University of Southampton

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 6500 kansainvälistä opiskelijaa yli 135 maasta valitsee joka vuosi University of Southampton . Lisäksi meillä on yhteyksiä yliopistoihin ja kumppaneihin ympäri maailmaa, mikä tekee meistä todella kansainvälisen instituution.

Täällä humanistisilla ihmisillä meitä kiehtoo ihmiset ja heidän toimintansa ja saavutukset vuosisatojen ajan esihistoriasta nykypäivään. Olemme tunnettuja maapallon ja kansainvälisesti merkittävän tutkimuksen ja koulutuksen monipuolisista lajeistamme, joista suurin osa on sijoittunut kymmenen parhaan joukkoon brittiläisten yliopistojen kesken .

Tietäen, mikä tekee ihmisjoukosta rasti, on tärkeämpi kuin koskaan näinä turbulenteina aikoina. Opiskelu tietyn tieteenalalla tarjoaa ihmisille uusia näkemyksiä ihmiskunnalle ja herättää älyllistä elinvoimaa ja luovaa energiaa, joka lähtee syvällisestä intohimoisesta oppimisesta ja opettamisesta.

Maailmanluokan akateemiset henkilöt tarjoavat korkeakouluopiskelijoille ja jatko-opiskelijoille korkeatasoisen opetuksen ja tuen, ja heidän asiantuntemuksensa perustuvat aina suoraan henkilökohtaiseen tutkimukseen.

Paitsi työskentelemällä omilla aloillaan, akateemikot työskentelevät yhdessä tieteenalojen kesken tiedon lisäämiseksi. Tämä tarkoittaa ajatuksia herättäviä aiheita, kuten orjuutta, monista näkökulmista, jotta opiskelijat saisivat kattavan kuvan monimutkaisista asioista.

Innovatiiviset tutkimuskeskuksemme yhdistävät tutkijat keskittymään laajoihin aiheisiin, kuten 18. vuosisataan ja keskiajan ja renessanssin maailmoihin. Meillä on myös ainutlaatuinen juutalaisten / ei-juutalaisten suhteiden Parkes-instituutti sekä Parkesin kirjasto, joka on yksi Euroopan juutalaisarkistojen suurimmista kokoelmista.

Huippututkimuksemme tiedottaa opetuksellemme, jota pidetään säännöllisesti kansallisena opiskelijakyselynä. Kaikissa humanistisissa tieteissä akateemiset henkilökuntaamme ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä; aina halukas auttamaan ja tukemaan oppilaita menestymään.

Jatkokoulutusmahdollisuudet sinulle

Yliopistossa 1% maailman yliopistoista (QS World University Rankings 2018), jossa on 200 opetettua kurssia ja yli 90 tutkimuskurssia, Southamptonilla on maailmankuuluja akateemisia tutkijoita ja palveluja, jotka auttavat sinua tulemaan parhaani mukaan .

Southamptonin opiskeluun osallistuminen tarkoittaa osaamista elinvoimaisesta jatkoyhteisöstä.

Aseta paikkasi huippuluokan joukossakin maailman lahjakkaimmilla opiskelijoilla ja tutkijoilla.

Southampton on Hampshirein seremoniallisen läänin suurin kaupunki Englannin etelärannikolla.

Olemme sijaitsee 75 kilometrin päässä Lontoosta; 19 mailin päässä Portsmouthista ja 12 kilometrin päässä Winchesterista. Olemme vain muutaman minuutin päässä New Forest National Park, joka on 219 neliökilometriä kauniita puistoja ja metsää. Suuri osa Lounais-Hampshirestä on kaunista maaseutua, joka ulottuu Kaakkois-Wiltshiren suuntaan ja Dorsetin itäpuolelle. Olemme myös hyvin lähellä Stonehengeä, joka on yksi maailman ihmeistä ja tunnetuin esihistoriallinen muistomerkki Euroopassa.

Southamptonilla on noin 220 000 asukasta ja se on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan vihreimmistä ja miellyttävästä suurkaupunkialueesta. Southamptonilla on oma lentokenttä ja nopeat rautatieyhteydet Lontooseen ja muuhun Iso-Britanniaan. Sijaitsemme etelärannikolla olemme Carnival UK: n kotona ja maailman suurimmat risteilyalukset vierailevat säännöllisesti.

Southampton on myös Southampton Football Clubin kotipaikka, joka kilpailee Premier League ja Hampshire County Cricket Clubin koti Ageas Bowl.

Sijainnit

southampton

Osoite
University of Southampton
University Road

SO17 1BJ southampton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin