City and Islington College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Päämiehen tervetuloa

Kiitos kiinnostunut kaupungin ja Islington College.

Olemme Lontoon johtava College, ja vain Collegessa Lontoossa arvioidaan vahva jokaisella toimenpide Ofsted.

Olemme ensimmäinen valinta Koulutuskeskus tuhansille nuorille ympäri Lontoota jotka saavuttavat erinomaisia ​​akateemisia tuloksia. 1400 opiskelijoista eteni korkeakoulutukseen viime vuonna.

Meidän tehtävämme on poikkeuksellisen oppimiskokemuksia meidän opiskelijoiden ja auttaa heitä saavuttamaan heidän tavoitteensa. Monet saavutukset meidän opiskelijat ovat uskomattomia ja tavallisuudesta. Vuodesta monenlaisia ​​lähtökohdat, opiskelijoita osoittavat, että oikea asenne ja lähestymistapa, ja tuella luova ja ammattitaitoinen henkilökunta, poikkeuksellisia asioita voi tapahtua. Bold tavoitteita voidaan saavuttaa.

Saamme monet ulkoiset palkintoja, mutta olemme eniten ylpeitä tunnustuksen opiskelijoille. 95% kertoa meille he tuntevat olevansa arvostettuja ja turvassa täällä, että opetus on hyvä, ja he suosittelevat College ystävälle.

City ja Islington tarjoamme sinulle

Moderni ja jännittäviä paikkoja oppia Osaava ja erittäin päteviä opettajia alan kokemus, jotka ovat intohimoisia ja loistava, mitä he tekevät Yksilöllistä tukea varmistaa olet onnistunut Rikastamiseen mahdollisuuksia, työkokemusta ja mentorointi auttamaan sinua saamaan avaimen elämän ja työllistyvyyttä taidot

Opiskelijat oppivat yksi viidestä keskusten, joista kukin on erillinen yhteisö opiskelijoiden ja henkilökunnan keskittyi kursseja ja tutkintoja tietyllä erikoisala, jotka tulevat yhdessä muodostamaan yhden College, joka on monipuolinen ja jännittävä. Across kukin keskus työskentelemme yli 200 työnantajia tarjoamaan sinulle selkeät näkölinjat töihin.

Olipa käytät akateeminen tai ammatillinen reitin lisätutkimuksia, olen varma saamme kurssin, joka vastaa tarpeitasi. Toivon kovasti, että päätätte liittyä meihin ja osaksi seuraavassa luvussa meidän menestystarina.

Vastuullinen Sir Frank McLoughlin KBE

Meidän tehtävä

On mitä teemme hyvin joka päivä - Poikkeukselliset KOULUTUS jokaiselle oppilaalle.

Visiomme

On mitä tulevaisuus näyttää - OLLA Lontoon johtavista College.

Yhdessä meidän missio ja visio herättämään ja sitoa ne työskentelevät College - henkilöstö, opiskelijat, ja kumppaneita. Ne eivät ole mitäänsanomaton lausuntoja, jotka istuvat kehystetty seinälle, suurelta osin huomiotta: he ovat katalyyttejä toimintaa.

Mitä meidän tehtävämme tarkoittaa?

Poikkeuksellisen koulutusta jokaiselle oppilaalle on meidän tehtävämme. Koska poikkeuksellinen on epänormaali hyvä, mitä teemme vaan että poikkeuksellinen osan ajasta, joillekin opiskelijoille, on riittämätön. Johdonmukaisuus on avain.

City ja Islington College poikkeuksellinen koulutus:

On tiukasti keskittynyt luomaan parhaat tulokset opiskelijoille Mahdollistaa ja kannustaa kaikkia opiskelijoita asettavat tähtäimeensä korkea ja saavuttaa tavoitteensa Ylittää pätevyys; antaa opiskelijoille taitoja ja ominaisuuksia, joita he tarvitsevat pitkän aikavälin menestys globaalissa taloudessa On selkeä näköyhteys töihin On hyvin tärkeä, innovatiivinen ja tulevaisuuteen keskittynyt On muovautunut opiskelijoiden tarpeet ja työnantajien

Toimitetaan henkilökunta, joka on intohimoinen, asiantunteva ja sitoutunut.

Mitä arvostamme?

Arvomme ovat keskeisiä ideoita ja periaatteita, että ihmiset organisaatiomme ja kumppaniemme uskoa ovat tärkeitä; niillä määritellään, kuinka toimimme.

EXCELLENCE

Opiskelijat ja henkilökunta on omistautunut suuri oppimisen; oppiminen on johdonmukaisesti korkealaatuisia, merkityksellisiä ja keskittyi tuloksia.

AMBITION

Kunnianhimo on osa DNA organisaatio - olemme aina etsivät tapoja kasvaa ja kehittyä, mitä teemme eduksi opiskelijoiden Kaikki opiskelijat tuetaan kehittämään ja saavuttaa tavoitteensa. Henkilökuntamme ovat korkeat toiveet jokaiselle oppilaalle ja itselleen. Niitä kannustetaan olla rohkea ja luova työssään.

YHTEISTYÖ

Opiskelijat ja henkilökunta toimivat yhdessä ja auttavat jokainen opiskelija saavuttaa menestystä Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajien ja muiden kumppanien kanssa; piirustus Ulkopuolisten asiantuntijoiden auttaa meitä turvaamaan parempia tuloksia opiskelijoille

MAHDOLLISUUS

Kaikille annetaan parhaat mahdollisuudet oppia ja menestyä Jokainen opiskelija ja jokainen henkilöstön jäsen käsitellään yksilön ja kunnioittavasti.

Historiamme

Vuodesta 1993 yli neljännesmiljoona nuorten ja aikuisten ovat opiskelleet jatkokoulutukseen City ja Islington College. He ovat tulleet kaikenlaisia ​​kokemuksia ja pyrkimyksiä ja edusti kaikenlaista Lontoo tausta. He ovat opiskelleet monilla tasoilla - aloittelijoista Englanti kuin toisena kielenä säätiön astetta - ja pohtineet laaja valikoima aiheita ja taitoja. Kun he ovat viettäneet College alkaen yhden neljään vuotta, ja jotkut ovat suorittaneet useita opinto-ohjelmien.

Otsikko tilastotieto kannalta opiskelijan edistyminen on tämä: vuonna 1993, huomattavasti alle 50% opiskelijoista saavutti menestystä niiden kursseja. Vuoteen 2014 onnistumisprosentti oli 85%.

Tehokas menestystarinoita, plus tehokkuustilastoja, tarkastusraportit ja palkintoja kaapata täyden kuvan historiamme.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
City and Islington College,
The Marlborough Building,
383 Holloway Road

N7 0RN Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin