University of Westminster

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopistollamme on pitkä ja ylpeä kansainvälisen yhteistyön ja maailmanlaajuisen sitoutumisen historia eri puolilta maailmaa, kollegamme, opiskelijat ja alumnit eri puolilta maailmaa, suhteet globaaleihin yliopistoihin ja opiskelijoille inspiroivia ja käytännöllisiä matkustusmahdollisuuksia.

Viimeisimmän Times Higher Educationin World University -luokituksen tunnustaminen, että olemme sijoittuneet 117. sijalle kansainvälisessä Outlookissa, sen lisäksi, että olemme sijoittuneet maailman kansainvälisiin näkymiin Times Higher Education Young University Rankingissa, on osoitus sitoutumisestamme maailmanlaajuiseen sitoumus.

Olemme koti huippuluokan opetus- ja tutkimusympäristöön ja johtavaan käytännönläheiseen laitokseen. Pitkän historiamme aikana olemme tervetulleita kaikilta elämänaloilta eri puolilta maailmaa olevia opiskelijoita yliopistoyhteisöön, joka on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen, kulttuuriseen sitoutumiseen ja henkilökohtaiseen rikastumiseen. Koulutuskokemuksemme laajenee luokkahuoneen ja rajojen ulkopuolella. Opiskelijat pääsevät yhteen suurimmista ulkomaille suunnatuista ohjelmista, jotka pitävät vuosittain yli 1000 opiskelijaa Yhdysvalloista, Japanista ja koko EU: sta sekä kumppanuuksia lähes 80 yliopiston kanssa 20 maassa, joita opiskelijat voivat opiskella osana opintojaan. Olemme sitoutuneet innostamaan seuraavan sukupolven maailmanlaajuisia kansalaisia.

Maailman johtavalla tutkimuksellamme, joka on tuotettu kumppanuuksissa oppilaitosten ja teollisuuden kanssa kaikkialla maailmassa, on todellinen vaikutus. Westminster jatkaa ihmisten elämän muuttamista kansainvälisellä tasolla kurssien moduuleista, joiden avulla opiskelijat voivat työskennellä hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa ja kehittää sosiaalisia yrityksiä.

Tulevaisuutemme laitoksena on todella globaali, sillä varmistamme, että koko Westminsterin kollegoiden, opiskelijoiden ja alumnien yhteisö on "globaali kansalainen", joka voi osallistua maailman tulevaisuuden kehitykseen ja auttaa sitä.

Sijainnit

Lontoo

University Of Westminster

Osoite
University of Westminster
309 Regent Street

W1B 2HW Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 7911 5000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MA