University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TIETOA arkkitehtuurin tiedekunta ja rakennettu ympäristö

Westminsterin yliopiston on yksi Britannian johtavista keskuksia tutkimuksen arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön herättävä yli 2000 opiskelijaa opetusta tukikohdassa Marylebonen, Lontoon keskustassa. Olemme yksi harvoista Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen opettaa enemmistön aiheita, jotka muodostavat rakennetun ympäristön yhdessä kampuksella. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden toimia eri ammatilliset rajat, integroidun ammattilainen maailmassa.

Tiedekunnan arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön tarjoaa laajan valikoiman perus-ja jatko-opintoja seuraavilla aihealueilla:

Arkkitehtuuri ja Interiors Suunnittelu, asunto- ja Urban Design Property and Construction Matkailu ja tapahtumat Kuljetus ja logistiikka

Kurssit tiedotetaan toimialoittain ja erinomainen tutkimus on tutkijoita joka opettaa sinulle. He auttavat sinua kehittää taitoja ja tietoja, sinun täytyy työskennellä yhä kilpailluilla työmarkkinoilla.

Yliopistolla on vahva ja historiallinen sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja monimuotoiseen. Pyrimme vahvistamaan mainettamme viihtyisä ja kattava organisaatio.

Yhteydet AMMATIT Tiedekunnan arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön on vahva maine ja yhteydet alan johtajat ja ammateissa. Lontoo on johtava kansainvälinen keskus rakennetun ympäristön ammattilaisille, ja voimme hyödyntää tätä poikkeuksellista osaamista houkutella vierailevia luennoitsijoita ja johtavat kaiuttimet kursseillemme.

Kurssit liittyvät suoraan nykyisiä teollisuuden tarpeisiin ja nousevat ensisijaiset tavoitteet ja ovat kehittäneet vahvat yhteydet tuleville työnantajille, mikä erinomainen työllisyysnäkymiä opiskelijoille.

Tiedekunta edelleen johtaa tällä alalla hiljattain joukkue jalkeilla avulla RIBA opiskelija mentoroinnin järjestelmä, ja ovat lisänneet kykyämme yhteistyötä tutkimuksen, maailmanlaajuinen liikkuvuus ja yhteisten akateemisen hankkeita Pekingin yliopiston rakennustekniikan ja arkkitehtuurin.

Meidän kurssit akkreditoitu asiaankuuluvien ammatillisten elinten (mukaan lukien RIBA, ARB, RICS, CIOB ja RTPI), jotta voit olla varmoja kurssin on noudatettava tulevaa ammattia.

PALKITTUJA opiskelijoille ja tutkijoille

Meidän arkkitehtiylioppilaiden säännöllisesti voittaa palkintoja kansainvälisissä kilpailuissa kuten ylimääräinen ajaa menestystä RIBA presidentin mitalit. Vuonna 2016 yksi meidän Tourism Management opiskelijat voitti avajais Tourism Management Institute (TMI) jatko-palkinnon hänen väitöskirja.

Meidän Tutkijat ovat myös kansainvälisesti tunnustettu. Esimerkiksi tohtori Nasser Golzari, kuului voittajajoukkue joka myönnettiin Holcim Awards Acknowledgement palkinto 2014 Afrikka Lähi-itä ja voitti Aga Khan palkinnon Architecture 2013.

TYÖLLISTYVYYTTÄ Meidän valmistuneet ovat päätyneet työskentelemään maailmanluokan järjestöjen kuten Zaha Hadid, Wilkinson Eyre, Hopkins Architects, Foster and Partners, TEE arkkitehdit, ja Rogers Stirk Harbour ja Partners (Architecture ja Interiors) Kier, Sir Robert McAlpine Oy ja DTZ (Property ja Construction) Englanti Heritage, British Airways, Mauritius Tourism Development Board, oikeudellisten ja General Investment Management, Eurostar, Matkailun Society ja Intercontinental Hotels (matkailu ja tapahtumat) joukossa monia muita.

TUTKIMUS Tiedekunta on mukana monenlaisia ​​tutkimustoimet kaikkeen arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön. Tutkimuksemme on kansainvälisesti erinomainen ja maailman johtava sovellettu, teoreettinen ja politiikan aloilla.

Tiedekunnassa on kolme johtavien kansainvälisten tutkimuskeskusten Urban infrastruktuurien politiikan instituutin ja Centre for Study of Production rakennetun ympäristön, ajaa Business School. Tutkimusryhmiä Arkkitehtuuri, Matkailu ja Property and Construction toimivat myös suuriin kansainvälisiin tutkimushankkeisiin Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Tutkimuksemme rahoitus tulee EU: n, UK tutkimusneuvostot, valtion virastot, teollisuus ja hyväntekeväisyysalan. Havainnot julkaistaan ​​säännöllisesti akateemisissa julkaisuissa ja kirjoissa. Tiedekunnan tyytyväinen tutkijoiden eri maista, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä johtavien tutkijoiden niiden asiantuntija aiheista.

TILAT Meidän palveluihin kuuluu:

Marylebone Library (24 tunnin pääsy) rakentaminen laboratoriot Ambika P3 Galleria suuri sviitti IT laboratorioiden Ylioppilaskunta kahvilassa ja kahvila sielunhoitopalvelut rukoushuone hiljainen huone Marylebone Books kirjakauppa opiskeluterveydenhuollon

Meidän arkkitehtuuri studiot Marylebonen Campus ovat läpikäyneet £ 5,2 uudistustöitä, joka tarjoaa vertaansa vailla tilat tutkimuksen ja yhteisöllisen oppimisen. Meidän oma tietokoneluokassa täydennetään tietokoneiden koko studio, joissa kaikissa on grafiikka ja CAD-ohjelmisto.

Uusi digitaalinen valmistus Laboratory Westminster on merkittävä laajentaminen nykyisten arkkitehtuuriin työpajat ja sarja 3D-tulostimet ja laser leikkurit. Kaksi varta tiloja varustettu joustava tietokoneohjattu työkalujen avulla opiskelijat tutkia jännittävä alan digitaalisen valmistuksen, kuten ABS ja kipsi 3D-tulostus, CNC veitsi leikkaus, laajamittainen CNC reititys, CNC metallien jyrsintä ja robotti valmistus. Kaikki opiskelijat on myös täysi pääsy meidän työpajat puun ja metallin työstössä.

TIETOJA Westminsterin yliopiston University of Westminster perustettiin Britannian ensimmäinen ammattikorkeakoulu vuonna 1838. Sittemmin se on kehittynyt yliopistossa, jossa yhdistyvät sekä metropolialueen ja kosmopoliittinen mitat, ja joka on tiiviisti mukana liike, ammatillisen ja akateemisen elämän sisällä Lontoossa, sekä ulkomailla.

Yliopistolla on vahva ja historiallinen sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja monimuotoiseen. Pyrimme vahvistamaan mainettamme viihtyisä ja kattava organisaatio.

OUR kansainvälinen maine Koska maailmanlaajuinen yliopisto sijaitsee maailman kaupunki, olemme asuu yli 5000 opiskelijaa ja 500 henkilökunnan ulkomailta.

Westminster on erinomainen maine ammattimaisesti asiaan opetuksessa ja oppimisessa sekä korkealaatuista tutkimusta. Me painottaa erityisesti tarjoavat kansainvälisiä mahdollisuuksia Westminster opiskelijoille varmistaakseen, että voimme tarjota ympäristö, jossa opiskelijat voivat kehittää taitoja ja edellyttämät maailmantaloudessa.

Olemme ylpeitä pitkästä historiasta globaalin suhteita ja on kumppanuuksia eri puolilla maailmaa - liitännät Työskentelemme jatkuvasti vahvistaa ja syventää.

Maailman johtavaa tutkimusta, tuotettu yhteistyössä globaalin teollisuuden ja oppilaitosten, on todellinen vaikutus ympäröivään maailmaan.

YLIOPISTON HERITAGE Paikka pioneereja

Westminsterin tarina alkoi vuonna 1838, kun Sir George Cayley avasi Polytechnic Institution 309 Regent Street Lontoossa. Vuonna 1881, hyväntekijä Quintin Hogg, osti Royal Polytechnic Institution rakennus ja siirsi Nuorten Miesten Kristillinen instituutista 309 Regent Street, joka tuli pian julkisesti rahoitettujen Regent Street ammattikorkeakoulussa.

Sittemmin meidän oppilaitosta on saanut mainetta paikka ensimmäisiä. Näitä ovat muun muassa:

ensimmäinen ammattikorkeakoulun Yhdistyneessä kuningaskunnassa (1838) avaaminen ensimmäinen julkinen valokuva- muotokuva studio Euroopassa (1841) tapahtumapaikka ensimmäinen julkinen liikkuvan kuvan show Britanniassa järjestämä Lumiere veljekset (1896) ensimmäinen moderni yliopisto voittaa kuningattaren Award for Enterprise - Kansainvälisen kaupan Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen Partner University YK Habitat, virasto joka käsittelee asutuksen ja kehitykseen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Arkkitehtuuri MA sisältää useita erilaisia ​​tutkimuksen vaihtoehtoja myös laaja valikoima yksittäisiä moduulin valintoja sekä asiantuntija reittejä Kulttuurinen identiteetti ja globalisaatio, historia ja teoria, ja digitaalinen media. [+]

Arkkitehtuuri MA sisältää useita erilaisia ​​tutkimuksen vaihtoehtoja myös laaja valikoima yksittäisiä moduulin valintoja sekä asiantuntija reittejä Kulttuurinen identiteetti ja globalisaatio, historia ja teoria, ja digitaalinen media.

Jos etsit meidän maaliskuu (RIBA osa 2) kurssi, tarkista tämän kurssin sivua.

Sijaitsee etenevä henkinen miljöö Lontoon Architecture MA-ohjelma tarjoaa joustavan koulutusohjelman ja ainutlaatuisen mahdollisuuden jatkamaan pitkälle jatko tutkimus yhdistyvät korkean tason teoreettinen tutkimus innovatiivisia ratkaisuvaihtoehtoja.

Arkkitehtuurin osaston yliopiston Westminsterin tarjoaa ensiluokkaisia ​​palveluita kuten state-of-the-art digitaalisen suunnittelun / valmistus laitteet ja joukkue opettajien ja tutkijoiden syvästi sekaantunut uusinta kehitystä arkkitehtonisen suunnittelun teoria, historiantutkimus , ja tekniikka. Arkkitehtuuri MA on osa sarja Masters tarjoamia arkkitehtuurin osaston, jonka tavoitteena on valmistuneet haluavat oppia lisää koulutusta ja parantaa heidän työllistettävyyttään hankkimalla uusia tietoja ja taitoja. Keskittynyt arkkitehtoninen tutkimus, Architecture MA tarjoaa myös vakaa perusta niille, jotka haluavat jatkaa edelleen tutkimuksen ja / tai akateemista uraa.... [-]


MA in Tourism Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Matkailu on yhä tärkeämpi osa elämäämme, ja matkailuala on yksi harvoista globaalin teollisuuden ennustetaan kasvavan pitkällä aikavälillä. Toimitusjohtaja tähän nopeasti kasvava teollisuudenala vastaamaan vieraiden vaatimuksiin kestävällä tavalla on jännittävä ja haastava. Tämä vakiintunut ja äskettäin päivitetty tietenkin antaa sinulle tietoa, analyyttisiä kykyjä ja taitoja sinun täytyy tehdä uran matkailun ammattilainen. [+]

Matkailu on yhä tärkeämpi osa elämäämme, ja matkailuala on yksi harvoista globaalin teollisuuden ennustetaan kasvavan pitkällä aikavälillä. Toimitusjohtaja tähän nopeasti kasvava teollisuudenala vastaamaan vieraiden vaatimuksiin kestävällä tavalla on jännittävä ja haastava. Tämä vakiintunut ja äskettäin päivitetty tietenkin antaa sinulle tietoa, analyyttisiä kykyjä ja taitoja sinun täytyy tehdä uran matkailun ammattilainen.

Olemme ylpeitä, että kurssi poikkeuksetta houkuttelee kosmopoliittinen ryhmä opiskelijoita useista eri maista ja että valmistuneet ovat menestyksekkään uran kaikki ympäri maailmaa. Kurssi on parhaiksi akateemisen tarkastuksen ja on kehitetty neuvoja matkailualan. Opiskelet ytimessä Lontoon, yksi maailman johtavista matkailukohteena. Käyntejä, integroitu kurssimoduulit, voit tutkia erilaisia ​​näkökohtia dynaamisen matkailualalla.... [-]


Maisteri sisustussuunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä kurssi edistää dynaamista ja spekulatiivista lähestymistapaa sisätilojen ympäristöympäristöjen suunnitteluun ja arvotutkimukseen, joka pyrkii haastamaan perinteiset menetelmät. Se antaa sinulle mahdollisuuden noudattaa erityisiä kiinnostuksen kohteitasi sisustussuunnittelussa tai kolmiulotteisen suunnittelun erikoisaloilla tiivistetyn ja keskitetyn tutkimuksen avulla. [+]

Tämä kurssi edistää dynaamista ja spekulatiivista lähestymistapaa sisätilojen ympäristöympäristöjen suunnitteluun ja arvotutkimukseen, joka pyrkii haastamaan perinteiset menetelmät. Se antaa sinulle mahdollisuuden noudattaa erityisiä kiinnostuksen kohteitasi sisustussuunnittelussa tai kolmiulotteisen suunnittelun erikoisaloilla tiivistetyn ja keskitetyn tutkimuksen avulla.

Voit kattaa useita teoreettisia ja käytännöllisiä kysymyksiä. Suunnittelumoduulit käsittelevät nykyaikaisia ​​asioita erilaisissa sisustussuunnittelutehtävissä, kuten vähittäismyynnissä, näyttelyssä, galleriassa, suorituskyvyssä ja spekulatiivisissa ponnisteluissa. Huolellisia tutkimuksia tehdään uudenlaisen lähestymistavan suunnittelun ratkaisuun analyysi- ja kuvitustutkimusten avulla sekä vertailemalla sopivia nykyaikaisia ​​esimerkkejä. Opinnäytetyö voidaan toteuttaa suunnitteluprojektina, väitöskirjana tai tutkimustyönä - tehokkaasti hybridiä, sekä projektia että kirjallista yhteenvetoa tai teoreettista ehdotusta.... [-]


Ma kansainvälisessä suunnittelussa ja kestävä kehitys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Kurssi on suunnattu rakennetun ympäristön ammattilaisille ja toisia tarvittavat tausta, jotka haluavat saada syvällistä ymmärrystä suunnittelun ja kestävän kehityksen, onko parantaa uranäkymiä maansa tai kirjoita kansainvälisen käytännön. Läpi Kurssin tutkii kasvavat ongelmat kestävän kehityksen päin kaupunkien, alueiden ja yhteisöjen nopeasti urbanisoituvat maailmassa yhä voimakkaammin ilmastonmuutoksen ja muiden ympäristötekijöiden, taloudelliset ja sosiaaliset paineet ja riskit. [+]

Kurssi on suunnattu rakennetun ympäristön ammattilaisille ja toisia tarvittavat tausta, jotka haluavat saada syvällistä ymmärrystä suunnittelun ja kestävän kehityksen, onko parantaa uranäkymiä maansa tai kirjoita kansainvälisen käytännön. Läpi Kurssin tutkii kasvavat ongelmat kestävän kehityksen päin kaupunkien, alueiden ja yhteisöjen nopeasti urbanisoituvat maailmassa yhä voimakkaammin ilmastonmuutoksen ja muiden ympäristötekijöiden, taloudelliset ja sosiaaliset paineet ja riskit.

Lontoossa, sinulla on pääsy kansainvälisesti tunnustettua kokemusta aluesuunnittelun kestävän kehityksen, ja tutkia teorioita, yleiseen järjestykseen ajattelua ja hyvien käytäntöjen suunnittelussa sekä kehittyneissä ja kehitysmaissa. University of Westminster on Britannian ensimmäinen Habitat Partner yliopistossa. Työskentelemme YK-HABITAT ja samanmielisten toimielimiä edistämään sosiaalisesti ja ympäristön kannalta kestävän kehityksen kaupunkien, kaupunkien ja alueiden mukaisesti YK: n vuosituhattavoitteiden.... [-]


Ma kaupunki- ja aluesuunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

MA Kurssi antaa sinulle tietoa, ymmärrystä ja taitoja, joita tarvitaan harjoittaa ammattimaisesti tilallisena suunnittelija. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan työnantaja tarvitsee työntekijät voivat tutkia muutoksia luonnon ja rakennetun ympäristön hallita ilmastonmuutoksen haasteisiin kestävän kehityksen avulla, ja keskustelua ja kriittisesti pohtia tiedon ja perusarvoihin nykyiset menetelmät maankäyttöön kehitystä. [+]

MA Kurssi antaa sinulle tietoa, ymmärrystä ja taitoja, joita tarvitaan harjoittaa ammattimaisesti tilallisena suunnittelija. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan työnantaja tarvitsee työntekijät voivat tutkia muutoksia luonnon ja rakennetun ympäristön hallita ilmastonmuutoksen haasteisiin kestävän kehityksen avulla, ja keskustelua ja kriittisesti pohtia tiedon ja perusarvoihin nykyiset menetelmät maankäyttöön kehitystä. Loppuunsaattaminen MA kurssi on ensimmäinen askel täysivaltaiseksi jäseneksi Royal Town Planning Institute (RTPI).

Kurssi tukee oman henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen. Voit työskennellä tieteidenvälistä ja monialainen ympäristö kaupunkien ja aluekehityksen, eri yksityisen, julkisen ja yhteisön yhteyksissä, ja soveltaa tietoa käytäntöön erikoisaloilla suunnittelun. Kurssi perustuu yliopiston kokemus tuottaa jatkokoulutuskursseja kaavoituksessa yli 60 vuotta.... [-]


MA kaupunkisuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Meidän Urban Design-ohjelma on yksi suurimmista ja pisimpään sijoittautunut Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Se on erinomainen maine ja meidän valmistuneet ovat hyvin arvostettu ammatti. Meidän opiskelijat ovat erilaisia ​​ammatteja ja taustat, myös arkkitehtuuria, maisema ja suunnittelun, Isosta-Britanniasta, Euroopassa ja ympäri maailmaa. [+]

Vuonna kaupungistuvassa maailmassa, siellä on kasvava kansainvälinen kysyntä kaupunkisuunnittelun tutkinnon. Nämä kurssit antavat sinulle tietoja ja taitoja sinun täytyy osallistua tähän nopeasti kasvavalla ammatti. Kaupunkisuunnittelu liittyy muotoiluun fyysinen puitteet elämää kaupungeissa. Vauhti kaupunkien muutoksen, ja tavoite tehdä kaupunkien tehokas, kestävä ja mielekäs, vaatii luovia ratkaisuja suunnittelu ja hallinta. Urban Design kurssit Westminster tarjota johdonmukainen lähestymistapaa kysymyksiin, jotka kohtaavat kaupunkimme yhdistyvät jäsenneltyä akateemisen tutkimuksen elävää suunnitteluprojekteja, jolloin voit kehittää käytännön taitoja, teoreettinen ymmärrys ja tiedon lähestymistapa kaupunkien kestävään kehittämiseen.... [-]


Ma tapahtumiin ja konferenssi hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat tulla tai edistyä, johto-tason uran nopeasti laajeneva alan tapahtumia ja konferensseja. London on ihanteellinen paikka, jossa opiskella tapahtumien ja konferenssin hallintaa. Säännöllinen isäntä maailmanluokan urheilu- ja kulttuuritapahtumien, kuten Wimbledon, London Marathon, Notting Hill karnevaali ja Lontoon muotiviikoilla sekä kertaluonteisista mega tapahtumia, kuten Lontoon 2012 olympialaisten ja paralympialaisten pelejä ja rugbyn maailmanmestaruuskilpailut 2015 , London on laajalti tunnustettu maailman tapahtumista pääomaa. Useita satoja konferenssipaikoista ja runsaasti kansainvälisen liiketoiminnan ja vapaa-ajan tapahtumia, Lontoo on maailman johtava tämän dynaamisen alan. [+]

Tapahtumia ja konferensseja on keskeinen rooli liiketoiminnan, kulttuuri- ja urheilutapahtumien elämän kaikissa maissa. Viime vuosina jännittävä uusi ammatti on syntynyt kanssa konferenssi / tapahtumien suunnittelijoille ja johtajille järjestämällä erilaisia ​​tapahtumia, ja markkinointi hyvin erilaisia ​​kohteita ja paikat, joissa ne tapahtuvat.

Tämä kurssi on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat tulla tai edistyä, johto-tason uran nopeasti laajeneva alan tapahtumia ja konferensseja. London on ihanteellinen paikka, jossa opiskella tapahtumien ja konferenssin hallintaa. Säännöllinen isäntä maailmanluokan urheilu- ja kulttuuritapahtumien, kuten Wimbledon, London Marathon, Notting Hill karnevaali ja Lontoon muotiviikoilla sekä kertaluonteisista mega tapahtumia, kuten Lontoon 2012 olympialaisten ja paralympialaisten pelejä ja rugbyn maailmanmestaruuskilpailut 2015 , London on laajalti tunnustettu maailman tapahtumista pääomaa. Useita satoja konferenssipaikoista ja runsaasti kansainvälisen liiketoiminnan ja vapaa-ajan tapahtumia, Lontoo on maailman johtava tämän dynaamisen alan.... [-]


MSc

MSc arkkitehtuurin ja ympäristösuunnittelun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä monitieteinen ja kansainvälinen kurssi antaa sinulle taitoja, joita voidaan soveltaa eri rakennukseen typologiat ja maailmanlaajuisten ilmasto-, ympäristö- ja asiayhteyteen kysymyksiä. Päätyttyä Kurssilla on perusteellinen käsitys periaatteita ja menetelmiä ympäristön suunnittelu ja kehittää kriittisen ajattelun taitoja haastaa käytäntöjä. [+]

Maailmanlaajuiseen ympäristön ja energian haaste nykyisten ja tulevien sukupolvien arkkitehtien ja rakennusalan ammattilaisia ​​vaatii syvempää ymmärrystä periaatteiden ekologisen suunnittelun ja niiden tehokkaan soveltamisen osaksi arkkitehtitoimisto maailmanlaajuisesti. Viime vuosikymmeninä ympäristön suunnittelun aihepiirin on kehittynyt, vastaamaan uusiin tutkimusta ja kokeilua, niin akateemisessa ja käytännössä.

Kuitenkin rakennukset väittäen olevansa ympäristötietoisia eivät suorita odotettavissa standardien edelleen voimakkaasti edistää maailmanlaajuista CO2-päästöjen ja usein tarjoavat epätyydyttävä mukavuudesta oleville henkilöille. Samaa voidaan sanoa oleva rakennettu ympäristö, joka on suurelta osin vanhentunut ja heikosti, joka edellyttää nopeaa tehokkaiden jälkiasennus strategioita. Tämä johtuu puutteesta kokonaisvaltaisen suorituskyvyn ennustaminen ja palaute protokollia, jotka eivät vielä ole yleinen käytäntö arkkitehtonisen suunnittelun.... [-]


MSc in Logistics and Supply Chain Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

[+]

Jos tutkimme tätä MSc, voit tutkia alkupuoliskolla yliopistossa Westminster, ja sitten on mahdollisuus joko jatkaa opintojaan Lontoossa (Westminster reitti) tai viettää toisella puoliskolla meidän yhteistyökorkeakoulussa Hollannissa (Arnhem reitti) . Et vain hyötyä laajempaa moduulin valintoja, mutta myös mahdollisuuden opiskella kahdessa maassa.

Vuoden kolmas lukukausi voit työskennellä tutkimukseen perustuva väitöskirja. On odotettavissa, että voit viettää vastaa kolmesta neljään kuukautta kokoaikatyötä tähän tutkimukseen. MSc kurssi on akkreditoitu Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT), ja valmistuneet ovat vapautettu instituutin tentit.

... [-]

MSc kiinteistökehitys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tavoitteena tietenkin on tarjota sinulle yksityiskohtaisen kuvan kiinteistökehitys- ja arviointiprosessin, joka kattaa taloudelliset, fyysisiä, oikeudellisia ja sosiaalisia näkökohtia. Sinä analysoi kehitys tilanteita ja reagoida erityisesti kehityksen ongelmia johdettujen ratkaisuja. Voit myös pystyä arvioimaan kriittisesti vaihtoehtoja ja itsenäisesti arvioida vaihtoehtoisia toimintatapoja. Kurssi on akkreditoitu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). [+]

Tavoitteena tietenkin on tarjota sinulle yksityiskohtaisen kuvan kiinteistökehitys- ja arviointiprosessin, joka kattaa taloudelliset, fyysisiä, oikeudellisia ja sosiaalisia näkökohtia. Sinä analysoi kehitys tilanteita ja reagoida erityisesti kehityksen ongelmia johdettujen ratkaisuja. Voit myös pystyä arvioimaan kriittisesti vaihtoehtoja ja itsenäisesti arvioida vaihtoehtoisia toimintatapoja. Kurssi on akkreditoitu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Osana kehitysrahoitusyhteistyön ja rahoitus moduuli, opiskelijat sitoutuvat opintomatkan New York.

Moduulit

Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Otat moduulit yhteensä 180 opintopistettä seuraavasti:... [-]


MSc lentoliikenteen suunnittelua ja hallintaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Moduulit tällä kurssilla opetetaan lohkoissa viisi päivää kerrallaan, jotta kansainvälisiä osallistujia matkustaa tehokkaasti Lontooseen useita kertoja vuodessa. Opiskelijat kestää kuusi opetti moduuleja yhteensä (yli vuosi kokopäiväistä *, tai kaksi kolmen vuoden lohko vapauttaa osa-aikaisesti kurssi) ja täydellinen tutkimus väitöskirja. Sähköposti yhteystiedot ja opetusohjelma tukea annetaan väliin moduulin lohkojen yhdessä vierailuluentoja ja työryhmissä päätoimisille opiskelijoille. [+]

Moduulit tällä kurssilla opetetaan lohkoissa viisi päivää kerrallaan, jotta kansainvälisiä osallistujia matkustaa tehokkaasti Lontooseen useita kertoja vuodessa. Opiskelijat kestää kuusi opetti moduuleja yhteensä (yli vuosi kokopäiväistä *, tai kaksi kolmen vuoden lohko vapauttaa osa-aikaisesti kurssi) ja täydellinen tutkimus väitöskirja. Sähköposti yhteystiedot ja opetusohjelma tukea annetaan väliin moduulin lohkojen yhdessä vierailuluentoja ja työryhmissä päätoimisille opiskelijoille.

Lohko läsnäolo tila Kurssin ei ole yhteensopiva viisumirajoitukset kansainvälisille opiskelijoille. Siksi tämä tila läsnäolo ei ole saatavilla kansainvälisten opiskelijoiden viisumia. Lohkon tila läsnäolo on edelleen käytettävissä UK ja EU: n opiskelijoille. Kansainväliset opiskelijat voivat edelleen hakea meidän kokopäiväistä kurssin.... [-]


MSc liikenteen suunnittelu ja hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

MSc kurssi on käynnissä menestyksekkäästi monta vuotta, ja tarjoavat Department of suunnittelu ja liikenne. Se antaa sinulle täyden vapautuksen tutkintovaatimukset jäseneksi Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (MCILT), ja myös osa polku kuljetusten suunnittelu Professional (TPP) pätevyys. [+]

Kurssi kehittää kykyäsi alulle ja toteuttaa kehittyneitä analyysi- ja tutkimuspalvelut liikennepolitiikan, suunnittelu ja hallinta. Opit tekniikoita ja menetelmiä sinun täytyy tehdä päätöksiä, tai toimita tarvittavia tietoja toisten poliittisten päätösten tekemiseen.

MSc kurssi on käynnissä menestyksekkäästi monta vuotta, ja tarjoavat Department of suunnittelu ja liikenne. Se antaa sinulle täyden vapautuksen tutkintovaatimukset jäseneksi Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (MCILT), ja myös osa polku kuljetusten suunnittelu Professional (TPP) pätevyys.

Jos et voi opiskella täyttä Masters tietysti tarjoamme myös kuljetusten suunnittelu ja hallinta jatkotutkinto ja kuljetusten suunnittelu ja hallinta jatko Certificate. Ole hyvä ja siirry tämän sivun tietoja näistä kursseista. Vaihtoehtoisesti voit myös opiskella joidenkin yksittäisten moduulien liikenne- suunnittelu ja johtaminen MSc tietenkin erillisinä lyhytkursseja.... [-]


MSc omaisuuden rahoituksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Kurssi on tarkoitettu antamaan sinulle yksityiskohtaista ymmärrystä omaisuuden rahoituksen ja siihen liittyvän omaisuuden arviointimenetelmiä ja prosesseista, joka käsittää sekä oikeudellisia ja sosiaalisia näkökohtia. Sinä analysoi investointeja ja kehitysrahoituslaitosten tilanteita ja reagoida tiettyjä taloudellisia ongelmia johdettu ratkaisuja. Sinä on myös mahdollisuus arvioida vaihtoehtoja ja itsenäisesti arvioida vaihtoehtoisia toimintatapoja. [+]

Property Finance on vakiintunut alueella olennaista asiantuntemusta kiinteistöalan ostamiseen ja kehittämiseen ominaisuuksia, jotka voivat olla eritasoisia monimutkaisuus. Rahoitusyhtiö asiantuntija hyödyntää modernia taitoja, tekniikoita ja järjestelmiä onnistuneesti hankkia ja tarjota riittävä virtaus pääsee varoja ostaa, myydä ja kehittää maata ja rakennuksia.

Kurssi on tarkoitettu antamaan sinulle yksityiskohtaista ymmärrystä omaisuuden rahoituksen ja siihen liittyvän omaisuuden arviointimenetelmiä ja prosesseista, joka käsittää sekä oikeudellisia ja sosiaalisia näkökohtia. Sinä analysoi investointeja ja kehitysrahoituslaitosten tilanteita ja reagoida tiettyjä taloudellisia ongelmia johdettu ratkaisuja. Sinä on myös mahdollisuus arvioida vaihtoehtoja ja itsenäisesti arvioida vaihtoehtoisia toimintatapoja.... [-]


MSc rakennushankkeiden johtamisesta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä innovatiivinen jatko-rakenne Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo, tai on ollut, rakentamiseen liittyvät työllisyyteen, ja jotka haluavat johtotehtävissä aloilla projektinhallinnan. Kurssin tavoitteena on kehittää tietoisuutta rakennushankkeiden asiakkaille, sekä yhteydessä ja rajoitteita, joiden hankkeet hankitaan ja toteutetaan. [+]

Tämä innovatiivinen jatko-rakenne Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo, tai on ollut, rakentamiseen liittyvät työllisyyteen, ja jotka haluavat johtotehtävissä aloilla projektinhallinnan. Kurssin tavoitteena on kehittää tietoisuutta rakennushankkeiden asiakkaille, sekä yhteydessä ja rajoitteita, joiden hankkeet hankitaan ja toteutetaan.

Tulet saamaan enemmän tietoa ja ymmärrystä teorioita, käsitteitä, periaatteita, tekniikoita, ja henkisen ja käytännön taitoja tarvitaan projektinhallinnan rakennushankkeiden. Sinulla on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa henkilökohtaisen tutkimusprojektin projektinhallintaan. Kurssi hyödyntää web -pohjainen teknologioita toimitus ja laaja käyttö on tehty tutkiva oppiminen parantaa elinikäisen oppimisen taitoja.... [-]


MSc rakentamisen kaupallista hallintoa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä innovatiivinen jatko-rakenne Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo, tai on ollut, rakentamiseen liittyvät työllisyyteen, ja jotka haluavat johtotehtävissä alalla kaupallisen johdon. Kurssin tavoitteena on kehittää tietoisuutta rakennushankkeiden asiakkaille, sekä yhteydessä ja rajoitteita, joiden hankkeet hankitaan ja toteutetaan. [+]

Tämä innovatiivinen jatko-rakenne Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo, tai on ollut, rakentamiseen liittyvät työllisyyteen, ja jotka haluavat johtotehtävissä alalla kaupallisen johdon. Kurssin tavoitteena on kehittää tietoisuutta rakennushankkeiden asiakkaille, sekä yhteydessä ja rajoitteita, joiden hankkeet hankitaan ja toteutetaan.

Tulet saamaan enemmän tietoa ja ymmärrystä teorioita, käsitteitä, periaatteita, tekniikoita, ja henkinen ja käytännön taidot kaupallista hallintaan rakennushankkeisiin. Sinulla on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa henkilökohtaisen tutkimushankkeen liittyvät kaupallisen johdon. Kurssilla on käytössä web-pohjaiset teknologiat toimitukseen ja laaja käyttö on tehty kysely oppimisen parantaa elinikäisen oppimisen taitoja.... [-]


Msc rakentamisessa tiedonhallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Ainutlaatuisuus Westminsterin Building Information Management MSc on keskittyminen "hallinta", joka luo ammattilaisia, jotka pystyvät hallitsemaan koko rakentamisen ja tiedot liittyvät tähän. Kurssi on akkreditoitu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) ja Chartered Institute of Building (CIOB). [+]

Filosofia Building Information Management kurssi heijastaa yhä digitaalinen, monialainen ja integroidun luonteen projektitoimitusten kysyntä vaikuttaa hallitusten ja asiakkaiden lisätä tehokkuutta rakennusprojekteissa. Näitä tehokkuutta voidaan saada tarkempi prototyyppien, simulointi, joka maksaa, suunnittelun, tuotannon ja toiminnan, ja se on lähtö moitteettoman tiedonhallinnan ja Dataotto Building Information Modelling (BIM) -ohjelmisto.

Ainutlaatuisuus Westminsterin Building Information Management MSc on keskittyminen "hallinta", joka luo ammattilaisia, jotka pystyvät hallitsemaan koko rakentamisen ja tiedot liittyvät tähän. Kurssi on akkreditoitu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) ja Chartered Institute of Building (CIOB).... [-]


Maisteri

(Maaliskuu) Arkkitehti (Riba pt ii)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Marssi (osa 2) on vakiintunut ja arvostettu kurssi, joka on määrätty ARB ja vahvistanut RIBA antaa vapautus toisen vaiheen ammatillista koulutusta. Painopiste Kurssin on innovatiivinen suunnittelutyö sekä kehittämään huolehtiva ja kriittinen lähestymistapa tutkia ja käytäntö arkkitehtuurin. [+]

Marssi (osa 2) on vakiintunut ja arvostettu kurssi, joka on määrätty ARB ja vahvistanut RIBA antaa vapautus toisen vaiheen ammatillista koulutusta. Painopiste Kurssin on innovatiivinen suunnittelutyö sekä kehittämään huolehtiva ja kriittinen lähestymistapa tutkia ja käytäntö arkkitehtuurin.

Kurssi edistää valinnanvaraa, tulkinta ja lähestymistapa, joko suunnitteluprojektit tai enemmän akateemista tutkimusta. Entinen keskittyy hienostunut muotoilu ohjelmista (virallisissa, tekninen, ammatti- tai kaupunkien ehdot), jotka vaativat tarkkuutta ja itsekritiikkiä. Jälkimmäinen keskittyy pääaineen väitöskirja, laajennettu pala erikoistuneiden tutkimuksen arkkitehtuuriin ja sen historiallinen tai teoreettinen yhteyksissä.... [-]


Videot

Architecture and the Built Environment at University of Westminster

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment
309 Regent Street

London, England, W1B 2HW GB