The University of Warwick, School of Life Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The University of Warwick, School of Life Sciences

Warwick Life Sciences on kansainvälinen osaamiskeskus yli 80% tutkimukseen luokiteltu "maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen" REF 2014 arvioinnissa ja 94% kokonaisuudessaan opiskelijoiden tyytyväisyyttä vuonna 2016 National Student Survey (NSS).

Meidän painopiste on erinomaisessa opetuksessa ja tutkimuksessa vaikutus.

Vuonna 2015 olimme BBSRC viides korkein rahoitetaan instituutin ja meillä on 27 FT studentships vuodessa 2015-2019 kautta BBSRC tohtorikoulutuksessa kumppanuutta palkinnon.

Tutkimus palkinnot 2014/15 oli £ 23million. Nämä sisältävät:

BBSRC / EPSRC rahoitus vahvistaa Warwick Monialainen Synteettinen biologia Centre (WISB) Rahoitusta Bill ja Melinda Gates Foundation tutkimus laiminlyötyjä trooppisia sairauksia (aikojen suurin palkinto mallinnukseen tartuntatauti) yli £ 5million tuella tutkitaan mikrobilääkeresistenssin yli £ 4million kasvien ja viljelykasvien tiede

Tutkimuksemme jakautuu neljään teemaan: biolääketieteen, Biotechnology, Environmental Bioscience, Plant ja Crop Science. Tämä tutkimus vaikuttaa useilla eri aloilla, erityisesti viljelykasvien parantaminen ja suojelu, biosensing ja varhainen lääketieteellinen diagnoosi, ikääntyminen, eläinten terveyteen, maa biosysteemejä, saastuminen ja ympäristön genomiikka.

Tilamme tukea monitieteisiä tutkimusohjelmia poikki Warwick ja muiden yliopistojen, tutkimuslaitosten ja teollisuuden sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Tutkimus Tutkimuksemme on jännittävä, monitieteellisillä biotieteiden vaihtelevat molekyyli kautta solu organismin tasolla ja kattaa bakteerit, virukset, sienet, protists, eläimiä ja kasveja. Opiskelu tämä moninaisuus antaa meille mahdollisuuden tunnistaa yhteisiä periaatteita, jotka toimivat leveydeltä elävien järjestelmien ja tutkia ratkaisuja merkittäviin globaaleihin haasteisiin. Tutkimus tukee huippuluokan laskennallisia ja kokeellisia tekniikoita. Me johtaa kansainvälisesti tunnettu tutkimuskeskusten Warwick ja edistää yliopiston Global tutkimuksen ensisijaisista poikkitieteellistä tutkimusta.

opetus Warwick tarjoaa valikoiman suosittuja ja jatko astetta heijastaa osaamistamme poikki monimuotoisuuden Life Science tieteenaloja. Nykyaikaisen opetuksen laboratoriot ja suuri opetuksen ja oppimisen tuki antaa sinulle joustava ja asiaan liittyvien ohjelmien ja mahdollisuuden opiskella rinnalla maailmanluokan tutkijoita ja tutkijoita. Tarjoamme sinulle erilaisia ​​taitoja, auttaa valmistautumaan monipuolisia uran.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc Bioteknologia, Bioprosessoinnin Ja Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Warwick

Maisteriohjelman bioteknologiaa ja bioprosessoinnin yritysjohtajien ja yrittäjien tulevaisuuden [+]

Bioprosessoinnin ja biotekniikan ovat olennaisimpia globaalin teollistuneiden talouksien kanssa vaikutuksia lääketieteen, lääke-, valmistus ja elintarvikealalla. Näiden teollisuudenalojen edellyttävät uutta kaliiperi teknisiä asiantuntijoita sekä liiketoimintaosaamista ja tieteellistä tietoa.

Tämä diplomi tarjoaa sinulle avaimen tietoa liiketoiminnasta ja teollisesti alan asiantuntemusta yhdessä tieteellisen perustan tämän vaatimuksen täyttämiseksi.

Johtava osaamiskeskukset, kuten Life Sciences ja Warwick Business School, muodostavat multidisiplinary opetuksen tiedekunnan. Kurssi toimitetaan luennoitsijoiden kansainvälisesti tunnustettu akateemisen, teollisuus- ja hallitus asiantuntemusta.... [-]


Msc Elintarvikkeiden Turvallisuus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Warwick + 1 lisää

Maailmanlaajuinen elintarviketurva, jossa maailman väestöstä on pääsy edullisia, turvallista ja ravitsevaa ruokaa, on yksi suurimmista haasteista 21. vuosisadalla. [+]

Tuloksia maailmanlaajuinen elintarviketurva on yksi ratkaisevista haasteista 21. vuosisadalla. Jokainen kansa tarvitsee tasapainottaa paikallisen elintarviketuotannon tuontia ja pitävät ympäristö- ja taloudellisia vaikutuksia. Tämä MSc pitää kriittisiä tekijöitä jotka vaikuttavat maailmanlaajuisen elintarvikkeiden turvallisuudelle panosta ilmastonmuutoksen, luonnon monimuotoisuuden, veden, maaperän, maankäytön, työvoima, ruokavalio ja kaupungistuminen.

kurssin rakenne

Opiskelija vie 7 ytimen moduulit, jopa 3 valinnaisia ​​moduuleja ja henkilökohtainen tutkimusprojekti, sijoitus tai väitöskirja.

Core moduulit

Crop fysiologia ja Production Ennakot Crop Protection Maaperä, Vesi ja Plant Mineral Nutrition Environmental Accounting Ilmastonmuutos Haasteet Global Food Security Orgaaniset ja Low Input Systems ... [-]

Msc Kestävän Tuotannon: Agronomia 21. Vuosisadalla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Warwick + 1 lisää

Crop maatalous tarjoaa ihmiskunnan väestönkasvu ruokaa, kuituja ja polttoainetta. Tämä kurssi tarjoaa tietoa ja käytännön taitoja kuinka kasveja parantuneet, kasvatetaan ja hoidetaan. [+]

Crop maatalous tarjoaa ihmiskunnan väestönkasvu elintarvikkeet, kuidut ja polttoaineen - tämä kurssi tarjoaa tietoa ja käytännön taitoja viljelyn ja viljelykasvien parantaminen. Voit saada yhdistelmä käytännön osaamista ja akateemista ymmärrystä kehittää avaintaitoja. Tämä MSc tarjoaa tietoa ja käytännön taitoja viljelyn ja viljelykasvien parantaminen, mukaan lukien uusimman kasvipatologian, integroidun torjunnan ja maaperän terveyttä.

kurssin rakenne

Opiskelija vie 8 ytimen moduulit, jopa 2 valinnaisia ​​moduuleja ja henkilökohtainen tutkimusprojekti, sijoitus tai väitöskirja.

Core moduulit

Crop fysiologia ja Production Ennakot Crop Protection Maaperä, Vesi ja Plant Mineral Nutrition Ilmastonmuutos Orgaaniset ja Low Input Systems Vilja, Öljykasvit ja Nosto- Maatalouskorkeakoulu Johdatus BASIS Crop Protection Plant Breeding & Trial Design for Rekisteröinti ... [-]

MSC Lääketieteellinen Biotekniikka & Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Warwick + 1 lisää

Nykyaikainen lääketieteellinen biotekniikka yritykset ovat merkittävä osa maailmanlaajuista teollisuusmaissa ja tämän uuden MSc ohjelma kattaa laajan valikoiman biolääketieteen, liiketoiminta ja johtamistaitoja yhdennettynä kokonaisuutena. [+]

Moderni lääketieteellisen bioteknologian teollisuus on tärkeä osa maailmanlaajuista teollistuneiden talouksien kanssa vaikutus ympäri maailmaa. Teollisuus on vaativa teknisiä asiantuntijoita sekä yritysten ja tieteellisen tiedon vaatimukset täytettävä MSc ohjelma, joka kattaa laajan valikoiman biolääketieteen, liiketoiminta ja johtamistaitoja yhdennettynä kokonaisuutena.

Kehitetty ulos menestyksekkään Biotechnology, Bioprosessointi & Business Management MSc, tämä kurssi antaa sinulle tietoa ja ymmärrystä keskeisistä tekniikan ja kaupan sekä yhteiskunnallisiin kysymyksiin liittyvät toimintaan ja kehitykseen lääketieteellisen bioteknologian aloilla. Se varustaa voit tehdä alkuperäisen ja informoituja edistää ja kehittää näiden teollisuudenalojen. Se myös kehittää kykyä tutkimukseen ja analysoida markkinoiden tarpeita lääketieteen tuotekehitys, ehdottaa teknisiä perustuva strategia ajantasaista tietoa ja eturivin diagnostisten tekniikkaa.... [-]


Msc Ympäristön Biotieteiden Muuttuvassa Ilmastossa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Warwick + 1 lisää

Tämä kurssi tutkii ratkaisuja kestävään elintarvikkeita koskevien, aineiden, energian ja maisema muuttuvassa globaalissa ympäristössä. [+]

Kasvavat hinnat ympäristön ja ilmastonmuutoksen pakottavat meidät arvioimaan uudelleen meidän hallintaa maatalous- ja luontotyyppejä. Kilpailevien vaatimusten maatalousmaalla elintarviketuotantoon ja bioenergian säännöstä on sovitettava yhteen ympäristön hoitoon ja ilmastonmuutoksen lieventämiseen.

Tämä MSc antaa ajoissa ja integroidun näkökulman ympäristön biotieteiden, hallinta, yhteiskunnallinen asiat ja sääntelyä kuin ne liittyvät muun muassa kestävään elintarvikkeiden tuotantoa ja tarjontaa ecosytem palveluja.

kurssin rakenne

Opiskelija kestää 10 ydinmoduulien 1 tai 2 valinnaisia ​​moduuleja ja henkilökohtainen tutkimusprojekti, sijoitus tai väitöskirja.... [-]