The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Esittely

Lue virallinen kuvaus

WMG on akateeminen osasto Warwickin yliopistossa, yksi Britannian Top kymmenen yliopistoa ja jäsen eliitti Russell Konsernin organisaatio yliopistojen merkitsee parasta tutkimusta, opetusta ja oppimista kokemus vertaansa vailla yhteyksiä teollisuuden.

WMG perustettiin professori Lord Kumar Bhattacharyya vuonna 1980 ja kautta kärjessä tutkimus, tehokas tiedon siirtoon ja opetuksen huippuosaamista, johtaa esimerkkinä siitä, kuinka teollisuuden ja yliopistomaailman voivat työskennellä tehokkaasti yhdessä.

Koska suurin valmistus ryhmä Euroopassa ja maailmanlaajuisissa yhteistyötä, WMG tarjoaa ainutlaatuiset jatkokoulutukseen yli 1500 opiskelijaa ympäri maailmaa vuosittain. Liiketoimintamme ja johtamisen keskittyneet maisterikurssit ovat erityisen hyvin suunniteltuja niille, jotka haluavat työskennellä teknologiajohtavilla aloilla, antavat sinulle etua työmarkkinoilla ja tarjoavat sinulle taitoja ja osaamista monilla aloilla.

Miehittää olennainen asema korkeakoulujen ja teollisuuden välillä, meidän opetushenkilöstön kaikilla taustat johtotehtävissä teollisuudessa, kun taas meidän tutkimushankkeet omistettu löytää ratkaisuja reaalimaailman ongelmista, joiden avulla meidän opiskelijoiden hyödyntää ensikäden ymmärrys ongelmiin modernin teollisuuden tänään .

WMG MSc Kurssit

Kaikki kurssit ovat hyväksymässä Institute of Engineering and Technology ja niiden tarkoituksena on kehittää johtamisen taitoja sisällä valmistus-, suunnittelu-, Autoja, logistiikka, ilmailu, terveydenhuolto ja monet muut alat. Kurssin tutorit ovat erittäin päteviä tausta Business tai Industry ja innovatiivisia opetusmenetelmiä käytetään varmistamaan opiskelijat harjoittavat käytännössä opintojensa.

Tuotevalikoimamme päälliköiden kurssit sopivat opiskelijoiden monenlaisia ​​taustoja ja toiveita. Yleensä oppiarvo, koneet, tai tieteenala tarvitaan kuitenkin useita kurssimme ovat myös sopivia laskutaitoisia valmistuneille muilta aloilta.

 • MSc Cyber ​​Security and Management
 • MSc Cyber ​​Security Engineering
 • MSc e-Business Management
 • Diplomi-insinööritutkinnon Liikkeenjohdon
 • MSc Healthcare Operatiivinen johto
 • MSc Innovaatiot ja yrittäjyys
 • MSc International Technology Management
 • MSc International Trade, strategia ja Operations
 • MSc Management for Business Excellence
 • MSc Manufacturing Systems Engineering and Management
 • MSc ohjelma ja projektinhallinta
 • MSc Service Management and Design
 • MSc Supply Chain ja logistinen ohjaus
 • MSc Kestävä Autotekniikka

Pääsy edellyttää näitä ohjelmia sinun olisi pitänyt saanut vähintään toisen luokan British arvosanoin tutkinto (tai vastaava). Opiskelijat kuin Englanti puhuvissa maissa on myös velvollinen antamaan Englanti kielellä pätevyys.

Akkreditoinnit University of Warwick hyväksyy kaikki kurssimme. Useita meidän diplomi kursseja myös mahdollisuus ammattijärjestö akkreditoinnin lukien Chartered Institute of ostaminen ja Supply (CIPS), Institution of Engineering and Technology (IET), Institute of Export (OIE) ja Six Sigma Green Belt akkreditointi. Katso yksittäisiä ohjelmatiedot lisätietoja.

Laitteet

WMG on laaja laboratorio ja työpaja palvelut, kuten maailmanluokan Engineering Hall ja state-of-the-art International Digital Lab, joka taloa joitakin pisimmällä digitaalisen tutkimus- ja koulutusohjelmien maailmassa. Koska osasto, olemme aina etenee ja parantaa. Lukuisat yhteistyötä teollisuuden kanssa johti meidät syyskuu 2013 avaamalla International Institute for Tuote- ja palveluinnovaatiot sekä Jatkossakin, avaamme National Automotive Innovation Campus ja WMG Academy for Young Engineers.

Warwickin yliopiston kirjaston omistaa yli miljoona painetun otsikot ja 16000 elektronisia lehtiä ja tarjoaa erinomaiset resurssit tutkimuksen istuimet, hiljainen lukeminen huoneita, Ryhmätyöhuoneet ja PC klustereita. Tämän lisäksi, yliopiston Learning Grid-alue tarjoaa opiskelijoille 24/7 rennon oppimisympäristön sekä yksilön ja ryhmän tutkimus, jossa vaikuttava valikoima multimedia- laitteiden ja resursseja. Oppiminen Grid in Leamington Spa avattiin marraskuussa 2013 meidän opiskelijoille elävät pois kampuksella. Lisäselvityksen palveluja ovat Learning Grid Rootes, jatko Hub, WMG oma IT Suite ja Wi-Fi kuormittajat eri yleisissä tiloissa ympäri yliopistoa.

Elämä Warwick

University of Warwick, joka sijaitsee houkutteleva itsenäinen 700 eekkerin kampuksella sijaitsee aivan keskustassa Englannissa rajoilla kaupungin Coventry (15 minuutin päässä) ja läänin Warwickshire. Kätevä maantie- ja liikenneyhteydet, Birminghamin (UK: n toinen kaupunki) on vain 20 minuutin päässä ja juna vie sinut Lontooseen vain yksi tunti.

Vilkas, kosmopoliittinen kampus (noin kolmannes opiskelijoista tulee Britannian ulkopuolelta yli 145 kansallisuutta edustaa) on valikoima erinomaisia ​​tiloja. Näitä ovat suurin Arts Centre Lontoon ulkopuolella (sisältää elokuvateatteri, kaksi teatteria, kokoustilat, taidegalleria ja 1400 paikkainen konserttisali); vaikuttavia urheilumahdollisuuksia, joita käytetään isännöimään kansainvälisissä urheilutapahtumissa, eliitti tiimi leirejä ja ammatillisen valmennuksen seminaarien; kaupat, pankit ja mini supermarket; moniuskontoisen yliopiston Sairaalasielunhoito ja äskettäin kehitetty opiskelijoiden liiton kanssa baareja, tanssilattia ja lukuisia ruokaa ja juomaa myyntipisteet.

Campus majoitus jatko-opiskelijat kuuluvat modernit ja viihtyisät huoneet, enimmäkseen kylpyhuone, ja on nopea internetyhteys ja verkkoyhteydet. Asuntojen sijaitsevat miellyttävä, vehreässä ympäristössä ja lähellä kaikkia tiloja kampuksella.

Kun opinnot

WMG on vahvat siteet teollisuuden kanssa, joita käytetään tehdä reaalimaailman oivalluksia opetusta ja luoda dynaaminen oppimisen kulttuuria. Tämä johtaa suorittaneiden on kysytty heidän ymmärrystä ja kokemusta liike-elämän yhdessä teknologinen huippuosaaminen. Useat kansainväliset yritykset käydä WMG vuosittain rekrytoida suoraan meidän mainospaikat järjestelmä - viime rekrytoijien kuuluvat BMW, Crane, TATA Technologies, Intel, Reckitt-Benckiser, JLR, Apple, IBM, Caterpillar mainitakseni vain muutamia. Warwickin yliopiston ura palvelu on myös erittäin aktiivinen ja tarjoaa paljon tukea sekä nykyisten opiskelijoiden ja alumnien.

WMG on keskus huippututkimusta ja monet opiskelijat mennä jatkamaan pitkälle tutkimus useilla aloilla. Tärkeimpiä tutkimus- ja konsultointialueitamme ovat E-Security, Digitaalinen teknologia, Hybrid Automotive -teknologia; robotiikka; Tietotekniikka ja virtuaalitodellisuus, sovellettu neuroimaging, tuotteen elinkaaren hallinta; materiaalit; kestävyys; Lean Healthcare; Visualisointi ja liiketoimintaprosessit.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Hallinta Business Excellence (MBE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc in Management for Business Excellence on innovatiivinen diplomi tutkinto kurssi on suunniteltu niille, jotka haluavat tulla johtajia ja johtajat Business Excellence yrityksissä. [+]

"Kehittää ylimmän johdon ja teknisiä taitoja, kuten johtaminen, jotta ajaa huippuosaamisen poikki liiketoimintaa" MSc in Management for Business Excellence on innovatiivinen diplomi tutkinto kurssi on suunniteltu niille, jotka haluavat tulla johtajia ja johtajat Business Excellence yrityksissä. Se sopii korkea tuloksen, jotka haluavat riitauttaa miten he ajattelevat liikkeenjohdon ja ongelmia.

Annamme ...

Tulemme tarjoamaan sinulle yksityiskohtainen käsitys filosofioita, strategiat, prosessit ja tekniikoita, jotka mahdollistavat muutoksen ja hallinnan huippuosaamista liiketoiminnan. Voit kehittää ylimmän johdon ja teknisiä taitoja, kuten johtaminen, asiakaskeskeinen tuotteiden ja prosessien kehittäminen, omaisuuden ja resurssien hallinta, ja 6-sigma. ... [-]

Master In Engineering Liikkeenjohdon (EBM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Meidän MSc in Engineering Business Management on suunniteltu niille, jotka haluavat tulla johtajien ja esimiesten teknologiaan perustuvia yrityksiä. Se sopii niille, joilla on työkokemusta sekä ne ilman työkokemusta. [+]

Tämä tutkinto on suunniteltu niille, jotka haluavat kehittää uran johtajia tai johtajat teknologiavetoista järjestöt. MSc Engineering Business Management keskittyy avain lisäarvoa toimintoja, kuten: markkinointi; tuotteiden ja prosessien kehittäminen; toiminnan, logistiikan ja toimitusketjun hallinta; ja hyödyntäminen kilpailukykyistä teknologiaa.

Taidot ja tekniikat käyttöön tällä kurssilla antaa uutta pontta yritysten ja auttaa yksilöitä saamaan parhaan itseltään, heidän joukkue ja yrityksensä. Tämä kurssi on IET Accredited Ohjelma ja voi myös johtaa jäsenyys Chartered Institute of ostaminen ja Supply, jollei sopivia hankkeen ja valikoiman moduuleja.

Kurssin rakenne ... [-]

Master Kansainvälisen Kaupan, Strategia Ja Toiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc in International Trade on suunniteltu antamaan perusteellista tietoa ja ymmärrystä johdon ja operatiivisten vaatimusten tarpeen kauppaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla. [+]

MSc International Trade on suunniteltu antamaan perusteellista tietoa ja ymmärrystä johdon ja operatiivisten vaatimusten tarpeen kauppaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla. Ohjelma keskittyy voimakkaasti soveltamisesta teoriaa käytäntöön ja miten taitoja kehitetään koko opiskeluajan käytetään mahdollisimman hyvin hyödyksi ammattimaisessa ympäristössä.

Kurssin rakenne:

Kurssi on modulaarinen - tehdään oppilaalle yhdistelmä ydin ja valinnaisia ​​moduuleja. 9 moduulit tutkitaan ja arvioidaan yhteensä. Moduulit koostuvat nimellisesti 40 tuntia suunnattu opetusta muodossa luentoja, seminaareja, ryhmätöitä, esitelmiä, tapaustutkimuksia ja e-oppiminen. Tämä on katettu koko upottamalla, intensiivinen viikko. Moduulit arvioi Postin Module Tehtävä. ... [-]


Master Kansainvälisissä Teknologian Hallinta (int)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc in International Technology Management on tarjota monitieteinen näkökulman keskeisiä ongelmia tällaisten organisaatioiden, jotka kattavat laajan kirjon aiheita ja on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa johtavan roolin innovaatioiden hallinnoinnissa ja teknologisen muutoksen kansainvälisessä ympäristössä. [+]

Monet tunnetuimpia yrityksiä maailmassa (Microsoft, Nokia, Rolls Royce ja Sony) perustavat maailmanlaajuisen kaupallisen menestyksen niiden kyky innovoida ja soveltaa uusia teknologioita sekä tuotteisiin ja toimintaprosesseja.

Nämä kyvyt ovat nyt kriittisiä mille tahansa organisaatiolle, joka haluaa toimia menestyksekkäästi kansainvälisellä näyttämöllä. Tämä Masters-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan monitieteinen näkökulman keskeisiä ongelmia näille järjestöille, joka kattaa laajan kirjon aiheita ja on suunnattu niille, jotka ryhtyvät johtava rooli innovaatioiden hallinnoinnissa ja teknologista muutosta kansainvälisessä ympäristössä.

Kurssi antaa: Tietämys hallita kehitystä, hankinta ja käyttö teknologian globaalissa kilpailuympäristössä ja edistää hallintaan kansainvälisen toiminnan ja yhteistyön toimintaa. Voit kehittää taitoja tuottaa ratkaisuja tuotteiden ja prosessien kehittäminen ja jatkuvasti parantaa kansainvälistä kilpailukykyä.... [-]


Master Kestävän Autotekniikan (SAE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Kehittää taitoja suunnitella ja arvioida seuraavan sukupolven alhaisen ympäristövaikutukset autoteollisuuden tuotteet. [+]

Kurssi sopii niille pyrkivien tulla Research Managers, Operations Managers, Chief insinöörit ja teknologisia markkinajohtajia strategisesti tärkeisiin ajoneuvon sähköistäminen ja kestävyyttä. Sinulla on johtamistaidot, tekninen tietoisuus, ja visio arvioimaan eri tekniset vaihtoehdot puitteissa ympäristölainsäädäntöä ja kuluttajien odotukset ajoneuvojen laatua, luotettavuutta ja suorituskykyä.

WMG on vakiintunut perintö johtava autojen tutkimusta tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa. Meidän kokeellinen tilat mahdollistavat tutkijoiden ja alan ammattilaisten työskennellä yhdessä voittaa strategisiin haasteisiin akun suunnittelu ja integraatio, ajoneuvojen lightweighting, ja digitaalinen validointi.... [-]


Master Ohjelma Ja Projektinhallinta (ppm)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Meidän MSc ohjelmaan ja Project Management on suunniteltu niille, jotka haluavat siirtyä projektinhallinnan, joko nykyisen teknisen ja liiketoiminnan alalla, tai uuteen alan asiantuntemusta. [+]

Meidän MSc ohjelmaan ja projektinhallinta on suunniteltu niille, jotka haluavat siirtyä projektinhallinta, joko niiden nykyisiä teknisiä ja liiketoiminnan alalla, tai uuteen alansa.

Osallistujat tällä kurssilla voi olla hyvin monenlaisia ​​akateemisia ja työn taustat. Se sopii niille, joilla on työkokemusta sekä ne, joilla on vähän tai ei lainkaan tausta liiketoimintaa.

Me tarjoamme sinulle ... Menetelmiä, työkaluja, periaatteet ja filosofiat projektien toteuttamisessa. Opit henkilöstöhallinnon hankkeiden ja ohjelmien sekä riskien ja muutosten hallinta. Voit myös kehittää järjestelmällinen lähestymistapa hallintaan taloudellisia näkökohtia hankkeiden ja ohjelmien. Kurssin rakenne: ... [-]

Master Palvelun Hallinta Ja Suunnittelu (SMD)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Johtajia ja johtajat palvelualttiin Industries tai palvelun tehtäviä liiketoimintaa. [+]

Palvelu on ytimessä uuden liiketoiminnan paradigma, joka olettaa co-arvon luominen verkon kautta toimittajia. Monet yritykset ovat ajautuneet keksiä itse vastata maailmanlaajuisiin haasteisiin, koska ne muuttavat liiketoimintamalli kaupallista etua. Tämä siirtyminen edellyttää vahvaa johtajuutta, joka sulautuu monitieteistä osaamista.

Tämä MSc Kurssi sopii sinulle, jos haluat työskennellä johtajana tai järjestäjänä palvelun tehtäviä toimialoilla. Opit järjestelmiä ja tekniikoita voidaan hallita palvelu toimii ja arvon luominen liiketoiminnan poikki toimittajat teollisuuden ja teollisuudessa prosesseissa.

Oppimistulokset:

Yhdistämällä molempien toimintatapojen ja akateemista kurinalaisuutta voit kehittää taitoja ja tietoja voidakseen:... [-]


Master Sähköisen Liiketoiminnan Hallinta (e-bm)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Meidän MSc e-Business Management on suunniteltu niille, jotka haluavat toimia tehokkaasti sähköisen liiketoiminnan ympäristössä ja hallitsemaan joko muutosta olemassa olevien liiketoimintaprosessien tai uusien sähköisen liiketoiminnan aktiivisuus. [+]

Tämä tutkinto varustaa opiskelijoille taitoja, jotta ne voivat toimia tehokkaasti sähköisen liiketoiminnan ympäristössä ja hallitsemaan tai johtaa joko muutosta nykyisten liiketoimintaprosessien tai uusien sähköisen liiketoimintaa; Ohjelma sopii valmistuneille tietotekniikan, tekniikan tai tieteen taustoja ja myös hallintaa opiskelijoiden kiinnostunut teknologian ja miten sitä voidaan käyttää tehokkaasti edistämään kilpailukykyä. Kurssilla tarjotaan tekniikoita, joilla hallitaan sähköistä liiketoimintaa harjoittavien organisaatioiden strategista kehitystä ja asianmukaista e-business-teknologiaa. Opiskelija oppii arvioimaan, hallita ja parantaa operatiivista organisaation toiminnassa ja soveltaa käsitteitä järjestelmien integrointi suunnitteluun ja kehittämiseen tuotteiden ja palveluiden kautta markkina-analyysi.... [-]


Master Toimitusketjun Ja Logistiikan Hallinta (sclm)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc Supply Chain ja logistinen ohjaus on suunniteltu kehittää edelleen niitä, jotka haluavat työskennellä logistiikan ja toimitusketjun suunnittelu ja hallinta valmistus ja palveluorganisaatio. [+]

MSc Supply Chain ja logistinen ohjaus on suunniteltu kehittää edelleen niitä, jotka haluavat työskennellä logistiikan ja toimitusketjun suunnittelu ja hallinta valmistus-ja palveluorganisaatio.

Kurssi antaa sinulle työkaluja ja tekniikoita arvioida, hallita ja parantaa palvelua, toiminnalliset ja toimitusketjun prosessit ja käyttäytyminen markkina-analyysi.

Tulet saamaan tietoa siitä, miten arvioida ja hallinnoida asianmukaisia ​​teknologioita ja käyttää toiminnanohjausjärjestelmiin parantamiseksi operatiiviset toiminnot liiketoimintaa. Voit myös kehittää laaja tietämys strategian kehittämisen ja suunnittelun.

Kurssin rakenne:

Kurssi on modulaarinen - tehdään oppilaalle yhdistelmä ydin ja valinnaisia ​​moduuleja. 9 moduulit tutkitaan ja arvioidaan yhteensä. Moduulit koostuvat nimellisesti 40 tuntia suunnattu opetusta muodossa luentoja, seminaareja, ryhmätöitä, esitelmiä, tapaustutkimuksia ja e-oppiminen. Tämä on katettu koko upottamalla, intensiivinen viikko. Moduulit arvioi Postin Module Tehtävä.... [-]


Master Valmistus Systeemitekniikka Ja Hallinta (msem)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Tämä kurssi antaa sinulle ajan tasalla tietoa valmistustekniikat ja prosesseja sekä sovellusten teknologian ja laadun työkaluja ja tekniikoita, jotka parantavat toiminnan organisaatiossa. [+]

MSc Manufacturing Systems Engineering and Management on suunniteltu tekniikan osaajia kiinnostuneille valmistusjärjestelmien ja toiminnan hallintaa.

Se sopii tieto teollisuudessa, jotka haluavat tehdä siirtymistä tekninen johtaja ja sopii myös valmistuneiden vähän tai ei lainkaan työkokemusta.

Tämä kurssi antaa sinulle up-to-date tietoa valmistustekniikat ja prosesseja sekä sovellukset teknologian ja laadun työkaluja ja tekniikoita, jotka parantavat toiminnan organisaatiossa. Sinun kehittää ymmärrystä käsitteiden valmistus- järjestelmien suunnittelu, tuotteiden ja prosessien kehittäminen, joissa tietoisuutta strategisen johtamisen ja toiminnan.

Kurssin rakenne: ... [-]

Mestari Innovaatioiden Ja Yrittäjyyden (IAE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Tämä ohjelma on suunniteltu ihmisille, tai ilman työkokemusta, jotka haluavat suunnitella, kehittää ja ajaa omia innovointiin perustuva maailmanlaajuisesti suuntautunut yrityksille. [+]

"Suunnitella, kehittää ja perustaa oman innovointiin perustuva maailmanlaajuisesti suuntautunut liike"

Suunniteltu ...

Ihmiset kanssa tai ilman työkokemusta, jotka haluavat suunnitella, kehittää ja ajaa omia innovointiin perustuva maailmanlaajuisesti suuntautunut yrityksille. Tämä käytännönläheinen kurssi kattaa prosessin tuottaa uusia liikeideoita, kehittää ja parantaa niitä, suunnittelu infrastruktuurin ja käynnistää liiketoiminta. Käytät uusimpia menetelmiä ja teknologioita näiden prosessien tukemiseksi.

Me tarjoamme sinulle ...

Tieto soveltamaan parhaita toimintatapoja lähestymistapoja päälle uutta liiketoimintaa ehdotuksia maksimoida onnistumisen mahdollisuuksia. Mahdollisuus kehittää ja käytännön taitoja tehdä asianmukaisia ​​tuomioita, jotka koskevat valintoja oman liiketoiminnan kehittämiseen. Mahdollisuudet kehittää tuote- ja palvelukonsepteja käynnistää tasolle Kurssin rakenne: ... [-]

Mestari Tietoverkkoturvallisuuden Ja Hallinta (CSM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc Cyber ​​Security ja Management on suunniteltu niille, jotka haluavat kehittää ura tietoverkkoturvallisuus ammattilainen, tai ottaa johtava tekninen tai johtotehtävissä rooli organisaatiossa [+]

MSc Cyber ​​Security and Management -ohjelmassa on suunniteltu niille, jotka haluavat kehittää uraa tietoverkkojen turvallisuuden ammattilaisena tai ottaa johtavan teknisen tai johtotehtävän organisaatiossa, joka on kriittisesti riippuvainen tieto- ja tietoliikenneteknologiasta. Se sopii niille peräisin tietojenkäsittelytieteen tai tietotekniikan koulutus tausta tai kursseja merkittävä osa joko. Työkokemus otetaan myös huomioon.

Tuloksia tehokas tietoverkkoturvallisuuteen globaalissa liiketoimintaympäristössä

Vuonna 2010 Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ilmoitti 650 miljoonan euron investointistrategiasta Cyber ​​Securityille ja ilmoitti, että Cyber-Security on tullut kansainvälisen terrorismin ja merkittävien kansallisten tapahtumien rinnalla "ensisijaiseksi". UK on yksi monista hallitukset ympäri maailmaa, jotka tunnistavat vakavan uhan luonteesta, joka on nousemassa cyber-alalla. Tavoitteemme diplomi-ohjelma on antaa keskittyä strategisiin käyttöönottoa ja täytäntöönpanoa Cyber ​​Security organisaation sisällä. Haluamme kehittää strategisia ajattelijoita, jotka ymmärtävät Cyber ​​uhka organisaatio ja sen resurssit ja osaa rakentaa ja tukea turvallisia järjestelmiä, jotka tukevat strategista kasvua liiketoimintaa. Kurssi kattaa kaikki Cyber ​​Security kuten verkon turvallisuus, tietoturva ja tietoturva. Tämän ohella kurssi keskittyy liiketoiminnan yhteydessä niin, että opiskelijat voivat edetä urallaan nopeammin järjestöjen kautta ja pyrkivät hyvin erityisesti johtotehtävissä.... [-]


MSc in Smart, Connected and Autonomous Vehicles (SCAV)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

[+]

Tämä on katettu koko upottamalla, intensiivinen viikko. Moduulit arvioi Postin Module Tehtävä.

Opetti moduuleja osuus 50% maisterin tutkinto. Merkittävä henkilökohtainen tutkimusprojekti, toimitti muodossa väitöskirjan osuus muiden 50%.

Hankkeen arvo on 50% arvosanasta ja tukee sinua kehittämään henkilökohtaisia ​​tutkimuksen taitoja.

[-]

Msc Tietoverkkoturvallisuuteen Engineering (CSE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

MSc Cyber ​​Security Engineering on suunniteltu niille, jotka haluavat kehittää ura tietoverkkojen turvallisuutta ammattilainen. [+]

MSc Cyber ​​Security Engineering on suunniteltu niille, jotka haluavat kehittää ura tietoverkkojen turvallisuutta ammattilainen.

Miksi Cyber ​​Security tärkeä

Kyberavaruudessa käsittää verkon digitaalisten laitteiden avulla tallennetaan, muokata ja levittää tietoa. Maailmamme vaikuttavat yhä enemmän kyberavaruudessa. Mahdollisuudet vuorovaikutus on syntymässä tavoilla, vain kuvitellut aikaisempien sukupolvien. Koska vaikutus kyberavaruudessa elämässämme kasvaa, niin ei siihen liittyvä turvallisuusriski.

Kun organisaatiot maailmanlaajuisesti valjastaa mahdollisuudet kyberavaruudessa, ne luovat valtava kysyntä tietoverkkoturvallisuudesta ammattilaisille. Tietoverkkoturvallisuus ammattilaisia, jotka voivat toimia eri kerrostumiin organisaation sisällä - palvelin huone, toiminta huone, board room - voit valita. Heidän tehtävänsä on beguilingly yksinkertainen: mahdollistavat hyvät ja estää huonoja.... [-]


Videot

Student Testimonials - Full-Time MSc

Why Warwick?

Ota yhteyttä

Warwick Manufacturing Group

Osoite, 1. rivi WMG International Manufacturing Centre University of Warwick
CV4 7AL Coventry, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.warwick.ac.uk/wmgmasters
Puhelin +44 2476 5 22725

Osoite, 1. rivi International Manufacturing Center University of Warwick Coventry
Coventry, England, Yhdistynyt kuningaskunta