University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tiedekunta ja humanistiset perustuu meidän historiallisen Regent Street rakennus, sydämessä Lontoon West Endin ja tarjoaa dynaamisen ja vilkas oppimisympäristön innostaa ja kiihottaa seuraavan sukupolven maailmankansalaisia.

Vuodesta Languages ​​kriminologian, politiikka ja historia, Englanti Visual Culture, sosiologian kääntämiseen, voimme olla ylpeitä monipuolinen mutta yhtenäinen valikoima akateemista toimintaa. Olemme erottuva yhdistämisessä akateeminen kurinalaisuutta käytännön sovellus, ja olemme ylpeitä 180-vuotisen historian tarjoamalla koulutusta kaikille ". Henkilökuntamme ovat kansainvälisesti tunnettuja niiden tutkimus- ja jakamaan asiantuntemuksensa ja intohimo meidän opiskelijoiden ja muita kumppaneita, jotta voidaan vastata aikamme haasteisiin ja tehdä maailmasta elämme parempi paikka.

Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia opiskella ulkomailla, oppia vieraita kieliä ja yhdistää akateeminen tutkimuksia työkokemusta harjoittelu ja harjoittelupaikkoja.

Yhteiskunta- ja humanistiset täällä Westminsterissä on kärjessä oppimisen kaikilla mittareilla. Olemme ylpeitä kursseja 100% opiskelijoiden tyytyväisyyttä ja tieteenalojen jonka tutkimus on yksi suurin nimellisteho maassa. Olemme tiedekunnan Lontoon sydämessä, ylpeitä monimuotoisuuden kosmopoliittisuutta ja kansainvälisyys.

TIETOJA Westminsterin yliopiston University of Westminster perustettiin Britannian ensimmäinen ammattikorkeakoulu vuonna 1838. Sittemmin se on kehittynyt yliopistossa, jossa yhdistyvät sekä metropolialueen ja kosmopoliittinen mitat, ja joka on tiiviisti mukana liike, ammatillisen ja akateemisen elämän sisällä Lontoossa, sekä ulkomailla.

Yliopistolla on vahva ja historiallinen sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja monimuotoiseen. Pyrimme vahvistamaan mainettamme viihtyisä ja kattava organisaatio.

OUR kansainvälinen maine Koska maailmanlaajuinen yliopisto sijaitsee maailman kaupunki, olemme asuu yli 5000 opiskelijaa ja 500 henkilökunnan ulkomailta.

Westminster on erinomainen maine ammattimaisesti asiaan opetuksessa ja oppimisessa sekä korkealaatuista tutkimusta. Me painottaa erityisesti tarjoavat kansainvälisiä mahdollisuuksia Westminster opiskelijoille varmistaakseen, että voimme tarjota ympäristö, jossa opiskelijat voivat kehittää taitoja ja edellyttämät maailmantaloudessa.

Olemme ylpeitä pitkästä historiasta globaalin suhteita ja on kumppanuuksia eri puolilla maailmaa - liitännät Työskentelemme jatkuvasti vahvistaa ja syventää.

Maailman johtavaa tutkimusta, tuotettu yhteistyössä globaalin teollisuuden ja oppilaitosten, on todellinen vaikutus ympäröivään maailmaan.

YLIOPISTON HERITAGE Paikka pioneereja

Westminsterin tarina alkoi vuonna 1838, kun Sir George Cayley avasi Polytechnic Institution 309 Regent Street Lontoossa. Vuonna 1881, hyväntekijä Quintin Hogg, osti Royal Polytechnic Institution rakennus ja siirsi Nuorten Miesten Kristillinen instituutista 309 Regent Street, joka tuli pian julkisesti rahoitettujen Regent Street ammattikorkeakoulussa.

Sittemmin meidän oppilaitosta on saanut mainetta paikka ensimmäisiä. Näitä ovat muun muassa:

ensimmäinen ammattikorkeakoulun Yhdistyneessä kuningaskunnassa (1838) avaaminen ensimmäinen julkinen valokuva- muotokuva studio Euroopassa (1841) tapahtumapaikka ensimmäinen julkinen liikkuvan kuvan show Britanniassa järjestämä Lumiere veljekset (1896) ensimmäinen moderni yliopisto voittaa kuningattaren Award for Enterprise - Kansainvälisen kaupan Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen Partner University YK Habitat, virasto joka käsittelee asutuksen ja kehitykseen.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Energia- Ja Ympäristön Muutos

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Energia ja Environmental Change MA on monitieteinen tutkinto, joka yhdistää kansainväliset suhteet, laki, liiketoiminta ja kestävyyttä tutkimuksia. Sellaisena se tarjoaa kattavan tarkastelun energiavarmuutta, energiamarkkinoita ja ilmastonmuutoksen maailmanlaajuisista, alueellisia ja paikallisia näkökulmia. [+]

Energia ja Environmental Change MA on monitieteinen tutkinto, joka yhdistää kansainväliset suhteet, laki, liiketoiminta ja kestävyyttä tutkimuksia. Sellaisena se tarjoaa kattavan tarkastelun energiavarmuutta, energiamarkkinoita ja ilmastonmuutoksen maailmanlaajuisista, alueellisia ja paikallisia näkökulmia. Tutkinto varustaa opiskelijoiden tietämystä keskeisiä henkisen kehysten ja kriittisiä kysymyksiä. Kurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan dynamiikkaa koskevat energiaa siirtyminen vähähiiliseen talouteen nexus. Opiskelijan tulee suorittaa viisi toisiinsa ytimen moduulit ja voi valita yhden vaihtoehdon moduuli. Kurssi yhdistää asiantuntemusta: Tiedekunta ja humanistiset Westminster Business School Arkkitehtuurin tiedekunta ja rakennettu ympäristö Kurssi toimitetaan kokopäiväistä ja osa-aika-tilassa joko syyskuussa tai tammikuu saanti. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Global Politics of Energy and Environmental Change Tämä moduuli pyritään arvioimaan merkitystä nykyajan keskusteluja kansainvälisissä suhteissa ja poliittinen talous tutkimiseen energiavarmuutta, energiamarkkinoita ja ilmastonmuutos. Siinä tarkastellaan poliittinen historia nykyaikaisen energiajärjestelmien ja roolia valtioiden ja suurten yksityisten ja valtion omistamia yrityksiä. Lisäksi se tutkii rooli globaalien instituutioiden ja niiden vaikutus vuorovaikutusta energiavarmuutta, energiamarkkinoita ja ilmastonmuutos. Se tutkii asioita, jotka tukevat keskeiset keskustelut energia- ja ilmastonmuutos alue, kuten kehitys, kasvun rajoja, avoimuuden, kestävyyden ja kansalaisyhteiskunnan rooli. Moduuli myös kriittisesti arvioi standardin lähestymistapoja kysymykseen energiavarmuutta keskittymällä ongelman energiaköyhyyttä ja sietokykyä. Alueelliset mitat Energy Security 2000-luvulta lähtien maailmanlaajuinen energiamaisema joka muotoutui kahden viime vuosikymmenen aikana kahdennenkymmenennen vuosisadan on muutettu johtuen suuria geopoliittisia ja geo-taloudellinen vuorossa, nousu uusien toimijoiden energia-alan ja teknologian läpimurtoja. Tavoitteena Tämän moduulin on analysoida vaikutuksia, että tämä kehitys oli energiavarmuuteen keskeisten tuottaja- ja kuluttajamaiden. Se analysoi nämä ongelmat keskittymällä muutoksen ja jatkuvuuden päätöksentekoprosesseihin valtion ja valtiosta riippumattomien toimijoiden. Raportit ovat peräisin... [-]

Ma Englanti Kielellä Ja Kielitiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Englanti Kieli ja kielitieteen MA pyrkii tarjoamaan sinulle perusteellinen käsitys kielelliset piirteet Englanti monenlaisia ​​näkökulmia: teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakronisen. [+]

Englanti Kieli ja kielitieteen MA pyrkii tarjoamaan sinulle perusteellinen käsitys kielelliset piirteet Englanti monenlaisia ​​näkökulmia: teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakronisen. Sen avulla voit ymmärtää ja arvioida kriittisesti monenlaisia ​​ajatukset tutkimuksessa Englanti kieli (erityisesti yhteydessä kielellistä vaihtelua suhteen tilaa, aikaa, kommunikatiivinen yhteydessä ja kielellistä yhteyttä) ja antavat sinulle henkinen näkökulmia ja tieteellinen taitoja, valmistaa sinua tehdä riippumatonta tutkimusta. Kurssin sisältö Englanti kieli ja kielitiede MA sopii opiskelijoille, jotka ovat ottaneet Englanti kieli ja / tai kielitiede moduuleja opintojen tasolla, ja muita, jotka ovat ottaneet liittoutuneiden tieteenaloja kuten psykologian, filosofian tai TESOL. Se on erityisen kiinnostava niille, jotka haluavat jatkaa edelleen tutkimuksen ja niille opetuksen Englanti, jotka haluavat saada lisää pätevyyttä ja tutkimaan viimeaikaisen ja nykyinen kehitys alalla. Jos jatkaa tutkinnon kokopäiväinen, voit opiskella 180 opintopistettä yhden lukuvuoden; jos osa-aika, sinun on yleensä suorittaa 180 opintopisteen kahden lukuvuoden ajan. Opiskelet kolme keskeistä moduulit (mukaan lukien 60-luotto väitöskirja aiheesta, Englanti kielen ja / tai kielitiede), sekä kaksi moduulia luettelosta vaihtoehtoja. Ytimen moduulit Englanti kieli käyttö ja Englanti Maailmanlaajuinen tutkia kielellinen vaihtelu monenlaisia ​​näkökulmia ja monet vaihtoehdot täydentävät tätä lähestymistapaa. Voit tutustua tesol kysymyksiä osana vaihtoehtoja. Opetus on pääasiassa viikoittain kahden tai kolmen tunnin jaksoissa kunkin moduulin, joka sisältää opetusohjelmia, seminaareja, käytännön ja työpajoja. Myös riippumaton itseohjautuvaa tutkimuksessa ja olet valmis varten Väitös kautta jäsennelty istuntoja tutkimusmenetelmät. Arviointimenetelmät ovat esittäneet kursseista, kuten esseitä, arvosteluja ja harjoitukset; ei ole varsinaisia ​​tutkimuksia. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Väitöskirja Väitöskirja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä itsenäistä työtä valvontaviranomaisten tukea aihe tuntuu... [-]

Ma Englanti Kielellä Ja Luovan Kirjoittamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Englanti Kieli ja Luova kirjoittaminen MA voit tutustua väliset tietosi miten kieltä käytetään ja tuotetaan, ja kirjallisuuden sävellyksiä. Se antaa sinulle perusteellinen käsitys kielelliset piirteet Englanti monenlaisia ​​näkökulmia (teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakroninen) sekä johtava voit tutkia kirjoittamista poikki genreihin ja ottamaan Lontoon Cityn joku tärkeimmistä inspiraation. [+]

Englanti Kieli ja Luova kirjoittaminen MA voit tutustua väliset tietosi miten kieltä käytetään ja tuotetaan, ja kirjallisuuden sävellyksiä. Se antaa sinulle perusteellinen käsitys kielelliset piirteet Englanti monenlaisia ​​näkökulmia (teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakroninen) sekä johtava voit tutkia kirjoittamista poikki genreihin ja ottamaan Lontoon Cityn joku tärkeimmistä inspiraation. MA tulee varustaa sinulle henkistä näkökulmia ja tieteellinen taitoja, valmistaa sinua tehdä riippumatonta tutkimusta, ja tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia verkostoitua muiden kirjailijoiden, aineet, TV tuottajat ja suorituskyky runoilijoita. Kurssin sisältö Englanti Kieli ja Luova kirjoittaminen MA sopii opiskelijoille, jotka ovat ottaneet Englanti kieli, kirjallisuus ja / tai luovaa kirjoittamista moduulien opintojen tasolla, ja toiset, joilla on kokemusta näillä aloilla. Se on erityisen kiinnostava niille, jotka haluavat harjoittaa lisätutkimuksia, ja niitä joilla soveltaa tietojaan kielen ja kirjoittamisen prosessi urallaan. Jos jatkaa tutkinnon kokopäiväinen, voit opiskella 180 opintopistettä yhden lukuvuoden; jos osa-aika, sinun on yleensä suorittaa 180 opintopisteen kahden lukuvuoden ajan. Opiskelet kolme tai neljä ydinmoduulien (mukaan lukien 60-luotto väitöskirja aiheesta, Englanti kielen tai luovan kirjoittamisen projekti), sekä kaksi moduulia luettelosta vaihtoehtoja. Ydinmoduuli Englanti kieli käyttö auttaa sinua hankkimaan tieteellinen tarvittavat työkalut tyylillinen tulkintaa kirjallisuuden ja muista teksteistä, kun moduulit Tales of kaupungin ja Conflict ja kaupungin kutsuvat tutustumaan kirjoittamista yhteydessä proosaa ja näytelmätekstejä. Opetus on pääasiassa viikoittain kahden tai kolmen tunnin jaksoissa kunkin moduulin, joka sisältää opetusohjelmia, seminaareja, käytännön ja työpajoja. Myös riippumaton itseohjautuvaa tutkimuksessa ja olet valmis varten Väitös kautta jäsennelty istuntoja tutkimusmenetelmät. Arviointimenetelmät ovat esittäneet kursseista, kuten esseitä, arvosteluja ja harjoitukset; ei ole varsinaisia ​​tutkimuksia. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä... [-]

Ma Erikoistunut Käännös

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Erityisopetuksen Translation MA on avoin natiivi ja ei-äidinkielenään Englanti, joka yhdistää Englanti jollakin seuraavista kielistä: arabia, ranska, saksa, italia, puola tai espanjaksi. Jos olet syntyperäinen Englanti, voit valita tutkia käännöksen yhdellä tai kahdella edellä mainituista lähdekielistä. [+]

Erityisopetuksen Translation MA on avoin natiivi ja ei-äidinkielenään Englanti, joka yhdistää Englanti jollakin seuraavista kielistä: arabia, ranska, saksa, italia, puola tai espanjaksi. Jos olet syntyperäinen Englanti, voit valita tutkia käännöksen yhdellä tai kahdella edellä mainituista lähdekielistä. Jos olet ei-äidinkielenään puhuvan Englanti, voit tutkia käännös molemmat Englanti osaksi ensimmäinen kieli ja ensimmäinen kieli osaksi Englanti. Erityisopetuksen Translation MA auttaa valmistautumaan uran käännös markkinoilla. Pohjalta olemassa olevaa kielitaitoa, opit tutkimus erikoistunut aiheita tuottaa kaupallisesti hyödynnettävissä käännökset erikoistunut tekninen ja toimielinten asiakirjojen soveltaen oivalluksia peräisin tutkimuksesta kielitieteen ja kääntämisen teoria samoin kuin ammatillista käytäntöä. Saat loppuun Translation Project tai Research Thesis. Sinulla on myös mahdollisuus valita useista lisävarustemoduulit joka esimerkiksi antaa sinulle johdatus muokkaus ja tarkistamista, audiovisuaalinen kääntäminen tai tietokoneavusteinen kääntäminen, tai avulla voit hankkia osattava toista kieltä käännettäväksi tarkoituksiin. Voit hyödyntää meidän monenlaisia ​​resursseja, kuten laaja kokoelma volyymit ja elektronisten aineistojen meidän kirjastossa, erikoistunut ohjelmisto sovelluksia, ja lisäresursseja saatavilla kautta yliopiston virtuaalinen oppimisympäristö. Meidän opetushenkilöstö ovat myös täynnä ja osa-aikaiset opettajat, kaikki ammattitaidolla kääntämisen ja muut erityiset aloilla. Sinä jaetaan henkilökohtainen tutor ja antaa akateemisen ohjausta kurssin joukkue. Kurssin sisältö Kurssi painottuu käytännön koulutusta kääntämisen, kehittää taitojasi korkeatasoinen ja oppia ammatillisessa ympäristössä. Jos olet syntyperäinen Englanti, oman ytimen moduulit osallistuu käännös joko yhdestä tai kahdesta lähteestä kieltä, valitaan arabia, ranska, saksa, italia, puola ja espanja. Jos olet syntyperäinen arabia, ranska, saksa, italia, puola tai espanja, oman ytimen moduulit kattavat käännös ja omalle äidinkieli (kutsutaan yleisesti nimellä "ensimmäinen" tai "tärkein" kieli). Kaikki opiskelijat kääntää toimielinten asiakirjojen (kuten talous-, poliittisia, oikeudellisia ja EU tekstit)... [-]

Ma In Englanti Kieli Ja Kirjallisuus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Englanti kieli ja kirjallisuus MA pyrkii voit tutustua väliset kieltä ja kirjallisuutta. Se antaa sinulle perusteellinen käsitys kielellisen piirteitä Englanti monenlaisia ​​näkökulmia (teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakroninen), sekä johtavia teitä tutkimaan monenlaisia ​​tekstejä yhteydessä sosiaalisia, historiallisia ja poliittisten olosuhteiden joista ne lähtevät. [+]

Englanti kieli ja kirjallisuus MA pyrkii voit tutustua väliset kieltä ja kirjallisuutta. Se antaa sinulle perusteellinen käsitys kielellisen piirteitä Englanti monenlaisia ​​näkökulmia (teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakroninen), sekä johtavia teitä tutkimaan monenlaisia ​​tekstejä yhteydessä sosiaalisia, historiallisia ja poliittisten olosuhteiden joista ne lähtevät. Lisäksi MA tulee varustaa sinulle henkisen näkökulmia ja tieteellinen taitoja, valmistaa sinua tekemään riippumatonta tutkimusta. Kurssin sisältö MA sopii opiskelijoille, jotka ovat ottaneet Englanti kieli ja / tai kirjallisuutta moduulit opintojen tasolla, ja muita, jotka ovat ottaneet liittoutuneiden tieteenaloja kuten tesol. Se on erityisen kiinnostava niille, jotka haluavat jatkaa edelleen tutkimuksen ja niille opetuksen Englanti, jotka haluavat saada lisää pätevyyttä ja tutkimaan viimeaikaisen ja nykyinen kehitys alalla. Jos jatkaa tutkinnon kokopäiväinen, voit opiskella 180 opintopistettä yhden lukuvuoden; jos osa-aika, sinun on yleensä suorittaa 180 opintopisteen kahden lukuvuoden ajan. Opiskelet neljä ydinmoduulien (mukaan lukien 60-luotto väitöskirja aiheesta, Englanti kielen ja / tai kirjallisuus), sekä kaksi moduulia luettelosta vaihtoehtoja. Ydin moduulit subjektiivisuuksia: Modernin Fictions sekä toimielinten ja Histories tutkia klassinen ja nykyaikainen kriittisiä tekstejä kirjallisuuden suhteen ideoita suurempia yhteyksissä, kuten historia, visuaalista ilmettä, sukupuoli, psykoanalyysi ja post kolonialismi, kun taas moduuli Englanti Kieli käyttömahdollisuus auttaa hankkimaan tieteellinen tarvittavia välineitä tyylillinen tulkinta kirjallisuuden ja muista teksteistä. Opetus on pääasiassa viikoittain kahden tai kolmen tunnin jaksoissa kunkin moduulin, joka sisältää opetusohjelmia, seminaareja, käytännön ja työpajoja. Myös riippumaton itseohjautuvaa tutkimuksessa ja olet valmis varten Väitös kautta jäsennelty istuntoja tutkimusmenetelmät. Arviointimenetelmät ovat esittäneet kursseista, kuten esseitä, arvosteluja ja harjoitukset; ei ole varsinaisia ​​tutkimuksia. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core... [-]

Ma In Englanti Kirjallisuus: Moderni Ja Nykyaikainen Fiktioihin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella Englanti kirjallisuutta modernin yliopiston ympäristössä, samalla hyödyntää runsaasti tarjoamien resurssien Lontoon rikas kulttuurielämä. Sinä tutkii kirjallisuustekstejä laajemmassa yhteydessä kulttuurituotannon ja suhteuttaa ne sosiaaliset, historialliset ja poliittiset olosuhteet, joista ne ilmenevät. [+]

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella Englanti kirjallisuutta modernin yliopiston ympäristössä, samalla hyödyntää runsaasti tarjoamien resurssien Lontoon rikas kulttuurielämä. Sinä tutkii kirjallisuustekstejä laajemmassa yhteydessä kulttuurituotannon ja suhteuttaa ne sosiaaliset, historialliset ja poliittiset olosuhteet, joista ne ilmenevät. Kurssi Ryhmä koostuu akateemisia asiantuntijoita, jotka käyttävät monista lähellä museoissa, gallerioissa ja kirjastoissa opetuksessa. Kurssi on erityisen kiinnostava niille, jotka haluavat valmistautua lisätutkimuksia at MPhil tai PhD tasolla, ja ne opetusta Englanti, jotka haluavat saada ammattitutkinnon ja tutkia viimeaikainen ja tämänhetkinen alan kehitystä. Kurssin sisältö Englanti Kirjallisuus: Modernin Fictions MA Westminsterin yliopiston on suunniteltu tarjoamaan yhtenäinen ohjelma jatko tutkimus, joka mahdollistaa sekä ajallisesti erilaisia ​​ja erityisiä ajankohtaisia ​​painopiste. Se antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella uudelleen ja reinvestigate tekstit, kriittinen käytännöt, laitokset ja kaudet, jotka muodostavat kuria, jotta nähdään sen uudella ja jännittävällä tavalla. Se koostuu kolmesta ydinmoduulien. Subjektiivisuuksia rakentaa kriittinen tunnetta kurinalaisuutta keskittymällä käsitteen subjektiivisuuden. Se tutkii ajatus itsestä merkitystä kysymykset kirjallisen muodon, lukeminen ja kirjoittaminen. Laitokset ja Historiat tarkastellaan institutionaalisia ja aineelliset edellytykset, jotka tuottavat meidän ajatuksia mitä kirjallisuus on ja miten kaunokirjallisia tekstejä määräytyvät niitä. Aiheet ovat laitoksen julkaisuhetkellä, kysymyksiä historian, ja globalisaatio, ja kriittinen tutkimus tilojen ja oletukset tieteellistä tutkimusta. Väitöskirja, joka voidaan kirjoittaa asianmukaiseen haluamaasi aihetta, on myös keskeinen moduuli. Vaihtoehto moduulit tarjoavat mahdollisuuden voit syventää ja laajentaa tietämystä eri aikoja, kysymykset ja lomakkeet yli 19., 20. ja 21. vuosisatojen. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Väitöskirja Tämä laajennettu pala tutkimustyön on tilaisuus sinulle jatkaa aiheeseen erityistä merkitystä, ja johdetaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja suunnattu valvonta. Moduuli... [-]

Ma Kansainvälisissä Suhteissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa innovatiivisen, kurinalainen ja älyllisesti haastava puitteet opiskeluun kysymyksiä ja näkökulmia kansainvälisistä suhteista. Voit harkitsee eri näkökohtia kansainvälisen järjestyksen ja politiikassa, mukaan lukien dynamiikka kansainvälisen sosiaalisen ja poliittisen vallan suhteita ja konflikteja, ja valtion rakennus. Nämä aiheet tutkitaan verrattain suhteessa valtioista, poliittisiin ja yhteiskunnallisiin prosesseihin ja yhteyksissä erilaisten historiallisten jatkumoita, epäjatkuvuuskohtia ja kontrasteja. [+]

Tämä kurssi tarjoaa innovatiivisen, kurinalainen ja älyllisesti haastava puitteet opiskeluun kysymyksiä ja näkökulmia kansainvälisistä suhteista. Voit harkitsee eri näkökohtia kansainvälisen järjestyksen ja politiikassa, mukaan lukien dynamiikka kansainvälisen sosiaalisen ja poliittisen vallan suhteita ja konflikteja, ja valtion rakennus. Nämä aiheet tutkitaan verrattain suhteessa valtioista, poliittisiin ja yhteiskunnallisiin prosesseihin ja yhteyksissä erilaisten historiallisten jatkumoita, epäjatkuvuuskohtia ja kontrasteja. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Beyond International Relations Tämä moduuli analysoi teorian ja käytännön mukana antaa kansainvälistä sisältöä yleismaailmallisia arvoja ja toiveita tänään. Osa I analysoidaan kuinka kaksi keskeistä periaatteista realismi ovat joutuneet kysymys: kansallisen edun ja suvereniteettia. Osa II pitää yksilön oikeuksia kansainvälisissä yhteyksissä, keskittyy humanitaarista apua ja ihmisoikeuksia. Osa III jälkiä vaikutus uusien kansainvälisten käytäntöjen laajentaa demokratiaa, ja osa IV analysoi viimeaikainen kehitys kansainvälisen oikeuden ja oikeuden. V osa pohtii uusi globaali poliittinen toimija on syntymässä - maailmanlaajuinen kansalaisyhteiskunta - joka voi voittaa kansainvälinen / kotimainen kuilun. Väitös ja tutkimusmenetelmät Saat valvottua ohjausta ja tutkimusmenetelmät koulutus (läpi sarjan tutkimusmenetelmä työpajoja, väitöskomitean induktio ja colloquium seminaareja, ja yksittäiset väitöskirja valvonta istuntoja) valmistella teitä Masters Väitös sovitun tutkimuskohde. Alatte tunnistamalla Väitöskirja etuja alussa opintojen, kun voit keskustella ideoita eri ohjaajia, jotka voivat ohjata sinua kohti ottaen sopiva vaihtoehto moduulit, jotka tukevat tulevaisuuden tutkimuksissa. Tämä moduuli on otettava joko valmistumisen jälkeen kaikkien muiden moduulien tai yhtäaikaisesti moduuleja teidän jälkipuoliskolla. Kansainväliset suhteet: teoreettisista näkökulmista Tämä moduuli kaavioita kansainvälisten suhteiden kehittämiseen (IR) kuin akateeminen kurinalaisuutta, paikallistamiseen hallitseva teoreettisiin näkökulmiin niiden historialliset ja poliittiset yhteyksissä. Keskeinen teema on analyysi siitä, miten laajan teorioiden... [-]

Ma Kansainvälisissä Suhteissa Ja Demokraattisen Politiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Masters kansainvälisten suhteiden ja demokraattien politiikka tarjoaa kehittyneen kriittinen ja kokonaisvaltainen käsitys voimia muotoiluun valtio, valtioiden välisiä suhteita ja maailmanpolitiikassa. Piirustus keskeisiin teoreettisiin tulkintoihin demokraattisen politiikan, kurssi koettimet erilaisiin opinkappaleisiin demokraattisen ajattelun (vaihtelevat moniarvoisuutta ja kansalaisyhteiskunnan egalitarismia ja ihmisoikeudet), ja tutkii vuorovaikutuksen teorian ja käytännön välillä vanhojen ja uusien demokratioiden ja prosesseissa maailmanlaajuisten hallintoa. [+]

Masters kansainvälisten suhteiden ja demokraattien politiikka tarjoaa kehittyneen kriittinen ja kokonaisvaltainen käsitys voimia muotoiluun valtio, valtioiden välisiä suhteita ja maailmanpolitiikassa. Piirustus keskeisiin teoreettisiin tulkintoihin demokraattisen politiikan, kurssi koettimet erilaisiin opinkappaleisiin demokraattisen ajattelun (vaihtelevat moniarvoisuutta ja kansalaisyhteiskunnan egalitarismia ja ihmisoikeudet), ja tutkii vuorovaikutuksen teorian ja käytännön välillä vanhojen ja uusien demokratioiden ja prosesseissa maailmanlaajuisten hallintoa. Onko demokratia käsite rajoittuu maailmaan alueellisesti rajoitetuilla kansalliset yhteisöt? Demokratia voi yhä rajoittaa tehoa globaalissa maailmassa? Miten demokraattista päätöksentekoa toimivat edessä monimutkaisuus? Nostamalla ja tarkastelemalla tällaisia ​​kysymyksiä kurssin tutkii muuttuvassa ja riidanalainen käsityksiä demokratian nykyajan ajatuksen sekä sen soveltaminen kansainvälisissä yhteyksissä meidän yhä monimutkaisempia maailmassa. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Demokraattinen politiikka: Tärkeimmät keskustelut ja kysymykset Moduuli tarkastelee keskeisiä kysymyksiä ja keskusteluja demokraattisen politiikan. Se keskittyy 20-luvun demokraattisen ajattelun ja pohditaan, miten avain demokraattisten ajatusten / ihanteet on tulkittu ja uudelleen tulkitaan käsitellä hallitseva trendit ja muutokset demokraattisissa yhteiskunnissa. Moduuli käsitellään joitakin haasteisiin demokraattinen teoria ja käytäntö, ja se tutkii eroja vanhojen ja uusien demokratioiden. Koko moduuli erityistä huomiota kiinnitetään dynamiikan demokraattinen toimielin ja demokraattista uudistamista. Väitös ja tutkimusmenetelmät Saat valvottua ohjausta ja tutkimusmenetelmät koulutus (läpi sarjan tutkimusmenetelmä työpajoja, väitöskomitean induktio ja colloquium seminaareja, ja yksittäiset väitöskirja valvonta istuntoja) valmistella teitä Masters Väitös sovitun tutkimuskohde. Alatte tunnistamalla Väitöskirja etuja alussa opintojen, kun voit keskustella ideoita eri ohjaajia, jotka voivat ohjata sinua kohti ottaen sopiva vaihtoehto moduulit, jotka tukevat tulevaisuuden tutkimuksissa. Tämä moduuli on otettava joko valmistumisen jälkeen kaikkien muiden moduulien tai yhtäaikaisesti moduuleja teidän jälkipuoliskolla. The Politics of Global Monimutkaisuus:... [-]

Ma Kansainvälisissä Suhteissa Ja Turvallisuus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa sinulle yksityiskohtainen käsitys luonteesta nykyajan turvallisuus asialista, sen alkuperä, teoreettinen perusta ja tulevaisuuden kehityskaari. Voit tutkii teorioita kansainvälisen turvallisuuden ja ne keskeiset tietoturvaongelmat ovat hallinneet turvallisuus diskurssi kylmän sodan jälkeisen aikakauden. Voit myös kehittää analyyttisiä taitoja helpottamiseksi ymmärrystä uraauurtava nykyajan turvallisuuskysymykset laajemmassa teoreettista ja historialliseen viitekehykseen. [+]

Kysymys turvallisuuden nyt hallitsee nykyajan kansainvälisen politiikan. Kysymykset kuten "terrorismin vastainen sota", ennalta ehkäisevä itsepuolustusta ja humanitaarisen väliintulon muodostavat uraauurtava kansainväliset huolenaiheet, jotka vaikuttavat kaikkien valtioiden ja kaikkien kansojen. Tämä kurssi tarjoaa sinulle yksityiskohtainen käsitys luonteesta nykyajan turvallisuus asialista, sen alkuperä, teoreettinen perusta ja tulevaisuuden kehityskaari. Voit tutkii teorioita kansainvälisen turvallisuuden ja ne keskeiset tietoturvaongelmat ovat hallinneet turvallisuus diskurssi kylmän sodan jälkeisen aikakauden. Voit myös kehittää analyyttisiä taitoja helpottamiseksi ymmärrystä uraauurtava nykyajan turvallisuuskysymykset laajemmassa teoreettista ja historialliseen viitekehykseen. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Contemporary ristiriitoja International Security: Interventio Terrorismi ja itsepuolustusjoukkojen Lopussa Kylmän sodan perusteellisesti muuttanut luonnetta kansainvälisen turvallisuuden ennakoitiin uusien kysymysten ja uhkia. Nykyajan aikakaudella uran ja luonne ensiarvoisen uhat ovat muuttaneet, sisäisiin valtion konfliktit ja valtiosta riippumattomien toimijoiden luonteenomaiset lähteitä turvattomuutta. Tämä moduuli antaa sinulle kattavan yleiskuvan turvallisuuden diskurssin ja käytännössä, koska kylmän sodan liittyviä avainkysymyksiä, kuten humanitaarisen intervention, itsepuolustus ja terrorismin laajempiin suuntauksia kuten kehittyvä rooli YK, haasteita kansainvälisen laki ja uusi huolta valtioiden sisäiset kriisit. Väitös ja tutkimusmenetelmät Saat valvottua ohjausta ja tutkimusmenetelmät koulutus (läpi sarjan tutkimusmenetelmä työpajoja, väitöskomitean induktio ja colloquium seminaareja, ja yksittäiset väitöskirja valvonta istuntoja) valmistella teitä Masters Väitös sovitun tutkimuskohde. Alatte tunnistamalla Väitöskirja etuja alussa opintojen, kun voit keskustella ideoita eri ohjaajia, jotka voivat ohjata sinua kohti ottaen sopiva vaihtoehto moduulit, jotka tukevat tulevaisuuden tutkimuksissa. Tämä moduuli on otettava joko valmistumisen jälkeen kaikkien muiden moduulien tai yhtäaikaisesti moduuleja teidän jälkipuoliskolla. Teorioita International Security Tämä moduuli tarkastelee nykyajan diskurssi ja keskusteluista merkitys kansainvälisen turvallisuuden. Kylmän sodan muuttanut... [-]

Ma Kansainvälisissä Yhteyksissä Ja Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä on dynaaminen, uraauurtava monitieteinen master-kurssi, joka täyttää maailmanlaajuinen kysyntä suurempaa ammattitaitoa ihmissuhde ja toimielinten välinen kaksikielinen viestintää. Kurssilla keskitytään parantamaan henkilökohtaisia ​​taitoja kuin kommunikaattori ja edistäjänä viestintä. Tämä voi olla asianajajana, välittäjänä, viestintä strategina, välittäjän tai viestinnän edistäjänä. [+]

Tämä on dynaaminen, uraauurtava monitieteinen master-kurssi, joka täyttää maailmanlaajuinen kysyntä suurempaa ammattitaitoa ihmissuhde ja toimielinten välinen kaksikielinen viestintää. Kurssilla keskitytään parantamaan henkilökohtaisia ​​taitoja kuin kommunikaattori ja edistäjänä viestintä. Tämä voi olla asianajajana, välittäjänä, viestintä strategina, välittäjän tai viestinnän edistäjänä. Vakaasti perustuva uusin kansainvälistä viestintää teorioita ja käyttäen tosielämän simulaatiot, opit paikantaa ja analysoida resurssit, vallata viestinnän haasteita ja kehittää strategioita esteiden poistamiseksi onnistuneen vuorovaikutuksen. Kurssi rikastuttaa tuntemusta ja soveltamista keskeisiä paradigmoja kansainvälisen viestinnän, tiedon käsittely ja esittely eri yhteyksissä kentältä julkisen diplomatian kansainväliselle medialle, älykkyys, liike ja kansainväliset kansalaisjärjestöt. Se myös parantaa sen toimintakykyä käsittelyssä tietojen esille kielten ja kulttuurien välillä, eri ammatti-asetuksista. Sinulla on koulutuksen ja valmistelun vaikuttaa merkittävästi valitsemasi ammatin. Tietenkin hakijat tulevat tavallisesti aloilla, kuten kieliopintoja, kääntäminen ja tulkkaus, sosiaalityö, opetus, journalismin ja muun median sekä julkisissa tehtävissä. Kuitenkin kurssi osoittautuu korvaamaton kenellekään korkean tason kaksikielinen osaamista ja kokemusta sovittelua kansojen erilaisista kulttuuritaustoista. Kurssin sisältö Otat kolme keskeistä moduulit, joista kaksi opetetaan ja kolmas tutkimus perustuu. Teoriat ja käytännöt Global Communication kattaa keskeiset perustana olevan tiedon ja analyyttisiä välineitä ohjelman sekä kykyjä esittäjänä tietoa. International Liaison keskittyy oman käytännön viestintää osaamista. Tutkimuksessa komponentin olet valinnasta MA Thesis (väitöskirja moduuli), voitaisiin tutkia aihe, valinnan, tai Professional Project jossa soveltaa taitojasi ja asiantuntemusta luomaan viestintästrategia. Molemmissa sinun on osoitettava tutkimusosaaminen master-tason. Sitten on valita neljästä lisävarustemoduulit loppuun MA. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Väitöskirja Yhtenä kaksi tutkimusta vaihtoehtoa, tämä moduuli auttaa kehittämään ymmärrystä olennaisimpia tutkimusmenetelmät: paikantaminen ja käytettävissä olevien tutkimusta lähteistä, muun muassa... [-]

Ma Kulttuurin Ja Kriittisiä Tutkimuksia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä monitieteinen kurssi tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden tutkia nykyajan kriittinen ja kulttuurinen keskusteluja monilla aloilla. Exploring erilaisia ​​visuaalisia, teksti- ja paikkatietojen kulttuurin muotoja, ja niiden monipuolinen theorisations, kurssin erityisesti valittaa niille, joilla on laaja-alaisia ​​etuja humanististen, sekä kiinnostuneille huippuluokan teoreettisia keskusteluja. [+]

Tämä monitieteinen kurssi tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden tutkia nykyajan kriittinen ja kulttuurinen keskusteluja monilla aloilla. Exploring erilaisia ​​visuaalisia, teksti- ja paikkatietojen kulttuurin muotoja, ja niiden monipuolinen theorisations, kurssin erityisesti valittaa niille, joilla on laaja-alaisia ​​etuja humanististen, sekä kiinnostuneille huippuluokan teoreettisia keskusteluja. Moduulit ovat opettaneet asiantuntevaa henkilöstöä useista eri tieteenalojen antaa sinulle mahdollisuuden seurata erityisen teemojen aloilla, jotka eniten kiinnostavat sinua. Viimeaikaiset työtä henkilöstön Cultural ja Critical Studies sisältää kirjoja ja artikkeleita uuden median, kaupunkien teoria, sukupuoli, nykytaidetta ja estetiikka, Victorian rikollisuus, Kiina, visuaalinen kulttuuri, arkkitehtuuri, post-kolonialismin ja kriittisen teorian. Kurssin sisältö Kurssi koostuu kahdesta ydinmoduulien Capitalism ja kulttuuri, sekä ongelmat ja Perspectives in Cultural Studies. Nämä luoda puitteet tiivis analyysi paikoissa, tuotteiden ja järjestelmien kulttuurin. Väitöskirja on 10-12,000 sanoja, joita voidaan kirjoittaa asianmukaiseen haluamaasi aihetta, ja tutkimusmenetelmät moduuli on myös ytimen moduulit. Myös valinnainen työharjoittelu moduuli. Sinä kannustetaan osallistumaan tutkimukseen seminaareihin tiedekunnan ja humanistiset, jossa vierailevat puhujat, luova harjoittajat ja opetushenkilöstöä läsnä heidän nykyinen työ. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Kapitalismi ja kulttuuri Alkaa Marxin kuuluisa huomioon hyödykkeen ensimmäisessä luvussa Capital, tämä moduuli tutkii erilaisia ​​teoreettisia tilien kapitalismin ja tutkii niiden merkityksen analyysin erilaisten kulttuuristen muotojen, kuten elokuva, kirjallisuuden ja nykyajan kuvataiteen. Näin voit harkita vaihtamista käsityksiä "kulttuuri" itse, ja sen vaihteleva suhteet ajatuksia taiteen, nykyaikaa, tuotanto, massat, autonomia, spektaakkeli, ja kulttuuriteollisuuden. Väitöskirja Tämä laajennettu pala tutkimustyön on tilaisuus sinulle jatkaa aiheeseen erityistä merkitystä, ja johdetaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja suunnattu valvonta. Moduuli on suunniteltu tukemaan ja kehittämään itsenäistä tutkimusta taitoja. Ongelmat ja Perspectives in kulttuurintutkimus... [-]

Ma Kääntämisen Ja Tulkkauksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Käännös- ja tulkkauspalvelujen MA on avoin natiivi ja ei-äidinkielenään Englanti, joka yhdistää Englanti jollakin seuraavista kielistä: kiina, ranska, italia, puola tai espanjaksi. Kurssi antaa sinulle ammatti koulutuksen suunnattu kääntäminen ja tulkkaus markkinoiden pohjalta nykyisiä kielitaitoa kehittää uran kyseisillä aloilla. [+]

Huomaa - tammi merkintä esimerkki tästä kurssi on avoinna vain syntyperäiset kiinalaiset. Käännös- ja tulkkauspalvelujen MA on avoin natiivi ja ei-äidinkielenään Englanti, joka yhdistää Englanti jollakin seuraavista kielistä: kiina, ranska, italia, puola tai espanjaksi. Kurssi antaa sinulle ammatti koulutuksen suunnattu kääntäminen ja tulkkaus markkinoiden pohjalta nykyisiä kielitaitoa kehittää uran kyseisillä aloilla. Kurssilla kääntäminen sekä kokous- ja julkisen palvelun tulkinnassa yhden pääkielen (kiina, ranska, italia, puola tai espanja) ja Englanti. Opit tutkimukseen erikoistunut aiheita ammattimaisen kääntämisen ja tulkkauksen tarkoituksiin ja hioa kääntäminen ja tulkkaus taitoja laaja käytännön soveltamista oivalluksia peräisin tutkimuksesta kielitieteen ja kääntämisen ja tulkkauksen teoria samoin kuin ammatillista käytäntöä. Saat täydellinen käännös tai tulkkaus Project tai Research Thesis. Sinulla on myös mahdollisuus valita useista lisävarustemoduulit joka esimerkiksi antaa sinulle johdatus audiovisuaalisen kääntämisen, kulttuurienvälisen viestinnän, tai sosiolingvistiikka, tai mahdollistavat voit hankkia osattava toista kieltä käännettäväksi tarkoituksiin. Voit hyödyntää meidän monenlaisia ​​resursseja, kuten laaja kokoelma volyymit ja elektronisten aineistojen meidän kirjastossa, state-of-the-art kielistudio ja laajat tulkinnassa tilat, ja lisäresursseja saatavilla kautta yliopiston Virtual Oppimisympäristö. Meidän opetushenkilöstö sisältää täyden ja osa-aika opettajat, kaikki joilla on asiantuntemusta kääntäminen ja tulkkaus sekä muissa asiantuntija aloilla. Sinä jaetaan henkilökohtainen tutor ja antaa akateemisen ohjausta kurssin joukkue. Westminsterin yliopiston on jäsenenä Institute kääntämisen ja tulkkauksen ja Elia Exchange. Kurssin sisältö Kurssi painottuu käytännön koulutusta kääntämisen ja tulkkauksen, kehittää taitojasi korkeatasoinen ja oppia ammattiympäristöön. Jos olet syntyperäinen Englanti, käännöksen moduulit mukana sekä institutionaalisia ja tekninen käännöksen Ranskan, Italian, Puolan tai espanjasta Englanti. Jos äidinkieli Kiinan, Ranskan, Italian, Puolan tai espanja, käännös- moduulit kattaa institutionaalisten käännös ja omalle... [-]

Ma Luovan Kirjoittamisen: Kirjallisesti Kaupunki

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tämä Luova kirjoittaminen: Kirjoittaminen City Masters kurssi on ensimmäinen keskittyä pelkästään Lontoon Cityssä. Sen avulla voit tutustua kaupunkiin kuten aihe useista näkökulmista ja eri tyylilajeja. Se myös antaa sinulle teoreettista ja käytännön pohjan jolta kehittää ymmärrystä, ja tulla osaksi Lontoon kirjallisesti kohtaus. [+]

Tämä Luova kirjoittaminen: Kirjoittaminen City Masters kurssi on ensimmäinen keskittyä pelkästään Lontoon Cityssä. Sen avulla voit tutustua kaupunkiin kuten aihe useista näkökulmista ja eri tyylilajeja. Se myös antaa sinulle teoreettista ja käytännön pohjan jolta kehittää ymmärrystä, ja tulla osaksi Lontoon kirjallisesti kohtaus. Opetti ammatillinen kirjailijoita ja tutkijoita, kurssi tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia verkostoitua muiden kirjoittajien, aineet, TV tuottajien ja suorituskyvyn runoilijoita. Sinut perustuu yliopiston pääkonttorin osoitteessa 309 Regent Street, mikä tarkoittaa, että kirjallisesti kaupungin sydämessä Lontoossa, helpon pääsyn pääkaupungin erinomainen akateeminen, sosiaalisia ja sivistyksellisiä mahdollisuuksia, kuten vilkas West End teatterin näyttämöllä . Kurssin sisältö Jos opiskelu koko ajan, sinun on yleensä kestää kolme moduulit Lukukausi One ja puu moduulit Lukukausi Kaksi. Voit aloittaa tammikuussa tai syyskuussa. Osa-aikaiset opiskelijat ottaa kaksi moduulia lukukausittain. Saatavuus lisävarustemoduulit riippuu kokonaiskysynnän ja henkilökunnan saatavuutta, mutta sinun on yleensä kerrottu, mitkä vaihtoehdot ovat tarjolla alussa kurssin. Voit valita yhden "vapaan valinnan" lisämoduuli muista Master kursseja Westminster, jollei aikataulu on liian tiukka ja hankkeen hyväksymistä vuoden ensimmäisellä puoliskolla esittää sen jälkeen, kun kaikki muut moduulit on yritetty. Vastaanottaa Masters palkinnon, sinun tulee täyttää opetti moduulit yhteensä 120 opintopistettä, ja 60-luotto kirjoittaminen Project (eli yhteensä 180 opintopistettä). Jos et täytä Masters palkinnon, olet oikeutettu myöntämiseksi jatkotutkinto tai jatko Certificate. Työpaja perustuva rakenne kurssin avulla voit oppia interaktiivisten käytäntö. Moduulit opetetaan yhden kahden tunnin tai puiden tunnin seminaari / workshop viikossa, riippuen aiheesta. Opetus sisältää myös vierailut valittu Lontoo laitokselle tukemaan tiettyjä näkökohtia kirjoittamisen, ja sinun on kannustaa käyttämään eri arkistoista, teatterit ja galleriat. Arviointimenetelmät sisältää työselostus salkkuja (jolloin voit... [-]

Ma Museoissa, Gallerioissa Ja Nykykulttuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä kurssi tarkastellaan siten, että museot, galleriat ja muut kulttuurilaitokset ovat muuttumassa tarpeisiin 21. vuosisadalla. MA on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä kuraattorit, taiteen järjestäjät, museo ammatillinen ja muiden kulttuurilaitosten johtajien ja jotka haluavat tietää erityisesti, miten nämä instituutiot kohtaavat nykyajan kysymyksiä. Se tarkastelee muuttuva rooli kulttuuritoiminnan ja kuinka virastot, festivaaleja ja joustava järjestöjen muoto, talo, rahasto, ja levittää kulttuuri tänään. [+]

Tämä kurssi tarkastellaan siten, että museot, galleriat ja muut kulttuurilaitokset ovat muuttumassa tarpeisiin 21. vuosisadalla. MA on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä kuraattorit, taiteen järjestäjät, museo ammatillinen ja muiden kulttuurilaitosten johtajien ja jotka haluavat tietää erityisesti, miten nämä instituutiot kohtaavat nykyajan kysymyksiä. Se tarkastelee muuttuva rooli kulttuuritoiminnan ja kuinka virastot, festivaaleja ja joustava järjestöjen muoto, talo, rahasto, ja levittää kulttuuri tänään. Kurssi antaa myös mahdollisuuden uppoutua nykyajan keskusteluja työskentelytapoja kulttuurilaitoksissa, ja muuttuva ympäristö, jossa organisaatiot toimivat. Kurssi keskittyy ammatillisen harjoittelu- ja voit työskennellä tiiviisti laitosten, kuten Tate Britain ja Lontoon museo, ja toteuttaa tapaustutkimuksia luoviin hankkeisiin hoitaa järjestöjen niinkin erilaisia ​​kuin Victoria and Albert Museum, pienempiä itsenäisiä galleriat ja Lontoossa toimiva festivaalit ja taiteen järjestöissä. Sarjat opetetaan muualla muissa toimielimissä, ja mukana alan asiantuntijoiden niin paljon kuin mahdollista antaa sinulle ymmärrystä ammatillisen kysymyksiä ja tiivis osallistuminen työpaikalla. Kurssin sisältö Voit tutkii keskeisiä kysymyksiä ja teemoja museoissa ja galleria alalla, ja tutkia miten nämä käsitellään ei vain teoriassa, vaan myös päivä-to-day perusteella johtavien toimielinten. Opit haasteet museoita ja gallerioita, miten he kohdata heidät ja miten ne kehittävät innovatiivisia käytäntöjä suhteessa niiden kokoelmia, näyttelyitä ja yleisöjä. Saada ammatillinen tieto on tärkeä osa kurssin ja voit tavata kuraattoreita ja museoammattilaisten. Yliopisto auttaa opiskelijoita saada harjoittelupaikkoja, työharjoittelua ja työskennellä ammatillisen projekteja. Opetus joukkue on kuraattorit, museo ja galleria ammattilaisia ​​sekä yliopistojen tutkijoita. Sinun on opetettava seminaareja, opetusohjelmia, käytännön ja työpajoja, yhdessä riippumattomien, opiskelija-suunnattu tutkimus, jossa opiskelijat kehittävät omia projekti. Jos olet kiinnostunut opiskelusta laajemmassa teoreettista yhteydessä museon ja gallerian kysymyksiä voit myös ottaa moduulit... [-]

Ma Opetuksessa Englanti Puhujia Muita Kieliä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa sinulle asiantuntija yhdistelmä teoreettista akateemisen tutkimuksen ja vankka käytännön soveltamiseen ja osaamisen kehittämistä Englanti kieltenopetuksen. Se tarjoaa jatkokoulutuksen TESOL ammattilaisia, ja tutkii uusinta kehitystä TESOL menetelmiä ja siihen liittyvät kysymykset. Voit kehittää käytännön ja ammattitaidon mukana TESOL, sekä kyky analysoida ja soveltaa teoreettisia näkökulmia käytännön tilanteissa. [+]

Tämä kurssi tarjoaa sinulle asiantuntija yhdistelmä teoreettista akateemisen tutkimuksen ja vankka käytännön soveltamiseen ja osaamisen kehittämistä Englanti kieltenopetuksen. Se tarjoaa jatkokoulutuksen TESOL ammattilaisia, ja tutkii uusinta kehitystä TESOL menetelmiä ja siihen liittyvät kysymykset. Voit kehittää käytännön ja ammattitaidon mukana TESOL, sekä kyky analysoida ja soveltaa teoreettisia näkökulmia käytännön tilanteissa. Kurssin avulla voit kehittää taitojasi väitteen, synteesi ja kriittistä ilmaus TESOL kysymyksiä, ja soveltaa niitä eri opetuksessa. Voit myös parantaa kehittyneitä taitoja tutkimuksen, esittely ja analyysi tesol yhteyksissä. Vaaliminen jatkuvaa ammatillista kehittymistä ja taitojen jatkamista riippumaton tutkimus on tärkeä osa kurssin, jonka avulla voit tehdä täyden panoksensa ammatilliseen kehittymiseen omalla erikoisalalla. Kurssin sisältö Kurssi koostuu kolmesta ytimen moduulit ja erilaisia ​​vaihtoehto moduuleja. Kieli ja oppiminen: kuvaus ja analyysi ydin moduuli esittelee perusteellisen selvityksen ytimen käsitteiden kuvaus ja analyysi kieli ja kielen oppiminen, viitaten erityisesti Englanti kieltenopetuksen ja toisen kielen oppimisen. Nykyinen kieltenopetuksen kehitystä ytimen moduuli tarkastelee erilaisia ​​nykyisen käytännön ja kehitys, mukaan lukien taidon kielen oppimiseen ja opettamiseen, kieltenopetuksen menetelmät, ja diskreetti ja integroituja taitoja. Väitöskirja on kolmas ytimen moduulin. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Nykyinen kehitys Kielten opetus Voit tutkii nykyistä käytäntöä ja kieltenopetuksen kehitystä, myös taidon kieltenopiskelua. Tänä moduulin te kattaa erilaisia ​​ajankohtaisia ​​asioita kielen oppimiseen ja opettamiseen, mukaan lukien: clil; yksilölliset erot kielten oppimista; kieli tiettyihin tarkoituksiin; oppijan autonomia ja strategia koulutus; menetelmät; neurolingvistinen käsittely ja useita älyllisten; taitoja oppitunteja ja todellinen kieli; ja opettaja kieli ja kansallista opetussuunnitelmaa. Väitöskirja Tämä alustava tutkimus-taidot moduuli kattaa monenlaisia ​​aiheita, kuten: tutkia ja arvioida merkitystä... [-]

Ma Taiteen Ja Visuaalisen Kulttuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä monitieteinen, visuaalinen teorialähtöisellä kurssi olisi noin uskossa, että visuaalinen lukutaito ja vaikutus visuaalisen muotojen ajattelu- ja työskentelytapoja nyt pelata merkittävä rooli yhteiskunnassa. Kurssilla tutustutaan valikoima historiallisia ja nykyaikaisia ​​keskusteluissa ilmoittaa teoriat ja käytäntö visuaalisen kulttuurin, ja voit kehittää käsitteellinen kehys, jonka puitteissa voidaan arvioida roolia kuvataiteen, ja muita visuaalisia tuotannon, nykyajan yhteiskunta ja kulttuuri. [+]

Tämä monitieteinen, visuaalinen teorialähtöisellä kurssi olisi noin uskossa, että visuaalinen lukutaito ja vaikutus visuaalisen muotojen ajattelu- ja työskentelytapoja nyt pelata merkittävä rooli yhteiskunnassa. Kurssilla tutustutaan valikoima historiallisia ja nykyaikaisia ​​keskusteluissa ilmoittaa teoriat ja käytäntö visuaalisen kulttuurin, ja voit kehittää käsitteellinen kehys, jonka puitteissa voidaan arvioida roolia kuvataiteen, ja muita visuaalisia tuotannon, nykyajan yhteiskunta ja kulttuuri. Tulet saamaan luova ja ammatillinen tutkimus taitoja, kuten kykyä työskennellä näyttelyitä, teoksia ja institutionaaliset arkistot, pystyä toimivat erilaisia ​​taiteellisia ja käsitteellisiä puitteita. Kurssin sisältö Tämä Masters tasapainottaa historiallinen ja teoreettisia keskusteluja alalla visuaalisen kulttuurin opinnot tiukkaa kuulusteluun kulttuurisia käytäntöjä monilla aiheita, kuten: aktivismin ja suosittu politiikka; nykyaikainen kuvataide, kapitalismi ja kulttuuri; globalisaatio ja uuden median teknologioita; toimielimet ja niiden arkistoihin; ja aineellisen kulttuurin kaupunki. Kurssi pohjautuu myös kulttuurilaitosten ja henkisiä resursseja Lontoon keskustassa, ja on luonut yhteyksiä muihin gallerioihin ja organisaatioiden harjoittelupaikkoja. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Väitöskirja Tämä laajennettu pala tutkimustyön on tilaisuus sinulle jatkaa aiheeseen erityistä merkitystä, ja johdetaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja suunnattu valvonta. Moduuli on suunniteltu tukemaan ja kehittämään itsenäistä tutkimusta taitoja. Visuaalinen kulttuuri: Production, näyttö ja keskustelu Tämä moduuli tarjoaa laaja johdatus historiaan ja teorian visuaalisen kulttuurin keskittymällä tuotanto-, käyttöönotto ja diskursseja taiteen, varsinkin kun nämä ovat theorized kirjoituksissa taiteilijat itse. Filosofisia, esteettinen ja teoreettisia näkökulmia käytetään tutkia visio sosiaalinen ja kulttuurinen prosessi, ja taideteosten levitystä yhteiskunnallisena, kulttuurinen ja poliittinen prosessi. Visuaalisen kulttuurin: Teoreettinen ja Critical Perspectives Tämä moduuli esittelee sinulle teoreettisia keskusteluja, jotka ovat vaikuttaneet alaan visuaalisen kulttuurin tutkimuksia, on harkittava politiikkaa edustuksen lisääntymistä... [-]

Maisteri

MREs Kääntämisestä Kulttuureissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä monitieteinen kurssi tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden tutkia miten kulttuureissa kääntää laajalla aloilla. Kriittisesti yhdistyvät tieteenalojen kääntämisen ja kulttuurintutkimuksen, se rikkoo rajoja sekä käytännössä että teoriassa tutkimaan erilaisia ​​asioita poikki humanististen ja yhteiskuntatieteiden. [+]

Tämä monitieteinen kurssi tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden tutkia miten kulttuureissa kääntää laajalla aloilla. Kriittisesti yhdistyvät tieteenalojen kääntämisen ja kulttuurintutkimuksen, se rikkoo rajoja sekä käytännössä että teoriassa tutkimaan erilaisia ​​asioita poikki humanististen ja yhteiskuntatieteiden. Se antaa sinulle mahdollisuuden muokata kehittyvällä alalla kääntäminen kulttuurien riippumattomien perusteellista tutkimusta, ja valittaa jos haluavat työskennellä kärjessä keskusteluja ja käytäntöjä käsittelevät kulttuurien vuorovaikutusta ja muutoksen nykymaailmassa. Moduulit ovat opettaneet ja valvonta antama asiantunteva henkilökunta, jotka ovat asiantuntijoita eri kielillä ja tieteenalojen, joka tarjoaa mahdollisuuden seurata erityisen teemoja alueilla, jotka eniten kiinnostavat sinua. Viimeaikaiset toimet henkilöstön sisältää kirjoja ja artikkeleita asioista käännöksessä, kirjallisuuden, muuttoliike, sukupuoli, uskonto, visuaalinen kulttuuri ja museologisen muutamia, kiinaksi, ranskaksi, saksaksi, venäjäksi, espanjaksi ja muissa kulttuureissa. Me nimenomaan tervetullut sovelluksia tutkimusyhteistyöhankkeita ja mielellään hyödyntää meidän yhteyksiä julkisen ja kolmannen sektorin kanssa auttaa opiskelijoita kehittämään hankkeita, jotka sopivat sekä kumppaneiden tutkimuksen tarpeita ja vaatimuksia ja odotuksia Masters väitöskirja. Opiskelija ryhtyy johtamaan kehittämisessä tällaisen tutkimusyhteistyöprojektin, mutta ohjaavat ja apunaan valvovan tiimin ja tarvittaessa muut jäsenet kurssin joukkue. Kurssin sisältö Otat kaksi ydinmoduulien: Kääntäminen Cultures, jossa vahvistetaan kehyksiä paneuduttu transkulttuurisen ja kääntäminen käsitteitä; ja tutkimuksen väitöskirja moduuli, joka tarjoaa koulutusta ja henkilökohtaista ohjausta varten kirjallisesti perusteellisen väitöskirja asianmukaisesta haluamaasi aihetta. Tutkimus- Väitöskirja moduuli tarjoaa innovatiivisen mahdollisuuden kehittää tutkimushankkeen kautta harjoittelujakson tärkeänä ulkoisena organisaatio. Voit myös valita vaihtoehdon moduuli, joka vastaa etuja valikoimasta moduuleja tarjoaa kehittyneitä tutkimuksen erityisviljelyaloina, kääntämisen kulttuurienvälisen viestinnän, diaspora, kulttuuri-identiteetti, globalisaatio, demokratisoitumisen ja korjaavan oikeuden. Sinä kannustetaan osallistumaan tutkimukseen seminaareihin tiedekunnan ja humanistiset, erityisesti Kääntäminen kulttuuri sarjan hoitaa Nykykielten ja kulttuurit, jossa vierailevat puhujat, luova harjoittajat... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
309 Regent Street
London, Englanti, W1B 2HW GB