iQualify UK

Esittely

Lue virallinen kuvaus

iQualify UK on Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisteröity organisaatio, joka perustettiin tarjoamaan koulutuksen parasta kursseilla ja pätevyysvaatimuksilla niille, jotka olivat aiemmin syrjäytyneet taloudellisista syistä tai tarpeesta työskennellä eikä opiskella. Siksi tarjoamme laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Moderni brittiläinen koulutus

iQualify UK : n kilpailuvahvuudet ovat monilla ominaisuuksilla, jotka usein puuttuvat nykyaikaisista instituutioista:

 • Paras tiedekunta
 • Henkilökohtainen vuorovaikutus
 • Kokonaisvaltainen kokemus
 • Ammatillinen kulttuuri
 • Kansainvälisesti sidoksissa

Parhaan tiedekunnan kokoaminen

iQualify UK : n tiedekunta on joukko asiantuntijoita, jotka on iQualify UK useista laitoksista. Yhdistämme parhaat puolet ja laajennamme tiedekuntaverkostoa kehittyessämme.

Henkilökohtainen vuorovaikutus

Opiskelijoiden henkilökohtaisen vuorovaikutuksen saatavuus tiedekunnan jäsenten kanssa Skypen, sähköpostin tai puhelimen kautta ja mahdollisuus katsella suoria luentoja.

Tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen

Tarjoamme kokonaisvaltaisen kokemuksen sekä ympäristöstä että filosofian opettamisesta, jotta oppimiskokemus olisi selvästi oppikirjan tason ulkopuolella. Verkkoympäristö tukee opetusfilosofiaa, joka kannustaa oppimiseen opiskelijoiden ja opettajien sekä opiskelijoiden kesken. Esimerkiksi verkkokurssit on suunniteltu siten, että ne edistävät opiskelijoiden keskustelua asiaankuuluvista tapaustutkimuksista ja nykyaikaisista esimerkeistä.

Ammatillinen kulttuuri

iQualify UK ta johtavat akateemiset ja liike-elämän ammattilaiset, jotka välittävät opiskelijoistaan ja koulutuksestaan.

Vahvat kansainväliset yhteydet

Suuntaus kansainväliseen liiketoimintaan.

Nämä elementit yhdistettynä brittiläiseen perintöömme antavat meille mahdollisuuden keskittää ammatillisen verkoston vahvuudet henkilökohtaisen palvelun tarjoamiseen opiskelijoille.

Missiomme

iQualify UK : n tehtävänä on tarjota korkealaatuista ja kohtuuhintaista kansainvälisen standardin mukaista koulutusta ja taitoja, jotka tarjoavat sekä erinomaisen sisällön että oppimiskokemuksen, opiskelijoille kaikkialla maailmassa.

139115_pexels-photo-3762806.jpeg

Miten toimimme

iQualify UK on täysin itsenäinen koulutusorganisaatio, joka on omistautunut opiskelijoillemme. Tarjoamme kurssimme pääasiassa seuraavilla kahdella tavalla:

 • Luokkaryhmän opetusmenetelmä
 • Verkko-oppimismenetelmä

Luokkaryhmän opetusmenetelmä

Luokkahuoneopetuksessa yhdistyvät luokkaopetus verkkotietoihin, jotta saat parhaan molemmista! Siksi tarjoamme sinulle valikoiman opintomenetelmiä henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Yksi tärkeimmistä eduista on kuitenkin se, että sen avulla voit opiskella työskennellessäsi.

Luokkaopetus toimitetaan yleensä kolmen tai viiden päivän jaksolla kampuksella viikonloppuna. Jokainen opetettu lohko kattaa yhden yksiköistä. Sinulla on sitten muutaman viikon jakso tutkimuksen suorittamiseen ja tehtävän suorittamiseen ennen seuraavaa opetuslohkoa. Tämä keskittynyt toiminta antaa sinulle tarvitsemasi ymmärryksen ja tiedon. Verkkoelementti tarjotaan opetusalueemme kautta. Se sisältää kurssin sisällön, mukaan lukien lukumateriaali ja itsearviointiharjoitukset, tukemaan sinua opinnoissa. Joten jos on jotain, jota et ymmärrä tai tarvitset lisätietoja, voit yleensä löytää sen opetusalueelta.

Verkko-oppimismenetelmä

Verkko-oppiminen on nykyaikainen vaihtoehto perinteiselle koulutukselle, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella kotoa omana aikanasi - tai työstä tai minne haluat. Se on tilaisuutesi oppia uusia taitoja ja saavuttaa tavoitteesi. Tarjoamme sinulle keinot ja joustavuuden parantaa urasi.

Olemme yksi alan kokeneimmista verkko-oppimisen tarjoajista. Tarjoamme johtavien ammatillisten ja akateemisten tahojen hyväksymän pätevyyden, jotta saat varmuuden tunnustetusta pätevyydestä. Valitsemalla iQualify UK valitset joustavan ja edullisen tavan oppia uusia tai kehittää nykyisiä taitojasi tai hankkia lisäpätevyyksiä.

Kun olet ilmoittautunut, saat kirjautumistunnuksesi ja salasanasi opetusalueelle, josta löydät kaikki kurssimateriaalisi ja tukitietosi. Lähetämme sinulle myös verkko-ohjaajasi yhteystiedot.

Mikä iQualify UK -kurssi on oikea reitti sinulle?

Tarjoamme laajan valikoiman akkreditoituja ammattimaisia kursseja. Koska kaikkien tavoitteet ja tavoitteet ovat erilaiset, haluamme varmistaa, että opiskeltava kurssi on oikea valinta sinulle. Sinulla voi olla jo hyvin selkeä käsitys siitä, mitä haluat tai mitä sinun tarvitsee opiskella. Jos et ole varma siitä, mistä aiheesta ryhtyä tai mistä aloittaa, seuraavien seikkojen huomioon ottaminen voi auttaa sinua tekemään oikean päätöksen:

 1. Mieti ensin mitä haluat oppia ja miksi. Haluat ehkä hankkia pätevyyden viedäksesi koulutuksesi uudelle tasolle, saadaksesi paremman aseman työssä tai oppia jotain uutta intohimon täyttämiseksi. Riippumatta syistäsi ja kiinnostuksistasi, tarjoamme erilaisia kursseja, jotka auttavat sinua pääsemään sinne, missä haluat olla.
 2. Sinun on myös harkittava aikaa, jonka voit tai olet valmis omistamaan opintoihisi. Tiedämme, että sinulla voi olla hyvin kiireinen elämä tai että et ehkä ole opiskellut pitkään ja haluat aloittaa hitaasti. Kaikki kurssimme tarjoavat joustavia oppimisvaihtoehtoja, jotka sopivat ympärillesi, jotta voit opiskella niin nopeasti kuin haluat tai suorittaa koko opintojakson kurssin loppuun saattamiseksi.
 3. Lopuksi on tärkeää, että otat huomioon kokemuksesi, kun ajattelet, mistä tasosta aiot aloittaa. Joillekin ihmisille tämä on kaikkien vaikein päätös, mutta voimme auttaa. Sinua ei pidä lykätä korkealle tähtäämisestä, mutta et halua ottaa jotain sellaista, mitä et pysty saavuttamaan. Päätöksesi riippuu tasapainosta kokemuksestasi, aiemmasta koulutuksestasi ja ajasta, jonka olet halukas ja kykenevä panostamaan opiskeluun.

Tarjoamme laajan valikoiman aiheita ja tasoja, ja monet kurssit eivät tarvitse aikaisempaa pätevyyttä, joten jos täytät perusvaatimukset ja luulet voivasi tehdä sen, olet valmis lähtemään. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lue UKK-sivu tai ota meihin yhteyttä.

139114_pexels-photo-3781529.jpeg

Online-ohjaajat

Kun olet ilmoittautunut johonkin tutkintoistamme, sinulle osoitetaan oma ohjaaja, joka on huolellisesti valittu aihe-asiantuntija opintosi alalla. Jokaisella opettajalla on kokemusta verkkokurssien opettamisesta ja hän tuntee verkkokoulutuksen haasteet ja edut.

Opettajasi tarjoaa sinulle akateemista tukea ja vastaa kaikkiin pätevyyteen liittyviin kysymyksiin, mukaan lukien sen sisältö ja arviot. He varmistavat, että olet täysin valmis läpäisemään tehtävänsä ja tentit (jos mahdollista) tarjoamalla ja merkitsemällä tehokkaita korjausapuvälineitä, kuten testipapereita ja pilkkikokeita. Kaikki paperisi on merkitty rakentavalla tavalla, joten tiedät tarkalleen missä vahvuutesi ja heikkoutesi ovat.

Opettajasi on sitoutunut tukemaan sinua opinnoissa, ja voit ottaa yhteyttä heihin useilla tavoilla:

 • Sähköpostitse: Esitä kysymyksiä omaan aikaan ympäri vuorokauden; opettajasi antaa vastauksia ja neuvoja 24 tunnin (työpäivän) kuluessa.
 • Online-chat-palvelun kautta: Esitä kysymyksesi, kun se on tuore mielessäsi ja kommunikoi tutorisi kanssa reaaliajassa, kun he ovat verkossa.
 • Puhelimitse tai Skypen kautta: Ota yhteyttä opettajaasi puhelimitse heidän työaikansa aikana, jolloin hän voi auttaa sinua heti.

Opiskelijamme kertovat meille, että online-opiskelussa on todella tärkeää, että siellä on joku, joka opastaa heitä materiaalin läpi ja tarjoaa tukea tarvittaessa. Oikealla tuella voidaan tehdä kaikki ero.

Huomaa, että sinulla on ohjaaja vain, jos opiskelet tutkintoa varten; kurssit eivät sisällä pääsyä tutoriin (ja niiden hinta on vastaavasti alhaisempi). Jos et ole varma erosta, tutkinnolla on taso ja se tulee myöntävältä organisaatiolta.

Opetusalue

Kaikki kurssimme ja tutkintomme toimitetaan iQualify UK Teaching Zone iQualify UK kautta. Opiskelijat saavat kirjautumistunnuksen ja salasanan, kun he ovat suorittaneet ilmoittautumisen valitulle kurssille tai tutkinnolle.

Tentit ja tehtävät

Tavoitteidesi saavuttamiseksi ja haluamasi tuloksen saavuttamiseksi opiskelijoiden on suoritettava jonkinlainen arviointi. Nämä ovat yleensä heidän valitsemiensa kurssien ja tutkintojen tentit ja tehtävät.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
11 Selsdon Way, London, E14 9GL, UK
E14 9GL Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin