University of Sussex Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Sussex Business School

Sussexin yliopisto on johtava tutkimusintensiivinen yliopisto lähellä Brightonia. Heillä on sekä kansainväliset että paikalliset näkymät, ja henkilöstö ja opiskelijat yli 100 maasta ovat usein mukana yhteisön toiminnassa ja palveluissa.

University of Sussex Business School he auttavat sinua näkemään edelleen. He eivät vain ota maailmaa itsestäänselvyytenä, vaan ajattelevat, miten se voisi olla.

Heidän työnsä perustuu hallintoon, talouteen, tieteeseen, teknologiaan ja innovaatiotutkimuksiin, mikä vaikuttaa ihmisten ja instituutioiden tulevaisuuteen kaikkialla maailmassa. He tutkivat asiaa, jotta muutat maailmaa ja tulevaisuutesi.

Business School hyödyntää monia Sussexin henkisiä perinteitä, mukaan lukien kriittinen näkökulma nykyaikaiseen liiketoimintaan, poliittisiin, taloudellisiin ja sosiaalisiin kysymyksiin sekä uskoon, että suuret yhteiskunnalliset haasteet tarvitsevat asiantuntemusta monien akateemisten tieteenalojen välillä.

Sussexin liike-elämä ja talous on sijoittunut maailman 60 parhaan joukkoon (Times Higher Education Worldin yliopistoluettelot 2019).

Opiskele aidossa kansainvälisessä ympäristössä - opit eri puolilta maailmaa olevia ihmisiä ja ihmisiä tarjoamalla sinulle taitoja tehdä globaalia liiketoimintaa riippuen siitä, kumpi kurssi valitset.

Sussex sijaitsee Falmerissa, Brightonin laitamilla ja helpon matkan päässä Lontoosta ja suurimmista kansainvälisistä lentokentistä Gatwick ja Heathrow.

Sijainnit

Brighton

University of Sussex

Osoite
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 (0)1273 872668

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin