University of St Andrews

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tee Skotlannin ensimmäisestä yliopistosta ensimmäinen valinta

134039_ScreenShot2020-04-07at7.01.08PM.png

600 vuotta vanhana oppilaitoksena ei ole yllättävää, että University of St Andrews tunnetaan ympäri maailmaa maailman johtavana koulutuksen johtajana. Olemme Skotlannin paras yliopisto paremmuusjärjestykseen Complete University Guide 2019, ja 2. yleistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Guardian Good University Guide 2019).

Jotkut maailman kirkkaimmista ja lupaavimmista opiskelijoista ovat kuuden vuosisadan ajan tulleet St Andrewsiin opiskelemaan ja löytämään ratkaisevan ajattelutilan kyseenalaistamaan, mitä heille opetetaan. Valmistuneemme auttavat muotoilemaan maailmaa suurlähettilääistä, huippututkijoista ja keksijöistä markkinoiden johtaviin toimitusjohtajiin ja asiantuntijoihin - ja jopa Yhdysvaltojen itsenäisyysjulistuksen allekirjoittajiin - St Andrews auttaa sinua toteuttamaan potentiaalisi missä tahansa. maailmaan mennään.

Kerro meille, mistä olet kiinnostunut - Rekisteröidy saadaksesi lisätietoja

Jatko-kokemus St Andrewsissa

Kansallisen opiskelijakyselyn opiskelijat ovat äänestäneet University of St Andrews parhaaksi opiskelijakokemukseksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa jatkuvasti kymmenen viimeisen 13 vuoden ajalta . Kun tulet opiskelemaan kanssamme, sinulle taataan ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kokemus, jota et löydä muualta.

St Andrews on pieni yliopisto ja kooltamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa enemmän henkilökunnan kanssa, rakentaa läheisiä ja kestäviä suhteita ystäviin ja olla erinomainen opinnoissasi. St Andrewsin kaupunki ja yliopistomme ovat kehittyneet yhdessä antaen meille ainutlaatuisen suhteen ja näkökulman. Kun liittyt meihin, sinusta tulee yhteisön jäsen, ja kaikesta St Andrewsista tulee kampuksesi. Kaupungin ympäri sijaitsevien luentoteattereidemme ja luokkahuoneidemme avulla saat pian tunteen kuulumisesta ja turvallisuudesta, jota on vaikea löytää muualta.

Jatko-opiskelijana sinulla on pääsy yksinoikeuteen jatkoyhteisömme ja korkeakoulumme . Ne järjestävät säännöllisiä verkostoitumistapahtumia ja tilaisuuksia sekä vierailevia luentoja, työpajoja ja sosiaalisia aktiviteetteja, auttaen sinua tapaamaan samanhenkisiä ikätovereita ja luomaan yhteyksiä, jotka auttavat sinua koko ajan kanssamme ja muuallakin.

Miksi St Andrews

St Andrews on ainutlaatuinen paikka opiskella ja asua. Skotlannin itärannikolla sijaitsevat opiskelijat saattavat joutua ylittämään golfkenttiä matkalla luokkaan tai lenkkeilemään rannalla illallisen jälkeen. Yliopistolla ei ole vain maailmanluokan maine, vaan se tarjoaa myös monenlaisia sosiaalisia aktiviteetteja, mukaan lukien yli 150 opiskelijaseuraa ja 50 urheiluseuraa. Kävelemällä läpi kaupungin hengität Skotlannin historiaa, jota ympäröivät historialliset rakennukset, maamerkit ja opiskelijaperinteemme. Rikas historiamme, huipputekniset modernit mukavuudet ja kaunis sijainti tekevät opiskelusta St Andrewsissa unohtumattoman ja palkitsevan kokemuksen.

Uramahdollisuudet

Valmistuneemme ovat työnantajien erittäin kysyttyjä ympäri maailmaa, koska he oppivat korkealaatuisia taitoja ja kykyjä. Opiskelijoilla on pääsy alansa uusimpaan tietoon ja tekniikoihin, huipputeknisiin palveluihin ja tukipalveluihin, jotka ovat aina käytettävissä auttamaan sinua saavuttamaan täysi akateeminen potentiaalisi.

Ohjelmamme ovat haastavia, arvostettuja ja antavat sinulle arvostetun pätevyyden, joka tunnustetaan ympäri maailmaa. Etsitpä sitten kattavaa opetettavaa kurssia tai syvää tutkimukseen perustuvaa tutkintoa , University of St Andrews auttaa katapultista sinua tavoitteiden saavuttamisessa

Kerro meille, mistä olet kiinnostunut - Rekisteröidy saadaksesi lisätietoja

Sijainnit

Saint Andrews

Osoite
St Katharine's West
The Scores

KY16 9AJ Saint Andrews, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MSc