University of Westminster, Westminster Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Westminster perustettiin Britannian ensimmäinen ammattikorkeakoulu vuonna 1838. Sittemmin se on kehittynyt yliopistossa, jossa yhdistyvät sekä metropolialueen ja kosmopoliittinen mitat, ja joka on tiiviisti mukana liike, ammatillisen ja akateemisen elämän sisällä Lontoossa, sekä ulkomailla.

Yliopisto on aina ollut, ja on edelleen, kekseliäitä tunnistamisessa uusien tarpeiden ja kehittämällä asianmukaisia ​​tarjontaa monista kohdemarkkinoilla. Yliopisto on myös vahva ja historiallinen sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja monimuotoiseen. Koska paikka työskennellä tai opiskella, pyrimme vahvistamaan mainettamme viihtyisä ja kattava organisaatio.

Visio

Kokemukset tarjoamme

Elinvoimainen oppimisympäristö - edistää innovointia ja luovuutta, tiedon käytännössä innoittamana tutkimus keskittyen globaalisti asiaan alueet, joilla me excel.

Ero teemme

Rakennamme seuraavan sukupolven erittäin työllistettäviä maailmankansalaisia ​​vaikuttaa tulevaisuuteen.

Kansainvälinen maine

Koska maailmanlaajuinen yliopisto sijaitsee maailman kaupunki, olemme asuu yli 5000 opiskelijaa ja 500 henkilökunnan ulkomailta.

Westminster on erinomainen maine ammattimaisesti asiaan opetuksessa ja oppimisessa sekä korkealaatuista tutkimusta. Tarjoaa yli 300 tutkintoihin, me painottaa erityisesti tarjoavat kansainvälisiä mahdollisuuksia Westminster opiskelijoille varmistaakseen, että voimme tarjota ympäristö, jossa opiskelijat voivat kehittää taitoja ja edellyttämät maailmantaloudessa.

Olemme ylpeitä pitkästä historiasta globaalin suhteita ja on kumppanuuksia eri puolilla maailmaa - liitännät Työskentelemme jatkuvasti vahvistaa ja syventää.

Maailman johtavaa tutkimusta, tuotettu yhteistyössä globaalin teollisuuden ja oppilaitosten, on todellinen vaikutus ympäröivään maailmaan.

Tehtävä

Tulemme muovaamaan työelämän by:

on monipuolinen, vilkas ja inspiroiva oppimisympäristö perustamisesta Westminsterin yliopisto johtavana käytäntö perillä opetusta ja tutkimusta yliopistossa ollessa reagoiva, suurkaupunkien ja kosmopoliittinen yliopisto palvelee monimuotoisen yhteisön toiveet upottamisen kansainvälistyminen, työllistettävyyden ja vihreää ajattelua kaikessa mitä teemme

Arvot

Rohkea: Tiedämme, että ilman riskejä ei ole innovaatio. Olemme tarpeeksi rohkea kyseenalaistaa ideoita, herättää uutta ajattelua, poistavat turhia ja keskittyä niitä asioita, joissa voimme kunnostautua.

Yhdistetty: Olemme integroitu joukkue. Olemme noin luottamus, yhteistyö ja yhteydet kaikkialla meidän eri tieteenalojen ja kaikkialla maailmassa.

Antelias: Kunnioitamme ja juhlia monimuotoisuus. Kanssa jalomielistä, arvostamme Tunneäly sekä tiedon, valtuuttamisesta toisiaan ja mahdollistaa opiskelijoillemme niiden täysi potentiaali.

Erinomainen: Vaadimme huippuosaamista. Ymmärrämme kriittisen ajattelun, kuria ja vastuuta, ja odotamme hyvin korkeimpia itsestämme ja meidän opiskelijoille.

kestävä: Green-ajattelu on ytimessä kaikki mitä teemme. Yhteisenä tavoitteenamme on kunnioittaa planeetan ja olemme sitoutuneet kestävään toimintatapaan, sekä maailmanlaajuisesti ja omassa työympäristössä.

PERINTÖMME

Westminsterin yliopiston on rikas historia ja on tarjonnut opiskelijoille akateemista huippuosaamista, kulttuuriset sitoutuminen ja henkilökohtaisen elämän alusta alkaen niin AMK Institution vuonna 1838. Täällä voit selvittää hieman lisää ainutlaatuisen perinnön ja perinteiden huippuosaamisen jotka auttavat muokkaamaan yliopiston tänään.

Paikka pioneereja

Westminsterin tarina alkoi vuonna 1838, kun Sir George Cayley avasi Polytechnic Institution 309 Regent Street Lontoossa. Vuonna 1881, hyväntekijä Quintin Hogg, osti Royal Polytechnic Institution rakennus ja siirsi Nuorten Miesten Kristillinen instituutista 309 Regent Street, joka tuli pian julkisesti rahoitettujen Regent Street ammattikorkeakoulussa.

Sittemmin meidän oppilaitosta on saanut mainetta paikka ensimmäisiä. Näitä ovat muun muassa:

ensimmäinen ammattikorkeakoulun Yhdistyneessä kuningaskunnassa (1838) avaaminen ensimmäinen julkinen valokuva- muotokuva studio Euroopassa (1841) tapahtumapaikka ensimmäinen julkinen liikkuvan kuvan show Britanniassa järjestämä Lumiere veljekset (1896) järjestämällä ensimmäinen maratonista (Lontoon olympialaiset) päälle nyt perinteinen etäisyys 26 mailia, 385 metrin (1908) tarjoaa ensimmäisen asteen kursseja Photographic Science, valokuvaus, ja mediatutkimuksen (1960 ja 1970) ensimmäinen moderni yliopisto voittaa kuningattaren Award for Enterprise - Kansainvälisen kaupan Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen Partner University YK Habitat, virasto joka käsittelee asutuksen ja kehitykseen.

Ammattikorkeakoulu Institution

Perustettu johdolla erottaa tiedemies Sir George Cayley, Ammattikorkeakoululla Institution 309 Regent Street luotiin, jotta voidaan osoittaa uutta teknologiaa ja keksintöjä yleisölle ja oli merkittävä rooli tieteen popularisointi.

Vuonna 1841 nimi muutettiin Royal Polytechnic Institution kun Prince Albert, aviomies Queen Victoria tuli Patron.

Regent Street ammattikorkeakoulussa

Aikana 1860, Quintin Hogg, nuori liikemies, alkoi tarjota perusopetusta joidenkin Lontoon köyhimpien lasten slummeissa Covent Garden. Hogg kehitti visio tarjota koulutus-, sosiaali-, liikunta- ja sosiaalisia mahdollisuuksia nuorille työ- miesten Nuorten miesten kristillisen opiston. Hän osti 309 Regent Street vuonna 1882.

Uusi päivä ja ilta kursseja teknisten ja kaupallisten aiheita esiteltiin tukemaan laajenee talouden Lontoossa tuli maailman suurin kaupunki.

Ammattikorkeakoulu tuli julkisrahoitteisissa vuonna 1891 ja nimettiin uudelleen Regent Street ammattikorkeakoulussa.

Ensimmäisen ja toisen maailmansodan kurssia kohdistuivat sotaan, ottaa johtoaseman uudelleenkoulutus suuri määrä sotainvalidien palaavat sota.

Ammattikorkeakoulu Keski Lontoon (PCL) 1970-1992

1960-luvulla merkittävä uusi laajennus järjestelmää Regent Street ammattikorkeakoulussa, muuttaen sen multi-site laitos. Uusi sivusto Marylebone Road oli talon college arkkitehtuurin ja kehittyneen talotekniikan, kun taas toinen uusi sivusto New Cavendish Street oli taloon ja insinööritieteiden.

Siihen mennessä, kun uusia rakennuksia oli saatu päätökseen, Regent Street ammattikorkeakoulussa oli sulautunut Holborn College of Law, kielten ja Commerce muodostaa ammattikorkeakoulu Keski-Lontoossa (tunnetaan PCL).

Juuri muodostunut ylioppilaskunnan ollut isäntänä useiden johtavien bändejä aikakauden, kuten Jimi Hendrix ja Cream. Pink Floyd muodostivat myös ammattikorkeakoulussa tällä hetkellä.

PCL oli yksi 30 uutta ammattikorkeakoulujen muodostettu vuonna 1970 ja myönsi astetta neuvoston National Academic palkinnot.

Läpi seuraavan 20 vuoden aikana, PCL jatkoi sitoutunut osa-aika ja illalla koulutusta, ja edelläkävijä laajan ohjelman lyhytkursseja puolivälissä uransa ammattilaisia, jotka saivat yli 20000 opiskelijaa vuodessa.

University of Westminster 1992- esillä

PCL sai yliopiston aseman vuonna 1992, jolloin oikeuden myöntää omia tutkintoja ja osallistua julkisesti rahoitetun tutkimuksen.

Tänään University, jossa 22000 opiskelijoita, on huomattavasti suurempi kuin sen edeltäjät ja jakautuu neljään kampuksilla - Cavendish, Harrow, Marylebone ja Regent.

Kasvava ulkomailla aktiivisuus on johtanut yliopiston on myönnetty kuningattaren palkinnon Enterprise vuonna 2000 ja uudelleen vuonna 2005.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Yksivuotiset MBA:t »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Henkilöstöjohtamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia moduuleja ja vaihtoehtoja. Se sopii tutkinnon aikovat työskennellä HR, samoin kuin jo työskentelevät alalla ja haluavat edetä työuralla. Pohjalta ymmärrystä teorian ja käytännön HRM tekniikoita, se tarjoaa ammattimaisesti keskittynyt ja tutkimus ilmoitettu sekoitus akateemista ja käytännön tietoa, edistämällä kriittistä pohdintaa Euroopan nykyisen HRM lähestymistapoja. [+]

Tämä kurssi tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia moduuleja ja vaihtoehtoja. Se sopii tutkinnon aikovat työskennellä HR, samoin kuin jo työskentelevät alalla ja haluavat edetä työuralla. Pohjalta ymmärrystä teorian ja käytännön HRM tekniikoita, se tarjoaa ammattimaisesti keskittynyt ja tutkimus ilmoitettu sekoitus akateemista ja käytännön tietoa, edistämällä kriittistä pohdintaa Euroopan nykyisen HRM lähestymistapoja. Westminster Business School on Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD) hyväksytyillä asemilla. Kurssi on akkreditoitu CIPD täyttävän "tiedon kriteerit" ammattikäyttöön jäsenyyden. Tämä tarkoittaa, että kun olet onnistuneesti osoittaneet CIPD asiaan näyttöä oman käytäntö työpaikalla, voit saada ammatillinen taso Chartered jäsenyys, jossa liittymällä ja jäsenmaksun maksanut yliopisto. Lisäksi opiskelija kurssille saat opiskelija jäsenyyden Chartered Management Institute (CMI) ja pääsy CMI asiantuntijaverkosto, mahdollisuus osallistua tapahtumiin ja saada tuoreimmat uutiset alan johtamisen.... [-]


Ma Johtamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu kehittää yleistä johtamistaitoja tarvitaan nopeasti muuttuvassa taloudellisessa ympäristössä. Sekä antaa sinulle perustana olevan tiedon ja ymmärryksen tarvitaan toimia tehokkaasti johtavassa asemassa, kurssi kehittää analyysi, ongelmanratkaisu ja ennakoiva-ajattelun taitoja. Koska kurssi edetessä painopiste kehittyy operatiivisten strategista lähestymistapaa. [+]

Tämä kurssi on suunniteltu kehittää yleistä johtamistaitoja tarvitaan nopeasti muuttuvassa taloudellisessa ympäristössä. Sekä antaa sinulle perustana olevan tiedon ja ymmärryksen tarvitaan toimia tehokkaasti johtavassa asemassa, kurssi kehittää analyysi, ongelmanratkaisu ja ennakoiva-ajattelun taitoja. Koska kurssi edetessä painopiste kehittyy operatiivisten strategista lähestymistapaa. Opiskelu Management MA antaa sinulle mahdollisuuksia saada välittömästi sovellettavia taitoja ja johdon tietoisuus; tutustua samalla muiden organisaatioiden prosesseja ja käytäntöjä Vertaistuki ja tapaustutkimuksen analyysi.

Kurssin sisältö

Opiskelijat tuetaan kautta virtuaalinen oppimisympäristö pääsemästä niiden moduuleja Blackboard päällä ja hakevina lehtiisi ja e-kirjoja sekä podcasteja sekä muut resurssit. Onsite opiskelijat voivat tehdä nimityksiä kanssa kirjastonhoitajien tiettyjen hakuun tukea tai osallistua puhujan iltaisin tai opiskelutaitoja nauha työpajoissa. Jokaisella opiskelijalla on oma tutor ja tarjoamme myös lisätukea lukihäiriö ja vammaisille opiskelijoille. Opiskelijat, jotka läpäistyään tämän maisterintutkinto ovat oikeutettuja opiskelija jäsenyyden Chartered Management Institute (CMI) ja pääsy CMI asiantuntijaverkosto, mahdollisuus osallistua tapahtumiin ja saada tuoreimmat uutiset alan johtamisen. Kohokohta monille opiskelijoille on asuin viikonloppuna järjestetään osana kurssin - viikonloppuna pois yhdistämällä esityksiä ja työpajoja suuria mahdollisuuksia verkostoitua ja oppia tuntemaan muiden opiskelijoiden. Muita verkostointitapahtumiin johdon ammattilaiset ovat myös järjestetään koko kurssin. Opiskelijat tällä kurssilla hyötyvät vapaa pääsy osa materiaalista radalla käsittelyssä luettelosta.... [-]


Ma Kansainvälisen Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Kurssi on suunniteltu vetoamaan ehdokkaita Britannian ulkopuolelta haluavat harjoittaa tai parantaa uran HRM että on, tai voi olla, kansainvälinen ulottuvuus. Opiskelevat mielenkiintoinen erilaisia ​​moduuleja keskittyy kansainväliseen yritysten HRM, kansainvälinen henkilöstöhallinto ja organisaation analysointi ja kehittäminen. [+]

Kurssi on suunniteltu vetoamaan ehdokkaita Britannian ulkopuolelta haluavat harjoittaa tai parantaa uran HRM että on, tai voi olla, kansainvälinen ulottuvuus. Opiskelevat mielenkiintoinen erilaisia ​​moduuleja keskittyy kansainväliseen yritysten HRM, kansainvälinen henkilöstöhallinto ja organisaation analysointi ja kehittäminen. Tämä maisterin nimenomaan mahdollistaa rakentaa elin käytännön taitoja ja teoreettista tietoa ympärillä hallinnan organisaatioiden eri kansainvälisissä yhteyksissä, jolloin voit hankkia yhtenäinen, erikoistunut elin relevantin tiedon. Westminster Business School on hyväksytty keskus Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD) ja tämä kurssi on akkreditoitu CIPD täyttävän tiedon kriteerit ammattikäyttöön jäsenyyden. Tämä tarkoittaa, että kun olet suorittanut tutkinnon ja koska CIPD näyttöä oman käytäntö työpaikalla voit saada ammatillinen taso Chartered Jäsenyys kanssa liittymällä ja jäsenmaksun maksanut yliopisto.... [-]


Ma Kansainvälisen Liiketoiminnan Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Kurssi houkuttelee opiskelijoita joka puolella maailmaa ja heijastaa pääaluetta kansainvälistä liiketoimintaa. Se integroituu teoreettisen tiedon käytännön yritys taitoja maailmanlaajuisesti, ja antaa myös mahdollisuuden kehittää tietojaan ja johtamistaitoja, jotta voit uran monikansalliset yritykset, ulkomaankaupan ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. [+]

Helpompi viestintä, tehokkaampia kansainvälisiä kuljetus, tuotannon siirtämisen ja palvelujen sekä merkittävä kasvu taloudellista maahanmuuttoa ovat tehneet tutkimuksen kansainvälisen liiketoiminnan ja johdon yhä tärkeämpää. Kurssi houkuttelee opiskelijoita joka puolella maailmaa ja heijastaa pääaluetta kansainvälistä liiketoimintaa. Se integroituu teoreettisen tiedon käytännön yritys taitoja maailmanlaajuisesti, ja antaa myös mahdollisuuden kehittää tietojaan ja johtamistaitoja, jotta voit uran monikansalliset yritykset, ulkomaankaupan ja kansainvälisten järjestöjen kanssa.

Kurssin sisältö

Kohokohta monille opiskelijoille ovat opintomatkoja ja yritysvierailuja järjestetään koko kurssin, joka antaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja ulottuvat oppimisen uusissa ympäristöissä. Opiskelijat tällä kurssilla myös hyödyntää vapaa pääsy osa materiaalista radalla käsittelyssä luettelosta.... [-]


Ma Kansainvälisessä Talouspolitiikassa Ja Analyysissä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle syvällistä tietoa ja ymmärrystä viimeisintä kehitystä taloustieteen, jossa keskitytään käytännön taitoja ja taitojen kehittäminen tarvitsemaa toimiva ekonomisti. Se on suunnattu erityisesti niille, joilla on aito kiinnostus soveltamista taloustieteen reaalimaailman tilanteissa. [+]

Tämä innovatiivinen kurssi tarjoaa sekä MSc ja MA virtoja. Se on suunniteltu kehittää kykyä soveltaa taloudellisen analyysin kysymyksiin ja liike-elämän ongelmia, jotka ovat usein epäselviä ja monitahoinen. Vaikka on vahva teoreettinen ydin, kurssin painopiste tietenkin on hyvin paljon käytännön soveltamista talouden tekniikoita ongelmia, ja kehittämään kyky kommunikoida oivalluksia että taloudellinen analyysi voi antaa. Kurssi on luotu yhdessä hallituksen talous- Service (GES) - merkittävä työnantaja taloustieteen valmistuneiden Britanniassa. Westminsterin yliopiston on ainoa Englanti yliopiston turvanneet GES suositellut tilan jatko kurssin taloustieteen. Kurssin tavoitteena on antaa sinulle syvällistä tietoa ja ymmärrystä viimeisintä kehitystä taloustieteen, jossa keskitytään käytännön taitoja ja taitojen kehittäminen tarvitsemaa toimiva ekonomisti. Se on suunnattu erityisesti niille, joilla on aito kiinnostus soveltamista taloustieteen reaalimaailman tilanteissa. Sekä parantaa kykyä soveltaa asianomaiselle talouden periaatteita tukea politiikan ja strategian kehittämiseen, kurssin tavoitteena on kehittää kykyä välittää monimutkaisia ​​asioita laaja yleisö, sinun tietoisuus merkittäviä lähteitä talous- ja taloudelliset tiedot, ongelmista, kun suorittamalla politiikan arviointi ja valmiudet itsetuntemusta ja ryhmän työ.... [-]


Ma Markkinointiviestinnässä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Markkinointiviestintä kattaa valitut ja soveltaminen tärkeimpien viestintävälineitä käytettävissä organisaatio saavuttaakseen markkinointitavoitteitasi. Tätä työtä tehdään usein erikoistuneiden virastojen, ja edellyttää sekä strategista ajattelua ja kehittää luovia ratkaisuja. Se vaatii sekoitus tutkimukseen perustuvan tiedon kanssa käytännön korkean tason, usein erittäin luova, taitoja. [+]

Markkinointiviestintä kattaa valitut ja soveltaminen tärkeimpien viestintävälineitä käytettävissä organisaatio saavuttaakseen markkinointitavoitteitasi. Tätä työtä tehdään usein erikoistuneiden virastojen, ja edellyttää sekä strategista ajattelua ja kehittää luovia ratkaisuja. Se vaatii sekoitus tutkimukseen perustuvan tiedon kanssa käytännön korkean tason, usein erittäin luova, taitoja. Osana kurssin, sinulla on mahdollisuus ottaa tentit Professional Diploma in Digitaalinen markkinointi ja suoriutuneelle tentit tullut ammatti jäseneksi Digital Marketing Institute.

Kurssin sisältö

Kurssi kattaa tärkeimmät markkinointiviestinnän tekniikoita. Se tarjoaa sinulle riittävän perustan markkinointi jotta voit työskennellä helposti ihmisten mukana koko markkinoinnin hallinnan prosessi. Lopullisena tavoitteena on tietenkin on tehostaa uralla eteneminen näkymiä kautta tietoa kuinka soveltaa akateemisen oppimisen parhaiden markkinointiviestinnän käytäntöjä. Kohokohta monille opiskelijoille ovat opintomatkoja ja yritysvierailuja järjestetään koko kurssin, joka antaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja ulottuvat oppimisen uusissa ympäristöissä.... [-]


MSc

Ma / MSc Markkinoinnin Johto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä maisteriksi tarjoaa strategisen näkökulman markkinoinnin hallintaa, tieteenala, joka on yhä nähdään kriittisiä menestyksen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa, ja sen ydintoiminnan monet organisaatiot. Riippuen valikoiman moduuleja, lopullinen palkinto voisi olla joko Master of Arts (MA) tai Master of Science (MSc). [+]

Tämä maisteriksi tarjoaa strategisen näkökulman markkinoinnin hallintaa, tieteenala, joka on yhä nähdään kriittisiä menestyksen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa, ja sen ydintoiminnan monet organisaatiot. Riippuen valikoiman moduuleja, lopullinen palkinto voisi olla joko Master of Arts (MA) tai Master of Science (MSc). Opiskelijat tällä kurssilla ovat oikeutettuja sidosyritykselle Professional jäseneksi Chartered Institute of Marketing (CIM) ja pääsy valikoiman ammatillista tapahtumia.

Kurssin sisältö

Voit kehittää strategisesta näkökulmasta ja laajentaa nykyistä ymmärrystä markkinoinnin ja sen liittämistä yleiseen konsernin strategian ja rakenteen. Tulet hioa kykyä analysoida monimutkaisia ​​markkinoinnin ja liiketoiminnan tilanteita ja päästä päätöksiä asianmukaisia ​​toimintatapoja. Voit myös parantaa uranäkymiä markkinointi- ja liiketoiminta-alueilla. Kohokohta monille opiskelijoille on asuin viikonloppuna järjestetään osana kurssin - viikonloppuna pois yhdistämällä esityksiä ja työpajoja suuria mahdollisuuksia verkostoitua ja oppia tuntemaan muiden opiskelijoiden. Opiskelijat tällä kurssilla hyötyvät vapaa pääsy osa materiaalista radalla käsittelyssä luettelosta.... [-]


MSc Globaali Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

[+]

Accredited työharjoittelu

Kaikki opiskelijat meidän koko ajan liiketoimintaa master voi hakea toteuttamaan PG / MBA Työharjoittelu ohjelman heijastava harjoittaja moduuli. Tämä on 8 viikkoa palkaton akkreditoitu työharjoittelu, joka voidaan ottaa lisäksi optio-moduulit ja auttavat opiskelijat voivat saada arvokasta työkokemusta. The Internship, jotka ovat Lontoossa järjestöt, järjestetään kesän aikana. Soveltaa, opiskelijan on toimitettava täytetty hakulomake ja kopio heidän päivitetyn CV Business Experience Team; joukkue sitten jatkoon sovelluksista ja toteuttaa ryhmätapaamista kantajille. Viime kädessä se on jopa meidän työharjoittelu työnantajat päättää he haluaisivat haastatella ehdokas (t) ja tarjota hänelle / häntä työharjoitteluun. Olemme saaneet erittäin myönteistä palautetta sekä jatko-opiskelijoille ja työnantajille ja odottaa, että työharjoitteluohjelma säilyy edelleen suosittu keskuudessa opiskelijoille.... [-]


MSc in Finance, Banking and Insurance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

[+]

Moduuli keskittyy myös merkityksellisiä uudistuksia pankki- ja vakuutusalaa. Tähän liittyy perusteellista tutkimista riskeistä, että pankit ovat alttiina, ja erilaisia ​​tapoja hallita niitä.

Accredited työharjoittelu

Kaikki opiskelijat meidän koko ajan liiketoimintaa master voi hakea toteuttamaan PG / MBA Työharjoittelu ohjelman heijastava harjoittaja moduuli. Olemme saaneet erittäin myönteistä palautetta sekä jatko-opiskelijoille ja työnantajille ja odottaa, että työharjoitteluohjelma säilyy edelleen suosittu keskuudessa opiskelijoille.

Associated ura

Suurin osa valmistuneista menee menestyksekkään uran aloilla rahoitus, rahoituspalvelut, investointipankkitoiminta, vähittäispankkitoiminta, vakuutus, jälleenvakuutuksilla ja suojataan varoja yksityisinä asiakkaan neuvonantajat ja taloudellinen analyysi sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.... [-]


MSc In Finance Ja Kirjanpidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Tämä kurssi on suunniteltu kehittämään tietoja, taitoja, tutkimus edut ja uramahdollisuudet, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä, rahoituksen, kassanhallinta tai kirjanpito. Se on erityisen hyödyllinen, jos olet valmistunut vähän tai ei lainkaan kirjanpitoa kokemusta, koska se tarjoaa mahdollisuuden tutkia malleja, jotka kattavat tämän vajeen. [+]

Tämä kurssi on suunniteltu kehittämään tietoja, taitoja, tutkimus edut ja uramahdollisuudet, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä, rahoituksen, kassanhallinta tai kirjanpito. Se on erityisen hyödyllinen, jos olet valmistunut vähän tai ei lainkaan kirjanpitoa kokemusta, koska se tarjoaa mahdollisuuden tutkia malleja, jotka kattavat tämän vajeen. Jos olet valmistunut jäsen UK kirjanpidon elin, tai vastaavan tason, matkustaja voi hakea enintään neljä poikkeuksia tästä Masters hakemalla akkreditointi Prior Sertifioitu Learning. Tämä mahdollistaisi voit täydentää opetti osa kurssin lukukauden. Kurssi antaa poikkeuksia 7 paperit liiton Chartered Certified Accountants (ACCA) tentit. Westminster Business School on ACCA kultaa hyväksytty oppiminen kumppani ja yksi harvoista UK laitokset, joissa voit saada niin monta ACCA poikkeuksia päätyttyä yhden vuoden kurssi. Lisäksi valmistuneet tietenkin on mahdollisuus päästä Gateway reitti Chartered Institute of Management Accountants (CIMA). On onnistuneesti päätökseen Gateway tutkimus, opiskelijat saavat poikkeuksia 12 17 CIMA tutkimukset.... [-]


MSc Investointien Ja Riskirahoituksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa perusteellista teoreettista ja käytännön perustiedot keskeisiä näkökohtia investointien ja riskirahoituksen, toimitetaan intensiivinen oppimisympäristössä. Opit soveltamaan teoriat olet saanut luokassa reaalimaailman ongelmia kansainvälisen rahoituspalvelualalle ja yritysten taloushallinnon yhteisö. Tämä soveltaminen käytännössä investointien ja riskien periaatteita on yksi tärkeimmistä vahvuuksia tätä ohjelmaa. [+]

Tämä kurssi tarjoaa perusteellista teoreettista ja käytännön perustiedot keskeisiä näkökohtia investointien ja riskirahoituksen, toimitetaan intensiivinen oppimisympäristössä. Opit soveltamaan teoriat olet saanut luokassa reaalimaailman ongelmia kansainvälisen rahoituspalvelualalle ja yritysten taloushallinnon yhteisö. Tämä soveltaminen käytännössä investointien ja riskien periaatteita on yksi tärkeimmistä vahvuuksia tätä ohjelmaa. Oppiminen ja osaamisen kehittämistä on integroitu resurssien meidän Rahoitusmarkkinat Suite (FMS), state-of-the-art virtuaalisen kaupankäynnin huoneen ympäristössä. FMS on liitettynä Bloomberg järjestelmä, johtava lähde talouden ja pääomamarkkinoiden tietojen mukaan alan maailmanlaajuinen taloudellinen yhteisö. Tarjoaminen tämän Bloomberg resurssi yhdessä akateemista ja ammatillista urakehitysmahdollisuudet ovat tärkeimmät syyt, miksi opiskelijat haluavat valita tähän ohjelmaan. Suoriutuneelle kurssin, olet oikeutettu opiskelija jäsenyys Chartered Institute for Securities ja Investment (CISI) - rahoituspalvelut ammatillinen elin. Joitakin etuja ovat ilmainen osallistuminen CPD tapahtumia, saatavuutta alan uutisia ja verkossa.... [-]


MSc Kansainvälisessä Talouspolitiikassa & Analyysi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle syvällistä tietoa ja ymmärrystä viimeisintä kehitystä taloustieteen, jossa keskitytään käytännön taitoja ja taitojen kehittäminen tarvitsemaa toimiva ekonomisti. Se on suunnattu erityisesti niille, joilla on aito kiinnostus soveltamista taloustieteen reaalimaailman tilanteissa. [+]

Tämä innovatiivinen kurssi tarjoaa sekä MSc ja MA virtoja. Se on suunniteltu kehittää kykyä soveltaa taloudellisen analyysin kysymyksiin ja liike-elämän ongelmia, jotka ovat usein epäselviä ja monitahoinen. Vaikka on vahva teoreettinen ydin, kurssin painopiste tietenkin on hyvin paljon käytännön soveltamista talouden tekniikoita ongelmia, ja kehittämään kyky kommunikoida oivalluksia että taloudellinen analyysi voi antaa. Kurssi on luotu yhdessä hallituksen talous- Service (GES) - merkittävä työnantaja taloustieteen valmistuneiden Britanniassa. Westminsterin yliopiston on ainoa Englanti yliopiston turvanneet GES suositellut tilan jatko kurssin taloustieteen. Kurssin tavoitteena on antaa sinulle syvällistä tietoa ja ymmärrystä viimeisintä kehitystä taloustieteen, jossa keskitytään käytännön taitoja ja taitojen kehittäminen tarvitsemaa toimiva ekonomisti. Se on suunnattu erityisesti niille, joilla on aito kiinnostus soveltamista taloustieteen reaalimaailman tilanteissa. Sekä parantaa kykyä soveltaa asianomaiselle talouden periaatteita tukea politiikan ja strategian kehittämiseen, kurssin tavoitteena on kehittää kykyä välittää monimutkaisia ​​asioita laaja yleisö, sinun tietoisuus merkittäviä lähteitä talous- ja taloudelliset tiedot, ongelmista, kun suorittamalla politiikan arviointi ja valmiudet itsetuntemusta ja ryhmän työ.... [-]


MSc Osto- Ja Toimitusketjun Hallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Osto ja Supply Chain Management MSc käsittelee strategista roolia osto- ja toimitusketjun hallintaa. Siinä tarkastellaan myös muutosten vaikutukset sääntely ja toimintaympäristö, ja vaikutus uusien teknologioiden ja tekniikoiden nykyiset ja tulevat ongelmat toimitusketjussa. [+]

Osto ja Supply Chain Management MSc käsittelee strategista roolia osto- ja toimitusketjun hallintaa. Siinä tarkastellaan myös muutosten vaikutukset sääntely ja toimintaympäristö, ja vaikutus uusien teknologioiden ja tekniikoiden nykyiset ja tulevat ongelmat toimitusketjussa. Kurssilla voit kehittää tietosi parhaiden käytäntöjen hankinta ja toimitusketjun hallinta, ja parantaa ymmärrystä merkityksestä liiketoimintaprosessien ja toiminnan integraation kautta valikoima moduuleita. Aloilla hankinta- ja toimitusketjun laajenevat, jätämme maisteria houkutteleva työmarkkinoilla. Riippuen etuja ja haluttu urapolun, sinun on mahdollisuus erikoistua kansainvälisen oikeuden tai projektinhallinnan osana tätä kurssia.... [-]


Videot

Student Life at the University of Westminster

Westminster Business School MBA

Ota yhteyttä

University of Westminster, Westminster Business School

Osoite, 1. rivi 35 Marylebone Road NW1 5LS
London London, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.westminster.ac.uk/wbs
Puhelin +44 20 7911 5000