University of Portsmouth

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pyrkikää enemmän - liittyä poikkeukselliseen tutkimusyhteisöön

Kunnianhimoinen yliopisto vilkkaalla ja kukoistavalla rantapaikalla, Portsmouth on jännittävä ja innostava paikka opiskella. Portsmouth on vaikuttava valikoima kursseja, upeita tukipalveluja ja uraa koskevia toimintoja, jotka ovat keskeisiä jokaiselle kurssille. Tämä on erinomainen valinta jatkokoulutustutkimukselle.

Miksi tutkia tutkintotodistusta Portsmouthissa?

  • Olemme yksi korkeimmista yliopistoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa jatko-opintojen opiskelijoiden tyytyväisyydelle - 86% jatko-opiskelijoiden opiskelijoista oli tyytyväisiä yleiseen tutkintotutkintoon (PRES 2017).
  • Viimeisimmän tutkimuksen huippuosaamisen puitteissa vuonna 2014 yli 60 prosenttia yliopiston toimittamasta tutkimuksesta oli maailman johtava ja kansainvälisesti erinomainen.
  • Gold-luokiteltu opetuksen huippuosaamista
  • Yksi maailman uusimmista yliopistoista Times Higher Education Youngin yliopistossa 2017
  • Top 40 yliopisto ( The Guardian's University Guide 2018)

Tutkimus, joka tekee eron

Sijoitamme valtavaa arvoa tutkimukseen ja innovointiin. Keskitymme luomaan ratkaisuja reaalimaailmaan ja ratkaisemaan ongelmia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan, ihmiselämään ja planeettamme. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden oppia henkilökunnalta heidän etusijallaan.

Meillä on kukoistava yli 800 opiskelijaa viidestä tiedekunnasta, jota tukevat yli 500 erittäin koulutettua ohjaajaa. Tutkijakoulu tarjoaa erinomaista tukea ja ohjausta kaikille tutkijoille.

Erityinen tutkijakoulu

Erityinen tutkijakoulu on ensimmäinen tiedonhankintaportti kaikille jatko-opiskelijoille ja ohjaajille. Tuemme, hallinnoimme ja koordinoimme MPhil-, PhD- ja Professional Doctorate -ohjelmien koulutusta.

University of Portsmouth tutkijakoulututkinnon suorittaneina sinulla on pääsy Graduate School Development Program -ohjelmaan, joka tarjoaa laaja-alaista yleiskoulutusta yli 150 erilaisten aihepiirien, kuten tutkimussuunnittelun, jatko-opiskelun ja urakehityksen, kanssa. Näitä suosittuja ja erittäin arvostettuja työpajoja toimittavat asiantuntijatutorit ympäri yliopistosta ja tukevat opiskelijamme kaikilla tutkimusasteella.

Kaupunki

Englannin etelärannikolla sijaitseva Portsmouth on kosmopoliittinen kaupunki, joka nauttii parasta säästä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se on vilkas ja mielenkiintoinen paikka elää, jossa historiallinen istuu mukavasti rinnalla. Kaupunki on kompakti, joten voit kiertää nopeasti ja vaivattomasti. Ja useimpien yliopiston rakennusten keskellä kaupunkia, kaikki mitä tarvitset on helpon matkan päässä, kuten ostos-, viihde-ja merenrannalla.

Rahoitus ja apurahat

Hakemukset ovat nyt avoinna täysin rahoitetuille PhD-apurahoille lokakuussa 2018 alkaville ohjelmille. Selvitä, mitkä projektit ovat käytettävissä ja miten voit hakea tutkimusrahoitussivuilla.

Jatko-opintopäivät

Varaa paikka jossakin tietopäivämme ja selvitä, millaista on opiskelua Gold-luokitellulla yliopistolla.

  • Keskiviikko 14. maaliskuuta 2018
  • Keskiviikko 25. huhtikuuta 2018
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi University House Winston Churchill Avenue
PO1 2UP Portsmouth, England, Yhdistynyt kuningaskunta