University of Sussex Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Sussex Business School

University of Sussex Business School pyrimme vastaamaan joihinkin nykymaailman tärkeimpiin haasteisiin, ilmastonmuutoksesta kehittyvään työelämään. Asiantuntemuksemme nykyinen valikoima ja laatu asettavat meidät tutkimuksen ja opetuksen eturintamaan, jolla on suoraa merkitystä liiketoimintakäytännöille ja päätöksenteolle.

Sekä EQUIS: n että AMBA: n University of Sussex Business School kehittää nykyisiä ja pyrkiviä johtajia, jotka puolustavat kriittistä ja omaperäistä ajattelua. Keskitymme innovaatioiden hallintaan sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen edistämiseksi.

Sijaitsee Falmerissa lähellä Brightonia, helpon matkan päässä Lontoosta ja tärkeimmiltä kansainvälisiltä lentokentiltä Gatwickissa ja Heathrow'ssa. Tarjoamme erilaisia kursseja, jotka kattavat johtamisen, rahoituksen, kirjanpidon, taloustieteen, politiikan, kestävän kehityksen, kehityksen, yrittäjyyden ja markkinoinnin. Kampuksemme ja verkko-ohjelmamme kattavat perustutkinto-, jatko-, MBA- ja tohtorintutkinnot.

Olemme kymmenen parhaan joukossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Times Higher Education World University Rankings 2020) ja kolmannet Isossa-Britanniassa tutkimustulojen osalta 2015-2019 (Chartered Association of Business Schools). Olemme myös 13. sijalla Isossa-Britanniassa maailman yliopistojen tieteellisten papereiden suorituskyvyn rankingissa vuonna 2020 (NTU-ranking).

Sijainnit

Brighton

University of Sussex

Osoite
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 (0)1273 872668

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin