York St John University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Strategiamme

Olemme kouluttaneet ja inspiroineet opiskelijamme kampuksissamme Yorkissa vuodesta 1841. Menestyksemme ja saavutuksemme vuosien varrella johtuvat osittain institutionaalisesta valmiudesta suunnitella tehokkaasti, asettaa selkeät tavoitteet ja keskittää ponnistelut niiden saavuttamiseksi.

2012-15 on ollut yliopiston kasvu-, menestys- ja ulkoisen tunnustamisen ajanjakso. Meillä on nyt enemmän opiskelijoita kuin koskaan ennen, ja jatkoamme, saavutuksiamme ja tutkinnon suorittaneiden työllistyvyysasteet ovat harvoin olleet korkeampia. Profiilimme korkea-asteen koulutuksen alalla kasvaa menestyksemme ja kasvavan maineemme ansiosta yliopiston tehokkaasta johtamisesta ja johtamisesta. Olemme tehneet kovasti töitä kurssien, tilojen, akateemisten standardien sekä hallinnon ja johtamisen parantamiseksi.

Olemme kehittäneet kunnianhimoisen ja jännittävän strategisen suunnitelman vuosiksi 2015-2020 tiiviissä yhteistyössä johtajien ja henkilökunnan kanssa yliopistossa. Se on kehys, jonka avulla voimme koota, ymmärtää, priorisoida ja seurata edistymistä kohti keskeisiä tavoitteita. Täytäntöönpanon avulla sijoitamme yliopiston käsittelemään korkea-asteen koulutuksen turbulenssia ja tarjoamme edelleen erinomaisia oppimismahdollisuuksia kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Missio, arvot ja visio

Meidän koko, vahva yhteisöetiikka ja henkilökohtainen oppimisen lähestymistapa ovat tehneet meille erityisen paikan opiskella näinä vuosina.

Opiskelijamme ja henkilökuntamme antavat mielekästä panosta yliopiston kangasta ja toivomme heidän kokemustensa innoittavan heitä muokkaamaan yhteisöjä koko elämänsä ajan.

Tarjoamme opiskelijoille ja henkilökunnalle henkilökohtaisia mahdollisuuksia oppia ja kasvaa - sekä akateemisesti että yksilöllisesti - ja sitä helpottavat korkeatasoinen opiskelija-henkilökunnan vuorovaikutus yhteisössä. Olemme ylpeitä siitä, että tunnemme ja kehitämme kaikkien opiskelijoiden ja henkilökunnan mahdollisuuksia.Tehtävämme

Innoittamaan oppilaitamme ja henkilökuntaa saavuttamaan täyden potentiaalinsa, edistämään tietämystä ja antamaan myönteisen panoksen maailmalle.Meidän arvomme

Olemme kattava, innovatiivinen, uudistava ja kunnianhimoinen yhteisö, jolla on vahva tunnetta.Näkemyksemme

Meillä on parhaat Englannin pienet yliopistot.

Strategiamme kautta:

  • Parannetaan opiskelijakokemuksen laatua ja keskitytään erityisesti oppimiseen, opetukseen ja tutkimukseen, jotta valmistuneet voivat kehittää elämän ja työn taitoja.
  • Hoida monipuolinen ja kulttuurisesti rikas yhteisö, säilyttäen yhteisöllisyyden tunteen, joka on rakennettu yli 175 vuotta.
  • Tarjota kasvua opiskelijoiden lukumäärässä - Koti / EU, kansainvälinen ja jatko-opiskelija.
  • Varmista taloudellinen ja organisatorinen kestävyys.

Voit nähdä tehtävämme, arvomme ja visiomme itsellesi .

Jokaisella täällä York St Johnissa työskentelevällä on sama osa menestyksessämme. Joten meidän kaikkien tehtävänä on kunnioittaa missioamme, arvojamme ja visioamme, jakaa vastuuta ja olla ylpeitä yliopistoyhteisöstä, parantaa työskentelytapojamme, luoda parempi oppimisympäristö ja rakentaa menestyksemme.

Kampus ja laitokset

York St John University on erinomainen yliopisto, joka tunnetaan akateemisesta huippuosaamisesta ja reagoivasta luonteesta. Upea kampus sijaitsee Yorkin historiallisen kaupungin keskustassa.

Meidän yksitoista hehtaarin sivusto Lord Mayor's Walkissa on upeassa ympäristössä, joka sijaitsee maailmankuulun York Minsterin edessä kaupungin muurien yli. Palkittu kampus on muuttunut 100 miljoonan punnan edestä viimeisten 10 vuoden aikana, jotta opiskelijat hyötyisivät oikeasta ympäristöstä, jossa opiskella ja elää. Alun perin rakennettu nelikulmion, uudempien rakennusten, kuten De Gray Courtin ja Fountains Learning Centerin ympärille, jossa on kirjasto, IT-tilat ja moderni luentoteatteri. Foss-talossa on urheiluhallimme, fysiologian laboratorio, biomekaniikan laboratorio, psykologian laboratorio, kuntosali, fysioterapialaboratoriot ja yleiset opetushuoneet.

Muita palveluja ovat tanssistudio, draama-studio, musiikkihuoneet (sekä käytännölliset että tekniset), TV- ja elokuvatuotantolaitokset, toimitukselliset sviitit ja omistetut taideteokset ja design-studiot. Ravintolapisteitä on useita ja opiskelijoiden liitossa on baari, kahvila, kauppa ja toimistot kampuksella.

Sijainnit

york

Osoite
Lord Mayor's Walk, York
york, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin