University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tiedekunta ja humanistiset perustuu meidän historiallisen Regent Street rakennus, sydämessä Lontoon West Endin ja tarjoaa dynaamisen ja vilkas oppimisympäristön innostaa ja kiihottaa seuraavan sukupolven maailmankansalaisia.

Vuodesta Languages ​​kriminologian, politiikka ja historia, Englanti Visual Culture, sosiologian kääntämiseen, voimme olla ylpeitä monipuolinen mutta yhtenäinen valikoima akateemista toimintaa. Olemme erottuva yhdistämisessä akateeminen kurinalaisuutta käytännön sovellus, ja olemme ylpeitä 180-vuotisen historian tarjoamalla koulutusta kaikille ". Henkilökuntamme ovat kansainvälisesti tunnettuja niiden tutkimus- ja jakamaan asiantuntemuksensa ja intohimo meidän opiskelijoiden ja muita kumppaneita, jotta voidaan vastata aikamme haasteisiin ja tehdä maailmasta elämme parempi paikka.

Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia opiskella ulkomailla, oppia vieraita kieliä ja yhdistää akateeminen tutkimuksia työkokemusta harjoittelu ja harjoittelupaikkoja.

Yhteiskunta- ja humanistiset täällä Westminsterissä on kärjessä oppimisen kaikilla mittareilla. Olemme ylpeitä kursseja 100% opiskelijoiden tyytyväisyyttä ja tieteenalojen jonka tutkimus on yksi suurin nimellisteho maassa. Olemme tiedekunnan Lontoon sydämessä, ylpeitä monimuotoisuuden kosmopoliittisuutta ja kansainvälisyys.

TIETOJA Westminsterin yliopiston University of Westminster perustettiin Britannian ensimmäinen ammattikorkeakoulu vuonna 1838. Sittemmin se on kehittynyt yliopistossa, jossa yhdistyvät sekä metropolialueen ja kosmopoliittinen mitat, ja joka on tiiviisti mukana liike, ammatillisen ja akateemisen elämän sisällä Lontoossa, sekä ulkomailla.

Yliopistolla on vahva ja historiallinen sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja monimuotoiseen. Pyrimme vahvistamaan mainettamme viihtyisä ja kattava organisaatio.

OUR kansainvälinen maine Koska maailmanlaajuinen yliopisto sijaitsee maailman kaupunki, olemme asuu yli 5000 opiskelijaa ja 500 henkilökunnan ulkomailta.

Westminster on erinomainen maine ammattimaisesti asiaan opetuksessa ja oppimisessa sekä korkealaatuista tutkimusta. Me painottaa erityisesti tarjoavat kansainvälisiä mahdollisuuksia Westminster opiskelijoille varmistaakseen, että voimme tarjota ympäristö, jossa opiskelijat voivat kehittää taitoja ja edellyttämät maailmantaloudessa.

Olemme ylpeitä pitkästä historiasta globaalin suhteita ja on kumppanuuksia eri puolilla maailmaa - liitännät Työskentelemme jatkuvasti vahvistaa ja syventää.

Maailman johtavaa tutkimusta, tuotettu yhteistyössä globaalin teollisuuden ja oppilaitosten, on todellinen vaikutus ympäröivään maailmaan.

YLIOPISTON HERITAGE Paikka pioneereja

Westminsterin tarina alkoi vuonna 1838, kun Sir George Cayley avasi Polytechnic Institution 309 Regent Street Lontoossa. Vuonna 1881, hyväntekijä Quintin Hogg, osti Royal Polytechnic Institution rakennus ja siirsi Nuorten Miesten Kristillinen instituutista 309 Regent Street, joka tuli pian julkisesti rahoitettujen Regent Street ammattikorkeakoulussa.

Sittemmin meidän oppilaitosta on saanut mainetta paikka ensimmäisiä. Näitä ovat muun muassa:

ensimmäinen ammattikorkeakoulun Yhdistyneessä kuningaskunnassa (1838) avaaminen ensimmäinen julkinen valokuva- muotokuva studio Euroopassa (1841) tapahtumapaikka ensimmäinen julkinen liikkuvan kuvan show Britanniassa järjestämä Lumiere veljekset (1896) ensimmäinen moderni yliopisto voittaa kuningattaren Award for Enterprise - Kansainvälisen kaupan Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen Partner University YK Habitat, virasto joka käsittelee asutuksen ja kehitykseen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Energia- Ja Ympäristön Muutos

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Energia ja Environmental Change MA on monitieteinen tutkinto, joka yhdistää kansainväliset suhteet, laki, liiketoiminta ja kestävyyttä tutkimuksia. Sellaisena se tarjoaa kattavan tarkastelun energiavarmuutta, energiamarkkinoita ja ilmastonmuutoksen maailmanlaajuisista, alueellisia ja paikallisia näkökulmia. [+]

Energia ja Environmental Change MA on monitieteinen tutkinto, joka yhdistää kansainväliset suhteet, laki, liiketoiminta ja kestävyyttä tutkimuksia. Sellaisena se tarjoaa kattavan tarkastelun energiavarmuutta, energiamarkkinoita ja ilmastonmuutoksen maailmanlaajuisista, alueellisia ja paikallisia näkökulmia. Tutkinto varustaa opiskelijoiden tietämystä keskeisiä henkisen kehysten ja kriittisiä kysymyksiä. Kurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan dynamiikkaa koskevat energiaa siirtyminen vähähiiliseen talouteen nexus. Opiskelijan tulee suorittaa viisi toisiinsa ytimen moduulit ja voi valita yhden vaihtoehdon moduuli.

Kurssi yhdistää asiantuntemusta:

Tiedekunta ja humanistiset Westminster Business School Arkkitehtuurin tiedekunta ja rakennettu ympäristö ... [-]

Ma Englanti Kielellä Ja Kielitiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Englanti Kieli ja kielitieteen MA pyrkii tarjoamaan sinulle perusteellinen käsitys kielelliset piirteet Englanti monenlaisia ​​näkökulmia: teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakronisen. [+]

Englanti Kieli ja kielitieteen MA pyrkii tarjoamaan sinulle perusteellinen käsitys kielelliset piirteet Englanti monenlaisia ​​näkökulmia: teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakronisen. Sen avulla voit ymmärtää ja arvioida kriittisesti monenlaisia ​​ajatukset tutkimuksessa Englanti kieli (erityisesti yhteydessä kielellistä vaihtelua suhteen tilaa, aikaa, kommunikatiivinen yhteydessä ja kielellistä yhteyttä) ja antavat sinulle henkinen näkökulmia ja tieteellinen taitoja, valmistaa sinua tehdä riippumatonta tutkimusta.

Kurssin sisältö

Englanti kieli ja kielitiede MA sopii opiskelijoille, jotka ovat ottaneet Englanti kieli ja / tai kielitiede moduuleja opintojen tasolla, ja muita, jotka ovat ottaneet liittoutuneiden tieteenaloja kuten psykologian, filosofian tai TESOL. Se on erityisen kiinnostava niille, jotka haluavat jatkaa edelleen tutkimuksen ja niille opetuksen Englanti, jotka haluavat saada lisää pätevyyttä ja tutkimaan viimeaikaisen ja nykyinen kehitys alalla.... [-]


Ma Englanti Kielellä Ja Luovan Kirjoittamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Englanti Kieli ja Luova kirjoittaminen MA voit tutustua väliset tietosi miten kieltä käytetään ja tuotetaan, ja kirjallisuuden sävellyksiä. Se antaa sinulle perusteellinen käsitys kielelliset piirteet Englanti monenlaisia ​​näkökulmia (teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakroninen) sekä johtava voit tutkia kirjoittamista poikki genreihin ja ottamaan Lontoon Cityn joku tärkeimmistä inspiraation. [+]

Englanti Kieli ja Luova kirjoittaminen MA voit tutustua väliset tietosi miten kieltä käytetään ja tuotetaan, ja kirjallisuuden sävellyksiä. Se antaa sinulle perusteellinen käsitys kielelliset piirteet Englanti monenlaisia ​​näkökulmia (teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakroninen) sekä johtava voit tutkia kirjoittamista poikki genreihin ja ottamaan Lontoon Cityn joku tärkeimmistä inspiraation. MA tulee varustaa sinulle henkistä näkökulmia ja tieteellinen taitoja, valmistaa sinua tehdä riippumatonta tutkimusta, ja tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia verkostoitua muiden kirjailijoiden, aineet, TV tuottajat ja suorituskyky runoilijoita.

Kurssin sisältö ... [-]

Ma Erikoistunut Käännös

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Erityisopetuksen Translation MA on avoin natiivi ja ei-äidinkielenään Englanti, joka yhdistää Englanti jollakin seuraavista kielistä: arabia, ranska, saksa, italia, puola tai espanjaksi. Jos olet syntyperäinen Englanti, voit valita tutkia käännöksen yhdellä tai kahdella edellä mainituista lähdekielistä. [+]

Erityisopetuksen Translation MA on avoin natiivi ja ei-äidinkielenään Englanti, joka yhdistää Englanti jollakin seuraavista kielistä: arabia, ranska, saksa, italia, puola tai espanjaksi. Jos olet syntyperäinen Englanti, voit valita tutkia käännöksen yhdellä tai kahdella edellä mainituista lähdekielistä. Jos olet ei-äidinkielenään puhuvan Englanti, voit tutkia käännös molemmat Englanti osaksi ensimmäinen kieli ja ensimmäinen kieli osaksi Englanti.

Erityisopetuksen Translation MA auttaa valmistautumaan uran käännös markkinoilla. Pohjalta olemassa olevaa kielitaitoa, opit tutkimus erikoistunut aiheita tuottaa kaupallisesti hyödynnettävissä käännökset erikoistunut tekninen ja toimielinten asiakirjojen soveltaen oivalluksia peräisin tutkimuksesta kielitieteen ja kääntämisen teoria samoin kuin ammatillista käytäntöä. Saat loppuun Translation Project tai Research Thesis. Sinulla on myös mahdollisuus valita useista lisävarustemoduulit joka esimerkiksi antaa sinulle johdatus muokkaus ja tarkistamista, audiovisuaalinen kääntäminen tai tietokoneavusteinen kääntäminen, tai avulla voit hankkia osattava toista kieltä käännettäväksi tarkoituksiin.... [-]


Ma In Englanti Kieli Ja Kirjallisuus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Englanti kieli ja kirjallisuus MA pyrkii voit tutustua väliset kieltä ja kirjallisuutta. Se antaa sinulle perusteellinen käsitys kielellisen piirteitä Englanti monenlaisia ​​näkökulmia (teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakroninen), sekä johtavia teitä tutkimaan monenlaisia ​​tekstejä yhteydessä sosiaalisia, historiallisia ja poliittisten olosuhteiden joista ne lähtevät. [+]

Englanti kieli ja kirjallisuus MA pyrkii voit tutustua väliset kieltä ja kirjallisuutta. Se antaa sinulle perusteellinen käsitys kielellisen piirteitä Englanti monenlaisia ​​näkökulmia (teoreettinen ja sovellettu, synkroninen ja diakroninen), sekä johtavia teitä tutkimaan monenlaisia ​​tekstejä yhteydessä sosiaalisia, historiallisia ja poliittisten olosuhteiden joista ne lähtevät. Lisäksi MA tulee varustaa sinulle henkisen näkökulmia ja tieteellinen taitoja, valmistaa sinua tekemään riippumatonta tutkimusta.

Kurssin sisältö

MA sopii opiskelijoille, jotka ovat ottaneet Englanti kieli ja / tai kirjallisuutta moduulit opintojen tasolla, ja muita, jotka ovat ottaneet liittoutuneiden tieteenaloja kuten tesol. Se on erityisen kiinnostava niille, jotka haluavat jatkaa edelleen tutkimuksen ja niille opetuksen Englanti, jotka haluavat saada lisää pätevyyttä ja tutkimaan viimeaikaisen ja nykyinen kehitys alalla.... [-]


Ma In Englanti Kirjallisuus: Moderni Ja Nykyaikainen Fiktioihin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella Englanti kirjallisuutta modernin yliopiston ympäristössä, samalla hyödyntää runsaasti tarjoamien resurssien Lontoon rikas kulttuurielämä. Sinä tutkii kirjallisuustekstejä laajemmassa yhteydessä kulttuurituotannon ja suhteuttaa ne sosiaaliset, historialliset ja poliittiset olosuhteet, joista ne ilmenevät. [+]

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella Englanti kirjallisuutta modernin yliopiston ympäristössä, samalla hyödyntää runsaasti tarjoamien resurssien Lontoon rikas kulttuurielämä. Sinä tutkii kirjallisuustekstejä laajemmassa yhteydessä kulttuurituotannon ja suhteuttaa ne sosiaaliset, historialliset ja poliittiset olosuhteet, joista ne ilmenevät.

Kurssi Ryhmä koostuu akateemisia asiantuntijoita, jotka käyttävät monista lähellä museoissa, gallerioissa ja kirjastoissa opetuksessa. Kurssi on erityisen kiinnostava niille, jotka haluavat valmistautua lisätutkimuksia at MPhil tai PhD tasolla, ja ne opetusta Englanti, jotka haluavat saada ammattitutkinnon ja tutkia viimeaikainen ja tämänhetkinen alan kehitystä.... [-]


Ma Kansainvälisissä Suhteissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa innovatiivisen, kurinalainen ja älyllisesti haastava puitteet opiskeluun kysymyksiä ja näkökulmia kansainvälisistä suhteista. Voit harkitsee eri näkökohtia kansainvälisen järjestyksen ja politiikassa, mukaan lukien dynamiikka kansainvälisen sosiaalisen ja poliittisen vallan suhteita ja konflikteja, ja valtion rakennus. Nämä aiheet tutkitaan verrattain suhteessa valtioista, poliittisiin ja yhteiskunnallisiin prosesseihin ja yhteyksissä erilaisten historiallisten jatkumoita, epäjatkuvuuskohtia ja kontrasteja. [+]

Tämä kurssi tarjoaa innovatiivisen, kurinalainen ja älyllisesti haastava puitteet opiskeluun kysymyksiä ja näkökulmia kansainvälisistä suhteista. Voit harkitsee eri näkökohtia kansainvälisen järjestyksen ja politiikassa, mukaan lukien dynamiikka kansainvälisen sosiaalisen ja poliittisen vallan suhteita ja konflikteja, ja valtion rakennus. Nämä aiheet tutkitaan verrattain suhteessa valtioista, poliittisiin ja yhteiskunnallisiin prosesseihin ja yhteyksissä erilaisten historiallisten jatkumoita, epäjatkuvuuskohtia ja kontrasteja.

Moduulit

Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä.

Core moduulit

Beyond International Relations

Tämä moduuli analysoi teorian ja käytännön mukana antaa kansainvälistä sisältöä yleismaailmallisia arvoja ja toiveita tänään. Osa I analysoidaan kuinka kaksi keskeistä periaatteista realismi ovat joutuneet kysymys: kansallisen edun ja suvereniteettia. Osa II pitää yksilön oikeuksia kansainvälisissä yhteyksissä, keskittyy humanitaarista apua ja ihmisoikeuksia. Osa III jälkiä vaikutus uusien kansainvälisten käytäntöjen laajentaa demokratiaa, ja osa IV analysoi viimeaikainen kehitys kansainvälisen oikeuden ja oikeuden. V osa pohtii uusi globaali poliittinen toimija on syntymässä - maailmanlaajuinen kansalaisyhteiskunta - joka voi voittaa kansainvälinen / kotimainen kuilun. ... [-]


Ma Kansainvälisissä Suhteissa Ja Demokraattisen Politiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Masters kansainvälisten suhteiden ja demokraattien politiikka tarjoaa kehittyneen kriittinen ja kokonaisvaltainen käsitys voimia muotoiluun valtio, valtioiden välisiä suhteita ja maailmanpolitiikassa. Piirustus keskeisiin teoreettisiin tulkintoihin demokraattisen politiikan, kurssi koettimet erilaisiin opinkappaleisiin demokraattisen ajattelun (vaihtelevat moniarvoisuutta ja kansalaisyhteiskunnan egalitarismia ja ihmisoikeudet), ja tutkii vuorovaikutuksen teorian ja käytännön välillä vanhojen ja uusien demokratioiden ja prosesseissa maailmanlaajuisten hallintoa. [+]

Masters kansainvälisten suhteiden ja demokraattien politiikka tarjoaa kehittyneen kriittinen ja kokonaisvaltainen käsitys voimia muotoiluun valtio, valtioiden välisiä suhteita ja maailmanpolitiikassa. Piirustus keskeisiin teoreettisiin tulkintoihin demokraattisen politiikan, kurssi koettimet erilaisiin opinkappaleisiin demokraattisen ajattelun (vaihtelevat moniarvoisuutta ja kansalaisyhteiskunnan egalitarismia ja ihmisoikeudet), ja tutkii vuorovaikutuksen teorian ja käytännön välillä vanhojen ja uusien demokratioiden ja prosesseissa maailmanlaajuisten hallintoa. Onko demokratia käsite rajoittuu maailmaan alueellisesti rajoitetuilla kansalliset yhteisöt? Demokratia voi yhä rajoittaa tehoa globaalissa maailmassa? Miten demokraattista päätöksentekoa toimivat edessä monimutkaisuus? Nostamalla ja tarkastelemalla tällaisia ​​kysymyksiä kurssin tutkii muuttuvassa ja riidanalainen käsityksiä demokratian nykyajan ajatuksen sekä sen soveltaminen kansainvälisissä yhteyksissä meidän yhä monimutkaisempia maailmassa.... [-]


Ma Kansainvälisissä Suhteissa Ja Turvallisuus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa sinulle yksityiskohtainen käsitys luonteesta nykyajan turvallisuus asialista, sen alkuperä, teoreettinen perusta ja tulevaisuuden kehityskaari. Voit tutkii teorioita kansainvälisen turvallisuuden ja ne keskeiset tietoturvaongelmat ovat hallinneet turvallisuus diskurssi kylmän sodan jälkeisen aikakauden. Voit myös kehittää analyyttisiä taitoja helpottamiseksi ymmärrystä uraauurtava nykyajan turvallisuuskysymykset laajemmassa teoreettista ja historialliseen viitekehykseen. [+]

Kysymys turvallisuuden nyt hallitsee nykyajan kansainvälisen politiikan. Kysymykset kuten "terrorismin vastainen sota", ennalta ehkäisevä itsepuolustusta ja humanitaarisen väliintulon muodostavat uraauurtava kansainväliset huolenaiheet, jotka vaikuttavat kaikkien valtioiden ja kaikkien kansojen.

Tämä kurssi tarjoaa sinulle yksityiskohtainen käsitys luonteesta nykyajan turvallisuus asialista, sen alkuperä, teoreettinen perusta ja tulevaisuuden kehityskaari. Voit tutkii teorioita kansainvälisen turvallisuuden ja ne keskeiset tietoturvaongelmat ovat hallinneet turvallisuus diskurssi kylmän sodan jälkeisen aikakauden. Voit myös kehittää analyyttisiä taitoja helpottamiseksi ymmärrystä uraauurtava nykyajan turvallisuuskysymykset laajemmassa teoreettista ja historialliseen viitekehykseen.... [-]


Ma Kansainvälisissä Yhteyksissä Ja Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä on dynaaminen, uraauurtava monitieteinen master-kurssi, joka täyttää maailmanlaajuinen kysyntä suurempaa ammattitaitoa ihmissuhde ja toimielinten välinen kaksikielinen viestintää. Kurssilla keskitytään parantamaan henkilökohtaisia ​​taitoja kuin kommunikaattori ja edistäjänä viestintä. Tämä voi olla asianajajana, välittäjänä, viestintä strategina, välittäjän tai viestinnän edistäjänä. [+]

Tämä on dynaaminen, uraauurtava monitieteinen master-kurssi, joka täyttää maailmanlaajuinen kysyntä suurempaa ammattitaitoa ihmissuhde ja toimielinten välinen kaksikielinen viestintää. Kurssilla keskitytään parantamaan henkilökohtaisia ​​taitoja kuin kommunikaattori ja edistäjänä viestintä. Tämä voi olla asianajajana, välittäjänä, viestintä strategina, välittäjän tai viestinnän edistäjänä. Vakaasti perustuva uusin kansainvälistä viestintää teorioita ja käyttäen tosielämän simulaatiot, opit paikantaa ja analysoida resurssit, vallata viestinnän haasteita ja kehittää strategioita esteiden poistamiseksi onnistuneen vuorovaikutuksen.

Kurssi rikastuttaa tuntemusta ja soveltamista keskeisiä paradigmoja kansainvälisen viestinnän, tiedon käsittely ja esittely eri yhteyksissä kentältä julkisen diplomatian kansainväliselle medialle, älykkyys, liike ja kansainväliset kansalaisjärjestöt. Se myös parantaa sen toimintakykyä käsittelyssä tietojen esille kielten ja kulttuurien välillä, eri ammatti-asetuksista. Sinulla on koulutuksen ja valmistelun vaikuttaa merkittävästi valitsemasi ammatin.... [-]


Ma Kulttuurin Ja Kriittisiä Tutkimuksia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä monitieteinen kurssi tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden tutkia nykyajan kriittinen ja kulttuurinen keskusteluja monilla aloilla. Exploring erilaisia ​​visuaalisia, teksti- ja paikkatietojen kulttuurin muotoja, ja niiden monipuolinen theorisations, kurssin erityisesti valittaa niille, joilla on laaja-alaisia ​​etuja humanististen, sekä kiinnostuneille huippuluokan teoreettisia keskusteluja. [+]

Tämä monitieteinen kurssi tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden tutkia nykyajan kriittinen ja kulttuurinen keskusteluja monilla aloilla. Exploring erilaisia ​​visuaalisia, teksti- ja paikkatietojen kulttuurin muotoja, ja niiden monipuolinen theorisations, kurssin erityisesti valittaa niille, joilla on laaja-alaisia ​​etuja humanististen, sekä kiinnostuneille huippuluokan teoreettisia keskusteluja.

Moduulit ovat opettaneet asiantuntevaa henkilöstöä useista eri tieteenalojen antaa sinulle mahdollisuuden seurata erityisen teemojen aloilla, jotka eniten kiinnostavat sinua. Viimeaikaiset työtä henkilöstön Cultural ja Critical Studies sisältää kirjoja ja artikkeleita uuden median, kaupunkien teoria, sukupuoli, nykytaidetta ja estetiikka, Victorian rikollisuus, Kiina, visuaalinen kulttuuri, arkkitehtuuri, post-kolonialismin ja kriittisen teorian.... [-]


Ma Kääntämisen Ja Tulkkauksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Käännös- ja tulkkauspalvelujen MA on avoin natiivi ja ei-äidinkielenään Englanti, joka yhdistää Englanti jollakin seuraavista kielistä: kiina, ranska, italia, puola tai espanjaksi. Kurssi antaa sinulle ammatti koulutuksen suunnattu kääntäminen ja tulkkaus markkinoiden pohjalta nykyisiä kielitaitoa kehittää uran kyseisillä aloilla. [+]

Huomaa - tammi merkintä esimerkki tästä kurssi on avoinna vain syntyperäiset kiinalaiset.

Käännös- ja tulkkauspalvelujen MA on avoin natiivi ja ei-äidinkielenään Englanti, joka yhdistää Englanti jollakin seuraavista kielistä: kiina, ranska, italia, puola tai espanjaksi. Kurssi antaa sinulle ammatti koulutuksen suunnattu kääntäminen ja tulkkaus markkinoiden pohjalta nykyisiä kielitaitoa kehittää uran kyseisillä aloilla.

Kurssilla kääntäminen sekä kokous- ja julkisen palvelun tulkinnassa yhden pääkielen (kiina, ranska, italia, puola tai espanja) ja Englanti. Opit tutkimukseen erikoistunut aiheita ammattimaisen kääntämisen ja tulkkauksen tarkoituksiin ja hioa kääntäminen ja tulkkaus taitoja laaja käytännön soveltamista oivalluksia peräisin tutkimuksesta kielitieteen ja kääntämisen ja tulkkauksen teoria samoin kuin ammatillista käytäntöä. Saat täydellinen käännös tai tulkkaus Project tai Research Thesis. Sinulla on myös mahdollisuus valita useista lisävarustemoduulit joka esimerkiksi antaa sinulle johdatus audiovisuaalisen kääntämisen, kulttuurienvälisen viestinnän, tai sosiolingvistiikka, tai mahdollistavat voit hankkia osattava toista kieltä käännettäväksi tarkoituksiin.... [-]


Ma Luovan Kirjoittamisen: Kirjallisesti Kaupunki

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Tämä Luova kirjoittaminen: Kirjoittaminen City Masters kurssi on ensimmäinen keskittyä pelkästään Lontoon Cityssä. Sen avulla voit tutustua kaupunkiin kuten aihe useista näkökulmista ja eri tyylilajeja. Se myös antaa sinulle teoreettista ja käytännön pohjan jolta kehittää ymmärrystä, ja tulla osaksi Lontoon kirjallisesti kohtaus. [+]

Tämä Luova kirjoittaminen: Kirjoittaminen City Masters kurssi on ensimmäinen keskittyä pelkästään Lontoon Cityssä. Sen avulla voit tutustua kaupunkiin kuten aihe useista näkökulmista ja eri tyylilajeja. Se myös antaa sinulle teoreettista ja käytännön pohjan jolta kehittää ymmärrystä, ja tulla osaksi Lontoon kirjallisesti kohtaus.

Opetti ammatillinen kirjailijoita ja tutkijoita, kurssi tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia verkostoitua muiden kirjoittajien, aineet, TV tuottajien ja suorituskyvyn runoilijoita. Sinut perustuu yliopiston pääkonttorin osoitteessa 309 Regent Street, mikä tarkoittaa, että kirjallisesti kaupungin sydämessä Lontoossa, helpon pääsyn pääkaupungin erinomainen akateeminen, sosiaalisia ja sivistyksellisiä mahdollisuuksia, kuten vilkas West End teatterin näyttämöllä .... [-]


Ma Museoissa, Gallerioissa Ja Nykykulttuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä kurssi tarkastellaan siten, että museot, galleriat ja muut kulttuurilaitokset ovat muuttumassa tarpeisiin 21. vuosisadalla. MA on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä kuraattorit, taiteen järjestäjät, museo ammatillinen ja muiden kulttuurilaitosten johtajien ja jotka haluavat tietää erityisesti, miten nämä instituutiot kohtaavat nykyajan kysymyksiä. Se tarkastelee muuttuva rooli kulttuuritoiminnan ja kuinka virastot, festivaaleja ja joustava järjestöjen muoto, talo, rahasto, ja levittää kulttuuri tänään. [+]

Tämä kurssi tarkastellaan siten, että museot, galleriat ja muut kulttuurilaitokset ovat muuttumassa tarpeisiin 21. vuosisadalla. MA on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä kuraattorit, taiteen järjestäjät, museo ammatillinen ja muiden kulttuurilaitosten johtajien ja jotka haluavat tietää erityisesti, miten nämä instituutiot kohtaavat nykyajan kysymyksiä. Se tarkastelee muuttuva rooli kulttuuritoiminnan ja kuinka virastot, festivaaleja ja joustava järjestöjen muoto, talo, rahasto, ja levittää kulttuuri tänään. Kurssi antaa myös mahdollisuuden uppoutua nykyajan keskusteluja työskentelytapoja kulttuurilaitoksissa, ja muuttuva ympäristö, jossa organisaatiot toimivat.... [-]


Ma Opetuksessa Englanti Puhujia Muita Kieliä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa sinulle asiantuntija yhdistelmä teoreettista akateemisen tutkimuksen ja vankka käytännön soveltamiseen ja osaamisen kehittämistä Englanti kieltenopetuksen. Se tarjoaa jatkokoulutuksen TESOL ammattilaisia, ja tutkii uusinta kehitystä TESOL menetelmiä ja siihen liittyvät kysymykset. Voit kehittää käytännön ja ammattitaidon mukana TESOL, sekä kyky analysoida ja soveltaa teoreettisia näkökulmia käytännön tilanteissa. [+]

Tämä kurssi tarjoaa sinulle asiantuntija yhdistelmä teoreettista akateemisen tutkimuksen ja vankka käytännön soveltamiseen ja osaamisen kehittämistä Englanti kieltenopetuksen. Se tarjoaa jatkokoulutuksen TESOL ammattilaisia, ja tutkii uusinta kehitystä TESOL menetelmiä ja siihen liittyvät kysymykset. Voit kehittää käytännön ja ammattitaidon mukana TESOL, sekä kyky analysoida ja soveltaa teoreettisia näkökulmia käytännön tilanteissa.

Kurssin avulla voit kehittää taitojasi väitteen, synteesi ja kriittistä ilmaus TESOL kysymyksiä, ja soveltaa niitä eri opetuksessa. Voit myös parantaa kehittyneitä taitoja tutkimuksen, esittely ja analyysi tesol yhteyksissä. Vaaliminen jatkuvaa ammatillista kehittymistä ja taitojen jatkamista riippumaton tutkimus on tärkeä osa kurssin, jonka avulla voit tehdä täyden panoksensa ammatilliseen kehittymiseen omalla erikoisalalla.... [-]


Ma Taiteen Ja Visuaalisen Kulttuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä monitieteinen, visuaalinen teorialähtöisellä kurssi olisi noin uskossa, että visuaalinen lukutaito ja vaikutus visuaalisen muotojen ajattelu- ja työskentelytapoja nyt pelata merkittävä rooli yhteiskunnassa. Kurssilla tutustutaan valikoima historiallisia ja nykyaikaisia ​​keskusteluissa ilmoittaa teoriat ja käytäntö visuaalisen kulttuurin, ja voit kehittää käsitteellinen kehys, jonka puitteissa voidaan arvioida roolia kuvataiteen, ja muita visuaalisia tuotannon, nykyajan yhteiskunta ja kulttuuri. [+]

Tämä monitieteinen, visuaalinen teorialähtöisellä kurssi olisi noin uskossa, että visuaalinen lukutaito ja vaikutus visuaalisen muotojen ajattelu- ja työskentelytapoja nyt pelata merkittävä rooli yhteiskunnassa. Kurssilla tutustutaan valikoima historiallisia ja nykyaikaisia ​​keskusteluissa ilmoittaa teoriat ja käytäntö visuaalisen kulttuurin, ja voit kehittää käsitteellinen kehys, jonka puitteissa voidaan arvioida roolia kuvataiteen, ja muita visuaalisia tuotannon, nykyajan yhteiskunta ja kulttuuri.

Tulet saamaan luova ja ammatillinen tutkimus taitoja, kuten kykyä työskennellä näyttelyitä, teoksia ja institutionaaliset arkistot, pystyä toimivat erilaisia ​​taiteellisia ja käsitteellisiä puitteita.... [-]


Maisteri

MREs Kääntämisestä Kulttuureissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä monitieteinen kurssi tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden tutkia miten kulttuureissa kääntää laajalla aloilla. Kriittisesti yhdistyvät tieteenalojen kääntämisen ja kulttuurintutkimuksen, se rikkoo rajoja sekä käytännössä että teoriassa tutkimaan erilaisia ​​asioita poikki humanististen ja yhteiskuntatieteiden. [+]

Tämä monitieteinen kurssi tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden tutkia miten kulttuureissa kääntää laajalla aloilla. Kriittisesti yhdistyvät tieteenalojen kääntämisen ja kulttuurintutkimuksen, se rikkoo rajoja sekä käytännössä että teoriassa tutkimaan erilaisia ​​asioita poikki humanististen ja yhteiskuntatieteiden. Se antaa sinulle mahdollisuuden muokata kehittyvällä alalla kääntäminen kulttuurien riippumattomien perusteellista tutkimusta, ja valittaa jos haluavat työskennellä kärjessä keskusteluja ja käytäntöjä käsittelevät kulttuurien vuorovaikutusta ja muutoksen nykymaailmassa.

Moduulit ovat opettaneet ja valvonta antama asiantunteva henkilökunta, jotka ovat asiantuntijoita eri kielillä ja tieteenalojen, joka tarjoaa mahdollisuuden seurata erityisen teemoja alueilla, jotka eniten kiinnostavat sinua. Viimeaikaiset toimet henkilöstön sisältää kirjoja ja artikkeleita asioista käännöksessä, kirjallisuuden, muuttoliike, sukupuoli, uskonto, visuaalinen kulttuuri ja museologisen muutamia, kiinaksi, ranskaksi, saksaksi, venäjäksi, espanjaksi ja muissa kulttuureissa.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
309 Regent Street
London, England, W1B 2HW GB