historialliset, etnografiset, analyyttiset, kriittiset ja käytännönläheiset lähestymistavat. Opetettujen ja käytännön moduulien avulla opiskelijat voivat kehittää menetelmiä ja taitoja, joita voidaan soveltaa niiden kiinnostuksen alaan, joka voi käsittää etnomusiikologian, musiikkitieteen, kokoonpanon ja suorituskyvyn.

Tämän MA: n tarkoituksena on tasoittaa tietä musiikkiteollisuuden ammattityöhön tai lisätutkimukseen.

Tutkimusalueet, hankkeet

Tutkimusalueita, hankkeita ja aiheita voivat olla:

EsitysSävellysMusiikkitiedeEtnomusikologiaNykyaikainen musiikkiPopulaari musiikkiMusiikkiteatteriSoittimetyhteistyöMusiikkiteollisuus.Miten opiskelet... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä maisteriohjelma tarjoaa mahdollisuuden kokeilla uusia valokuvaprosesseja ja tutkia valokuvausta välineenä sitoutua ja edistää sosiaalista ajattelua. ... [+]

Kurssi

Vaikka valokuvallinen kuva pysyy keskeisenä tutkimuksessanne, tämän ohjelman painopiste on yhteiskunnallinen, kulttuurinen ja poliittinen. Kurssi sisältää kulttuurien, median ja filosofisen teorian seminaareja, vierailevien harjoittajien keskusteluja, ryhmäkeskusteluja eri menetelmiä ja valokuvaustekniikan työpajoja.

Sinua kannustetaan oppimaan ja yhteistyöstä kokeneiden työntekijöiden ja muiden opiskelijoiden kanssa kehittämään omaa luovaa tyyliäsi.

Miten opiskelet

Kurssin opetettu osa on jäsennelty noin kahdeksi 12 viikon seminaareiksi, luennoiksi, seminaareiksi ja ryhmäkriitikoiksi, joissa korostetaan itseopiskelua.

Suurin osa kurssista edellyttää opiskelijoiden tyypillistä osallistumista aikataulutusluokkiin yhden päivän viikossa. Tämän ajan ulkopuolella on myös muita mahdollisuuksia osallistua opetusohjelmiin, työpajoihin, näytöksiin jne. Loppukaudella, jossa sinun on odotettava keskittymisestänne luovaa käytäntöäsi, ohjelmiin ja muihin yhteystietoihin järjestetään vastaamaan monimutkaisuus tuottaa näyttelytyötä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MA Politics tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää kehittynyttä käsitystä politiikasta ja päätöksenteosta kansallisten ja kansainvälisten asetusten kautta. Voit tutkia k ... [+]

Kurssi

MA Politics tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää kehittynyttä käsitystä politiikasta ja päätöksenteosta kansallisten ja kansainvälisten asetusten kautta. Voit tutkia kriittisiä kysymyksiä, jotka ohjaavat poliittista prosessia ja tutkivat valtion roolia yhteiskunnan hallinnassa. Voit tarkastella nykyaikaisia ​​haasteita, kuten politiikan muotoilua ja täytäntöönpanoa esimerkiksi terrorismin torjunnassa, sukupuolten tasa-arvossa ja terveydenhuollossa. Yhdessä ohjaajien ja vertaisten kanssa sinulla on tilaisuus käydä tärkeitä keskusteluja edustuksellisen demokratian tulevaisuudesta Britanniassa ja maailmanlaajuisesti.

Ohjelma perustuu asiantuntemukseen sosiaali- ja poliittisten tieteiden oppilaitoksessa, ja voit hyödyntää asiantuntijoiden läheistä tukea. Keskeinen ominaisuus on ydinmoduulien tarjoaminen, joiden tavoitteena on tutustuttaa sinut pitkälle edistyneisiin tutkimustietoihin. Politiikan maisteriohjelma on suunniteltu auttamaan sinua tulemaan itsevarmaksi tutkijaksi, jolla on mahdollisuus tutkia kaikki päätöksentekoprosessin ulottuvuudet.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Nuorille yleisölle tarkoitettu teatteri on maisteriohjelma, joka on suunniteltu viime aikoina valmistuneille ja varhaisen uran taiteilijoille, jotka ovat kiinnostuneita k ... [+]

Kurssi

Nuorille yleisölle tarkoitettu teatteri on maisteriohjelma, joka on suunniteltu viime aikoina valmistuneille ja varhaisen uran taiteilijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään suorituskykyään ammattimaisesti suuntautuneen akateemisen kehyksen kautta.

Tämä ohjelma kehittää ja laajentaa opiskelijoiden käsitystä tietämyksen tuottajina. Siinä painotetaan erityisesti tutkinnon suorittaneiden työllistettävyyden parantamista suorien lyhythankkeiden avulla nykyisten kumppaneiden kanssa (nykyisin koulut, Lincolnin esittävän taiteen keskus ja teatterit nuorille yleisötaitoille).

Ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille ammattitaitoinen ympäristö, jossa he voivat tutkia ja kysyä heidän suorituskykyään vahvassa, metodologisesti informoidussa akateemisessa kehyksessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Luovan kirjoittamisen maisterimme tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä tiiviisti harjoitettavien luovien kirjailijoiden kanssa ja kuulla kustantajien ammattilaisilta vier ... [+]

Kurssi

Luovan kirjoittamisen maisterimme tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä tiiviisti harjoitettavien luovien kirjailijoiden kanssa ja kuulla kustantajien ammattilaisilta vierasluennoissa.

Tämän ohjelman tarkoituksena on kannustaa sinua tasapainottamaan luovaa käytäntöä kriittisellä analyysillä, pohtimaan tuotantoprosesseja ja parantamaan taitojasi. Tuottava kirjoittaja painottaa voimakkaasti tuottavaa lukijaa, joka tuntee niiden ympärille tuotetun kirjallisuuden.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä erilaisissa kirjallisuuslajeissa ja tukea opiskelijoille, jotka haluavat julkaista työnsä. On mahdollisuus kehittää luovaa työtä ja luoda yhteystietoverkko, joka valmistelee uraa luoville toimialoille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä käytännöllinen ja teoreettinen MA keskittyy sodan raportointiin, kansainvälisiin ihmisoikeuksiin ja journalismin rooliin konfliktinratkaisussa. ... [+]

Kurssi

Kurssilla pyritään tarjoamaan haastava jatko-opinto-ohjelma, jolla on mahdollisuus saada käytännön kokemusta painetussa ja online-mediassa, radiossa ja televisiossa. Se on suunniteltu tarjoamaan journalismin ammattikoulutusta, jonka avulla voit kehittää media-uran edellyttämiä käytännön ja älyllisiä taitoja.

Kurssi on suunniteltu houkuttelemaan ihmisiin, jotka liittyvät ihmisoikeuksiin ja sotaan ja rauhaan liittyviin kysymyksiin, ja jotka etsivät tilaisuutta kehittää journalistisia taitoja, jotka ovat välttämättömiä tämän tiedon välittämiseksi laajemmalle yleisölle.

Sinulla on mahdollisuus tehdä akateeminen analyysi useista kriittisistä lähestymistavoista sodan ja median, journalismin ja konfliktien ratkaisemisen sekä journalismin ja kansainvälisten ihmisoikeuksien tutkimiseen. Lopullinen projekti tarjoaa mahdollisuuden keskittyä tietylle alueelle journalismin, sodan ja kansainvälisten ihmisoikeuksien alalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä monitieteinen maisteriohjelma perustuu University of Lincoln akateemiseen ja tutkimukseen liittyvästä asiantuntemuksesta englannin, historian ja taidehistorian aihei ... [+]

Kurssi

MA yhdeksännentoista vuosisadan opinnot on suunniteltu tarjoamaan metodologisesti perustellun tutkimuksen 1800-luvun lähteistä, mukaan lukien tekstit, esineet ja kuvat. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää Lincolnin kaupungin historiallisia resursseja, mukaan lukien Tennysonin tutkimuskeskuksen Tennyson-arkiston kirjalliset käsikirjoitukset ja laaja arkistoaineisto.

Sinulla on mahdollisuus kasvattaa tietämystänne tästä historiallisesti merkittävältä ajanjaksolta teemakodilla, jotka yhdistävät kirjallisuuden, historian, visuaalisen ja materiaalikulttuurin, museo-opintojen, uskonnollisten tutkimusten, tieteenhistorian ja kirjojen historian.

Esitteiden ja esitysten tuottamisen lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää alan ammattitaitoa hankkeiden kautta, kuten arkistojen tulkitseminen ja dokumentointi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan monitieteisiä kohtaamisia joidenkin viimeisimpien kehityshankkeiden ja trajektoreiden kanssa mediassa ja kulttuuriteoriaan. ... [+]

Kurssi

Ohjelma pyrkii tarjoamaan perusteellisen perustan sovittelun ja kulttuurikäytännön filosofisille perustuksille ja tutkimaan keskeisiä teoreettisia keskusteluja, jotka muokkaavat tätä laajenevaa ja monipuolista kenttää.

Ohjelman johdonmukaisuus saavutetaan kiinteiden moduulien ja erikoistuneiden valinnaisten moduulien läheisillä yhteyksillä. Sinulla on mahdollisuus tutkia eri median ekologisia epäselvyyksiä, jotka heijastavat kurssin tutkimusaiheita. Mahdollisuuksia esitellään analysoimaan 21. vuosisadan kulttuuriprosesseja ja -ilmiöitä globaalissa kontekstissa ja osallistumaan refleksiiviseen, kokeelliseen tutkimuskäytäntöön.

Miten opiskelet

Opetusta ja oppimista ohjelmaan tehdään luentoja, seminaareja, esityksiä, lukuryhmiä ja henkilökohtaisia ​​opetusohjelmia. Sinulla on mahdollisuus kehittää taitojasi toimimaan yksilönä ja ryhmän jäsenenä tuottamaan soolo- ja ryhmäesityksiä, esseitä, projekteja ja väitöskirjaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MA Public Relations -ohjelma on suunniteltu tutkimaan PR-neuvon roolia kaupallisissa ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa. Painotetaan teoriaa ja kykyä arvioi ... [+]

Kurssi

Tämä ohjelma tunnistaa nopeat muutokset, jotka tapahtuvat viestintäympäristössä ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittää osaamista multimediatiedon ja digitaalisten alustojen käsittelyyn. Opetus on kansainvälisesti keskittynyt, tunnustuksena siitä, että monet yrityselimet ja PR-virastot toimivat maailmanlaajuisesti.

Sinulla on mahdollisuus tutkimaan ja arvostelemaan PR-käytännön kehitystä, jossa keskitytään eettiseen lähestymistapaan tarinan keruussa Leveson-aikaan. Sinulla on mahdollisuus kehittää strategisia johtamistaitoja, jotka vaaditaan joustavaksi, heijastavaksi PR-käytännön toimeksiantajaksi.

On mahdollisuus liittyä opiskelijajohtavalle PR -yrityksellemme Cygnet PR.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä kurssi on suunniteltu kehittämään kriittistä ymmärrystä ja laajaa analyyttistä taitoa, joka voi olla erityisen hyödyllistä kulttuuriperinnälle, museoille ja opetukse ... [+]

Kurssi

Lincolnin pitkä ja kiehtova historia sekä sen keskiaikaisten voimavarojen valikoima tekevät siitä ihanteellisen sijainnin Keski-Agenda-tutkinnolle.

Tämä kurssi on suunniteltu kehittämään kriittistä ymmärrystä ja laajaa analyyttistä taitoa, joka voi olla erityisen hyödyllistä kulttuuriperinnälle, museoille ja opetukseen. Ydinmoduulit näyttävät tarjoavan perustan edistyneen tutkimuksen edellyttämille taidoille. Opiskelijat voivat myös valita jännittävän valinnaisen moduulin paletin: nämä vaihtelevat vuosittain, mutta niihin voi sisältyä keskiaikainen latinan kieli, syy ja kapina sekä julkiset ja yksityiset tunteet keskiajalla.

Sinulla on mahdollisuus kehittää sellaisia ​​taitoja kuin paleografia ja käyttää historiallisia arkistoja Englannin taloudellisen, sosiaalisen ja uskonnollisen historian tutkimiseen. Joitakin moduuleja tukee Lincolnin katedraalin kirjallisten käsikirjoitusten runsaus, mukaanlukien yksi Canterbury Talesin vain 50 käsikirjoituksesta ja The Thornton Romances, joka sisältää aikaisimmat tunnetut kirjat King Arthurin kuolemasta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Kulttuuriperinnön MA-konservointi on alan asiantuntijoiden opettama käytännön ohjelma, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää laajaa edistynyttä säilytystyötä valmi ... [+]

Kurssi

University of Lincoln tavoitteena on tarjota ihanteellinen ympäristö, jolla edistetään tietosi ja säilytystyönne jatko-opiskelijalla.

Pääset käsiksi monenlaisiin historiallisiin materiaaleihin ja voit keskittyä korjaavaan hoitoon, ehkäisevään säilytykseen tai kokoelman hallintaan.

Yhdessä oppimisvaihtoehdossa voidaan työskennellä jo toimivien käytännön hankkeiden kautta.

Historian koulu

Miten opiskelet

Useimmat luonnonsuojelijoiden tutorit ja teknikot ovat päteviä konservaattoreita, joilla on laaja ammattitaito museossa ja kulttuuriteollisuudessa. Myös monipuoliset oppimismahdollisuudet, jotka yhdistävät joustavuuden, tuen ja akateemisen tiukkuuden, ovat olemassa jo suojeluksessa työskenteleville.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MA-sukupuolitutkimus tarjoaa mahdollisuuden tutkia sukupuolen ideoita ja saada tietoa nykyajan sukupuolikysymyksistä maailmanlaajuisesti, edistyneellä tasolla. ... [+]

Kurssi

MA-sukupuolitutkimus tarjoaa mahdollisuuden tutkia sukupuolen ideoita ja saada tietoa nykyajan sukupuolikysymyksistä maailmanlaajuisesti, edistyneellä tasolla.

Tämä maisterin tutkinto on inspiroitu uteliaisuudesta sukupuolesta, siitä, miten sukupuoli toimii, mitä eroja sukupuoli tekee ja miten sukupuoli voidaan kuvitella tavalla, joka voisi helpottaa vastustusta ja muutosta.

Opiskelijoita rohkaistaan tutkimaan kriittisesti omia oletuksiaan ja ennen kaikkea kyseenalaistamaan suosittujen ja yleisen järjen käsitteet sukupuolesta.

MA-sukupuolitutkimuksissa painotetaan huomattavasti kehittyneitä tutkimusmenetelmiä, joiden avulla opiskelijat voivat hioa laadullisia ja kvantitatiivisia tutkimustaitoja ja tukea heitä itsenäisinä tutkijoina. Ohjelma perustuu erilaisiin erikoistumisalueisiin sosiaali- ja poliittitieteellisessä oppilaitoksessa ja yhdistää opiskelijat tutoreihin, jotka ovat tutkimuksen johtajia omilla opinnoillaan.Sosiaali- ja poliittitieteiden korkeakoulun ilmapiiri on kollegiaalinen ja ystävällinen. Kaikki opiskelijat ovat kutsuneet osallistumaan koulun tutkimusseminaarisarjaan. Tutorit ovat lähestyttäviä ja innokkaita tukemaan oppilaita heidän henkilökohtaisessa tutkimuksessaan ja urapoluillaan.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MA Fine Art on studio-pohjainen kurssi, joka on suunnattu niille, jotka haluavat kehittää taiteen käytäntöjen kriittistä, tutkimusta, käytännön ja ammatillista osaamista ... [+]

Kurssi

Tämä poikkitieteellinen ohjelma kannustaa luovaa riskinottoa ja älyllistä tutkimusta. Sen lisäksi, että voimme painottaa taidekäytäntöjen rikkautta ja leveyttä ympäri maailmaa, ohjelman henkilökuntaa ja opiskelijoita kannustetaan ottamaan aktiivinen rooli Lincolnin nykytaiteessa.

Sinulla on pääsy yksittäisiin studio-tiloihin ja hyödynnä mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden, kuraattorien ja muotoilijoiden kanssa, jotka työskentelevät eri medioissa. On olemassa aktiivinen vieraileva taiteilijaohjelma keskusteluista ja opetusohjelmista, joihin on aiemmin kuulunut Ben Woodeson, Tim Knowles, Yelena Popova ja Amanda Coogan. Käytettävissä on keskipitkän erikoisaiheita, jotka tunnustavat kehittyneen käytännön lisääntyneen aineellisen painopisteen kuvataiteessa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tutkijataiteen maisteri on suunniteltu mahdollistamaan itsenäinen tutkimus valitsemallasi alueella, jota valvoo ja tukee tutkijoiden ryhmä. Voit käyttää yliopiston tarjoa ... [+]

Kurssi

Tutkijataiteen maisteri on suunniteltu mahdollistamaan itsenäinen tutkimus valitsemallasi alueella, jota valvoo ja tukee tutkijoiden ryhmä. Voit käyttää yliopiston tarjoamia koulutusmahdollisuuksia, joiden tarkoituksena on kehittää tutkimusosaamistasi.

Tämä ohjelma on saatavilla joko kirjallisessa väitöskirjassa tai käytännön pohjalta, jossa tutkimusjakson aikana toteutettu luovaa käytäntöä koskeva dokumentaatio korvaa osan opinnäytetyön osasta. Sinun odotetaan suorittavan itseohjattuja ja itsehallittuja tutkimuksia esimiehen tuella.

Esimerkkejä tutkimusalueista ovat taide ja sen historia, nykytaiteen taide ja elävä taide.

Voit liittyä kansainväliseen tutkijayhteisöön taiteiden korkeakoulussa, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää monialaista etosiaa ja osaamista taiteessa, nykyaikaisissa kuraattorikäytännöissä, suojelussa, kulttuuriperinnössä, kestävyydessä ja suunnittelussa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MA-teatteri tarjoaa jatko-opiskelijoille draamaa, kirjallisuutta, tanssia, taidetta ja muita siihen liittyviä tutkimusalueita, mahdollisuuksia kehittää edelleen tietämyst ... [+]

Kurssi

MA-teatteri tarjoaa jatko-opiskelijoille draamaa, kirjallisuutta, tanssia, taidetta ja muita siihen liittyviä tutkimusalueita, mahdollisuuksia kehittää edelleen tietämystään ja taitojaan teatterissa ja performanssissa, jotta he voivat jatkaa uraa teattereissa tai muissa luovissa aloilla. Kurssi voi myös toimia perustana akateemiselle tutkimukselle MPhil- tai PhD-tasolla.

MA-teatterin painopiste on draaman, teatterin, suorituskyvyn ja tutkimuksen viimeaikaisessa kehityksessä. Ohjelma hyödyntää täysipainoisesti henkilöstön osaamista Lincoln School of Fine- ja Performing Arts -yliopistossa, joka edustaa nykyaikaisen teatterin perusteellista tuntemusta.

Miten opiskelet... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä tutkijatohtori antaa mahdollisuuden kehittää kehittynyttä ja erityistä tietämystä tietyllä tutkimusalalla. Sinulla on vapaus ja joustavuus valita ja kehittää omaa ai ... [+]

Kurssi

Tämä tutkijatohtori antaa mahdollisuuden kehittää kehittynyttä ja erityistä tietämystä tietyllä tutkimusalalla. Sinulla on vapaus ja joustavuus valita ja kehittää omaa aihealuettasi ja mahdollisuuksia parantaa tutkimus- ja projektijohtamisen taitojasi.

Terveys- ja sosiaalikoulun jatko-tutkijaryhmä on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoilleen parhaan mahdollisen kokemuksen. Sinulla on mahdollisuus työskennellä yhdessä kokeneiden tutkijoiden kanssa, jotka opastavat sinut tutkimusprosessin läpi ja tukevat sinua henkilökohtaisella ja ammatillisella kehitykselläsi maksimoidaksesi uramahdollisuuksia valmistumisessa.

Sinulla on tilaisuuksia tavata ja keskustella projektistasi muiden opiskelijoiden kanssa sekä koulussa että koko yliopistossa. Koulun ja korkeakoulun tutkimusryhmien järjestämiin tutkimusseminaareihin on säännöllisiä mahdollisuuksia. Koululla on myös läheiset siteet yliopiston keskeiseen tohtorikouluun, joka tarjoaa runsaasti koulutusmahdollisuuksia kaikille tutkimusopiskelijoille ja mahdollisuuden esittää työsi vuosittaisessa tutkimusnäyttelyssä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Lincoln

Analyyttisten tieteiden maisteriohjelman tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille tiedettä ja siihen liittyviä aiheita järjestelmällistä koulutusta nykyaikaisten a ... [+]

Kurssi

Analyyttisten tieteiden maisteriohjelman tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille tiedettä ja siihen liittyviä aiheita järjestelmällistä koulutusta nykyaikaisten analyyttisten menetelmien soveltamisessa. Sen tavoitteena on tarjota tarvittavia käytännöllisiä, tulkitsevia analyyttisiä taitoja, jotta voidaan soveltaa monenlaisia analyyttisiä tekniikoita keskeisiin sovellusalueisiin.

Kurssilla pyritään kehittämään vankka joukko käytännön taitoja, jotka johtavat erikoistuneisiin sovelluksiin ja työllistymismahdollisuuksiin analyyttisenä tutkijana; Farmaseuttiset, rikostekniset, arkeologiset ja ympäristöanalyysit. Opiskelijat voivat hyötyä erikoistuneista tutkimuslaboratorioista ja instrumentoinnista tutkimuspainotteisessa ympäristössä. Opiskelijat voivat opiskella monenlaisia tieteidenvälisiä käytännön taitoja, jotka on kehitetty erikoistuneiden luentojen, työpajojen, käytännön laboratorio- ja analyyttisen kokemuksen avulla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Biotekniikka-ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus kehittää kehittyneen tason teoreettista tietoa, ymmärrystä, käytännön kokemusta ja koulutusta, ... [+]

Kurssi

MSc Biotekniikka-ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus kehittää kehittyneen tason teoreettista tietoa, ymmärrystä, käytännön kokemusta ja koulutusta, keskittyen erityisesti nykyaikaisiin molekyyli- ja järjestelmbiologian lähestymistapoihin kehittyviin bioteknologioihin.

Kurssi on suunniteltu tarjoamaan hyvän perustan ydinbioteknologialle ja lääketieteellisen, teollisen, ympäristö- ja fermentaation bioteknologian erikoiskoulutuksen, jossa on mahdollisuus toteuttaa tutkimusprojekti yhdellä näistä aloista.

Ohjelma pyrkii myös tarjoamaan koulutusta ja tukea erilaisten keskeisten ammattitaidon kehittämiseen, kuten viestinnän, kriittisen analyysin ja ajattelun, projektin ja ajanhallinnan, tieteellisen kirjoittamisen, tiimityön, etiikan, tietotekniikan ja uran hallintaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Käyttämällä kriittistä analyysia, itsen heijastusta ja ongelmanratkaisutekniikoita, MSc Human Resource Management (HRM) -aste tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ... [+]

Kurssi

Ammattikorkeakoulututkinnot, alan linkit ja liiketoiminnan painopiste tekevät ohjelmasta ihanteellisen, jos olet tällä hetkellä mukana inhimillisissä voimavaroissa tai olet kiinnostunut jatkamaan uraa tällä alalla.

Erilaisilla akateemisilla ja käytännön näkökulmilla voit löytää uusia tapoja hallita ihmisiä nykyaikaisessa työpaikassa ottaen huomioon ihmisten kehittymisen ja työntekijöiden suhteet sekä ymmärtää ylimmän johdon laajemmat liiketoimintaongelmat. Sinua haastetaan ajattelemaan kriittisesti organisaation johtamisen ja itsetuntemuksen kysymyksiä.

Tämä ohjelma tarjoaa mahdollisuuden saada ammattimaisesti tunnustettu pätevyys, joka auttaa täyttämään kasvava vaatimus HRM harjoittajat pitää Chartered Institute of Henkilöstö-ja kehitys (CIPD) pätevyys.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Engineering Management-tutkinto on suunniteltu rakentamaan aiemman tekniikan tausta ja keskittyä parantamaan johdon ymmärtämystä tekniikan alalla. Tämä kurssi pyrkii ... [+]

Kurssi

Tämä tietämys antaa alan opiskelijoille mahdollisuuden kehittää vahvoja kommunikaatiotaitoja ja kykyjä, joita työnantajat etsivät johtajuuden, neuvottelujen ja vaikuttamisen, esittelyn ja itsetietoisuuden lisäksi.

Sinulla on mahdollisuus opiskella moduuleja, kuten energiaperusteita, rahoitusta, taloustieteitä, energiajärjestelmiä, yrittäjyyttä ja riskienhallintaa. Sekä Lincolnin kansainvälisen kauppakorkeakoulun että Teknillisen korkeakoulun tarjoama ohjelma maksimoi kunkin koulun erityisosaamisen, samalla kun varmistetaan, että molemmat alueet yhdistyvät johdonmukaiseen toimitukseen.

Opetus sisältää todellisia tapaustutkimuksia, joiden avulla voit yhdistää teorian käytäntöön useissa liiketoimintaympäristöissä. Sinulla on mahdollisuus osallistua yritysasiantuntijoiden johtamiin työpajoihin, käydä yrityksiä tarkastelemaan nykyisiä käytäntöjä (kustannuksia, jotka kuuluvat korkeakouluopetuksen piiriin) ja harjoittaa yrityshankkeita. Näiden toimintojen tukemiseen pääset tutustumaan ura-tapahtumiin, joiden tarkoituksena on auttaa rakentamaan ansioluettelo, käsittelemään psykometrisiä testejä ja laatimaan tehokkaita sovelluksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Lincolnin MSc Management and International Relations-tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita uran jatkamisesta kansainvälisissä organisaatioissa ... [+]

Kurssi

Tämä ohjelma yhdistää kansainvälisten suhteiden ja kehitystutkimuksen teorian ydinhallintoon ja organisaatiotaitoihin. Tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita tulemaan toimiviksi yksityisten, valtiollisten ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden jäseniksi. Esimerkkejä potentiaalisista työnantajista ovat valtiosta riippumattomat järjestöt, hallitustenväliset järjestöt, virkamieskunta, hyväntekeväisyysjärjestöt ja yritykset.

Sinulla on mahdollisuus kehittää tiimityöskentelytaitoja osallistumalla simulaatiokehitykseen kiipeämällä Mount Everesta. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua vuorovaikutteiseen ja intuitiiviseen reaalimaiseen pakoon osana valinnaista opintomatkaa Manchesterin Escape Roomsiin. Kustannukset katetaan koululla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Lincolnin MSc International Banking and Investment on suunniteltu niille, jotka haluavat seurata uran sijoituspankkisektorilla. Yritysten rahoituksen, investointien, kaup ... [+]

Kurssi

Lincolnin MSc International Banking and Investment on suunniteltu niille, jotka haluavat seurata uran sijoituspankkisektorilla. Yritysten rahoituksen, investointien, kaupallisten ja investointipankkitoimintojen tuntemus on suurta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Euroopassa ja Aasian kehittyvissä talouksissa.

MSc International Investment Banking on suunniteltu selvittämään, miten talous toimii, miten päätökset tehdään ja miten rahoitusjärjestelmät ja pääomamarkkinat toimivat.

kohokohtia

Ohjelma on suunniteltu selvittämään, miten talous toimii, miten päätöksiä tehdään ja miten rahoitusjärjestelmät ja pääomamarkkinat toimivat.

Onnistuneiden tutkintojen odotetaan harjoittavan rahoitusta ja investointeja rooleihin, kuten talouspäällikkö, sijoitussalkunhoitaja ja yksityinen / kaupallinen / investointipankki eri taloudellisissa ja poliittisissa yhteyksissä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Lincolnissa sijaitseva MSc International Business -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvittavat ominaisuudet ja aihepiirteet, joiden avulla voit kilpailla tehokk ... [+]

Kurssi

Ohjelma tarjoaa korkeatasoista tukea kansainvälisille opiskelijoille. Englanninkieliseen tukeen on integroitu lähestymistapa, Iso-Britannian opiskeluun suuntautuminen ja jatko-opiskeluosaaminen, yrittäjyyden ja työllistyvän urakehityksen kehittäminen sekä pastoraalinen tuki. Yhteydenpito kansainväliseen toimistoon, englantilaiseen kielikeskukseen, opiskelijapalveluihin, urapolkuun, kirjastoon ja muihin keskeisiin palveluihin on tämän tuen olennainen piirre.

Yritysten tutkinnon suorittaneet voivat käyttää tätä ohjelmaa tutkittaessa aihealuetta syvällisemmin, kun taas toiset voivat yhdistää nykyiset tietämyksensä ja taitonsa kansainvälisen liiketoiminnan teorian kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Helmikuu 2020
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc International Tourism Management pyrkii antamaan tutkinnon suorittaneille akateemisen ymmärryksen ja alan sovellukset, joita tarvitaan korkean tason työhön tällä kasv ... [+]

Kurssi

MSc International Tourism Management pyrkii antamaan tutkinnon suorittaneille akateemisen ymmärryksen ja alan sovellukset, joita tarvitaan korkean tason työhön tällä kasvavalla globaalilla sektorilla.

Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kehittää analyyttisiä taitoja, joita tarvitaan alan trendien, markkinoiden kysynnän ja siihen liittyvän matkustuskäyttäytymisen arvioimiseksi. Tärkeitä teemoja, kuten yrittäjyys, kestävyys ja globalismi, ovat olennainen osa ohjelmaa. Opiskelijoiden odotetaan tulla tietoisiksi, tulkitseviksi, analyyttisiksi ja kriittisiksi sekä tietoisiksi siirrettävien henkilökohtaisten taitojen hankkimisen ja osoittamisen arvosta.

Henkilökunnalla on kokemusta kansainvälisestä matkailusta ja vieraanvaraisuudesta, mukaan lukien yritysasiakkaiden tapahtumien suunnittelu, järjestäminen ja koordinointi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc International Business Economics on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat taustalla liiketoiminnan ja johtamisen opinnoissa. Tavoitteena on tarjota tilaisuus laajent ... [+]

Kurssi

Kansainvälisen liiketoiminnan ja soveltavaan taloustieteen yhdistäminen tähän ohjelmaan on suunniteltu tarjoamaan yleiskatsaus kansainväliseen liiketoimintaympäristöön ja vankka perusta uralle useissa kansainvälisesti toimivissa organisaatioissa tai sovellettuna / liiketoiminta-ekonomina. Tämä ohjelma on suunniteltu niille, joilla ei ole vahvaa taloustieteellistä tai ekonometriaa taustaa, sekä määrällinen että luonnontieteellinen tutkimus.

kohokohtiaTämä ohjelma keskittyy kvantitatiivisiin menetelmiin ja kansainväliseen rahoitukseen ja kansainväliseen liiketoimintaan.Ohjelmaa hoitavat tutkijat, joilla on asiantuntemusta kansainvälisestä makrotaloudesta ja rahoituksesta sekä kansainvälisestä liiketoiminnasta.Voit myös rakentaa taitojasi ja tietosi entisestään lisäopetuksen avulla täydentämällä Lincoln-palkintoa.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Crisis and Disaster Management -ohjelma yhdistää kriisinhallinnan, riskienhallinnan ja katastrofien hallinnan alueet, joiden tarkoituksena on tarjota opiskelijoille m ... [+]

Kurssi

MSc Crisis and Disaster Management -ohjelma yhdistää kriisinhallinnan, riskienhallinnan ja katastrofien hallinnan alueet, joiden tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus ymmärtää nykyisiä lähestymistapoja kriiseihin ja katastrofeihin sekä vaikutuksia, joita tällaisilla tapahtumilla voi olla yrityksiin, yhteisöjä ja kansakuntia. Erityisesti ohjelmassa käsitellään liiketoiminnan keskeyttämistä koskevia kysymyksiä sekä tarve varautumis-, vaste- ja hyödyntämisstrategioihin sekä luonnon- että ihmisperäisten kriisien ja katastrofien aiheuttamien taloudellisten ja inhimillisten vahinkojen minimoimiseksi.

Yritysten, yhteisöjen ja kansakuntien maailmanlaajuinen kysyntä kasvaa entisestään, jotta niiden kestokykyä voidaan lisätä mahdollisiin kriiseihin ja katastrofeihin erityisesti kriisien ja katastrofien hallinnan periaatteiden, katastrofivalmiuksien, reagointi- ja elvytyssuunnitelmien avulla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Matematiikan ja fysiikan korkeakoulussa sinulla on mahdollisuus edetä tietojenkäsittelyfysiikasta, kehittäen samalla tutkimustaitojasi ja työskennellessäsi asiantuntijoid ... [+]

Kurssi

Matematiikan ja fysiikan korkeakoulussa sinulla on mahdollisuus edetä tietojenkäsittelyfysiikasta, kehittäen samalla tutkimustaitojasi ja työskennellessäsi asiantuntijoiden rinnalla.

Laskennallinen fysiikka on perustavanlaatuinen tutkimusalue, joka tukee laajasti erilaisia aiheita. Tutkimuksen aikana sinulla on mahdollisuus työskennellä alan asiantuntijoiden kanssa, ja sinulla voi olla mahdollisuus kehittää vahvoja kansallisia ja kansainvälisiä yhteistyömahdollisuuksia.

Laskennallisen fysiikan tutkimus kattaa laajan spektrin, mukaan lukien erilliset nanorakenteisen pehmeän aineen, aktiivisen aineen, materiaalitieteen ja molekyylibiofysiikan alueet. Voit hyötyä omistautuneista akateemisista esimiehistä, perusteellisista koulutusohjelmista ja erikoistuneista laskennallisista palveluista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämän ohjelman tarkoituksena on tarjota opiskelijoille kehittyneitä taitoja, osaamista ja asiantuntemusta teknisten ja tuotannon johtotehtävien toteuttamiseksi maailmanla ... [+]

Kurssi

Tämän ohjelman tarkoituksena on tarjota opiskelijoille kehittyneitä taitoja, osaamista ja asiantuntemusta teknisten ja tuotannon johtotehtävien toteuttamiseksi maailmanlaajuisesti tärkeässä maatalous- ja elintarvikealalla.

Maatalouden elintarvikeala liittyy luontaisesti maa- ja vesiympäristöön, ilmastonmuutokseen sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin haasteisiin.

Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella sellaisia ​​aloja kuin kehittynyt kasvitekniikka, kehittynyt elintarviketeollisuus, uusi tuote- ja prosessikehitys, elintarviketurvallisuus

Opiskelijoilla on myös pääsy alan erikoistuneisiin erikoistekniikoihin ja uusiin laitteisiin niin University of Lincoln elintarvike- ja maatalouskampusten University of Lincoln Holbeachin elintarviketeollisuuden keskuksessa kuin Riseholme Parkissa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Kansainvälisesti keskittynyt tapahtumienhallinnan maisteri on suunniteltu valmistelemaan teitä tapahtumateollisuuden uraan. Talouden epävakaudesta ja poliittisesta epävar ... [+]

Kurssi

Kansainvälisesti keskittynyt tapahtumienhallinnan maisteri on suunniteltu valmistelemaan teitä tapahtumateollisuuden uraan. Talouden epävakaudesta ja poliittisesta epävarmuudesta huolimatta tapahtumateollisuus on edelleen merkittävä tekijä globaalissa, kansallisessa ja alueellisessa taloudessa ja työmarkkinoilla.

Tapahtumien työvoiman koko ja dynamiikka sekä kulttuurisesti monipuolinen yleisö merkitsevät jatkuvaa vaatimusta hienostuneille johtajille ja analyytikoille. Palvelu- ja kokemustalouksien avaintekijöinä tapahtumasektori tarvitsee jatkuvasti mukautuvia ja ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka ymmärtävät paitsi tapahtumien suunnittelun ja hallinnan prosesseja myös kykenevän hallitsemaan haasteellisissa ympäristöissä, joissa tapahtumat järjestetään.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Games Development and Design on suunniteltu tukemaan opiskelijoiden olemassa olevia tietokoneohjelmointitaitoja, jotta ne voivat tarjota tietoa ja taitoja kehittää ny ... [+]

Kurssi

MSc Games Development and Design on suunniteltu tukemaan opiskelijoiden olemassa olevia tietokoneohjelmointitaitoja, jotta ne voivat tarjota tietoa ja taitoja kehittää nykyaikaisia videopelejä käyttämällä erilaisia kehittyneitä työkaluja ja alustoja, kuten virtuaalitodellisuutta.

Teollisuuden konteksti on tärkeä osa tätä ohjelmaa, ja opiskelijat opiskelevat myös pelin suunnittelun aiheita, jotka soveltuvat teollisuuden työhön ja itsenäiseen pelin luomiseen, sekä tutkimustekniikoita, jotka soveltuvat jatko-opintoihin. Tätä tukevat henkilöstömme kokemukset, joista monet ovat olleet joko pelialan palveluksessa tai joilla on aktiivisia yhteyksiä teollisuuteen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Koska Corporate Governance on nyt olennainen osa jokapäiväistä elämää, MSc Governance -ohjelma on suunniteltu olemaan relevantti ja houkutteleva monille eri ehdokkaille j ... [+]

Kurssi

Maailmanlaajuinen finanssikriisi, yritysten skandaalit ja romahtaminen sekä yleinen huoli tehokkaiden johtokuntien ilmeisestä puutteesta ovat kaikki edistäneet kiinnostusta hyvään hallintotapaan. Ohjelma on rakennettu keskittyen käytännön sovelluksiin liiketoimintaympäristössä ja sen tavoitteena on antaa opiskelijoille vahva aineen tuntemus ja uusin ajattelu hallintotavan, kestävän kehityksen raportoinnin, liike-etiikan, organisaation ja hallituksen tehokkuuden, rahoituksen, lain ja strategian alalla. Ajattelu.

Kun yritykset kohtaavat enemmän riskejä ja potentiaalisia vaikutuksia yhteiskuntaan, kestävyyskysymykset ovat kriittisempiä kuin koskaan. Kestävyys ei ole enää riskien ja vaatimustenmukaisuuden, vaan myös innovaatioiden, mahdollisuuksien ja huippuosaamisen saavuttamisen kannalta sekä kestävyyden että taloudellisen suorituskyvyn kannalta. Ohjelman tavoitteena on kehittää selkeä käsitys prosesseista ja valvonnasta, joka johtaa johtamisen, vastuullisuuden, kestävän kehityksen raportoinnin ja eettisen käyttäytymisen korkeimpiin standardeihin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä ohjelma yhdistää tietojenkäsittelyn ytimen tietokonetieteen ja tietojenkäsittelyn ja koneen oppimisen erikoisalojen kanssa, jotta opiskelijoille voidaan tarjota teor ... [+]

Kurssi

Tämä ohjelma yhdistää tietojenkäsittelyn ytimen tietokonetieteen ja tietojenkäsittelyn ja koneen oppimisen erikoisalojen kanssa, jotta opiskelijoille voidaan tarjota teoreettinen ja käytännön kokemus, jota tarvitaan dynaamisen ja innovatiivisen teknologia-alan innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen.

Moduulit kattavat aiheet, kuten kehittynyt keinotekoinen älykkyys, tietokonenäkö, koneen oppimisen rajat ja tietokonenäkötutkimus, koneen oppiminen ja hermoston tietojenkäsittely.

Opiskelijalla on myös mahdollisuus toteuttaa merkittävä tutkimushanke, jossa keskitytään erityiseen henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kiinnostukseen, kehittämällä väitöskirjaa ja sisällöllistä ohjelmistojen toteutusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Developmental Psychology keskittyy lasten sosiaaliseen, emotionaaliseen ja kognitiiviseen kehitykseen ja on suunniteltu valmistuneille ja harjoitteleville psykologeil ... [+]

Kurssi

Psykologian koulu on kasvava maine kehityksen psykologian osaamiskeskuksena, jolla on kognitiivisen kehityksen, kielen hankinnan, autismin, moottorin kehityksen, ihmisen ja eläinten välisen vuorovaikutuksen, lastensuojelun ja vammautumisen ehkäisemisen sekä kulttuurisen kehityksen kontekstin tutkimusominaisuudet. Tutkimus koulussa on löytää välittömiä reaalimaailman sovelluksia. Esimerkiksi koirien kasvojen ilmeiden tulkinnasta tehdyt tutkimukset ovat johtaneet ennaltaehkäisyvälineeksi vähentääkseen koirien puremien lasten esiintymiä.

Sinulla on pääsy Lincoln Babylab -asiantuntijaan, joka on varustettu etuoikeutetun näkökulmasta, kuuntelu- ja silmälasijoitustiloista sekä moottorilaboratorioista ja tutkimustiloista vertailevan kognitiivisen kehityksen tutkimiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden kehittää analyyttisiä taitoja, joita työnantajat voivat arvostaa suuressa arvossa julkisella ja yksityisellä sektorilla. Valmistuneet o ... [+]

Kurssi

University of Lincoln MSc-laskenta on muuntokurssi, jolla ei ole kirjanpitoa taustalla, jotka haluavat siirtyä kirjanpitoon liittyvään urapolkuun.

Nykyisessä globalisoituneessa taloudessa standardoitu taloudellinen raportointi on äärimmäisen tärkeää. Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuus kehittää taitoja, joita tarvitaan edistymiseen kirjanpidon johtaviin tehtäviin.

Akateemisesti tiukka, MSc kirjanpito-ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden sekä tutkia kirjanpitokäytäntöä yhteydessä nykyaikaisen teorian ja tutkimuksen ja tehdä järkeviä taloudellisia päätöksiä ja suosituksia.

Kurssin sisältöä tarkastellaan säännöllisesti alan käytännön mukaisesti, jolloin opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää perusteellinen käsitys kansainvälisten tilinpäätösstandardien käytöstä, joita ammattilaiset tällä hetkellä käyttävät ympäri maailmaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

University of Lincoln MSc Management Program on suunniteltu valmistelemaan opiskelijoita uran liiketoiminnan ja johtamisen. Opiskelija osaa tutkia kirjanpidon ja rahoituk ... [+]

Kurssi

Johtajuuden, henkilökohtaisten vaikutusten ja neuvottelujen moduulit pyrkivät kehittämään oppilaiden ymmärtämystä kehittyvistä johtamiskäytännöistä nykyaikaisissa organisaatioissa samalla kun priorisoidaan sellaisten työnantajien tarpeet, jotka hakevat ehdokkaita, joilla on vahvat viestintätaidot ja "can-do" -asenteet.

Yliopistojen ja valinnaisten moduulien yhdistämisen lisäksi opiskelijoiden odotetaan suorittavan perusteellisen itsenäisen tutkimuksen.

Kaikkiin tieteenaloihin, joilla ei ole aiempaa kokemusta yritys- ja johtamistutkimuksista, ovat tervetulleita hakeutumaan ohjelmaan. Niille, jotka ovat jo oppineet liittyvän kurinalaisuutta, tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden edetä tietosi pitkälle tasolle.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc markkinointi Luxury Brands 's tutkinto Lincoln tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua ylellisyystavaroiden ja tuotemerkin hallinta. Tämän ohjelman tavoittee ... [+]

Kurssi

MSc markkinointi Luxury Brands 's tutkinto Lincoln tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua ylellisyystavaroiden ja tuotemerkin hallinta. Tämän ohjelman tavoitteena on kehittää perusteellinen osaaminen markkinoinnin teoriasta ja suunnittelusta, strategisesta ajattelusta ja johtamistaidoista, jotka ovat välttämättömiä uran saavuttamiseksi ylellisyystavaroiden ja kokemusalojen alalla.

Ohjelma on opettanut joukko kansainvälisiä tutkijoita. Lisäksi kurssi hyödyttää vieraita puhujia, jotka ovat ammattilaisia ​​tunnetuissa ja innovatiivisissa organisaatioissa.

Opiskelijoille on tarjolla yksinomainen uran tapahtumat, jotka auttavat rakentamaan ansioluettelon, käsittelemään psykometrisiä testejä ja muotoilemaan tehokkaita sovelluksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Robotics ja Autonomous Systems on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kehittyneitä tietoja ja taitoja kehittää innovatiivisia ratkaisuja nopeasti kehittyvän globaal ... [+]

Kurssi

MSc Robotics ja Autonomous Systems on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kehittyneitä tietoja ja taitoja kehittää innovatiivisia ratkaisuja nopeasti kehittyvän globaalin teollisuuden Robotics ja autonomiset järjestelmät (RAS).

Ohjelman tarkoituksena on tarjota mahdollisuus parantaa ja soveltaa opiskelijoiden nykyistä tietämystä tietokoneohjelmoinnista ja matemaattisista kehyksistä laboratoriotyöskentelyjen, luentojen, keskustelujen ja itsenäisen tutkimuksen avulla.

Kurssi edellyttää perehtyneisyyttä ohjelmointikonsepteihin ja tukevaan matemaattiseen kehykseen esittämällä samalla kehittyneitä käsitteitä, jotka liittyvät erityisesti tietojenkäsittelyalueeseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Työnantajat etsivät yhä enemmän tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät osoittamaan, että heillä on korkeatasoisia taitoja ja kykyjä menestyä maailmanlaajuisessa logistii ... [+]

Kurssi

MSc Logistics ja Global Operations-tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia käytäntöä asiaan liittyvän nykyajan teorian ja tutkimuksen logistiikanhallinnan alalla kansainvälisestä näkökulmasta.

Ohjelma pyrkii kehittämään strategista näkemystä opiskelijoista, jotka keskittyvät luovaan ajatteluun ja ennakoivaan johtamiseen. Ohjelma tunnustaa, että kaikki paikalliset ja globaalit organisaatiot ovat jatkuvasti muuttumassa ja pyrkivät varmistamaan, että johtajat kehittävät tarvittavat tiedot ja osaamiset tämän ongelman ratkaisemiseksi. Opintosuunnitelma mahdollistaa kontekstin ja tilannekohtaisen oppimisen.

Luennoilla, seminaareilla, tapaustutkimuksilla ja vierailevilla puhujilla pyritään tarjoamaan opiskelijoille rikkaat ja perusteelliset käsitykset aiheesta. Valmistajat ovat valmiita aloittamaan urahallinnan tai konsultoinnin aloilla, jotka liittyvät logistiikkaan ja toimintaan paikallisella ja globaalilla tasolla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Marketing-tutkinto tarjoaa mahdollisuuden pyrkiville ja kokeneille markkinoijille edistämään asiantuntemustaan ​​ja asiantuntemustaan, jotta he voisivat merkittävästi ... [+]

Kurssi

Markkinointi on keskeinen johtamistehtävä, joka on ratkaisevan tärkeä huomisen liiketoiminnan ammattilaisten menestykselle. Lincolnissa kokeneet ammattilaiset ja akateemiset opettajat antavat sinulle mahdollisuuden kehittää perusteellista tietämystä markkinointiteeteistä ja mahdollisuuksista kehittää suunnittelun, strategisen ajattelun ja johtamisen taitoja urasi etenemiseen.

Osana Lincolnin kansainvälistä kauppakorkeakoulua sinulla on mahdollisuus osallistua vaikuttaviin luennoihin alan johtajien ja liike-elämän ammattilaisten luona. Vahvat alan yhteydet kertovat tämän ohjelman opetussuunnitelmasta ja sinua kannustetaan luomaan ja rakentamaan oma yhteystoimintasi verkko.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Helmikuu 2020
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Muotimenhallinnan MSc: n tavoitteena on tuottaa tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät analysoimaan kuluttajien ja muiden yhteiskunnan suuntauksia kehittämään tehokkaita ... [+]

Kurssi

Muotimenhallinnan MSc: n tavoitteena on tuottaa tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät analysoimaan kuluttajien ja muiden yhteiskunnan suuntauksia kehittämään tehokkaita osto-, vähittäismyynti- ja myynninedistämisstrategioita.

Ohjelma soveltuu ehdokkaille, jotka pyrkivät johtamaan uran uraa muotiteollisuudessa. Esimerkkejä mahdollisista rooleista ovat myymäläpäällikkö, tavaramerkin edustaja, muotihakija, trendien ennustaminen ja markkinointijohtajat.

Sovellukset ovat tervetulleita laaja-alaisista tutkinnoista, mukaan lukien suunnittelu, liike-elämä, taide ja yhteiskuntatieteet.

kohokohtiaOhjelma on opettanut joukko kansainvälisiä tutkijoita. Lisäksi kurssilla on käytössään vierailevia puhujia, jotka ovat muodin ja muiden liiketoiminta-alueiden ammattilaisia.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä ohjelma on suunniteltu valmistelemaan opiskelijoita uraan, joka edellyttää vankkaa ymmärrystä tutkimusmenetelmistä tietyillä psykologian aloilla. ... [+]

Kurssi

Tämä ohjelma on suunniteltu valmistelemaan opiskelijoita uraan, joka edellyttää vankkaa ymmärrystä tutkimusmenetelmistä tietyillä psykologian aloilla.

Tämän tavoitteen tukemiseksi opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää vahvaa tieteellistä perustaa psykologisia tutkimusmenetelmiä varten, ei vain tavoitteena saada aikaan taideteoksen ymmärrystä, vaan myös tavoitteena kehittää alkuperäistä tutkimusta ideoita, kehittää itsenäisesti tällaisia ideoita, käyttää tiukkoja metodologisia standardeja ja levittää tuloksia ja johtopäätöksiä mahdollisimman korkealla tasolla.

Tämä ohjelma erottaa sen, että se keskittyy soveltamaan tutkimusmenetelmiä ja -tekniikoita psykologisen tutkimuksen eri osa-alueilla ja opiskelijoiden mahdollisuuden koota omia opinto-ohjelmiaan valitsemalla useita moduulivaihtoehtoja. Opiskelijoita pyydetään kirjoittamaan opinnäytetyöprojektinsa paperiksi (6 000–8 000 sanaa), joka voidaan periaatteessa toimittaa vertaisarvioituun lehteen myöhemmin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Matkailu on maailmanlaajuisesti tärkeä toimiala, joka tarjoaa laajan valikoiman uramahdollisuuksia. Lincolnin MSc Tourism and Marketing-tutkinto voi tarjota reitin monenl ... [+]

Kurssi

Matkailu on maailmanlaajuisesti tärkeä toimiala, joka tarjoaa laajan valikoiman uramahdollisuuksia. Lincolnin MSc Tourism and Marketing-tutkinto voi tarjota reitin monenlaisiin moduuleihin valittaviin Pathways riippuvaisia ​​urakehityksestä.

Ohjelma on suunniteltu kehittämään ymmärrystä markkinoinnista matkailun yhteydessä. Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella monenlaisia ​​matkailun ja markkinoinnin moduuleja, joiden tarkoituksena on kehittää kuluttajien käsitystä matkailijoista ja siitä, miten kohteita voidaan merkitä ja edistää. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus kehittää kriittistä ajattelua ja organisatorisia taitoja, joilla pyritään tukemaan heitä tehokkaaksi ammattikunnaksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämän ohjelman tarkoituksena on tarjota mahdollisuus tieteen, teknologian, insinöörien ja matematiikan tieteenalojen tutkinnon saajille saadakseen taitoja, tietoja ja kyk ... [+]

Kurssi

University of Lincoln mekaniikan maisterin tutkinto on on kehitetty energian muuntamisen keskeisten osa-alueiden ympärille, järjestelmäsuunnittelun avulla tietokoneavusteinen tekniikka, järjestelmäohjaus ja kestävyys.

Tutkimus perustuu tutkimukseen ja toimintaan oppimiseen, jossa opiskelijat esitellään aiheeseen ja saavat sitten mahdollisuuden kehittää ymmärrystä ongelmapohjaisten skenaarioiden avulla. Moduulit opetetaan viikon mittaisissa lohkoissa, jolloin osa-aikaisten opiskelijoiden osallistuminen kokoaikaiseen työhön.

Voit olla osa tehokkaan tutkimus- ja kehitystoiminnan keskus Teknillisessä korkeakoulussa, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä yhdessä tutkijoiden kanssa hankkeissa yhteistyössä teollisuuden kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc kirjanpito ja rahoitus tutkinto pyrkii kehittämään ja parantamaan uranäkymiä niille, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä, rahoituksen tai kirjanpidon. Ohje ... [+]

Kurssi

MSc kirjanpito ja rahoitus tutkinto pyrkii kehittämään ja parantamaan uranäkymiä niille, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä, rahoituksen tai kirjanpidon. Ohjelma edellyttää vähäistä tai ei lainkaan liiketoimintaa koskevia tietoja peruskoulutuksen tasolla, ja se sopii siksi useiden eri alojen tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat murtautua tähän korkeasti koulutettuun ammattiin.

Opiskelijoiden odotetaan kehittävän ymmärrystä sekä keskeisistä periaatteista että käytännön taidoista, joita tarvitaan tilien ja niihin liittyvien taloudellisten tietojen valmisteluun ja analysointiin. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus kehittää ymmärrystä taloushallinnon päätöksenteosta ja menetelmistä, joita käytetään yritysten rahoituksen hankkimiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä maisterin tutkinto noudattaa näyttöön perustuvaa lähestymistapaa, jonka tavoitteena on kehittää teoreettisia ja käytännöllisiä taitoja ongelmakäyttäytymisen hallitse ... [+]

Kurssi

University of Lincoln MSc Clinical Animal Behavior -ohjelmaa johtaa asiantuntijaryhmä, jonka eläinkäyttäytymistä tutkiva yhdistys on hyväksynyt.

Tämä maisterin tutkinto noudattaa näyttöön perustuvaa lähestymistapaa, jonka tavoitteena on kehittää teoreettisia ja käytännöllisiä taitoja ongelmakäyttäytymisen hallitsemiseksi toveruissa. Se on johtava asiantuntijaryhmä, mukaan lukien Euroopan ensimmäinen eläinlääketieteellinen käyttäytymisprofessori, Euroopan ja Royal College of Veterinary Surgeonin erikoislääkäri Daniel Mills.

Opetusta tiedotetaan tutkimuksesta ja käytännöistä, ja sinulla on mahdollisuus saada kokemusta todellisista tapauksista pääsemällä Life Sciences -yliopiston eläinlääketieteelliseen käyttäytymiseen. Opetussuunnitelma on läheisessä asemassa koulun eläinten käyttäytymiseen liittyvän kognitio- ja hyvinvointiryhmän tutkimuksessa. Sinua kannustetaan kehittämään tutkimustyötä ja sillä voi olla mahdollisuus työskennellä tutkijoiden rinnalla korkean profiilin projekteissa, joista monet rahoittavat tutkimusneuvostot, hyväntekeväisyysjärjestöt ja kaupalliset elimet.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
13 - 33 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Ohjelman tavoitteena on kehittää heijastavia ja päteviä sosiaalityön harjoittajia, jotka voivat harjoitella turvallisesti, tehokkaasti ja luottavaisesti monimutkaisissa y ... [+]

Kurssi

Ohjelman tavoitteena on kehittää heijastavia ja päteviä sosiaalityön harjoittajia, jotka voivat harjoitella turvallisesti, tehokkaasti ja luottavaisesti monimutkaisissa ympäristöissä. Terveys- ja sosiaalihuollon koulu on vahvistanut terveys- ja terveydenhuollon ammattilaisneuvoston (HCPC) toimittamaan MSc-sosiaalityön jatko-opinnäytetyönä sosiaalihuollossa.

Opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa kaksi ohjattua ja arvioitua harjoittelupaikkaa sosiaalityön tai sosiaalihuollon laitoksissa opintojensa aikana. Näiden sijoittelujen tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistaan, teorioita, arvoja ja käytännön taitoja. Lisätietoja ominaisuuksien täyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista on Ominaisuudet-välilehdessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä tieteellisesti tiukka maisteriohjelma on suunniteltu tarjoamaan laajaa koulutusta viimeisimmissä tekniikoissa, jotka työskentelevät rikosteknisten tieteiden laborato ... [+]

Kurssi

Lincolnissa sinua opettavat kokeneet akateemiset tutkijat ja ammattilaiset, jotka ovat erikoistuneet analyyttiseen ja orgaaniseen kemiaan, apteekkiin, entomologiaan, antropologiaan ja molekyylibiologiaan. Sinua kannustetaan osallistumaan University of Lincoln tieteidenväliseen tutkimuskulttuuriin ja työskentelemään tutkijoiden rinnalla, jotka pyrkivät edistämään rikosteknisten tieteiden tekniikoita.

Opetus sisältää oikeuslääketieteellisiä periaatteita, jotka toimivat oikeudellisissa näkökohdissa, asiantuntijalausunnossa ja todisteiden esittämisessä. Sinulla on mahdollisuus oppia prosessit, jotka liittyvät puolueettomien todisteiden tarjoamiseen rikostutkinnassa, rikospaikoista laboratorioon ja lopulta oikeussaliin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä MSc keskittyy tapauksen muotoiluun ja sovellettuihin näkökulmiin rikosteknisen psykologian. Painopiste on eri ryhmien kanssa, mukaan lukien lapset / nuoret, väkivalt ... [+]

Kurssi

Ohjelmassa painotetaan selkeästi käytännönläheisiä aiheita oikeuslääketieteellisessä psykologiassa. Sinulla on mahdollisuus kehittää tietämystä poliisin tutkintaprosesseista ja näkökohdista tuomioistuimissa ja rangaistuksissa samalla, kun hänellä on mahdollisuus saada tietoa ja taitoja, jotka hyödyttävät erilaisten asiakasryhmien kanssa tehtävää työskentelyä arvioidessaan arviointia, riskin tasoa ja hoitoa.

Oikeuslääketieteellisen psykologian tiimimme hyödyntää sovellettujen rikosteknisten psykologia-asetusten ammattilaisten asiantuntemusta tarjotakseen erikoistunutta panosta ohjelmaan.

Sinulla on mahdollisuus harjoittaa tutkimushanketta akateemisten tutkijoiden ohella, jotka ovat aktiivisia tutkijoita aloillaan. Henkilökunnan osaamisalueet ovat käsitys petoksesta ja haastattelutaidoista, seksuaalisesta halusta ja seksuaalisesta loukkauksesta sekä online-seksuaalisesta hyväksikäytöstä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Lincolnin MSc Project Management-tutkinto tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa perustavanlaatuisia teorioita ja parhaita käytäntöjä järjestelmällisellä, kriittisellä ja sama ... [+]

Kurssi

Hankkeet ovat kaikkialla läsnä kaikkialla ja virallistetaan tapaa, jolla yritykset järjestävät ja toteuttavat jatkuvasti parannuksia, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkääksi toimimiseksi kilpailluilla markkinoilla ja joihin yleensä liittyy suuri riski ja epävarmuus. Projektinhallinnan historiallinen perintö on ilmeinen kaikkialla maailmassa. Kaikki rakennettu, joka alkoi Egyptin pyramideista keskiaikaisten katedraalien kautta pilvenpiirtäjiin ja muihin merkittäviin esimerkkeihin nykyaikaisesta infrastruktuurista, oli jossain vaiheessa hanke.

Riippumatta nykyisestä projektinhallinnan tietämyksestäsi tai kokemuksestasi, sinulla on mahdollisuus saada enemmän luottamusta parempaan suunnitella monimutkaisia ​​projekteja, johtaa ja inspiroida tiimiäsi, hallita vaikeita sidosryhmiä ja selviytyä eniten epämiellyttävistä tai odottamattomista riskeistä. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää hankkeiden suunnitteluun, suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä käytännön taitoja konfliktien ratkaisuun ja tehokkaaseen monikäyttöiseen projektien integrointiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Meidän MSc Finance-tutkinto on suunniteltu tarjoamaan puitteet vahvistaa ja parantaa opiskelijoiden rahoituksen ja talouden taitoja. Opiskelijoilla on mahdollisuus oppia ... [+]

Kurssi

Meidän MSc Finance-tutkinto on suunniteltu tarjoamaan puitteet vahvistaa ja parantaa opiskelijoiden rahoituksen ja talouden taitoja. Opiskelijoilla on mahdollisuus oppia kokeneista rahoitusalan asiantuntijoista ja mahdollisuus kehittää edistynyttä osaamista käytännön harjoittelun tai jatkokoulutuksen valmistelussa.

Syrjäytyminen, globalisaatio ja maailmanlaajuisen talouskriisin vaikutus kansainvälisiin osakemarkkinoihin ovat lisänneet kiinnostusta rahoitukseen. Nykyajan markkinoiden ammattilaisten on oltava taitavia hallinnoimaan sekä taloudellisia että taloudellisia investointeja ja käyttämään järkevää ja tietoista harkintaa ratkaisevien päätösten tekemiseksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Rakentamistieteiden maisteriohjelma vastaa ympäristöön rakennetuista globaaleista haasteista: ilmastonmuutoksen, teknologian, kaupungistumisen, väestön dynamiikan ja hall ... [+]

Kurssi

Ohjelma on suunniteltu edelleen kehittämään opiskelijoiden tietämystä ja ymmärrystä rakennustekniikasta ja rakentamisprosessin hallinnasta, jotta he pystyvät täyttämään ammatilliset tehtävät rakennettuun ympäristöönsä, kehittämään ja ylläpitämään. Se on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille ohjelma, joka ottaa kokonaisvaltaisen näkökulman rakennushallintaprosesseihin ja nykyaikaisen rakennusteollisuuden globaaleihin haasteisiin.

Tämä ohjelma soveltuu äskettäin valmistuneille rakennusalan ja muiden vastaavien tieteenalojen halusta kehittää teknistä osaamista ja johtamistaitoja, joita vaaditaan nopean uran rakentamiseen. Se soveltuu myös kokeneille rakennusalan ammattilaisille, jotka pyrkivät johtaviin tehtäviin Iso-Britanniassa ja ulkomailla. Lisäksi tieto ja taidot, joita opiskelijat voivat kehittää tässä ohjelmassa, avaavat mahdollisuuksia edetä MPhil / PhD-tutkimustutkimuksiin rakennustieteen, rakentamisen tekniikan ja rakennushallinnan aloilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Soveltavan matematiikan tutkija MSc tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tehdä tutkimuksia matematiikan aloista käytännön sovelluksissa liike-elämässä ja teollisuudessa. ... [+]

Kurssi

Soveltavan matematiikan tutkija MSc tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tehdä tutkimuksia matematiikan aloista käytännön sovelluksissa liike-elämässä ja teollisuudessa.

Matematiikan ja fysiikan korkeakoulun tutkijana sinulla on mahdollisuus työskennellä alan asiantuntijoiden kanssa, ja sinulla voi olla mahdollisuus kehittää kansallisia ja kansainvälisiä yhteistyöhön.

Tutkimus koulussa seuraa kahta erillistä osa-aluetta: laskennallinen fysiikka / sovellettu matematiikka ja puhdas matematiikka. Sovelletun matematiikan tutkimus keskittyy numeeristen menetelmien ja algoritmien kehittämiseen materiaalitieteen eri yhtälöiden ratkaisemiseksi, erityisesti nanomateriaalien alalla. Tähän sisältyy moderneihin superkoneisiin liittyvien menetelmien paralleel- laistaminen ja mukauttaminen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle kehittyneitä tietämyksiä ja taitoja kehittää innovatiivisia ratkaisuja, joita tämän päivän nopeasti kehittyvän tietotekniik ... [+]

Kurssi

Tekoälyn, tietokoneavusteisen, robotiikan, mobiilitekniikan ja pelisovellusten kehitys on tullut normaaliksi osaksi yhteiskunnan vuorovaikutusta tietokonelaitteiden kanssa.

Tämä MS Tietotekniikka antaa mahdollisuuden parantaa nykyistä tietämystä tietokoneohjelmoinnista ja matemaattisista puitteista laboratoriotyöpajoissa, luennoilla, keskusteluilla ja itsenäisellä tutkimuksella.

Henkilöstömme lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää kriittistä ymmärrystäsi ja saada käytännön kokemusta innovatiivisilta aloilta, kuten tietokoneen visio ja valvonta, robotiikka ja mobiilitietotekniikka, jotta kehitettäisiin innovatiivisia ratkaisuja nykyisiin ja tuleviin haasteisiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden kehittää asiantuntemustasi tietyllä tietojenkäsittelytieteellä ja vahvistaa taitojasi valmistautumalla tutkimuskehityksen tai te ... [+]

Kurssi

Tämä ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden kehittää asiantuntemustasi tietyllä tietojenkäsittelytieteellä ja vahvistaa taitojasi valmistautumalla tutkimuskehityksen tai teknologian hallinnan tehtäviin.

Tämän maisterin joustava luonne antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tutkimusta alueella, joka on sinulle kiinnostava tai nykyisen työllisyyden kannalta tärkeä. Esimerkkejä opiskelijoiden viimeaikaisista hankkeista ovat hybriditietojärjestelmien hallinta, konenäköjärjestelmän kehittäminen ruokahäiriöiden automaattista tunnistamista varten ja bio-innoitettujen hermoverkkojen käyttö autojen ja jalankulkijoiden välisten törmäysten estämiseksi. Esimerkkejä tutkimusalueista ovat robotiikka ja autonomiset järjestelmät, tietokonenäkö ja kuvien tai videoiden analyysi, lääketieteellinen kuva-analyysi, sosiaalinen tietojenkäsittely, pelit ja vakavat pelisovellukset sekä tietotiede.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MSc Sport Science on suunniteltu liikunnan alan tutkinnon suorittaneille ja ammattihenkilöille, jotka haluavat säilyttää tieteelliset tiedot ja taidot ajan tasalla. ... [+]

Kurssi

Kun painotetaan soveltavaa teoriaa, käytännön työtä ja yhteisön sitoutumista, tämän ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille monitieteinen käsitys urheilutieteestä ja mahdollisuus erikoistua tietylle alueelle.

MSc Sport Science on suunniteltu liikunnan alan tutkinnon suorittaneille ja ammattihenkilöille, jotka haluavat säilyttää tieteelliset tiedot ja taidot ajan tasalla.

Sinua kannustetaan tekemään soveltuvaa työtä alueilla, jotka sopivat parhaiten etu- ja urasuunnitelmiisi. Akateemikot, joilla on erikoistuntemusta, ohjaavat ja tukevat sinua valitsemassasi tutkimushankkeessa.

Voit valita itsenäisen työn keskittämisen johonkin kolmesta nimeltään Pathways - Biomechanics, Physiology tai Psychology - tai tutustu MSc Sport Science -ohjelmaan ilman määriteltyä Pathway , jotta heijastaisit opintojen monialaista luonnetta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Maisteri

University of Lincoln

Tämä ammatillinen ohjelma tarjoaa joustavuutta räätälöidäksesi oppimisen puitteissa, jotka täyttävät Royal Institute of British Architects (RIBA) ja Arkkitehtien rekister ... [+]

Kurssi

Tämä ammatillinen ohjelma tarjoaa joustavuutta räätälöidäksesi oppimisen puitteissa, jotka täyttävät Royal Institute of British Architects (RIBA) ja Arkkitehtien rekisteröintilautakunta (ARB).

Tämä kurssi kannustaa kriittiseen pohdintaan henkilökohtaisista tavoitteista, saavutuksista ja muotoilufilosofiasta strukturoidun teoreettisen keskustelun ja yksilöllisen tutkimuksen puitteissa. Ammatillisten taitojen kehittämisessä painotetaan yksilöllistä opiskelua, ryhmätyötä ja studiotoimintaa.

Opiskelijat voivat hyödyntää laboratorioita ja työpajoja perinteisten mallintamismenetelmien sekä digitaalisten valmistustekniikoiden hyödyntämiseen. Kun ohjelma on suoritettu onnistuneesti, voit halutessasi edetä ammatillisen käytännön ja arkkitehtuurin johtamisen jatko-tutkintoon (ARB / RIBA Part 3) Pathway rekisteröityneeksi arkkitehdiksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
2 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

MRes Performing Arts (Drama, Dance, Music) pyrkii tarjoamaan tunnustetun tutkimuspalkinnon valmistellessaan tohtorintutkimusta liittyvillä alueilla. Se on tarkoitettu opi ... [+]

Kurssi

MRes Performing Arts (Drama, Dance, Music) pyrkii tarjoamaan tunnustetun tutkimuspalkinnon valmistellessaan tohtorintutkimusta liittyvillä alueilla. Se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perustan tohtorintutkimukselle.

Tämä kurssi on ihanteellinen alku esittelytaiteen tutkimusmatkalle. Sen tavoitteena on tarjota tieteelliseen tutkimukseen tarvittavia kriittisiä ja metodologisia työkaluja ja mahdollistaa samalla kohdennetun opiskelun valitsemallesi taiteelliselle kurinalaisuudelle ja sitoutumiselle eri näkökulmista suorituskykyyn.

Opiskelijat tämän maisteriohjelman voivat hyötyä resursseista Lincoln Performing Arts Center, studiot, galleria ja elinvoimainen taiteellinen yhteisö.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämän ammatillisen ohjelman tavoitteena on tarjota korkealaatuista koulutusta pyrkiville arkkitehdeille. Ohjelman on määrätty arkkitehtien rekisteröintilautakunnalta ja s ... [+]

Kurssi

Tämän ammatillisen ohjelman tavoitteena on tarjota korkealaatuista koulutusta pyrkiville arkkitehdeille. Ohjelman on määrätty arkkitehtien rekisteröintilautakunnalta ja sen on vahvistanut British Institute of British Architects.

Kurssilla kannustetaan kriittistä pohdintaa henkilökohtaisista tavoitteista, saavutuksista ja suunnittelufilosofista jäsennellyn teoreettisen keskustelun ja yksilöllisen tutkimuksen puitteissa. Se tarjoaa vapauden räätälöidä oppimistasi puitteissa, jotka täyttävät Yhdistyneen kuningaskunnan arkkitehtitoimiston ja arkkitehtitoimiston rekisteröintilautakunnan vaatimukset.

Painopisteenä on ammattitaidon kehittäminen yksilöllisen opiskelun, ryhmätyön ja opiskelutoiminnan avulla. Sinulla on mahdollisuus keskittyä arkkitehtuurin näkökohtiin, jotka kiinnostavat sinua eniten ja jotka ovat yhdenmukaisia ​​urasi pyrkimyksesi kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Boston
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
2 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Change your World at the University of Lincoln

Osoite
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, England, Yhdistynyt kuningaskunta