University of Westminster, Westminster Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Westminster perustettiin Britannian ensimmäinen ammattikorkeakoulu vuonna 1838. Sittemmin se on kehittynyt yliopistossa, jossa yhdistyvät sekä metropolialueen ja kosmopoliittinen mitat, ja joka on tiiviisti mukana liike, ammatillisen ja akateemisen elämän sisällä Lontoossa, sekä ulkomailla.

Yliopisto on aina ollut, ja on edelleen, kekseliäitä tunnistamisessa uusien tarpeiden ja kehittämällä asianmukaisia ​​tarjontaa monista kohdemarkkinoilla. Yliopisto on myös vahva ja historiallinen sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja monimuotoiseen. Koska paikka työskennellä tai opiskella, pyrimme vahvistamaan mainettamme viihtyisä ja kattava organisaatio.

Visio

Kokemukset tarjoamme

Elinvoimainen oppimisympäristö - edistää innovointia ja luovuutta, tiedon käytännössä innoittamana tutkimus keskittyen globaalisti asiaan alueet, joilla me excel.

Ero teemme

Rakennamme seuraavan sukupolven erittäin työllistettäviä maailmankansalaisia ​​vaikuttaa tulevaisuuteen.

Kansainvälinen maine

Koska maailmanlaajuinen yliopisto sijaitsee maailman kaupunki, olemme asuu yli 5000 opiskelijaa ja 500 henkilökunnan ulkomailta.

Westminster on erinomainen maine ammattimaisesti asiaan opetuksessa ja oppimisessa sekä korkealaatuista tutkimusta. Tarjoaa yli 300 tutkintoihin, me painottaa erityisesti tarjoavat kansainvälisiä mahdollisuuksia Westminster opiskelijoille varmistaakseen, että voimme tarjota ympäristö, jossa opiskelijat voivat kehittää taitoja ja edellyttämät maailmantaloudessa.

Olemme ylpeitä pitkästä historiasta globaalin suhteita ja on kumppanuuksia eri puolilla maailmaa - liitännät Työskentelemme jatkuvasti vahvistaa ja syventää.

Maailman johtavaa tutkimusta, tuotettu yhteistyössä globaalin teollisuuden ja oppilaitosten, on todellinen vaikutus ympäröivään maailmaan.

Tehtävä

Tulemme muovaamaan työelämän by:

on monipuolinen, vilkas ja inspiroiva oppimisympäristö perustamisesta Westminsterin yliopisto johtavana käytäntö perillä opetusta ja tutkimusta yliopistossa ollessa reagoiva, suurkaupunkien ja kosmopoliittinen yliopisto palvelee monimuotoisen yhteisön toiveet upottamisen kansainvälistyminen, työllistettävyyden ja vihreää ajattelua kaikessa mitä teemme

Arvot

Rohkea: Tiedämme, että ilman riskejä ei ole innovaatio. Olemme tarpeeksi rohkea kyseenalaistaa ideoita, herättää uutta ajattelua, poistavat turhia ja keskittyä niitä asioita, joissa voimme kunnostautua.

Yhdistetty: Olemme integroitu joukkue. Olemme noin luottamus, yhteistyö ja yhteydet kaikkialla meidän eri tieteenalojen ja kaikkialla maailmassa.

Antelias: Kunnioitamme ja juhlia monimuotoisuus. Kanssa jalomielistä, arvostamme Tunneäly sekä tiedon, valtuuttamisesta toisiaan ja mahdollistaa opiskelijoillemme niiden täysi potentiaali.

Erinomainen: Vaadimme huippuosaamista. Ymmärrämme kriittisen ajattelun, kuria ja vastuuta, ja odotamme hyvin korkeimpia itsestämme ja meidän opiskelijoille.

kestävä: Green-ajattelu on ytimessä kaikki mitä teemme. Yhteisenä tavoitteenamme on kunnioittaa planeetan ja olemme sitoutuneet kestävään toimintatapaan, sekä maailmanlaajuisesti ja omassa työympäristössä.

PERINTÖMME

Westminsterin yliopiston on rikas historia ja on tarjonnut opiskelijoille akateemista huippuosaamista, kulttuuriset sitoutuminen ja henkilökohtaisen elämän alusta alkaen niin AMK Institution vuonna 1838. Täällä voit selvittää hieman lisää ainutlaatuisen perinnön ja perinteiden huippuosaamisen jotka auttavat muokkaamaan yliopiston tänään.

Paikka pioneereja

Westminsterin tarina alkoi vuonna 1838, kun Sir George Cayley avasi Polytechnic Institution 309 Regent Street Lontoossa. Vuonna 1881, hyväntekijä Quintin Hogg, osti Royal Polytechnic Institution rakennus ja siirsi Nuorten Miesten Kristillinen instituutista 309 Regent Street, joka tuli pian julkisesti rahoitettujen Regent Street ammattikorkeakoulussa.

Sittemmin meidän oppilaitosta on saanut mainetta paikka ensimmäisiä. Näitä ovat muun muassa:

ensimmäinen ammattikorkeakoulun Yhdistyneessä kuningaskunnassa (1838) avaaminen ensimmäinen julkinen valokuva- muotokuva studio Euroopassa (1841) tapahtumapaikka ensimmäinen julkinen liikkuvan kuvan show Britanniassa järjestämä Lumiere veljekset (1896) järjestämällä ensimmäinen maratonista (Lontoon olympialaiset) päälle nyt perinteinen etäisyys 26 mailia, 385 metrin (1908) tarjoaa ensimmäisen asteen kursseja Photographic Science, valokuvaus, ja mediatutkimuksen (1960 ja 1970) ensimmäinen moderni yliopisto voittaa kuningattaren Award for Enterprise - Kansainvälisen kaupan Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen Partner University YK Habitat, virasto joka käsittelee asutuksen ja kehitykseen.

Ammattikorkeakoulu Institution

Perustettu johdolla erottaa tiedemies Sir George Cayley, Ammattikorkeakoululla Institution 309 Regent Street luotiin, jotta voidaan osoittaa uutta teknologiaa ja keksintöjä yleisölle ja oli merkittävä rooli tieteen popularisointi.

Vuonna 1841 nimi muutettiin Royal Polytechnic Institution kun Prince Albert, aviomies Queen Victoria tuli Patron.

Regent Street ammattikorkeakoulussa

Aikana 1860, Quintin Hogg, nuori liikemies, alkoi tarjota perusopetusta joidenkin Lontoon köyhimpien lasten slummeissa Covent Garden. Hogg kehitti visio tarjota koulutus-, sosiaali-, liikunta- ja sosiaalisia mahdollisuuksia nuorille työ- miesten Nuorten miesten kristillisen opiston. Hän osti 309 Regent Street vuonna 1882.

Uusi päivä ja ilta kursseja teknisten ja kaupallisten aiheita esiteltiin tukemaan laajenee talouden Lontoossa tuli maailman suurin kaupunki.

Ammattikorkeakoulu tuli julkisrahoitteisissa vuonna 1891 ja nimettiin uudelleen Regent Street ammattikorkeakoulussa.

Ensimmäisen ja toisen maailmansodan kurssia kohdistuivat sotaan, ottaa johtoaseman uudelleenkoulutus suuri määrä sotainvalidien palaavat sota.

Ammattikorkeakoulu Keski Lontoon (PCL) 1970-1992

1960-luvulla merkittävä uusi laajennus järjestelmää Regent Street ammattikorkeakoulussa, muuttaen sen multi-site laitos. Uusi sivusto Marylebone Road oli talon college arkkitehtuurin ja kehittyneen talotekniikan, kun taas toinen uusi sivusto New Cavendish Street oli taloon ja insinööritieteiden.

Siihen mennessä, kun uusia rakennuksia oli saatu päätökseen, Regent Street ammattikorkeakoulussa oli sulautunut Holborn College of Law, kielten ja Commerce muodostaa ammattikorkeakoulu Keski-Lontoossa (tunnetaan PCL).

Juuri muodostunut ylioppilaskunnan ollut isäntänä useiden johtavien bändejä aikakauden, kuten Jimi Hendrix ja Cream. Pink Floyd muodostivat myös ammattikorkeakoulussa tällä hetkellä.

PCL oli yksi 30 uutta ammattikorkeakoulujen muodostettu vuonna 1970 ja myönsi astetta neuvoston National Academic palkinnot.

Läpi seuraavan 20 vuoden aikana, PCL jatkoi sitoutunut osa-aika ja illalla koulutusta, ja edelläkävijä laajan ohjelman lyhytkursseja puolivälissä uransa ammattilaisia, jotka saivat yli 20000 opiskelijaa vuodessa.

University of Westminster 1992- esillä

PCL sai yliopiston aseman vuonna 1992, jolloin oikeuden myöntää omia tutkintoja ja osallistua julkisesti rahoitetun tutkimuksen.

Tänään University, jossa 22000 opiskelijoita, on huomattavasti suurempi kuin sen edeltäjät ja jakautuu neljään kampuksilla - Cavendish, Harrow, Marylebone ja Regent.

Kasvava ulkomailla aktiivisuus on johtanut yliopiston on myönnetty kuningattaren palkinnon Enterprise vuonna 2000 ja uudelleen vuonna 2005.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA » Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Henkilöstöjohtamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia moduuleja ja vaihtoehtoja. Se sopii tutkinnon aikovat työskennellä HR, samoin kuin jo työskentelevät alalla ja haluavat edetä työuralla. Pohjalta ymmärrystä teorian ja käytännön HRM tekniikoita, se tarjoaa ammattimaisesti keskittynyt ja tutkimus ilmoitettu sekoitus akateemista ja käytännön tietoa, edistämällä kriittistä pohdintaa Euroopan nykyisen HRM lähestymistapoja. [+]

Tämä kurssi tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia moduuleja ja vaihtoehtoja. Se sopii tutkinnon aikovat työskennellä HR, samoin kuin jo työskentelevät alalla ja haluavat edetä työuralla. Pohjalta ymmärrystä teorian ja käytännön HRM tekniikoita, se tarjoaa ammattimaisesti keskittynyt ja tutkimus ilmoitettu sekoitus akateemista ja käytännön tietoa, edistämällä kriittistä pohdintaa Euroopan nykyisen HRM lähestymistapoja. Westminster Business School on Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD) hyväksytyillä asemilla. Kurssi on akkreditoitu CIPD täyttävän "tiedon kriteerit" ammattikäyttöön jäsenyyden. Tämä tarkoittaa, että kun olet onnistuneesti osoittaneet CIPD asiaan näyttöä oman käytäntö työpaikalla, voit saada ammatillinen taso Chartered jäsenyys, jossa liittymällä ja jäsenmaksun maksanut yliopisto. Lisäksi opiskelija kurssille saat opiskelija jäsenyyden Chartered Management Institute (CMI) ja pääsy CMI asiantuntijaverkosto, mahdollisuus osallistua tapahtumiin ja saada tuoreimmat uutiset alan johtamisen. Kurssin sisältö Painopiste luokkahuoneessa on sekoitus teoriaa ja käytäntöä, ongelma diagnoosi ja valinta johdon työkaluja, joilla parhaiten tilanteeseen. Sarjat ovat usein ajetaan työpajan pohjalta, antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää kokemuksensa sekä hyödynnetään asiantuntemusta tutorit. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää keskeisiä HR ammattilaisten taitoihin osallistumalla useita käytännön työpajoja. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit HRM liiketoiminnan yhteydessä Sinä tutkii työympäristön HR ammattilaisten analysoimalla vaikutus taloudellisia, poliittisia, sosiaalisia ja teknologiset tekijät. Toimitusjohtaja Human Resources Voit tutkia erilaisia ​​lähestymistapoja henkilöstöresurssien hallintaa ja vaikutukset organisaation menestykseen. Hanke Tavoitteena Tämän moduulin on antaa sinulle kehittää tai arvioida, perusteella empiirisen tai käsitteellisen tutkimuksen ja analyyttinen kurinalaisuutta, tiettyä aluetta henkilöstöhallinnon tietoa. Tutkimusmenetelmät ja Projektin valmistelu Tämä moduuli tavoitteena on kehittää oman tiedon ja osaamisen tutkimuksen tulokset sekä tutkimustulosten menetelmien alalla henkilöstöhallintoon. Taitoja johtaja /... [-]

MA in International Economic Policy & Analysis

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

[+]

Taloustoimittajana jatko, voit odottaa erinomaisia ​​uramahdollisuuksia. [-]

Ma Johtamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu kehittää yleistä johtamistaitoja tarvitaan nopeasti muuttuvassa taloudellisessa ympäristössä. Sekä antaa sinulle perustana olevan tiedon ja ymmärryksen tarvitaan toimia tehokkaasti johtavassa asemassa, kurssi kehittää analyysi, ongelmanratkaisu ja ennakoiva-ajattelun taitoja. Koska kurssi edetessä painopiste kehittyy operatiivisten strategista lähestymistapaa. [+]

Tämä kurssi on suunniteltu kehittää yleistä johtamistaitoja tarvitaan nopeasti muuttuvassa taloudellisessa ympäristössä. Sekä antaa sinulle perustana olevan tiedon ja ymmärryksen tarvitaan toimia tehokkaasti johtavassa asemassa, kurssi kehittää analyysi, ongelmanratkaisu ja ennakoiva-ajattelun taitoja. Koska kurssi edetessä painopiste kehittyy operatiivisten strategista lähestymistapaa. Opiskelu Management MA antaa sinulle mahdollisuuksia saada välittömästi sovellettavia taitoja ja johdon tietoisuus; tutustua samalla muiden organisaatioiden prosesseja ja käytäntöjä Vertaistuki ja tapaustutkimuksen analyysi. Kurssin sisältö Opiskelijat tuetaan kautta virtuaalinen oppimisympäristö pääsemästä niiden moduuleja Blackboard päällä ja hakevina lehtiisi ja e-kirjoja sekä podcasteja sekä muut resurssit. Onsite opiskelijat voivat tehdä nimityksiä kanssa kirjastonhoitajien tiettyjen hakuun tukea tai osallistua puhujan iltaisin tai opiskelutaitoja nauha työpajoissa. Jokaisella opiskelijalla on oma tutor ja tarjoamme myös lisätukea lukihäiriö ja vammaisille opiskelijoille. Opiskelijat, jotka läpäistyään tämän maisterintutkinto ovat oikeutettuja opiskelija jäsenyyden Chartered Management Institute (CMI) ja pääsy CMI asiantuntijaverkosto, mahdollisuus osallistua tapahtumiin ja saada tuoreimmat uutiset alan johtamisen. Kohokohta monille opiskelijoille on asuin viikonloppuna järjestetään osana kurssin - viikonloppuna pois yhdistämällä esityksiä ja työpajoja suuria mahdollisuuksia verkostoitua ja oppia tuntemaan muiden opiskelijoiden. Muita verkostointitapahtumiin johdon ammattilaiset ovat myös järjestetään koko kurssin. Opiskelijat tällä kurssilla hyötyvät vapaa pääsy osa materiaalista radalla käsittelyssä luettelosta. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Analyysi Business Environment Opiskelet pääpiirteet taloudellisen ja rahoituksellisen ympäristön yrityksen avustuksella yhteisiä analyysimenetelmiä ja kehittäminen analyyttisiä ja määrällinen taitoja merkitystä johdon päätöksentekoon. Financial Analysis johtajille Tässä moduulissa voit keskittyy tulkinnasta yritysten tilinpäätöksiin ja kehittää luottamusta ja osaamista käyttää taloudellista tekniikoita ja käsitteitä liiketoiminnan päätöksenteossa. Human Resource Management Voit kehittää taitoja ja osaamista toteuttaa Human... [-]

Ma Kansainvälisen Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Kurssi on suunniteltu vetoamaan ehdokkaita Britannian ulkopuolelta haluavat harjoittaa tai parantaa uran HRM että on, tai voi olla, kansainvälinen ulottuvuus. Opiskelevat mielenkiintoinen erilaisia ​​moduuleja keskittyy kansainväliseen yritysten HRM, kansainvälinen henkilöstöhallinto ja organisaation analysointi ja kehittäminen. [+]

Kurssi on suunniteltu vetoamaan ehdokkaita Britannian ulkopuolelta haluavat harjoittaa tai parantaa uran HRM että on, tai voi olla, kansainvälinen ulottuvuus. Opiskelevat mielenkiintoinen erilaisia ​​moduuleja keskittyy kansainväliseen yritysten HRM, kansainvälinen henkilöstöhallinto ja organisaation analysointi ja kehittäminen. Tämä maisterin nimenomaan mahdollistaa rakentaa elin käytännön taitoja ja teoreettista tietoa ympärillä hallinnan organisaatioiden eri kansainvälisissä yhteyksissä, jolloin voit hankkia yhtenäinen, erikoistunut elin relevantin tiedon. Westminster Business School on hyväksytty keskus Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD) ja tämä kurssi on akkreditoitu CIPD täyttävän tiedon kriteerit ammattikäyttöön jäsenyyden. Tämä tarkoittaa, että kun olet suorittanut tutkinnon ja koska CIPD näyttöä oman käytäntö työpaikalla voit saada ammatillinen taso Chartered Jäsenyys kanssa liittymällä ja jäsenmaksun maksanut yliopisto. Kurssin sisältö Opiskelijat kurssin altistuu monenlaisia ​​nykyajan näkökulmia keskeistä kehitystä ja noin kansainvälisissä henkilöstöhallintoa ja organisaation analyysi, joka tarjoaa pääsyn erilaisia ​​vaihtoehtoisia akateemisen ja lääkärin näkemyksiä. Voit tutkia asiaan liittyviä kysymyksiä ja mitä nämä merkitsevät yksilöille ja organisaatioille paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Lisäksi opiskelija kurssille saat opiskelija jäsenyyden Chartered Management Institute (CMI) ja pääsy CMI asiantuntijaverkosto, mahdollisuus osallistua tapahtumiin ja saada tuoreimmat uutiset alan johtamisen. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Vertaileva työsuhdelaki Sinä analysoi miten ihmiset hoidetaan - ja HR käytännöt ja työntekijän suhteet järjestelmiä, jotka on hyväksytty - eri kulttuureissa. HRM liiketoiminnan yhteydessä Sinä tutkii työympäristön HR ammattilaisten analysoimalla vaikutus taloudellisia, poliittisia, sosiaalisia ja teknologiset tekijät. Kansainvälinen HRM Tämä moduuli keskittyy kansainvälisesti HRM, ja toimintaperiaatteiden ja menettelyjen että organisaatiot vaatisi suunniteltaessa kansainvälinen henkilöstöhallinnon strategioita. Toimitusjohtaja Human Resources Voit tutkia erilaisia ​​lähestymistapoja henkilöstöresurssien hallintaa... [-]

Ma Kansainvälisen Liiketoiminnan Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Kurssi houkuttelee opiskelijoita joka puolella maailmaa ja heijastaa pääaluetta kansainvälistä liiketoimintaa. Se integroituu teoreettisen tiedon käytännön yritys taitoja maailmanlaajuisesti, ja antaa myös mahdollisuuden kehittää tietojaan ja johtamistaitoja, jotta voit uran monikansalliset yritykset, ulkomaankaupan ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. [+]

Helpompi viestintä, tehokkaampia kansainvälisiä kuljetus, tuotannon siirtämisen ja palvelujen sekä merkittävä kasvu taloudellista maahanmuuttoa ovat tehneet tutkimuksen kansainvälisen liiketoiminnan ja johdon yhä tärkeämpää. Kurssi houkuttelee opiskelijoita joka puolella maailmaa ja heijastaa pääaluetta kansainvälistä liiketoimintaa. Se integroituu teoreettisen tiedon käytännön yritys taitoja maailmanlaajuisesti, ja antaa myös mahdollisuuden kehittää tietojaan ja johtamistaitoja, jotta voit uran monikansalliset yritykset, ulkomaankaupan ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. Kurssin sisältö Kohokohta monille opiskelijoille ovat opintomatkoja ja yritysvierailuja järjestetään koko kurssin, joka antaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja ulottuvat oppimisen uusissa ympäristöissä. Opiskelijat tällä kurssilla myös hyödyntää vapaa pääsy osa materiaalista radalla käsittelyssä luettelosta. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Business Research Methods Moduulin tavoitteena on kehittää tiedon ja osaamisen tutkimusprosessin ja tutkimustulosten menetelmien alalla liiketoimintaa ja johtamista. Financial Analysis johtajille Tässä moduulissa voit keskittyy tulkinnasta yritysten tilinpäätöksiin ja kehittää luottamusta ja osaamista käyttää taloudellista tekniikoita ja käsitteitä liiketoiminnan päätöksenteossa. Human Resource Strategiat International Manager Tämä moduuli pyrkii auttamaan sinua tunnistamaan todennäköisesti tulevaisuudessa rooleja johtajana, ja osuus henkilöstöhallinnon organisaation tavoitteisiin. tietohallinto Tämä moduuli auttaa ymmärtämään tietojärjestelmiin, arvioida erilaisia ​​tietoja organisaatioiden tarpeisiin, ja voit arvioida merkitys kasvaa sähköisen liiketoiminnan kaupallisessa maailmassa. International Business Strategy Moduuli tarjoaa kriittinen, teoreettisesti ilmoitti toimintatapojen tarkistus kansainvälisen liikkeenjohdon. Kansainvälinen talous Tämä moduuli on suunniteltu parantamaan ymmärrystä nykyajan kansainvälisen talouden ja kehittyvien kysymyksistä ja suuntauksista globaalissa liiketoimintaympäristössä. Te kattaa erilaisia ​​aiheita, kuten kansainvälisen rahoituksen ja kaupan, taloudellisen yhdentymisen, ulkomaisten investointien, kansainväliset taloudelliset instituutiot, ja ympäristökysymykset. Aspects of International Marketing Tämä moduuli auttaa ymmärtämään Markkinointiviestinnän rooli kansainvälisessä liikemaailmassa 21. vuosisadan. Hanke Tämän moduulin on... [-]

Ma Markkinointiviestinnässä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Markkinointiviestintä kattaa valitut ja soveltaminen tärkeimpien viestintävälineitä käytettävissä organisaatio saavuttaakseen markkinointitavoitteitasi. Tätä työtä tehdään usein erikoistuneiden virastojen, ja edellyttää sekä strategista ajattelua ja kehittää luovia ratkaisuja. Se vaatii sekoitus tutkimukseen perustuvan tiedon kanssa käytännön korkean tason, usein erittäin luova, taitoja. [+]

Markkinointiviestintä kattaa valitut ja soveltaminen tärkeimpien viestintävälineitä käytettävissä organisaatio saavuttaakseen markkinointitavoitteitasi. Tätä työtä tehdään usein erikoistuneiden virastojen, ja edellyttää sekä strategista ajattelua ja kehittää luovia ratkaisuja. Se vaatii sekoitus tutkimukseen perustuvan tiedon kanssa käytännön korkean tason, usein erittäin luova, taitoja. Osana kurssin, sinulla on mahdollisuus ottaa tentit Professional Diploma in Digitaalinen markkinointi ja suoriutuneelle tentit tullut ammatti jäseneksi Digital Marketing Institute. Kurssin sisältö Kurssi kattaa tärkeimmät markkinointiviestinnän tekniikoita. Se tarjoaa sinulle riittävän perustan markkinointi jotta voit työskennellä helposti ihmisten mukana koko markkinoinnin hallinnan prosessi. Lopullisena tavoitteena on tietenkin on tehostaa uralla eteneminen näkymiä kautta tietoa kuinka soveltaa akateemisen oppimisen parhaiden markkinointiviestinnän käytäntöjä. Kohokohta monille opiskelijoille ovat opintomatkoja ja yritysvierailuja järjestetään koko kurssin, joka antaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja ulottuvat oppimisen uusissa ympäristöissä. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Vuoden moduuli Contemporary Issues in Marketing Communications Tässä moduulissa tulet ymmärtämään, millaisia ​​oppimista ja miten parhaiten oppii. Saat pohtia edistymistä ja kehitystä koko tietenkin auttaa voit luoda henkilökohtainen kehityssuunnitelma. Sinä keskustelevat ajankohtaisista ajattelua integroidun markkinointiviestinnän (IMC), ja keskustella uusia ideoita markkinoinnin ja median kysymyksiä. IMC on kehittynyt viimeisten 20 vuoden aikana on keskeisessä asemassa, kun markkinoinnin hallintaa prosessi. Se kattaa kaikki viestintävälineitä, kuluttajakäyttäytyminen, tutkimus- ja strategia kattaa tietenkin, ja pyrkii sijoittaa ne sisällä kokonaisuuden puitteissa miten IMC on kehittynyt, mitä sillä pyritään saavuttamaan ja miten sen onnistumista voidaan mitata. Moduuli tarkastellaan eri kritiikkiä, jotka kohdistettu IMC ja esimerkkejä, joissa katsotaan onnistuneen ja epäonnistuneet. Vaikutus digitaalisen jakelun tulevasta kehittämisestä IMC on myös tutkittu. Moduuli toimitetaan yli vuoden tarkoituksena on tukea oppimisen... [-]

MSc

Ma / MSc Markkinoinnin Johto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä maisteriksi tarjoaa strategisen näkökulman markkinoinnin hallintaa, tieteenala, joka on yhä nähdään kriittisiä menestyksen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa, ja sen ydintoiminnan monet organisaatiot. Riippuen valikoiman moduuleja, lopullinen palkinto voisi olla joko Master of Arts (MA) tai Master of Science (MSc). [+]

Tämä maisteriksi tarjoaa strategisen näkökulman markkinoinnin hallintaa, tieteenala, joka on yhä nähdään kriittisiä menestyksen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa, ja sen ydintoiminnan monet organisaatiot. Riippuen valikoiman moduuleja, lopullinen palkinto voisi olla joko Master of Arts (MA) tai Master of Science (MSc). Opiskelijat tällä kurssilla ovat oikeutettuja sidosyritykselle Professional jäseneksi Chartered Institute of Marketing (CIM) ja pääsy valikoiman ammatillista tapahtumia. Kurssin sisältö Voit kehittää strategisesta näkökulmasta ja laajentaa nykyistä ymmärrystä markkinoinnin ja sen liittämistä yleiseen konsernin strategian ja rakenteen. Tulet hioa kykyä analysoida monimutkaisia ​​markkinoinnin ja liiketoiminnan tilanteita ja päästä päätöksiä asianmukaisia ​​toimintatapoja. Voit myös parantaa uranäkymiä markkinointi- ja liiketoiminta-alueilla. Kohokohta monille opiskelijoille on asuin viikonloppuna järjestetään osana kurssin - viikonloppuna pois yhdistämällä esityksiä ja työpajoja suuria mahdollisuuksia verkostoitua ja oppia tuntemaan muiden opiskelijoiden. Opiskelijat tällä kurssilla hyötyvät vapaa pääsy osa materiaalista radalla käsittelyssä luettelosta. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit - MA Jakelu ja hinta Management Tämä moduuli kattaa hallintaan kaksi olennaista osaa markkinoinnin mix. Sinä harkitsee suunnittelu jakelukanavien painottaen erityisesti tunnistamista vaihtoehtoja markkinoijat. Strategisista näkökohdista hinta loppukäyttäjälle tarkasteltu myös yhteydessä hinnoittelun kautta jakeluketjussa. Tunnustavat, että maailmanlaajuinen jakelukanavat ovat merkittävä tekijä ympäristön pilaantumista moduuli tutkii kestävyyttä ja eettiset kysymykset liittyvät jakelu- ja vaikutus näiden kysymysten tuotteiden hintoihin. Integroitu markkinointiviestintä digitaalisessa ja globaalissa maailmassa Nykyaikainen markkinointiviestinnän on ominaista lisääntynyt digitaalitekniikan käyttöä, lisääntynyt globalisaatio, lisääntynyt media pirstoutuminen ja leviämisen, kaikki johtavat lisääntyneeseen tarpeeseen integraatiota. Nämä teemat läpäisee moduuli. Opetus on vuorovaikutteinen ja koostuu yhdestä luento ja yksi seminaari viikossa, ja sinun odotetaan osaltaan luokan keskustelua. Markkinointi Luovuus ja innovaatio... [-]

MSc Globaali Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Kurssi on suunniteltu tarjoamaan sinulle osaamista kansainvälisen rahoituksen ja voit jatkaa uraa sisällä rahoitus- ammatti. Sekä vahva kurinpidollinen perusta kansainvälisen rahoituksen, voit hyödyntää muita sukulais aloja, kuten kirjanpito, kvantitatiivisia menetelmiä ja talouteen, ja niin voi tehdä työtä asiantuntijoiden kanssa muilla aloilla ja läsnä havainnot ja analyysi kuin asiantuntijoille. [+]

Kurssi on suunniteltu tarjoamaan sinulle osaamista kansainvälisen rahoituksen ja voit jatkaa uraa sisällä rahoitus- ammatti. Sekä vahva kurinpidollinen perusta kansainvälisen rahoituksen, voit hyödyntää muita sukulais aloja, kuten kirjanpito, kvantitatiivisia menetelmiä ja talouteen, ja niin voi tehdä työtä asiantuntijoiden kanssa muilla aloilla ja läsnä havainnot ja analyysi kuin asiantuntijoille. Kurssi on avoin ihmisiä, joilla ei ole yksityiskohtaista aiempaa tietoa kansainvälisen rahoituksen, vaikka tämä on toivottavaa. Kurssin sisältö Opiskeluaikana, voit saada merkittävä voimavara rahoitusmarkkina- Suite, joka käyttää Bloomberg tietokonejärjestelmään seuraamaan reaaliajassa rahoitusmarkkinoiden liikkeitä ja trendejä. Se on resurssi käytettävissä hyvin vähän Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen ja joka on nykyaikainen ja edistyksellinen opetusympäristö yhdistämällä rahoituksen teoriaa ja käytäntöä. Lisäksi opiskelija kurssille saat opiskelija jäsenyyden Chartered Management Institute (CMI) ja pääsy CMI asiantuntijaverkosto, mahdollisuus osallistua tapahtumiin ja saada tuoreimmat uutiset alan johtamisen. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Käyttäytymisen Finance Tämä on suhteellisen uusi ja yhä suosittu alalla, joka selitetään ihmisten taloudellisiin päätöksiin yhdistämällä käyttäytymiseen ja kognitiivisen psykologian teorian perinteisiin talous ja rahoitus. Tietojen analysointi Tämän osion avulla kattaa erilaisia ​​data-analyysimenetelmiä ja käsitteitä. Rahoitusmarkkinoiden ja-laitosten Tämä moduuli tarjoaa yksityiskohtaista kattavuus ja analyysin maailmanlaajuisten rahoitusmarkkinoiden ja laitokset. Global Financial Markets Tämä moduuli koskee sekä käytännöllisiä että teoreettisia liittyviä kysymyksiä kansainvälisille rahoitusmarkkinoille. Kansainvälinen Riskienhallinta Tämä moduuli tarjoaa perusajatuksista ja välineitä ajatellut kansainvälisistä riskienhallinnasta. moderni Finance Tulet saamaan yleiskuva perustavanlaatuinen aiheita alan rahoituksen, kuten pääomarakenteen, yrityksen arvoa, pääomakustannukset, osinkopolitiikka, rahoitusvälineitä investointeja, ja moderni portfolio teoriaa. Hanke 8,000-10,000-sanan väitöskirja alalla kansainvälisen rahoituksen. Tutkimusmenetelmät talous ja kirjanpito Tämä moduuli tavoitteena on kehittää oman tiedon ja... [-]

MSc In Finance, Pankki- Ja Vakuutusalan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Opiskelu Finance, pankki ja vakuutus MSc avulla voit jatkaa monenlaisia ​​uran rahoituspalvelualan ja tutkimaan uusia ammattikäyttöön instituutti tentit. Tämän vuoden mittainen kokopäiväinen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä aloilla rahoitus, rahoituspalvelut ja pankki-, investointipankkitoiminta, vähittäispankkitoiminta, vakuutus, jälleenvakuutuksilla ja suojataan varoja yksityisinä asiakkaan neuvonantajat ja taloudellinen analyysi sekä julkisen ja yksityisen sektorin. [+]

Jälkimainingeissa vuosien 2007-2009 finanssikriisin useimmat organisaatiot rahoitus, pankki- ja vakuutusalan tapahtuu suuria muutoksia. Nämä organisaatiot etsivät aktiivisesti jatko jotka ovat kurinalaisia ​​näillä aloilla. Westminster Business School on yksi vain kourallinen Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen tarjota maisteriksi Finance, pankki ja vakuutus, jättäen valmistuneista taitojen kysyttyjä työmarkkinoilla. Opiskelu Finance, pankki ja vakuutus MSc avulla voit jatkaa monenlaisia ​​uran rahoituspalvelualan ja tutkimaan uusia ammattikäyttöön instituutti tentit. Tämän vuoden mittainen kokopäiväinen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä aloilla rahoitus, rahoituspalvelut ja pankki-, investointipankkitoiminta, vähittäispankkitoiminta, vakuutus, jälleenvakuutuksilla ja suojataan varoja yksityisinä asiakkaan neuvonantajat ja taloudellinen analyysi sekä julkisen ja yksityisen sektorin. Kurssin sisältö Kurssi on suunniteltu antamaan sinulle olennainen ymmärrystä rooli ja toiminnan rahoitus, pankit ja vakuutusyhtiöt. Kurssi toimitetaan erittäin päteviä henkilöitä, joilla on laaja kokemus tutkimuksesta ja vahvat yhteydet yrityksiin. Opiskeluaikana, tulet saamaan olennaisia ​​tietoja ja taitoja, joka asettaa perustan menestyksekkään uran rahoituspalvelujen alalla, ja saat pääsyn meidän alati kasvava alumniverkostossa joka tukee oman urakehityksen valmistumisesi. Kohokohta monille opiskelijoille ovat opintomatkoja ja sosiaalisia tapahtumia järjestetään koko kurssin, joka antaa mahdollisuuden verkostoitua vertaistensa, alumnien ja alan ammattilaisille. Opiskelijat tällä kurssilla hyötyvät vapaa pääsy osa materiaalista kurssin käsittelyssä luettelo ja online tilaamisesta Financial Times. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Compliance ja Law pankki- ja vakuutusalan Tämä moduuli tarjoaa yksityiskohtaisen tarkastelun lain oikeudellisia periaatteita, sääntelyä, noudattamista ja valvontaa, joka koskee kotimaisia ​​ja kansainvälisiä pankit ja vakuutusyhtiöt. Moduuli keskittyy asiaan uudistuksia pankki- ja vakuutusyhtiöt. Moduuli keskittyy myös merkityksellisiä uudistuksia pankki- ja vakuutusalaa. Global Banking Moduuli arvioi asema ja tehtävät kotimaan ja maailman... [-]

MSc in Finance and Financial Law

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

[+]

Optiomoduulit Moduuli keskittyy myös merkityksellisiä uudistuksia pankki- ja vakuutusalaa. Contemporary International Financial Management [-]

MSc In Finance Ja Kirjanpidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tämä kurssi on suunniteltu kehittämään tietoja, taitoja, tutkimus edut ja uramahdollisuudet, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä, rahoituksen, kassanhallinta tai kirjanpito. Se on erityisen hyödyllinen, jos olet valmistunut vähän tai ei lainkaan kirjanpitoa kokemusta, koska se tarjoaa mahdollisuuden tutkia malleja, jotka kattavat tämän vajeen. [+]

Tämä kurssi on suunniteltu kehittämään tietoja, taitoja, tutkimus edut ja uramahdollisuudet, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä, rahoituksen, kassanhallinta tai kirjanpito. Se on erityisen hyödyllinen, jos olet valmistunut vähän tai ei lainkaan kirjanpitoa kokemusta, koska se tarjoaa mahdollisuuden tutkia malleja, jotka kattavat tämän vajeen. Jos olet valmistunut jäsen UK kirjanpidon elin, tai vastaavan tason, matkustaja voi hakea enintään neljä poikkeuksia tästä Masters hakemalla akkreditointi Prior Sertifioitu Learning. Tämä mahdollistaisi voit täydentää opetti osa kurssin lukukauden. Kurssi antaa poikkeuksia 7 paperit liiton Chartered Certified Accountants (ACCA) tentit. Westminster Business School on ACCA kultaa hyväksytty oppiminen kumppani ja yksi harvoista UK laitokset, joissa voit saada niin monta ACCA poikkeuksia päätyttyä yhden vuoden kurssi. Lisäksi valmistuneet tietenkin on mahdollisuus päästä Gateway reitti Chartered Institute of Management Accountants (CIMA). On onnistuneesti päätökseen Gateway tutkimus, opiskelijat saavat poikkeuksia 12 17 CIMA tutkimukset. Kurssin sisältö Jatko rahoituksen opiskelija sinulla on pääsy rahoitusmarkkina- Suite, joka käyttää Bloomberg tietokonejärjestelmään seuraamaan reaaliajassa rahoitusmarkkinoiden liikkeitä ja trendejä. Se on resurssi käytettävissä hyvin vähän Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen ja joka on nykyaikainen ja edistyksellinen opetusympäristö yhdistämällä rahoituksen teoriaa ja käytäntöä. Kohokohta monille opiskelijoille ovat sosiaalisia tapahtumia järjestetään koko kurssin, joka antaa mahdollisuuden verkostoitua muiden opiskelijoiden ja alumnien. Opiskelijat tällä kurssilla myös hyödyntää vapaa pääsy osa materiaalista radalla käsittelyssä luettelosta. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Financial Accounting Policy and Practice Voit laatia tilinpäätös asti vakauttamista harkiten joitakin tärkeimpiä tilinpäätösstandardien taustalla kansainvälisten taloudellisia raportteja. Tämä moduuli tutkii myös kysymyksiä, periaatteita ja teorioita vaikuttavat nykyiseen kehitykseen laskentatoimen ja raportoinnin. Kansainvälinen... [-]

MSc Investointien Ja Riskirahoituksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa perusteellista teoreettista ja käytännön perustiedot keskeisiä näkökohtia investointien ja riskirahoituksen, toimitetaan intensiivinen oppimisympäristössä. Opit soveltamaan teoriat olet saanut luokassa reaalimaailman ongelmia kansainvälisen rahoituspalvelualalle ja yritysten taloushallinnon yhteisö. Tämä soveltaminen käytännössä investointien ja riskien periaatteita on yksi tärkeimmistä vahvuuksia tätä ohjelmaa. [+]

Tämä kurssi tarjoaa perusteellista teoreettista ja käytännön perustiedot keskeisiä näkökohtia investointien ja riskirahoituksen, toimitetaan intensiivinen oppimisympäristössä. Opit soveltamaan teoriat olet saanut luokassa reaalimaailman ongelmia kansainvälisen rahoituspalvelualalle ja yritysten taloushallinnon yhteisö. Tämä soveltaminen käytännössä investointien ja riskien periaatteita on yksi tärkeimmistä vahvuuksia tätä ohjelmaa. Oppiminen ja osaamisen kehittämistä on integroitu resurssien meidän Rahoitusmarkkinat Suite (FMS), state-of-the-art virtuaalisen kaupankäynnin huoneen ympäristössä. FMS on liitettynä Bloomberg järjestelmä, johtava lähde talouden ja pääomamarkkinoiden tietojen mukaan alan maailmanlaajuinen taloudellinen yhteisö. Tarjoaminen tämän Bloomberg resurssi yhdessä akateemista ja ammatillista urakehitysmahdollisuudet ovat tärkeimmät syyt, miksi opiskelijat haluavat valita tähän ohjelmaan. Suoriutuneelle kurssin, olet oikeutettu opiskelija jäsenyys Chartered Institute for Securities ja Investment (CISI) - rahoituspalvelut ammatillinen elin. Joitakin etuja ovat ilmainen osallistuminen CPD tapahtumia, saatavuutta alan uutisia ja verkossa. Kurssin sisältö Kurssi on ollut olemassa vuodesta 1999 ja on jatkanut kehittyä vastaamaan muuttuviin koulutustarpeisiin investointien ja riskien rahoituksen ammattilainen. Se toimitetaan pätevä tutkijoita ja ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet monta vuotta alalla ja toimivat aktiivisesti tutkimus- ja konsultointipalveluja. Kurssi koostuu ydinmoduulien jotka auttavat sinua hankkimaan kyky suorittaa määrällisiä investointeja ja riskianalyysit erilaisia ​​rahoitusvälineitä ja strukturoituja tuotteita. Saat myös oppia käyttämään pääomamarkkinatuotteita sekä investointien ja riskirahoituksen sovelluksia. Tämän seurauksena voit kehittää hyviä siirrettäviä taitoja ja ratkaista taloudellisia ongelmia ryhmässä ympäristössä. Tutkimus ja projektin moduulien tarkoituksena on kehittää oman tutkimuksen taitoja ja luoda mahdollisuuksia tutkia rahoittaa aihealueisiin oman edun syvällisemmin. Näin voit hakea analyyttistä ja teknistä johtamistaidot tulet kohtaamaan tosielämän tilanteissa. Kohokohta monille opiskelijoille ovat sosiaalisia tapahtumia järjestetään koko kurssin, joka antaa mahdollisuuden verkostoitua muiden opiskelijoiden ja alumnien. Opiskelijat tällä... [-]

MSc Kansainvälisen Kehityksen Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tämä kurssi antaa sinulle vankka ymmärrys kehityksen teorian kansainvälisessä yhteydessä, jossa keskitytään erityisesti kuinka tuoda teoriaa käytäntöön ja rakentaa käytännön osaamista eri kehityksen aloilla. [+]

Tämä kurssi antaa sinulle vankka ymmärrys kehityksen teorian kansainvälisessä yhteydessä, jossa keskitytään erityisesti kuinka tuoda teoriaa käytäntöön ja rakentaa käytännön osaamista eri kehityksen aloilla. Kurssin tavoitteena on parantaa kykyä arvioida kriittisesti taloudellisia, poliittisia ja sosiaalisia tekijöitä, jotka vaikuttavat kehityspolitiikan ympäristö, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Koko tämän maisteriksi voit kehittää hallinnan tekniikoita ja osaamista sekä kykyä soveltaa niitä kehittämisen yhteydessä. Empiirisillä tutkimus ja analyysi, sinulla on mahdollisuus kehittää erikoisosaamista erityisesti osa kehityksen hallinnan. Kurssi on suunniteltu halutaan valmistautua uran kehitystä johdon kansainvälisen järjestön, valtiosta riippumaton elin tai valtion kehityksen virasto. Meidän valmistuneet ovat kansalaisjärjestöjen ohjelma virkamiehet, kauppa neuvonantajia, projektipäälliköt, mikrorahoitusjärjestelmät asiantuntijat ja kehitystä konsultit. Jotkut valmistuneet ovat myös perustaneet omia kehitystä hyväntekeväisyyteen tai eteni PhD tutkimusta ja opetusta. Kurssin sisältö Säännöllinen avustajat opetuksen ja oppimisen toiminta sisältää kokeneita alan ammattilaisten peräisin kansainvälisestä kehityksestä järjestöjen ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Aktiivinen ja tiedustelu-johdolla oppiminen on keskeinen oppimisen menetelmä radalla. Oppiminen perustuu opiskelu reaalimaailman tapaustutkimusta virallisten hankemateriaalien ja tutkimustiedot Maailmanpankin, Kansainvälisen valuuttarahaston ja muiden kehitysyhteistyöjärjestöjen kanssa. Osana tätä tietysti sinulla on mahdollisuus saada PRINCE2 Foundation sertifiointi projektinhallinnan. Kohokohta monille opiskelijoille ovat opintomatkoja ja sosiaalisia tapahtumia järjestetään koko kurssin, joka antaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja ulottuvat oppimisen uusissa ympäristöissä. Voit hyötyvät myös vapaa pääsy osa materiaalista radalla käsittelyssä luettelosta. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Ajankohtaista International Development Tämä moduuli seuraa ja korosta nykyinen kysymyksiä alan kansainvälistä kehitystä ja haastaa voit osallistua kriittisesti niiden sosioekonomisia vaikutuksia. Se myös vahvistaa kykyä arvioida niiden vaikutukset politiikkaan ja hioa kykyä esittävät tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja... [-]

MSc Kansainvälisessä Talouspolitiikassa & Analyysi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle syvällistä tietoa ja ymmärrystä viimeisintä kehitystä taloustieteen, jossa keskitytään käytännön taitoja ja taitojen kehittäminen tarvitsemaa toimiva ekonomisti. Se on suunnattu erityisesti niille, joilla on aito kiinnostus soveltamista taloustieteen reaalimaailman tilanteissa. [+]

Tämä innovatiivinen kurssi tarjoaa sekä MSc ja MA virtoja. Se on suunniteltu kehittää kykyä soveltaa taloudellisen analyysin kysymyksiin ja liike-elämän ongelmia, jotka ovat usein epäselviä ja monitahoinen. Vaikka on vahva teoreettinen ydin, kurssin painopiste tietenkin on hyvin paljon käytännön soveltamista talouden tekniikoita ongelmia, ja kehittämään kyky kommunikoida oivalluksia että taloudellinen analyysi voi antaa. Kurssi on luotu yhdessä hallituksen talous- Service (GES) - merkittävä työnantaja taloustieteen valmistuneiden Britanniassa. Westminsterin yliopiston on ainoa Englanti yliopiston turvanneet GES suositellut tilan jatko kurssin taloustieteen. Kurssin tavoitteena on antaa sinulle syvällistä tietoa ja ymmärrystä viimeisintä kehitystä taloustieteen, jossa keskitytään käytännön taitoja ja taitojen kehittäminen tarvitsemaa toimiva ekonomisti. Se on suunnattu erityisesti niille, joilla on aito kiinnostus soveltamista taloustieteen reaalimaailman tilanteissa. Sekä parantaa kykyä soveltaa asianomaiselle talouden periaatteita tukea politiikan ja strategian kehittämiseen, kurssin tavoitteena on kehittää kykyä välittää monimutkaisia ​​asioita laaja yleisö, sinun tietoisuus merkittäviä lähteitä talous- ja taloudelliset tiedot, ongelmista, kun suorittamalla politiikan arviointi ja valmiudet itsetuntemusta ja ryhmän työ. Kurssin sisältö Tulet ymmärtämään avainkäsitteistä taloustieteen jotka tukevat julkisen sektorin politiikan ja liike päätöksentekoa. Tämä sisältää erilaisia ​​skenaarioita, joissa me tutkimme vaihtoehtoiskustannuksia, tasapainon ja epätasapainon, strateginen vuorovaikutus, markkinahäiriö ja siihen liittyvä käsite ulkoiset. Sinun kehittää analyyttisiä taitoja soveltamalla näitä käsitteitä nykyisiin haasteisiin, jotka kohtaavat ammattia, sekä makro- ja mikrotasolla, ja niin yksityisen ja julkisen sektorin. Tämä antaa sinulle uusimmat oivalluksia peräisin sekä akateemisen ja lääkärin areenoilla. Noin yhteinen ydin moduulit kattaa keskeiset teorian että käytännön osien, MSc virta tarjoaa mahdollisuuden ajaa opinnot taloustieteen suuremmalla määrällinen painopiste, kun taas MA virta on vahvempi kansainvälinen painotus.... [-]

MSc Osto- Ja Toimitusketjun Hallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Osto ja Supply Chain Management MSc käsittelee strategista roolia osto- ja toimitusketjun hallintaa. Siinä tarkastellaan myös muutosten vaikutukset sääntely ja toimintaympäristö, ja vaikutus uusien teknologioiden ja tekniikoiden nykyiset ja tulevat ongelmat toimitusketjussa. [+]

Osto ja Supply Chain Management MSc käsittelee strategista roolia osto- ja toimitusketjun hallintaa. Siinä tarkastellaan myös muutosten vaikutukset sääntely ja toimintaympäristö, ja vaikutus uusien teknologioiden ja tekniikoiden nykyiset ja tulevat ongelmat toimitusketjussa. Kurssilla voit kehittää tietosi parhaiden käytäntöjen hankinta ja toimitusketjun hallinta, ja parantaa ymmärrystä merkityksestä liiketoimintaprosessien ja toiminnan integraation kautta valikoima moduuleita. Aloilla hankinta- ja toimitusketjun laajenevat, jätämme maisteria houkutteleva työmarkkinoilla. Riippuen etuja ja haluttu urapolun, sinun on mahdollisuus erikoistua kansainvälisen oikeuden tai projektinhallinnan osana tätä kurssia. Kurssin sisältö Valikoimamme ytimen ja lisävarustemoduulit kurssille varustaa sinut asiantuntemusta ongelmista ja kehittää ratkaisuja sekä osto- että laajempi toimitusketjun. Meidän luennoitsijat yhdistellä perinteisiä luentoja pelejä havainnollistaa logistiikan ja toimitusketjun ja keskusteluja ulkoisilla kaiuttimilla alan. Kohokohta monille opiskelijoille ovat opintomatkoja ja sosiaalisia tapahtumia järjestetään koko kurssin, joka antaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja laajentaa oman oppimisen uusissa ympäristöissä. Lue äskettäin kenttämatkan Siemens Urban Sustainability Centre blogissamme. Osana tätä tietysti sinulla on mahdollisuus saada PRINCE2 Foundation sertifiointi projektinhallinnan. Voit myös saada Professional SAP Certification alennus ja hyötyvät vapaa pääsy osa materiaalista radalla käsittelyssä luettelosta. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Business Process Integration SAP Sinä harkitsee roolia tietojen ja prosessi-integraatio organisaatioissa, keskittyen koko yrityksen ohjelmistot ja liiketoimintaprosessien integrointi. Mahdollisuudet opiskella SAP-akkreditoituja kursseja tarjotaan yhdessä tässä moduulissa. Financial Analysis johtajille Tämä moduuli tavoitteena on kehittää analyyttisiä taitoja ja ymmärrystä yritysten tilinpäätöksiin. Logistiikka ja ulkoinen ympäristö Tämän moduulin voit lisätä tietoisuutta ulkoisille vaikutteille, että yritysten on otettava huomioon suunnittelussa ja käyttöön logistisia järjestelmiä. Osto hallinta Voit kehittää erilaisia ​​tietoa hankintatoimeen, kuten hankintatoimeen prosessi,... [-]

MSc Project Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Project Management MSc on suunniteltu varustamaan sinulle joukon testattu taitoja suunnitteluun, siirtää ja seurannan projekti. Kurssi antaa sinulle tietoa ja työkaluja auttaa toteuttamaan strategioita muutoksen kestävällä tavalla, jotta vaikuttaa kehitykseen sisällä yrityksen tai organisaation. Voit myös oppii hallinnon puitteissa käynnissä hanke ja miten käsitellä siihen liittyviä riskejä. [+]

Nykypäivän liiketoimintaympäristössä tehokas projektinhallinta (PM) on olennainen vaikuttaja menestystä. Lisäksi PM-liittyvät esimerkiksi suunnitteluun, riskienhallinta, laadunhallinta ja viestinnän hallintaa ovat välttämättömiä hallita entistä monimutkaisempia projekteja, joiden avulla ylhäältä organisaatiot pysyä kilpailukykyisenä maailmanmarkkinoilla. Ylemmän projektinhallinnan on halutuimmista monet organisaatiot sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Kurssi soveltuu tutkinnon liike, tietokonealan ja tekniikan, joiden affiniteetti järjestämiseen, juoksu tai osallistumalla hankkeisiin. Project Management MSc on suunniteltu varustamaan sinulle joukon testattu taitoja suunnitteluun, siirtää ja seurannan projekti. Kurssi antaa sinulle tietoa ja työkaluja auttaa toteuttamaan strategioita muutoksen kestävällä tavalla, jotta vaikuttaa kehitykseen sisällä yrityksen tai organisaation. Voit myös oppii hallinnon puitteissa käynnissä hanke ja miten käsitellä siihen liittyviä riskejä. Projektinhallinnan prosessit opit tällä kurssilla ovat kohdakkain Project Management Bodies osaamisalueen Project Management Institute ja hyväksytään laajasti parhaiden käytäntöjen alalla projektinhallinnan. Westminster Business School on yksi vain kourallinen yliopistojen, joka on oikeutettu tarjoamaan akkreditoitu PRINCE2 sertifiointi. Joten tämän lisäksi jatkotutkinto, saat mahdollisuuden saada myös paljon halutuimmista PRINCE2 todistukset. Kurssin sisältö Kurssi kuuluu sekä teoreettisia ja käytännön sisältöä. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa ensimmäisen asteen tai työkokemusta joiden valikoima tietoja ja taitoja, joiden avulla voit onnistuneesti yhä useammat hankkeiden käynnistämä organisaatiot haluavat parantaa arvolupaus. Sen lisäksi, että sinulle mahdollisuuden saavuttaa paljon halutuimmista PRINCE2 Foundation ja PRINCE2 Practitioner todistukset, kurssi antaa sinulle ymmärrystä ja arvio useita muita suosittuja ammattipätevyyttä, kuten M_o_R® *, MSP * ja DSDM Atern. Kurssilla käsitellään ja arvioi kriittisesti vallitsevaa projektinhallinnan olevat tutkimustiedot. * M_o_R ja MSP ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä Axelos Ltd. Moduulit Seuraavat moduulit ovat osoitus mitä tutkii tällä tiellä. Core moduulit Projektinhallinta Säätiöt Project... [-]

Videot

Student Life at the University of Westminster

Westminster Business School MBA

Ota yhteyttä

University of Westminster, Westminster Business School

Osoite, 1. rivi 35 Marylebone Road NW1 5LS
London Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.westminster.ac.uk/wbs
Puhelin +44 20 7911 5000