Warwick Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Warwick Business School ei ole vain maailmanluokan kauppakorkeakoulu maailmanluokan yliopiston ytimessä; se on uteliaisuuden keskus, joka haastaa jatkuvasti status quon ja puolustaa yritystä voiman hyväksi.

Terveellä tasapainolla teorian ja käytännön välillä muutamme ihmisiä todella kehittämällä heitä sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Olemme ihmisille, jotka ovat innostuneita kaikesta heidän ympärillään, ajamme oppimaan, kysymään, keskustelemaan ja vaikuttamaan todellisesti.

Opiskelijamme tulevat opiskelemaan kanssamme kaikkialta maailmasta, ja heidät muokkaavat instituutiomme arvot: uteliaisuus, levottomuus, avoimuus ja erinomaisuus. Ainutlaatuiset CORE-arvomme tarjoavat haastavan ja innovatiivisen oppimiskulttuurin, joka valmistaa opiskelijamme menestykseen tulevassa urallaan.

Meidän tiedekunta tuottaa transformatiivista tutkimusta, joka pyrkii johtamaan keskustelua ja luomaan vaikutuksia. Tämä tutkimus tukee opettamistamme, joka auttaa kehittämään innostuneita ja yrittäjähenkeä, mikä vaikuttaa myönteisesti organisaatioosi.

Warwickin yliopiston kampuksella sijaitseva hotelli tarjoaa erilaisia kursseja, jotka kattavat perustutkinto-, jatko-, MBA- ja tohtorintutkinnot, kun taas Lontoon tukikohdastamme, joka sijaitsee The Shardissa, tarjoamme erilaisia MBA- ja johto-ohjelmia .

Olemme ensimmäinen Ison-Britannian kauppakorkeakoulu, joka on kolminkertaisesti opiskellut AACSB: ltä, EQUIS: ltä ja AMBA: lta, ja saanut Athena SWAN-hopeapalkinnon sukupuolten tasa-arvon parantamisesta.

Saat ajantasaisimmat kurssi- ja lukukausimaksut verkkosivultamme: www. WBS .ac.uk

Sijainnit

Coventry

Warwick Business School

Osoite
Scarman Road
CV4 7AL Coventry, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
+44 24 7652 4306

Lontoo

Osoite
32 London Bridge St
SE1 9SG Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit