The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Innovaatiot, luovuus ja alan kannalta keskeinen koulutus määrittävät vilkasta ja vuorovaikutteista kulttuuria, johon osallistut WMG : n Master of Warwickin yliopistossa. Annamme sinulle mahdollisuuden saavuttaa osaamisen ja tietämyksen taso, jotta voisit tehdä vaikutuksen tuleviin työnantajiin.

Olemme yksi Warwickin yliopiston suurimmista akateemisista osastoista. yliopisto on johdonmukaisesti sijoittunut yhdeksi Britannian huippuyliopistoista ja jäseneksi eliitti Russell Groupista. Osastomme kautta olemme johtava monialainen ryhmä, joka tekee todellista vaikutusta yhteistyössä toimivan R: n kautta

Jatkokoulutus

Ammattikorkeakoulun ja teollisuuden välisen olennai- sen aseman ansiosta pääohjelmamme on suunniteltu samalla painopistealueella: maailmanlaajuisen teollisuuden tarpeisiin ja tarpeisiin vastaava koulutus. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia johtamiskoulutus todellisen liiketoiminnan ja teollisuuden sovellus.

Opettajamme ovat alan ammattilaisia. he osaavat hyödyntää heidän teollisia kokemuksiaan ja ammattitaitoaan koko opetuksessaan. Vieras puhujat teollisuuden ja hallituksen toimivat myös säännöllisesti, mikä tuo reaalimaailman näkemystä oppimiskokemuksestasi.

Lisäksi me olemme maailmanlaajuinen yhteisö, joka houkuttelee opiskelijoita ympäri maailmaa opiskelemaan päällikön ohjelmissa Warwickissa, mikä lisää globaalia näkökulmaa.

Viisitoista mestarin kursseja, joista voi valita:

Johtamiskursseja

 • MSc-tekniikan liikkeenjohdon
 • MSc International Technology Management
 • MSc Supply Chain Logistics Management
 • MSc Management Business Excellence
 • MSc-ohjelma ja projektinhallinta

Liikekurssit

 • MSc e-Business Management
 • MSc-innovaatio ja yrittäjyys
 • MSc Kansainvälinen kauppa, strategia ja toiminta
 • MSc Service Management ja Design

Alakohtaiset kurssit

 • MSc Healthcare Operational Management
 • MSc Cyber ​​Security and Management
 • MSc Cyber ​​Security Engineering
 • MSc Manufacturing Systems Engineering ja Management
 • MSc kestävän autoteollisuuden
 • MSc Smart, Connected ja Autonomous Vehicles

Opiskelijan näkemykset

"Warwick on antanut minulle uuden perspektiivin maailmalle, ja kun tulin, WMG : n ihmisten moninaisuus yllätti minut todella hyvin. Oli opiskelijoita joka puolella maailmaa, ja tunsin, että tämä oli paikka, jossa voisin rakentaa verkkoa tulevien johtajien kanssa ympäri maailmaa. Tiesin heti, että olin tehnyt oikean päätöksen. "

Kasooli Rasool, MSc-ohjelma ja projektinhallinta (2016-17)

Tulevat uranäkymät

WMG on vahvat siteet teollisuuteen, jolla tuodaan reaalimaailman oivalluksia opetukseen ja luodaan dynaaminen oppimiskulttuuri. Tämä johtaa tutkinnon suorittaneiden etsimiseen heidän ymmärryksensä ja kokemuksensa liiketoimintaympäristöön yhdistettynä teknologiseen huippuosaamiseen. Monet valmistuneista ovat edenneet uransa johtamisessa ja johtamisessa eri aloilla. Katso joitain esimerkkejä alumniprofiilisivuistamme. University of Warwickin urakehitys on myös erittäin ennakoivaa ja tarjoaa suurta tukea sekä nykyisille opiskelijoille että alumneille.

Vilkas kampuskokonaisuus

Kampusyliopistossa opiskelu merkitsee todellista yhteisöllisyyttä ja kuulumisia. Warwickilla on palkittu kampus Englannin sydämessä, Coventryn kaupungin ja Warwickshiren läänin vieressä. Warwickin sosiaaliset, urheilulliset ja akateemiset tilat ovat laaja-alaisia; supermarketteja, kauppoja, pankkeja, ravintoloita, baareja, urheilumahdollisuuksia ja suurinta Lontoon ulkopuolella sijaitsevaa taidekeskusta, joka sijaitsee Warwickin kampuksella tai kävelymatkan päässä. Lontoo on vain tunnin matkan päässä junasta, joten sinulla on lisäetuna siitä, että voit helposti tutustua tähän maailman kaupunkiin, kun taas Birminghamin lentokenttä on vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

Sisäänpääsyvaatimukset

Jotta voisit täyttää akateemisen tulovaatimuksen, sinun olisi pitänyt saada vastaava Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäisen tai toisen luokan arvostamisaste (vähintään Bachelor 2: 2 (Hons).) Jotkut opintojaksemme edellyttävät, että olet opiskellut tiettyjä aiheita perustutkinnon tasolla katso verkkosivuillamme tietoja opintojaksojen vaatimuksista kullekin kurssille.

Jos olet äidinkieli englanti, sinun on lähetettävä IELTS 6.5 -ohjelman vastaava englanninkielinen testitulos.

Opintomaksut ja rahoitus

Lokakuussa 2019 tulot, lukukausimaksut ovat seuraavat:

UK / EU: £ 14,115

Ulkomailla: £ 25,870

WMG Excellence -apurahat ovat kilpailukykyisiä. Nämä apurahat antavat menestyksekkäille opiskelijoille 25 - 50%: n lukukausimaksun. Lisätietoja, täysi kelpoisuus ja hakeminen löytyvät apurahojen verkkosivulta.

Lisätietoja muista rahoitusmahdollisuuksista on WMG rahoitussivustossa tai Warwickin yliopiston tutkijakoulussa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Health MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master hallinta Business Excellence (MBE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc in Management for Business Excellence on innovatiivinen diplomi tutkinto kurssi on suunniteltu niille, jotka haluavat tulla johtajia ja johtajat Business Excellence yrityksissä. [+]

"Kehittää ylimmän johdon ja teknisiä taitoja, kuten johtaminen, jotta ajaa huippuosaamisen poikki liiketoimintaa" MSc in Management for Business Excellence on innovatiivinen diplomi tutkinto kurssi on suunniteltu niille, jotka haluavat tulla johtajia ja johtajat Business Excellence yrityksissä. Se sopii korkea tuloksen, jotka haluavat riitauttaa miten he ajattelevat liikkeenjohdon ja ongelmia.

Annamme ...

Tulemme tarjoamaan sinulle yksityiskohtainen käsitys filosofioita, strategiat, prosessit ja tekniikoita, jotka mahdollistavat muutoksen ja hallinnan huippuosaamista liiketoiminnan. Voit kehittää ylimmän johdon ja teknisiä taitoja, kuten johtaminen, asiakaskeskeinen tuotteiden ja prosessien kehittäminen, omaisuuden ja resurssien hallinta, ja 6-sigma. ... [-]

Master in Engineering liikkeenjohdon (EBM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Meidän MSc in Engineering Business Management on suunniteltu niille, jotka haluavat tulla johtajien ja esimiesten teknologiaan perustuvia yrityksiä. Se sopii niille, joilla on työkokemusta sekä ne ilman työkokemusta. [+]

Tämä tutkinto on suunniteltu niille, jotka haluavat kehittää uran johtajia tai johtajat teknologiavetoista järjestöt. MSc Engineering Business Management keskittyy avain lisäarvoa toimintoja, kuten: markkinointi; tuotteiden ja prosessien kehittäminen; toiminnan, logistiikan ja toimitusketjun hallinta; ja hyödyntäminen kilpailukykyistä teknologiaa.

Taidot ja tekniikat käyttöön tällä kurssilla antaa uutta pontta yritysten ja auttaa yksilöitä saamaan parhaan itseltään, heidän joukkue ja yrityksensä. Tämä kurssi on IET Accredited Ohjelma ja voi myös johtaa jäsenyys Chartered Institute of ostaminen ja Supply, jollei sopivia hankkeen ja valikoiman moduuleja.

Kurssin rakenne ... [-]

Master kansainvälisen kaupan, strategia ja toiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc in International Trade on suunniteltu antamaan perusteellista tietoa ja ymmärrystä johdon ja operatiivisten vaatimusten tarpeen kauppaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla. [+]

MSc International Trade on suunniteltu antamaan perusteellista tietoa ja ymmärrystä johdon ja operatiivisten vaatimusten tarpeen kauppaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla. Ohjelma keskittyy voimakkaasti soveltamisesta teoriaa käytäntöön ja miten taitoja kehitetään koko opiskeluajan käytetään mahdollisimman hyvin hyödyksi ammattimaisessa ympäristössä.

Kurssin rakenne:

Kurssi on modulaarinen - tehdään oppilaalle yhdistelmä ydin ja valinnaisia ​​moduuleja. 9 moduulit tutkitaan ja arvioidaan yhteensä. Moduulit koostuvat nimellisesti 40 tuntia suunnattu opetusta muodossa luentoja, seminaareja, ryhmätöitä, esitelmiä, tapaustutkimuksia ja e-oppiminen. Tämä on katettu koko upottamalla, intensiivinen viikko. Moduulit arvioi Postin Module Tehtävä. ... [-]


Master kansainvälisissä teknologian hallinta (int)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc in International Technology Management on tarjota monitieteinen näkökulman keskeisiä ongelmia tällaisten organisaatioiden, jotka kattavat laajan kirjon aiheita ja on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa johtavan roolin innovaatioiden hallinnoinnissa ja teknologisen muutoksen kansainvälisessä ympäristössä. [+]

Monet tunnetuimpia yrityksiä maailmassa (Microsoft, Nokia, Rolls Royce ja Sony) perustavat maailmanlaajuisen kaupallisen menestyksen niiden kyky innovoida ja soveltaa uusia teknologioita sekä tuotteisiin ja toimintaprosesseja.

Nämä kyvyt ovat nyt kriittisiä mille tahansa organisaatiolle, joka haluaa toimia menestyksekkäästi kansainvälisellä näyttämöllä. Tämä Masters-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan monitieteinen näkökulman keskeisiä ongelmia näille järjestöille, joka kattaa laajan kirjon aiheita ja on suunnattu niille, jotka ryhtyvät johtava rooli innovaatioiden hallinnoinnissa ja teknologista muutosta kansainvälisessä ympäristössä.

Kurssi antaa: Tietämys hallita kehitystä, hankinta ja käyttö teknologian globaalissa kilpailuympäristössä ja edistää hallintaan kansainvälisen toiminnan ja yhteistyön toimintaa. Voit kehittää taitoja tuottaa ratkaisuja tuotteiden ja prosessien kehittäminen ja jatkuvasti parantaa kansainvälistä kilpailukykyä.... [-]


Master kestävän autotekniikan (SAE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Kehittää taitoja suunnitella ja arvioida seuraavan sukupolven alhaisen ympäristövaikutukset autoteollisuuden tuotteet. [+]

Kurssi sopii niille pyrkivien tulla Research Managers, Operations Managers, Chief insinöörit ja teknologisia markkinajohtajia strategisesti tärkeisiin ajoneuvon sähköistäminen ja kestävyyttä. Sinulla on johtamistaidot, tekninen tietoisuus, ja visio arvioimaan eri tekniset vaihtoehdot puitteissa ympäristölainsäädäntöä ja kuluttajien odotukset ajoneuvojen laatua, luotettavuutta ja suorituskykyä.

WMG on vakiintunut perintö johtava autojen tutkimusta tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa. Meidän kokeellinen tilat mahdollistavat tutkijoiden ja alan ammattilaisten työskennellä yhdessä voittaa strategisiin haasteisiin akun suunnittelu ja integraatio, ajoneuvojen lightweighting, ja digitaalinen validointi.... [-]


Master ohjelma ja projektinhallinta (ppm)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Meidän MSc ohjelmaan ja Project Management on suunniteltu niille, jotka haluavat siirtyä projektinhallinnan, joko nykyisen teknisen ja liiketoiminnan alalla, tai uuteen alan asiantuntemusta. [+]

Meidän MSc ohjelmaan ja projektinhallinta on suunniteltu niille, jotka haluavat siirtyä projektinhallinta, joko niiden nykyisiä teknisiä ja liiketoiminnan alalla, tai uuteen alansa.

Osallistujat tällä kurssilla voi olla hyvin monenlaisia ​​akateemisia ja työn taustat. Se sopii niille, joilla on työkokemusta sekä ne, joilla on vähän tai ei lainkaan tausta liiketoimintaa.

Me tarjoamme sinulle ... Menetelmiä, työkaluja, periaatteet ja filosofiat projektien toteuttamisessa. Opit henkilöstöhallinnon hankkeiden ja ohjelmien sekä riskien ja muutosten hallinta. Voit myös kehittää järjestelmällinen lähestymistapa hallintaan taloudellisia näkökohtia hankkeiden ja ohjelmien. Kurssin rakenne: ... [-]

Master palvelun hallinta ja suunnittelu (SMD)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Johtajia ja johtajat palvelualttiin Industries tai palvelun tehtäviä liiketoimintaa. [+]

Palvelu on ytimessä uuden liiketoiminnan paradigma, joka olettaa co-arvon luominen verkon kautta toimittajia. Monet yritykset ovat ajautuneet keksiä itse vastata maailmanlaajuisiin haasteisiin, koska ne muuttavat liiketoimintamalli kaupallista etua. Tämä siirtyminen edellyttää vahvaa johtajuutta, joka sulautuu monitieteistä osaamista.

Tämä MSc Kurssi sopii sinulle, jos haluat työskennellä johtajana tai järjestäjänä palvelun tehtäviä toimialoilla. Opit järjestelmiä ja tekniikoita voidaan hallita palvelu toimii ja arvon luominen liiketoiminnan poikki toimittajat teollisuuden ja teollisuudessa prosesseissa.

Oppimistulokset:

Yhdistämällä molempien toimintatapojen ja akateemista kurinalaisuutta voit kehittää taitoja ja tietoja voidakseen:... [-]


Master sähköisen liiketoiminnan hallinta (e-bm)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Meidän MSc e-Business Management on suunniteltu niille, jotka haluavat toimia tehokkaasti sähköisen liiketoiminnan ympäristössä ja hallitsemaan joko muutosta olemassa olevien liiketoimintaprosessien tai uusien sähköisen liiketoiminnan aktiivisuus. [+]

Tämä tutkinto varustaa opiskelijoille taitoja, jotta ne voivat toimia tehokkaasti sähköisen liiketoiminnan ympäristössä ja hallitsemaan tai johtaa joko muutosta nykyisten liiketoimintaprosessien tai uusien sähköisen liiketoimintaa; Ohjelma sopii valmistuneille tietotekniikan, tekniikan tai tieteen taustoja ja myös hallintaa opiskelijoiden kiinnostunut teknologian ja miten sitä voidaan käyttää tehokkaasti edistämään kilpailukykyä. Kurssilla tarjotaan tekniikoita, joilla hallitaan sähköistä liiketoimintaa harjoittavien organisaatioiden strategista kehitystä ja asianmukaista e-business-teknologiaa. Opiskelija oppii arvioimaan, hallita ja parantaa operatiivista organisaation toiminnassa ja soveltaa käsitteitä järjestelmien integrointi suunnitteluun ja kehittämiseen tuotteiden ja palveluiden kautta markkina-analyysi.... [-]


Master toimitusketjun ja logistiikan hallinta (sclm)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc Supply Chain ja logistinen ohjaus on suunniteltu kehittää edelleen niitä, jotka haluavat työskennellä logistiikan ja toimitusketjun suunnittelu ja hallinta valmistus ja palveluorganisaatio. [+]

MSc Supply Chain ja logistinen ohjaus on suunniteltu kehittää edelleen niitä, jotka haluavat työskennellä logistiikan ja toimitusketjun suunnittelu ja hallinta valmistus-ja palveluorganisaatio.

Kurssi antaa sinulle työkaluja ja tekniikoita arvioida, hallita ja parantaa palvelua, toiminnalliset ja toimitusketjun prosessit ja käyttäytyminen markkina-analyysi.

Tulet saamaan tietoa siitä, miten arvioida ja hallinnoida asianmukaisia ​​teknologioita ja käyttää toiminnanohjausjärjestelmiin parantamiseksi operatiiviset toiminnot liiketoimintaa. Voit myös kehittää laaja tietämys strategian kehittämisen ja suunnittelun.

Kurssin rakenne:

Kurssi on modulaarinen - tehdään oppilaalle yhdistelmä ydin ja valinnaisia ​​moduuleja. 9 moduulit tutkitaan ja arvioidaan yhteensä. Moduulit koostuvat nimellisesti 40 tuntia suunnattu opetusta muodossa luentoja, seminaareja, ryhmätöitä, esitelmiä, tapaustutkimuksia ja e-oppiminen. Tämä on katettu koko upottamalla, intensiivinen viikko. Moduulit arvioi Postin Module Tehtävä.... [-]


Master valmistus systeemitekniikka ja hallinta (msem)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Tämä kurssi antaa sinulle ajan tasalla tietoa valmistustekniikat ja prosesseja sekä sovellusten teknologian ja laadun työkaluja ja tekniikoita, jotka parantavat toiminnan organisaatiossa. [+]

MSc Manufacturing Systems Engineering and Management on suunniteltu tekniikan osaajia kiinnostuneille valmistusjärjestelmien ja toiminnan hallintaa.

Se sopii tieto teollisuudessa, jotka haluavat tehdä siirtymistä tekninen johtaja ja sopii myös valmistuneiden vähän tai ei lainkaan työkokemusta.

Tämä kurssi antaa sinulle up-to-date tietoa valmistustekniikat ja prosesseja sekä sovellukset teknologian ja laadun työkaluja ja tekniikoita, jotka parantavat toiminnan organisaatiossa. Sinun kehittää ymmärrystä käsitteiden valmistus- järjestelmien suunnittelu, tuotteiden ja prosessien kehittäminen, joissa tietoisuutta strategisen johtamisen ja toiminnan.

Kurssin rakenne: ... [-]

Mestari innovaatioiden ja yrittäjyyden (IAE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Tämä ohjelma on suunniteltu ihmisille, tai ilman työkokemusta, jotka haluavat suunnitella, kehittää ja ajaa omia innovointiin perustuva maailmanlaajuisesti suuntautunut yrityksille. [+]

"Suunnitella, kehittää ja perustaa oman innovointiin perustuva maailmanlaajuisesti suuntautunut liike"

Suunniteltu ...

Ihmiset kanssa tai ilman työkokemusta, jotka haluavat suunnitella, kehittää ja ajaa omia innovointiin perustuva maailmanlaajuisesti suuntautunut yrityksille. Tämä käytännönläheinen kurssi kattaa prosessin tuottaa uusia liikeideoita, kehittää ja parantaa niitä, suunnittelu infrastruktuurin ja käynnistää liiketoiminta. Käytät uusimpia menetelmiä ja teknologioita näiden prosessien tukemiseksi.

Me tarjoamme sinulle ...

Tieto soveltamaan parhaita toimintatapoja lähestymistapoja päälle uutta liiketoimintaa ehdotuksia maksimoida onnistumisen mahdollisuuksia. Mahdollisuus kehittää ja käytännön taitoja tehdä asianmukaisia ​​tuomioita, jotka koskevat valintoja oman liiketoiminnan kehittämiseen. Mahdollisuudet kehittää tuote- ja palvelukonsepteja käynnistää tasolle Kurssin rakenne: ... [-]

MSc in Smart, Connected and Autonomous Vehicles (SCAV)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

[+]

Tämä on katettu koko upottamalla, intensiivinen viikko. Moduulit arvioi Postin Module Tehtävä.

Opetti moduuleja osuus 50% maisterin tutkinto. Merkittävä henkilökohtainen tutkimusprojekti, toimitti muodossa väitöskirjan osuus muiden 50%.

Hankkeen arvo on 50% arvosanasta ja tukee sinua kehittämään henkilökohtaisia ​​tutkimuksen taitoja.

[-]

Msc tietoverkkoturvallisuuteen engineering (CSE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc Cyber ​​Security Engineering on suunniteltu niille, jotka haluavat kehittää ura tietoverkkojen turvallisuutta ammattilainen. [+]

MSc Cyber ​​Security Engineering on suunniteltu niille, jotka haluavat kehittää ura tietoverkkojen turvallisuutta ammattilainen.

Miksi Cyber ​​Security tärkeä

Kyberavaruudessa käsittää verkon digitaalisten laitteiden avulla tallennetaan, muokata ja levittää tietoa. Maailmamme vaikuttavat yhä enemmän kyberavaruudessa. Mahdollisuudet vuorovaikutus on syntymässä tavoilla, vain kuvitellut aikaisempien sukupolvien. Koska vaikutus kyberavaruudessa elämässämme kasvaa, niin ei siihen liittyvä turvallisuusriski.

Kun organisaatiot maailmanlaajuisesti valjastaa mahdollisuudet kyberavaruudessa, ne luovat valtava kysyntä tietoverkkoturvallisuudesta ammattilaisille. Tietoverkkoturvallisuus ammattilaisia, jotka voivat toimia eri kerrostumiin organisaation sisällä - palvelin huone, toiminta huone, board room - voit valita. Heidän tehtävänsä on beguilingly yksinkertainen: mahdollistavat hyvät ja estää huonoja.... [-]


Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma (CSM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc in Cyber ​​Security and Management on suunniteltu niille, jotka haluavat kehittää ura tietotekniikan turvallisuus ammattilainen, tai ottaa johtava tekninen tai johtotehtävä organisaatiossa [+]

MSc in Cyber ​​Security and Management on suunniteltu niille, jotka haluavat kehittää uransa verkkoturvallisuuden ammattilaisena tai ottaa johtava tekninen tai johtotehtävä organisaatiossa, joka on kriittisesti riippuvainen tieto- ja tietoliikenneteknologiasta. Se sopii niille, jotka ovat tietojenkäsittelytieteiden tai tietotekniikan koulutuksen taustasta tai kursseja, joilla on merkittävä osa. Myös työkokemusta harkitaan.

Tehokas tietoverkkoratkaisu maailmanlaajuisessa liiketoimintaympäristössä

Vuonna 2010 Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ilmoitti 650 miljoonan punnan investointistrategiasta Cyber ​​Security -järjestelmään

Master-kurssi, joka on ainutlaatuinen teollisuudessa... [-]

Videot

Student Testimonials - Full-Time MSc

Why Warwick?

Ota yhteyttä

Warwick Manufacturing Group

Osoite, 1. rivi WMG International Manufacturing Centre University of Warwick
CV4 7AL Coventry, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.warwick.ac.uk/wmgmasters
Puhelin +44 2476 5 22725

Osoite, 1. rivi International Manufacturing Center University of Warwick Coventry
Coventry, England, Yhdistynyt kuningaskunta