University of Surrey

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

University of Surrey perustettiin 9. syyskuuta 1966 kuninkaallisella peruskirjalla, mutta sen juuret juontavat juurensa 1800-luvun lopun huolenaiheeseen tarjota Lontoon köyhimmille asukkaille entistä parempi pääsy jatko- ja korkeakoulutukseen.

Battersea-ammattikorkeakoulu

Yliopiston edelläkävijä, Battersea-ammattikorkeakoulu perustettiin vuonna 1891, ja se aloitti keskittymisen tieteeseen ja tekniikkaan noin vuodesta 1920, opettaen päivä- ja iltaopiskelijoita Lontoon yliopiston tutkintoille.

Sen akateeminen maine kasvoi tasaisesti siihen pisteeseen, että vuonna 1956 se oli yksi ensimmäisistä laitoksista, joka nimitettiin ”edistyneen tekniikan korkeakouluksi”. Se nimettiin uudelleen Battersea University of Technologyksi vuonna 1957.

Muutto Guildfordiin

1960-luvun alkuun mennessä College oli kasvanut päärakennuksestaan Battersea Park Roadilla, ja vuonna 1962 päätettiin siirtää laitos Guildfordiin.

Pian sen jälkeen, vuonna 1963, Robbinsin raportti ehdotti, että Battersea College laajentuisi ja siitä tulisi yliopisto, joka myöntää omat tutkintonsa.

Surreyn tutkimuspuisto

Yksi yliopiston merkittävimmistä sivustokehityksistä on ollut Surreyn tutkimuspuisto, jonka HRH: n Kentin herttua avasi vuonna 1985.

Puistoon mahtuu tällä hetkellä yli 100 yritystä, jotka työllistävät 2500 tutkimuksen ja kehityksen parissa työskentelevää henkilöä - joista monet liittyvät läheisesti yliopiston omien tiedekuntien työskentelyyn.

Kartanopuiston kehittäminen

Surreyn tärkeimmän Stag Hill -kampuksen tilarajoitteiden vuoksi yliopisto laajeni 2000-luvulla uudeksi kampukseksi Manor Parkissa.

Hieman yli kilometrin päässä Stag Hillistä, joka on liitetty siihen polku- ja pyöräteiden verkolla, Manor Park on nyt koti suurelle alueelle opiskelijamajoitusta, samoin kuin Surreyn urheilupuisto ja Eläinlääketieteellinen korkeakoulu.

Yhteysten lujittaminen kotona ja ulkomailla

Vuonna 2006 perustettiin Surreyn kansainvälinen instituutti-DUFE (SII-DUFE) yhteiseksi akateemiseksi kumppanuuslaitokseksi University of Surrey yliopiston ja Dongbein talous- ja talousyliopiston välillä Dalianissa, Kiinassa.

SII-DUFE tarjoaa korkealaatuisia ohjelmia aiheista, jotka on yhdenmukaistettu liiketalouden ja matkailuhallinnan kanssa ja joissa yhdistyvät korkeat akateemiset vaatimukset ja työllisyysmenestys miellyttävässä rannikkokaupungissa maan koillisosassa.

Pitkäaikainen suhteemme Guildfordin näyttelijäkouluun (GSA) tiivistyi vielä vuonna 2009, kun näyttelijälle ja musiikkiteatterille erikoistunut konservatorio allekirjoitti sulautumissopimuksen yliopiston kanssa.120732_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

400 miljoonaa puntaa kampuksella

Vuodesta 2000 lähtien kiinteistömme on muutettu 400 miljoonan punnan rakennusten kehitys- ja parannusohjelman avulla - sisältäen 130 miljoonaa punnan opiskelijoiden majoitusta, 36 miljoonaa punnan Surreyn urheilupuistossa, 16 miljoonaa punnan kirjasto- ja oppimiskeskuksessa ja 4,5 miljoonaa punnalla Ivy Arts Center.

Tämän lisäksi on saatu lisäinvestointeja uuden 45 miljoonan punnan eläinlääketieteellisen korkeakoulun ja 70 miljoonan punnan tuen muodossa 5G-innovaatiokeskukselle, joka on yksi maailman ensimmäisistä matkaviestinnän ja tulevaisuuden Internet-tekniikoille omistettujen tutkimuskeskusten kanssa.

125 vuotta tulevaisuuden muotoilua

Vuonna 2016 Surrey juhli perustamisensa 125 vuotta. Vaikka instituutio on kehittynyt huomattavasti tuona aikana, sitoutumisemme ensiluokkaiseen akateemiseen toimintaan ja reaalimaailman ratkaisuihin on pysynyt vakiona.

Kasvavan osaamisemme kaltaisilla aloilla kuten kestävä energia, televiestintä, avaruus, sairauksien torjunta ja terveys, olemme intohimoisia muuttamaan tuottamamme uuden tiedon käytännön innovaatioiksi, jotka parantavat ihmisten elämää.

Vuoden yliopisto 2016

Olimme ilahtuneita siitä, että minut on kutsuttu vuoden yliopistoksi The Times- ja The Sunday Times Good University Guide 2016 -tapahtumissa.

Nykyiset opiskelijamäärät

Lukuvuonna 2018-19 19 Meillä on yli 16 000 opiskelijaa Surreyssä - samoin kuin 615 opiskelijaa kurssien ensimmäisessä vaiheessa kampuksellamme Kiinassa.

  • Perustutkinto-opiskelijat: 13 289
  • Jatko-opiskelijat: 2 526
  • Jatko-opiskelijat (tutkimus): 1 085

Kansainvälinen opiskelijajärjestö

36 prosenttia Surreyn opiskelijoista on Ison-Britannian ulkopuolelta, mikä auttaa osoittamaan sekä opiskelijaryhmäämme monimuotoisuutta että yliopiston kansainvälistä mainetta.

kansainvälinen

Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi kulttuurisesti monimuotoisimmista yliopistoista Isossa-Britanniassa, ja yli 140 kansallisuudesta on rooli yliopistoelämässä.

Olemme täällä auttamassa sinua koko hakemusprosessin ajan - neuvonnasta oikean viisumin hakemiskurssin valinnasta ja ensimmäisten viikkojenne valmistelusta Surreyssa.

Sijainnit

Guildford

Osoite
University of Surrey
Guildford

Guildford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MA
MSc