University of Liverpool Online Programmes

Esittely

Lue virallinen kuvaus

esittely

Tervetuloa University of Liverpool Online Programmes .

Jatko-ohjelmamme tarjoavat kohtuuhintaisen ja kätevän reitin oppimisen ja urasi edistymiseen. Saat arvostetun pätevyyden arvostetulta Ison-Britannian yliopistolta ja Russell-ryhmän jäsenestä, joka on 24 tutkimusjohtajan johtama Ison-Britannian yliopisto, joka on sitoutunut ylläpitämään korkeimpia mahdollisia tutkimus- ja koulutustasoja.

Portrait of a concentrated mature business woman working on a laptop while sitting at the table at home

Miksi opiskella University of Liverpool Online Programmes

Kaikki ohjelmamme on suunniteltu erityisesti verkko-oppimiseen. Opetus ja arvioinnit toimitetaan joustavasti huipputason oppimisalustamme kautta, joka tarjoaa sinulle pääsyn kaikkiin resursseihin ja tukeen, jota tarvitset opintojesi suorittamiseen verkossa. Kun olet suorittanut ohjelman onnistuneesti, sinut kutsutaan valmistumaan Liverpoolin yliopiston kauniille kampukselle Luoteis-Englannissa.

Meistä

Liverpoolin yliopisto on tarjonnut verkko-ohjelmia vuodesta 2000, mikä tekee meistä yhden Euroopan johtavista kokonaan verkkotutkintojen tarjoajista. Keskitymme uran etenemiseen ja maailmanlaajuiseen yhteistyöhön, ohjelmamme on suunniteltu kunnianhimoisille ammattilaisille, joilla on monen vuoden työkokemus ja jotka haluavat saada arvostetun pätevyyden tinkimättä nykyisistä sitoumuksistaan.

Close up top view of african American young man typing texting on modern laptop keyboard, biracial male employee sit at desk working on computer, consult client or studying online, technology concept

Sijainnit

Liverpool

Osoite
Liverpool, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin