University of Strathclyde Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Strathclyde Business School (SBS) on pitkä ja ylpeä historia innovatiivisena yrityskouluna ja osa johtavaa teknologiayliopistoa, jossa on "hyödyllistä oppimista". SBS nimettiin Business School of the Year -kilpailuksi Times Higher Education 2016 -palkinnoissa. Palkinto myönnettiin tunnustamalla Business Schoolin innovatiivinen ja yrittäjähenkinen asenne ja sen yleinen "erinomainen" suorituskyky.

Strathclyde on kolminkertainen akkreditoitu yrityskoulu: yksi 89: stä maailmassa ja Skotlannin ensimmäinen yrityskoulu on kolminkertainen akkreditoitu, jolla on akkreditointi kansainvälisiltä elimiltä AMBA, AACSB ja EQUIS. Kolminkertaisen akkreditoinnin lisäksi. Se on myös Euroopan ensimmäinen yliopiston tiedekunta, jolle myönnetään lupa käyttää MBA-ohjelmaa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

Koulun aihealueet ja erikoisyksiköt tekevät dynaamista, täysin pyöristettyä ja monipuolista erikoisalan ja monialaista jatko-opintoja.

Koulun lippulaiva MBA-ohjelma on ollut saatavilla Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella vuodesta 1988, ja tuhannet MBA-kurssin osallistujat ovat nyt valmistuneet ja opiskelevat paljon enemmän omassa maassaan. Ohjelmassa on monia opintoreittejä, mutta korostamme "yhden MBA" -mallimme. Executive MBA, jota opiskelet yhden kansainvälisen keskuksen kautta, on täsmälleen sama ohjelma kuin opiskelet Glasgowissa, ja akateemikot, jotka toimittavat ohjelman ydinosat maassasi, tarjoavat myös MBA-tutkinnon Glasgowissa.

Ohjelman muoto on suunniteltu erityisesti kiireisille johtajille, jotka tarvitsevat yhdistää uran ja perheen sitoumukset MBA-opintojen vaatimuksiin. Osa-aikatyön joustavuus mahdollistaa osallistujien siirtymisen kahden vuoden kuluessa. Tutkimus voidaan kuitenkin jakaa tarvittaessa pidempään, enintään kuuteen vuoteen.

Strathclyden Executive MBA: tä tarjotaan osa-aikaisesti kansainvälisten keskusten kautta:

  • Bahrain
  • Dubai i
  • Kreikka
  • Malesia
  • Oman
  • Singapore

Sijainnit

Glasgow

Osoite
University of Strathclyde Business School
199 Cathedral Street

G4 0QU Glasgow, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Milano

Osoite
Politecnico di Milano
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy

Milano, Lombardia, Italia

Munich

Osoite
TUM School of Management
Arcisstraße 21, 80333 München, Germany

Munich, Baijeri, Saksa

Peking

Osoite
Beijing Jiaotong University School of Economics and Management
Siyuan East Building, Beijing Jiaotong University, Haidian District, Beijing 100044, China

Peking, Peking, Kiina

Toulouse

Osoite
Toulouse Business School
1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810
31068 TOULOUSE Cedex 7, France

Toulouse, Occitanie, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

Ohjelmat